Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Régi szép idők
  2017-08-07 18:02:32, hétfő
 
 

- Ó, mamuska, a nevelőnőnk már egy órája bezárkózott egy idegen úrral és én olyan szomorú vagyok...
- Sose búsulj, édes kislánykám, majd én mindjárt megnézem, ki az és kizavarom!
- Beugrottál! hahaha! Nem is egy idegen úr van bent nála, hanem a papuska!

A terménykereskedő Bécsbe utazik előszerződéseket kötni. De mert a terméskiállusítások erősen ki vannak téve az időjárás szeszélyeinek, néhány nap múlva hazatáviratozik a feleségének:
"Sürgönyválaszt kérek stop milyen idő van stop Ármin."
A feleség visszatelegrál:
"Csepeg Laura"

Bécsben 1881. december 8-án, a Hoffman meséi előadása közben kigyulladt a Ringteater. Nem kevesebb, mint 386 néző lelte halálát a színház füstölgő romjai alatt.
Egy magyar terménykereskedő, nehogy a családja a szörnyű hír hallatára megijedten, hátha ő is az áldozatok között van, megnyugtatásul hazatáviratozott:
"Nem voltam a Ringtheaterben."
De magyar földön lassan járt a posta, még nem volt rádió, televízió, a család nem sejthette, milyen csapástól menekült meg.
Visszatáviratoztak:
"Őszintén sajnáljuk"

Auguszta főhercegasszony sebesült katonákat látogat a hadikórházban. Odalép az első ágyhoz, azt kérdi:
- Neve? Vallása?
- Kovács János, alázatosan jelentem. Római katolikus.
A főhercegasszony bólint:
- Jól van, fiam - és átad harminc cigarettát.
Odalép a következő ágyhoz, ott is megkérdi:
- Neve? Vallása?
- Alázatosan jelentem: Molnár Gábor, református.
A főhercegasszony átad húsz cigarettát.
A harmadik ágyról odaszól Kohn:
- Tudja mit fenség? Adjon tíz cigarettát és ne kérdezzen semmit!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Apokalipszis lírai karám lovasainak gyalázatával
  2017-08-07 07:31:15, hétfő
 
  A kommunizmussal indult az apokalipszise a politikai Hunnia börtön világ-könyvtárának, három lírai karámjának lovasával az ózdi 666 központnak, köztük a főnixes álneves fekete mágusi Rákóczi térnek, amik megkaparintották a régi történelmet a csók titkával együtt, hogy segítséget kértem régen, mert megcsókoltak, így indultak el a kékek és a csillagrend földönkívüli népei a Földre.

Ménesi névvel hosszabbított már a líri karám Új bekezdéssel és Spanyolnáthával rendszerváltás után, azzal a mondatukkal, amit nekem írtak, hogy szégyenük hála, hiába-tollal írnak, hiába, mert senki nekem nem segíthet, hogy saját könyveiket, szerepeiket, tetteiket rajtam folyamatosan születésem óta végrehajtották.

A cigányság általi 1973-as megtermékenyítésem vérzéssel Kántorné Bertalan utcai bástyával megjelölt házához érve a sakk-kártyájuknak óta hétszeresen hosszabbít a Rákóczi tér, minden áldozást megírtak és megénekeltek.

Nagy Feró a genyó néven berendezett ózdiakhoz tartozik, ahová Putyin nemi felszabadító hadserege is, 1976. óta engem genyózott a volt férjem, így emelkedtek, folytatva a Rákóczi téri kommunizmust műanyag punkrációs kommunizmussal, ezért mentek vissza születésemkor időben Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak szereplő születéséig, együtt a hippikor és Beat ismétlése miatt.

1978-ban járt a Beatrice - a valósága Dante Isteni színjátékának, mint jövő megtisztult feltámadásra váró utcanépe - Robert Gravis Talmudjánál, melyet berendeztek az Iker torony házában Tatárdombon Braun Frigyes vörös botos Jézus szereplővel.

20. oldalon: Jézus születéséről szóló dráma az egyiptomi egyházban. A dráma főszereplői: Gábriel arkangyal, Mária, Jézus anyja, Mária unokatestvére Erzsébet, Erzsébet férje, Zakariás pap, Mária férje, József, három juhász,
három asztrológus, egy bába, Sálom, Heródes király, végül Anna a prófétanő és Simon, a pap. Jézus a Messiás, megjövendölték az ősrégi görög, egyiptomi, kelta, örmény és indiai misztériumok. A darab elsötétített színpadon kezdődik, amely a betlehemi istállót ábrázolja.

A kakas kukorékolva: Krisztus megszületett!
A bika bőgve: Hol?
A szamár ordítva Betlehemben!

Tádét megtaláltam, hogy egykori szentje volt a népének Egyiptomban, akinek a nevére felfigyeltem az 1978-as Nagy Feró - jelenlegi miskolci Mészáros Kata kocsmai kommunisták és cigánytelep engem temetők és ünneplők tor-ünneplőinek képviselője, ahogyan a médiában a kocsmájába beállították -. Tádé lány a koncerten marhalábszárcsontot dugdosott magának, ami mutatja egykori Tádé szent halálának körülményeit, valamint, hogy ezt is akkor ismételték, sejtésem szerint nemi szervük jelenti a halált, ezt szimbolizálja a csont, mert ez a lírai karám gyalázattal győzi le a tisztaság képviselőit és az általa felszámolt erkölcsös embereket. A félregombolt halál Vass Tibori mondatot riporter állította be a tévében, kigombolta a sliccét, így mentek végig a könyv fejezetein kőkorszakra várva, melyet kő, kőhalmi, kővári és hasonló nevekkel rendeztek be és írtak meg az áldozáshoz.

478. oldal: .....Csupán a túlsó végén ülő Tádé és kánai Simon vitatkozott tovább azon, hogy melyikük kap majd nagyobb tisztséget a megígért Királyságban...

Tádé a Talmud szerint a Jézusuk szentje volt. A vázái szerint Lázárnak a Rákóczi tér az Iker vázát beállítva a Braun Jézust is meggyalázta, ezzel együtt engem is.

Ez a lírai lovasság, mint a fehér ló állandó megtisztult költőivel, bekötött szemmel, mint Christian Morgeinstennel, többszáz éves legyőzését jelentette a világnak, titkos apokalipszisként. A sárga lovasuk megjövetele mindig halált jelentett, ahányszor kezdték elölről vándorok elmenetelével az apokalipszist.

Nagy Feró genyó isten népe 1976-os emelkedését penitenciaként egykori megtisztulás reményében 2001-ben ismételték, a Kata kocsmai kommunistái, Mészáros Kata névvel, a rendetlenek, mint Mary Zsuzsa, Ganxta Zoltán, minden amerikai elmeosztály, amik házát kimosták, Malek Andrea, Pogány Balázs nevet változtató helyett engem helyeztek gondnokság alá a Hunnia börtönnel és Rákóczi térrel haladva végig folyamatosan a könyveken, az írásaimon, mint a Gálvölgyi és Fábry Show, ennyit láttam 1995 óta véletlenül a médiában, felismertem saját írásaimat és tetteiket, amiket a lakásban és kórházukban velem műveltek, amin nevetett az egész ország. Nagy Feró, mint Hunnia börtön nemzetének csótánya kocsmába tett gyalázattal tisztuló és emberi körülmények közé emelkedő Rákóczi tere mai napig koncertezik, miután Liptaiékkal megrendezték 2004-ben felvonulva a médiájukban a Bertalan utcai névtárat bemutatva a dobálásomat a brazil mókus rendi füves maffiájukkal eszméletlen állapotban, miközben Oláh Ibolya miatt Müllerék gennyes folyású csapással kiszedték az egyik fogamat felül, beletapostak a méhembe hasfalamba hasogató sövénysöpredék sorát végrehajtva Vass Tibornak, mókuskerékbe törést kezdtek el rajtam Nagy Feróval saját sorsaként. Nyugodtan koncertezik a többiekkel együtt, a még mindig tart mondatuk után 15 évvel.

Vízi csapásokat is bevetettek emberi formában a Vatikánnak, ilyen Bárdy Bugyerák teste és Vágó Istváné. Eperjes farizeusaival a Vörös Oroszlános vasfüggönyösök közül hídemberként mára a svájci skizopren magyar nyelvűek megbecsültje, normális, hogy penitenciával tisztult és emelkedett a többiekkel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1173
  • e Hét: 2322
  • e Hónap: 8563
  • e Év: 60829
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.