Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/56 oldal   Bejegyzések száma: 559 
5. lett a magyar csapat a Kézilabda V.B.-én
  2021-01-28 09:30:26, csütörtök
 
  A sírból hozta vissza a vb-negyeddöntőt a kézilabda válogatott, de csodát nem tudott tenni
A magyar férfi kézilabda-válogatott hosszabbítás után 35-32-es vereséget szenvedett Franciaország ellen az Egyiptormban zajló kézilabda-világbajnokság szerdai negyeddöntőjében, így minden idők harmadik legjobb vb-szereplését produkálva az ötödik helyen zárja a tornát.
Eredmény,
Férfi kézilabda-világbajnokság, negyeddöntő:
Franciaország-Magyarország 35-32 (12-14, 30-30, 32-31), hosszabbítás után, zárt kapuk mögött,
Játék vezetők:: García, Marín (spanyolok)
lövések/gólok: 56/35, illetve 50/32
gólok hétméteresből: 5/4, illetve 3/2
kiállítások: 8, illetve 6 perc

Magyarország: Mikler - Lékai 5, Szita 4, Sipos 1, Bánhidi 6, Máthé 4, Rodríguez 1, cserék: Bóka 5, Rosta 1, Bodó 3, Ancsin 1, Hornyák, Székely, Balogh Zs. 1, szövetségi kapitány: Gulyás István

A meccset százszázalékos mutatóval váró franciák ellen Mikler Roland nyolc perc alatt öt lövést védett, erre alapozva csapata 5-1-re elhúzott. A Telekom Veszprém balszélsője, Kentin Mahé irányítóként több hibát is elkövetett, ezért lecserélték. Bár Mikler továbbra is parádézott, Michaël Guigou góljaival és Vincent Gérard védéseivel lendületbe került és elkezdte a felzárkózást a hatszoros világbajnok francia együttes. A magyarok 9-3 után kilenc percen át minden támadásukat elrontották, így az egyre jobban védekező ellenfél 9-8-ra feljött. A csereként beállt Bodó Richárd sem tudott segíteni, ennek ellenére csapata Lékai Máté irányításával megőrizte előnyét, az első félidőben egyszer sem került hátrányba, és a szünetben 14-12-re vezetett.
A második felvonást is hatékony védekezéssel kezdték a franciák, az átlövőket igyekeztek elbizonytalanítani, a beálló Bánhidi Bencét pedig nem hagyták labdához jutni. Ennek ellenére egy ideig felváltva estek a gólok, majd a támadójátékát felgyorsító ellenfél a negyvenedik percben - a találkozó során először - átvette a vezetést. Sorozatban négy gólt lőtt a francia válogatott (21-19), majd a remekül küzdő magyarok kétszer is egyenlítettek. Az utolsó tíz perc is döntetlen állásról (25-25) indult, az ellenfél ezután 3-0-s sorozatot produkált, de a magyar együttes nyitott védekezésre váltott, és fél perccel a vége előtt ismét eltüntette a különbséget (30-30). Az utolsó támadás a franciáké volt, de újabb gól nem született még időntúli szabaddobásból sem, így hosszabbítás következett.
Az első és a második öt percben is több hibával, leginkább labdaeladással nehezítették saját dolgukat a magyarok, így 5-2-re elveszítették ezt a periódust, és a legjobb nyolc között búcsúztak a tornától.
A mezőny legeredményesebb játékosa Guigou és a meccs legjobbjának Bánhidi Bence volt egyaránt hat góllal. Kentin Mahé egyszer talált be. A kapusok közül Mikler 15, Gérard hét, Yan Genty pedig négy lövést védett.

- Az elődöntő programja: péntek:
Dánia-Spanyolország 17.30
Svédország-Franciaország 20.30
A torna győztese kijut a 2023-as, lengyel-svéd közös rendezésű világbajnokságra.
*
Ui:
A 2021 évi kézilabda V.B.-én 28 csapat mérte össze tudását.
Ebből az 5. hely kiváló eredmény, így a világszínvonal élmezőnyében van a magyar csapat.
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Ma SZUPER szombat van a magyar csapatok számára
  2021-01-23 21:18:26, szombat
 
  - Kézilabda férfi V.B.
Magyarország - Lengyelország 30:26
Eddig minden mérkőzésüket meg nyertek, így 8 ponttal csoport elsők a II. csoportban.
Bejutottak a legjobb 8 közé, mely kieséses szakasz lesz.
A magyar válogatott eddig egyszer, 1986-ban kezdte öt győzelemmel a világbajnokságot, amelyet akkor ezüstéremmel zárt.
A magyarok ezúttal Németország, Uruguay és a Zöld-foki Köztársaság legyőzésének köszönhetően a maximális négy pontot vitték magukkal a csoportkörből a középdöntőbe, ahol nyertek Brazília ellen is, hétfőn 18 órától pedig az Európa-bajnok Spanyolországgal találkoznak, amely már szintén negyeddöntős.
Eredmény, középdöntő, 2. forduló, I. csoport:
Magyarország-Lengyelország 30-26 (16-10)
Új Főváros, zárt kapuk mögött, v.: Gubica, Milosevic (horvátok)
lövések/gólok: 46/30, illetve 44/26
gólok hétméteresből: 3/3, illetve 2/1
kiállítások: 6, illetve 6 perc

Magyarország: Mikler - Lékai 8, Szita 2, Bánhidi 3, Sipos, Máthé 6, Rodríguez 3, cserék: Bóka 2, Rosta 4, Bodó 2, Ancsin, szövetségi kapitány: Gulyás István
Nagyobb kép Link
...... ........... ........... ..........



* Női vízilabda
olimpiai kvótáról döntő meccs.
Magyar- Olasz 13:10 nyeretek a lányok, ezzel kvótát szereztek az ez évi olimpiára
Gólszerzők: Keszthelyi 6, Szilágyi, Illés 2-2, Szücs, Parkes, Leimeter 1-1
A találkozót követően a helyi szervezők egy jelképes tokiói járatra szóló óriási beszálló kártyát is átnyújtottak a magyar csapatnak.
...... ........... .....


A találkozó legjobbja Keszthelyi Rita volt, aki hat góllal segítette a magyar válogatottat az olimpiai szereplés kivívásához.
A magyarok vasárnap a torna döntőjében - már egy tét nélküli mérkőzésen - a hollandokkal játszanak.
Vasárnap DÖNTŐ - Magyarország-Hollandia 20.00

- Magyar csapatot nem érinti
5-8. helyért:
Kazahsztán-Szlovákia 11-10 (2-3, 4-2, 1-2, 4-3)
Franciaország-Izrael 11-4 (2-1, 2-0, 5-2, 2-1)

A vasárnapi program:
a 7. helyért: Szlovákia-Izrael 14.00
az 5. helyért: Kazahsztán-Franciaország 16.00
a 3. helyért: Olaszország-Görögország 18.00
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Kézilabda V.B. - Magyar férfi csapat eddig 100 %-os
  2021-01-21 20:12:38, csütörtök
 
  Brazília legyőzésével továbbra is százszázalékos a vb-n a magyar kézi válogatott.
A magyar férfi kézilabda-válogatott 29-23-ra legyőzte Brazíliát az egyiptomi világbajnokság középdöntő-csoportjának első fordulójában, csütörtökön.
A hatcsapatos csoport első két helyezettje jut a negyeddöntőbe.

- Új Főváros, zárt kapuk mögött, játék vezetők:: Brunner, Salah (svájciak)
lövések/gólok: 47/29, illetve 45/23
gólok hétméteresből: 1/1, illetve 3/2
kiállítások: 8, illetve 6 perc
Magyarország: Mikler - Sunajko 4, Szita 2, Lékai 3, Bánhidi 5, Máthé 4, Hornyák 3, cserék: Sipos 1, Rosta 2, Ancsin 1, Bodó 4, Nagy B., Székely, Hanusz, szövetségi kapitány: Gulyás István
A második felvonás elején már hét találat is volt a különbség, ám a folytatásban felzárkóztak a nagyszerűen küzdő brazilok, mert a magyar csapat játéka támadásban és védekezésben is pontatlanná vált. A hullámvölgyet egy 5-1-es szériával használta ki az ellenfél, Gulyás István szövetségi kapitány időkérése után azonban egy négyes gólsorozattal ismét elhúzott a magyar válogatott (25-18).
A hajrában is inkább a védekezés, mint a támadójáték működött hatékonyan magyar oldalon, ennek ellenére sikerült növelni a különbséget, és végül magabiztosan, hat találattal győzni.
Mikler Roland 39 lövésből 16-ot védett. A mezőny legeredményesebb játékosa a brazil Haniel Langaro volt nyolc góllal. A Telekom Veszprém beállója, Rogerio Moraes mindhárom lövését gólra váltotta.
A két csapat hatodik egymás elleni mérkőzésén a hatodik magyar siker született.

MTV médiaklikk videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Férfi kézilabda - Középdöntőbe jutott a Magyar csapat
  2021-01-19 22:56:24, kedd
 
  Magyarország-Németország 29-28 (15-14)
Gíza, zárt kapuk mögött, játék vezetők:: Gubica, Milosevic (horvátok)
lövések/gólok: 38/29, illetve 42/28
gólok hétméteresből: 4/3, illetve 4/4
kiállítások: 14, illetve 14 perc

Magyarország: Mikler - Bóka, Szita 3, Bánhidi 8, Lékai 4, Máthé 8, Rodríguez, cserék: Sipos, Rosta 1, Balogh Zs. 1, Bodó 2, Ancsin 2, Székely, szövetségi kapitány: Gulyás István

Utolsó másodpercekben szerzett góllal legyőzte Németországot a magyar válogatott az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság A csoportjában, így négy pontot visz magával a középdöntőbe.
A győztes gólt Lékai Máté szerezte három másodperccel a vége előtt. A mezőny legeredményesebb játékosa Máthé Dominik és Bánhidi Bence volt egyaránt nyolc góllal, a meccs legjobbjának pedig utóbbit, a Szeged beállóját választották.
A magyarok a középdöntő I. csoportjában az Európa-bajnok spanyolokkal, valamint a lengyelekkel és a brazilokkal találkoznak csütörtökön, szombaton és jövő hétfőn. A hatosból, amelynek élén jelenleg a magyar együttes áll, az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.

Csoport első 6 pont és a középdöntőbe 4 pontot visz.
Ellenfelek: Brazília, Lengyelország, Spanyolország lesznek

"A" csoport állása volt
1. Magyarország 6 pont
2. Németország 4 pont
3. Uruguay 0 pont
4. Zöld-foki Köztársaság 0 (koronavírus-fertőzés miatt visszalépett)

"B" csoport állása volt
1.Spanyolország 5 pont
2. Brazília 4 pont
3. Lengyelország 4 pont

II-es csoport mérkőzései
...... ............

 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Tenisz Babos Tímea főtáblás az Australian Openen
  2021-01-13 12:14:40, szerda
 
  Babos Tímea harmadik mérkőzését is megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjében, így sorozatban kilencedik alkalommal jutott főtáblára az év első Grand Slam-versenyén.
A világranglistán 115. magyar játékos az első játszmában mindössze két játékot vesztett a szlovák Anna Karolina Schmiedlova ellen és 42 perc alatt került előnybe. A második szettben 4:2-nél brékelőnye volt, a 135. helyen álló rivális azonban egyenlített és a rövidítésben - 1 óra 52 perc játék után - megkaparintotta a játszmát.
A döntő felvonásban Babos ellenfele első adogatását rögtön elvette, majd a sajátját másodszor is hozva gyorsan 3:0-s előnybe került. Innentől kezdve a magyar játékos nem engedte ki a kezéből a vezetést és végül első meccslabdáját értékesítve, 2 óra 30 perc alatt nyert.
Babos oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal - akivel hétfőn az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában az Év sportolója lett Magyarországon - párosban címvédőként indul majd a februárra halasztott Australian Openen. Jani Réka és Gálfi Dalma a dubaji kvalifikáció első fordulójában búcsúzott. A férfiaknál Fucsovics Márton és Balázs Attila is a főtáblán kezdi szereplését a melbourne-i Grand Slam-tornán.

nők, selejtező, 3. forduló (a főtáblára jutásért):
Babos Tímea (7.)-Anna Karolina Schmiedlova (szlovák, 20.) 6:2, 6:7 (5-7), 6:2
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
2020 év sportolója gála műsor - nemzeti szinház
  2021-01-11 22:48:30, hétfő
 
  Műsor előzetes felvételről lett leadva.
2021.01.11-én hétfőn virtuális formában díjazták a 63. M4 Sport.
A 63. alkalommal rendezett szavazás győzteseit az M4 Sport-Az Év sportolója gálán, a Nemzeti Színházban hirdették ki, a díjátadóra a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül került sor.

- E-sportolója: Bereznay Dániel, aki 21 éves a Forma-1 autóversenyzője.
-Női kézisek_ kézise: Gordonné, Nagy Mariann Több érmet nyert világklasszis átlövő
- Férfi kézisek_ kézise: Kovács Péter bal átlövő
- Szabad idő sport rendezvények: /utcai labda játékok/ : Streetball Challenge Hungary
- Fogyatékosok kategóriában: a szervátültetett sífutó és sílövő-sífutó Berente Judit bizonyult a legjobbnak.
- Legjobb egyéni csapat: Bakos Timea és párja francia Krisztina Mladenovic páros tenisz
Babos videoüzenetében kiemelte: jó érzés számára ismét kiérdemelni az elismerést, és büszke, hogy összetartó kettősüknek a világjárvány miatt kialakult nehéz körülmények között, kevés verseny mellett is sikerült két Grand Slam-viadalon, az Australian Openen és a Roland Garroson is diadalmaskodnia 2020-ban.
- 2020 év pillanat sport felvételt: Szoboszlai Dominik parádés gólja
- 2020 év férfi sportolója: Szoboszlai Dominik labdarúgó
Európában játszó labdarúgónak járó Golden Boy-díj szavazáson elért nyolcadik helyet, az Európa-bajnokságra történő kijutást és a korábbi klubjában, a Red Bull Salzburgban elért év játékosa elismerést emelte ki Szoboszlai, akinek az Izland elleni pótselejtezőn szerzett győztes gólját választották az év sportpillanatának. Az immár az RB Leipziget erősítő támadó úgy fogalmazott: az évben a sok rossz mellett kellett egy jónak is történnie, a találatot pedig nagy élménynek nevezte, amely fordulópont volt karrierje szempontjából.
- 2020 év női sportolója: Kovács Zsófi tornász jelölt volt
Karakas Hedvig küzdő sport- első női dzsúdósként érdemelte ki
- Év edzője: Marco Rossi Magya válogatott labdarúgó csapata
Örökbefogadott magyarnak tekintem magam. Noha nem folyik bennem magyar vér, mégis félig magyarnak érzem magam" - emelte ki az olasz szakvezető, aki hozzáfűzte: a családja, főképp nagyapja nagy rajongója volt az Aranycsapatnak, míg ő maga duplán boldog és büszke, hogy magyar szövetségi kapitány lehet.
- Év legjobb csapata: férfi labdarúgó válogatott, ott lesz a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon, és feljutott a Nemzetek Ligája A-divíziójába. a vírushelyzet elmúltával pedig ismét szurkolók előtt játszhatnak majd.
- Életmű díjas: a 100 éves Kelti Ágnes többszörös Olimpia bajnok
*
- Számítógépes játékoknál első helyen áll Puskás Öcsi játékai szerepelnek, amiből film is készült.
Videó klip, mely mai érvényes " Győzni kell az életünk árán" Puskás musical videó Link
Veréb Tamás, Fehér Tibor, Cseh Dávid Péter, Ember Márk, Pásztor Ádám, Kovács Péter, Berettyán Nándor, Cseke Péter, Juhász Levente
Lotfi Begi és Veréb Tamás Az Életünk Árán (Euro 2021) videó Link
Hős leszel · Veréb Tamás, Fehér Tibor, Cseh Dávid Péter, Ember Márk, Pásztor Ádám, Kovács Péter, Berettyán Nándor, Cseke Péter, Szabó László videó Link
Most vagy soha · Szabó P. Szilveszter, Veréb Tamás videó Link

*
- A sportvilág sztárjai közül többek között videoüzenetet küldött Carl Lewis kilencszeres olimpiai bajnok amerikai atléta; Mary Pierce, egyéniben kétszeres Grand Slam-tornagyőztes francia teniszező; a Bajnokok Ligája-győztes olasz futballedző, Fabio Capello; valamint Francia Zsuzsanna (Susan Francia), az amerikai színekben kétszeres olimpiai bajnok evezős. Utóbbi édesanyja Karikó Katalin szolnoki születésű neves biokémikus, akinek a szabadalma alapján fejlesztették ki a koronavírus okozta Covid-19 betegség elleni oltások egyikét.

MTV médiaklikk videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Az M4 sport olvasóinál labdarúgó lett az Év sportolója
  2021-01-11 15:42:08, hétfő
 
  Az m4sport.hu szavazásán a legnagyobb fölényű győzelem az egyéni sportágak csapatversenyeiben volt, míg a legszorosabb versenyt az Év edzője szavazása hozta.
Nagyobb kép Link
...... ......


anuár 11-én - a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül - tartják meg a Nemzeti Színházban az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálát, melyet 19.45-től élőben közvetítünk televízióban és online egyaránt. Korábban valamennyi kategóriában háromra szűkítették a jelöltek listáját. A végső hármas sorrendje az újságírók szavazatai alapján dől el, de olvasóink véleményére is kíváncsiak voltunk, kit, kiket láttak a legjobbnak.
Sorozatunk első részében az Év férfi sportolója díj jelöltjeit mutattuk be, majd az Év női sportolója jelöltjei és az Év csapatai következtek. A folytatásban az egyéni sportágak csapatversenyeiben résztvevő csapatokon volt a sor, majd az edzők jöttek a sorban, legvégül pedig az Év fogyatékos sportolói közül választhattak.
Lássuk, az m4sport.hu olvasói hétfő délelőtt 10 óráig kiket láttak 2020-ban a legjobbnak! (A jelöltek részletes bemutatását korábbi cikkeinkben találhatják.)

- Férfiaknál
1.Szoboszlai Dominik a szavazatok felét szerezve végzett az első helyen
2. Gulácsi Péter a voksok 38%-át szerezve lett a második,
3. Fucsovics Márton lett 12 %-kal. Az már korábban biztos volt, bárki is nyer, az történelmet ír, mivel sem teniszező, sem csapatsport képviselője korábban még sohasem győzött.

- Nőknél
1. Kovács Zsófia jóval nagyobb fölénnyel diadalmaskodott, hiszen a szavazatok 86%-át gyűjtötte be, 2. úszó Kapás Boglárka (8%) lett a második,
3.cselgáncsozó Karakas Hedvig (6%) a harmadik. Itt is történelmi siker születhet, hiszen a hölgyek versenyében korábban még soha nem nyert tornász vagy cselgáncsozó.

- Csapat sportban
1. férfi labdarúgó-válogatott meggyőző fölénnyel (58%) lett első,
2. férfi vízilabda-válogatott (25%)
3. Ferencváros labdarúgócsapata lett (17%).

- Az egyéni sportágak csapatversenyeiben is aktívak voltak a tornászok, hiszen a női torna-válogatott 92%-ot szerezve lett első, megelőzve a
2.Babos Tímea, Kristina Mladenovic teniszpárost (5%)
3. férfi tenisz válogatottat (3%).

- Edzőknél
1 Ferencváros labdarúgóit irányító Szerhij Rebrov (46%)
2. Marco Rossi szövetségi kapitányt (42%).
3. vízilabda-válogatott kapitánya, Märcz Tamás (12%) lett.

- Parasportolók
1. Kiss Péter Pál (parakajakos) lett az első 48%-
2. Berente Judit szervátültetett sífutót, sílövőt (32%
3. Osváth Richárd kerekesszékes vívót (20%

Ma este pedig kiderül, miként látták a tavalyi évet a sportújságírók. MTV élő közvetítése 19 óra 45 perctől
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Női tornász E.B. Törökország - Magyar sikerek
  2020-12-20 21:41:17, vasárnap
 
  Magyar csapat BRONZÉREM

Kovács Zsófi - szertorna_ugrás ARANYÉREM
Kovács Zsófi - felemás korlát ARANYÉREM

Székely Zolya - felemás korlát EZÜSTÉREM

Bácskai Csenge - szertorna_ugrás 4. hely.

Székely Zolya - Talaj torna 7 hely.
Böczögő Dorina Talaj torna 8 hely.

*
- A Bácskay Csenge, Böczögő Dorina, Kovács Zsófia, Makovits Mirtill, Székely Zója összeállítású magyar női tornász válogatott bronzérmet nyert a törökországi Mersinben zajló Európa-bajnokság csapatversenyében, szombaton.
...... ..........


Eredmények, csapatverseny, döntő: Európa-bajnok:
1.Ukrajna 154,663 pont
2. Románia 154,496
3. Magyarország 151,597

*
- Kovács Zsófia a magyar tornasport első kétszeres Európa-banoka lett, miután ugrásban és felemás korláton is győzött.
...... ........



*
- TORNA EURÓPA-BAJNOKSÁG, MERSIN
Nők. Szerenkénti döntők. Ugrás. Európa-bajnok: Kovács Zsófia (Magyarország, klub: Dunaferr SE, edző: Trenka János) 14.050, 2. Larisa Andreaa Iordache (Románia) 13.875, 3. Anasztaszija Motak (Ukrajna) 13.850, 4. Bácskay Csenge (Magyarország) 13.650. Felemás korlát. Eb: Kovács Zsófia 13.850, 2. Székely Zója (Magyarország) 13.550, 3. Barbora Mokosová (Szlovákia) 13.300. Gerenda. Eb: Larisa Andreaa Iordache (Románia) 14.00, 2. Silviana Sfiringu (Románia) 13.800, 3. Anasztaszija Motak 13.100. Talaj. Eb: Larisa Andreaa Iordache 13.450, 2. Goksu Uctas Sanli (Törökország) 13.100, 3. Lihie Raz (Izrael) 12.750, ...7. Székely Zója 12.200, 8. Böczögő Dorina (Magyarország) 12.100

*
- Székely Zója bemutatja gyakorlatát felemás korláton a női torna Európa-bajnokság csapatversenyében a törökországi Mersinben 2020. december 19-én
...... .........

 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Puskás-díjat érhet Szoboszlai gólpassza
  2020-11-25 11:35:44, szerda
 
  A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szerdán nyilvánosságra hozta azt a 11 gólt, melyek közül a decemberi FIFA-gálán kikerül a 2020-as esztendő legszebb találata. Az egyikben a magyar válogatott üdvöskéje, Szoboszlai Dominik is oroszlánrészt vállalt.
A FIFA által közzétett listán szebbnél szebb gólok sorakoznak, de a hatodiknak érdemes külön figyelmet szentelni.
A Red Bull Salzburg az osztrák Bundesliga előző szezonjában az akkor második helyén álló Rapidra idegenben mért 7-2-es zakót, melyből Szoboszlai 70 perc alatt góllal és három gólpasszal vette ki a részét.
A magyar középpályás második asszisztja egyenesen élményszámba ment, annál is inkább, mert Zlatko Junuzovic irgalmatlanul eltalálta a szögletből érkező hajszálpontos labdát, ami a felsőlécről vágódott a Wien kapujába.
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Szabó Szebasztián nyerte az 50 pillangót az ISL versenyén
  2020-11-10 20:25:52, kedd
 
  Szabó Szebasztián országunk csillaga.
Legjobb magyarként Szabó Szebasztián megnyerte az 50 méteres pillangóúszást a Nemzetközi Úszóliga (ISL) tizedik összecsapásán, kedden. - 21.86 idővel.
...... ........... .....



...... ........


Ebben az úszásnemben 7x nyerte meg, az ISL Nemzetközi Úszóliga versenyét.S egyben a legtöbb pontot szerezte, összesen 19 pont a rangsorban első.
Csapata, az Aqua Centurions 255 ponttal 4. helyen van.
*
1. Cali Condors nyerte a 558 ponttal
2. La Current végzett 495 ponttal
3. London Roar végzett 398 ponttal.
4. Aqua Centurions végzett 255 ponttal
*
- ISL - Nemzetközi Úszóliga 21. rész 2020.11.10.
Média klikk videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
     1/56 oldal   Bejegyzések száma: 559 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 436 db bejegyzés
e év: 3932 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5691
  • e Hónap: 26374
  • e Év: 229287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.