Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Ki vagy TE? Hogyan határoznád meg magad?
  2016-01-10 14:30:27, vasárnap
 
  Az életünk alapvetően egy szerepjáték. Ez nem rossz. Vagyunk valakinek a gyermeke, szerelme, apja-anyja, tanítványa, tanítója, barátja, barátnője. Megannyi arcunk, és ahhoz tartozó gondolatunk. Nem ugyanazt kapja belőlünk az anyánk, mint amit a szeretőnk. Még szép.
Létezik egy videó, mely bármikor, amikor meghallgatom, nagyon komolyan elgondolkodtat magamról. ÖnMAGamról. A magomról. A lényegemről, ha úgy tetszik.
Mert ugye van a nő a tükörben, a környezete formálta lény, aki bár rendkívül öntudatos és harcos típus, mégiscsak az, akivé vált az őt ért hatások miatt.
De a lényege, az a halhatatlan örök utazó, az bizony megismerésre vágyik és vár.
Próbáld meg, hogy kizársz minden külső tényezőt, elindítod ezt a kisfilmet, és hagyod, hogy sodorjon az önismeret útján...

Jó utazást!

A cikk forrása: Link - és itt találtok egy videót is, megéri megnézni!
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Tudod mi hiányzik az életedből? – személyiségteszt
  2016-01-10 14:27:23, vasárnap
 
 
Tudod mi hiányzik az életedből? - személyiségteszt

Egy olasz pszichológus csoport összeállításából tudhatod meg magadról, hogy mi az amire titkon vágysz, ami hiányként merül fel a tudatalattidban, de talán még sosem fogalmaztad meg magadnak. A különböző képek, más és más érzelmet váltanak ki belőlünk, személyiségünkből adódóan. Az alábbiak közül válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, ezzel tárva fel saját tudatalatti vágyadat.




Link

Nézd meg a képeket, majd a számodra legizgalmasabbhoz görgess lefelé és nézd meg a hozzá tartozó definíciót! (Ne azt, válaszd, amely hiányként merül fel az életedben, mint például a pénz, hanem azt, amelyet a belsőd sugall!)




Link

Vonat

A vonata a változás szimbóluma. Nem minden esetben jelent fizikai utazást, lehet ez egy belső út kezdete, egy olyan változás jele, ami a lelkedben zajlik, vagy az élet más területein, a társadalmi viszonyokban megy végbe. Úgy érezheted, hogy szükséged van valami újdonságra az életben, mert túlságosan belesüppedtél a hétköznapok taposómalmába. Törj ki a mókuskerékből, és feledkezz meg egy rövid időre mindenről. Tedd fel magadnak a kérdést: mi az, ami jelen pillanatban egy kis színt vinne az életedbe? Ne aggódj, a válasz mélyen benned rejlik, csak rá kell jönnöd, hogy pontosan mi az.




Link

Üveg

Az üveg jelentése a védelem, a biztonság, de ugyanakkor a törékenység is. Vágysz arra, hogy megleld az igazságot, ugyanakkor félsz is attól, amit találni fogsz. Szükséged van egy kis visszavonulásra, befelé fordulásra ahhoz, hogy megtaláld a benned lévő kérdéseket. Talán úgy érzed, hogy valamiféle veszély fenyegeti a világodat? Olyan ez, mintha valamitől szeretnél minél jobban eltávolodni. Esetleg valamit nem mersz nyíltan kimondani? Olyan érzésed van, hogy a torkodon akad a szó, pedig kikívánkozik az igazság? Érdemes ezeken a kérdéseken elgondolkodni, mert hidd el, a válasz ott rejlik benned! És tudd, hogy ha sokáig magadban tartod a problémáidat, azzal sokkal többet ártasz magadnak, mint hinnéd!




Link

Teknős

A teknős a lassúság szimbóluma, amely jelen lehet az életedben is, főként akkor, ha a lassú víz partot mos elvet követed. Úgy tűnik, szükséged lenne egy kis izgalomra - kicsit mozgalmasabb életre vágysz, ugyanakkor kevesebb aggodalmaskodásra. A teknős szimbóluma egyértelműen kapcsolódik a hosszú élethez, a védelem, a jólét, a nyugalom, a megértés és a bölcsesség megtestesítője. Ha úgy érzed, hogy egy kicsit elszigetelted magad a világtól, próbálj megújulni, akár külsőségekben, akár mélyen, legbelül.




Link

Pénz

A pénz egy rendkívül hasznos eszköz, amely segítségével meg tudunk vásárolni mindent, amire a hétköznapi életben szükségünk van, többek között az alapvető élelmiszereket, használati eszközöket, mint a ruháink, amelyek megvédenek a hidegtől. Szimbólumként azonban valamilyen hiányosságra, szükségletre utal. Több megbecsülésre lehet szükséged és nagyon vágyhatsz mások tiszteletére. Hallgass a megérzéseidre, és gondolkodj el: vajon miért van annyira nagy szükséged arra, hogy mások tiszteljenek, becsüljenek? Csak nem az önbecsüléseddel van a gond? Amennyiben elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, máris becsülni fog az egész világ. Ennyire egyszerű az egész. Kár kívülről várni a tiszteletet, a megbecsülést, ha te sem tartok sokra önmagad! A pénz szimbóluma ezen kívül jelentheti az ambíciókat, vágyakat is.




Link

Gyermek

A gyermekek mindig azt szimbolizálják, hogy egy kicsit szeretnénk megszabadulni a sok felelősségtől és kötelezettségtől, ami a vállunkat terheli, és szeretnénk újra gondtalanok lenni. Jelentheti még a vágyakozást az anyaságra, apaságra, vagy egy nagyobb volumenű változásra az életben. Ez úgy is értelmezhető, hogy a mostani helyzeteddel nem vagy elégedett, valószínűleg máris új terveken töröd a fejedet.

A cikk forrása: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 108 db bejegyzés
e év: 2160 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 405
  • e Hét: 3840
  • e Hónap: 8578
  • e Év: 114722
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.