Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     33/64 oldal   Bejegyzések száma: 633 
Szent Mihály Arkangyal 09 29
  2015-09-29 17:25:53, kedd
 
 Mihály Arkangyal nevének jelentése: aki Istenhez hasonlatos.

Ő az égi seregek vezére, aki védelmezi a fényt a negatív erőkkel vívott harc során. A legfőbb védelmezője és vezetője azoknak, akik a fény terjesztéséért vállaltak feladatot itt a Földön.

Bármilyen területen is érdeklődj a spirituális témák iránt és bármilyen meditációkat és gyakorlatokat végezz, mindig hívd magad mellé Mihály Arkangyalt, hiszen meghívása és jelenléte garancia arra, hogy egyedül a fény és a szeretet energiájának megnyilvánulásai érnek el hozzád.

Mihály Arkangyalt a festményeken mindig karddal ábrázolják. Kardjával nemcsak a gonosz erőket győzi le, hanem megszabadít egészségtelen félelem alapú kötelékeidtől is. Segít abban, hogy a félelmeket legyőzve teremtsünk egy szereteten és bizalmon alapuló új világot!

Mihály Arkangyalt bármikor hívhatod, ha úgy érzed, szükséged van védelmére vagy útmutatására.
Egyszerűen csak szólítsd meg: Kérlek Mihály Arkangyal, gyere ide hozzám most, védelmezz engem és önts bátorságot belém a következő helyzetben: (itt mondd el azt a problémát, ami miatt félsz vagy aggódsz.) Mihály Arkangyal bátorságot, önbizalmat és erőt önt beléd és minden szituációban védelmez téged a negatív energiákkal szemben.
Szeretettel: Sándor Judit / Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Tudatos álom
  2015-09-28 21:37:14, hétfő
 
 Tudatos álom - Egy különleges technika: így befolyásold az álmodat!
Mi is a tudatos álmodás tulajdonképpen? Nem más, mint egy kettős tudatállapot. A pontos definíciója: az álmodás egy olyan típusa, amikor az alvó személy pontosan tudja, felismeri, hogy épp álmodik, de a jártasságától függően bármely elemét befolyásolhatja vagy meghatározhatja. A tudatos álmot éber álomnak, tiszta álomnak vagy (az angol lucid dream kifejezésből) lucid álomnak is nevezik. Az éber álmodás egyaránt lehet spontán vagy szándékosan előidézett élmény.


Ebben az ,,emelkedett" állapotban, lehet, eddigi legvadabb élményeinket éljük meg, vagy a tudatalattink tárul fel elénk. Az egész procedúra, és annak felismerése, hogy valóban álmodunk, nem könnyű, és a módszer elsajátítása sem, de bőven megéri az erőfeszítést!

Hogyan is sajátíthatod el?

1.Kezdj el az álmaidról egy naplót írni!
Nagyon sokat segít az értelmezésben, és abban is, hogy egyáltalán emlékezz arra, mit is álmodtál, vagy következtetéseket vonj le azokból, hiszen ez a titok nyitja.
Teljesen mindegy, hogy egy bőrkötéses napló vagy egy spirálfüzet tölti be a napló funkcióját, a célja ugyanaz! Az erre szánt füzeted legyen mindig a fekvőhelyed közelében, hogy ha, akár éjjel is fölébredsz, le tudd írni a részleteket. Írj le minden egyes apró részletet olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudod. Mindent, amire csak emlékszel. Minél több részletet írsz le, annál jobb.
Minden reggel, amikor felébredsz, olvasd át a naplóbejegyzéseid, és gondold át, mit üzenhetnek számodra.

2. Csinálj, végezz ,,valóság ellenőrzést" a nap folyamán
Az elme gyakran kreál zavaros álmokat, tudatos álmodás közben is. A valóság érzékelésének tesztelése segít abban, hogy leellenőrizzük, alszunk e vagy sem. Erről igen egyszerű módon győződhetünk meg. (lehet, ez így elég abszurd módon hangzik...) Például kapcsold le és föl a villanyt párszor, mielőtt belépsz a szobádba, így az elmédben tudatosul, hogy ébren vagy, és mit is csinálsz éppen. Egészen addig csináld ezt, amíg tényleg nem tudatosul, hogy amit teszel, azt éber állapotban teszed. Találd meg azokat a dolgokat, amelyek által bebizonyosodsz arról, hogy tényleg a ,,valóságban" vagy.
Az én személyes ,,ellenőrzésem" nagyon egyszerű: a lábammal érzékelem a talajt, szó szerint két lábbal állok a Földön. Ugyanis amikor az éber álom ,,állapotában" vagyok, lebegek legalább 10 centiméternyire a talaj fölött. Legalább 10 alkalommal végezz el ,,valóság ellenőrzést" a nap folyamán, ha azt szeretnéd, hogy képes legyél tudatosan álmodni.

3.Meditálj napi 2 alkalommal legalább
Nagyon fontos, hogy tiszta fejjel térj nyugovóra, főleg, ha tudatosan készülsz erre az állapotra. A meditáció elősegíti az egészséges gondolkodásmódot, az életed bármely területén. A mentális jólét kulcsfontosságú mindenki számára, és túlmutat minden máson... beleértve azt is, hogyan, miként álmodsz. Meditálhatsz a nap bármely szakaszában, amikor lehetőséged nyílik rá, de elalvás előtt egy fél órával a lehető leghatékonyabb! A meditációval töltött órák az egész napod határozzák meg, szilárd alapot adva a tudatos álmodáshoz.

4.Támogasd a tudatos álmaid
Habár ez a lépés nem feltétlenül szükséges a siker eléréséhez, de bizonyos, alvást elősegítő, fokozó dolgok határozottan befolyásolják az alvás mélységét, és elősegítik a REM alvás elérését. A Rapid Eye Movement (rövidítése: REM, a.m. ,,gyors szemmozgás") az alvás egyik fázisának tudományos, angol megnevezése)
Ez az alvás azon fázisa, amikor a legvalószínűbb, hogy álmodsz. Minél egészségesebb a tested, annál kiegyensúlyozottabbak lesznek az alvási ciklusaid.
Ne feledkezz meg a mindennapi multivitamin adagodról sem, plusz az extra magnézium forrásról, halolajról, amelyek az egészséges agyműködés nélkülözhetetlen kellékei.
A melatonin egy szintén nagyon hatásos és természetes dolog, és mély alvást elősegítő hatással bír.

Fontos: mindig, minden egyes étrend kiegészítő alkalmazása előtt egyeztessen az orvosával.

5.A tudatos álom megőrzésének képessége (MILD)
Mindannyian kaptunk már hasonló tanácsokat, hogyan is tudnánk kikapcsolni az agyunkat és gyorsan álomba merülni. Pl. számoljunk bárányokat, stb. Annak ellenére, hogy kissé bugyutának tűnik, mégis működik! A tudatos álmodás, és annak megőrzése egy folyamat vagy ismétlődés.
A MILD tulajdonképpen egy gyakorlat: hangosan ismételheted, magadban is halkan, de mindig elalvás előtt tedd azt!
Ismételgesd a következő kifejezéseket: ,,Álmodni fogok ma és emlékezni fogok arra is, mit álmodok". Ezt újra és újra, amíg el nem alszol. Ez a kifejezés sokat segít, és ügyelj arra, hogy pontosan így használd.
Minél erősebben rögzül benned ez a kifejezés, és hiszel is benne, annál hatékonyabb és működőképesebbé válik számodra ez a megerősítés.

6.Tölts napi legalább egy órát (de akár többet is) a tudatos álmaid felidézésével, értelmezésével
Rengeteg ingyenes anyagot tudsz letölteni ebben a témában és a könyvek között is tudsz böngészni, ha úgy tartja kedved.
Napi 1 óra elmélyülés a témában már fél siker. Ne frusztráljon, ha nem jön nyomban a képességed olyan gyorsan, mint ahogyan te szeretnéd. Ha mindezeket a vezérvonalakat követed, minden esélyed megvan arra, hogy elsajátítsd a tudatos álmodás képességét, de erre nincs garancia. Mint a legtöbb az életben: rengeteg erőfeszítést, odaadást igényel... minél többet fektetsz bele, annál bőségesebb termést arathatsz le! Vágj bele bátran!
Fordította: Lázár Judit Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Bőség, Gazdagság - Teremtsd meg!
  2015-09-28 21:26:23, hétfő
 
 Bőségérzet nélkül NINCS bőségvonzás, ezért kipróbáltuk Dr Joseph Murphy , bőségre hangolódás receptjét, és AZONNAL BEJÖTT, TÖBBÜNKNEK IS: Bárkivel találkozol napközben, áldd meg őt gondolatban: Isten bőségesen ellát Téged minden jóval! Boldogulásod még a legszebb álmaidat is felülmúlja!
Jólét vonzó ajánlott ima Dr. J. M-től: Isten gazdagít engem minden területen, ahogyan másokat is. Minden embernek, akivel találkozom, Isten gazdagságát kívánom, most és az elkövetkezőkben egyaránt.

A gazdagság megszerzésének vannak apróbb titkai:
A bőség több mint pénz. A bőség az az energia, amely az élet egyetemes forrásából áramlik hozzánk szellemi és anyagi gyarapodás formájában. A bőség szeretet és bölcsesség, tehetség és erény, pénz és anyagi javak - minden, ami életcélunk beteljesítéséhez kell.

1. Soha ne torlaszold el energiád áramlásának útját!
Maga a pénz birtoklása nem tesz egy embert sem jobbá vagy rosszabbá. Egyáltalán nem. A pénz felelősség. Ha sok pénzed van - vagy ha csak kevés is -, az a jólétnek egy formája, amelynek nem szabad megrekednie, mint a Holt-tengergnek. Tehát a pénznek áramolnia kell. Ezt tapasztalhatjuk az üzletembereknél is, bizonyos értelemben, amikor ismételten befektetik tőkéjüket.

2. Adj "magadból" 10%-ot!
A gazdagság másik titka, hogy "magadból" 10%-ot felajánlasz. Nincs olyan törvény ami kimondaná, hogy nem adhatsz többet, de ha kevesebbet adsz, azt hiszem, azzal megszakítod a mag fejlődését. Ezt a 10%-os adhatod olyan alapítványnak aki éppen rászorul erre a pénzre. Ha visszatartod az adakozást azzal az elvetendő mag fejlődését gátolod meg. Tehát minden bevételedből 10%-ot adakoznod kellene ahhoz, hogy az áramlás vissza tudjon fordulni újra hozzád. (Adakozhatsz: gyermekeknek, felnőtt embereknek, állatoknak, a döntés a te kezedben van). A 10%-os adakozás azokra az esetekre vonatkozik, amikor már elkezdett áramolni a pénz. Egyre több bevételre teszünk szert. Amíg nincs ez meg addig adj kevesebbet. Ezt a 4. pontban részletezem.

3. Adj titokban!
Amit titokban adunk az megsokszorozódva tér majd vissza hozzánk. A mai egyházak, alapítványok egyik nagy hibája, hogy közzéteszik az adakozók névsorát a külvilág felé. Ilyenkor a szponzorok neve napvilágra kerül ez viszont nem jó. Tehát ha adakozunk, akkor tegyük úgy, hogy ez csak a mi titkunk legyen, ebben a pillanatban nem az a dolgunk, hogy elismerést kapjunk, hiszen nekünk már az is elismerés ha segítettünk olyan valakin, valakiken akik rá vannak szorulva. (Ez legyen gyermek, felnőtt ember vagy állat).

4. Adj valamennyit, bármilyen keveset is!
A gazdagság következő titka, hogy a kevésből is adj. Néhány embernek nagyon kevés pénze van, ők mégis adnak valamennyit. Ezt én is tapasztalom, ha nincs éppen sok pénzem, akkor dobok pár forintot egy éppen kiállított adakozó ládába. Adakozás után pedig mindig visszatérül, több pénz is mint amit éppen akkor adakoztam. Az adakozóládára rá van írva, hogy éppen kinek gyűjtenek. Tehát így mindig képben tudunk lenni kinek is adtunk éppen pár forintocskát.

5. Használd fel az élettől kapott ajándékokat!
Az a lényeg, hogy használjuk fel az élettől kapott ajándékait, megsokszorozhatjuk azokat. És ennek nem feltétlenül kell pénznek lennie. A pénz csupán csak csereeszköz. Ez olyan dolgokra vonatkozik, amelyeket másokért teszel. Vagy más emberekért, pl. a szűk családodért teszel.

6. Gondolj úgy a világra mint a családodra!
Az embereket nem lehet birtokolni és azok sem birtokolhatnak téged. Minden ember szabad. Ez nem azt jelenti, hogy minden ember aki veled szembe jön adnod kell neki valamennyi pénzt, de amikor szeretettel gondolsz a családtagjaidon kívül másokra is és még teszel is értük valamit - olyasvalakire gondolok aki semleges számodra - akkor már jó úton jársz ahhoz, hogy a pénz áramolni kezdjen feléd. A jólét egyik legnagyobb titka tehát az a képesség, amellyel elkülönítjük magunkat személyes problémánktól, és személytelenné válunk. Ez a képesség olyan mágnes, amely kicsit "Istenszerűvé" tesz bennünket.

7. Hívd segítségül FORTUNÁT!
Fortunának hatalmában áll több pénzt bocsájtani rendelkezésünkre, amikor igazán szükségünk van rá. Ha nem hiszel benne, akkor nem muszáj ezt a kis pénzcsináló mondókát elmondanod. Ha viszont hiszel benne, akkor olykor naponta 10, 15, 20 percig vagy akár fél óráig is ismételjük. (Tégy egy próbát és meglátod a pénzáramlás be fog indulni.)

Fortuna, Javak Istennője, Isten magasabb birodalmának minden bősége. Bontsd ki kincseid a Napból, és ontsd rá most mindenkire. Kinek szíve együtt dobog Isten fényével, melynek a magasságból nyert ereje. A bőség kiterjesztése mindenkire, mely a mesterek számunkra fenntartott terve. Hangold össze tudatunk veled, tágítsd ki látókörünk, hogy lássuk, a bőség mindenkinek kijár. Ki Istenre tekint, és felszól hozzá, most követeljük és megparancsoljuk. Isten kezéből a manna bőségét, hogy mint ahogy lent, úgy fönt is most Isten szeretetét fejezze ki az emberiség.

8. Őrizd meg mindig a bőséged magját, és tartsd meg a gondolataidat emelkedetteknek!
Bármennyire is nehezen megy a dolgunk, mindig törekedjünk arra, hogy egy kis dugi pénzünk legyen valahol. Amihez akkor kell nyúlni amikor teljesen lenulláztuk magunkat. Ez lehet 5.000,- vagy 10.000,-Ft. Mert ha nincs pénzünk akkor hiába megyünk barátainkhoz is, ők is azt mondják, hogy jelen pillanatban nekik sincs. Ezt a dugi pénzt természetesen akkor tegyük el, amikor egy kicsit jobban megy a szekér körülöttünk. Tehát őrizzünk meg mindig egy kis bőségtudatot és legyenek a gondolataink mindig nagyon-nagyon emelkedettek! Természetesen ez nem olyan könnyű, amikor hullámvölgybe vagyunk, egy fillér nélkül. Persze, ha nem lenne nehéz, akkor mindenki ezt tenné. Ha megtanuljuk, hogy nem engedhetünk meg mindent elúszni az utolsó fillérig, hanem megtartunk annyit, amennyi átsegít az ínségesebb időszakokon.

9. "Pumpáld a kutat!"
Gondolatainknak sok köze van az anyagi gyarapodáshoz és olykor ahhoz, hogy megtörjük a mintát, költeni kell. Pár ember biztosan járt már ilyen cipőben, amikor rosszul mennek a dolgok, s mi mégis elmegyünk egy veszünk egy drágább ruhadarabot. Nos attól, hogy egy ilyen drága ruhadarabban járunk kelünk az utcán olyan lendületet kapunk, hogy a gondolataink rögtön a magasba szökik és a pénz újra áramolni kezd felénk. Ez a jó öreg "pumpás helyzet". Ki kell engednünk magunkból valamit, máskülönben mentálisan egy helyben topogunk. Ez az egész bőség titka. Mint már említettem, a jólét áramlása akkor akad meg az emberek világában, amikor nem adnak többé. Mindegy, hogy mennyi víz van a szivattyúban. Elég csak egy kevés, ha nincs, ami útját állja, megindíthatod folyását. Ezért fontos a pumpálás. Ezért engedheti meg magának egy nő, hogy vegyen egy új ruhát. Az ebből fakadó emelkedettség és a pénz elengedése megindítja a bevétel újraáramlását. Tehát meg kell értenünk, hogyan alkalmazhatjuk a bőség törvényeit. Nemcsak imával és helyes gondolkodással dolgozhatunk velük, hanem azzal is, ha belátjuk, hogy a stagnálás törvény csak megakasztja a tartalék útját. Ezért van az, hogy némelyik nagy milliomos hatalmas kockázatot vállal, és sokszor sikerrel jár. Ez nem szerencse kérdése, hanem a törvény alkalmazása.

10. Értsd meg, hogy a bőség szellemi tevékenység!
A bőség nem annyira a test tevékenysége, sokkal inkább a szellemé. Sokan a gyarapodás szót inkább fizikai értelemben használják, s úgy vélik, a törvények alkalmazása által egy csomó pénz áramlik a világukba. Úgy tűnik, az emberek mindig pénzt akarnak. Bár a modern világunkban nem igen lehet pénz nélkül élni.

11. Amikor aggódás kísért, fordítsuk gondolatainkat pozitív irányba!
Sajnos a folytonos aggódásunk gátat szab a javak beáramlásának a világunkban. Az aggódás határozottan elválaszt ettől. Ilyenkor ráhangolódunk mások, hasonló módon aggódó emberekre és nem tudunk róluk leszakadni. Mágnesként kezdjük el vonzani a tudatalattinkkal a lefelé tartó utat. A bőség legnagyobb titka közé tartozik a helyes gondolkodásra való ráhangolódás azáltal, hogy helyesen gondolkodunk önmagunkról. Tanuljuk meg kifejleszteni önmagunkban azt az érzést, hogy "nem számít, mikre van szükségem, meg fogom kapni".

12. Soha ne felejtsd el minden tetted után kimondani: Köszönöm!
Mert valójában ez a bűvös, varázslatos szó fogja megváltoztatni életedet. A hála és annak kimondása szorosan kapcsolódik az anyagi javaid gyarapításához. E nélkül nincs gazdagság, nincs szerelem, nincs egészség és még sorolhatnám.
Forrás: http://www.thesecret.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Őrangyaloktól lehet segítséget kérni
  2015-09-28 20:55:37, hétfő
 
 Azért vannak az őrangyalok, hogy bizalommal kérjük segítségüket!

Nézd meg, kinek a segítségét kell kérned különböző helyzetekben!
Az Arkangyalok a legmagasabb rangú angyalok, Isten szolgái és hírvivői, akik Isten akaratát közvetítik a szellemi és az anyagi világ között. Legfőbb feladatuk védelmezni minket és utat mutatni nekünk, hogy segítsenek helytállni az élet során adódó nehézségekben.

Mindenütt jelen vannak, ezért bárhol és bármikor kérhetjük az Arkangyalok segítségét. Ha pártfogásukért, támogatásukért imádkozunk, akkor ők jönni fognak. Mivel a Szabad Akarat törvényét tiszteletben tartják, ezért csakis akkor jönnek a segítségünkre, ha mi, imádságunk által erre feljogosítjuk őket - amikor viszont életveszélynek vagyunk kitéve, akkor hívás nélkül is segítségünkre sietnek.
Valahányszor egy Arkangyal segítségét kéred, előre köszönd meg pártfogását, így tanúsítva azon hitedet, hogy kérésed benne meghallgatásra lel.

1. Mihály Arkangyal
Ha félelmek nyugtalanítanak, vagy negatív energiákat tapasztalsz magadban, környezetedben, akkor imádkozz Mihály Arkangyalhoz. Ő a védelem angyala, aki eltávolít minden olyan energiát, ami nem a fényből és az isteni szeretetből árad.
,,Köszönöm neked, Mihály Arkangyal, hogy ebben a helyzetben megszabadítasz engem minden negatív energiától és mindig megvédesz engem a számomra haszontalan energiáktól. Ámen."

2. Gabriel Arkangyal
Ha a gondolataid kifejezéséhez van szükséged segítségre, akkor Gabriel Arkangyalhoz imádkozz. Ő segít abban, hogy tisztán ki tudjuk fejezni önmagunkat, ő van jelen az írók, költők mellett is.
,,Köszönöm neked, Gabriel Arkangyal, hogy segítesz nekem tökéletesen kifejezni magam ebben a helyzetben. Ámen."

3. Uriel Arkangyal
Ha valamilyen helyzetben motivációra van szükséged, akkor kérd Uriel Arkangyal segítségét. Ő segíthet neked megtalálni és beteljesíteni életed célját is. Megadja neked azt az ösztönzést, amire egy-egy válságos helyzetben szükséged van.
,,Köszönöm neked, Uriel Arkangyal, hogy segítesz nekem megismerni életem célját, és segítesz meglátni azt, hogy mit kell tennem ennek beteljesítéséért. Ámen."

4. Haniel Arkangyal
Ha interjúra kell menned, bemutatót tartasz vagy egy első találkozás előtt állsz, imádkozz Haniel Arkangyalhoz, hogy melletted legyen és magabiztosságot adjon. Ő segíteni fog, hogy minden rendben menjen és segít megnyugodni ezekben a fontos pillanatokban.
,,Köszönöm neked, Haniel Arkangyal, hogy segíteni fogsz engem az interjú alatt (vagy más alkalomból), és így minden kivételesen jól fog sikerülni. Ámen."

5. Azrael Arkangyal
A haldokló betegek szenvedéseinek enyhítéséért imádkozz Azrael Arkangyalhoz. Ő az, aki üdvözli az eltávozottak lelkét, és aki elkíséri őket egy másik létforma felé. Kérheted őt, hogy hozzon fényt, szeretetet és békét a már elhunytak lelkének.
,,Köszönöm neked, Azrael Arkangyal, hogy őt Isten békéje, fénye és szeretete felé vezeted. Ámen."

6. Rafael Arkangyal
Amikor bármily nemű gyógyulásra van szükséged, kérd ehhez Rafael Arkangyal segítségét. Ő az, aki segít a testi- és lelki gyógyulásban.
,,Köszönöm neked, Rafael Arkangyal, hogy segítesz nekem kigyógyulni ebből a betegségből. Ámen."
Egyed Zsuzsanna / Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Negatív energiák ellen
  2015-09-28 13:56:33, hétfő
 
 Vannak olyan helyzetek, amikor úgy érezhetjük, hogy a negatív események, ill. a negatív emberek kimerítik energiáinkat.
Az is előfordulhat, hogy a stressz és a negatív energia még a történések után is velünk maradnak, és ezen bosszankodunk.
Ne szomorkodj, most 9 olyan módszert osztunk meg veled, ami által leszámolhatsz ezekkel a negatív erőkkel! Engedd meg magadnak, hogy boldog lehess!

1.KristályokObszidián, ametiszt, tigrisszem, fluorit, fekete ónix - ezek a kövek tökéletesen alkalmasak arra, hogy Téged és otthonodat megtisztítsanak minden olyan negatív, mérgező energiától, amit magadba szívtál másoktól.

Lehet, néhányan szkeptikusak vagytok azzal kapcsolatban, hogyan szüntetik meg a negatív rezgéseket a kristályok. Gondoljatok arra, hogy számtalan más módon a tudomány is használja őket: pl. az órákban és a számítógépekbe. A körülöttünk lévő kristályok áldásosak lehetnek számunkra.

2.ZsályaZsályából soha nem elég! Én személy szerint a kaliforniai fehér zsályát használom, ami füstölő formájában itthon is kapható. Gyújts egy füstölőt és járd körbe vele a házat ill. a helységet, amit tisztítani szeretnél. Saját magad tisztítására rajzold körbe magad körül az aurádat! Ez a technika nemcsak megtisztít minden negatív energiától, hanem abban is segítségedre van, hogy a negatív entitások, kóbor lelkek elkerüljék otthonodat. A zsálya segít abban, hogy otthonod légköre vonzó legyen a pozitív energiák és az Angyalok, Felemelkedett Mesterek számára.

3.IllóolajokAz illóolajok szintén egy csodálatos megoldás arra, ha meg akarsz szabadulni a negatív energiáktól. Legerősebb tisztító hatása a szantálfának és a mirhának van, mindemellett az illatuk is lenyűgöző. Tértisztításra párologtasd az illóolajat. Önmagad tisztítására az is elég, ha belélegzed az illatát vagy bedörzsölsz egy picit hátul a nyakadra, a fejed tetejére, vagy a homlokod közepére.

4. TömjénA Nag Champa egy tibeti füstölő, ami tökéletesen helyettesíti a zsályát és az illóolajokat. Ez a különleges füstölő teljesen mentes minden mesterséges anyagtól. Helyezkedj nyugalomba, és gyújtsd meg ezt a füstölőt. Kitisztítja elmédet az összes aggodalomtól és félelemtől.

5. Fehér Fény MeditációKényelmesen helyezkedj el egy fotelben, csukd be a szemed és képzeld el, hogy egy meleg ragyogóan fehér fény körbevesz téged, az otthonod, és mindazokat, akiket szeretsz. Akárhányszor negatív helyzetben érzed magad, koncentrálj erre a fehér fényre.

6.Mosd le a negatív energiákatHa a fürdővízbe virág szirmokat vagy illóolajat teszel, vagy zuhanyzás közben égetsz egy füstölőt és elképzeled, hogy a fehér fény átmossa testedet és aurádat, az tökéletes módszere, hogy megtisztítsd magad a negatív energiáktól.

7.MantraLehet saját mantrád, ami olyan nyugtató szavakból áll, melyek ismételgetésével megszabadulsz az elmédet és lelkedet szennyező negatív energiáktól. A mantrák használatával a használt szavak gyógyító rezgésére reagál a szervezeted energiája.

8.HangokHarang, gong vagy hangtál használatával a hang rezgésének segítségével ugyanaz az eredmény érhető el, mint a mantrákkal. A hangok vibrálásával tisztul meg otthonunk és testünk a negatív energiáktól és feltöltődik pozitív rezgésekkel.

9.AmulettekValamennyi vallási irányzat vezetői hisznek abban, hogy a negatív energiák kivédhetők az amulettek védelmező erejével. A koncepció ugyanaz, mint a kristályok esetében. Hinned kell abban, hogy az amulett hatalmában áll a védelmed, és hogy viselésével csak jó energiákat vonzol magadhoz.
Fordította, kiegészítette: Sándor Judit - Jóportál Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Gyógyítás-öngyógyítás
  2015-09-28 13:17:20, hétfő
 
 Gyógyító meditáció arkangyalokkal

Meditáció Arkangyalokkal

Helyezkedj el kényelmesen és hunyd be a szemed.
Figyeld, ahogy lélegzel lassan, egyenletesen. Most vegyél egy mély lélegzetet, és lassan fújd ki. Majd még egyet, és ezt is lassan finoman ereszd ki. Ismételd meg a levegővételt harmadszor is. Ezt is lassan fújd ki.
A tested nyugalomban van, ellazult.

Érezd ezt a könnyed érzést a lábujjaidban, lábfejedben, lábszáradban, combjaidban. Kellemes, nyugodt, csendes. Ez most átterjed a csípődre, derekadra, mellkasodra, hátadra is. Karjaid lazák és könnyedek. Érzed hogy vállad, nyakad, fejed is ellazul.
Nyugodt vagy és könnyű, leheletkönnyű.

Tested szinte lebeg. Már érzed is, ahogy lassan emelkedik. Finoman, lágyan, felfelé.
Magad alatt hagyod a helyet, ahonnan elindultál. Feljebb jutsz, a felhőkig. Fejed már súrolja is őket. Magasabbra, a felhők közé érsz. Belépsz a fehér puhaságba. Lágyan emelkedsz tovább. A felhők cirógatják arcodat, testedet, körülölelnek.

Felérsz a felhők fölé. Amerre nézel, körben felhőtakaró, és csillogóan kék ég.
A nap felé fordulsz, sugarai elérnek, rád vetülnek. Kezeid széttárod, és befogadod a nap éltető energiáját. Érzed, ahogy egy fénysugár behatol homlokod közepén, és átjárja fejed, törzsed, kezeidet és lábaidat. Kitölt a fény. Átölel. Körbevesz.

Távolabb egy szentélyt pillantasz meg pihenni a felhőkön. Közelebb mész. Lábad puhán érinti a felhőtakarót. Súlytalan vagy.
Ahogy közelebb érsz, látod, hogy a szentély ajtajához lépcső vezet. 7 lépcsőfok. Odamész. Lábad ráteszed az elsőre.
1 2 3 4 5 6 7
Felértél. Az ajtó előtt állsz. Kezed tedd rá a kilincsre. Lépj be!

Egy fehérfalú teremben találod magad. A tetőablakokon lágyan szűrődik be a napsugár. Kellemes félhomály van.
A terem négy sarkában, négy fehér oszlop áll méltóságteljesen. Középen egy asztal, rajta arannyal szőtt terítő. Füstölő illatát érzed. Nagyon kellemes, mosolyogsz. Közelebb lépsz az asztalhoz. Egy oltár az. Rajta egy gyertya. Nézd meg a színét és jegyezd meg. Most a mellette lévő gyufával gyújtsd meg a gyertyát. Nézd a lángot. Körülötted valami történik. A kőoszlopok fényoszlopokká válnak. Érzed itt biztonságban vagy.

A fényoszlopok sugarai elérnek, körbevesznek. Igen négy Arkangyal jött el hozzád fényoszlop képében. Köszöntenek sorban. Mihály... Gábriel... Rafael... Uriel...
Viszonozd köszöntésüket.
Most kérd meg az Arkangyalokat, segítsenek utadon, emeljenek át az akadályokon, töltsenek fel gyógyító energiájukkal és isteni szeretetükkel.
Már érzed is a szeretet áramlását...végtelen...üdvözítő...

A fényoszlopok lassan elhalványulnak. Megköszönöd az Arkangyalok segítségét, és elhagyod a szentélyt.
Kilépsz a kapun és lejössz a lépcsőn.
7 6 5 4 3 2 1

Újra a puha felhőkön állsz. Lágy énekszót hallasz. Körben angyalok. Ők kísérnek visszautadon. Angyali zenére lépdelsz. Szíved csordultig szeretettel. Búcsút veszel, és ereszkedni kezdesz. Lassan magad mögött hagyod a habos felhőket, a kék eget. Lágyan süllyedsz vissza ide, ahonnan elindultál...
Megérkeztél. Utazásod véget ért. Lélegezz mélyeket...
Most kicsit mozgasd meg lassan a tagjaidat és nyisd ki a szemed.

Megjegyzés: Amikor gyógyulni szeretnél, ezt a meditációt ismételd rendszeresen , s mindaddig tartózkodj a szentélyben, amíg egészségesnek nem érzed magad.Forrás : Földleány Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
10 tárgy, ami megvéd a negatív energiáktól
  2015-09-27 09:26:03, vasárnap
 
 Bizonyára Te is hallottál már a negatív energiákról, amik életedbe beköltözve, a legkülönfélébb dolgokat tudják okozni. Vannak, amik egyszerűen balszerencséssé tesznek, mások akár a sikertől is megfoszthatnak, vagy egészségedet is megronthatják. Mértéküktől és milyenségüktől függően vannak olyan eszközök, tárgyak, amik a rontás elleni védelmet erősítik és megakadályozzák, hogy az átok esetleg továbbterjedjen. Te is feltetted már magadnak a kérdést: Mit tehetnék a negatív energiákkal szemben? Hát most megadjuk a választ, mely több ügyfelemnek is segített, mint elsőre hinnéd. Ez a tíz tárgy, ha a rontás vagy negatív energia olyan, segíteni fog a védelemben! Mindazonáltal, ha úgy érzed, valami átok van rajtad, akkor először érdemes kikérned egy szakember vizsgálatát is, és véleményét, mert a tárgyak csak bizonyos fokú negatív energiákkal szemben elegek.

Gyertya: A legalapvetőbb tárgy, ami az átok elleni védelemben segítségedre lehet. A gyertya fénye természetes ellensége a legtöbb entitásnak, szellemnek. Igaz, a megidéző rituáléknak is alapja lehet, ezért óvatosan kell használni. Az sem jó - tűzveszély szempontjából sem - ha mindig égetjük a gyertyát. A tűz önmagában is elűzi az itt ragadt lényeket, és erősíti a védelmet a negatív erőkkel szemben is.

Füstölő: A füstölő megtisztítja a teret, de csak a természetes anyagokból készült működik rendesen. Az aromásított mű füstölők csak jó illatot árasztanak, de egyébként hasztalanok az átok elleni védelemért folytatott harc során. A legjobb hatást a tömjén és a citrom, illetve a levendula illóolaja hordozza magában. Ha ügyes vagy, és megfelelően utánanézel az eljárásnak, a saját kezűleg készült füstölő a legerősebb fegyver lehet a kezedben!

Lámpa: Ha nincs kéznél gyertya, vagy kevésnek érezzük a pislákoló fényét, esetleg minduntalan elalszik, mikor meg próbáljuk gyújtani, érdemes ,,modernebb" fénytechnikához folyamodnunk. Lényegében bármilyen fényforrás jól jöhet, ami kéznél van. A lámpa az egész szobát megvilágítja és visszaűzi az árnyékot, így nagyon hasznos mindenféle negatív erővel szemben.

Hegyikristály: A kövek a természet adta fegyverünk ami a Föld ősi védelmét hordozza magában. Érdemes hegyikristályból készült ékszert viselned, ha úgy érzed, valamilyen átok van rajtad, mert olyan ez, mint egy villámhárító, leföldeli a negatív energiákat. Minden kristály alkalmas valamilyen szinten a védelemre, de a hegyikristály az egyetemes védelmet jelentő szimbólum. Ha beszélsz tanácsadóddal, akkor ő meg tudja mondani neked, hogy számodra melyik kristály a személyes védelmeződ

Szenteltvíz: A szenteltvíz az áldás képessége miatt működik. Fontos, hogy az őskeresztények szerint bárki képes volt áldást adni, aki hittestvér volt. Lényegében ez az eszköz hazánkban azért működhet, mert többségben van a keresztény hit. Ha valamit meglocsolunk szenteltvízzel, az egy jó ideig védettséget élvez az átkok ellen.

Kereszt: Ez a tárgy, lényegében inkább szimbólum. Egyetemessége miatt nem csak a keresztényekhez köthető, de természetesen a vallás miatt terjedt el. Ha hálószobánkba, az ágyunk felett van kereszt, az véd minket az álmunkban ránk támadó szellemek elől. Ha ékszerként viseljük, akkor kabalaként funkcionálhat.

Szentképek, szentháromság: Itt is az egyetemes szimbólum tesz minket érinthetetlenné. A vallásos emberek tudják azt, hogy a szentháromság képviseli a tökéletes egységet. Ha erős rontással állunk szemben, szoktam javasolni, hogy ilyen képet tegyen ki a lakásában az illető, főleg ott, ahol sokat tartózkodik. Gyertyákkal kiegészítve a leghatásosabb a védelem.

Só: A só a bölcsesség jelképe a mágiában, ezért semmilyen sötét varázslathoz nem alkalmazható. A sátánisták nem tűrik meg titkos rituáléikon, mert ami a sötétségből táplálkozik, az egyben tudatlan is, ezért nem illik hozzá a só. Persze ne gondold, hogy a gonosz tudatlan, viszont a bölcsesség képes arra, hogy az egyszerűbb és kezdetlegesebb negatív energiákkal hatásosan felvegye a harcot. Ablak és ajtó köré érdemes tenni sót, és természetesen a szenteltvízzel kiegészített védelem még erősebb.

Ezüst: Nem minden legenda egyszerű kitaláció csupán. Bár sokaknak talán a vámpírokról és vérfarkasokról szóló mesék és történetek jutnak eszükbe az ezüst szót olvasva, itt nem arról van szó. Az ezüst, éppúgy mint a só, ősi szimbólum. A tisztaságot, becsületességet és erőt képviseli. Ha valamilyen ezüst tárgyat, ékszert viselsz magadon, az már önmagában ad egy alap védelmet az átkok ellen.

Kabalák: A népi babonák sem alaptalanok minden esetben, ezért az egyszerű ,,mezei" negatív energiák ellen tökéletesek a nyúlláb, vagy patkó, esetleg malac formájú tárgyak. (A malac kimondottan szerencsét is hozhat.) Ha viszont valakinél komolyabb a probléma, tárgyak mozognak vagy szellemet is láttál, mindenképpen keress fel egy szakembert
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
A napok mágiája
  2015-09-27 08:51:24, vasárnap
 
 Hétfő
A Hold uralma alá tartozik. Ez a bolygó szimbolizálja a nőiességet, az érzelmeket, az ösztönöket, a gondoskodást és a lelki életet. De éppúgy felelős a hangulatingadozásokért, a szeszélyességért, az ingerültségért és a depresszióért is.
Hétfőn egyszerű megoldást találhatsz a félreértésekre, illetve lezárhatod a régóta tartó vitákat. Szánj több időt testedre és lelkedre! Próbáld ki a jógát, a tajcsit vagy a shiatsut! Tégy kiadós sétákat a friss levegőn! A hét első napja alkalmas orvosi kivizsgálásra is.

Kedd
Uralkodó bolygója, a Mars képviseli a bátorságot, az erőt, a szenvedélyt, kitartást és elszántságot, azonban az agresszivitást, türelmetlenséget, kíméletlenséget is.
Újrakezdésre, testi megmérettetésre és sportversenyekre megfelelő nap - főként a küzdősportok, például a dzsúdó, a kungfu vagy a karate művelésére. Ilyenkor a nehezebb fizikai feladatok is megerőltetés nélkül végezhetők el. Tervezd keddre a fontos, ám eddig halogatott tárgyalásokat!

Szerda
E nap bolygója, a Merkúr jelképezi a kommunikációt, az intelligenciát, a talpraesettséget, a hatékonyságot, a humort és a tudásvágyat - éppúgy, mint a nyughatatlanságot, a bíráskodást és a szélhámosságot.
Mivel könnyebben átlátod a felmerülő problémákat, nagyszerű alkalom megbeszélésre, vizsgára és üzleti tárgyalásra. Szervezz közös programokat barátaiddal, vagy tégy rövid kirándulást kedveseddel!M

Csütörtök
A Jupiter uralja. Ez a szerencsebolygó az érzelmeket, az inspirációt, a reményt, a gyarapodást és a békét, illetve a gőgöt és az élvezetek hajszolását szimbolizálja.
A csütörtök alkalmas arra, hogy távoli országokba utazz, randevúz, illetve jótékonykodj. Kényeztesd érzékeidet kedvenc ételeddel vagy például egy új parfümmel!

Péntek
A Vénusz befolyásolja, amely a szépséget, a harmóniát, a felüdülést, a barátságot és a fogékonyságot a művészetekre, emellett a féltékenységet, az irigységet, valamint a rivalizálást képviseli.
Ez a nap tökéletes romantikus randevúra vagy gyertyafényes vacsorára. Egy ilyen program pedig megkívánja, hogy szépítkezésre is időt szakíts. Jelentkezz be fodrászhoz vagy kozmetikushoz, masszőrhöz! Ha magányos vagy, látogass meg egy kiállítást vagy nézz meg egy filmet egyedül vagy a barátnőddel!

Szombat
A Szaturnusz hatása alatt áll, amely a kitartás, a fegyelem, az állhatatosság, a takarékoskodás, a realista látásmód és a józanság jelképe. De jellemző rá a szigor és a korlátoltság is.
Szánj időt önmagadra a kimerítő hét után! Látogasd meg rokonaidat és ismerőseidet! A szombat kitűnő nagytakarításra, kirándulásra, hegyi túrára vagy kertészkedésre. Fő, hogy kikapcsolódás legyen!

Vasárnap
A Nap uralja - életkedvvel tölt el, emellett a vitalitás, méltóság, öntudatosság, optimizmus, lelkesedés, nagylelkűség és tekintély szimbóluma, illetve az önhittséget, büszkeséget, hiúságot és egoizmust is képviseli.
Vasárnap bármit megtehetsz, amire csak kedved támad! Tökéletes alkalom relaxálásra, ünnepi ebéd szervezésére, családi kirándulásra.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Félelmek ellen
  2015-09-27 08:45:42, vasárnap
 
 A félelmek természete - hogyan válj szabaddá

A félelemérzetek különböző testet öltve jelentkezhetnek, mint például szorongásként, aggodalomként, fóbiaként, kényelmetlenség érzetként, feszültségként illetve extrém esetekben akár rettegésként is.


A félelem természetes ösztön, mely nélkül egész fajok pusztultak volna ki, hiszen ennek köszönhetően kapcsol a test az úgynevezett ,,harcolj vagy menekülj" módba, mely gyakorlatilag egy készenléti állapot. Ilyenkor felkészül a test arra a bármire, amit az élőlény veszélyesnek ítél és ami bekövetkezhet.

Figyeljünk oda ahogy fogalmaztam, de megismétlem: ,,Ilyenkor felkészül a test arra a bármire, amit az élőlény veszélyesnek ítél és ami bekövetkezhet"! Tisztán látszik, hogy a veszélyes helyzet még nem alakult ki, de az élőlény elméje úgy gondolja, hogy létrejöhet. A félelem tehát mindig valami olyasmihez kapcsolható ami még nem következett be. Nem egyéb mint egy az elme által a jövőbe vetített képzet, mely olyan erős, hogy a testben fizikai változások mennek végbe, olykor egészen látványosan. Megfeszülnek az izmok, megnő az adrenalinszint, szaporább lesz a szívverés, és a megfelelő oxigénellátás biztosításának érdekében az erek kitágulnak.

Azt gondolhatjuk, hogy mindez igaz az állatokra illetve az emberre is bizonyos helyzetekben, de szerencsére ritkán kerülünk ilyen helyzetekbe, ezért mindennapi életünk szempontjából mindez irreleváns, hiszen nem a dzsungelben élünk. Nos ki kell ábrándítsam önöket! Mindez nagyon is fontos a és óriási jelentőséggel bír a mindennapjainkban. A környezet ugyan megváltozott, és már nem az esőerdőben élünk; a mérges pókok és kígyók, a ragadozók eltűntek, viszont a civilizációban a helyüket más veszélyforrások vették át. A megélhetés megtartása, a jövő biztosítása, cselekedeteim hatása a jövő eseményeire - vajon jó döntést hoztam?

Egy civilizált világban élünk, mégis talán több félelemmel és szorongással vagyunk tele mint bármikor máskor a történelem folyamán. Biztosra veszem, hogy ha a kedves olvasót megkérném, hogy sorolja fel azt, hogy mennyi mindenre gondolt csak a mai nap folyamán mely a félelem bármilyen formájával együtt járt, akkor komoly kihívás elé állítanám. Egyrészt azért mert sok van belőlük, másrészt pedig még többről nem is tudunk, azaz nem tudatosul bennünk viszont attól függetlenül még reagálunk rá, tehát a félelemre adott válasz megmarad.

A probléma mindenki számára nyilvánvaló. És itt szeretném emlékeztetni Önöket, hogy a félelem nem egy most folyamatban levő eseményre adott válasz, hanem csupán az elme által a jövőbe vetített kép valami olyasmiről amiről úgy gondolja, hogy megtörténhet. Nem biztos, hogy meg fog történni, de nullánál nagyobb az esélye, és száznál kisebb. Viszont mégis félünk. A hibát ott követjük el, hogy nem ismerjük fel a félelemnek ezt a természetét, hogy az mindig csak a jövőben él. Egy képzelt jövőbeli helyzettel azonban képtelenség megbirkózni. Hogyan lenne ez lehetséges. Hiszen a jövőben nem cselekedhetünk, ezt csakis a jelenben tehetjük meg. A problémát az okozza, hogy rosszul tanultunk meg egy egyébként hasznos tanácsot; gondolj a jövőre. Ez nyilvánvalóan nagyon fontos, és muszáj, hogy bizonyos dolgokban előrelátóak legyünk, viszont félreértelmeztük, és ehelyett úgy tanultuk meg, hogy ,,Élj a jövőben"! Ugye érzi, a kedves olvasó, hogy mekkora a súlykülönbség a két kijelentés között?

Míg a jövőbeli helyzetekkel képtelenség megbirkózni, addig a jelen pillanatot mindig képesek vagyunk megoldani. Ennek az ,,időcsapdának" véget kell vetni. Az elme, természetéből fakadóan elválaszthatatlan az időtől. Ha megvonod az elmétől az időt, akkor az leáll illetve csak akkor létezik, ha úgy döntesz, hogy használod. Valamennyi félelem az elme által a jövőbe vetített kép, melyet a kényszeres időfüggése miatt produkál. Ha tehát az elméddel azonosulsz, akkor szükségképpen ebbe az időcsapdába esel. Emiatt örökösen a múltba illetve a jövőbe csúszol, megfelejtkezve a jelen pillanatról; annak szépségéről egyszerűségéről és hagyni azt olyannak lenni amilyen. Ugyanakkor a jelen pillanattal együtt elvész a kontroll, azaz az irányításérzet mely biztonságérzetet ad; hiszen az időben az egyetlen hely, ahol lehetőségünk van bármit is befolyásolni, az a jelen. Ez további félelmeket ébreszt. A jelen helyett a múltat és a jövőt részesíti előnyben az elme, mert a múlt identitást ad neki, a jövő pedig a megváltás, beteljesedés valamilyen formájának ígéretét nyújtja. Mindkettő illúzió!

Vegye észre az olvasó, amikor legközelebb valamilyen védekezési kényszert érez. Tegye fel magának a kérdést: ilyenkor mit véd? Egy illuzórikus identitást, egy fiktív lényt az elméjében? Az által, hogy ezt a mintát tudatosítja magában e sorok olvasója, azonnal szertefoszlik a tudattalan mintázat és véget vet az elmével való azonosulásnak.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
2015 09 28 Vörös hold
  2015-09-26 21:37:55, szombat
 
 Jó alaposan élvezzük ki a hétvége minden pillanatát, hiszen hétfőn állítólag újra vége lesz a világnak. Néhány elmélet szerint ez olyan formában köszönt ránk, hogy a Földbe csapódik egy meteorit, de a földönkívüliek is megtámadhatnak minket, vagy a bibliai jóslat válhat válóra.
Mások szerint nem igazi világvégét hoz magával az idei második vérhold, hanem a belső világunkat kell átformálnunk. Ilyenkor érdemes egy kicsit magunkba szállni, hogy átértékeljük az emberi kapcsolatainkat, a múltunkat, a terveinket, céljainkat, jövőnket.

A világvége tehát nem azt jelenti, hogy a földi életnek lesz vége, hanem azt, hogy a saját belső világunkból kell elengednünk a működésképtelen dolgokat, hogy az új energiák új világot teremthessenek!

Hétfőn tehát ne reménykedjünk abban, hogy nem kell bemennünk a munkahelyünkre, és a tanítás is elmarad. Ha pedig nem hiszünk a világvége jóslatokban, vagy a belső világ megreformálásában, akkor csak emeljük a tekintetünket az égre, mert az tudományos tény, hogy nem mindennapi égi jelenségben lesz részünk.
(Forrás: life.hu, joportal.hu) 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     33/64 oldal   Bejegyzések száma: 633 
2020.04 2020. Május 2020.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 329 db bejegyzés
e év: 3612 db bejegyzés
Összes: 41834 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 834
  • e Hét: 7297
  • e Hónap: 5768
  • e Év: 185997
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.