Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Erről mindenkinek tudni kell
  2017-06-21 12:32:13, szerda
 
  Nemzetközi szélsőbalos politikai rohamosztagok segítségét is igénybe veszik. Magyarországot akarják lejáratni. Minél erősebb rendőri ellenállásba ütköznek, nekik annál jobb. A FŐPRÓBÁT HÚSVÉTKOR MÁR MEGTARTOTTÁK.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
Nem véletlenül vonult a húsvéti ünnepek kellős közepén, nagyszombaton(!) egy néhány száz fős csoport, nemzetközi szélsőbalos ultrák élén Juhász Péter és a garázdaság miatt elítélt Gulyás Márton a röszkei határra.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
A legfontosabb üzenetet a menet elején vitték. A harmadik, negyedik sorban vörös és fekete zászlók alatt a kerítésbontásra készülő szélsőbalos rohamosztagok tagjai menetelnek Röszkén.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
Az eseményt a Soros György pénzelte MigSZol szervezte és koordinálta. A résztvevőket ők utaztatták, buszokon.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
Provokáció készül...

Terepszemlét tartottak húsvétkor. A információi szerint a demonstráció egy későbbi, a kerítést megbontani akaró agresszív nemzetközi akció főpróbája volt.
A provokációi igazi célja nyilvánvalóan az, hogy kiváltsák a határon dolgozó rendőrök és katonák ellenállását. Például könnygáz bevetését. Aztán az erőteljes fellépésről szóló felvételek bejárhatják a világsajtót: ,,Így védik a gonosz magyarok a kerítést!" címmel.
A piszkos munkát, az erőszakos kerítésbontást tehát egy hírhedt szélsőbalos, agresszív nemzetközi politikai alakulatra az ANTIFA-ra bízzák. Ők már nagyon sok nyugat-európai tüntetést fullasztottak erőszakba, törtek-zúztak, autókat gyújtottak fel.
http://furaila.xfree.hu/275249

*
Verekedésbe, rendőrverésbe torkollik szinte minden megmozdulásuk.
http://furaila.xfree.hu/275249

*
Azt remélik, hogy nagyobb nemzetközi visszhangja lesz a magyarországi kerítésbontásnak, ha őket viszik el a rendőrök... Ezért utaztatták húsvétkor Magyarországra a szélsőséges politikai alakulat vezetőit...
Vörös zászlók alatt vonultak, arcukat eltakarták
A nagyszombaton, Röszként megtartott főpróbán mindent gondosan feltérképeztek. Juhász és Gulyás társaságában már ott voltak a szélsőbalos német és spanyol politikai csapatok irányítói is.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
A helybéliek döbbenten nézték a röszkei utcán, vörös és fekete zászlók alatt vonuló rohamosztagosokat, akik a fotósok láttán gyakran elfedték az arcukat...
http://furaila.xfree.hu/275249
*
A szélsőbalosok vezetői mindent rögzítettek, levideóztak, de Gulyás és Juhász is részletesen dokumentálták a főpróbát, Gulyás külön magnóval, mikrofonnal is dolgozott. Valószínűleg a későbbi kerítésbontó akció minél jobb megszervezése miatt.
*
A helyszínen elpróbálták a kerítés lebontását, a migránsok szabad beengedését követelő, de a nemzet puszta létét is tagadó(!) - no nation - internacionalista jelszavakat, angol és magyar nyelven is.
Végig vették, hogy a nagy kerítésbontó akciónál majd ki vezényli a kórusokat. Külön cédulákon sokszorosították és szétosztották a ,,kiabálni valót". Néhány később eldobott példányt a felháborodott röszkeiek gyűjtöttek össze.
*
Itt a lényeg A RÖPCÉDULÁN.
"Nincs határ, nincs nemzet, üdvözöljük a migránsokat."
http://furaila.xfree.hu/275249
*
*
*
Mi az az ANTIFA?
A szélsőséges politikai alakulat vezetői Röszkén. Több ország rendőrsége már jól ismeri őket.
*
A kiszivárgó információk szerint tehát Juhász és Gulyás magát a kerítés erőszakos megbontását az egyik legagresszívebb német politikai rohamcsapatra a hírhedt ANTIFA-ra kívánja bízni. Hogy miért és kik ők?
A Soros György támogatását élvező ANTIFA provokálja Németországban a legvéresebb politikai indítékú verekedéseket, a szélsőjobbos újnácikkal ütik-verik egymást, törik be a kirakatokat vagy borítanak fel és gyújtanak fel autókat.
*
Egy képkocka Juhász Péter és Gulyás Márton elvbarátainak propagandafilmjéből.Soros pénzeli őket is.
*
Mérsékelt német politikusok az újnácikkal együtt a német politikai élet szégyenének nevezik őket. Gyűlölik a nemzet puszta fogalmát, egyik sokakat felháborító akciójuk az volt, amikor több ezer német nemzeti lobogót összeszabdaltak és meggyaláztak.
*
Az ANTIFA-t egyébként a náci idők kezdetén a német kommunista párt alakította. A vörösingesek és a náci barnaingesek utcai csatái, a kibontakozó anarchia jelentősen hozzájárult Hitler hatalomátvételéhez. Zászlójukon hosszú éveken át ott volt a kommunista sarló-kalapács is, de ezt mostanra eltüntették.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
Buszokkal szállít, toboroz a Soros-szervezet
A röszkei kerítésbontó főpróbát Juhász Péter és a garázdaság miatt többszörösen elítélt Gulyás Márton közreműködésével Soros György egyik legfontosabb migránsügyi szervezete a MIGSZOL szervezte.
Ők gyűjtötték össze, irányították, szállították a szélsőbalos rohamosztagosokat. Ahogy a röpcédulán látható, biztosítottak buszokat, sőt a szélsőségesek repülőjegyéről is gondoskodtak.
A főpróba részeként a CEU tüntetésen a MISZOLG kipróbálta a röpcédulás toborzást is. Így mosták össze a CEU és a kerítés ügyét...
http://furaila.xfree.hu/275249
*
*A kerítésbontó provokáció pontos időpontjáról egyelőre nincs információ. Azt nyilvánvalóan hozzáigazítják majd egyéb nemzetközi akciókhoz, például a brüsszeli nyomásgyakorlás eseményeihez is.
*
Soros nyilvánvalóan azért fogott össze a szélsőbalos rohamosztagosokkal, akiknek a szervezeteit nemcsak Németországban, de más országokban is támogatja, mert a teljes határnyitást, a migránsok parttalan beengedését támogatják, s agresszivitásuk jól jöhet az ilyesfajta provokációk kirobbantásához.

http://furaila.xfree.hu/275249
*
Ezért támadják a magyar kerítést...
A magyar kerítés nyilvánvalóan akadályt jelent Soros György számára. Mint ismeretes az Európai Parlament baloldali és liberális képviselői, köztük magyarok is, a napokban szavaztak meg egy a migránsüggyel kapcsolatos állásfoglalást, lényegében szó szerint átvéve Soros György egy korábbi újságcikkének direktíváit:
"Ki kell alakítani biztonságos útvonalakat a menekültek számára. Ez sürgős tennivaló (...)Az egész ügy sikerének a kulcsa, hogy a menekültek egyrészt oda mehessenek, ahova akarnak, másrészt oda, ahol szükség van rájuk."
*
S hogy mindezt miért?
Mert Soros György így képzeli el az internacionális Európát.
A migránsok tömeges megjelenésében a nemzetek nélküli Egyesült Európai Államok lehetőségét, az olcsó munkaerőt és persze a céljait támogató új szavazóbázist látja.
http://furaila.xfree.hu/275249

*
Ahogy Friderike Beck a Soros tevékenységét alaposan kielemző német társadalomkutató írja:
,,Soros egyfajta csővezetéket akar felállítani, ami nem olajat szállít, hanem embereket pumpál Európába. Azt akarja, hogy Európa a konfliktusok által érintett területekről elszívja a menekülteket. Ez a stratégia kivérezteti és destabilizálja nemcsak a küldő, de a befogadó országokat is, és végső soron Európa összeomlásához vezethet."
*
ÁPRILIS 24. 17:34
SZERZŐ: RIPOST
*
https://ripost.hu/cikk-soros-igy-akarja-juhasz-peter-es-gulyas-marton-roszkenel-s zetbontjak-a-keritest/?source=share
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.05 2017. Június 2017.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1818
  • e Hét: 3528
  • e Hónap: 12132
  • e Év: 48073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.