Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Paraszt viccek
  2017-08-09 18:31:25, szerda
 
 

Szöget ütött egy napon ey parasztasszony fejébe, hogy az ura mindig csak úgy beszél a gazdaságukról, hogy: "Az én házam", "az én veteményesem", "az én disznaim" és így tovább.
Meg is mondta az urának:
- Én talán nem dolgozom abban a házban eleget? Nem kapálok, öntözök a veteményesben? Nem csinálok moslékot a disznóknak? ... Én mindg úgy tudtam, hogy minden az enyém is, vagy talán nem? Miért beszél úgy kend, mintha csak a kendé volna?
- Hát hogy mondjam másképp? - morogta a férje.
- Mondja szépen úgy, hogy a mi házunk, a mi veteményesünk, a mi disznaink!
A férfi megigérte. Másnap kora reggel látja az asszony, hogy az ura kirámolja szinte az egész ruhásszekrényt.
- Mit keres kend? - kérdezi.
- Mit keresek, mit keresek - dühöng a férj. - Hogy hová lett a gatyánkból a gatyamadzagunk.

Új fakeresztet állítanak fel a falu végén. Az összesereglettek mind lelveszik a kalapjukat,csak Kovács nem.
Észreveszi a pap, rászól:
- Kovács uram, kend miért nem veszi le a kabátját a mi urunk, Jézus Krisztus előtt?
Kovács így felel:
- Azért nem, tisztelendő úr kérem, mert én még ismertem szilvafa korában.

- Kit látnak szemeim? A mi régi jó kománk! Mi szél hozta erre?
- Az a hír, hogy a komaasszonyék tehene tud pipázni.
- Micsoda? Nem vagyunk mi cirkuszosok!
- Én is csodálkoztam. De akkor mitől füstöl az istálló?

Apa és a fia fát vág az erdőn. Egyszer csak megszólal a fiú.
- Isten vele, édesapám!
- Hová mész, fiam? - csodálkozik az apa.
- Én ugyan sehova. De édesapám felé dől a fa.

- Jó napot kívánok! Tessék mondani, jól megyek itt az állomás felé? Szeretném elcsipni a hatórás gyorsot.
- Menjen csak nyugodtan. Ha a falu bikáját most vezetik hazafelé, akár az ötórás személyt is elérheti.

Sírva panaszkodik egy fiatalasszony a papnak. Doltozik mindennap látástól vakulásig, kiszolgálja idős, beteg apját és erős, rabiátus férjét, ráadásul még verik is mind a ketten!
A pap magához hivatja az apát és összeszidja:
- Mit ütöd azt a szegény lányt? Elvesztetted a józan eszedet? Nem elég, hogy a vőd iskezet emel rá?
Az öreg paraszt furfangosan mosolyog:
- Hát nem érti tisztelendő úr? - kérdezi. - Megadom neki! Ha ő veri az én egyetlen lányomat, én is verem az ő hites feleségét.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Szocializmus ezer évének a tartósítása
  2017-08-09 02:24:51, szerda
 
  A sátán népe már körbejárta az egész világot ezer éve az állandó tökéletes nyelven berendezett szocialista iskolával, mely mindig Godzsák Ildikó sátán felesége miatt gyalázatra kerül, lévén Ildikó nemi csapás, amelyik sorsát és szerepét rajtam végrehajtották férje és felmentője, Bajzáth tudtával, három már középkorú gyerekkel megjelölve.

Dr. Szmisz körzeti orvos és Margitka asszisztensnője állandó berendezés volt a szocialista iskola mellett.

A szocializmus mint ideológiai tökéletesség megállja a helyét minden időben és helyen emberségi törvényei miatt, talán ezért volt, hogy ennyiszer becsapták a benne hívőket.

Végig bőgtem gyerekkoromban az általam nem ismert, Müller Péter Sziámi által 18 éve ismételt cirill betűs kezdettel létrehozott jelenlegi Ázsia teremtett világának szocialista dalait, a megöltek emlékdalait, mert éreztem, hogy azokban a dalokban igazság rejlik, mint a Vejnemöjnenben, a Bunkócskában, az Ifjúság dalban, egy a jelszónk a béke kezdettel. Szaturnuszt a kommunizmusáért, ó rossz ország létrehozásáért elítélem. Müller azt játszotta, hogy az oroszok megölik magukat, mert nem emberek, ezzel végzett ki engem Vénuszként. Orbán motoros amerikai utcanépe Várkonyi könyvben leírtak szerint vonult fel, melyből Albánia Delhusája is ered az egykor végrehajtott történelmi korok közti Atlantisz után túlélő motorosaként. Ahány motorost felvonulattak indiai légyként tort ülve Orbán Viktorral, annyiszor hajtották végre a Várkonyi könyvet az egész világon, a mondatukkal, hogy embereket nem lehet teremteni, annak ellenére tették ezt a semmiről nem tudó, védekezésre képtelen emberekkel, hogy tudták, ők maguk, s minden teremtett lény istenek és emberek formájában lett létrehozva.

Aztán a börtön rátért Ausztrália történelmére számomra érthetetlen zöld lényekkel, hogy a fákon helyezkedtek el, meg hogy ott is feltételezés szerint emberek éltek valamikor, mint az egész világon.

Az első teremtett nép fehér volt a médiánál, amiért rám támadtak gyerekkoromban a Neoton számánál,a Kell, hogy várjnál, hogy elbúcsúznak és visszamennek a másik világba, meg azért is engem bántottak, hogy a fekete mágusi média szépségkirálynőit eltüntették a szerepük végrehajtása után. Nem volt tisztességes a teremtett világ létrehozása emberek formájában, mivel mindez az emberek ellen irányult, nemhogy legyek, tetvek, kuglik, kozmák, pacák, mozaikok, nyomorultak arc nélkül, meg felfoghatatlan mesefigura, ceruzarajz, melyeket rajzolgatnak egyesek, hogy ez formájuk a valóságban, mint szélvészek, legyek, pókok, ismeretlen megnyilvánulások.

A második teremtett nép ismerős mindenkinek, a Jehova a japánokkal, Izrael területén, velük függ össze a homoksivatag, meg a lélekkel rendelkező énekes néppel, a jó kutyákkal. Izrael a siratófallal, feszületével a börtönnek, s minden vasrácsos feszületével a világnak közös munkája a Hunnia börtönnek, mint Sátán népének együtt a vasfüggönyösökkel. Legszívesebben a siratófalhoz a világ nemi gyalázó, minden lyukat megdugó férfi formáit állítanám lyukakat fúrva nekik a falon, hogy oda végezzék a dolgukat, míg bele nem törik a mocskuk. Ugyanez vonatkozik a hatalmas csiklókkal, sötét nemi bőrrel rendelkező kurvákra, melyek nemesednek, akár a motoros indiai legyek és amerikai négernek látszó énekesek véráldozó penitenciával.

Harmadik teremtett nép Japán területén az égi Jeruzsálem a tűzben járó Luciferrel, mint Tírussal, már a sátán által megteremtve, melyből a sáskák Ausztráliában élnek, vigyázva a kislányokra. Pusztítók, sárkányok, ismeretlen óriás szörnyek következtek Istenek ellen már, melyeket könyvekben kiadtak, meg mesékben, az mind igaz kellett, hogy legyen, de felfoghatatlan elmebetegségek, onnantól csak a gonosz győzött, mesékben volt engedélyezett, hogy a jók igazsága bekövetkezzen. A Sátánt a Hunnia börtön hozta létre, akár a Talmudot.

A szocializmus jelenleg a legfejlettlebb életforma, melyben élni lehet. Enfantin utópista szocialista, egykori franciaországi híveivel álmodott a rengeteg női megalázás, éheztetés, cselédség közben és után az embereket valahonnan megvizsgálva arról, hogy elismerik egyszer, hogy az asszony különb a férfiaknál, kereste az asszony eszményt. Ezt mondta Orbán nekik, mint létrehozott könyvszereplőknek, hogy nincsen utópista ember-eszmény, bár engem ezek az utópisták megáldoztak.

A szocializmusban csak olyan tagok érezhetik jól magukat, akik egyenrangúak, legyenek nők, vagy férfiak, akik tisztelik, megbecsülik az életet mindenben és mindenkiben. Enfantin elmélete nagyon jó volt, mely szerint az államok élére nem kell más, csak egy olyan vezető, aki egyben közgazdász, számviteli szakember, ért és megtapasztalt mindent, társai valamennyien mérnökök, jegyülnökök, emberiség törvénnyel rendelkező hivatalt betöltők.

Én nem ismerem a szocializmus eszményeit, mert nagyon kicsi voltam, amikor a politikusok ezt játszották, de ismerem a hozzájuk kapcsolt tantárgyakat, magyar tökéletesített nyelvet, matematikát, éneket, gyermekkórusokat, hangszereket. Nem véletlen, hogy az ének osztályok minden kottáját bezúzták, hiszen el kellett tüntetni a szocialista iskola maradványait, míg a tantárgyak ellen létrehozott csapások világ gazdagai közé emelkedtek.

A sportolókról ejtenék pár szót, akiket a testnevelés tantárgy ellen emeltek ki börtön népből, mint fizikai munkásokból, meg földönkívüliekből, hogy nem tisztességes ez a megáldozott emberekkel szemben, mivel nagyobb az erejük, olyanok, mint a munkásosztály volt egykor elektromosan létrehozva, akik Földanya korában földművelők voltak.
A sportolókat áldozásommal tökéletesítették, emelték szerte a világon, különösen a karcsai Kiss Ferenc vörös kommunista megtisztult két tévés futballjainak megrendezéséhez a futballistákat könyvek és szerepek szerint. Az egyik futballista leplezett, felvette a Nani nevet, ahogyan engem űrlényként éppen ufók helyett áldozva Nanus film kezdetével szólítottak a gyerekek.
Az egyik sportolót bemutatták a tévében, mondata az volt, hogy a családját ő tartotta össze, vagyis én az enyémet erőmön felül anyám helyett.

Az élővilág ellenes csapásokat kiadták könyvekben, bemutatták viháncolva, a Mohamed népe által ültetett fák megtámadásával együtt gyilkosságaik helyszínén, mint az esőerdők kiárulása és támadása, a többi erdvővel együtt, főleg a borsodi és oroszban lévő cigányság részéről.

A kémia ellenes csapások között vannak az atombombák, baktérium fegyverek.

A fizika ellenes csapások közül a nyomás a kedvencük, általában Szeleppel kezdődik, meg kell húzni az ujját az áldozatnak, s akkor szelelni fog, vagyis beleépnek és nevetnek azon, hogy állattá tették.
A nyomás egyetlen a fizikából, de folytatódik nemi gyalázattal, renteteg perverzet, nemi kivégzőt hoztak létre emberi formában, mint Csisztu Zsuzsát, Balla Beát, Oláh Ibolyát.

A földrajzról nem is lehet beszélni, mert megváltoztatták az egész világ formáját, de már ez is kevés, kiparcellázták a Holdat, mennek tovább a többi bolygóra, kiárulják az egész világegyetemet.

Ének ellen felfoghatatlan csapásokat hoztak létre folyamatosan, ezért bújkál a még élő turulmadár, mint egykori békesség madár népe, övéké volt az Árgyélus kismadár, melyből Argyán Róbert lett jelenleg utolsó ember áldozóként három gyerekkel megjelölve, a bújdosik egy árva madár és minden szomorú dal, melyekkel ringattam a szívemet gyerekkoromban az övé volt.
De a thálibok, mint 15 éve leírtam a hová mégy te kis nyulacska dalból lettek létrehozva, a pulyka áldozók amerikai bevándorlással hálaadás ünneppel Talmud démon Istenének népeit jelentik, mint a szőlőből Bodor lett, a pusztító, a média leplezett, énekelte az Érik a szőlő dalt, ahonnan a nevüket vették. Feltérképezhetetlen az ének ellenes merénylet, újrakezdve 90 éve a szívre támadásukat a tiszta hang miatt.

Lee, egykori basszus orgona hangszer tulajdonosa a templomokban, mint medúza zeneszerző, Tomi saját teretményem, aki velem akart meghalni, Időjelek Ferike tükörírással író medúzája, amelyik megírta visszaszámlásra gondolva a dalokat helyettük, népeiket a Hunnia börtönnel folyamatosan elégették, mint Aggtelen is láthatóak a maradványaik, felsárnyalva, elégetve, felfoghatatlan módon megölve mindet. Lee Bandi ördögeit igába fogták, kb. tíz éve láttam, hogy az egyik kék szemű szép fuvolás sírva zenél, nem tudtam, hogy miért, hogy nincsen segítség nekik. Az oroszok mindig nagyot mertek álmodni, minden teremtett világ idejükben, mivel a Jehova népei voltak, van törvényük. 1967-ig igaz történelmi filmeket játszottak, beállították a Kétéltű emberben is, hogy a fiú fogságba ejtésekor Medúza hajós ördögfi volt a bűnös, s a professzor olyan világról álmodott , ahol békében élhetnek. Ez a vágy állandó, mint a minden emberi, jó, becsület, szorgalom nevetése rajtunk itt egyedül és szerte a világon a könyveknek megfelelően egyrészt.

Az asszonyok úgy haltak meg évszázadokon keresztül Miskolcnak köszönhetően, hogy feltételezés szerint nem volt alsónemű, nem volt vatta, ahogyan nekem sem, nem volt ennivaló, nem volt ruha télen sem, kinn mostak az udvaron, vagy folyókban, tavakban, hideg vízben, nyomorúságban, ínségben robotolva, míg a kurvák és stricik fürdőszobás lakásokban, nagy házakban éltek, akár a nemeseik, diktátoraik, figuráik, kugliik, akár a Napisten hatalmas üvegpalotájában. Mindez elmeháborodott elmék által valósult meg, de mindenki hibás volt idáig benne, mert összefogásban lett volna az erő. Az emberek miatt a világ vesztesége örök, nem lehet teremteni, létrehozni húsembert. Nem lehet visszaadni semmit, amit Magyarország elkövetett az emberiség ellen, minden tettével, törvénytaposásával. Miskolc születésem óta rajtam hajtotta végre, mi járt volna nekik.

Visszaélni azzal, hogy az emberek és teremtett világ emberei utolsó leheletükig becsületesek, felfoghatatlan és nem lehet feldolgozni soha többé.

A börtön népe, amelyik létrehozta a Talmudot és a Sátán népét, valamint az összes elmebetegét a világnak, amik megtámadtak engem, hogy ők betegek és deformáltak, mint skizoprenek, engem skizoprennek nyilvánított, bár én minden támadásukat később megfogalmaztam, itt leírtam, mint a Pataki Attila elektromos szemű hatalmas fekete árnyát, amivel a börtöne beszállított kivégezni a kórházba. Mivel ezek az állatok, melyekkel megtámadtak engem érezhetőek voltak, akár a refluxom Szenes Andrea légy horkolása miatt kapott csapásként, mint a melleim alatti új-kígyósi Rákóczi téri Isten, vagy a nyakamban a Sátánjuk, a rajtam mászkáló kígyóik, a méhembe tett pókjával és elektromos legyével a miskolciaknak, mert pókot szülnek a kurvák, az első indiánokat már létrehozta uff -féle beszéddel, fű égetéssel, ezt kezdték el ismételni az Utolsó mohikán idejéből, amire Busch is felfigyelt. Akkor tudatosult bennem, hogy Amerikában egykor emberek éltek, mikor mondta, hogy ők embereket nem áldoztak. A média viháncolva ismételte, hogy Ábrahám Lincoln Törőcsik kommunista pojáca margaréta szájas népéből ment át Amerikába az elsüllyedt világ után, mentek a miskolci Ziták, mint vérszívók, utána a sorozatokban bemutatottak. Miskolci, mint régen leírtam Martin Luther King cigány mozgalma az összes Kinggel, Királlyal együtt, Király utcai berendezéssel ismételték, ekkor már a valódi nép, a Rákóczi téri cigányság.

A börtön népe bűnei felfoghatatlanok. A skizoprenjei nem mártírok, hiszen a Bi aranyketrec bolond honfoglalóival, rengeteg könyvszereplővel mindent végrehajtottak, amikor rájuk került a sor. Születésem előtt 1945-ig szintén végig mentek a világ-könyvtáron, ennek része volt a Biblia darabokra hullása Trianonként, amit velem ismételtek, úgy, hogy ne essen bajuk, biztos megtisztuljanak.

József Attila Dunánál versét a skizoprenjeikkel Dunába lövéssel hajtották végre, amit titkon tartanak, nem beszélnek az igazságról, bár azt szerették volna, hogy egyszer vége legyen a szerepeknek. A német népet vitték háborúba a miskolciak, hogy kihalassák őket, Pszichografológiai Uniós nép létrehozása miatt, mely a Bertalan utcai listát jelenti az elmentekkel együtt.
Ugyanakkor lerohanták Hitler gumifigurájukkal a Magas-hegyi Isten népét, Lengyelországot, föld alatti munkák alatt megölve kiadott könyvek szerint az oroszokat, mint Magas-hegyi népet.
Az fontos a Rákóczi térnek, hogy gyilkos legyen a vére mindenkinek. El sem bírom képzelni, hogyan történt, hogy vezényelték először a Trianon után állandóan ismételve 130 éve a kommunista korokat, Józsefváros kommunizmusával együtt mosónőkkel, elektromos férfiakkal, majd jöttek a németek a titkon megírott világ-könyvtár, mint hatágú csillagos Varjú néven Pszichografológiába tett zsidókat elégetni, a legyekkel együtt, amiknek most holocaustjuk lett a szenes temető cigánysággal együtt.
Majd szintén Miskolc vezényelte a Pszichografológiájukba tett gumifigura, mint őrült ellen az oroszban várakozó genyó isten nemi gyalázó, felszabadító hadseregét, melyek felett jelenleg Putyin áll. Ezek a tettek és végrehajtások, mint azt követően Európa letakarása lepedővel és a szőkéik elindítása nemi gyalázás miatt, már nem nevezhetőek sima elmebetegségnek, ezek a gyalázásból emelkednek, tisztulnak, nemesednek, miközben a tisztességet, az emberséget, minden tökéletes fajt felszámoltak. Atlantiszt ismételni a szájban atlantiszi földrengéssel is meghaladja az elmbetegséget, azzal együtt, hogy én örököltem az ínyevő baktériumukat, melyet a börtöntől kaptam.


A darwinista majmok bolygója egyik korát jelentette a történelemnek, a majmok mind emberi formában voltak.

Az élővilágban tanított négyféle embertípus közül a fehér és a sárga teremtett emberi, isteni formára, a szürke állandó romániai űrcsapás, szürke a szemük, a négerek szó germánból ered, ők voltak egykor a náci népei, eredetileg az afrikai nép öcsém egyetlen megmaradt Isten tanúsága szerint egészen más bolygóról jött ide.

Élővilág része az is, hogy a börtön tönkre tette a Föld egyensúlyát, éhhalára ítélve Afrikát, Oroszországot. Az afrikai forróság, mint amit maguk hoznak létre, engem nem szabad lenne, hogy érintsen, mert én senkisek sem ártottam. Ha tombol a másik világ halotti népe Angliában (ahonnan középkorban mentek Amerikába, fekete Vörös Oroszlános mágiájukkal), Amerikában a korok megrendezése után elsüllyedt világgal, Atlantisszal, melyből kiemeledett a Vénusz szobor, ez ártatlanokat nem szabad lenne, hogy illessen, csak az ember gyilkosokat, nekik nem volt védelmük, csak a természeti erők.

A szocializmusra visszatérve, az egyetlen létező tökéletes államforma, mely állandó igazságérzetével, törvényével szemben helyezkedve kezdetben ezekkel a gyilkosokkal arra késztette őket, hogy mindig ismételjék az összezúzásukat.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigányok leszállították a maffiákat Nyíregyházán- Megváltók
  2017-08-09 00:46:00, szerda
 
  1995-ben a miskolc-tatárdombi iker tornyos Talmud-Rákóczi téri családi házban voltam komfort nélkül, két éven át cserélve ki a Braunné által vasszöggel és hasonlókkal kihalatott gyümölcsfákat, ültettem újakat, melyeket lehullott cefrével trágyáztam, meg levelekkel. Braunné folyamatosan ültetett a budiból kiszedett tartalomba burgonyát, kaprot, hasonlókat, melyekből ilyen neveken szarból készített árnyékokat léptettek életbe emberformában, melyekkel csonkítást és bénítást, gyalázatot hajtott végre a főnix fedőneves Rákóczi tér. Én mindent megnemesítettem, egész nap hajnaltól késő estig gyomláltam, kapáltam, permeteztem háti permetezővel, rézgálic és mész keverékével. Lavórban mosakodtunk, ezért a vaskályhán egész nap forrt a víz nagy fazekakban, hogy mindig tudjunk tisztálkodni.

A szomszéd jehováitól folyamatosan kaptam a csapásokat a növényekre, mint a labdarózsára, melyet elmondása szerint kénköves eső vert el. A szilvafákat állandóan ellepte mindenféle élősködő. Egyik alkalommal levágtam egyesével a két szilvafa leveleit, bimbóit. Mikor ezt elmondtam másnak, azt felelték, hogy befulladnak a fák. De a növények megismertek engem, éden, vagy paradicsom lett az egész kert, a két szilvafa újból hajtást hozott és leveleket, rengeteg termés volt rajtuk éveken keresztül.

Mikor kórházba juttattak a szomszéd helyett, Túri Ferenc neves pszichiáterré lett általi berendezett osztályra lemészárolni, ismételni a szereplőkkel a Fábry által kiabált egri csillag támadását, folytatásaképpen az Egri csillagoknak, melyet most a nagyobbik lányom leforrázásával hajtottak végre 1980-as kommunista koruk idején, éppen a Koncz Zsuzsa által kezdett Szaturnuszi kommunizmust ismételték sakkal, a kert magától hozta a virágokat, aranyló színben, így üdvözölte a hazatérésemet, de nekem az űrpusztító és pók népe támadásával, Annás Mülleri gyilkosságban, hogy bújjak vissza Anna szereplőjükbe, amit nem érthettem, már végem volt. A Talmud démonjai utolsó emberként maradtak mellettem, mint később Müller sátánistája, de a növények tudták, hogy ki vagyok, Katalin, a Földanya, a törvénykönyvvel, akit megcsókolt egy arra utazó Kohut Isten népe, ezért kértem segítséget, küldtem a kékeket megmentésemre. Így lettem talány a kulccsal, melyet folyamatosan kerestek, a kulcs a csókom, mely a titkot rejti testében.

A cigányok ott voltak a családi házban, 1995-től volt rajtam a gyalázója a Főnixnek, éjjelente körbevett engem, nyomogatott az ágyhoz, fertelmet hajtott végre. A cigányok ezt deréktáska mutogatásával ünnepelték, nem tudtam, hogy úgy helyezkedik el rajtam, csak iszonyatos érzés volt, amikor szorított magához gyalázva engem 22 éven keresztül. Mikor Pavlyás, egyetlen perecesi sátán népe, aki nem ártott, megjött segítségkérésemkor, elégette a cigányt - tavaly.

Olvastatták velem a bibliájukat éjjel-nappal elköltözésemig, ha nem olvastam, ütögették az óriás kígyójukat a bal fülemben, mely lengedezett a levegőben, így tisztultak a Bibliában lévő népek, nem tudtam, hogy itt kollektív feltámadás lesz szentté válásukkal, leszokva cigiről, alkoholről, fűről, megnemesedve, felöltözve, megtisztulva, közben rám szállították Nagy Anna visszaszámláló halottjuk feltámadásra váró helyett az ég seregét. Akik jöttek, fogságba ejtették, ahogyan egyiküket a média mutatta, hogy már nekik minden mindegy, utalva Antal Imrére, hogy perverz volt, feltehetően a kívánságát ki kellett elégíteni.
Én nem láttam a másik világot, nem tudom, mennyien jöttek ártatlanok, annak örülök, hogy az amerikai filmrendezők nem merészkedtek ide, csak közölték, hogy a Szívdobbanások istenektől való elpörölésének főszereplője, Sárközy Anita beképzelt, nem tudtam, hogy 1991. óta hajtják végre a szerepét rajtam.

2004-es végleges csonkításomkor, hangom elvételekor Müller Péter Sziámi és dr. Tűzkő Judit nemi kivégző által jöttek a cigányok begipszelt kézzel, előtte láttam Pogány Judit Kiskatós áldozását, együtt voltak Papadimitruval, akinek be volt gipszelve a keze, valamiért ezt a cigányok utánozták. Kakastaréjjal vonultak sokan be a zárt osztályára Miskolcnak, már ekkor a visszaszámlálók is tudták, hogy hiába adták a jeleket 40 éven keresztül, nekem végem van, meg nekik is valószínűleg, hiszen itt kollektív feltámadásra, szépüléssel, szent életmódra készül Magyarország. A hangom az első ciszerdinol, egy cigánylány miatti gyógyszerbeadásukkor elment.
Mivel egész életem ilyen értelmetlen támadásokból állt, már ekkor nem akartam gondolkozni sem, nem volt segítségem. Nem tudtam, hogy kivégzők és elmeosztály ellen kellene mennem. A könyveket nem úgy hajtották végre, ahogyan meg vannak írva, hanem átszerkesztve, akár a filmeket, értelmetlenül. Kovács Gabriella idegorvost bízták meg a kivizsgálásával a Túri Ferenc osztályán történteknek, akivel annyiból állt a kivizsgálás, hogy odament a tükörhöz, belenézett és közölte, hogy neki már neve is van náluk, vagyis tudta, hogy fekete mágikus gyilkosság alatt vagyok 1998 előtt már. A pesti orvosok rábízták a miskolciakra a lemészárlásomat, kivégzésemet, eltüntetésemet, hiába írtam az orvosi kamarájuknak 1995-ben, leírva, hogy mik történtek velem a megyei kórházban. Rácz kamara orvos azt felelte 1998-ban, mikor éppen a kivégzőimmel volt együtt, hogy bízzak az orvosokban. 1998-ban földanyaként támadtak rám a lakásban, számomra érthetetlenül sátán feleségeként, még ezt a szót azelőtt nem hallottam, nem tudtam, hogy az őskígyót jelenti, melynek megáldoztak a Kex együttes dala szerint 1971-ben, Csernobilkor legyőzött. Népe mindenáron meg akarja műteni a strumámat, mert abba hagytam a gyógyszereket február eleje óta, elromlottak az értékeim. Nem vagyok cukros sem, sem köszvényes, mégis a foghiány miatt, meg a fényevés, koldulás miatt magas minden értékem. Nem tudom megrágni az ételt, egyben nyelem le az összeszűkült torkommal, ez az emésztési probléma kivégezte minden részemet.

Nyíregyházán élnek a gonosz zsidók Árvay elmondása szerint, ott ünnepelték a Rákóczi terükkel, hogy unokabátyám hátára létrát dobtak a hatvanas évek elején, kezdve születésemtől a tor-ünnepet, mikor Bélát megrontották Zorán perverziója miatt, amelyik mára megöregedett, penitenciával megtisztult a gyalázatával. Ott történt Hajdúszoboszlón a lábam tönkre tevése, felfoghatatlan kukoricás labirintussal ünnepelte ezt Nyíregyháza.

A cigányok közölték, hogy nem értik, miért bántanak engem még mindig, hiszen ők már leszállították a maffiákat Nyíregyháza központjában az égből. A mentősök egymás után hordták be Hámorból és a környékbeli falvakból a könyvtulajdonosokat, akikkel megbarátkoztam, nem tudva semmiről, hogy éppen rajtam ismétlik a szerepeiket, csúfoltak engem, hogy puszival köszönök el tőlük. Az egyik mentős, látva, hogy mi van körülöttem, keresztet vetett. Itt is lepleztek páran, volt aki önkéntesen bejött az osztályra mentővel behozatva magát csupán azért, hogy elmondja, hogy Tátrai Gabinak áldozásomból már saját Ofotértje van. Nem volt kinek továbbítanom. Senki nem tudta, hogy a cigányok rajtam, minden részemben, ágyamban éjjel mészárolnak engem a tik sem vagytok magyarok Mónika Show Müller Péter Sziámi népeként, meg az utcanép választja el támadásommal és áldozásommal a börtön, sátán, pusztító népeit a kurváktól. Nem is tartanak senkitől, elmebetegeznek az újságoknál továbbra is a könyv főszereplők, skizoprenek, Freit Tamás Törőcsik ide tartozó kommunista pojáca és népe gyilkosai közül születésem óta utolsó emberként áldozva sztárja Miskolcnak, az egész világnak, mivel a filmrendezők nagyrésze, mint a most díjat nyert Nemes is itt illetékes, sátáni undorító történelmükkel írják továbbra magukat be a jövőbe.

Pöcegödörben haldokoltam 22 évig. Ide vonták le magukkal az összes földönkívülit, akik meglétét a saját kék népük is tagadja mások előtt. Nincs más segítség azoknak, akik ebben a mocsokban nem vettek részt.

Vénusz vagyok, mindenki szerint, csillag voltam az égen, míg apám Istennőné nem varázsolt, de már régen megszülettem emberi formában, mióta fogságba ejtettek Atlantisznál. Napokig játszották, ahogyan a fejemből az óriás polipot, mint Dudások agyi defeckjét, az összes értelmiség legyőző rontást, bal fülemből (melyet összetört a volt férjem a spanyol pusztító miatt, ezt ünnepelték az újhelyi cigányok) a Hunnia börtön biblia olvasásakot beletett óriás boa kígyóját kiszedték, hogy emelkedem, kizavartam az ufókat a világűrbe, olyan hatalmas voltam, meg hogy adjam vissza a saját fogaimat nagamnak. Gyuláék, akik jöttek segíteni levették rólam Katalin óriás fénytestét, mert ha még egyszer megtámadnak, megáll az Idő végleg és kirepült volna a Föld a világűrbe, ahol forgott körben 1986-os kivégzésem óta. A fiamé a törvény, a törvénykönyvért harcolt többszáz évig, nem tudva arról, hogy a szívünkben hordozzuk. Attila nevét azért adta nekem, mert Attila két éve volt a bérház felett, meg kellett ölni az űrpusztítót a fekete sárkánynak, így lehetett megközelíteni. Attila a megváltóm, ami örökké így marad, vállalta azt, ami még soha senkinek nem sikerült, hogy leszáll hozzám annak ellenére, hogy a világ urai voltak minden részemben és eddig mindenkit megöltek, aki segíteni akart valamiben.

Szerdi Attila a világ megváltója jelenleg, ha nem merészkedik ide, engem megöltek volna, utána kékek jöttek volna Tina Turner egykori médiájának hercegével Tomival, aki bár tűzben terjed, mégis 1998-as megtámadásomkor belém lépett, hogy együtt szűnjön meg velem, mint általa gondolt utolsó emberi kislánnyal, akivel kezdődött a világ zenei fesztiválja. Őket beállította Miskolc a színészeivel tavasszal, végeztek volna egyesével mindenkivel, akit emberinek gondoltak, hiszen már 81 éve járnak végig Müllerék a menhelyiekkel a másik világban lemészárolva az értelmiséget. Ezért kezdték a kitermelését a kommunikációs csonkítóknak támadva minket miattuk, meg a gyogyósoknak. Pár éve még azért is támadtak rám, médiában kiabálva hangosan, hogy Nagy Béla saját népük tetves idejében a tisztiorvosi szolgálat leborotválta kopaszra. Csak néztem egyet, mert ez a hatvanas években történt, hogy mik ezek, nem tudtam, hogy kivégzői az emberiségnek.

Attilának köszönhető minden titok nyilvánosságra hozatala, meg az, hogy legyőzték a világ urait, fenn áll a lehetősége annak, hogy egykor a Földön ismét békesség lesz, vége örökké a világ-könyvtár politikai diktátorainak, állatok áldozásának, másik világban való támadása a tisztességes élőlényeknek, mivel emberek Várkonyi mondatát folyamatosan ismételve korokkal együtt, nem maradtak, embereket nem lehet teremteni, akikben emberiesség törvények voltak és nem ismerték a nemiséget sem. Így lettem én a megváltóm jegyese, de nem engedett egy hónapig fogat mosni az ínyevő baktérium ellenére, fogamra ráégett a füvük és az étel is, borzalmas látvány, meg azt hitte, hogy én buja vagyok... , annak ellenére, hogy elolvasta a szív-törvényről szóló írásaimat. Rám mindig sokan haragudtak, mert olyan voltam, mint egykori Lenin, az igazság bajnoka, mindig kimondtam az igazságot, az őszinteség nagyon fontos számomra, egyetlen sértő szó, nem jó pillantás, nem tiszta hang, hazugság lerombolja nálam a szeretetet. Jól tudom, ismerem a mondatot, hogy szólj igazat és betörik a fejed, így is hajtották végre mindig a Szaturnuszi kommunizmust minden időben sakkal. A pepita lemezek idejében még mindig a sakk volt divat a hatvanas évektől. Tudom, hogy az igazság szavainak elfogadása milyen rossz érzés, én ugyanezt éreztem mindig, aztán megvizsgáltam magamat. Nyílt vagyok, bár soha senkit nem sértettem meg pár évvel ezelőttig, s mindig a szemébe mondom az illetőnek a véleményemet, tettem ezt kivégzésemig, utána megszünt a személyiségem is a fogcsonkítással. Gyula mozgósította a kékeket először, akik tudtak a Vénusz áldozásról, természetes volt nekik többmillió évig, utána hozta Illést, hogy megölte a feleségét. Én bíztam Attilában, miután agyon akartak verni február elején a lakásomban, itt maradt, én eszméletlen voltam és rettegtem, már születésem óta. Hozzá ért a szívemhez és ekkor megszerettem, ami tartott egészen addig, míg nem csalódtam benne.

A fiam Pisti-Illéssel jött, nem akarta, hogy Pistire tovább vágyakozzam, mint szívem ideáljára, megszerettem első pillanatban, amint kimondta a T betűmet, amivel íncselkedtem Pistivel nyelvi játékot játszva Földanyaként. A fiam szégyellt engem. Így kezdődött el hosszú hónapokig, hogy lezárták filmekben és médiával a könyveket, filmeket, dalokat, zenéket átolvasták az összes megjelent írással együtt, bemutatták az őstörténelmünket, meg azt, hogy elpusztul a Föld, egyetlen növény éli túl, a dohány.

Így történt, hogy eljátszották, minden hajnal hatra visszakapom a fogaimat, amit még eddig senki nem tett, mert ilyen törvénytaposás nem létezett, a földöntúli hatalom kimondja, hogy amelyik Istent megcsonkítanak, örökre emberként fog élni. Senki többé nem akarta folytatni a deformációim rendbe hozását és a jobbításomat. Eljátszották, hogy bevásárolnak a boltban, leteszik a kisszobában, hoznak normális cigarettát, de hiába vártam minden ígéretre, semmi sem valósult meg.
Naponta eljátszották azt is, hogy mennek Mohamed lányomhoz elmondani neki az igazságot, fél éve várok, de ez sem valósult meg, nekem meg nem hinné el, hogy mi kik vagyunk.
Eljátszották azt is, hogy az öcsém, mint afriaki egykori Istent feltámasztották, jóllakott, Pestre vitték űrhajóval, de nem találkozunk, mert nem bírja ki a szívünk, megy majd Afrikába. Ilyen megcsúfolása az emberségnek miatt szakítottam mindenkivel. Nem tudom, mi lesz, senkire nem számíthatok, jobb lett volna kiszedése és leszedése után a gyilkosaimnak magamra hagyni, hogy végezzek magammal.

Gyula rendbe tette nagyjából még februárban a nemi szervemet kis részben, melyet a kurvák miatt eldeformáltak, kivéve a Vénusz dombot, a Vatikán tette tönkre. A bal odalamat széttaposták két éve a börtönnel a lakásban, hiányzott egy darab belőle. Gyula pótolta ezt is. Már egyáltalán nem tudtam sem ülni, sem feküdni. A bal szemem tompalátása Szabó Roland görög Isten első támadása óta megvan, mivel a zöld szemeimmel a fejét hozták létre elektromos szívvel, a teste testenyészet. Még ehhez járult Müller Péter csapása, Darnyi Tamásé és a Duna tévéé, melynek a jelére, a furcsa alakzatra nyitásukkal felfigyeltem, mivel az egész média 1995-ben nyitott győzelmi tort ülni, az elmebetegeiket elhelyezni és terápiát vezetni be nekik további kínzásommal, áldozásommal, már a betegségeikkel, torzulásaikkal.

Ilyen harc a világban többbezer évvel ezelőttig nem volt, hogy emberformában éljenek az állatok, árnyékok, megáldozták az embereket, megcsonkítva és megyalázva őket azért, mert nem ismerték a rosszat, a bűnt. Szerencsés esetben egyből meghaltak. A harc lényege, hogy két erős hatalom megy egymás ellen, az erősebb győz általában, tisztességesen, megadva a tiszteletet ellenfelének, méltóságával együtt, belátva azt, hogy a másiknak volt igaza, csak ő az erősebb.

Köszönöm azok segítségét, akik jeleket adnak, bármifélét, akik velem voltak gondolatban gyalázatataim és csonkításaim, kínzásaim idején.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 262
  • e Hét: 1024
  • e Hónap: 12729
  • e Év: 51730
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.