Előző
Következő
|
Főzelék |
2010-09-07 23:14:43 |
A magyar konyha egyik specialitása a főzelék. Míg más nemzetek leginkább párolva, főzve, sütve vagy salátaként fogyasztják a zöldséget, a magyar konyhában elterjedtebb a zöldségek főzelékként történő elkészítése, amely az egyszerű főzésnél többet jelent. Szükségünk lehet hozzá néhány hasznos főzelék tippre és bevált... |
Zöldborsóleves kicsit másként |
2010-05-27 17:06:09 |
* 250 g zöldborsó (tavasszal friss, egyébként mirelit) * 2 közepes sárgarépa * 2 közepes burgonya * 1 kis fej vöröshagyma * 2 kk só * 1 kk vegeta * 1 kk csípős pirosarany * 2 ek (üveges) jalapeño paprika rántáshoz * 1,5 ek liszt * 2 ek o... |
Előző
Következő
|
|