Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533517 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 16
Előző Következő
A hajdina csökkenti a cukorbetegség kockázatát 2022-11-23 19:37:07
A fitonutriensekben gazdag hajdina csökkenti a cukorbetegség kockázatát. A hajdina egy táplálkozási erőműnek is tekinthető, ráadásul gluténmentes is, így azok is bátran fogyaszthatják, akik gluténérzékenységben szenvednek. A hajdina gazdag forrása az antioxidánsoknak, ame...
A paprika jó hatásairól 2022-04-19 18:51:01
Lehet zöld, sárga és piros is, mindenképpen egészséges a paprika A paprikát nagyon sokan szeretik, hiszen nemcsak nagyon finom, roppant egészséges is. Nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns vitaminokat, például A-vitamint és C-vitamint, illetve kiemelkedő a béta-karotin-t...
Vitaminbombaként emlegetik az erdei makkot 2021-10-14 11:33:13
Vitaminbombaként emlegetik az erdei makkot - Így lehet fogyasztani Őszi erdei sétáink során gyakran hallhatjuk a tölgyfákról lezuhanó makkok puffanását a dús avaron. Azon túl, hogy rajongásig szerethető figurák készíthetők belőle, bizony emberi fogyasztásra is alkalmas. Szervezetre gyakorolt hatásai Szakértők gyakran a legenergetikusabb élelmiszerként tekintenek a makk...
Májméregtelenítés pitypanggyök 2020-03-17 21:38:27
Sok ember gondol gyomként a pitypangra, amely csak elcsúfítja a pázsitot, pedig a pitypang gyökere, levele és maga a szirom is sok egészségügyi előnyt kínál számunkra. Például ez a természeti kincs segíthet bennünket megvédeni a csontritkulástól, az Alzheimer-kórtól, a cukor...
A dió jótékony hatása a bőrre, hajra és egészségre... 2018-10-14 18:34:35
A dió jótékony hatása a bőrre, hajra és egészségre 15 pontban A dió nagyon jó hatással van a bőrre és a szervezetre, ezért sok smink- és bőrápoló termék hozzávalója is. Számos sampon tartalmaz diókivonatot és dióolajat, mivel ezektől egészségesebb és fényesebb lesz a haj. A dió egészségre gy...
A 10 legegészségesebb táplálékunk: 2015-09-07 13:28:21
1, Alma Az alma kiváló antioxidáns forrás, mely felveszi a harcot a káros szabad gyökökkel, melyek az öregedésért és több betegség kialakulásáért is felelősek. Állatkísérletek igazolták, hogy az almában található antioxidáns polifenolok fontos szerepet játszanak az egészség fenntartásában. Egy másik tanulmány szerint az alma rendszeres fogyasztása nőknél 13-22%-kal képes csökke...
Kukorica 2015-08-28 16:51:44
Rákmegelőző kukoricaszemek A kukoricában található folsav nem csupán a velőcső-záródási rendellenességeket előzi meg magzati korban. Az újabb kutatások szerint a csodálatos hatású vegyület segít csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, de a daganatos betegségek mege...
Kukorica 2014-10-20 09:30:39
Rákmegelőző kukoricaszemek A kukoricában található folsav nem csupán a velőcső-záródási rendellenességeket előzi meg magzati korban. Az újabb kutatások szerint a csodálatos hatású vegyület segít csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, de a daganatos betegségek me...
Dió jótékony hatásai a bőrre, hajra és egészségre 2014-08-16 17:33:25
A dió nagyon jó hatással van a bőrre és a szervezetre, ezért sok smink- és bőrápoló termék hozzávalója is. Számos sampon tartalmaz diókivonatot és dióolajat, mivel ezektől egészségesebb és fényesebb lesz a haj. Ha eltávolítja a dió héját, akkor a dió hűtőben akár 6 hónapig...
A 10 legegészségesebb táplálék 2013-07-25 07:33:54
A 10 legegészségesebb táplálék Képzeljen el egy olyan étel szelekciót, mely egészséges, finom és csökkenti a betegségek kialakulásának esélyét. Számos korábbi tanulmány eredményeire alapozva, nézzük meg, mai tudásunk szerint melyek a legegészségesebb ételek! 1, Alma Az alma kiváló antioxidáns forrás, mely felveszi a harcot a káros szabad gyökökkel, melyek az öregedé...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.