Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Baja Ferenc titkolt dunai rezi
  2009-04-24 21:55:15, péntek
 
  Baja Ferenc titkolt dunai rezidenciája

2009-04-22

Baja Ferencet az utóbbi időkben gyakran látják egy, a vagyonnyilatkozatában nem szereplő budai, Lánchíd utcai luxuslakásba hazatérni. A Magyar Hírlap úgy értesült róla, hogy a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára a nap minden szakában fel-feltűnik a Dunára néző tetőtéri ingatlanban. A lap forrásai szerint a lakás kialakításába is beleszólt, intézkedett, bár neve nem szerepel a kaputelefonon és a névjegyzékben sem.

A Magyar Hírlap információi szerint az új lakó olyannyira titkosan kezeli kilétét, hogy egy ügyvédi irodát bízott meg, járjon el helyette. Úgy tudni, a Lánchíd utcai lakás egy kft. nevéhez köthető, amely a Dávid Társas Ügyvédi Irodát kérte fel a lakóközösségben való képviseletére. Az iroda vezetője, Dávid Gyula az ügyvédi titoktartásra hivatkozva nem kívánta elárulni megbízója nevét, arra sem reagált, hogy Baja Ferenc áll-e az ingatlan tulajdoni hátterében.

Annyi feltételezhető azonban, hogy az államtitkár előtt nem ismeretlen az ügyvéd, tekintve, hogy Baja Lamperth Mónika előtt irányította az MSZP pártalapítványát. Dávid ugyanis 2002 és 2006 között szocialista képviselőként dolgozott, jelenleg a Táncsics Alapítvány felügyelő-bizottságának tagja.

Baja Ferenc vagyonnyilatkozatában nem található budapesti lakás, a Magyar Hírlapot arról tájékoztatta, felesége egy magánszemélytől vásárolta fővárosi otthonukat. Ennek 15 millió forintos svájci frank alapú hitelét közösen törlesztik, havonta az árfolyamtól függően 130-160 ezer forintot. Az államtitkár arra vonatkozó kérdésre nem válaszolt, hogy Budapesten hol található az ingatlan, és arra sem, van-e bármiféle érdekeltsége a Duna-parti luxuslakásban.

Hasonló adottságú lakást, folyóra néző panorámával nem sokat kínálnak a Lánchíd közelében, s az információk szerint alapterülete eléri a 150 négyzetmétert, ingatlanpiaci értéke pedig akár a 150 millió forintot.

Az épület tetején 2007-ben alakítottak ki két lakást, párhuzamosan a Lánchíd utca 19.-ben felhúzott, négycsillagos hotellal.

A Lánchíd 19. nevű szállodát építő, működtető Duna Resort Kft. tulajdonosa, Valkó Csaba a Magyar Hírlapnak elismerte, ők vásárolták meg a szomszédos társasháztól a tetőteret, azt nem árulta el azonban, hogy mennyiért, s azt sem, kinek, hány forintért adták el. Arra vonatkozó kérdésüre, hogy Baja Ferenc érdekeltségének adták-e el, kitérő választ adott, mondván, meg kell kérdeznie a vevőktől, hozzájárulnak-e nevük kiadásához.

A lap úgy tudja, a Lánchíd 15-17. számú ház lakói készpénzt kaptak a tetőtérért, az épület homlokzatát teljesen, a liftet részlegesen felújították.

Hogy véletlen egybeesés-e, egyelőre nem tudható, mindazonáltal tény: Baja Ferenc egy másik személyt is ismerhet, aki kapcsolatba hozható a luxuslakással. Az elektronikus közigazgatásért felelős államtitkárként több alkalommal szerepelt együtt Szkurka Jánossal, aki a Sun Microsystem Kft.-nél az elektronikus közigazgatással foglalkozott, az államigazgatási terület vezetőjeként. Találkoztak például a 2006-os Internet Hungary konferencián és 2007. november 15. délutánján, amikor Bajával az e-Magyarország, e-kormányzatról szóló konferencia kerekasztal-beszélgetésén vettek részt. Utóbbin Szkurka már a Hewlett Packard államigazgatási üzletágának igazgatójaként szerepelt Baja előadása után, csakúgy mint az Informatikai Vállalkozások Szövetsége 2008-as konferenciájának meghívottjai között, ahol Baja neve is olvasható.

Szkurka János 2007 nyarán igazolt a Suntól a HP-hoz, az idő tájt, amikor Szkurka Jánosnét a Lánchíd 19.-ben szállodát, a szomszédban tetőtéri luxuslakásokat fejlesztő Duna Resort Kft. ügyvezetőjévé választották.

Mint Valkó Csabától a Magyar Hírlap megtudta, Szkurka Jánosnét pályázat útján választották a szálloda vezetésére, harminc jelentkező közül.

Forrás: Magyar Hírlap
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állami támogatások Ficsor Ádám
  2009-04-24 21:46:00, péntek
 
  Állami támogatások Ficsor Ádám családjának
2009-04-24

Amióta Ficsor Ádám, a válságkormány titokminisztere 2004-ben elfoglalta az agrártárca szakállamtitkári titkárságvezetői posztját, családja jelentős állami támogatásokhoz juthatott a birtokai révén - írta a pénteki Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, hogy a család birtokában álló mintegy 33 hektáros területen ültetvénytelepítésre és - felújításra több tízmillió forintos állami támogatást ítéltek meg. A 33 hektárból 11 hektár gyümölcsös Sátoraljaújhely határában található. A többi 22 hektár, melyen szőlőskertek állnak, sátoraljaújhelyi, olaszliszkai és sárazsadányi külterületeken helyezkedik el - olvasható a cikkben.

A lap meg nem nevezett informátorainak közlése szerint a Ficsor család 2004 óta a 22 hektárnyi szőlő esetében pályázott ültetvénytelepítési és szerkezetátalakítási forrásokra is. A szakértők számítása szerint erre több mint 90 millió forintot kaphattak a pályázatokat elbíráló Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivataltól (MVH), miközben ezen ültetvények a lap által megkérdezett, az "agráriumban jártas" informátorok szerint a mai napig nem felelnek meg a pályázati kiírásban meghatározott szakmai kritériumoknak.

A Magyar Nemzet megkeresésére az MVH sajtófőnöke, Soproni Horváth Lajos arról számolt be, hogy "Ficsor Ádám néven nem szerepel agrártámogatáshoz jutott ügyfél a szervezet nyilvántartási rendszerében".

A lap azt is felidézi, hogy Ficsor Ádám szüleinek cége, a Heliszolg Kft. 2005-ben az Agrár- és vidékfejlesztési operatív programból - ugyancsak az MVH döntése nyomán - erőgépvásárlásra 28 millió, egy 158 millió forintos összköltségű mezőgazdasági tározó létesítésére pedig 65 millió forintos támogatáshoz jutott.

Az ügyben akkor Gráf József agrárminiszter is megszólalt, egyértelműen jogszerűnek nevezve a támogatást - olvasható a cikkben.

Forrás: MTI


http://echotv.hu/index.php?akt_menu=72&newsid=104304
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma is él a bolsevik módszer
  2009-04-24 21:37:47, péntek
 
  Ma is él a bolsevik módszer Menczer Gusztáv: Hallgatnak a szovjet marhavagonokról, mert nem akarnak konkurenciát
2009. április 24. 13:59:17



"Ma a kommunizmus bűneiről beszélnek, de ez tévedés: sem szocializmus, sem kommunizmus nem létezett soha. Csak bolsevizmus. Lényegében a totális megfélemlítést jelenti, amelyben egyesek korlátok nélkül gyakorolják a hatalmukat másokon. Ez ma is létezik" - mondta lapunknak adott interjújában a Szovjetunióban volt magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének elnöke. Menczer Gusztáv csaknem kilenc évet töltött a gulágon.



Szerinte az "istenadta népet" a hatalom ma is tudatlanságban tartja. Mint mondta, elég csak az úgynevezett Bajnai-féle válságkezelés adagolására gondolni. "Hát elhiszi bárki is, hogy ez nem volt előre lezongorázva?" - teszi fel a kérdést.





A diktatúrák áldozatai



Kovács Emőke történész szerint a Szovjetunióba 1956-ig elhurcolt magyarok száma 600-700 ezerre tehető, közülük 220-260 ezren soha nem tértek haza. Az országhatárokon belül a világháború végétől a hatvanas évekig több ezer embert pusztított el és százezreket hurcolt meg a kommunista rezsim. Stark Tamás történész egy tanulmányában azt írja, hogy a holokausztban 550 ezernél biztosan kevesebb, de 440 ezernél több magyar életét oltották ki.

Forrás: Magya Hírlap
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beleürítettek az alsótekeresie
  2009-04-24 21:15:34, péntek
 
  Beleürítettek az alsótekeresiek vizébe az enyingi cigányok?
2009-04-23. 12:12 kuruc.info

Elzárták a vezetékes ivóvizet az Enyinghez tartozó Alsótekeresen, Fejér megyében. Tartálykocsiból jut vízhez 3-400 ember kedd délutántól. Feltörték a víztornyot, bejutottak a víztérbe, és egyes hírek szerint belepiszkítottak a vízbe. A DRV Zrt. azonnal megkezdte a torony és a hálózat fertőtlenítését, ha a laboreredmény negatív lesz, megnyitják a főcsapot.

Az ÁNTSZ-hez érkezett kedden bejelentés arról, hogy belepiszkítottak a vízbe. A rendőrség ismeretlen tettes után, közérdekű üzem megzavarása miatt nyomoz. Szakértőt rendeltek ki annak megállapítására, hogy betörtek a víztoronyba, vagy véletlenül maradt nyitva az ajtó, mondta Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Nem tudni biztosan, hogy tényleg történt-e szennyezés, de ha illetéktelenek hozzáférnek a víztérhez, akkor előírás a fertőtlenítés, mondta Jankó Gábor- a DRV Zrt. PR-vezetője. Az első laboreredmény eredményét délutánra várják, ha negatív lesz, akkor megindul az ivóvíz-szolgáltatás. (FH)

Kuruc.info: Enying számos, finoman szólva öntudatos maffiózócigánya mellett hogy miért asszociálunk azonnal a cigányokra, ha ilyen beleürítős híreket olvasunk? Azért, mert az ő babonavilágukban van az emberi ürüléknek kitüntetett szerepe. Ezért ürítenek oda (sok esetben) a kirabolt lakásokba, ezért kenik össze sz@rral a rendelők, mosdók falát, ezért piszkítanak bele a TV-dobozokba, ezért kakálnak oda, ahol éppen vannak. Ez ők és az ő "kultúrájuk". Még a 14 ezer éve élt ősemberek is kulturáltabbak voltak, mert nekik is volt már saját gödrük, ahova csináltak. Romáink a civilizációs fejlődés során még nem jutottak el erre a szintre...


*** www.nemzetihirhalo.hu ***
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tőzsdére viszik a vízkészletün
  2009-04-24 21:14:12, péntek
 
  Tőzsdére viszik a vízkészletünket?

Vizünk féltése, DMVR-s aggodalmak

A váci Duna Menti Regionális Vízmű Zrt dolgozójaként és magyar állampolgárként szeretnék reagálni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt alábbi nyilatkozatára.
Az MNV Zrt nyilatkozata 2009. április 4-én, a Népszabadság Online oldalán: "Az Észak-magyarországi Regionális Vízművek Zrt vagyonkezelésébe kerül a Tiszamenti Regionális Vízművek (TRV) és a Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt állami tulajdonú részvénycsomagja. A lépéssel az NVT szándéka az volt, hogy a régióban létrehozzon egy meghatározó piaci szolgáltatót. Ami lényegesen javítja hatékonyságukat, versenyképességüket - mondta Száraz Gábor, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) szóvivője. A változtatás révén a DMRV Zrt és a TRV Zrt tevékenysége feletti felügyeletet az ÉRV Zrt látja el. A szóvivő kifejtette, az önkormányzatokkal is megtörténtek a szükséges megbeszélések.
A DMRV Zrt-nek május végéig be kell mutatnia a dunántúli részének leválasztására és az Észak-dunántúli Vízműhöz történő áthelyezésére vonatkozó megoldási lehetőségeket.
Hozzátette: a tőzsdei bevezetés a törvényi előírások miatt nem lehetséges, ám az új cég mérete alapján már közel van ahhoz, amikor egy vállalat esetében egy ilyen döntés szóba jöhetne."
Eddig az idézet.

A vízművek felett a felügyeleti és tulajdonosi jogokat nem a vízügyi minisztérium (azaz egy szaktárca), hanem az MNV Zrt gyakorolja. Az MNV Zrt és a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) a pénzügyminiszter felügyelete alatt álló szervezet. Ez annyit jelent, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő döntéseiért - miniszterén keresztül - a kormány is felelős.
Ma Magyarországon öt regionális, állami tulajdonú vízmű működik: az Észak-magyarországi Regionális Vízmű (ÉRV), központ: Kazincbarcika; az Észak-dunántúli Regionális Vízmű (ÉDRV), központ: Tatabánya; a Tiszamenti Regionális Vízmű (TRV), központ: Szolnok; a Dunántúli Regionális Vízmű (DRV), központ: Siófok, a Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV), központ: Vác.
Úgy gondolom, attól, hogy két önálló cég: a TRV Zrt és a DMRV Zrt vagyonkezelését az ÉRV Zrt-re bízza, kvázi fölérendeli, egyik cég sem lesz hatékonyabb, versenyképesebb.
Próbáltam keresni annak okát, hogy milyen szempontokat vettek figyelembe a döntés meghozatalakor. Szakmait és gazdaságit biztosan nem, mert a DMRV Zrt mindkét összevetésben toronymagasan megelőzi vagyonkezelőjét az ÉRV-t.
A DMRV Zrt váci központtal, váci, gödöllői, szentendrei üzemigazgatóságokkal rendelkezik. Szolgáltatási területünk Pest, Nógrád és Komárom-Esztergom megyékre terjed ki. Ez 121 települést, kb. 600.000 fogyasztót jelent. Működéséhez egy fillér állami támogatást nem kap. A befolyt víz- és csatornadíjakból tartja fönn magát, végzi a szolgáltatási tevékenységet, az öt vízművállalat közül a legalacsonyabb vízdíjakkal. A kazincbarcikai vízműhöz képest 59 százalékkal olcsóbban, mégis lényegesen nagyobb nyereséggel.
Nem értem, milyen szakmai és gazdasági érvek alapján lett az ÉRV Zrt a vagyonkezelő?

Az MNV szóvivője azt nyilatkozta, hogy a döntés előtt egyeztettek az önkormányzatok vezetőivel. Hangsúlyozni szeretném, az önkormányzatok véleménye megkerülhetetlen, mivel az egészséges ivóvíz biztosítása a polgármesteri hivatalok törvény által előírt kötelessége.
Ezzel szemben Vác és Visegrád polgármestere már jelezte, hogy velük nem egyeztettek. Ők ezt a sajtón keresztül el is mondták, és kifejezték nemtetszésüket az összevonás és a privatizáció miatt.

Az április 1-én megjelent határozat a DMRV Zrt-hez csak április 3-én jutott el, a fogyasztókhoz a mai napig nem. Pedig egy ilyen jobbító szándékú, a köz javát szolgáló döntés létrejöttét meg kellett volna osztani a közvéleménnyel tévén, rádión, újságokon keresztül: hadd lelkesedjenek ők is! Valójában a hír csak az MNV honlapján jelent meg sajtóközlemény formájában.
Száraz Gábor szóvivő április 4-i nyilatkozatából kideül: még egy törvénymódosításra várnak és a vízművek tőzsdére kerülhetnek, privatizálhatók.
Azt gondolom, egyik legnagyobb kincsünkről, a vízről nem dönthetnek ilyen-olyan bizottságok, csak és kizárólag az állam polgáraival együtt.

Országunkban ivóvizet, önkormányzati tulajdonú, illetve megyehatárokon átnyúló, köztulajdonban lévő, regionális vízművek szolgáltatnak. Árat emelni csak az önkormányzat és az állam jóváhagyásával lehet.
Míg állami vállalatként működünk, különböző elvárásoknak kell megfelelnünk: fogyasztóvédelmi felügyelet, ÁNTSZ, laborvizsgálati eredmények, stb. Így garantálva a mindenkori jó minőségű ivóvizet.
Miért nem szabad a víz vagy annak hasznosítási jogát eladnunk?
Akkor, amikor a szakemberek a globális felmelegedésről, az édesvízkészlet hiányáról, elsivatagosodásról beszélnek, Magyarország kiváló minőségű, könnyen hozzáférhető, folyamatos rendelkezésre álló édesvíz-készlettel rendelkezik. Folyók, tavak, gyógyforrások, ásványvizek természetes gazdája.
Mi várhat ránk privatizáció után?
Jön egy befektető - külföldi vagy belföldi -, aki megvásárol bennünket, aki szeretné, ha befektetett pénze minél előbb megtérülne, sőt nyereséget is szeretne. Felemeli a vízdíjat, kétszeresére, háromszorosára, akár többszörösére. A dolgozók létszámát felére, harmadára csökkenti. Ha nincs megfelelő létszámú szakember: a vízellátás biztonsága veszélybe kerül, romolhat a víz minősége.
Az államnak ebben az esetben már nincs beleszólása a történésekbe.

Munkám során azt tapasztalom, hogy a jelenlegi vízdíj megfizetése is gondot okoz fogyasztóink nagy részének. Ne kelljen ugyanezért a szolgáltatásért a többszörösét fizetnünk!
A DMRV azt szeretné, hogy a víz minden fogyasztó számára hozzáférhető és megfizethető legyen.

Szakszervezetünk két levelet is írt az MNV-nek, több száz aláírást gyűjtöttünk a döntés ellen. Tiltakoztunk az ellen, hogy a DMRV-t kettévágják, jobb parti működési területét más szolgáltatóhoz csatolják, önállóságát megszüntessék, vagyonkezelés alá vonják.
Követeltük, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács vonja vissza határozatát.

Meg kell előznünk vízműveink eladását!
Minden önkormányzat, polgármester, országgyűlési képviselő és a civil lakosság is emelje fel szavát, pártállástól függetlenül! Egységes fellépésre van szükség!
A vízszolgáltatás köztulajdonban tartása: nemzetstratégiai kérdés!

Egy DMRV-s dolgozó


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik cáfolja a Fidesz-KDNP
  2009-04-24 21:10:25, péntek
 
  A Jobbik cáfolja a Fidesz-KDNP hazugságait

Valótlanul állítja Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP képviselője azt, hogy a Gyurcsány-kormány 25 millió forintot adott a Jobbik pártalapítványának. Valójában egyetlen jobbikosnak sincs köze a Magyar Igazságért, a Jobb Magyarországért Alapítványhoz, azt Csurka István és köre hozta létre, a Jobbik vezetőinek és tagjainak tudta nélkül. A rágalmak miatt a Jobbik Magyarországért Mozgalom megteszi a szükséges jogi lépéseket a hazugságokat terjesztő médiumokkal szemben is, amennyiben e helyreigazításnak is tekinthető nyilatkozatunkat nem közlik.

Az állami támogatás eleve nem kormányzati adomány, hanem az Alkotmánybíróság kötelezte az Országgyűlést törvénymódosításra, mely alapján a legutóbbi parlamenti választáson 1% feletti eredményt elérő pártoknak is juttatni kell a pártalapítványoknak elkülönített költségvetési keretösszegből. Így a MIÉP-Jobbik a Harmadik Út nevű választási párt alapítványát évi 25 millió forint illetné, míg a Fidesz és a KDNP alapítványai 536, 7 milliót (!) kapnak az anyapártok ennél is jóval nagyobb állami támogatásán túl. A fideszes jogértelmezés szerint őket tehát az MSZP-kormány pénzeli. A Jobbik ezzel szemben úgy gondolja, hogy az állami támogatást minden párt a szavazóinak köszönheti, így nekik is kell megfelelniük, tehát a Fidesznek sem a Jobbik rágalmazására, alaptalan támadására kéne energiáját fordítsa, hanem amit választói is elvárnak tőle: az előrehozott választások kikényszerítését és az MSZP-, SZDSZ-, MDF-szavazók meggyőzését.

A 25 millióból tehát egyetlen forint sem jutott a Jobbikhoz, a párt szimpatizánsainak adományaiból működött eddig is, melyre a jövőben is számít.

Novák Előd,
a Jobbik sajtófőnöke


"Szeretnénk nagyon az összefogást, és azt meg is valósítjuk. De csak azzal, aki velünk együtt nem hajlandó lemondani az alkotmányozásról, az államadósság újratárgyalásáról, magyar bank alapításáról, a magyar föld megvédéséről, a finnugorizmus ámokfutásának megállításáról, a multinacionális tőkével szemben a magyar vállalkozók és gazdák támogatásáról, a csendőrség - "egycsapás-törvény" - felállításáról, a hazafias nevelésről, a TV2 és az RTL KLUB beszüntetéséről és a határon túlra szakított testvéreinkről. Aki ezek közül akár csak egyben is bizonytalan, mondja magát akármilyen oldalhoz tartozónak, az keresgéljen másfelé, de ne nálunk. Az kérje fel egy táncra Gyurcsányt, vagy gágogjon Bajnaival, de a Jobbikot messziről kerülje el!
Ezúton üzenem ezért mindenkinek, aki a Jobbikra vagy a Magyar Gárdára feni a fogát, hogy a kesztyűt felvesszük, de a mocsarukban nem fogunk megfürdeni. A becsületünket megvédjük, de nem leszünk hozzájuk hasonló, acsarkodó lelki roncsok. Bennünket ugyanis nem az tart össze, hogy másokat gyűlölünk, hanem az, hogy egymást szeretjük. Nekünk nem az a problémánk, hogy ki a neonáci, a szélsőséges és kit kellene betiltani, hanem az, hogy hogyan tudjuk megmenteni a magyar nemzetet. Hiszen számunkra nem térkép e táj, hanem a mi egyetlen hazánk: Magyarország."

Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke
(barikad.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az orvosokat hibáztatja a csőd
  2009-04-24 21:09:09, péntek
 
  Az orvosokat hibáztatja a csőd miatt a HospInvest
2009-04-24 12:10 hírTV

Az egri kórházhoz újonnan szerződtetett orvosok és más egészségügyi dolgozók átlagon felüli bérei miatt került csődhelyzetbe a HospInvest. Erről a vállalat volt alelnöke beszélt Célpont című műsorunknak.

Egerben a tervezett 400 milliónak a többszörösét kénytelenek bérekre költeni. Deák Gábor, a HospInvest Zrt. volt alelnöke szerint már akkora a társaság tartozása, hogy az önkormányzatok bevonása nélkül nem fogják tudni biztosítani a folyamatos betegellátást a cég által üzemeltetett kórházakban. A HospInvest a gyógyszerszolgáltatóknak is hatalmas összeggel tartozik.

"A konkrét oka az egri bérköltségek elszaladása volt... - Ezt akkor fordítsuk le. Tehát külsős orvosokat kellett alkalmazni, akik csak drágábban voltak hajlandóak dolgozni...Így van, de amikor azt mondom, hogy sokkal többet kellett nekik fizetni, nem azt jelenti, hogy érdemtelenül... inkább azt jelenti, hogy azok, akik ott maradtak kapnak érdemtelenül keveset. Ha jól emlékszem, Egerben a bérköltség ugye 400 millió forint volt előtte, ha ennek ki kell fizetni a kétszeresét vagy háromszorosát, már teljesen elszáll a számítás..." - nyilatkozta Deák Gábor, a HospInvest Zrt. volt alelnöke.

A HospInvest agóniájának részletei, péntek este fél tízkor a Célpont című műsorunkban.

Nem oszlik a hevesi megyegyűlés

Nem oszlatja fel magát a hevesi megyegyűlés - az erre vonatkozó fideszes sürgősségi indítványt ugyanis nem vette napirendjére a testület szocialista vezetése.

Ugyanakkor a megyegyűlés, sürgősségi indítvány formájában, zárt ülés keretében tárgyalja az egri kórházat működtető HospInvest Zrt. csődje miatt az önkormányzatra háruló feladatokról.

A Fidesz viszont továbbra is a heves megyei önkormányzat feloszlatását, és az európai parlamenti választásokkal egy időben történő újraválasztását követeli.

Sajtóinformációk szerint a csődvédelmet kérő cég által működtetett egri kórházban nemcsak a műtétek maradtak el, hanem a kemoterápiás kezelések is, így a súlyos betegeknek más városba kellett utazniuk az ellátásért.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2009.03 2009. április 2009.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 326
  • e Hét: 2586
  • e Hónap: 19379
  • e Év: 152296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.