Előző
Következő
|
Káros szerek az ételeinkben |
2023-11-29 20:43:56 |
Az ételekhez hozzáadott káros szerek, amelyek fogyasztását mindenképp kerülje Az alábbi tíz összetevőt mindenképpen kerülje: 1. Magas fruktóztartalmú kukoricaszirup. A magas fruktóztartalmú kukoricasziruppal olcsón lehet édesíteni a szénsavas üdítőket, gyümölcsleveket, készen vásárolható salátaönteteket, valamint bizonyos reggelizőpelyheket és egyéb feldolgozott rágcsál... |
A nátrium glutamán kárős hatásairól |
2023-04-05 18:19:55 |
A cikk hosszú de érdemes elolvasni és megfontolni ( CzI ) Dr.Linda J. Dobberstein: A nátrium glutamát rejtett veszélyei Hivatalosan veszélytelen, valójában alattomos hatású adalékanyag. A nátrium glutamát az élelmiszeripar által leggyakrabban használt élelmiszeradalékok egyike. Az 1908-ban Japánban kifejlesztett anyag hamar megjelent az amerikaiak étkezőasztalán, és bele... |
Szerezzünk érvényt az Alkotmán |
2011-12-05 13:14:35 |
Szerezzünk érvényt az Alkotmánynak A legfőbb törvény Mit garantál az Alkotmány? Jogszabályi zűrzavar akadályozza alkotmányos jogaink érvényesülését Nem vagyok jogász. Akaratlanul keveredtem a jogszabályok útvesztőjébe. Szakemberektől kértem tanácsot, de azt tapasztaltam, hogy nekik sem könnyű eligazodniuk. Sokszor nem kaptam határozott, egyértelmű választ. Azt laikusként... |
Mi is a Stevia (sztívia)? |
2009-04-10 07:21:17 |
Katt a linkre: A cukorbetegség már népbetegség kis hazánkban . . . is, a Steviáról már hallottam, sőt egy darabig használtam is, most már nem tehetem meg, hogy használjam, de sajnos biztos sokan hallottatok a boltjainkban található édesítőszerekről, melyekben jelen van az aszpartam és egyéb károsító hatású... |
Előző
Következő
|
|