Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/19 oldal   Bejegyzések száma: 181 
Csuvasok - hunok fiai
  2023-06-08 05:51:18, csütörtök
 
  Gennadíj Ajkij (Cs. Varga István)

,,A hajdani óbolgárok és az egyik legnagyobb hun törzs, a szuvarok ivadékai nekünk - László Gyula szerint is - szegről-végről rokon csuvasok. A szuvarokat a perzsa krónikákban fehér vagy ezüst hunokként emlegetik. Ennek a sokat szenvedett, maradékok maradékaiként mégis megmaradt népnek a fia: Gennadij Ajgi. Egyaránt magáénak vallja a Csuvasföld, a soknemzetiségű ,,Közép-Volga"-vidék és az orosznyelvűség jogán a kortárs orosz irodalom is.
Ajgit a szülei ,,Hunnadi"-ra, a ,,Hunok fiá"-ra akarták kereszteltetni, de a hivatalos szervek csak a hangzásban ehhez közel álló ,,Gennadijt" engedélyeztk. Apja elesett a II. világháborúban. Tanító volt: Puskint elsők között fordította csuvasra. Anyai ágon sámánok leszármazottja. Anyjától sok varázsigét, ráolvasást tanult. Hívő keresztényként élte életét."


,,...Léon Robel francia költő és műfordító így értelmezi Ajgi örökségét: ,,Mert a csuvas nép, amely meg tudta őrizni identitását és saját világképét a történelem legszörnyűbb szenvedései közepette, kivédte a kazárok, kipcsákok, a tatárok és az oroszok beolvasztási kísérleteit, megmenekült a zsidó, az iszlám és az ortodox vallásra való erőszakos áttérítésről, túlélte a huszadik század nagy pusztításait, ez a nép megmaradt saját maga...a költői emlékezet kegyelméből egy- az élet minden pillanatát átszövő - rituális költői gyakorlat révén."

,,Költészetében eredeti módon egyesített három forrást: a csuvasok hagyománytisztelő kultúráját, az orosz művészeti avantgard esztétikáját és a XX. századi francia költészet eredményeit. A sokáig tiltott, majd nehezen megtűrt, de náluk sosem népszerű szabadverset művelte iránymutató jelentőséggel".

Guas
M. Roginszkijnak

Újságokkal teleszórt mező, lapjait összekavarja a szél,
(elmosódnak kontúrjai). Kószálok egész nap, ízlelgetem a
szót: feledés. Eljátszogatok vele, s hozzászokok. Közben
múlik az idő? Hirtelen rádöbbenek: jaj, emlékezni sem tu-
dok már! Ha felvillan egy-egy arc, visszahull rögtön a
semmiba. Hol vagyok, hová térhetek vissza? Járhatatlan
utak mindenfelé, amerre né zek, mindenütt papírzizegés.
Újságlapok borítják a Földet, meg árvaság és sötét.

1979. Cseh Károly fordítása Csillagkép ablakomban című kötetéből


 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Bencsik Sándor:A Főnix éjszakája (Média csőcselékei, punkjai
  2012-10-25 07:27:04, csütörtök
 
  Sötét hegy, fekete fa, fekete ágon sötét árny.
Ott éli magányos életét a vad főnix madár.

Minden perc, minden nap azért van, hogy utód legyen.
Életéért új életű gonosz nagy madár legyen.

Szárny suhan, rettegést, fájdalmat hordozó
Minden gyenge állat fél, karmaitól bújik el.
Minden perc...

Életében egy a cél, utód legyen amíg él.
Fészke villám, álma vér, mindig rabol sosem kér.
Minden perc...

Égő fészke elvilágít, látják mind az emberek
És a hajnali nap első sugarát egy acéltojás töri meg.
Minden perc...
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Freei Tamás visszakerül népéhez, Miskolcra - kávéházat nyito
  2012-06-09 08:43:54, szombat
 
  Freei Tamás rontását a bal vállamra és karomba még a hetvenes évek elején kaptam meg. Népe maszkos felvonulást rendezett a Dörmögő Dömötör egykori rajzai szerint, Maszkabált, melynek egyik vezetője margaréta szájjal lett ábrázolva, amikor Törőcsik Marit színház igazgatóvá tették. Ez a kommunista erdő már lassan hetven esztendeje védi magát hidegháborúban, ami azt jelenti, hogy bármi érte őket, az embereket támadták meg, rajtuk is emelkedtek.

Freei Tamás bejárta a világot, nem törődve áldozataival - mint a most Operafesztiválos Müller Péter sem -, most kávézót nyit Miskolcon, a volt sportoló Kriza Ákos segített felavatni az új üzletet.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Költő az Olajfák hegyén - Dudás Sándor: Húsvét
  2012-05-07 07:46:42, hétfő
 
  (Dudás Sándor két éve hunyt el itt a bérházban, ahová azokat rendezték be, akiket névrokonaikkal együtt folyamatosan mentenek meg hetven esztendeje. Dudás Sándornak agyi defektje lett) Észak-Magyarország 1992. Ezt a Látókör és Hétszivárvány sorozatot a média a rendőrséggel együtt 1995-ben kezdte ismételni, mikor helycsere történt az Északban és cigányság jött ezer forintos áron elvinni egy reklámtáskányi Észak-Magyarország újságot szemétként.Fecske csaba szállodában voltunk kísértetek kezdetű írásánál az egész média megdermedt, mutatta a szállodai kísérteteket, melyek jelentkeztek a tatárdombi vörös botos sánta Talmudos Braun házban is.

Dudás Sándor: Húsvét

Királyosdit játszattak velünk,
s melletted függünk, mint latrok
keresztjén gyötrő szenvedésnek,
gyászba öltözött fájdalomban.
Kipántlikázva pucérságunk
félelem piros palástjával,
koronánk tövisei sajgó
sebünk szeméből vért csurgatnak,
békétlen ökleinket szögek
béklyózzák szelid csikókká,
lábfejünk feszül, lépni hitvány,
lándzsával kinyitva mellkasunk
kapuja: bújj ki rajta lélek!
Elhullajtva ajkunkról a szó.
Mire marad még bennünk erő:
intésre, kábult túlélésre,
vagy már csak a valamikori
feltámadásban
lehet maroknyi bizodalmunk?
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Bodor 1989: Jön a felmentő sereg - Nyíregyházi könyv
  2012-04-25 21:18:22, szerda
 
  Volt egy Nyíregyházán kiadott gyerekkönyvem, Téltakarító volt a címe az apokalipszist íróktól. Bodor azt írta 1989-ben, hogy jön már a felmentő sereg, s jöttek az Új Bekezdés további lényei elvenni a Pszichografológia Keresztöltés pókjának utódjait. Visszanéztem a Bodorok születését, írását, szinte mindegyik foglalkozik írásában a pókkal, sőt a Herman Ottó Múzeum Mekaté jelével megjelölt hatalmas mentazöld könyvében is Bodor képzőművész készítette a pókhálóval befont szökőkút képet.

Keresztes, Keresztesi, Kaszás még az általam fellelt pók népét képviselik.

A Keresztöltést pár éves koromban kezdték el családomon, miután öcsém megszületett, akkor készítette nagynéném a Keresztszemes sárga-fekete háttesrű nagy pókot ábrázoló párnát anyám születésnapjára. Én Magyarország 17-szeres történetében, melyet a menhely a börtönnel bezúzott 1997-ben a pókról azt írtam, hogy tövistűl cibálja a fogakat, hajakat, mély barázdákat ró az arcra.

Itt megállt az élet, bár egész Miskolcon végighaladt a média, kivitte népét, mert 1992-ben Maria Duval névvel azt írták nekem, hogy én nem tudok elmenni, mi lesz a gyerekeimmel és csak kommunikációra ruházzak be, abból lesz sikerem. Furcsa kommunikáció, ami arról szólt, hogy egykori történelem alapján hogyan hordoztatták el velem a kommunista kor Annáinak életét az összes halakkal, fekete mágusokéval, boszorkányokkal, démoni Annákkal.... együtt. 1995-ben kaptam a méhembe csapást, mert a halak szülött Ágnes szomszédnak nincs foga, pók szülött volt a férje, barna gyereket kapott, ahogyan egykor velem kezdték el a termékenységi népek emelését, ugyanis a Pszichografológia karmikus szülöttjai Nagypántól vannak horoszkóp szülöttjeikkel együtt.
A Bumeráng rádiót is a Pszichografológiából állította be a nyomorultak Borossa aki helyett mi éheztünk 1967 óta és Bochkor Gábor, akit neve miatt megmentettek, mert fordítva öltözködött testnevelés órán is, ok volt az ember támadásra.

Az Aranyhálót Cseh Károly itt adta ki, ami japán nőt ábrázol masnira kötött kimonóban, a póknak őt kellett volna befonnia, nem embert, ezért üzenget a média a japánoknak.

Yoko Ono szintén a Pszichografológiából tanulta a Grádicsok énekét, de nem értem a Schuszterné felvett nevet, miért utalt Sshuszter Lóránt patkány szülöttre, aki a pokol angyalaval van együtt..

Cigányok kísértek végig, azt mondták a felmentő sereg egyik képviselője helyett rám, hogy én vagyok az Okos Kati, vagyis Zirkuli Péter Katalin egykori puszta népek történelme alapján nemcsak a királyságok, hercegségek lettek kialakítva, hanem valamennyi Katalin, Marianna, János, Kitti, Kata, Tina Turnerrel együtt ebből emelkedett.

Jó lenne kivizsgálni, milyen teremtményeket hoztak létre Új Bekezdéssel egykori történelem alapján, melybe a hegyeket, dombokat is belevették, mint az Antikrisztus Sátor hegyét, a Szörnyeteg Koporsó-hegyét, a Kálvária-hegyet. Most a vallási képviseletek börtöné, ők lettek volna a feszületesek, mivel a vallásokat felszámolták a rock-szekér dalai alapján régen.

Jó lenne befejezni a japán történelmet, a sátán felesége kezdetével 1998-nak, mert a sátán felesége boszorkány volt mindig.

 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
A szeretetben élő református válasza
  2012-03-04 12:51:32, vasárnap
 
  Másfél éves kori képem alá írtam egy válaszra, mely arról szólt, hogy az élet lehet, hogy harc, egyiknek könnyebb, másiknak nehezebb, de mégis szép, hogy ha nem veszítettem volna el mindenemet, az énekhangomat, mely egyetlen örömöt jelentett, a külsőmet, azt a vágyamat, hogy másoknak segíteni tudjak valamiben, akkor én is így tartanám. Senki sem tudja, milyen menhelyi ellmeosztály csapások alatt, Rákóczi téri Mónika Show fertemeskedőinek fogságában tengetem életemet születésem óta, s egyre nehezebb elviselni a fájdalmakat, s kezdődött ez a reformátusokkal, akiknek olcsó étkeztetést, vagyont, szerető csaádot nyújtott a többezer éves szerelemben elpörölt Istene a Rima Jeruzsálemeseknek, s minden kezdődott a médiánál anyám apjának neve felvételével - ők valamennyien régi családok neveit vették fel hetven esztendeje a Pszichografológiai karmikus elmeosztályokkal, mint horroros és Zöld medeia -, a kommunista korszakaival a Vörös Oroszlánnak születésem előttől. 1989-ben már az angol Cates kommunista idő végére értek már, addig valamennyi Anna főszereplőjüket megmentették, mint Nagy Annát, akire a begyűjtést akarták megadni 1989-ben, s akinek még sokan akartak ártani, a lányának kellett volna eltartania. Már ezt is bevezette a zsidó hatalom által emelt patkós kormánya a nyomorultaknak, hogy a szülőt el kell tartani.

Azt válaszolta a református nekem, hogy miért fontos az, hogy nem tudok énekelni? Nagyon rosszul esett, mert nekem nem lehet szerető csaádom, sem nagy pénzem, mint a reformátusoknak. Fulladok, s a tüdőmbe Szenes Andrea horkolása helyett, majd másik média szereplő helyett fullasztó csapást kaptam, a Rákóczi tér állatként bánik velem fajtalankodó, menhelyi és perverz, homokos, és különféle elmeosztályi csapása helyett. Az én családomat összezúzták a reformátusok, majd a római egyházas cserépkori Máriások helyett, valamint a trianoni hunnia elmeosztályi média is, amelyik labirintusában az összes címert végrehajtotta, ez a Duna tévé, szintén református lyukas szívű szülöttjük 1983-as szívszúrását, bénítását ismételték a labirintussal, valamennyi címerével a régi nagy Magyarországnak.

A Szomorúszemű Johanna a Vörös Oroszlán átirata. Mi közöm volt a reformátusokhoz nekem, mi közöm volt a református Időjelek testenyészeteihez, hogy a tompalátását kislányként kezelt báb szülöttjüknek is én kaptam meg, s ez már ismétlése volt a kormánynak, a ratkósokat az Időjelekből már a hatvanas években emelték, 1992-ben szintén, ekkor a spanyol tengerparton vásároltak házakat? Mi közöm van a feszületes elme egyházaihoz, hogy az öcsémet megölték, míg emelték a cserepeiből Jeruzsálemnek őket? Mi közöm volt a börtön szülöttekhez, a Gabriellákhoz és Gáborokhoz? 1995-ben kezdték el az egészségügyben Alexandriai Katalin kerékbetörését ismételni, majd jött a többi régi kornak megfelelő Katalin, mint a Siénai a Bertalan utcaiak megváltásával már legalább tizedszer a hetven esztendő alatt. Megvan a Porcelánszív, az Üres szív főszereplője a Szívdobbanások minden istentől elpörölőinek, minden egykori kor istenétől, ami itt születésem óta történik. A református sokezer éves szerelmet az Illés a Hogyha egyszer számmal kezdte el. Miért fontos az énekhang annak, aki énekelve született, miért nem lehetett gyerekem, aki örökli tőlem a tehetségeimet, miért nem lehetett férjem, miért kellett az egészségügynek klimaxoltatni, Zoltán Erika és Malek Andrea rendetlen Halak helyett felpuffasztani elmeosztályukkal. Nem volt kitől tartaniuk, az emberek nem tudnak ártani senkinek, nincs fölöttük védelem, nincs felettük hatalom, aki segíteni tud rajtuk. Hat éve a lábaimat összelyuggatták, majd felpuffadt, tönkrement mindkettő, mert az elmeosztályok lábai a pszichopaterápiás gyógyszerektől tönkremennek. Születésem óta váltják meg az elmeosztályokat, de ezek már súlyos dögök, akiknél a Szentpéteri Kórház hat éve járt, meg a cigányok Katijai, ugyanis az egykori történelmi Katalin könyvet a cigányság ismétli. Közösen kiabálták a kórház ablaka előtt, hogy a cigány Katit engedjék ki. Még a rendőrség is kivonult. Másik azt kiabálta, hogy ő nem kurva, hogy behozta a mentőautó. Mindez rám vonatkozott, miattam történt, az egészségügy addig megy végig elmebetegein, míg meg nem halok, utána már mindegy, hiszen a média foggal együtt megmarad, az elmeosztályokat megreformálták, beleértve a zsidókat is, mint a Nyírő Gyulát. Kobold Tamás szerint a menhely hajtott végre mindent, álmoskönyveim szerint a menhelyieket űrhajóról választották ki, s termelték ki.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Pszichografológia megváltója
  2011-12-29 15:01:01, csütörtök
 
  A karmikus szülöttek Pszichografológia című könyve szerint egy halak szüött (Malek Andrea) megváltójuk van a kelet népeinek, cigánysággal együtt. Mivel a Halak szülötteket születésemkor kezdték feemelni, visszamenve időben Koncz Zsuzsáékhoz, de még régebbi halakhoz is, a rendetlenekkel indítottak eleve, ezért összehúzásra került nálunk mindig minden tulajdonunk.
Kelet népei és a cigányság elmeosztályai emberek áldozásával emelkednek, ez teljesen természetes a jövő népének, s az egészségügynek, az ember áldozással cserépkor alapján emelt kormány tagjainak. Akárhová nézek, mindenütt az ő neveikkel találkozom, néha az az érzésem, hogy teljesen kihalatták az országot.

Malek Andrea emberként élő rendeten halaknak nemcsak osztrák megváltói vannak, mint a Mici Mackós régebbi elmeosztálynak, amelyik gondolkozásban lelassult, hanem a borsodi II-es elmeosztály teljes egészét jelentik társaik dr. Tass már elhunyt pszichiáterrel az élen. Mint ahogyan dr. Tűzkő Judit a borsodi Ufósok elmeosztályi képviselője a vasasok közül, úgy a vadonnak dr. Kígyóssy. A vadon népét a miskolci médikus elmeosztály 1992-ben kezdte ismétésben emelni, van olyan tagja, amelyik nem tud jégen, hóban közlekedni, de a fóbia megtalálható náluk már régóta tetteik függvényében.

Oláh Ibolya Radnótis Nem térkép e táj zsidó elméletek ismétlője, valamint a Fejezetek a szexualitás könyvének ismétlője és képviselője Ádám-féle betétnépekkel együtt - innen van Demjén Rózsi emberdeformáló népével is) kezdték a cigány Katik emelését azt megelőző Katik, Katinkák, Katyerinák, Cathyk..., Mariannák, Jánosok kitermelése, sikeressé tétele, megtartása után. Katit Kernék a Ki Mit Tud-os elmeosztályok képviselőivel állították be. Minél magasabbra emelkedik, mint a református bolondok a kormány élén, annál nehezebb bebizonyítani, hogy ember áldozással került az ország élére, bár Orbán Viktor is ismételte a főnixes Anna felébredését, még Ezüsthajó Kft-t is üzemeltetett a daljáték alapján, feleségét az emberáldozók utcájának névtára szerint vette el.

Kezdetben megszülettek a hagymaszagú embergyillkosok, ezt kifigurázta az Irigy Hónaljmirigy. Már sikeressé, óvónővé, üzemvezetővé, ügyvéddé, médikus sikeres emberré tették őket, sőt az amerikai egészségügy is ezen karmikus szülöttek izzadtságmirigyeit gyógyítja. Már a szőrös láb sem szégyen, mint volt még 1995-ben is, a médiának köszönhetően.

A cigányság a parasztság lagzijait vette el, a vajdák milliárdossá váltak, repülős lagzikat rendeznek a tíz évvel ezelőtti fehér mercedeses esküvők után. Az elmeosztályok a menhellyel az élen visszamentek időben addig, míg az első cigányok egykor Szlovákiába megérkeztek, majd kezdték a Kelemen cigánysággal a Nyírő Gyula kórház elmeosztályának megmentését. Kelet irodalmi egyesület eladta lelkét, mint sárga cédulásokkal kezdődött elmeosztály szülöttek a börtönnek, akár Bodrogi Gyula, akinek autója alá tégákat helyeztek a nyolcvanas években, pedig ő ál-Talmudos vipera szülött, Ági felesége börtön karmikus megmentett. Az elmeosztályok Európában széjjel vannak, még az 1992-ben emelt Marsi Anikó - szája miatt támadták meg az embereket -, Rékasi Károly - szemölcsét emberre helyezték a homlokán, így emelték, vitték színésznek -, a Barátok közt népes stábjával együtt valamennyiüket ember áldozással tették Vödrös kezdetével a médiába. Nem látszik rajtuk, az emberek vére nem jelölte meg őket, úgy élnek, mint Marci Hevesen, mint az irigység Fábry a médiában, valamennyi rossz tulajdonsággal együtt. A feketék valamennyi könyben megírtat megszülettették, ezek jelentik jelenleg a puszta népét, mint Végh - Müller. Amikor Müllerék házat vesznek, láthatatlan erő vigyáz rájuk és hipnózissal láttatja a ház eladóit, akik később megbánják, miért is adták el házukat. Amikor a ráncoló homlokú börtön karmásokat hatalmas házakhoz juttatja a megye, már a jövőt építi, hiszen itt berendezve mexikói, amerikai, braziliai, török, bolgár, horváth, román, s valamennyi nép történelme, csak végig kell menni a névtáron, mint a buri csatáján Amerikának. Így van ez már régen. Kezdetben volt a nyelvi szencis apokaliipszise a Magyar irodalomnak, majd jött a zenei Illés rock-szekere, melyet a cigányság Feketevonattal. Romanticcal ismétel már, majd jött a rajzolók, festők művészettörténeti sorozata, mely alapján Madonna is ájtatos arccal föld-kutya évében Vörös Oroszlán alapján megszületett egykor, s megmentette a borsodi II-es elmeosztálya a Szentpéteri kapui kórháznak, nekem mondták, hogy én vagyok a szexuális szimbólum 1997-ben. Nem véletlen, hogy Madonna hálás nemcsak a punkoknak, melyek az új-főnix népét jelentik, hanem a cigányságnak is, különösen az orosznak.

1995-ben a cigányság döntő támadást intézett a megmaradt nem karmikus eredetű emberek ellen, melyet tesznek mai napig, hiszen ők jelentik Magyarország jövőjét, emberségi jogokkal rendelkeznek. Kezdődött történelmük talán 130 évvel ezelőtt a legalacsonyabbrendűbb népeik között Indiában, depresszió néven, Rozmanné könyve alapján. A kereskedők a könyveken való végighaladás sorrendjében kocsmákat, üzleteket rendeztek be a könyvírók neveivel, Patikákat az apokalipszis szerint.

Valamennyi börtön Krisztus sorsát rajtam hajtották végre és öcsémen 1995 óta ismétésben is, szirmabesenyői üveges szavai szerint sok kis kereszt után egy nagy kereszttel feszítenek majd a világ felé.

Szirmabesenyő népét már régóta mentik meg. 1985-ös válásomkor ismét Sz-né M. Gabriellához értek és Gabi férjéhez, ugyanakkor B. Gabrielllát már ügyvéddé tették szülővárosomban, ekkor már nemcsak a fogaimat lyuggatták széjjel, hanem azt híresztelték, hogy én kihasználtam a volt férjemet. Úgy látszik, tíz évenként visszatérnek főleg a reformátusokhoz, akik valamennyien ember áldozásból erednek, mert születésemkor kezdték velem a Vörös Oroszlánt Szomorúszemű Johanna címen Annás főszereplőik helyetti iszonyatos sorsommal. Jobba a Gabi szörnyű sorssal halt meg, de a karmikus börtön folytatta a Gáborok, Gabriellák helyetti sorsot emberek megáldozásával, mint Jakubcsek Gabriella erkölcstelen élete miatti támadásomat, végleges legyőzésemet. Én semmit sem tudtam az engem rontó erőkről, de hatamas erők ezek, mert az orvosokat, akik tisztetek engem, szabályszerűen összezúzták, prosztata rákkal, rákkal betegítve meg őket, vagy balesetben haltak meg.

A semmihez sem értő értéktelenek munkához jutását születésem óta gyakorolják, sőt nemrég a menhely kikiabálta azt is, hogy kiskoromban a tisztiorvosi szolgálat Nagy István osztálytársamat megszégyenítette azért, mert tetves volt, leborotválta nullás borotvával a fejét. A pszichopatákat 1991 óta emelik az egészségügyi elmékkel, a börtönnel az élen, kezdve az Új Bekezdés pszichopatáinak sorsával, akik már cigiről is leszoktak, sőt az italról is.

Ennyit akartam mondani az utolsó szó jogán ennek az országnak, ahol mindenki meghalt, aki szeretett s aki énekelni hallott engem. Ez lett volna a róka szabadköműves sorsa, hogy mindenkit elveszít. Vele a sors 1995-ben hozott össze, azóta is tűri, hogy velem hordoztassák el az elmeosztályok karmikus végzetét.

Katona klárit akkor tették meg énekesnek, amikor a volt férjem közölte, hogy túl komoly vagyok hozzá képest. Cserhátit akkor, amikor Szabó Zoltán üzemvezető mondta nekem, miután elzavartak dolgozni varrónőnek, hogy aki nálam szebb és okosabb, az festi magát. Zalatnay helyett kaptam egy pofont Hollóházán - ahol szarvasbőgést mentünk hallgatni és ezt is a média ismételte nemrég - egy alkoholistától. Gór Nagy Mária helyett inysorvadásom van, s összehúztak 1986-ban azzal, hogy én összeverekedtem az Elzett-ben egy asszonykával.

Orbán jól tudja, hogy senki nem ott van, ahol kellene lenni, köztük ő is. Értéktelen semmihez sem értők vannak az orvosi bizottságok élén, ember áldozásból lett szőkék az európai unióban, egyesek már a hajukat is befestették.

1995 februárjában értek el Bródy sárga lantos apokalipszisében, melyet politikának neveznek az M-nek részhez. dr. M-hez küldtek II-es fokú orvosi bizottsághoz papírért, addig a számtalan főnixes és börtön, értelmiség legyőző csapás ideje alatt az egészségügy szociális járadékon tartott, sőt ezt követően is, bát megkérdezték, van-e kire számítanom, s ekkor, mint mindig, ha családomról kérdeztek, sírva fakadtam.
Dr. M-et Pestről helyezték ide, majd dr. Tass beküldte felköszönteni a velem egykor gyógytornára járt karmikus sánta ember élettel orvossá tett, sorsától megváltott dr. D. Mónikát, ezt követően dr. M. meg is kérte a kezét a betegek elmondása szerint, valamint közölték, hogy nem ért semmihez.
A betegeket dr. Turi Ferenc rendezte be a betegek szerint pesti orvosokkal aszerint, melyik sorsát hajtották már emberi családon, illetve rajtam végre.

A Kelet irodalmi egyesületbe mentem, ahol elmondtam, hogy elvállalt egy orvos. 1991-ben nevettek rajtam az Új Bekezdésben azzal, hogy ne énekeljek Bródy dalokat, ekkor már tudták, hogy M-hez értek a sorozatban, mert egyetlen másnak sem írták meg előre, hogy a segítség leghalványabb jelét is fogja mutatni. Dr. M-ben csalódtam, mert nekem mutatta meg, hogy más helyett kerültem a kórházba, nekem mondta, hogy nem strumám van, én mit tehetek egyedül ezek ellen a sötétség és média horroros hatalmai ellen? Az elmeosztályok folytatták munkáikat kíséreteikkel együtt, melyek a láthatatan világban találhatóak. R-né R. Csilla 1991-ben közölte előttem az Új Bekezdés és Kelet tagjainak ittas állapotban, hogy sajnál engem, vagyis mindannyian tudták azt, mi történik velem és mi várható még, halálra ítélték az embereket a karmikus elmeoisztályok, börtön egyházi csűrhéi, füvesek, cigisek, kábítósok., leszbik, buzik, vagyis a Sátán népeinek emelkedése miatt. Így kevertek engem bele a vallásos dolgokba. Cseh Károly 1992-ben kelet sorozatát Aranyhálóval kezdte, egy nagyhasú nőt ábrázolt a borító, mely japán lett volna, körbevéve különféle lényekkel, itt ez én voltam, az összes többi kelet tisztító sorozatával együtt, ebből lett sikeres. Tavaly szülővárosomban lépett be a postát is hosszú ó-val író egykori halmaji tanító, aki azt írta, mikor udvarolt nekem, hogy Húsvét rozsdaszín egén feszített karjára engem, mint feszületre.



 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Akadály akadály hátán
  2011-12-19 14:18:53, hétfő
 
  1971-ben már a karmikus szülöttek emelkedésekor jungistákhoz érve sorsukat rám terhelve elvették hangomat az országos népdalfesztiválon. Ezt követően ment a Ki Mit Tudba egy leányzó, amelyiknek szintén nem jött ki hang a torkán, ettől függetlenül biztatták és tovább is jutott. Nagyon megértőek a zsűritagok a karmikus elmeosztály tagjaival, ismerve mindegyik eredetét, tettét.
Gór Nagy Mária emelkedésekor ismétlésben dr. I, most meghalt körzeti orvos közölte velem - miután a rendőrség és a pártbizottság tudtával a szülővárosomban összezúztak engem a rendőrség sorsát kezdve el infantilis fékezetlenséggel, több munkahellyel -, hogy én összeverekedtem az ELZETT-ben egy asszonykával. Én még hangosan beszélni sem tudtam soha, nem értettem dr, I. mondatát. Kiderült, hogy Gór Nagy Mária verekedett össze valakivel, az ő sorsát, s hogy inysorvadásának kellett volna lennie hajtotta végre népe.

Ahányszor sikert értem volna el valamiben, összezúzásra kerültem, hatalmas erők által, olyanokkal, amik viharral kergettek, hóeséssel voltak velem 1995-ben Húsvétkor, amikor ismételték az összes írásomat. 1995 augusztusában sikertelen kiállítás után szállított a mentő be a Szentpéteri kórházba, az Időjelek testenyészeti angyala helyett méhembe tettek valamit a mentőben - ezért féltek a cigányok a mentősöktől ezután -. A II-es Ideg Toxikológiáján azt kiabálták gyerekeimnek a nővérek, hogy én minden évben ott vagyok öngyilkossággal. B.né Ági sorsa miatt - kiültették a húgyhólyagját, de már anyám fogát is miatta szedték ki, mert kapott barna gyereket, s a gyerek az orvosok szerint elvitte anyám fogait - belédöfték a katétert a húgyhólyagomba. Ezt követte az Idegosztályon a körzeti újságkihordó karmikus végzete helyett az én végzetem és összezúzásom
A méhem azóta kilenc hónapos terhesként hatva hatalmasra duzzadt, az orvosok mesterséges klimaxot állítottak elő egy cigányasszony injekcióját beadva nekem.

Az Időjelek tompalátása miatt kaptam a bal szemembe újabb mágikus rontást, tüdőmbe Szenes Andrea horkolása miatt csapásokat, Malek Andrea és Zoltán Erika puffadók helyett energiás szellemvilág lépett a testembe, ami egy nap alatt hatalmasra dagasztotta derekamat, azóta is bennem van és tágítja testemet.
Á. Róza Babi gonosz Időjelek-beli zsidó népének fekete mágusi csapásait nem tudom mikor kaphattam meg, egyszer csak azt vettem észre, hogy a szemhéjaim megduzzadtak, két oldalon az arcom is egyik S. István nevű alkoholista állelfolyó halak szülött helyett már 1983-ban, vagyis tenni semmit sem tudtam ezek ellen a rontások ellen.
Babi Xanaxát 1995 óta szedem, mert másképpen nem tudnék elaludni.

1998-ban belébújt hatalmas fájdalommal a gyomrom tájékába valami, azóta cukros lettem, a gyomrom hatalmasra duzzadt, állandóan fáj, reflux is kialakult, erre is gyógyszert szedek.

1995-ban a bal fülembe, majd 1998-ban mindkét fülembe kaptam csapásokat, melyek mozognak állandóan a fülemben, szemmel nem láthatóak, egyensúlyzavart, s most dobhártyagyulladást okoztak, mert a tüdőmet, szívemet nyomó Rákóczi tér ellenére szerepelni mertem elfúló hangon, s nekem ez is tilos. Énekhangomat 1995-ben támadta meg egy belémjött elektromosság először, majd ezelőtt hat évvel vette el véglegesen. Szívemen, tüdőmön, melleim alatt mozgó csapások vannak. Egyetlen orvos vizsgálta meg röntgennel a fejemet, s nyakamat, s mondta, hogy nem strumám van, dr. M.
8 esztendeje hatalmas fájdalomra ébredtem, háromszög alakban mindkét bokámon hatalmas mély lyuk tátongott. Nem mentem vele orvoshoz, csak a gyerekemnek mutattam, aki nem hisz abban, hogy engem az egészségügy tönkretett, nekik mást mondtak az ufósokat ellátó dr. T. Judit által.
Ezt követően a lábaim az elmeosztályi szülöttek sorsaként hatalmasra dagadt, majd teljesen tönkrement.
Hat esztendeje a számba kaptam dögrontást, amitől rázkódik a szájam, mert ez is az elmeosztályok gyógyszereinek egyik mellékhatása.
A kórházban viháncoló mini nővér a bal arcüregembe 1986-ban kapott rontás miatt beadott nekem egy injekciót, ezt követően bedagadt a fél arcom és a szemem környéke teljesen, mert így reagál a bennem lévő börtön rontás a méreganyagra. A strumám egyre nagyobb, mert 1986-ban Időjelek testenyészeti angyal helyett kapott börtön csapása, amely minden gyógyszerre, méreganyagra reagál, egyre nő.

Hogy meddig mennek végig a karmikusok és elmeosztályok sorsán nem tudom, már csak páran maradtunk, akiket megáldoztak emberként saját sorsukat végrehajtva, saját csapásaikat ránk terhelve.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Meghalt Zorán megváltója
  2011-12-19 13:56:57, hétfő
 
  Az Illés szekerének szentháromságának ortodox-szerb képviselője, Zorán Sztevanovits karmikus sorsát ehordoztatta népe unokabátyámmal, Bélával. Először létra esett a Máv-nál a hátára, majd a hangja is rezgővé vált. A Tóth nevű szombathelyi pszichiáter 2001-ben tudni vélte, hogy a csaádban is volt szexuális zaklatás és megkérdezte tőlem, hogy lányaim vannak-e. Zoránt ekkor már ki tudja hanyadszor mentették meg karmikus sorsától, ezúttal is ember áldozással, mint ahogyan teszi ezt a népe hetven esztendeje a karmikus elme szülöttekkel, folytatva a sort az alkoholistákkal, drogosokkal, füvesekkel. Béla több, mint egy hónapja hunyt el, még csak nem is tudtam róla, hiszen Zorán sorsával megpecsételte az én életemet is, szétzúzva emberek családjait.  
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Heilig Gábor ember áldozó
  2011-09-06 09:16:39, kedd
 
  Kelet örökségeihez tartozik az emberek megáldozása immár száz esztendeje. Heilig Gábor a Gábor Zsazsa ideje óta Gabikkal együtt kiválasztott, Jobb a Gabi nevével már ismételtek a médiával.
Apa első felesége cigis volt, azt tesztelték, mennyire fogja tudni ezt apa elviselni. Becsületbeli házasság volt, Gizi néni bement albérleti szobájába beszélgetni, s emiatt már el kellett venni feleségül. Egy fiúk született, aki tini korában, mnt Heilig Gábor mindig vigyorgott, melynek okát nem értettem, míg Paffi nevéhez nem értek Észak-Magyarországon, ekkor Heilig már a televízióban vigyorgott a médiával. Szent Gábor csak egyike a Gáboroknak, akik ilyen utat találtak karmikus sorsuk megváltására. Gizi néni egyébként súlyos beteg, ágybafekvő már évek óta, azt hiszi sokakkal együtt, hogy a mi családunk a bolond, mint ahogyan a nyolcvanas években híresztelték a nevünket használó különféle eredetű népek helyett. 1
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
     1/19 oldal   Bejegyzések száma: 181 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 262
  • e Hét: 1024
  • e Hónap: 12729
  • e Év: 51730
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.