Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4419620 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 5
Előző Következő
Márton-Napi 2019-11-03 13:03:27
MÁRTON-NAPI LIBASÜLT HOZZÁVALÓK Hozzávalók: 2 db hízott libamell 1 db libacomb 2 db alma 1 db fehér hagyma borsikafű 5 szem egész szegfűszeg őrölt fahéj kakukkfű só durvára darált színes bors wok fűszerkeverék (vagy kínai 5 fűszer keverék) 1 dl vörösbor A lilakáposzt...
Gombás kacsa 1. 2010-12-10 05:54:22
Hozzávalók: 1 sovány, kicsi pecsenyekacsa, 1 zacskó gombalevespor, 2 dl tejföl, 1 citrom leve és reszelt héja, 3 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál törött fekete bors, kevés só és csipet cukor. A megtisztított kacsát darabjaira vágom. A felesleges, bőre alól kilógó zsírréteget levágom. A bőrét egészen a húsáig bevagdosom, így kisülhet belőle a zsír. (A zsíros bőrt és a hája...
Gombás kacsa MIKRÓBAN 2010-10-09 08:07:07
Hozzávalók: 1 sovány, kicsi pecsenyekacsa, 1 zacskó gombalevespor, 2 dl tejföl, 1 citrom leve és reszelt héja, 3 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál törött fekete bors, kevés só és csipet cukor. A megtisztított kacsát darabjaira vágom. A felesleges, bőre alól kilógó zsírréteget levágom. A bőrét egészen a húsáig bevagdosom, így kisülhet belőle a zsír. (A zsíros bőrt és a hájat ap...
Harcsa receptek 2009-07-27 15:11:30
Afrikai harcsa fehérborban Hozzávalók 700 g harcsafilé 50 g liszt 50 g zsír 0,5 dl brandy 1,5 dl száraz fehérbor 50 g vöröshagyma 1 csomag petrezselyem zöld 120 g gomba 2 gerezd fokhagyma 40 g vaj só őrölt bors Elkészítés A halfiléket szeletekre vágjuk, sózzuk, félretesszük, hogy a só átjárja. A vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a gom...
Sertéshúsos ételek 2008-12-01 23:28:49
SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK A HÚS ELŐKÉSZÍTÉSE A húst bő, hideg vízben mossuk tisztára. Ha nagyon szennyezett és zsíros, akkor langyos vizet használunk, de - kivéve a pácolt, sózott, füstölt húsokat - sosem áztatjuk. (Az erősen sózott, füstölt húst néhányszor leforrázzuk, majd hideg vízben lemossuk. A túlontúl sötét húsok színének frissítésére is szokás, forrázást alkalmazni....
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2019 TVN.HU Kft.