J. Donald Walters |
2024-03-25 18:59:53 |
Ha süt a nap, hagyd ott a házat. Táncolj át a réten, Ülj le a patak mellett, És élvezd, hogy létezel. A víz csobogása felkapja félelmeidet, És a végtelen tengerig sodorja. J. Donald Walters... |
Diólevél legyen a barátod! |
2024-03-10 21:43:15 |
A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél gyógyító hatásáról. Szinte minden kertes háznál megtalálható a diófa. Az árnyas terebélyes növényről kevesen tudják, bár termését sokan kedvelik, hogy mennyi gyógyhatást köszönhetünk e növénynek... |
Kollagénkiegészítők |
2024-03-08 21:35:27 |
A kollagénkiegészítők és a csontleves is fokozza a szervezet kollagéntermelését A kollagén az egyik leggyakoribb fehérje a szervezetben, amely leginkább a hajban és a bőrben található. A megfelelő mennyiségű kollagén felelős azért, hogy a hajunk szép, egészséges, míg a bőrünk rugalmas maradjon. Az életkor előrehaladtával azonban a szervezet természetes kollagéntermelése csök... |
Borostyán, mint a légúti betegségek gyógyszere |
2024-02-25 19:53:52 |
A borostyán, mint a légúti megbetegedések kezelésére alkalmas gyógyszer szerzett magának hírnevet. A borostyánlevél kivonata vírusellenes, gombaölő, féreghajtó és erős antioxidáns hatással rendelkezik. A közönséges borostyán egész Európában és Ázsia mérsékelt égövi terüle... |
A gesztenye gyógyhatásairól |
2024-02-09 20:34:48 |
Antioxidánsokban bővelkedik és még a szív egészségének is jó: gesztenye - almás-rukkolás gesztenyesaláta-recepttel A gesztenye nem csupán nagyon finom, hanem rendkívül egészséges is, hiszen tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. Nagy mennyiségben ta... |
Ávokádókrém zöldségekkel |
2024-02-09 20:12:03 |
AVOKÁDÓKRÉM ZÖLDSÉGEKKEL HOZZÁVALÓK 3 db érett avokádó (kb. 300 g megtisztítva) 150 g natúr görögjoghurt 1 ek. citromlé 2-3 gerezd fokhagyma őrölt bors tengeri só 150 g sárgarépa 150 g zsenge karalábé 150 g uborka 150 g szárzeller ELKÉSZÍTÉS 1A... |
Mi mindenre jó a só, mire használhatjuk fel? |
2024-02-08 22:26:49 |
A só egy közkedvelt ízesítő a magyar emberek körében. Mértékkel fogyasztva nagy szüksége van rá a szervezetünknek, azonban ha túl sokat fogyasztunk belőle, számtalan kockázattal kell szembenéznünk. Az sem jó, ha teljesen kiiktatjuk az étrendünkből, hiszen a sónak fontos szerep jut a testünk működésében. A sót azonban nem csak sütés és főzés során használhatjuk fel. Mutatunk most n... |
|