Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kirakat-ország kirakat-rendezői
  2017-06-18 00:05:37, vasárnap
 
  Országos ,,KIRAKAT-RENDEZŐKNEK" nevezhetjük azokat a megmondó-embereket is, akik tanultságukat arra használhatják föl, hogy elmagyarázzák a magyarországi szavazópolgároknak, hogy kit kell okolni minden bajunkért és nemzettragédiánkért.

Ők azok, akik hivatás-szerűen elterelik a szavazópolgárok figyelmét a magyarországi TÖRTÉNELMI TÉNYEKRŐL - és az 1945, illetve 1956 utáni - nemzettragédiáinkat előidéző valódi OKOKRÓL!
Ilyen hivatásos ,,megmondó-ember" Drábik János is.
*

DRÁBIK JÁNOST még 2000-ben ismertem meg a Kossuth Klubban megtartott Nemzet és föld c. konferencián.
*
A NEMZET ÉS... c. konferencia-sorozat előadásai megjelentek jegyzőkönyvek formájában a Hazai Műhely gondozásában, Kossuth Klub 2000 konferencia:

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=533273&aid=242463_

*
Mint már írtam fentebb, a Nemzet és föld című konferencián Drábik János is szót kapott, aki azzal kezdte mondandóját:
*
"Mérjük fel végre milyen károkat okozott nekünk a rendszerváltoztatás, és ne folytassuk tovább azt a károkozást, amit ez a nemzetközileg előkészített átalakítás a magyar népnek okozott..."
*
És így tovább... és így tovább...
*
Drábik János, mint a Szabad Európa Rádió munkatársa, azóta folyamatosan ezt hangoztatja... Sajnos, onnan a távolból nézvést, neki csak a nagy egészre volt rálátása. A baj csak az, hogy 2000 óta - és még napjainkban is - ezt írja és mondja, miközben meg sem kísérel tényfeltáró módon közelíteni az igazsághoz.

Ahhoz, a történelmi tényhez, hogy a szocializmust valójában a saját magyar vezetői vitték csődbe, ami törvényszerűen következett be.
*
De nem azért, mert ,,nemzetközileg előkészítették", hanem azért, mert az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti apparátus nem csak
- a vállalatok élén, hanem
- a járási-
- megyei-
- városi-
- fővárosi (minden kerületében lévő: össz. 22 kerületi)
- települési
szervezetei, irodaházai: infrastrukturális- fenntartási költségeivel; irodistái- és saját kiemelt bérezésükkel, reprezentációs költségeikkel és-a -többi...
FELEMÉSZTETTE, FELÉLTE a dolgozó nép által megtermelt nyereséget, bevételt...
Ez volt a valódi OK!

*

Vagyis, valójában a csőd elkerülése miatt vettek fel hitelt, mert nem tudtak lemondani a függetlenített PÁRT- KISZ- és szakszervezeti titkárok, titkárságok arról a luxusról, amiben tobzódtak.
*
Ezzel idézték elő azt az OKOZAT-ot, ami miatt rendszert kellett váltani.
*
********************
Ez az a TÖRTÉNELMI TÉNY,: amiről Drábik János - HELYTELENÜL - mint OK-ról szónokolt és szónokol a mai napig.
*
*
Teszi ezt járva az országot - és a világot is - évek óta, mint a Magyarok Világszövetségének kompetens személyisége.
*
Ugyanezt teszik a magukat harmadik utasnak nevezett csoportosulás tagjai is.
*
*
Ez azért veszélyes, mert olyan, mint amikor egy beteg embernél a tünetet kezdenék el kezelgetni anélkül, hogy az azt kiváltó okot megvizsgálnák és megszüntetésére tennének kísérletet a legjobb gyógymód kigondolásával és alkalmazásával.
*
Kár, mert mindaddig, míg a kiváltó okot ELHALLGATJÁK, remény sem lehet a gyógyulásra.
*
Sajnos, akik a tényeket: a kiváltó okokat meg merik fogalmazni, azokat ellehetetlenítik a PAKTUM-nak ,,köszönhetően". Ez ellen 27 éve nem tehetünk semmit. Miért nem? Azért, mert az országot tönkretevők ebben egyeztek meg egymással még a legelején, MEGKÖTVE EGYMÁSSAL - a NÉP TUDTA és BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!

*

Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851

Nemhogy 1990-ben nem volt szabad a választás, hanem az azóta eltelt 27 évben sem volt az, mert azóta is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek ,,SZAVAZNI" és NEM ,,VÁLASZTANI"!
*
Mert milyen egy ,,választási lehetőség" az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a JOBB- ÉS BALOLDALI PÁRTOKRA oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?
*
Vagyis, szó sem lehetett valódi VÁLASZTÁSRÓL akkor sem, amikor megszavaztatták a NATO-tagságot 1999-ben, és 2004-ben, pedig az EU-tagságot.

*
Éppen ezért, a Magyarok Világszövetsége és az összes kirakat szervezet mind kirakat tevékenységet folytat, mert akikhez tartozókat NÉP-nek neveznek, kirekesztődik mindebből, mert ők már nem férnek bele a MAGYARORSZÁGI ,,KIRAKAT"-ba.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.05 2017. Június 2017.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 85
  • e Hét: 427
  • e Hónap: 3553
  • e Év: 35283
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.