Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 76 
Madonna vörös rózsás sapkája-leértékelt bolt kabátjával 1971
  2013-06-17 06:38:35, hétfő
 
  Madonna karmikus sorsát akkor kezdték igazán jobbítani, megváltani, amikor a születésem óta zajló Vörös Oroszlán karmásainak jóslatát kezdték beteljesíteni, mely szerint az 1958-as augusztusi szülöttek mind világhírűek lesznek - ugyanekkor kezdték emelni a karmás fekete főnixes Friderikusz Sándort -. Ekkor anyám elvitt a leértékelt boltba és vásárolt nekem egy papagáj kockás, zöld-sárga téli kabátot, hozzá egy horgolt piros oldalán vörös rózsás sapkát - ez a Madonnáé, a kabátot a Kex énekelte meg a Zöld-sárgában a magyar leánykának, akit felkínáltak a sárkánynak, tollas kígyónak , - és egy utcaseprű színű kötött kesztyűt, a kesztyű igazi tulajdonosát nem ismerem, mint ahogyan a magyar leánykát sem, aki valószínűeg híres azóta, mint az Időjelek Új bekezdés testenyészeti Mákostésztás magyar ruhás magyar kislány is 1962. óta.
Ezért célzott az iskolában Madonna tanárnője ekkor a vörös rózsára, ezért akart, miután az én méhembe valamilyen iszonyatot tettek ember-gyalázás miatt, s klimaxoltattak gyereket szülni ötven év fölött, így lett világhírű az ájtatos Madonna kinézetű média teremtményből. Mindegyiket megmentették saját sorsától, a végzeteseket végzetétől. 1995. óta ismételten a nyomorultak emelkednek ismétlésben Orbán Viktorral az élen, mernek nagyok lenni.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Mi voltunk a kukó cigányok - romániai kastélyban élnek,mágia
  2012-05-08 08:42:18, kedd
 
  Dudás Ica Karcsán azt híresztelte 1975-ben az esküvő előtt, hogy mi kukó cigányok vagyunk. Már itt születésem óta a termékenységi népek könyve és máshonnan felvett nevek alapján a cigányságot emelték a Pszichografológiai Halak megváltóval, a rendetlen média halak helyett az én áldozásommal, apa összeúzásával, nagymama életével a boszorkányságot. Hetven évet mentek majdnem vissza időben megszületésemkor, én voltam Gina Lolobrigida, aki atlantiszi Halak egykori történelmi szerint az összes halakat emeli szerte a világon, betegségeiket rám terheték meg sorsukat, életüket, szerepeikkel együtt visszament idővel. Gina társa Molnár Babi-Rózsa volt, a berendezettjüket kékszeműként lakatosként németbe vitték, míg a bátyám zöld szeme olyan lett, mint a hideg kék szeműeké, érzelem nélküli. A Rózsa nevűeket lopott dallamból, vagyis atlantiszi mágiából hozták létre, ezt énekelte meg Latinovits a Szeretni bolondulásig dalban, a spiritizmus is összefügg vele.
A tűzrózsa tűzmágia, ez a fekete mágia, ebből vannak a csereken megrajzolt kereszten rózsás egyházak feszületes Jézus-sorozatokkal, amin közösen mennek végig születésem óta megmentve a bábkirályokat. Ezért ünnepelnek új-kenyér ünnepet.

A fekete mágusok teremtői kenyerének versikéje egykori idők kenyere alapján:

Egy vallomás az életem,
örökös fohász
és kincset rejt a két kezem,
fényhez a kovászt.
Megkelesztem a lisztem,
megdagad tésztám,
kell még hozzá a hitem,
kenyerem kész már.



A kukó cigányság történetét ismételték 1995 óta, már ott járnak, hogy kastélyokat építettek Romániában, miközben az elmeosztály többi cigányságát a Pszichografológia szerint 1989-ben hozta át Orbán Viktor, nem véletlenül köt most is Kelet népével szövetséget a megírtak szerint ember áldozással, rendetlen Halakként.

Vajdahunyad vára névből vannak a vajdák. Ilyen óriási emelkedést a Nyomorultak 130 esztendeje többszörre próbáltak meg, az 1848-as forradalmat is ismételték a szocialistákkal. Úgy látszik, nem tudnak betelni az egykori idők forradalmaival.

Jó lenne a kukó emberáldozó cigányok vagyonát elkobozni, ne dicsekedjenek tobzódással, jogtalan haszonnal!
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Horváth Gyula: Néma nép
  2012-05-07 08:02:02, hétfő
 
  (A Horváth urak megmentését ember áldozással 1991 óta ismétli Borsod megye, azóta díjazottakká, miniszterekké tette a Horvátokat, sőt megmentette a vers alapján Miskolc városát is haladva végig lakosainak csapásán, karmikus népének sorsán) Kelet Könyvek Negyedik üzenet Felsőmagyarországi Kiadó

Horváth Gyula:

Néma nép
Nyugodj meg,
lesz még nyár is
s a gyerekek talpa alá
kitaláljuk e földet,
szabunk-varrunk nekik
ruhát, házat,
hogy jól megférjenek bennük,
de még szorít
az a hőemelkedéses tavasz

Nyugodj meg,
lesz még nyár is,
s a kilométerekre elgurult almát
megtalálják a gyerekek,
láthatod,
milyen halálos évszak:
kutyák szájából kicsüng
az ország nyaka!
ezért néma a nép!
és temetőig toloncolják azt,
aki az igazat tanulja meg beszélni!
etlrt sír és jajgat az idő
karjaikról leejtve
a Cicholina babákat,
akik összepisilik
e lepedő-Európát.

Nyugodj meg,
lesz még nyár is,
de biztosra veheted a lázt is,
s a nyílt-sebes Miskolcról
úgy folyik a vér,
mint a patak,
testét gézutakkal csavarják át!
És mit tudom én,
hogy él-e,
vagy hal ez a város,
de érzem én,
hogy koporsó a házunk,
a postás se jár nálunk,
sírunkig lát el a tél...
farkasokat várunk.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Fekete sárkány népe az Időjelekből megmentve
  2012-04-25 21:27:54, szerda
 
  Zemplénagárdól költözött be Sátoraljaújhelybe az Árpád utcai albérletbe 1980-ban R-né és lánya, Gyöngyi. Elmondásuk szerint a szomszédokban aludtak, mert a férj üldözte őket, minden nap meg akarta ölni őket. Alighogy ezt közölték, másnap volt férjem fizetés napon estig nem jött haza. Bevásároltam a gyerekekkel a szülésimből, ami nagyon kevés volt, elindultam megkeresni úgy, hogy minden kocsmába beküldtem egy ismerőst, nézze meg, ott mulat-e.
A szlovák határnál ivott a faházban, s már jött velem szemben véres arccal az utcán.
- Te genyó, utánam mertél jönni, ezért most megöllek, ha hazaérünk.

A Bertalan utcán előttem egy olyan alkoholista lakott, amelyik így beszélt megmentett szőke feleséggel rendelkező szomszédjával, ezt követően pakolták össze a két utcáját azoknak,akiknek nevein ment végig az elmeosztály, akik a kommunista forgószelet is végrehajtották többszörösen, valamint a kitermelt falvak lakóinak nevét tíz emeletesekbe rendezték be, Kovács Zsuzsa bemegyünk a városba vicces előadása szerint.

Meg akart ölni aznap a volt férjem, előtte a fejemet nekiütötte többször a falnak, habzott a szája. Házi bácsi könyörgött, ne aludjak otthon. Átmentem Mihály nénihez a szomszédba. Egész éjjel engem keresett az udvaron és kiabálta, hogy megöl, vagyis Réfiék sorsát hajtották már végre, akikről 1995-ben egy fotó alapján derült ki, hogy a Feketesárkányhoz tartozóak voltak, az üldözés karmikus sorsukat jelentette volna. Ezt követően folytatódott a Feketesárkány népének megváltása, egyik híres szülöttje Szulák Andrea, akit filmben is beállítottak, a Xénia lázban.

Itt még a kis fehér kutyásoknak is olyan kíséretük van, amelyek bárkit kórházba juttatnak egy pillanat alatt, különösen, ha a kutyájukat éri valamilyen sérelem.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
A művészek megáldozták?
  2011-10-07 08:08:47, péntek
 
  1998-ban kérdezte ezt tőlem a miskolci Új Hírnök P. László nevű újságírója, amikor kérni szerettem volna a segítségét, elmondani, hogy mik történtek velem, s közben megfogta hatalmasra dagadt hasamat, majd közölte egyik Hunnia elme filmének egy mondatát:
- Hozzon papírt róla, hogy nem elmebeteg!
Nálam volt orvosi papír (éppen bizottsághoz szedtem össze a papírokat, a körzeti orvostól jöttem), de nem értettem ezt a mondatot, úgy éreztem ismét, mint születésem óta elmondott mondatuk után számtalanszor, hogy csúfot űz belőlem, játszik. Ezt a magyar filmet, melyben ez a mondat elhangzott, a Duna televízió be is mutatta, az a csatorna, amelyik a többivel együtt 1995-ben debütált a bibliai Rima Jeruzsálem helyetti teljes begyűjtéskor a tatárdombi Braun Barna Katalin házában. Rengeteg érthetetlennel néztem szembe, mint amikor jöttek kérdezni: Itt lakik-e a barna Katalin, aki disznókat nevel?

Valóban, mint kiderült már Zorán szerb börtön karmikus helyett is nagybátyámra dobták a létrát, hogy pulyaszeplősítő legyen, s remegjen a hangja, majd a háta is meghajolt, s ezt a létra dobálást is ismételte a média.
Delhusa Gion sorsát az öcsémen hajtották végre (csakhogy az öcsém felborult a motorral és eszméletét vesztette), mint ahogyan bátyámat eldeformálták Demjén Rózsi formájára. Egyiküket sem engedték szépen beszélni gyerekkoruktól a karmikus selypék és dadogósak miatt, így kezdték ezek megtartását végeláthatatlanul, hiszen minél több emberdeformációt követnek el, annál több a karmikus beteg szülött, akiket az ország eltart.

A lírai karám költői, különösen a sárga cédulásokkal indult keletesek, az Illés rock-szekere, a festők, köztük a dürrerista, avangard, futurista korok rajzolói, ismerői valamennyien apokalipszist hajtottak végre, műveiket létrehozták bábokként.

1991-ben - már húsz esztendeje - elmentem az Új Bekezdés könyvtárába, ahol kiközösítettek engem a pszichopaták, fütyülni kezdtek, amikor az antológiába verseket vittem, majd egyikük közölte: - Ne énekelj Bródy dalokat.

Nem tudtam, hogy Bródy számain a Mákostésztás 1962-es kezdet óta mennek végig, s közben hozzák létre az Ébredő játszótér egyházait. Ez volt Urbán Tibor utcába rendezett nevével a hintás magyar ruhás kislány.

Amikor az emlék M-nek dalhoz értek kommunista szokás szerint középkori szerelemhez 1995-ben, elmentem a Keletbe és elmeséltem, hogy találtam egy orvost, aki foglalkozni fog velem, ambíció terápiára fogok járni. Ekkor Urbán közölte, hogy fáj, feszül a feje, s hogy Cseh Károly Tusnádival dolgozta ki az Ízisz elméletet, mely szerint Ízisz felkiált: - Istenek, istsenek, miért hagytatok itt engemet. Nem értettem, ezzel szemben is érthetetlenül álltam. Cseh a kezembe adott egy ametiszt követ, amitől a kezem remegni kezdett, majd ivott néhány pohár bort.
Ezt követően mentem el a város jósnőjéhez, aki közölte velem, hogy a börtön karmájába löktek engem, s hogy három kísérő angyal van mellettem, amit én a Vörös Oroszlános Szomorúszemű Johannában fogalmaztam meg, ezt kezdték ismételni. H. Tibor ózdi halott jött nekem segíteni a jósnő szerint, majd a reikis besenyői mesternő tanítványa terelgette a halottakat, démonokat, szellemvilágot a Braun talmudos házából kifelé azzal, hogy tisztulni jöttek, amit én az Anna felébredésében írtam meg főnixesek helyetti ember áldozásukról, ami átment ekkor a nyomorult emelkedők, punkok felemelésének ismétlésébe, melyet 1967 óta hajtanak végre.

Urbán 1992-ben azt is mondta nekem, figyeljem meg a részleteket. Most vettem észre az Időjelek közös antológiájukban, hogy a hintás magyar ruhás kislány csak egy az Időjelek börtön szülöttek játékának, s hogy a figyeld meg a részleteket is szerepel a kötetben.

M-hez értek Bródy sorozatban, akivel ha lenne még egy életem, s újra kezdeném dal miatt összeröffent az egész társaság, különösen az elmeosztályok láthatatlan világbeli csapásaikkal. SzA színészekkel, akikkel lépegettek korban, időben vissza kezdtek közvetíteni, őket mutatta be a média, mint az Időjelekben szereplő angyali Mary Zsuzsit, Gábor Zsazsát, Kovács Erzsit, mint féltékenységet, Fábryt, mint irigységet (tisztulnak), akik miatt még anyámat tették tönkre annak idején, majd velem visszamentek időben, így jött fel a határozatlan halak egyike, Medveczky Ilona lelassult gondolkodással az összes szőkével, ahogyan a most új Kovácsokkal megrajzolt Mici Mackós elmét létrehozták, s minden halakat kitermeltek ember áldozással születésem óta együtt a Katalinokkal, Kittykkel, Katinkákkal, Caterinekkel, Katerinekkel, Catykkal, Katikkal, Tecákkal, Tinákkal, köztük Tina Turnerrel, majd áttértek a Mariannákra, köztük börtön bűnözőkre, Rákóczi tériekre - ezek hajtották végre a legnagyobb pusztítást az embereken, s teszik mai napig, még anyám fogait is ők szedték ki a gyerekek születése után azzal, hogy a gyerek elviszi a fogakat.
A rendetlen Halakkal indította média a rendetlenek kitermelését, felemelését, megtartását, hogy emberhez méltó sorsot adjanak alájuk. Ekkor rám mondták ki az ítéletet, hogy én vagyok rendetlen.
Jánosok, Időjelek Ferkói, Ferói, Ferikéi következtek, majd a Gabriellák, köztük Jakubcsek, aki helyett 1989-ben mondta nekem B. doktornő, hogy nekem az a bajom, hogy mindig férfire van szükségem, s emiatt a gyerekeimnek engem le kellett nézniük Jakubcsek helyett. De minden Gabriellát megmentettek, köztük a helyettem ügyvéddé lett barnát is, aki ellen még a bíróság sem jár el, mikor törvénysértést követ el.
Gáborok is a Gabik közé tartoznak, ezek is ember áldozással kiválasztottak.
Erikákat 1986-ban vettem észre, hogy furcsa a nekem elmondott mondatuk, mint az, hogy Szerelemre születtem. Ekkor lett sztár az emberáldozó már nem püffedő Zoltán Erika, de legtöbben értelmiséggé váltak, gyerekeik is megnőttek, unokákkal rendelkeznek.
Ildikók közül az első Pécsi Ildikó és Lendvai Ildikó volt, valamennyien karmikus születéssel bírnak, média ember áldozással emeltjei.
Születésem utántól én lettem az atlantiszi aranyhalak írásaim szerint, akit a média Gina Lolobrigidaként mutatott be, velem visszamentek időben, ez közvetlenül a hintás kislány és Vörös Oroszlán kezdet után indult.
Sophia Loren megmentéséhez 1986-ban mentek vissza berendezve a már ember áldozáson megtartottak két utcáját 1983-ban hozzátéve a miskolciakhoz a Révész újhelyi utcát is. Már születésemkor kimondták rám, hogy született egy kurva - én nem ismertem a nemek közötti különbségeket, mint általában az emberek, csak a szeméyiség, a viselkedés fontos nekik - egyik Ágnes szülött helyett. Majd miután a nyomorultak a sivatag népével 1967-ben emelkedni kezdett minden emberek áldozásával tisztult és emelkedett politikus, művész, sportoló az egész világon, mint az ABBA két énekesnője, három gyermekessé vált.

Immár hetven esztendeje tart a karmikus Pszichografológia emberiség felszámolása titkon, megölték az embereket, s maguk adták a kormánytagokat is, ezért közvetítenek fekete levest róluk, s nem tudni kinek, hiszen az ország lakossága nem érti, mi is történt, milyen régi emberi eredetű családokat gyaláztak meg, tettek tönkre, zúztak össze.

Kelet teljes egészét a keletesek sorozatai alapján ember áldozással emelték, így lettek szövetségesei a magyar kormánynak, de innen kerültek jólétbe az amerikai zsidó, alkémista farizeus, rózsakeresztes, különböző szekták népei is, mert az adventista-kálvinista Utolsó küzdelemmel indultak, akiknek még a spiritiszta is a sátán népe, így került előtérbe Müller Péter valamennyi Müllerrel,szintén ebbe az utcába berendezetten Latinovits Bodza Úr kezdetével.
Müller Péter Sziámival csak az elmeosztály művészeti indultak a hatalmas cigány és különféle menhelyi pszichózisokat láthatatlanban végrehajtó börtön néppel.

Tehát nekem kellett félnem kiskoromban már helyettük, emelkedésükkor a régi orvosoktól, majd a Rákóczi tér emelkedői és a börtön helyett a rendőröktől.

Ezelőtt négy évvel az Asztrsweb asztrológusa azt írta nekem, hogy az önbizalomhiányon kívül milyen problémám van, s ne kapaszkodjak a művészekbe, mert úgysem fognak befogadni.
Tehát az ember áldozásuk magyarázza meg a húsz évvel ezelőtti kiközösítésüket.
Azóta Miskolc városa vonul ki innen megváltva értelmiségként, én nem tudok elmenni innen soha többé, átcserélték a sorsukat emberre terhelve karmikus bűneiket.

 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Mutasd meg, nem vagy bolond!
  2011-08-21 11:36:54, vasárnap
 
  Az adventista egyház születésem óta velem volt állítólag, legalábbis az ébredő játszótéri egyházak Időjelek kezdete ótam végignézve azt az életet, amelyet a Mónika Showban bemutatott sátánisták és elme, börtön cigányok hajtottak végre a spiritiszták, az okkultisták, a karmikus szülöttek, Rákóczi tér, elme, bolondok emelésével "ember" áldozásal az okkultisták összes betegségével a Pszichografológia alapján. Az adventisták nem hisznek a karmában, nem hiszik el, hogy vannak olyan emberek, akik már előző életükben is éltek, amire bizonyíték a Mi világunk egyik kötetébe írt Éva és a Fonók előző és következő reinkarnálódása. S-né D. Erzsébet megmutatta fiatalkori fotóját, amin egy torzszülött volt bikiniben, kalapban, kiálló felső benső combokkal, ami reinkarnálódás jeleit hordozta magában, s mint minden karmikus szülött deformációa miatt, ezért is engem bántottak. Erzsébet elhozta nekem Csepregi Itt vagyok című dalát, ami a sajátja volt, s már engem a Parabestia körbevett hatalmas akadályozó energiával, ami azóta is tart. Én tehettem arról, hogy Erzsébet azelőtti életében erkölcstelen életet élt, most csodálatosat kapott a többiekkel együtt. Ezek a karmikus népek is Sátán népei, s még hol van a rengeteg bibliai halálnép? Jézus azt ígérte, egyszer eltörli a halált a földről örökre. Most az egész világ talmudista démonikus és különféle sátáni eredettel bír.

Cseh Károly Kelet tisztuló sorozata ember áldozásra épült, ők a túlélő lírai karám tagjainak vallják magukat.

Ketten a kertben pogány fényű Ádvent verse harminc éves adventi kapcsolatra utal, melyet Pogány Judit és Pogány Balázs miskolciak nevéhez jutva kezdtek, 1991-ben ismétlésben legalább harmadszor. Az advent azt írta: legelőször a gonosz fekete mágiával, veszélyes tudománnyal foglalkozók mennek be Jézus menyországába. Bush bemutatta, hogy még a mezítelen szobrokat is az amerikai zsidóknak le kellett takarnuk, mert "ember áldozással" tisztulnak. Nekem még a mezítelennek megrajzolt Gergely Sándor fantázia Föld-anyás rima Jeruzsálemes cserepek mezítelen alakzatait is fel kellett ruhába öltöztetnem.

Néztük hosszan az ablakon át:
mint mikor szél kezdi ki a nád buzogányát,
úgy bomlik ki az éjből az első nagy havazás.
és mintegy varázsütésre, túl a jegesedő üvegen,
nagypelyhű jegenyékké magasul a hajdani nádas:
harminc nyár óta setteng a nyomunkban.

Homlokunkat hol az ablak hideg keretéhez,
hol egymás lüktető homlokához döntve figyeltük:
leheletünk finom ezüst szívet olvaszt a jégbe,
melyen át percek horgolta
fehér csipketerítők tündökölnek a fákon
és alólunk, mint idetévedt őzek, barnálló törzsek
nézik szelíden tört fényű, tompa
sejtjeinkben hogy gyullad ki sorra
millió ádventi gyertyavilág.

1995-ben ért a börtön médiával az adventista kiadó könyveihez. Egy adventista gyűlésre elmentem, utaltam arra, hogy az egészségügy 1991 óta, mióta a Csanyikban voltam, apokalipszist hajtott végre, erre elmondta az adventi kiadó papja saját bibliai mondatát nekem:
- Menj és mutasd meg magad az embereknek, hogy nem vagy bolond!
Maguk éppen új egyházat építettek, ahol gitárral rendeztek összejöveteleket. A sátán népeit születésem óta emelték, kezdték ezt az adventisták könyvében leírt spiritisztákkal, ezek a zenészeket jelentik, kivéve a régi kommunista hippiket, punkokat. Müller Péter szeretetről ír, de a sátán tudománya tette hírhedtté, bár maga híresnek gondolja magát, hiszen a lelkekkel, a halottakkal beszélget. 2001-ben még javában tartott az Utolsó küzdelem és a Jézus élete könyv végrehajtása a német nyelvű adventi könyvekkel együtt, melyben a parabestiát és brutálist is bemutatták, Satelitet beállította a média, majd ismét jöttek az utcába rendezett barach-osok a 130 éves Izraellel...
1998-tól ismétlik a sátánisták, melyek tűzben vannak körülöttem, tolvajokkal mindent átemelve a másik világba a börtönnel a sátán valamennyi népének ismételt emelését, most Erdélyi László nevéből a miskolci Erdélyi utcát és Erdélyi Mónikát rendezték be, az általa bemutatott cigányság és sátánisták lettek a Játék a tűzzel könyv alapján bemutatott sátán népei könyve alapján bemutatva, mint ahogyan az egykori puszta Katalinjaiból Oláh Ibolya Kati lett valamennyi cigány Katival, Mariannával....
Cseh valamennyi írását ismételték az én általam megírt apokalipszissel együtt, mely szerint minden börtön karmikus nép helyett én voltam egyedül "megáldozva.", erről szól a Főnixes Vagyok Isten (Friderikusz Sándor népe) Anna felébredése ugyanúgy, mint az Én egy pillangó vagyok, a Margréta virág vagyok én... Sajnálatos, hogy a Vörös Oroszlánból lett Szomorúszemű Johanna Annás szereplőkkel novellákkal megírott könyvanyag kézirata bezúzásra került a többi 17 könyvanyaggal együtt, melyhez a Katalin, a szeretet csillaga tartozott 17-es mágikus számával.

A kelet népei az Aranyhálóval kezdték el a pusztítónak való áldozásukat, melynek eladták magukat túlélésük érdekében.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
A "hattyúdalú" Szörényi
  2011-08-20 19:06:25, szombat
 
  Tegnap a rock-szekér minden vallást létrehozva megismétlő egyik tagja, Szörényi Levente koncertet adott, melynek a címe: Hattyúdal volt.
Az Időjelekbe tették egyik Cseh Károly által átjavított versemet 1992-ben az alábbi szöveggel:

Adj hitet uram, jó Uram,
Szánkban már hűlt hamu a dal;
Vess tisztulni ősi ima
Újjászülő lángjaiba!

Adj hitet, Uram, jó Uram,
Madár-röptű dallamfutam
Emeljen porból, s az ének
Ússzon fenn hattyúfehéren!
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Bagi és Nacsa mindent kíbír
  2011-08-10 11:46:31, szerda
 
  1991-ben a II-es Ideg Szentpéteri kórház főorvosa, mikor elmeséltem nekik életemet, mely az Időjelek rajzolt testenyészeti szülöttjeinek élete lett volna a börtöntől, azt mondta nekem:
- Kati, már maga annyit szenvedett, hogy már mindent ki fog bírni!
Elismételte a média ezt a mondatot az Időjelek teremtett világ szülöttjei, Nacsa Olivér és Bagi Ivánra vonatkoztatva.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Buta szőke nő lettem 1986-ban
  2011-07-25 21:34:33, hétfő
 
  1986-os évben, válásom utáni évben a struma mellett iszonyatos csapások értek a kisvárosban, amit szülővárosomnak gondoltam. M. Nóra, akiről azt beszélték, olyan, mint egy béka, kisfiúkkal kezdett ki. Ő a bestia népéhez tartozik. Miatta és K-né B. Marianna "baba" miatt nagyon nagy meghurcolásra kerültem. Remegett az egész testem, az utcákon csak kapualjakba kapaszkodva tudtam közlekedni, kiment a vér a testemből, vérnyomásom 70-90 között volt, melyet naponta méretnem kellett. Ilyen állapotban dolgoztam. H. Attila, M. Nóra egyik fiúja azt mondta nekem:
- Te csak addig nézel ki valahogy, amíg meg nem mukkansz.

Nem sejtettem, hogy a szőke nők miatt mondta ezt, hogy őket így iskolázzák be, egészen tavalyig, míg egy szőke focista feleség az egyik játékban nem mondta, hogy ő nem barna és egy mázsás. Azóta leadtam tíz kg-ot, de iszonyatosan elváltozott minden részem, pedig mindig kislányos alkatú voltam feltűnő arckarakterrel, tiszta zöld szemekkel.
Hegyi Barbara is azt sziszegte a fogai közül, hogy ő azért lett színésznő, mert szőke volt és kiválasztották, de már Halász judit óta tart az emelkedésük, ember támadásuk azért, mert szerintük a szőkék lassabban, vagy nehezebben tudnak gondolkozni, vagy butaságokat mondanak.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Maja néger kor bibliával
  2011-07-15 09:50:00, péntek
 
  Maja három margarétás hajjal jelölt Fejezetek a szexualitás történetéből című könyv alapján kezdett néger kort a lírai karám kelet tisztító, börtön, cigányság felemelő költőivel, a rock-Illés szekerével, a művészeti sorozatok festőivel születésemkor, érdekes módon a maja néger lányt, mely itt én voltam, összeötvözték az orosz kék csillaggal, mivel a kelet oroszból indult sorozata az egykor ott élt népeknek, míg a rock-Illés szekere kimondottan bibliai történelmet dolgozott fel a reformátusokkal.
A festőknek köszönhető a Vatikán kupolája is, vagyis ez a hármas megrajzolja, megfesti a személyeket, a költők megírják, a zenészek eléneklik, s a börtön létrehozta őket, mint minden megjelent könyv szereplőjét. A súly alatt árválló pálma történetét Amerikába disszidált zsidó népnél fedeztem fel.



 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 76 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 12255
  • e Év: 51256
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.