Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4532029 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 43
Előző Következő
Kávai lecsó 2018-08-08 11:06:07
Hozzávalók: (20-25 főre) 1 kg tarhonya, fél kg szalonna, fél kg vöröshagyma, 2 kg különböző színű paprika, fél kg csillagtök, és cukkini, 1 kg paradicsom, fél kg krumpli, 1 szál füstölt kolbász, 4 sertésköröm, egy első csülök. Fűszerek: 10 dkg őrölt paprika, ízlés szerint só, 2 teáskanál őrölt fekete bors, 2 teáskanál majoránna, fél teáskanál kömény. A körmöt é...
Édeni régi étkek - receptes könyv 2015-07-30 08:15:48
Üregi Éva: Édeni régi étkek Jó étvágyat! Kertünk kincsei Figyelem! A hozzávalók mindig 4 személyre értendők! Paprikás krumpli Hozzávalók: 1kg krumpli, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 szál kolbász vagy 6-8 db virsli, olaj. Fűszerek: bors, babérlevél, édes-nemes...
Bogrács... 2014-09-23 21:16:01
Egytál ételek, bográcsos finomságok Inyesmester: (ős)-magyar ételek, receptek / A magyar őstörténeti gyökerű gasztronómia pontosan az egytál-ételek terén nyeri el a csúcspontját. Hiszen a töltött káposztától a sűrű lebbencsig, a "fordított kásától" - mely attól fordított, hogy a jóféle juhhús uralkod...
x 2014-06-13 17:21:33
Hagymásiné Berei Joli Jol... Leirok egy nagyon finom receptet, ugy találtam, de azóta a család kedvence lett. Kostoljátok meg, jó étvégyat hozzá. Zalai borzas hús Hozzávalók: 80 dkg sertéscomb, 30dkg burgonya, 10 dkg liszt, 10 dkg reszelt sajt, 1db tojás , 1dl tej, 2 gerezd fokhagyma, őrölt bors, só A sütéshez: olaj. A húst megsózzuk és félretes...
x 2014-05-28 10:28:11
- Juhászné Szunyogh Mária [Mar... ALMAHÉJTEA Elkészítése: hámozzunk meg 2 db almát és a héját dobjuk bele 1/2 liter forró vízbe. Fedjük le, és hagyjuk állni kb. 15 percig. Ízesíthetjük barnacukorral, nádcukorral, mézzel, de ihatjuk magában is. Az áztatás során az almahéj felpuhul, így könnyebben lehet elrágcsálni. Véletlenül se dobjuk ki! A tea jó hatás...
PINCEPÖRKÖLT (recept gyűjtemény a netről) 2014-05-19 11:11:40
A pincepörkölt (tulajdonképpen gulyás, pörkölt vagy bográcsgulyás) bográcsban az igazi, de szükség esetén persze a konyhában is elkészíthetjük. A pincepörkölt lényege, hogy a présházaknál, pincéknél meglévő egyszerű körülményekre való tekintettel minden alapanyag és adalék, még a köret is, egy edényben, egyszerre készül el. Másrészt, tartalmas egytálételnek kell lennie, hogy a b...
Szüreti marhapörkölt krumplis tarhonyával 2013-11-08 21:35:42
Szüreti marhapörkölt krumplis tarhonyával Hozzávalók kb. 6 személyre: 1 kg marhalábszár vagy nyaka felkockázva 15 dkg hagyományosan füstölt kolozsvári szalonna felaprítva diónyi sertészsír 3 nagyobb fej vöröshagyma felaprítva 2 gerezd fokhagyma - zúzva 2 zöldpaprika - szeletelve 2 paradicsom - szeletelve kb. 10 dkg zellergumó - finomra aprítva 2 dl édes mus...
Szüreti marhapörkölt krumplis tarhonyával 2013-10-03 13:26:13
Szüreti marhapörkölt krumplis tarhonyával Hozzávalók kb. 6 személyre: 1 kg marhalábszár vagy nyaka felkockázva 15 dkg hagyományosan füstölt kolozsvári szalonna felaprítva diónyi sertészsír 3 nagyobb fej vöröshagyma felaprítva 2 gerezd fokhagyma - zúzva 2 zöldpaprika - szeletelve 2 paradicsom - szeletelve kb. 10 dkg zellergumó - finomra aprítva 2 dl édes must...
Lehet mazsolázni 2013-03-06 01:57:51
Édeni régi étkek Azoknak, akik már tudnak főzni. És persze azoknak is, akik meg akarnak tanulni. Jó étvágyat! C Üregi Éva C Pallas Antikvárium Kft., 2005 Minden jogot fenntartva, beleértve a sokszorosítás, a nyilvános előadás, a rádió- és televízióadás, valamint a fordítás jogát, az egyes fejezeteket illetően is. Minden jog fenntartva. Kiad...
3. ARAB KONYHA 2012-03-26 22:15:28
3. ARAB KONYHA Djidjeliné Czirók Viktória Eszter Ételek, édességek az arab világból A kellemes ízű, egzotikus ételek kedvelőinek http://jmvk.compunet.hu/szoveg/kiadvany_new/czirok.htm Előszó a receptgyűjteményhez Egy kis receptgyűjteményt tart a kezében az érdeklődő. Olvasásra, ismerkedésre, kipróbálásra. Aki teljesen ismeretlen eljárásokra, anyagokra, íz...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.