Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A Fidesz számára a hitelesség fontosabbá vált az eredményess
  2015-05-16 21:06:25, szombat
 
  A Fidesz számára a hitelesség fontosabbá vált az eredményességnél

Posted on 2015/05/16 Szerző: Admin


Az elmúlt egy év nehézségeit, vitáit le lehet zárni a konzervatív, jobboldali, népnemzeti táborban, ha mindenki elfogadja, hogy a hitelesség az eredményességnél is fontosabb - mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke szombaton, a Nemzeti Fórum budapesti országos gyűlésén.
A Fidesz politikusa, aki vendégként mondott beszédet a rendezvényen, kiemelte: a hitelesség azért is fontos, mert azáltal a választók - az ellenzék durva vádjai ellenére is - meggyőződhetnek arról, hogy a Fidesz-KDNP őszintén és az ország érdekében politizál. Hangsúlyozta, a hitelesség fenntartásához az ország hosszú távú szempontjait kell figyelembe venni.
(vs)
Bal-Rad komm: Az első mondatot olvasva csak dörzsöli az ember a szemét. Mit nem mond ez a Gergő? És még mindig tisztségben van?
De a másodikkal már helyre is teszi a gondolatainkat Gegő fijú! “...az ellenzék durva vádjai ellenére is - meggyőződhetnek arról, hogy a Fidesz-KDNP őszintén és az ország érdekében politizál..."
Az lehet hogy az ellenmaffiák durván vádaskodnak! De a “keményen dolgozó...-k" is úgy gondolják, hogy sántít ez az “őszinteség" meg ez az “ország érdekében" dolog.
Az lehet hogy ez tetszik ennek a Nemzeti Fórum nevű akárminek ez a szöveg!
De a keményen dolgozóknak, meg a keményen valami oknál fogva dolgozni nem tudóknak, meg azoknak akik nem igazán látják úgy a dolgokat mint ahogyan a Gergő fijú mondja-nem nagyont tetszik! Márpedig ők vannak többségben! Nem a fórumozók!

https://balrad.wordpress.com/2015/05/16/a-fidesz-szamara-a-hitelesseg-fontosabba- valt-az-eredmenyessegnel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kötelet érdemelnének inkább
  2015-05-16 20:52:36, szombat
 
  Kövér: az Orbán-kormány minden tiszteletet megérdemel


Propeller tegnap, 22:43

Ismét szívének kedves vendéget hívott magához Bayer Zsolt. Orbán Viktor és Semjén Zsolt után most másik régi ismerősét, Kövér Lászlót, az országgyűlés házelnökét hívta az Echo TV-n futó műsorába.

Az interjú első részében Bayer és Kövér egymást túllicitálva szedték szét a bevándorlás kérdését és az EU-t. Míg Bayer azt a rémképet vetette elő, hogy ha szélesre tárjuk a kapukat a bevándorlók előtt, akkor az általunk ismert Európának vége, a fideszes politikus többek közt olyanokat mondott, hogy az EU "elfuserált intézményrendszer", amelyben "szó sincs értékközösségről". Azt is kifejtette, a mai EU már nem az, mint amibe anno Magyarország belépett.

Kövér azon is elmélkedett, hogy néha úgy érzi, hogy nemcsak Európa, de az egész világ is "őrültek karmai közé keveredett" és "ideje lenne a normális emberek lázadásának", mert szerinte 10-ből 8 német is ugyanazt gondolja az európai kérdésekről, mint a magyarok.

A menekültekkel foglalkozó blokkba Bayer belecsempészte azt is, hogy Amerika a felelőse a Közel-Keleten kialakult helyzetnek. Erre Kövér viccesen megjegyezte:

Ebbe bele se menjünk, mert nehogy véletlenül esetleg megbombázzanak bennünket

- tette hozzá, majd összenevettek Bayerral.

Kövér szerint az pedig a legerkölcstelenebb mondat, hogy nem szabad Európának elriasztania azokat a bevándorlókat magától, akikre egyébként szüksége lenne. Úgy véli ugyanis, nem francia fiatalok árulnak törölközőt a riviérán, hanem "szemlátomást, bőrszín alapján" afrikai bevándorlók, miközben az EU csak a diplomás, szakképzett bevándorlókra tart igényt, mert ők olcsóbb munkaerők, pedig pont utóbbi réteg tevékenykedhetne az anyaország boldogulásáért.

Ahogy a politikus megfogalmazta:

Az Európai Unió centruma elszívja most már a biológiai életerőt is azokból az országokból, ahol valaha gyarmattartókként működtek egyes tagállamok.

Kövér egyébként a kismalac és a farkas meséjéhez hasonlította a bevándorlási kvótát - mely javaslat alapján Magyarországnak 307 menekültet kéne befogadnia a 20 ezerből -, ahol a farkas is csak a bal hátsó lábát akarta betenni a házba először.

A magyar politikai helyzet kapcsán a műsorvezető ismét felhozta, amit már Orbánnak is mondott: szerinte a 2010 óta eltelt időszak csak a bethleni konszolidációval vethető össze, az "unortodox gazdaságpolitika működőképessé tette az országot". Ezt követően elmondta, bár ő úgy gondolta még 5 éve, hogy majd "elkormányozgatnak az idők végezetéig, oszt' jónapot", most mégis mintha mindenkit magukra haragítottak volna. Kövér erre azt felelte, ennek oka, hogy mivel jól mennek a dolgok, ezért korábban észre sem vett dolgok nagyítódnak most fel. Szerinte 2010-ben mindenki azt mondta, hogy egy szinten van Magyarország Görögországgal, most 2015-ben pedig érdemes megnézni, hogy melyik hol áll.

Ezért a házelnök úgy gondolja, hogy célszerű lenne azoknak, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy a kormány ne legyen a sikeres, legalább most azt mondaniuk, hogy bocsánatot kérnek, nem volt igazuk és elismerik, hogy "minden tiszteletet megérdemel az Orbán-kormány, azért a történelmi teljesítményért, amit az ország vezetésében elért".

Az internetadóval kapcsolatos tüntetések kapcsán megjegyezték: "hát az nem volt egy békemenet" - utalva annak méretére, majd ismét kedélyesen összenevettek. Tanulságként Kövér azt vonta le, azt tanácsolná saját maguknak, hogy igyekezzenek minden döntést kommunikációs szempontból is előkészíteni. Emellett ne essenek pánikba és ne is keltsenek pánikot, ne kezdjenek el "kommunikációs varázslatokat" csinálni.

Bayer felvetésére, hogy sokan a "sajátjaik" közül úgy érzékelik, gőgös lett a Fidesz, Kövér azt felelte, érzi mi a probléma, de nem érti. Négy éven keresztül vezették az országot és küzdöttek ezzel a stílussal, ami nem volt puhább, mint most.

A házelnök a Jobbik esetleges győzelmével kapcsolatban azzal humorizált, hogy az ellenzék pont azzal vádolja őket, hogy olyan választási rendszert hoztak létre, ahol csak a Fidesz nyerhet, így nem érti miért tartanak ettől. Miután Kövér komolyra fordította a szót, arról beszélt, a Jobbik "kifejezetten egy veszélyes ellenfél", nem a Fidesznek, hanem az országnak; ő az "aranyhalai etetését sem bízná rájuk". Úgy véli, akármennyire is "cukiságkampány tombol a pártnál", nem szabad elfelejteni, hogy honnan jöttek, milyen zavaros figurák közül verbuválták az első néhány tagjukat.

Kövér szavait azzal zárta, hogy jelenleg nincs választási lehetőség, a Fidesz az egyetlen erő, amelyik "nem löki a szakadék felé az országot".


http://propeller.hu/itthon/3104173-kover-orban-kormany-minden-tiszteletet-megerde mel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.04 2015. Május 2015.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 578 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.