Előző
Következő
|
A gyógyitó konyha |
2015-05-03 00:46:35 |
A GYÓGYÍTÓ KONYHA 34 Tisztítja és tonizálja az egész emésztőrendszer t. Erősíti a hajszálerek falát és szabályozza áteresztőképességüket. A szív és a tüdő mûködésére egyaránt kedvező hatással van a friss narancslé. A túlságosan savas kémhatású vért alkali zálja a rendszeresen, de mértékkel... |
A GYÓGYÍTÓ KONYHA 26 |
2015-05-03 00:42:51 |
AZ ÉDESGYÖKÉR A cukorbetegeknek sem kell lemondaniok az édességrő l. Próbálják ki az édesgyökeret. Az édesgyökérnek kifejezett édes íze van, 150x édesebb , mint a cukor. Ráadásul az édes anyag a glicirizin kémiailag nem cukor , hanem a glicirizinsav kálium és kalcium sója. A r égi görögök és rómaiak tonizálóként alkalmazták.... |
Gyümölcslexikon |
2010-01-07 15:56:59 |
ALMA: Tápértéke: Tartalmaz kálciumot, foszfort, vasat, magnéziumot, nátriumot, káliumot, nyomelemeket, A-vitamint, B komplex vitaminokat (serkentik a táplálék felszívódását), kevés C-vitamint. Gyógyhatása: Ugyan a C-vitamin tartalma kevesebb, mint a citromé vagy a narancsé, gyógyhatását a benne levő ásványoknak köszönheti, amelyek az emésztésre vannak jó hatással. M... |
Előző
Következő
|
|