Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről |
2018-05-29 23:50:58 |
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről A ropogós gyümölcsszemeket érdemes eltenni télire, hogy akkor is élvezhessük zamatukat! Így marad friss Hűtőben 2-3 napig eláll, utána érdemes felhasználni, vagy nyersen megenni, különben összeesik és meglágyul. Fagyasztva A cseresznye jól fagyasztható, felengedés után szinte ugyanolyan ízletes és lédú... |
Grillezés |
2016-09-13 13:04:59 |
Minden, amit a grillezésről tudni illik! A húsok fűszerezése, pácolása A húsok fűszerezéséhez kiváló grillfűszerek kaphatóak, például a Knorr Delikát Grill és Szárnyas fűszerkeverékek. Ha pedig nincs időnk hosszú órákon át tartó pácolásra, használjuk a Knorr Delikát Mexikói, Olasz vagy Fokhagymás Villámpácokat, melyekkel 30 perc alatt csodás, ízletes sültek kész... |
Félig aszalt paradicsom |
2015-09-19 23:49:47 |
Félig aszalt paradicsom Amikor érni kezdenek - ebben az évben a megszokottnál korábban, már most - a tojásdad alakú, húsos paradicsomok, rendszerint jó néhány kiló a sütőben teljesedik ki, és lesz belőlük félig aszalt paradicsom. Bár a készen kapható szárított paradicsomok között is akad nem egy, amelyik igazán remek, a saját készítésű, fűszerekkel is megbolo... |
Virágkonyha |
2015-09-02 22:58:53 |
Virágkonyha Halmos Monikával: Hideg paradicsomleves körömvirággal A körömvirágot leginkább a bőrbajkra kent körömvirágkrémről ismerjük. Kevesen tudják, hogy ez izgalmas ízeket kínáló ehető virág! A körömvirág tartós, a sárga minden árnyalatában az első fagyoki... |
A cseresznyéről |
2015-06-29 14:49:06 |
A ropogós gyümölcsszemeket érdemes eltenni télire, hogy akkor is élvezhesse a zamatukat... Így marad friss Hűtőben 2-3 napig eláll, utána érdemes felhasználni, vagy nyersen megenni, különben összeesik és meglágyul. Fagyasztva A cseresznye jól fagyasztható, felengedés után szinte... |
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről |
2015-06-23 22:11:17 |
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről A ropogós gyümölcsszemeket érdemes eltenni télire, hogy akkor is élvezhesse a zamatukat... Így marad friss Hűtőben 2-3 napig eláll, utána érdemes felhasználni, vagy nyersen megenni, különben összeesik és meglágyul. Fagyasztva A cseresznye jól fagyasztható, felengedés után szinte ugyanolyan ízletes... |
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? |
2015-06-19 21:51:51 |
Fagyasszuk vagy tegyük el lekvárnak? Mindent a cseresznyéről A ropogós gyümölcsszemeket érdemes eltenni télire, hogy akkor is élvezhesse a zamatukat... Így marad friss Hűtőben 2-3 napig eláll, utána érdemes felhasználni, vagy nyersen megenni, különben összeesik és meglágyul. Fagyasztva A cseresznye jól fagyasztható, felengedés után szinte ugyanolyan ízletes... |
Félig aszalt paradicsom |
2014-08-27 23:58:50 |
Félig aszalt paradicsom Amikor érni kezdenek - ebben az évben a megszokottnál korábban, már most - a tojásdad alakú, húsos paradicsomok, rendszerint jó néhány kiló a sütőben teljesedik ki, és lesz belőlük félig aszalt paradicsom. Bár a készen kapható szárított paradicsomok között is akad nem egy, amelyik igazán remek, a saját készítésű, fűszerekkel is megbolo... |
Egy vintage bort mintázó szalvétámhoz: |
2014-03-02 21:37:49 |
20 years old vagy Vintage: 20 év, majd további legalább 2 év palackban. A Vintage borokat csak a legkiválóbb évek terméséből és csak a hagyományos szőlőfajták... |
A medve hagyma!!! |
2012-04-19 08:52:22 |
Igazi idényzöldség, mint a legtöbb közkedvelt tavaszi alapanyag, a spárga, vagy az újhagyma: csak nagyon rövid ideig terem, és nem igazán lehet hosszú ideig tartósítani. Úgyhogy amikor szezonja van, mindenki zabálja, mintha muszáj lenne. A medvehagyma (Allium ursinum) itthon az utóbbi években vált felkapottá, első sorban a Nagy Gasztroblogger Forradalomnak köszönhetően. Euró... |
|