Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533363 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 20
Előző Következő
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről 2018-05-29 23:50:58
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről A ropogós gyümölcsszemeket érdemes eltenni télire, hogy akkor is élvezhessük zamatukat! Így marad friss Hűtőben 2-3 napig eláll, utána érdemes felhasználni, vagy nyersen megenni, különben összeesik és meglágyul. Fagyasztva A cseresznye jól fagyasztható, felengedés után szinte ugyanolyan ízletes és lédú...
Grillezés 2016-09-13 13:04:59
Minden, amit a grillezésről tudni illik! A húsok fűszerezése, pácolása A húsok fűszerezéséhez kiváló grillfűszerek kaphatóak, például a Knorr Delikát Grill és Szárnyas fűszerkeverékek. Ha pedig nincs időnk hosszú órákon át tartó pácolásra, használjuk a Knorr Delikát Mexikói, Olasz vagy Fokhagymás Villámpácokat, melyekkel 30 perc alatt csodás, ízletes sültek kész...
Félig aszalt paradicsom 2015-09-19 23:49:47
Félig aszalt paradicsom Amikor érni kezdenek - ebben az évben a megszokottnál korábban, már most - a tojásdad alakú, húsos paradicsomok, rendszerint jó néhány kiló a sütőben teljesedik ki, és lesz belőlük félig aszalt paradicsom. Bár a készen kapható szárított paradicsomok között is akad nem egy, amelyik igazán remek, a saját készítésű, fűszerekkel is megbolo...
Virágkonyha 2015-09-02 22:58:53
Virágkonyha Halmos Monikával: Hideg paradicsomleves körömvirággal A körömvirágot leginkább a bőrbajkra kent körömvirágkrémről ismerjük. Kevesen tudják, hogy ez izgalmas ízeket kínáló ehető virág! A körömvirág tartós, a sárga minden árnyalatában az első fagyoki...
A cseresznyéről 2015-06-29 14:49:06
A ropogós gyümölcsszemeket érdemes eltenni télire, hogy akkor is élvezhesse a zamatukat... Így marad friss Hűtőben 2-3 napig eláll, utána érdemes felhasználni, vagy nyersen megenni, különben összeesik és meglágyul. Fagyasztva A cseresznye jól fagyasztható, felengedés után szinte...
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről 2015-06-23 22:11:17
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről A ropogós gyümölcsszemeket érdemes eltenni télire, hogy akkor is élvezhesse a zamatukat... Így marad friss Hűtőben 2-3 napig eláll, utána érdemes felhasználni, vagy nyersen megenni, különben összeesik és meglágyul. Fagyasztva A cseresznye jól fagyasztható, felengedés után szinte ugyanolyan ízletes...
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? 2015-06-19 21:51:51
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről A ropogós gyümölcsszemeket érdemes eltenni télire, hogy akkor is élvezhesse a zamatukat... Így marad friss Hűtőben 2-3 napig eláll, utána érdemes felhasználni, vagy nyersen megenni, különben összeesik és meglágyul. Fagyasztva A cseresznye jól fagyasztható, felengedés után szinte ugyanolyan ízletes...
Félig aszalt paradicsom 2014-08-27 23:58:50
Félig aszalt paradicsom Amikor érni kezdenek - ebben az évben a megszokottnál korábban, már most - a tojásdad alakú, húsos paradicsomok, rendszerint jó néhány kiló a sütőben teljesedik ki, és lesz belőlük félig aszalt paradicsom. Bár a készen kapható szárított paradicsomok között is akad nem egy, amelyik igazán remek, a saját készítésű, fűszerekkel is megbolo...
Egy vintage bort mintázó szalvétámhoz: 2014-03-02 21:37:49
20 years old vagy Vintage: 20 év, majd további legalább 2 év palackban. A Vintage borokat csak a legkiválóbb évek terméséből és csak a hagyományos szőlőfajták...
A medve hagyma!!! 2012-04-19 08:52:22
Igazi idényzöldség, mint a legtöbb közkedvelt tavaszi alapanyag, a spárga, vagy az újhagyma: csak nagyon rövid ideig terem, és nem igazán lehet hosszú ideig tartósítani. Úgyhogy amikor szezonja van, mindenki zabálja, mintha muszáj lenne. A medvehagyma (Allium ursinum) itthon az utóbbi években vált felkapottá, első sorban a Nagy Gasztroblogger Forradalomnak köszönhetően. Euró...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.