Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016 a Mars éve, hogy ez jó-e nekünk?
  2016-01-09 16:35:58, szombat
 
 
2016 a Mars éve, hogy ez jó-e nekünk?


Természetesen nincs semmi kőbe vésve, ezért a horoszkóp nem mondja meg, hogy holnap mi fog veled történni, de felhívhatja figyelmedet olyan több ezer éves múltra visszatekintő ciklikusan ismétlődő jelekre, amik segíthetnek, hogy jobban megtervezhesd az életedet, és felkészülhess az esetleges nehézségekre 2016-ban. Talán olyan jelekre is bukkanhatsz, amik mentén elindulva könnyebben boldogulsz majd és sikerül egy olyan életet kialakítanod, amit mindig is szerettél volna.




Link

2016. a Mars uralta év lesz. Ebben az évben megerősödhetünk, bátrabbak, elszántabbak és pompásan spontánabbak lehetünk. A 2016-os év a legjobbat hozhatja ki belőlünk. Ha eddig bizonytalanok voltunk, ha kételkedtünk önmagunkban, most a kezünkbe vehetjük az életünket, és magunk is csodálkozni fogunk, hogy mi minden sikerülhet. Hiszen a Mars uralkodik 2016-ban. A Mars hajt előre bennünket, és tesz bennünket teljesen fitté. Csak rajtunk áll, hogy a dolgokat halogatjuk, hogy tétovázunk, habozunk, vagy véget vetünk ennek és cselekedni fogunk.




Link
Julie Bell festménye

Sokszor szívesebben álmodozunk, inkább szép dolgokat képzelünk el magunknak, mintsem döntenénk, nehogy később megbánjunk valamit. 2016-ban ez nem fordulhat elő. A Mars átváltoztat bennünket, akaraterőt ad, vasakaratú elhatározással, azzal a bátor és szenvedélyes elemekkel, amit már olyan sokszor megcsodáltunk másoknál. Ennek vége, 2016-ban dönteni fogunk.




Link

Vége a fontolgatásnak. Rajtunk múlik, hogy Mars erejét helyes irányba kormányozzuk. Megerősíthet minket, de gyengíthet is, kiszolgáltatva érzelmeinknek.




Link

Kos (március 21.- áprlilis 20)

A bolygóállások igen kedvezőek lesznek a Kos jegyűek számára a 2016-os évben, így mindenképpen egy csodálatos évre számíthatsz.
Azonban fontos lenne felállítanod egy fontossági sorrendet, és arra koncentrálni, hogy a legfontosabb dolgokat megvalósíthasd. Ha találékony, és kitartó leszel, sikerrel járhatsz! Sok kihívást és feladatot tartogat számodra a jövő év, de az optimizmusoddal minden akadályt sikeresen vehetsz majd. Ezek a megpróbáltatások segítenek majd érzelmileg megerősödnöd, és büszkeség tölthet majd el a teljesítményeid és mások elismerése által.




Link

Bika (április 21 - május 20)

A 2016-os évben a Bikáknak szembe kell nézniük a konfliktussal a belső énjük és a világ között. Koncentrálnod kell a lelkedre is, mialatt anyagi sikereket hajszolsz az életben.
Fontos lenne kialakítani magad köré egy olyan társaságot, akikkel közös a gondolkodásotok, hogy együtt a társadalom javára munkálkodjatok.
A jövő évi előrejelzés alapján csak akkor lehet sikeres éved, ha nem félsz szembenézni a kihívásokkal amikkel találkozni fogsz. Ez kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy az eljövendő jó pár éved sikereit is megalapozd.




Link

Ikrek (május 21 - június 21)

A 2016-os horoszkóp alapján a jövő éved a függőben lévő feladatok befejezésének jegyében fog telni. Ne kezdj bele semmibe, amíg ezekkel nem végeztél! Talán át kéne gondolnod hogy a jelenleg fontosnak tartott célok a jövőben is tarthatóak lesznek-e. Közelítsd meg gyakorlatias oldalról ezt a problémát és ne félj megkérdezni a munkatársaid véleményét sem.
A tudományos pályán dolgozó Ikrek 2016-ban felülmúlhatják önmagukat. A jegyedben álló Jupiter és Szaturnusz különféle jelzéseket küld feléd. A Jupiter fellendíti az anyagi helyzeted, és a benned lakozó életörömöt.
A külföldi utazások és a rövid kirándulások sem maradnak el a jövő évben. Az előrejelzésed azt mutatja,hogy még magabiztosabb leszel, és könnyebben leszel képes élvezni az életet. de ne aggódj: a Szaturnusz megfékezi majd a túláradó lelkesedésedet, ha az szükségessé válna.




Link

Rák (június 22 - július 22)

A Rák a 2016-os horoszkóp előrejelzése szerint, egész évben optimistán és magabiztosan fogsz hozzá állni a dolgokhoz, ami miatt sikeres leszel bármiben, amibe csak belefogsz. Bármilyen félreértést a családban eloszlathatsz az egyenes hozzáállásoddal. 2016-ban sokkal agresszívebben kell majd fellépned a szakmai életben, hogy elérd azt, amit akarsz. Ne habozz kifejezésre juttatni a véleményedet! El fogod érni a kitűzött céljaidat, ha két lábbal állsz a földön. Hallgass a megérzéseidre, mert jó irányba fognak vezetni. Ne félj mások közbenjárását elfogadni a karriered építésében.




Link

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

A 2016-os évben a Jupiter a te jegyedben áll majd, ami lehetővé teszi, hogy gyarapodj az élet különféle területein, és hogy elárasszon az optimizmus. Itt az ideje, hogy kihasználd csodás képességeidet, mivel a bolygók állása inspirálni fogja a benned lakozó találékonyságot és kreativitást és segíteni fog az előrejutásban. Meg kell tanulnod mások véleményét is komolyan venni, ha valódi fejlődést szeretnél látni. Ez alatt az időszak alatt lehetőséged lesz kibővíteni a kapcsolati hálódat, ami újabb sikerekhez szolgálhat eszközül. Meg kéne próbálnod a lelki- és szellemi erődet is gyarapítani a jövő évben. Az előrejelzés azt mutatja, hogy jobban kell majd figyelned a pénzszórási-késztetéseid kordában tartására az év folyamán.




Link

Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

A 2016-os horoszkóp alapján ez az év az önismeret és kreativitás jegyében fog telni a Szüzek számára. Fel kell fedezned a rejtett képességeidet, és új területeken kell kipróbálnod magad, hogy rátalálj a céljaidhoz vezető útra. Eközben néhány jellemvonásodon is változtatnod kell, melyek akadályoztatnak az előrejutásban. A kívánt fejlődést elérheted egy tanfolyam, vagy szakképzés formájában is. Ha erre most nincs lehetőséged, keress egy mentort! Ragadj meg minden eszközt arra, hogy szélesíthesd a látóköröd. Sajátíts el módszereket a tehetséged előcsalogatásához.




Link

Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Jövőre a Mérlegek a kreativitásuk segítségével új stratégiákat lesznek képesek kidolgozni, melyek a jövőbeni boldogulásokhoz vezet. Mindenekelőtt azonban döntést kell hozniuk: mit akarnak pontosan elérni? Utána kitartással és szorgalommal elérhetik a kitűzött céljaikat. Ettől magabiztosabbá válnak, aminek köszönhetően a kapcsolati hálójuk is kiterjedtebbé válhat. A család fontos szerepet fog játszani az előrejutásukban és sikereik elérésében segíteni fogja őket. Sokkal nagyobb mértékben fognak részt venni a családi eseményekben és több időt töltenek majd szeretteikkel. Mivel telve lesznek energiával sok kirándulás és sportesemény vár rájuk 2016-ban.




Link

Skorpió (október 24 - november 22)

A horoszkóp előrejelzésed alapján sok személyes sikert tartogat a jövő év. Lehetőséged lesz nagy változásokat végrehajtani és eljutni egyről a kettőre. Elég vitalitásod lesz ahhoz, hogy teljes értékű életet élj. A második negyedév nagyobb kihívásokat tartogat a Skorpióknak. Kellő körültekintéssel hozz csak döntéseket ebben az időszakban. A szükséges életmód-változás kemény munkát és több időt fog igényelni 2016-ban.




Link

Nyilas (november 23 - december 21)

A jövő évi horoszkópod mindent elsöprő változásokat mutat. Sokat fogsz fejlődni 2016-ban és ehhez megkapod a szükséges támogatásokat. A kapcsolataidat alaposan meg kell majd vizsgálnod, és ha szükséges, kemény döntéseket hoznod némelyik esetében. Elképesztő sebességgel fogsz haladni az élet minden területén áprilisig, amikor is lehetőséged lesz kicsit lassítani és kiélvezni a munkád gyümölcseit.




Link

Bak (december 22 - január 20)

Jövőre ismét át fogod gondolni, hogy mi szeretnél elérni az életben, és újabb stratégiákat fogsz ennek érdekében kitalálni. Leltárba veszed majd a képességeidet és pontosan kitűzöd a céljaidat. Új módszereket fogsz elsajátítani, és a felesleges - így akadályoztató - dolgokat pedig eltünteted magad körül. A jövő évi előrejelzésed azonban azt is mutatja, hogy óvatosabban kéne kezelned a külső forrásból származó információkat. Valamint le kéne építened azokat a barátságokat, melyek csak akadályoznak a fejlődésben.Nem kötelességed régi érzelmi mocsarakba ragadva szenvedni. Szabadítsd fel és fejezd ki önmagad! A Jupiter rendelkezésedre bocsájtja a szükséges dolgokat a haladáshoz. Miután kitűzted a céljaidat, semmi sem fog akadályozni az utadon!




Link

Vízöntő (január 21 - február 19)

A jövő évi horoszkópod azt mutatja, nagyszerű éved lesz arra, hogy új ismeretségeket köss és jó barátokra tegyél szert. Nem félsz majd meghátrálni a konfliktusok elől, azonban ez nem lesz feltétlenül jó hatással a karrieredre. Ne feledkezz meg a részletekről sem, amikor nagyobb tervek kivitelezésén dolgozol. A környezeteddel folytatott viszonyban meg kell találnod az egyensúlyt a rámenősség és kedvesség között. Ha új barátokat vagy párkapcsolatot keresel, a hűség legyen a legfontosabb szempont. A munkahelyedre becsempészhetnél egy kis kreativitást, hiszen már régóta esedékes lenne néhány idejétmúlt módszert lecserélni.




Link

Halak (február 20 - március 20)

Jövőre rengeteg nagyszerű lehetőség vár rád, és csak a képességeiden múlik majd, hogy ki tudod-e őket aknázni. Inkább két lábbal állsz majd a földön, így a kreativitást igénylő tevékenységek nem lesznek ínyedre. A 2015-ben megálmodott ötletek jövőre valóra válnak, és a korábban felhalmozott spirituális energiáidnak köszönhetően a 2016-os év bővelkedni fog a sikerekben. Válogatnod kell majd a lehetőségek közül melyekkel találkozol, mivel nem mindegyik passzol a vérmérsékletedhez. Csak olyan fába vágd a fejszéd, amivel meg is tudsz birkózni.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 108 db bejegyzés
e év: 2160 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 585
  • e Hét: 1412
  • e Hónap: 6150
  • e Év: 112294
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.