Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4281171 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 208
Előző Következő
tortellinis paradicsomleves 2017-08-30 22:45:51
Tortellinis paradicsomleves Hozzávalók 1/2 tk olívaolaj 1/2 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 2 doboz daraboltparadicsom-konzerv 1 liter zöldségleves alaplé friss bazsalikom só bors 1 ek natúr joghurt 40 dkg konyhakész tortellini parmezán Elkészítés Lábasban felforrósítjuk az olívaolajat, és megfonnyaszt...
Zöld fűszeres sertéstokány tortellinivel 2017-02-14 23:57:40
Zöld fűszeres sertéstokány tortellinivel Hozzávalók 50 dkg konyhakész sajtos tortellini 40 dkg sertésszűzérme 3 db póréhagyma 1 fej vöröshagyma 25 dkg gomba 15 dkg zöld fűszeres sajtkrém 1 csokor petrezselyem 1/2 db citrom só 2 ek olaj 1/2 db húsleveskocka 1/2 tk étkezési keményítő bors Elkészítés...
Rakott gombás tortellini 2015-10-18 18:41:45
Rakott gombás tortellini Hozzávalók: 1 zacskó gombás tortellini vöröshagyma darált hús fokhagyma rizs tojás tejföl fél db paradicsom fél db hegyes erős paprika füstölt sajt só őrölt fekete bors őrölt piros paprika fekete olívabogyó chili paprikás olívabogyó bazsalikom levél Elkészítés: A...
Heti menü ajánlat - 2015. október 19 - 25. 2015-10-18 18:35:36
Heti menü ajánlat - 2015. október 19 - 25. Hétfő: Előétel: Fehérboros zöldspárga-cukkini krémleves Főétel: Rakott gombás tortellini Desszert: Tönkölybúzás amerikai csokis keksz Vegetáriánus ajánlat: Túrós, tejfölös gombafejek krumpliágyon Kedd: Előétel: Sajtos túrókrém házi kenyérrel Főétel: Tepsis sajtos csirkemell szerecsendióval és gyömbérrel Desszert: Banán...
Hasznos! Melyik tésztához milyen mártás illik? 2015-06-22 22:45:53
Hasznos! Melyik tésztához milyen mártás illik? Bolognait általában spegettitésztából főz az ember, de milyen szósz illik a gnocchihoz, a farfelléhez, a szélesmetélthez, a pennéhez vagy a tortellinihez? Tészta-kisokosunkból minden kiderül! Lasagne: lédús mártást igényel, amit sülés közben magába szívhat Penne (tollhegytészta, sima vagy rovátkolt): a bőséges, zöldséges...
Spárga carbonara 2015-04-21 16:16:58
Hozzávalók: 50 dkg fehér spárga (vagy zöld) 1 evőkanál vaj vagy margarin 1 vöröshagyma 10 dkg sovány szalonna 30 dkg zöldborsó (lehetőleg zsenge újborsó, de a fagyasztott is megfelel) 2 dl tejszín 2 dl húsleves (akár egy fél leveskockából) só őrölt bors őrölt szerecsendió 2 tojássárgája 6 dkg parmezán 35 dkg tészta vagy konyhakész tortellini Elkészítés: A spárga a...
Gomba erőleves tortellinivel 2015-02-28 22:55:48
Gomba erőleves tortellinivel Hozzávalók: 20 dkg darált marhahús 1 adag csirkeaprólék 2 sárgarépa 1 fehérrépa kis darab zeller kis darab karalábé 1 kis fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 20 dkg csiperkegomba 5 dkg szárított vargánya 2 erőleveskocka 1 kis doboz paradicsompüré 2 tojásfehérje szemes feketebo...
Tökéletes töltött tészták 2014-09-03 12:20:34
Tökéletes töltött tészták A különféle töltött tészták a világ minden pontján nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, ugyanis ezek a viszonylag egyszerű fogások ezernyi módon készíthetőek. A tészta fajtája, a töltelék mibenléte és az elkészítés módja rendkívül változatos. A gyúrt tésztából készített táskák nagymesterei az olaszok. A mindannyiunk által ismert rav...
Töltött tészták sülve-főve a Távol-Keletről 2014-08-25 19:01:24
Töltött tészták sülve-főve a Távol-Keletről Világszerte népszerűek a különféle töltött gombócok és tésztatáskák. Nálunk a barackos, szilvás, lekváros gombóc vagy épp a barátfüle sokak kedvence, rengeteg rajongója van az Itália földjéről világszerte elterjedt tortelliniknek, ravioliknak, az orosz pelmenyiről vagy a pirogról nem is szólva, még bőven lehetne folytatni a sort. É...
Ricotta: krémes, édes, tejtermék, de nem túró 2014-08-02 22:18:01
Ricotta: krémes, édes, tejtermék, de nem túró A ricotta az olasz konyha egyik kedvelt alapanyaga. A sajtok melléktermékeként létrejött, gazdag múlttal rendelkező ricottát sós és édes ételek készítésekor egyaránt felhasználhatjuk. A ricotta létrejöttének időpontja nehezen meghatározható, de annyi bizonyos, hogy a római időkben már ismert és kedvelt volt. A sajtkészítés so...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.