Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Az angyal dolga
  2017-05-15 12:12:02, hétfő
 
 

Szent Biblia: Az angyalokkal karöltve isten megteremtette a világegyetemet. Az angyalok köré gyűlnek és kérdik istent, mitévők legyenek, hisz már minden formát megalkottak. Isten erre csak annyit felel: "Egyet még nem, az én formámat még nem gyúrtátok meg". Az angyalok megalkotják sárból és agyagból isten formáját, de nem mozdul. Isten azt parancsolja az angyaloknak, hogy mindőjük tegyen egy darabot önmagából a formába. Ezek után isten bele leheli a lelkét és a test szemében isten dicsősége ragyog fel, és az angyalok látják, hogy isten semmilyen formába nem rakott akkora részt önmagából mint ebbe a formába. Ekkor isten azt mondja. Ez az én fiam, Ádám, és szolgáljátok őt.

Ekkor a 144 angyalból 77 fellázad és megtagadja isten parancsát és megfogadja, hogy soha nem fogja szolgálni az embert. 77 azonban hűséges marad és az embert úgy szolgálja mint istent.

1. észrevétel : Isten formáját kaptuk, ami a teremtés folyamata során az angyalok számára tiltott forma volt, és nem lehetett isten képét megformázni míg ő ezt nem parancsolta.

2. észrevétel : Minden angyal beletett egy darabot önmagából a formába, ergo egy ember több mint egy angyal, mert ő minden angyal erejével bír. Ez a mágiában merül ki. Az ember képes a vizet, a tüzet, a földet és a levegőt munkára bírni. Persze a tűz angyal erősebb a tűz mágiában mint az ember, de hatalma korlátozott, mert csak a tüzet tudja irányítani. Az ember ugyan gyengébb hatást képes elérni, de a sok lehetőségből erősebb és sokkal több színű dolgot tud teremteni, mintha csak egyet uralnánk.

3. észrevétel : Az angyalok látják, hogy isten nem rakott egy formába sem annyit önmagából mint az emberbe. Tehát mindennél hatalmasabb az ember és igen kijelenthető, hogy isteni lények vagyunk. Még maga isten is kijelenti Ádámnak és Évának: Minden szolgáljon számodra eledelül és élményül.

4. észrevétel : Isten megparancsolja az angyaloknak, hogy szolgálják az embert. (Adam = Kis Ember, isten neve egyes vallásokban Adam Kadmon = Nagy Ember). Tehát az angyal dolga, hogy szolgáljon. Egy szolgáló pedig azt teszi amit én kérek tőle, de csak akkor, ha kérem, mert bizony nem azt parancsolta az isten nekik, hogy márpedig, ha akarja ha nem, akkor is segíts neki.

5. észrevétel : Az angyalok nem magasabb szintű lények. Csak magasabb szintű szférákban működnek és nagyobb a rálátásuk a világra. Ugyanakkor te mint ember azért vagy ezen a világon, hogy tanulj. Megtanuld a fájdalmat, az örömöt, a félelmet, az izgalmat, a születés örömét, a játék örömét, az elvesztés fájdalmát, a halál és elmúlás félelmét. Miért? Mert egy olyan magas szintű lény vagy valójában, aki halhatatlan. Biblia ismét: Jézust kérdik, mi van a mennyországban. De ő inkább azt mondta el mi nincs. Halál, félelem, sírás, bánat, háború. Egy ilyen világban tudnál bármit is értékelni? Elég ha csak megnézzük, hogy mi az amit értékel egy szegénységben felnőtt gyerek és egy elkényeztetett milliárdos gyerek. Akinek mindene megvan, többnyire semmit és senkit nem tisztel, de aki megtanulja mi a nélkülözés és mi a lemondás és mit jelent a félelem, az bármikor milliárdossá válhat.

Az angyal dolga, hogy a te tanulásodat megkönnyítse, hogy a nehéz helyzetekben támogasson és akár tanáccsal akár tettel megkönnyítse a munkádat.
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok I. * ❤  
Mihály arkangyal
  2017-05-12 10:52:21, péntek
 
 



Angyalok fénye : Link


Angyallexikon - angyalforras.hu : Link

Angyalkommunikáció egész napos angyali védelem : Link
 
 
0 komment , kategória:  Képek - Angyalok  
Egyházról , papságról
  2017-05-09 11:35:56, kedd
 
 
Én az Egyházat a papok és tagjai alapján ítélem meg akiket az életem során megismertem. Sok pappal volt alkalmam találkozni, akik tudásban igen magas szinten álltak, de emberileg nullák voltak.
A médiában is gyakran feltűnik egy olyan pap aki megtévedt és nem méltó a papi hivatás gyakorlásához.
Biztos, hogy nem ilyen a többség,de engem csak ilyenekkel hozott össze a sors, akikről tudom,hogy perverzek, alkoholisták vagy anyagiasak.
Az ilyenek nem gyakoroltak pozitív hatást a szellemi és a lelki fejlődésemre.

Véleményem szerint a kereszténységnek az lenne a feladata , hogy az emberiséget " Visszajutni az Egységbe, Istenhez. " Ezzel szemben, az én véleményem az, hogy "Krisztusból nyakban hordható bálványt csináltak a papok."
Azért tart itt a világ, mert a papok a hatalom érdekében loptak, csaltak, hazudtak !!!!
Egyházakat álszentnek tartom, vakítás, pénz-gyűjtés, és mindent elkövetnek, hogy félelembe tartsanak mert a legjobb módszer, hogy birkaként irányítsanak és kövesd a hazugságokat .
Olyan fafejű birkákat nevelnek , akik feltétel nélkül mindent elhisz... félelemben tartanak , lelki zsarolás ez ! Nézd meg, hány gazdag pap van, vagy mennyi a pedofil, homokos !
Ha csupán az egyházakra, papokra, hívekre néznék, akkor valószínűleg már elfordultam volna Istentől.

Tiszteletem a kivételnek !!!


Kellerné






XVI. Benedek pápa több pedofil pap ügyeit eltussolta









Áldás , békesség ........










Képek szöveg nélkül...... .....

















Rosszul csinálod !!!!




Fordított kereszt a pápai trónon !





Aki az Istentől van, az az Isten igéjét hallgatja. Ti azért nem hallgatjátok, mert nem az Istentől vagytok. (János VIII. 47. ) Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem... (János ev. VIII. 42.)

János 8:44-46Hungarian Károli (KAR)

Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.

János 8:44














 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyönyörű időszak
  2017-05-08 09:18:37, hétfő
 
 
Mióta az örökkévalóságra összpontosítok azóta elégedett vagyok az életemmel és igyekszem azt egyszerűsíteni.
Valamikor más dolgok varázsoltak el, ma már tudom hogy az elégedettségem sokkal gazdagabbá tesz mint az anyagi javak.
Gyönyörű időszak ez az életemben,csodás mint a napsugaras ősz.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hála mindenért !
  2017-05-08 09:14:28, hétfő
 
  Hálás vagyok magamnak és mindenkinek aki megerősít abban, hogy igen is nagyon jól csinálok mindent az életemben.Hálás vagyok és köszönöm, hogy ragyogóan süt a nap, hogy érzem melegét ! Hálás vagyok és köszönet minden anyagi javamért, mindenért, ami kényelmessé teszi életemet ! Hálás vagyok a csodálatos életért! Hálás vagyok a harmóniáért, a szépségért, az esőért, a szél hangjáért, minden mosolyért, simogatásért, szeretetért ! Hálás vagyok azoknak az embereknek akik írásaikkal egy-egy gondolattal megerősítenek ezen az oldalon. Hálás vagyok azoknak a felemelkedett mestereknek akik segítenek,és akik át adják a tanításaikat.Hálás vagyok a jóságért, megértésért, a segítő kezekért, a versekért, a dalokért, a kezek,- s lelkek alkotó munkájáért! Hálás vagyok a világért !

Köszönöm !!!




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ahogy múlnak az évek..............
  2017-05-08 09:08:04, hétfő
 
  Annyiszor megéltem, hogy legkedvesebb barátaim idő előtt elmennek ; mielőtt még megérték volna azt a szabadságot, amit az öregség hoz magával.
Ki törődik azzal, hogy hajnali 4 -ig olvasok, vagy internetezek ?

Ahogy múlnak az évek, úgy egyre könnyebb pozitívnak lenni. Egyre kevesebbet kell törődni azzal, mit gondolnak mások. .
Nem bánom, hogy öregszem. Szabaddá tesz. Szeretem azt, akivé váltam. Nem akarok örökké élni, de amíg itt vagyok, nem fecsérlem olyanra az időmet, mint, hogy mi lett volna ha. vagy azon izgassam magam, mi lesz majd.

Az időseknek nem gyógyszeres dobozokra, vagy sétabotra van szükségük, hanem lelkesítő célokra. Ha nem vagy lelkes, akkor nem jó a célod. Minden rajtad múlik, és te vagy az, aki boldogabbá teheti az életedet, de ezzel együtt te lehetsz a saját életed megrontója is.
A célok adnak irányt a törekvéseinknek, cselekvéseinknek. - Én megtaláltam az igazi utamat, és ez elviselhetőbbé, sőt élvezetessé teszi az öregedést. Azt hiszem, ez az egyik legjobb fejezete az életemnek.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Popper Péter idézet
  2017-05-04 10:59:00, csütörtök
 
  "Senkinek sem kell tökéletesnek lennie. Bőven elég a törekvés arra, hogy kicsit csiszolni próbáljunk magunkon. Ez elérhető, a tökéletesség eleve reménytelen. Sok minden zsúfolódik össze egy emberben: sugár és salak, ettől ember. "

Popper Péter






Spirituális evolúció - A szellemi iskolák, és számos nagy tanító szerint... :

 
 
0 komment , kategória:  Író - Popper Péter  
A böjt
  2017-05-02 09:15:25, kedd
 
 
A böjt hatása a lélekre

Oka van, hogy minden vallás ajánlja a böjt valamilyen formáját. Bárki által megtapasztalható, hogy a böjt tisztító hatással van a testre is, a lélekre is. Mindenki szerezhet tapasztalatot a böjt hatásairól, és kell is, hogy szerezzen.


Szent Athanáz, egyháztanító, Alexandria püspöke, a Kr.u. 3. század kiváló személyisége, ezt írja: ,,Nézd csak, hogyan hat a böjt : meggyógyítja a betegségeket, kiszárítja a testből a felesleges nedveket, kiűzi a gonosz szellemeket, elhessegeti a helytelen gondolatokat, nagyobb világosságot ajándékoz a szellemnek, megtisztítja a szívet, megszenteli a testet, végül pedig elvezeti az embert Isten trónja elé. Nagy erő a böjt és nagy sikerekhez vezet.



A böjt : Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A LÉLEK TÍZ - parancsa
  2017-05-02 08:48:27, kedd
 
 
1. Rangosodás helyett inkább nemesedéseden fáradozz.
2. Gazdagodás helyett igénytelenedülé-seden dolgozz.
3. Okosság helyett inkább vidámságot szerezz.
4. Becsületesség helyett lelkiismeretességre igyekezz.
5. Tudás helyett hited növeld.
6. Illem helyett a jóságot gyakorold.
7. Tisztelet helyett a szeretetet munkáld.
8. Testi szépséged helyett lelki szépséged ápold.
9. Érdekeid helyett az Igazságot szolgáld.
10. A világ helyett az Istent keresd.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lélek csendje
  2017-05-01 13:12:47, hétfő
 
  Minden léleknek szüksége van arra, hogy időnként elvonuljon a világ zajától, és megtalálja a tökéletes békességet. Minden léleknek vissza kell nyernie szilárd egyensúlyát, stabilitását, de erre csak békében és nyugalomban van lehetőség. Ha már kialakult lelked belső egyensúlya, bárhová mehetsz, bármit tehetsz, a külső világban lévő káosz és zűrzavar semmilyen módon nem lehet rád hatással. Örömöt jelentenek számodra a csendben, nyugalomban töltött időszakok, vagy esetleg kényelmetlenül érzed magad ilyenkor? Nehezen viseled a csendben töltött órákat, és zajra, nyüzsgésre vágysz? Mindig azt akarod, hogy valamivel el legyél foglalva, és nagy gondot jelent tested és elméd lecsendesítése? A világon több millió olyan lélek van, aki nem bírja elviselni a csendet; nekik szükségük van az állandó zajra és nyüzsgésre, mert kívül-belül nyugtalanok. Azt mondom neked, hogy a béke és nyugalom órái nagyon értékesek a háborgó világban. Keresd a békés, csendes alkalmakat, és ha megtaláltad őket, merülj el bennük.

Eileen Caddy






Adyashanti - Ébredés (magyar felirattal) : Link

Adyashanti - Kifogyunk az időből (magyar felirattal) : Link

Eckhart Tolle : Csend a világ közepén 1.rész. ezo spirit buddhizmus -magyar felíratos : Link

Nisargadatta, Ramana Maharsi, Papaji, Mooji, tanítókat


Fényrend Közösség : Link

Ábrahám meditáció : Link



 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2017.04 2017. Május 2017.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 66 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 681
  • e Hét: 1971
  • e Hónap: 10641
  • e Év: 66574
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.