Allergiaszezon idején is ehetjük |
2024-03-12 22:10:15 |
Táplálékok, amelyekre allergiaszezon idején is számíthatunk Az allergiásoknak nem kell bemutatni az allergia kellemetlen tüneteit. Az orrfolyás, a tüsszögés, a könnyező és kivörösödő szemek minden allergiás ember számára ismerős tünet lehet. Az allergia kialakulásáért az immunrendszer gyengesége tehető felelőssé, illetve a szervezetben kialakuló gyulladás, amely általában a bel... |
Diólevél legyen a barátod! |
2024-03-10 21:43:15 |
A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél gyógyító hatásáról. Szinte minden kertes háznál megtalálható a diófa. Az árnyas terebélyes növényről kevesen tudják, bár termését sokan kedvelik, hogy mennyi gyógyhatást köszönhetünk e növénynek... |
Paul David Tripp Március 11 |
2024-03-10 21:15:04 |
Március 11 Persze, hogy nem teljesedtél be ebben a világban. Ez annak a jele, hogy egy eljövendő világra lettél tervezve. Ez a teológiai vázlatunk egyik pontja, de valójában nem úgy élünk, mintha hinnénk benne. Mindannyian azt mondjuk, hogy hisszük, hogy nem csak ez van. Azt mondjuk, hogy valóban hiszünk abban, hogy van élet azután, hogy ennek vége. Hivatalos teológiánk tart... |
Egy ősi gabona, amely egészséggel ajándékoz meg |
2024-03-09 20:53:12 |
Egy ősi gabona, amely egészséggel ajándékoz meg: bulgur - zöldbabos bulgursaláta-recepttel A bulgur egy ősi étel, amelynek kimagasló a tápértéke és tápanyagtartalma. Már a Bibliában is említést tesznek róla, illetve az ókorban is nagyon kedvelték, és igencsak gyakra... |
Kollagénkiegészítők |
2024-03-08 21:35:27 |
A kollagénkiegészítők és a csontleves is fokozza a szervezet kollagéntermelését A kollagén az egyik leggyakoribb fehérje a szervezetben, amely leginkább a hajban és a bőrben található. A megfelelő mennyiségű kollagén felelős azért, hogy a hajunk szép, egészséges, míg a bőrünk rugalmas maradjon. Az életkor előrehaladtával azonban a szervezet természetes kollagéntermelése csök... |
A máj ezeket a táplálékokat szereti |
2024-03-03 20:13:19 |
A máj azokat a táplálékokat kedveli elsősorban, amelyek a következő tápanyagokban bővelkednek: C-vitamin, E-vitamin, omega-3 zsírsavak, flavonoidok és karotinoidok. Ezeket a tápanyagokat többek között a következő táplálékok tartalmazzák: halak, avokádó, brazil dió, fokhagyma és brokkoli. Ezek a táplálékok csökkentik a gyulladást, illetve antioxidáns és májvédő tulajdonságokkal bír... |
A 10 legegészségesebb növény |
2024-03-02 21:31:23 |
Tudósok megállapították, hogy melyik a 10 legegészségesebb élelmiszer a világon. Íme a lista Cékla Miért egészséges? Alkotóelemei csökkentik a vér homociszteinszintjét, amely az érfalak meszesedését okozza. Természetes színezőanyaga pedig csökkenti a rák kialakulásának esélyét. Hogyan fogyasszuk? Gyökere és levele egyaránt fogyasztható. Gumóját, amelyből céklasalá... |
A lucerna rendszeres fogyasztása szervezetre |
2024-03-01 21:15:00 |
Talán egyetlen más zöldségféle vagy gyümölcs sem tartalmaz annyi vitamint és ásványi sót, mint a lucerna. A hagyományok szerint először az arabok fedezték fel a lucernát úgy kétezer évvel ezelőtt, s minden élelem atyjának nevezték. Az újabb felfedezés az újkorra tehető.... |
Levélbe zárt gyógyhatás - Aloe vera, az egyedülálló |
2024-02-29 19:52:09 |
Több mint kétszáz hatóanyagával az Aloe vera (aloé) szinte egyedülálló a növényvilágban. tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különböző szacharidokat, aminosavakat, és számos enzimet. Kultúrtörténete Az Aloe ver... |
A carpalis alagút szindróma tüneteinek csökkentése |
2024-02-24 21:48:45 |
A carpalis alagút szindróma tüneteinek csökkentése helyes táplálkozással A carpalis alagút szindróma egy fájdalmas állapot, hiszen ennél a betegségnél a csukló duzzadt és gyulladt állapotba kerül, ilyenkor az inak, az izmok és az ujjak is fájnak, szinte lehetetlenné téve minden alapvető, kisebb-nagyobb mozgást. A carpalis alagút szindróma kialakulásában sok tényező, illetve... |
|