Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Elvtársak a Fideszből szevasztok!
  2013-10-27 21:54:38, vasárnap
 
  Elvtársak a Fideszből szevasztok!
Ma | 13:01

A nemzeti ünnep által kettévágott hét leginkább a kommunistázástól volt hangos, Mohácson röhejes felhanggal. Végre lebontják a Magasházat, és ami Pécsett ötmilliárdba, az Győrben csak hatszázmillióba kerül. Heti megmondás.

Az október 23-i beszédek kormányoldalról mi másról szólhatnának, mint a komcsizásról, ilyenkor lehet igazán jóízűen. Orbán ki is használta a lehetőséget és pufajkázással egybekötött háborút hirdetett, felmerül kérdés, hogy a kormányában terpeszkedő volt MSZMP tagok ilyenkor minek számítanak? Ők a megtért bárányok? A III/2-es ügyosztályok emberei meg belülről bomlasztották a rendszert? Megannyi kérdés, de igazán nagy ívben tesznek rá, hogy mi mit gondolunk, lehozzák a híradóban/MTI-n stb-n a dolgaikat aztán azt lövik be az igazságnak, oszt csókolom. Amíg a miniszterelnök mondhatni profi szövegíróval dolgozott, addig Rétvárinak már csak valami gyakornok juthatott, napok óta próbálom értelmezni azt, amit mondott: "a forradalmakat soha nem a múlt erői vívták". Talán arra akart utalni, hogy ők is forradalmárok (fülke vagy mi) és a jelenlegi kormány az, ami nem a múlt erői és a szocik, akik meg igenis azok. Bár lehet, hogy ez hülyeség, mert akkor Pozsgay, Pintér, Szűrös, Matolcsy, Kerényi és még sokan mások hogy a viharba lehetnek a Fidesz nagy emberei. Zavaros ez az egész.
Mohácson a helyzet változatlan. A város fideszes polgármestere a pulpitusról szólogatott be Németh Imrének, miután ellenlábasa a közönség soraiból osztotta, nem is akárhogy. Ez már mondhatni hagyományos performansz busóországban, Németh profi módon trollkodja szét a városi ünnepségeket, még a molinóját is ki tudja akasztani az ünnepségre. Röhejes, ahogy az elvtársazásra selejtezéssel üt vissza a polgármester. A színvonal remek...

Miközben Pécsett még bérelt buszokat adnak át nagy megtekintésekkel az utazóközönségnek és ötmilliárdot meghaladó hitelt vesznek fel vásárlásra, a sokkal boldogabb Győrben javarészt az Unió pénzén hibrid buszok szelhetik a várost. Rendkívül kínos lehet Csizi Péternek, hogy pár darabonként adja át a buszokat. Az még kínosabb, hogy máshol majdhogynem tizedannyi pénzből megoldják a cserét. A slusszpoén, hogy Győr sokkal gazdagabb város, mint Pécs. Lehet, Pávának érdemes lenne felhívni Borkait és tanácsot kérni tőle, mert lassan belegebedünk a hozzá nem értésébe.

A Magasház sorsa is eldőlni látszik. Kiadták a bontási ukázt, a környéken lakók meg szívhatják a fogukat minimum fél évig a por és a zaj miatt. A húszezer tonna törmelék nem fog hoppanálni Szigeti útról...

http://www.pecsistop.hu/velemeny/elvtarsak-a-fideszbol-szevasztok/1188962/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Deborah Lipstadt hazug vagy hülye (netán mindkettő egyszerre
  2013-10-27 21:12:44, vasárnap
 
  Zsidóbűnözés :: 2013-10-27. 20:35
Deborah Lipstadt hazug vagy hülye (netán mindkettő egyszerre)?



Deborah Lipstadtatot hazugnak vagy hülyének nevezni napjaink orwelli világában ,,antiszemitizmusnak", ,,gyűlöletkeltésnek" és ,,rasszizmusnak" minősül. Ugyanis ez a nő ,,napjaink egyik legjelentősebb holokauszt-történésze", a ,,holokauszt-tagadók elszánt ellenfele". Karsai László személyesen is ismeri, és mint a holokauszt-vita során elárulta, a ,,holokauszt-tagadókról" Lipstadtnak az a véleménye, hogy ,,aljas gazemberek, szándékosan hazudnak, ezért sem hajlandó velük vitatkozni, csak fáradhatatlanul cáfolja állításaikat."

Lipstadt nem hajlandó vitatkozni a "hazugokkal"
De hogyan lehetséges, hogy a ,,kiváló holokauszt-történésznek" tekintett Deborah Lipstadt 1993-ban írt könyvében (Beyond Belief: The American Press and the Coming of the Holocaust, 1933-1945) arról írt, hogy Auschwitzban 4 millió embert gyilkoltak meg a nácik, akik közül szerinte 2 millió volt zsidó? Művének 262. oldalán ugyanis az alábbi megállapítás olvasható: ,,Az Auschwitzban meggyilkolt, hozzávetőleg 4 millió ember közül legkevesebb 2 millió volt zsidó. Ők mindannyian különböző európai államok polgárai voltak, de mint zsidókat gyilkolták meg őket." De mint az ma már egyre szélesebb körökben ismert, 1990 táján - az ,,aljas gazembernek" ,,szándékos hazudozónak" bélyegzett revizionisták kutatási eredményeinek hatására - a hivatalos zsidó történészek 4 millióról 1,1-1,5 millióra szállították le az auschwitzi áldozati számot, akiknek ,,túlnyomó többségét" tekintik manapság zsidónak. De vajon ha Deborah Lipstadt 1993-ban ekkorát tévedett (vagy ekkorát hazudott), hogyan képes ,,fáradhatatlanul cáfolni a revizionisták állításait"?

De Deborah Lipstadtnak nem ez az egyetlen hazugsága - vagy tudatlanságból fakadó súlyos tévedése. Egy 1983-ban írt cikkében ugyanis (címe: Nemzeti ártatlanságunk és érzékenységünk elvesztése, Finger Lake Times, 1983. április 22.) a következőt írta: ,,1944 őszén a szövetséges erők elérték Majdaneket, ahol is 1,7 millió zsidó maradványait találták meg." Lipstadt azért nem a hasára ütve találta ki ezt a számot, hanem az 1944 végén elfogott hat német őr ellen ítélkező lublini rögtönítélő törvényszék hivatalos vádiratából vette. A nürnbergi kirakatper hivatalos bizonyítékai között szerepel egy szovjet-lengyel bizottság jelentése, melyben viszont az áll, hogy a majdaneki lágerben 1,5 millió ember vesztette életét. Ahhoz azonban már nem vette a fáradságot ez a kiválóan megfizetett és mindenütt ájult tisztelettel ünnepelt ,,történész", hogy a vonatkozó iratokban szereplő áldozati számok valódiságáról meggyőződjön. Tudatosan hazudott, vagy ennyire ostoba volt, hogy történész létére készpénznek vette a háború végén megrendezett úgynevezett tárgyalásokon vagy a nürnbergi koncepciós perben a vád részéről hangoztatott adatokat? (Melyeket a ,,védelemnek" természetesen nem volt lehetősége megcáfolni, mivel valóságos védelemről a ,,háborús bűnösök" felett ítélkező perekben nem beszélhetünk.) Mindenestre Deborah Lipstadt 2733%-kal túlbecsülte a Majdanekben meghaltak számát, ami még egy ,,elismert holokauszt- történész" részéről sem kis teljesítmény.
Zoom
Lipstadtnak pedig tudnia kellett volna, hogy már 1948-ban egy Zdzislaw Lukaszkiewicz nevű lengyel történész egy tanulmányában 360 ezerben adta meg a majdaneki koncentrációs táborban elhunytak számát. Később, az ,,aljas gazembernek" és ,,tudatos hazudozónak" bélyegzett revizionista kutatók ténykedés nyomán a hivatalosság még tovább hátrált: 1992-ben egy másik lengyel történész, Czeslaw Rajca már csupán 235.000 majdaneki áldozatról tett említést. De még itt sem volt vége a holoparaziták vesszőfutásának, mert 2005-ben Thomas Kranz, a Majdaneki Múzeum kutatási igazgatója már 78.000 főben adta meg a majdaneki koncentrációs táborban életüket vesztett emberek számát. És természetesen az összes áldozatról van itt szó, beleértve azokat a foglyokat is, aki a járványok, betegségek, esetleg háborús cselekmények során haltak meg. (Majdaneki ,,gázkamrákról" így már tényleg csak a leghülyébb, vagy legelvetemültebb holopropagandisták beszélnek, hiszen hogyan lehet megmagyarázni, hogy míg például Auschwitzban sok százezer, vagy egymillió embert is képesek voltak a nácik ,,elgázosítani", addig Majdanekben csak néhány tízezret?) Revizionista oldalról Jürgen Graf és Carlo Mattogno foglalt állást alapos kutatásokon nyugvó, 1998-ban megjelent könyvükben (KL Majdanek. Eine historische und technische Studie), melyben azt olvassuk, hogy Majdanekben a láger működésének egész ideje alatt összesen 42.200 fogoly veszíthette életét.
Hogyan dolgoznak és számolnak a ,,hivatalos holokauszt-történészek", ha képesek voltak majd másfél millióval túlbecsülni a Majdanekben elhunyt áldozatok számát? Ekkora bakot lőttek, vagy évtizedeken át hazudoztak, miközben azokat, akik az igazság nevében felszólaltak, ,,aljas gazembernek" és ,,tudatos hazudozónak" nevezték? Nem lenne itt az ideje annak, hogy ebben a nagyszabású megtévesztésben szerepet játszó ,,történészek", újságírók, politikusok és más ,,értelmiségiek" sűrű bocsánatkérések közepette végleg távozzanak a nyilvánosság fórumairól és a közéletből?
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/6/119556/#ixzz2ixHj4zdP
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Obama tudott Merkel megfigyeléséről, nem volt kifogása ellen
  2013-10-27 21:08:07, vasárnap
 
  CIONISTÁK EGYMÁS KÖZT!!!!!

2013-10-27. 16:59
Obama tudott Merkel megfigyeléséről, nem volt kifogása ellene - külön összeállítást is rendelt a kancellárról



Barack Obama amerikai elnök tudott arról, hogy a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) megfigyeli Angela Merkel német kancellár mobiltelefonját - írta a Bild am Sonntag című vasárnapi német lap az ügynökség egy magas rangú vezetőjére hivatkozva.
Az NSA-nál növekvő elégedetlenséggel figyelik, hogy a kormányzat igyekszik túlbuzgó ügynökök önálló akciójaként beállítani a német kormányfő mobiljának megfigyelését, holott 2010-ben Keith Alexander igazgató tájékoztatta a műveletről Barack Obamát, akinek nem volt kifogása ellene - írta a lap.
Később pedig a Fehér Ház még külön rendelt is egy összeállítást Merkelről, mert Obama nem bízott meg a kancellárban, és mindent tudni akart róla - mondta a német lap forrása.
Zoom
Az NSA Merkel elődjét, Gerhard Schröder kancellárt kezdte el megfigyelni 2002-ben, miután Schröder elzárkózott attól, hogy Németország csatlakozzon az Egyesült Államok iraki inváziójához. A 2005-ös német kormányváltás után a berlini amerikai nagykövetségről irányított programot egyszerűen tovább folytatták - írta a Bild am Sonntag.
A lap szerint az NSA szakértői Merkel különleges biztonsági szoftverrel felszerelt hivatali mobiljához és pártelnökként használt készülékéhez is hozzáfértek, elolvashatták üzeneteit és meghallgathatták beszélgetéseit, csak a hivatali vezetékes telefonját nem tudták lehallgatni.
A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című vasárnapi német lap szerint viszont Obama szerdán, amikor Merkel felhívta őt, arról biztosította a német kancellárt, hogy nem tudott semmiféle megfigyelésről vagy lehallgatásról. Erről írt a Der Spiegel is a vasárnapi számában. A hírmagazin értesülése szerint Obama hangsúlyozta, hogy azonnal leállíttatta volna a Merkel megfigyelését célzó akciót, ha tájékoztatták volna ilyesmiről.
A Der Spiegel szerint Angela Merkel 2002 óta az NSA megfigyelési célpontjai között van. Merkel 2002-ben harmadik éve a konzervatív CDU elnöke volt, a parlamenti választás után pedig a CDU/CSU parlamenti képviselőcsoportját is ő vezette, vagyis az első számú ellenzéki politikus volt.
A hírmagazin az NSA-tól kiszivárogtatott dokumentumokra hivatkozva azt írta, hogy az ügynökség még Barack Obama júniusi berlini látogatása előtt néhány héttel is megfigyelési célpontként tartotta számon a német kancellárt.
A Twitteren megjelent címkék alapján a német sajtóban Handygate-ügynek és MerkelPhone-afférnak is nevezett botrány miatt vezető konzervatív és szociáldemokrata politikusok is szorgalmazzák, hogy tiltakozásból állítsák le az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi megállapodásról szóló tárgyalásokat.
A Der Spiegel azt írta, hogy a YouGov közvélemény-kutató intézet felmérése szerint a németek 58 százaléka támogatja ezt a követelést. A Bild am Sonntag az Emnid kutatóintézet felmérését ismertette, amely szerint a németek 76 százaléka úgy véli, Barack Obamának bocsánatot kell kérnie Merkeltől a megfigyelés miatt.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/119547/#ixzz2ixGN5Au7
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nobel-díjas tipp Ádernek
  2013-10-27 20:54:34, vasárnap
 
  NESZTEK MAGYAROK! JÖHETNEK A ROBBANTÁSOS "FÖLDRENGÉSEK" ÉS AZ IVÓVÍZ-MEGVONÁS



http://totb.ro/un-oras-din-texas-a-ramas-fara-apa-dupa-ce-a-folosit-o-pentru-frac king/

" A földgázkészletekkel rendelkező zónákban a háztartások velejárója lett a kertekben elhelyezett szonda, attól nem messze meg egy-egy medence, amelybe a vegyszerekkel szennyezett víz gyűl."
Texas államban az előrejelzések szerint az év végéig mintegy harminc közösség marad ivóvíz nélkül. A víz ésszerűtlen használata az iparban, a nagy mennyiségű vizet igénylő, hidraulikus repesztéssel történő palagáz-kitermelés, valamint a már három éve tartó szárazság felemésztette a terület víztartalékait. Egy Barnhart nevű kisváros már most ivóvíz nélkül maradt, a kialakult helyzetnek többek között a palagáz-kitermelés az oka. A Pittsburgh-tól nem messze levő Woodlands környékén hét szonda
működik.
A község mintegy tíz háztartásában a csapból csak egy lilás valami folyik, ami távolról sem nevezhető ivóvíznek. Nem lehet meginni, hiszen hányingert és hasmenést okoz, tisztálkodásra való használata pedig bőrirritációkkal jár.
Ugyanakkor a palagáz-kitermelés során felszabaduló metán a vízcsapokon szivárog, ez akár be is robbanhat."


...... .........

https://mail.google.com/mail/?hl=hu&shva=1#search/palagáz/1418f57755c6d0a5
"A lakosok a gyakori rengések mellett a föld mélyéből hallatszó robbanásszerű zajról is beszámoltak."

...... ........... ........... ............
"Garhard Roiss megismételte azt a korábbi véleményét, hogy az európai kormányok alulértékelik a palagáz-kitermelés "gazdasági távlati lehetőségeit." Szerinte "ideje véget vetni a környezeti károkról szóló populista vitáknak"

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/10/06/13/Fuggetlenedne_az_OMV.aspx

...... ........... ........... .....
2013-10-27
Nobel-díjas tipp Ádernek

Magyarországon palagázból és pezsgő ásványvizekből nehéz járművek maghajtására alkalmas üzemanyagot, metanolt lehetne előállítani - mondta Los Angelesben Oláh István Nobel-díjas kémikus.

A világhírű tudós azután nyilatkozott, hogy a nyugati parti amerikai nagyvárosban találkozott Áder János köztársasági elnökkel, aki öt észak-amerikai régió magyar közösségét keresi fel az 1956-os forradalom évfordulójának alkalmából.

Oláh György azt mondta, egyebek között arról beszélgetett az államfővel, hogy hogyan lehetne az olajat helyettesíteni és üzemanyagot termelni olyan összetevőkből, amelyek fellelhetők Magyarországon. Amiből Magyarországon van sok, az pezsgő meleg víz és palában felszívott földgáz. Mindkettőt fel lehet használni egy új folyékony üzemanyag gyártására - nyilatkozott a professzor.

Emlékeztetett arra, hogy Magyarország kedvező természeti adottságait már a rómaiak is kihasználták, akik fürdőt építettek Aquincumban. Felhívta a figyelmet arra, hogy a pezsgő meleg vízre alapozva Izlandon egy profitalapú metanolgyárat hoztak létre. "A nagy különbség az, hogy ez az Izland kis sziget az Atlanti-óceán északi részén, míg Magyarország Európa szívében fekszik" - mondta Oláh György.

Hozzátette, az általa és a munkatársai által elvégzett kutatás-fejlesztések lehetővé teszik a Makónál talált palagáz felhasználását. Kitért arra, hogy a Massachusettsi Műszaki Egyetemen (MIT) kidolgozták annak a módját, hogy hogyan lehet metanolt nehéz járművek, akár mozdonyok meghajtására, univerzális üzemanyagként felhasználni.

"Magyarország ebbe bele tudna kapcsolódni, mert a természet által adott körülmények között ez Magyarországon megoldható. Ha Izlandon megoldható lett az, hogy metanolt gyártanak bugyborékoló meleg vízből, akkor lehet Magyarországon is ezt csinálni, és lehet a palában lévő földgázból is csinálni" - nyilatkozott Oláh György.

MTI / hvg.hu
http://www.atv.hu/kulfold/20131027-nobel-dijas-tipp-adernek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
" Kirajzottak a felsőbb vezetőink a szélrózsa minden irányáb
  2013-10-27 20:38:15, vasárnap
 
  " Kirajzottak a felsőbb vezetőink a szélrózsa minden irányába, csak azért, hogy ne legyenek itthon október 23-án án.
Kövér is igen messzire ment emléktáblát avatni Wamberger Hermannak. Ha magyar származású lett volna az utazó, egy emléktáblája sem lenne.

"Vámbérynak, a nagy utazónak, politikus szakembernek, híres közírónak és nyelvtudornak a dédapja telepedett meg Magyarországon. A dédapa a észak-bajorországi Bamberg városából vándorolt délre, Pozsony közelébe. A fia már itt született, és amikor II . József elrendelte, hogy a birodalma területén élő zsidók is kötelesek vezetéknevet felvenni, a fiú apjának szülővárosát választotta nevéül.Így lett Bamberger, ami magyarul egyszerűen annyit jelent: bambergi. Két nemzedéknyi idő alatt a változatlanul német ajkú Bambergerek kiejtésében nevüknek kezdőhangja v-re lágyult, és már Wambergereknek íratták be magukat, ha éppen elkerülhetetlen szükség volt valamilyen hivatalos írásra. A maguk szűkebb világában, mit sem törődve II. Józseffel, változatlanul mellőzték a vezetéknevet, s tovább hódoltak annak az ősi szokásnak, hogy az azonos nevű gyermekeket apjuk nevénél különböztették meg, ilyenformán: Jakab fia Mózes, Izsák fia Mózes és így tovább." (p.)


Na? Megint mi készül a szabadkőműves katyvaszban?

Az 1956-os forradalomra emlékeztek a dél-afrikai Fokvárosban

Az 1956-os forradalomra emlékeztek a dél-afrikai Fokvárosban szombaton, az ünnepségen részt vett Répás Zsuzsanna nemzetpolitikai helyettes államtitkár is.
http://www.hirado.hu/Hirek/2013/10/26/20/Az_1956_os_forradalomra_emlekeztek_a_del _afrikai_Fokvarosban.aspx
...
Surján: Nem szabad elhallgatni a sérelmeket

Magyar-szlovák kerekasztal-beszélgetést tartottak a szlovákiai Füleken szombaton a megbékélés jegyében; az eseményen azt vitatták meg, hogyan látják a 20. század történetét, kiemelten a trianoni békeszerződést a szlovákok és a magyarok.
http://mno.hu/hatarontul/surjan-nem-szabad-elhallgatni-a-serelmeket-1192208

...

Áder: A kultúránál nincs jobb útlevél

Az emigrációban élők részei a magyar politikai nemzetnek - hangsúlyozta helyi idő szerint szombaton a Los Angeles-i Magyar Házban Áder János köztársasági elnök az 1956-os megemlékezésen.
http://mno.hu/kulfold/ader-a-kulturanal-nincs-jobb-utlevel-1192224
....

Vámbéry-emléktáblát avatott Kövér Üzbegisztánban
http://www.stop.hu/kultura/vambery-emlektablat-avatott-kover-uzbegisztanban/11890 15/

....
Tőkés: kezünkbe kell vennünk sorsunk alakítását

Tőkés László szerint az öntudatra ébredt nemzeti erők felülkerekedtek, levonták az eddigi sikertelenségek következményeit, és a tettek mezejére léptek, ennek kiemelkedő eseménye a vasárnapi Székelyek nagy menetelése.
http://www.hirado.hu/Hirek/2013/10/27/08/Tokes_kezunkbe_kell_vennunk_sorsunk_alak itasat.aspx
...... ........... ...........

Székelyek menete - Nagy erőkkel készül a román csendőrség és a rendőrség

Nagy erőkkel készül a román csendőrség és rendőrség a közrend biztosítására a Székelyek nagy menetelésén.
http://nepszava.hu/cikk/1001595-szekelyek-menete---nagy-erokkel-keszul-a-roman-cs endorseg-es-a-rendorseg/
...... .........

Megérkezett a tömeg a román nagykövetség elé

Megérkezett a román nagykövetség elé a szimpátiamenet, amit a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Székelyföldért Társaság kezdeményezett a Székelyek Nagy Menetelésének, a székelyföldi autonómia támogatásának kivívására. A békés vonulás során egy, a Demokratikus Koalíció rendezvényeiről ismert szimpatizáns provokálta a tömeget.
http://mno.hu/belfold/megerkezett-a-tomeg-a-roman-nagykovetseg-ele-1192241/

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/10/26/20/Az_1956_os_forradalomra_emlekeztek_a_del _afrikai_Fokvarosban.aspx
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
félre vezetés...
  2013-10-27 19:43:01, vasárnap
 
 
Na a zsidók már szorgoskodnak.
-Valahogy ki kell húzni a szarból az usát,hiszen az nem járja,hogy az igazság menjen folyton,hát bevetik a médiát,példának okáért a híreket,most gondolok a TV2-re,trutyko műsorára.Aszongya,hogy:hogyan lesz egy kis Magyar BT-ből világhírű vállalkozás,az usában természetesen?.
-Hűha vazze,ez igen!Világhírű!Bocsássák meg nékem,de a mostani helyzetünk tekintve még akár szlovákiában is világhírű vállalkozás lehet még egy szobafestő kisiparosból is,vagy akár még romániában is,hiszen már ott is osztrák szinvonal van...,csupán itt akarják leamortizálni az országot,hogy minnél olcsóbb ex balkáni körülményeket teremtsenek,ex mert már ott sem a rossz értelemben vett 'balkán' kifejezés a valós...
Had mondjak valami érdekeset,de biztos van másnak is ismerőse kinn a tengeren túl,az amcsiknál,kik személyesen mondták el,hogy az csak egy cukor máz mit itthon terjesztenek az usáról,hogy ott milyen könnyen meggazdagothat az ember...,NEMH!,ez egy kibaszott nagy átverés.Mint mondottam az ithoni pénztárcánkhoz mérten még a szlovákoknál is tehetségesebbek lehetünk kinti mércével itthon,hisz az ithoni keresetekhez képest mi nem magasabb?Szóval ez az ismerősöm elmondta bizony,hogy minden egyes centért keményen meg kell dolgozni,és könnyen,sokkalta könnyebben kerülhetsz az utcára mint itt.Ott nincs vállogatás,hogy fehér v fekete...,úgy vágják ki a négert is mint az europid,mongoloid fajt...,de a főnök egyértelmű,hogy ki is...:A ZSIDÓ*!Kicsit sem baszott fel,hogy ez a nagy mártir trutykó hogyan adta elő a nagy amcsi álmot...Áhhh,már megszokhattam volna,hogy sorra adják el,tarják oda faruk akár a köz szereplők,akár más a zsidóknak kik boldogulni szeretnének...,PEDIG EZ CSAK LÁTSZÓLAG A KÖNNYEBB MEGOLDÁS.ÉBREDJETEK MÁR FEL.EZ AZ EGÉSZ EGY NAGY,NAGY KÉSZÁTVERÉS SHOW!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erich Priebke hagyatéka - 2. rész
  2013-10-27 19:10:32, vasárnap
 
  2013-10-27. 17:56
"A propagandacélokra készült felvételeket Hitchcock készítette, minden hamisítvány" - interjú Erich Priebkével (II. rész)



Az interjú első része itt olvasható: "Ami a gázkamrák jelenlétét illeti, még mindig a bizonyítékokra várunk" - interjú Erich Priebkével (I. rész)
Erich Priebke hagyatéka - 2. rész
- Mikor hallott Ön először a zsidók gázkamrákban való megsemmisítésének tervéről?
- Mikor először hallottam ezekről a dolgokról, fogoly voltam egy angol koncentrációs táborban, Walter Rauffal együtt. Mindketten meg voltunk döbbenve. Nem tudtunk elhinni ilyen szörnyű dolgokat: gázkamrák, férfiak, nők, és gyermekek megsemmisítésére. Rauff ezredessel, és más foglyokkal napokig erről beszélgettünk. Noha mindnyájan az SS-hez tartoztunk, mindenki a maga szintjén, bizonyos pozícióval a nemzetiszocialista rezsim alatt, de ilyesmi soha senkinek a fülébe nem jutott.
Gondoljon csak arra, hogy sok évvel később jutott tudomásomra, hogy barátomat, és felettesemet, Walter Rauffot, ki a fogolysors keserű kenyerét megosztotta velem, azzal vádolják, hogy a rejtélyes gázautó feltalálója volt. Ilyet csak olyasvalaki gondolhat, aki Walter Rauffot sohasem ismerte.
- És a gázkamrák létével kapcsolatos összes tanúvallomás?
- A táborokban sohasem találtak gázkamrákat, azon az egyetlenegyen kívül, melyet a háború után az amerikaiak Dachauban építettek fel. Gázkamrákkal kapcsolatos bizonyíték, mely jogi, vagy történelmi értelemben megbízhatónak tekinthető, nincs; éppilyen megbízhatatlanok a táborok utolsó parancsnokainak és felelőseinek vallomásai, mint például a legismertebb, Auschwitz parancsnokáé, Rudolf Hössé. Előadásának nagy ellentmondásaitól eltekintve, Nürnbergben, tanúvallomása előtt megkínozták, s utána az oroszok megbízásából száját betömve felakasztották. E tanúk számára, kik a győztes hatalmaknak rendkívül értékesek voltak, elégtelen együttműködési készségük esetén, a fizikális és pszichés erőszak elviselhetetlenné vált; a fenyegetések a családtagjaikra is kiterjedtek. Fogságom alatti saját tapasztalatom, és kollégáimé, hogyan lettek a győztes hatalmak oldaláról a vallomások a fogolytáborokban kicsikarva. A foglyok kezelése a szibériai orosz táborokban időközben közismertté vált, az embernek egyszerűen minden vallomást alá kellett írnia, mást nem tehetett.

- Akkor az Ön számára a milliónyi halott csupán kitaláció?
- A tábort személyesen láttam és megismerhettem. Utoljára 1944 májusában voltam Mauthausenben, Himmler parancsára Badoglio fiát, Mariót kihallgatni. Két hosszú napon át tartózkodtam a táborban. Volt ott egy óriási üzemkész konyha minden táborlakónak, sőt még egy bordély is, szükségleteik kielégítésére - gázkamra nem volt.
Sajnos sok ember elpusztult a táborokban, de nem gyilkosságvágyból. A háború, a kemény életfeltételek, az éhezés, a kellő ápoltság hiánya gyakran lett végzetük. De a civilek eme tragédiája nem csak a lágerekben volt napirenden, hanem egész Németországban, mindenekelőtt a német városok válogatás nélküli bombázása miatt.
- Így lekicsinyli tehát Ön a zsidók tragédiáját: a holokausztot?
- Nemigen van mit lekicsinyelni: egy tragédia - tragédia. Sokkal inkább a történelmi igazság problémájáról van itt szó. A II. világháború győztes hatalmainak érdeke volt, hogy a bűntetteik miatt ne lehessen elszámoltatni őket. Egész városokat romboltak le Németországban, melyekben egyetlen katona sem volt, hanem csak nők, gyermekek és öreg emberek, kiket meg lehetett ölni, s ezzel megtörve a harci szellemet, mely az ellenféllel szemben tovább harcolna. E sors érte el Hamburgot, Lübecket, Berlint, Drezdát és más városokat. Kihasználták bombázóik fölényét, s őrült kíméletlenséggel öldökölték a civileket. Aztán következtek Tokió lakosai, végül, az atombombával Nagaszaki és Hirosima civil lakossága. Ezért volt szükség egészen különleges bűntények kitalálására, melyeket Németországnak kellett volna elkövetnie, s így a németeket, mint a Gonosz teremtményeit bemutatni, és mind, a többi esztelenséget, a szörnyregények figuráit, melyekkel Hollywood filmek százait forgatta.
Mindezektől eltekintve, a II. világháború győztes hatalmainak módszerei nem sokat változtak: a nézeteik szerinti demokráciát exportálják úgynevezett békemissziókkal, a söpredékkel szemben, miközben megalkotják terroristák ellenségképeit, melyek mindig hatalmasabb, elképzelhetetlenebb tetteket hajtanak végre. De a gyakorlatban ők támadják meg légierejükkel első sorban azokat, akik nem hajlandók nekik alávetni önmagukat. Lemészárolják a katonaságot és a civil lakosságot, kik nem rendelkeznek eszközökkel a védekezésre. Így lesz aztán, hogy egyik vagy másik humanitárius beavatkozás a különböző országokban azzal végződik, hogy az élre egy bábkormány kerül, aki a gazdasági és politikai érdekeiket képviseli.
- De hogyan magyaráz Ön akkor néhány egyértelmű bizonyítékot, mint a videofelvételeket és fotókat a koncentrációs táborokból?
- Ezek a filmek további bizonyítékok a hamisításokra: csaknem mindegyik a bergen-belseni táborból való. Ez egy olyan tábor volt, melybe a német hatóságok azokat a foglyokat szállították, akik munkaképtelennek bizonyultak. A táboron belül található egy részleg a lábadozóknak is. Ez önmagában is köteteket elmond a németek gyilkos szándékáról. Mégiscsak különösnek tűnik, hogy háborús időben ilyenfajta struktúra lesz azok számára készítve, akiket el kéne gázosítani. A szövetségesek 1945-ös bombatámadása a tábort táplálék, víz és gyógyszer nélkül hagyta. Tífuszfertőzés terjedt el, mely betegek és halottak ezreit eredményezte. A film1945 áprilisában készült, mely időben a bergen-belseni befogadó tábor a járvány által elpusztult, és már a szövetségesek kezében volt. A speciális propagandacélokra készült felvételeket a brit rendező, a horror mestere, Hitchcock készítette. A cinizmus, az emberiesség értelmének hiánya, melyet még ma is e képek kapcsán gondolnak, elképesztő. Évek óta tv-képernyőkre vetítve, egy mélybenyomású háttérzenével, szörnyű jelenetek összekapcsolása a gázkamrákkal, melyekhez semmi közük sincs, ez a nézők gátlástalan, alattomos becsapása. Mindez hamisítvány!

- Mindeme megtévesztés célja az Ön véleménye szerint, a győztes hatalmak bűneinek eltussolása lenne?
- Kezdetben így volt. A nürnbergi per ugyanazon színpadképét találta ki MacArthur is Japánban, a tokiói büntetőperben. Ebben az esetben más történeteket és bűntényeket gondoltak ki, melyek a vádlottak felakasztásához vezettek. A japánokat, akik már elszenvedték az atombombát, kriminalizálták, még a kannibalizmus vádját is kitalálták.
- Miért csak kezdetben?
- Mert később, a holokauszt irodalma Izrael Államnak két okból is javára vált. Az elsőt Norman Finkelstein, egy deportált zsidó fia világította meg jól. ,,Holokauszt-ipar" című könyvében rávilágít, ahogyan eme üzlet során, kártérítési követelések formájában, a sokmilliós kártalanítások és jóvátételi összegek Izrael Állam zsidó intézményeinek kasszájába befolytak. Ő rendszeresen szervezett zsarolásról ír. A másik okot Sergio Romano, az író világítja meg, aki semmiképp sem számítható revizionistának. A libanoni háború után Izrael felismerte, hogy a holokauszt-irodalom dramaturgiájának kitágítása és előtérbe helyezése az arabokkal folytatott területi vitájában előnyöket jelent, és egyfajta féldiplomáciai mentelmi joghoz vezethet.
- A holokauszt esetében, az egész világon kiirtásról beszélnek. Ön kétli ezt, vagy mi több, tagadja?
- Akik a globális hatalmat a kezükben tartják, azok propagandaeszköze feltartóztathatatlan. Egy történelmi szubkultúrán keresztül, melyet maguk teremtettek, és a mozin és tv-n át terjesztenek, manipulálják a lelkiismeretet, az érzelmek befolyásával. Különösen az új generációk, már az iskola kezdetével agymosásnak lesznek kitéve, szörnyű történetekkel nyomasztják őket, a szabad véleménynyilvánítás elnyomása céljából.
Amint már mondtam, csaknem 70 éve várunk a bűncselekmények bizonyítékaira, melyeket a német népnek tulajdonítottak. A történészek egyetlen dokumentumot sem találtak, amely gázkamrákról adna hírt. Nincs egyetlen írásbeli utasítás, egyetlen értesítő, egy német intézet állásfoglalása, vagy egy alkalmazott jelentése, semmi.
A dokumentumok ilyen hiánya miatt a nürnbergi bíró úgy vélte, hogy a ,,zsidókérdés megoldásának programja, ami a zsidók kiutasítására vonatkozott Németország területéről, illetve később a megszállt területekről, egészen egy lehetséges madagaszkári áttelepítésig, egy titkos fedőnév volt, mely megsemmisítésüket jelentette. Ez abszurdum! A háború teljes ideje alatt, mikor még győztesnek számítottunk éppúgy Afrikában, mint Oroszországban, a zsidók, akiket kezdetben csak bátorítottak, később, '41-ig egyre határozottabban fel lettek szólítva Németország önkéntes elhagyására. Csak a háború kezdete után két évvel kezdődtek intézkedések szabadságuk korlátozására.
- Képzeljük el, hogy a bizonyítékokat, melyekről ön beszél, megtalálják. Egy dokumentumról beszélek, melyet Hitler, vagy más tekintély írt alá. Mi lenne az Ön hozzáállása ehhez?
- Ez esetben, egy ilyen tettért, szigorú ítélet mondanék. Az önkényes erőszak ellen, mely nem veszi tekintetbe a valódi személyes felelősséget, bármely csoporttal szemben elfogadhatatlan és abszolút elítélendő. Így van ez Amerikában az indiánokkal kapcsolatosan, Oroszországban a kulákokkal, az olasz foibe-áldozatokkal Isztriában, az örményekkel Törökországban, a német foglyokkal az amerikai gyűjtőtáborokban, német és francia területen, éppúgy, mint Oroszországban. Az egyiket akarattal vitte végbe az amerikai elnök, Eisenhower, a másikat Sztálin. Mindkét államfő tudatosan ignorálta a Genfi Konvenciót, hogy a tragédiát végsőkig fokozza. Mindezen epizódok teljesen egyértelműen elítélendők, bezárólag a zsidók németek általi üldöztetéséig, mely kétségtelenül megtörtént. Minden esetre az igazi, nem pedig az, melyet propagandacélokra kitaláltak.

- Tehát elismeri: van lehetőség rá, hogy a bizonyíték egy lehetséges németek általi megsemmisítésre, a konfliktus végén eltűnt, és talán egy nap előkerül?
- Már mondtam, hogy bizonyos tetteket alapvetően el kell ítélni. Ha tehát el kellene abszurd módon fogadnunk, hogy egy napon bizonyítékokat találnak a gázkamrák létezésére; akik ilyen szörnyű tetteket terveztek, és ölésre használtak, azok elítélésének kérdése abszolút vitathatatlan és egyértelmű. Nézze, én megtanultam, hogy ebben a tekintetben a meglepetéseknek sosincs vége. Ebben az estben azonban, úgy gondolom, ez biztonsággal kizárható, mert csaknem 60 éve, a német dokumentumokat a győztes hatalmak lefoglalták, tudósok százai vizsgálták és átvilágították; ami máig nem került elő, annak előkerülése a jövőben is csak valószínűtlen lehet.
De ezt még más okból is különösen valószínűtlennek tartom: Ellenfeleink már a háború alatt elkezdték a lágerekben történt gyilkosságokról szóló gyanúsításokat megfogalmazni. A szövetségesek 1942. decemberi nyilatkozatáról beszélek, melyben, általánosságban szól a németek zsidók elleni barbár bűneiről és támogatja a bűnösök megbüntetését. Azután, 1943 végén megtudtam, hogy nem egyfajta általános háborús propagandáról van szó, hanem hogy ellenségeink e bűntettre hovatovább hamis bizonyítékok készítését tervezték. Erről az első hírt egyetemi hallgatótársamtól és jó barátomtól, Paul Reinicke századostól kaptam, aki a német kormány 2. számú embere, Göring birodalmi marsall mellett szolgált, kíséretének főnöke volt. Mikor utoljára láttam, szabályszerű hamisítványok tervéről beszélt. Göring fel volt háborodva, mert e hamis állításokat az egész világ szemében rágalmazónak tartotta. Göring, mielőtt öngyilkos lett, a nürnbergi törvényszék előtt a legindulatosabban ítélte el e hamis bizonyítékok produkálását.
Később még egy további utalást kaptam, Ernst Kaltenbrunner rendőrfőnöktől, attól a férfitől aki Heydrichet annak halála után helyettesítette, és a nürnbergi per után felakasztották. A háború vége felé láttam, mikor beszámolt Viktor Emánuel király árulásáról. Említette, hogy a későbbi győztes hatalmak már most dolgoznak azon, hogy háborús bűnök hamis bizonyítékait és más szörnyűségeket konstruáljanak, melyet a táborok számára, mint a német kegyetlenség bizonyítékát találtak ki. Már meg is egyeztek az egyes részletekben, hogyan kellene a vesztesek számára egy egyedülálló tárgyalást megrendezni.

Mindenekelőtt azonban 1944 augusztusában találkoztam Kaltenbrunner tábornok egy közvetlen munkatársával, a Gestapo főnökével, Heinrich Müllerrel. Neki köszönhettem, hogy a tiszti iskolát kijárhattam. Sokkal tartozom neki, és ő is kedvelt. Azért jött Rómába, hogy parancsnokom, Herbert Kappler alezredes egy személyes problémájának gondját viselje. Ezekben a napokban sikerült az amerikai 5. hadseregnek Monte Cassinónál az áttörés, az oroszok pedig bevonultak Németországba. A háború már feltarthatatlanul elveszett. Ezen az estén megkért, hogy kísérjem el hoteljébe. A fennálló bizalom alapján mertem e témában további részletek után kérdezni. Elmesélte nekem, hogy kémtevékenységünk során egyértelmű jelek utalnak arra, hogy egy végleges győzelemre számítva, az ellenség bizonyítékokat próbált kitalálni bűneinkre, egy látványos tárgyalást akar rendezni a vereség után, mely Németország bűnözői mivoltát igazolja. Ismerte a pontos részleteket és komolyan aggódott. Hangsúlyozta, hogy az ember nem bízhat meg ezekben az emberekben, mert sem a becsület érzését, sem gátlást nem ismernek. Én akkor még fiatal voltam és nem nyilvánítottam szavainak kellő súlyt, de később valóban minden úgy alakult, ahogyan Müller generális mondta. Ők tehát azok a férfiak és vezetők, akikről manapság azt mondják, hogy a zsidók gázkamrák általi megsemmisítését kigondolták és megszervezték! Nevetségesnek tartanám, ha ne lenne az esemény oly tragikus.
Amikor 2003-ban az amerikaiak azzal az indokkal támadták meg Irakot, hogy ,,tömegpusztító fegyverek" birtokában van (Powell külügyminiszter feltehetőleg hamis esküjével állt az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé - noha a háborúban ezt a fegyvert egyedül ő vetette be), akkor arra gondoltam: nem új dolog ez sem!
- Ön, mint német állampolgár, tudja, hogy néhány törvény szerint Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Svájcban börtönbüntetés vár arra, aki tagadja a holokausztot?
- Igen, az erős világhatalmak követelik, és hamarosan Olaszországra is kiterjesztik. A trükk éppen abban van, az emberek elhiggyék, hogy azok, akik például az izraeli gyarmatosítással és cionizmussal Palesztinában szembeszállnak, antiszemiták. Aki bizonyítani mer, aki a gyűjtőtáborokban lévő gázkamrák létét megkérdőjelezné, automatikusan a zsidók megsemmisítésének harcosává válik. Ez egy alávaló manipuláció. Épp az ilyen törvények mutatják meg félelmeiket, hogy egy nap az igazság a felszínre kerül. Nyilvánvalóan aggódnak, hogy egy ilyen érzelmes propagandakampány ellenére, a történészek bizonyítékok után kérdeznek, és a tudósok a hamis állításokat felismerik. Pont e törvények fennállása nyitja fel a szemét annak, aki még mindig hisz a gondolat szabadságában, és a pártatlan történelemtudomány jelentőségében.
Az elmondottakért természetesen vádolhatóvá lehetek, sőt a helyzetem még rosszabb lehet, de e dolgokat el kellett mondanom, mert megfelelnek az igazságnak. Érzek bátorságot ehhez az őszinteséghez, mert ez a hazámmal szembeni kötelességem, 100. betöltött életévem hozzájárulása népem méltóságának megmentéséhez.
E. Priebke
"100 évem bizonyosságával!"
Megjelent 2013. július végén (eredetileg olasz nyelven, németből fordította: Tarnóczy Szabolcs)



Zoom
Kapcsolódó:
- Csak titokban lehet eltemetni Erich Priebkét - félnek, hogy zarándokhellyé válik a római SS-tiszt nyughelye
- A zsidók a tengerbe szóratnák Priebke hamvait
- Nem tudták eltemetni a Rómában elhunyt SS-tisztet - a "békés antifák" a halottaskocsit és a papot is megtámadták
- Efrájim Zuroff zsidó telepes Erich Priebke holttestének elégetésére utasította a németeket
- Így jár, aki cáfolni meri a hollókosztot: a végtisztességet is megtagadják Priebkétől
- Erich Priebke hagyatéka: nem léteztek gázkamrák, Nürnberg kirakatper, a holokauszt kitaláció
- A hulláknak sem kegyelmeznek a zsidók: kiásták Rudolf Hess maradványait
- Holokamu-dossziéval hajtunk fejet korunk hősei, a revizionisták előtt

További részletek: http://kuruc.info/r/6/119545/#ixzz2iwmpF3cI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2013, október 25 - 15:07n-kormány eltüntette a magánnyugdí
  2013-10-27 18:12:01, vasárnap
 
 



2013, október 25 - 15:07n-kormány eltüntette a magánnyugdíjpénztárak államosított vagyonának 90 százalékát, és 3000 milliárd forinttal növelte az államadósságot.

Orbán Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára elégedett az államadósság alakulásával. "Orbán úr részére éppen ezért azt javasoljuk, vessen egy pillantást a hivatalos adatokra is: 2010 áprilisában, a Fidesz választási győzelmének idejében 19 323 milliárd forint volt az államadósság, idén szeptemberre azonban már 22 131 milliárd forintra emelkedett" - írta közleményében Volner János, a Jobbik országgyűlési képviselője. Hozzátette: az Orbán-kormány tehát szavakban ?csökkentette? az államadósságot, valójában azonban közel 3000 milliárd forinttal megnövelte azt.

A nemzeti radikális képviselő hangsúlyozta: annak említéséről szintén ?megfeledkezett? az államtitkár, hogy az államadósság elleni harcban a kormány felhasználta a magánnyugdíjpénztárak államosított vagyonának 90 százalékát, 2700 milliárd forintot. A GDP 10 százalékát kitevő, hatalmas összeg azonban szinte nyomtalanul eltűnt, rámutatva a kormány államadósság elleni harcának eredménytelenségére.

A Jobbik továbbra is úgy gondolja, hogy Magyarországnak ? a világ számos más államához hasonlóan ? kezdeményeznie kell államadósságának újratárgyalását és terheinek könnyítését. A rendszerváltás utáni kormányok közös szégyene, hogy erre akkor sem került sor, amikor a Kádár-rendszer alatt felvett hiteleket nyögte az ország, holott mindenki tudta, hogy a szocializmus évtizedei alatt hazánkban diktatúra működött, és Magyarország egy idegen hadsereg által megszállt ország volt.

Magyarország GDP-arányos adósságrátája három év alatt több mint 4 százalékponttal csökkent - közölte Orbán Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Ez év második negyedévében 81,1 százalék az ország GDP-arányos adósságrátája - mondta az államtitkár. Orbán Gábor az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat adataira hivatkozva hangsúlyozta: míg az EU egészében emelkedett az adósság mértéke az idei elsőről a második negyedévre, addig Magyarország államadósságának GDP-arányos szintje csökkent. Magyarországon kívül öt tagállamnak (Csehország, Németország, Litvánia, Lettország és Luxemburg) csökkent az államadóssága.

Hozzátette: Magyarország mellett Lettország az az állam, amely 2010 második negyedéve óta csökkenteni tudta adósságszintjét.

Szavai szerint a közeljövőben a növekedési fordulat tovább fogja erősíteni a magyar államadósság-csökkenés tendenciáját. Orbán Gábort a tájékoztatón reagáltatták arra is, hogy megerősítette Magyarország "BB/B" szintű, nem befektetési ajánlású hosszú és rövid távú államadós-besorolását pénteken a Standard & Poor's (S&P) nemzetközi hitelminősítő. Ezzel kapcsolatban az adó- és pénzügyekért felelős államtitkár azt mondta, a fenntartható magyarországi adósságcsökkenés miatt az S&P-nek nem lesz szüksége arra, hogy rontsa az ország államadós-besorolását, sőt Orbán Gábor komoly esélyt lát arra, hogy a negatív kilátást is levegye a hitelminősítő a magyar besorolás elől.

MTI - alfahir.hu




http://alfahir.hu/a_tenyek_bizonyitjak_kudarc_a_kormany_allamadossag_elleni_harca
A tények bizonyítják, kudarc a kormány államadósság elleni harca
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
CIONISTÁK SeM BÍZNAK EGYMÁSBAN?
  2013-10-27 12:16:35, vasárnap
 
  HA TUDTA AZÉRT,HA NEM TUDTA,AZÉRT KÉNE LEMONDANIA!

Obama nem tudta, hogy lehallgatják Merkelt?
2013, október 26 - 18:45


Az Egyesült Államok arról biztosította a német kormányt, hogy Barack Obama elnök semmit sem tudott Angela Merkel telefonjának feltételezett megigyeléséről - írta a The New York Times szombati számában, források megnevezése nélkül.

A lap értesülése szerint Susan E. Rice, Obama nemzetbiztonsági tanácsadója biztosította erről "német kollégáját", miközben magát a megfigyelés tényét nem erősítette meg.

A lap azt írja, a jelek szerint legalább egy évtizede szerepel a német kancellár mobilszáma az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lehallgatási listáján, ami azt jelenti, hogy még a Bush-kormányzat alatt kezdődhetett a lehallgatás. Nem világos, hogy mi volt a Bush-kormányzat indíttatása, ahogy az sem, hogy Obama "miért nem tudott öt, elnökként eltöltött év után sem semmit arról, ami történt" - írta a lap.

Ugyancsak szombaton a Spiegel című német hírmagazin az NSA titkos adattárából való kivonatra hivatkozva azt írta, hogy Merkel telefonja 2002 óta szerepel az NSA felderítési célpontjainak listáján. A Spiegel úgy tudja, a szám "GE Chancellor Merkel" (Merkel ném. kancellár) megnevezés alatt szerepel az NSA-nél. A Spiegel birtokába került feljegyzésből nem derül ki, hogy beszélgetések tartalmát is lehallgatták-e, vagy csak híváslistákat értékeltek ki.

A lista - írta a német lap - minden jel szerint még 2013 júniusában, Obama berlini látogatása előtt néhány héttel is érvényes volt.

Az elmúlt napokban Párizsban és Berlinben nagy felzúdulást váltott ki, hogy az NSA több tízmillió francia telefonbeszélgetést hallgatott le, és megfigyelhették Angela Merkel mobiltelefonjának forgalmát is.

Merkel szerdán telefonon közölte Obamával, hogy elfogadhatatlannak tartja a barátok közötti kémkedést. Beszélgetésük tartalmát nem fedte fel a sajtónak a kancellár. Az amerikai nemzetbiztonsági tanács egy szóvivője a Spiegel Online-nak így fogalmazott: az amerikai elnök biztosította a német kancellárt arról, hogy az Egyesült Államok nem figyeli meg a kommunikációját, és a jövőben sem tesz ilyet. A szóvivő kitért az elől a kérdés elől, hogy ez a kijelentés a múltra vonatkozóan is érvényes-e.

MTI - alfahir.hu


http://alfahir.hu/obama_nem_tudta_hogy_lehallgatjak_merkelt

****************

75 ezer főt küldtek szabadságra a közelmúltban a lehallgatók közül a közelmúltban, amikor Amerika úgy nézett ki, hogy befuccsol. Aztán az utolsó pillanatban talán jövő tavaszig helyre állt a rend. Ha 75 ezer ment szabadságra, akkor hány féreg foglalkozik az egész világ komplett megfigyelésével??

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Köszönet a bátraknak” – Bertha Szilvia go
  2013-10-27 12:12:10, vasárnap
 
  “Köszönet a bátraknak" - Bertha Szilvia gondolatai harcunkról




október 26, 2013 a Szellemiség

A Betyársereg oldalán már megismert Jobbik színeiben politizáló édesanya, harcos feminista ellenes munkája mellett értékes, előremutató gondolatokkal segíti a csüggedőket.

Tyirityán Zsolt és Bertha Szilvia

Facebook oldalán olvasható bejegyzésében a Betyársereg szellemiségét tükrözően ír harcunkról. Mint kiemeli - “ha túl hamar feladunk mindent, mert nincs erőnk, türelmünk végigküzdeni az utat, legyőzni a nehézségeket, sikerrel venni a kisebb buktatókat, akkor az nem mást jelent, minthogy nincs kellő kitartásunk, és anélkül soha, egyik út sem fog elvezetni az eredményhez. Jelen esetben a szebb magyar jövőhöz." Érdemes végigolvasni a bejegyzést ugyanis sok férfi az utóbbi időben bizony hölgyeket megszégyenítő élcelődő, lekezelő és negatív stílusban beszél a nemzeti oldalról, harcunkról. Ha ezek az emberek fele annyira lennének tökösek, mint Bertha Szilvia akkor biztos előrébb tartanánk. Hasonló gondolatokat honlapján a http://www.berthaszilvia.hu/ is olvashat bárki, aki kicsit is keményebben akarja folytatni harcát hazánk felemelkedéséért.

foto 4

Az említett Facebbbok bejegyzés:

Minden Bajtársnak, Támogatónak, Együttgondolkodónak, Segítőnek, Kritikusnak és Szebb Jövőt akaróknak!

Hogyan tovább? Én tudom, hogy minden hazafiban, szinte nap, mint nap felmerül ez a kérdés. Valóban az visz-e a szebb magyar jövő felé, ahogyan ő küzd? Vagy, ez kevés? Esetleg, túl sok, rossz irányban? Merre van az Út? Ésszel, erővel, vagy egyik is másik is?
Igen, mindenkiben, akinek a szebb magyar jövő a valódi cél, rendszeresen felmerülnek kételyek: vajon mit tudna tenni még, vajon helyes-e, amit éppen tesz, és mi lenne, ha másik utat választana, és oda próbálna minél több bajtársat, hazafit, barátot csábítani.
Ezzel a jobbikosok sincsenek másként. Tagok, aktivisták, szimpatizánsok. A 2010-es csodavárás után külön meg kell köszönni mindenkinek, aki a mai napig kitartott és kitart. Az élet produkálhat olyan helyzetet, mikor be kell látni: másra, máshogy van szükség. De, ha túl hamar feladunk mindent, mert nincs erőnk, türelmünk végigküzdeni az utat, legyőzni a nehézségeket, sikerrel venni a kisebb buktatókat, akkor az nem mást jelent, minthogy nincs kellő kitartásunk, és anélkül soha, egyik út sem fog elvezetni az eredményhez. Jelen esetben a szebb magyar jövőhöz.

Itt szeretném külön megköszönni az “enyéimnek", Isaszegen, és az egész választókerületemben, hogy a mai napig kitartanak. Teszik ezt annak ellenére, hogy mióta képviselő lettem, és lemondtam az elnökségről és a választókerületi szervezőségről, bizony rendesen kiestem a helyi történésekből, mert nekem is 24 órából áll egy nap. Ők mégis tolják a szekeret, és amit együtt felépítettünk 2008 óta, azt viszik tovább. És még arra is van erejük, hogy engem is támogassanak barátilag a hétköznapokban, ha éppen arra van szükségem. Pedig, mindenkinek csak rosszabb lett a kezdetekhez képest, mindenki csak elkeseredettebb, kevesebb pénzzel és kilátással. De, nem adják fel.
Köszönöm nektek!

http://betyarsereg.hu/koszont-a-batraknak-bertha-szilvia-gondolatai-harcunkrol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 631 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1232
  • e Hét: 4996
  • e Hónap: 8741
  • e Év: 162237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.