Előző
Következő
|
Janet King rozsos kenyere |
2015-04-09 22:43:27 |
Janet King rozsos kenyere Nemrég emeltem panaszt a kimosott, vasalatlan és szennyes ruhákkal kapcsolatban, s fogadtam meg, hogy mindezek ellenére igyekszem mégis az időm legnagyobb részét a gyerekekkel, s nem a házi munkával tölteni. Az elmúlt hét asszonypróbáló volt ebből a szempontból: szünet volt. Szennyes, mosatlan termelődött bőven, etetni is kellett a társaságot, s... |
Ünnepek utáni fogyókúra |
2011-01-10 15:44:55 |
Ünnepek utáni fogyókúra - Poén 2011-01-09 20:30:17, vasárnap Ünnepek utáni fogyókúra HÉTFŐ: Reggeli: Alma. Ebéd: Tejfölös paprikás csirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal. Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása. KEDD: Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi. Ebéd: Hatalmas tál... |
Finomságok |
2010-04-23 06:41:32 |
Baconos-sajtos csirkemell Hozzávalók 5 személyre: 2 csomag szeletelt bacon szalonna, 40 dkg trappista sajt, 4 db filézett csirkemell, só, liszt, tojás. A szalonnát közepes tepsibe tesszük úgy, hogy mindnek a fele kilógjon oldalt, ezzel fogjuk betakarni a végén. A csirkemel... |
finomságok |
2010-02-15 17:05:58 |
Baconos-sajtos csirkemell Hozzávalók 5 személyre: 2 csomag szeletelt bacon szalonna, 40 dkg trappista sajt, 4 db filézett csirkemell, só, liszt, tojás. A szalonnát közepes tepsibe tesszük úgy, hogy mindnek a fele kilógjon oldalt, ezzel fogjuk betakarni a végén. A csirkemellet hosszában szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, enyhén sózzuk. Lisztbe, tojásba, megint lisztbe mártjuk. A... |
Mindent tudsz a nyiroködémáról |
2009-03-21 14:20:50 |
KÓRHÁZ BAKONY (István) avagy egy lymphes-lipes viszontagságai Már a bekerülésem sem volt piskóta. Prof. Dr. Daróczy Judit Asszonyt (jól tükrözi a neve a modorát!) úgy kerültem eddig, mint ördög a tömjénfüstöt. Minden eljön egyszer, még az is amitől irtózunk, amitől félünk?, ami minden meggyőződésünk ellen van! Egy gyógyszer mellékhatásaként jelentkező térdizületi bántalom kapc... |
Receptek, amiket tőletek kaptam |
2009-01-29 10:33:39 |
Kedves barátaim, ismerőseim, MINDENKINEK NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A RECEPTEKET, AMIKET PRIVIBEN (vagy itt a TVN-n, a NLC-n, a Donna-n vagy a Hoxa-n is) KAPTAM TŐLETEK az elmúlt hetekben, hónapokban. Sokat még el sem tudtam menteni, nem hogy kipróbálni. Itt most összegyűjtöm őket, így ha keresek valamit, biztosan meg lesz mind és találok köztük sok jót. Válogassatok ti is... |
Zöldborsós pirog |
2008-02-27 23:56:50 |
Az élesztőt kevés vízzel hagyományos módon felfuttatjuk. A szobahőmérsékletű vízhez adjuk, és a felolvasztott vajjal együtt jól kidolgozzuk. 40 percig kelesztjük, közben elkészítjük a tölteléket. A vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a borsót, kevés vizet öntünk hozzá, és a fűszerekkel készre pároljuk. Ha kihűlt, a sajtokkal összekeverjük. A megkelt tésztát lis... |
Előző
Következő
|
|