Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4353627 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 170
Előző Következő
Spagetti saláta 2018-08-08 12:38:47
50 dkg spagetti tészta 1 közepes db kígyóuborka (vagy 4-5 db savanyú uborka) 20 dkg sonka (kockázva) 20 dkg sajt (kockázva-többféle is lehet, trapista füstölt, de minden féleképpen kemény sajt legyen) 10 k majonéz 500 g tejföl 2 teáskanál mustár 1 kávéskanál só 2 k cukor 1 k citromlé elkészítés Megfőzzük a spagettit. A majonézből, mustárból, cukorból, sóból, citrom...
Krémes-szilvás pite 2018-07-28 14:44:03
Krémes-szilvás pite Ezt a szilvás pitét (más gyümölcsből is elkészíthető) a tetején levő vaníliás krém teszi különlegessé. Egy ismerősömtől tanultam, kis változtatással készítettem el. hozzávalók / 6 adag Tészta 30 dkg finomliszt 15 dkg vaj 3 ek cukor 1 csomag sütőpor 2 db tojássárgája 1 ek tejföl 1 csipet só Krém 3 db tojássárgája 5 db tojásfehérje 1 tasak v...
Tallóztam 2018-03-23 21:43:48
14 házias mennyei levesbetét recept! Ne hagyjátok ki! A levesbe leggyakrabban a gyúrt tésztát használjuk. A gyúrt tésztát 1 egész tojással, 25 dkg liszttel és 1/2 tojáshéj mennyiségű vízzel készítjük. Ha szép sárgára akarjuk, még 1 tojássárgáját teszünk bele. Ha nem használjuk fel az egészet, akkor formázás után gyúródeszkán megszárítjuk, és gézben, hűvös helyre akasztj...
14 házias mennyei levesbetét recept! 2018-03-20 22:46:19
14 házias mennyei levesbetét recept! Ne hagyjátok ki! 2016 ÁPR 01 A levesbe leggyakrabban a gyúrt tésztát használjuk. A gyúrt tésztát 1 egész tojással, 25 dkg liszttel és 1/2 tojáshéj mennyiségű vízzel készítjük. Ha szép sárgára akarjuk, még 1 tojássárgáját teszünk bele. Ha nem használjuk fel az egészet, akkor formázás után gyúródeszkán megszárítjuk, és gézben, hűvös helyre ak...
Petrezselymes tésztával töltött mozzarella zöldborsópürével 2018-02-07 23:54:14
Petrezselymes tésztával töltött mozzarella zöldborsópürével Hozzávalók 2 nagy golyó mozzarella 5 dkg spagetti tészta 1 kisebb csokor petrezselyemzöld 2 gerezd fokhagyma 3 dkg vaj só őrölt fehér bors A panírozáshoz: 2 db tojás liszt zsemlemorzsa só 3 dl olaj a sütéshez A zöldborsópüréhez: 20 dkg zöld...
Flódni 2017-12-12 10:50:50
Tészta:60 dkg Liszt,1egész tojás,2 tojás sárgája,1sütőpor,30dkg margarin,2kanàl tejföl,csipet só. Töltelèk:20 dkg mák,10dkg cukor,mazsola,reszelt citrom héj. 20dkg dió,10 dkg cukor,mazsola,reszelt citrom hèj. 6-7 szem nagyobb alma le reszelve,levét kicsavarva,cukorral fahéjjal ízesítve. Az összegyúrt tèsztát 4felé osztjuk. Az első lapot megkenjük szilva le...
Nincs Cím 2017-11-29 17:03:52
Hilda receptje szerint. Csigi sütemény: 4 tojás sárgáját kikeverünk 17 dkg kristálycukorral, 5 kanál vizzel, majd hozzá adjuk a 14 dkg lisztet, amibe 1 sütőport és keverünk, majd 5 dkg durvára vágott diót és 4 tojás felvert habját. Kivajazott, lisztezett tepsibe szép világosra sütjük. Krém: 1 csomag puncs pudingport 3 dl tejbe jól elkeverünk, 2 csg. vaniliás cukorral, és sűrű...
Szikkadt kalácsból mit lehet készíteni? 2017-11-15 13:30:14
Vagdalt kockakra a kalacsot, vagyis falatokra, rakd kivajazott tepis aljara, szord meg friss gyumolccsel (ribizli, malna, vekony szeletekre vagott oszibarack, sargabarack, szilva) jol keverj ossze 2 pohar tejet, 3-4 egesz tojast, 1/2 pohar cukrot, vaniliat, ontsd a kenyer-gyumolcs tetejere. A tetejet megszorhatod vagdalt mandula-barna cukor keverekkel. 180 C fokon 35-4...
A sütőtök jótékony hatásai 2017-09-25 14:41:38
Ez a narancssárga tökféle tápanyagokban gazdag és kalóriában szegény. A sütőtök magja rendkívül jótékonyan hat az egészségre. Habár a béta-karotin táplálék kiegészítő formájában is elérhető, a legjobb étrendjének részeként természetes formában fogyasztani, mivel ennek kie...
A levesbe 2017-09-02 17:05:40
14 házias mennyei levesbetét recept! Ne hagyjátok ki! A levesbe leggyakrabban a gyúrt tésztát használjuk. A gyúrt tésztát 1 egész tojással, 25 dkg liszttel és 1/2 tojáshéj mennyiségű vízzel készítjük. Ha szép sárgára akarjuk, még 1 tojássárgáját teszünk bele. Ha nem használjuk fel az egészet, akkor formázás után gyúródeszkán megszárítjuk, és gézben, hűvös helyre akasztjuk....
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2018 TVN.HU Kft.