Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Orbán Berlinben
  2018-01-13 14:22:27, szombat
 
  "... a visegrádi négyekhez tartozó országok 2030-ra utolérik a nyugati ipari országokat "

Orbán Berlinben



Mellesleg Hruscsov az SZKP XXII. kongresszusán: “húsz év alatt utolérjük és túlszárnyaljuk az Egyesült Államokat."



Igen, csak addigra azok fejlődnek még 13 évet!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona Gábor az elmúlt nyolc évről: Mindent nemzetinek nevezte
  2018-01-13 14:14:11, szombat
 
  2018. 01. 13. 07:59

Vona Gábor az elmúlt nyolc évről: Mindent nemzetinek neveztek el, mégsem működünk nemzetként

A Jobbik egy nemzeti radikális rétegpártból, egy nemzeti néppárttá vált, de ez nem jelenti azt, hogy a nemzeti, konzervatív értékeket feladtuk volna - mondta a párt elnöke.

Portéinterjút készített a Lánchíd Rádió a Jobbik miniszterelnök-jelöltjével. Vona Gábor gyermekkoráról, az állatvilág iránti érdeklődéséről és első televíziós szerepléséről is beszélt.
Vissza akartuk adni a nemzeti büszkeséget

Közéleti szerepvállalásának kezdetei, az egyetemi évek után hosszan mesélt arról, hogy mit jelentett az életében a Magyar Gárda. Azt mondta, a szervezet a Gyurcsány-kormány 2006-os rendőri fellépésével szemben alakult, azzal a céllal, hogy a nemzeti büszkeséget, amit akkor nagyon megtépáztak, visszaadják. Felidézte, hogy

pártok fölött álló nemzeti kezdeményezés volt,

hiszen - emlékeztetett a Jobbik elnöke - az első avatáson Wittner Mária zászlóanyaként volt jelent, Für Lajos egykori honvédelmi miniszter adta át az eskütételt tanúsító okleveleket, az alapítók között volt a Demokrata főszerkesztője, Bencsik András és Usztics Mátyás színművész is.

Vona Gábor kiemelte, hogy az ő, valamint az alapítók politikai tapasztalatlansága, a titkosszolgálatok tevékenysége és a társadalom állapota is közrejátszott abban, hogy a Magyar Gárda végül nem az lett, amivé szerették volna, hogy váljon.
Változó és változatlan dolgok

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje beszélt arról is, hogy megváltozott a minket körülvevő világ, ő maga is, de az az attitűd, amivel 2010-ben belépett a parlamentbe az ma is változatlan, ez pedig a magyar szabadság védelme.

Vona Gábor felidézte, hogy változott meg a viszonya az elmúlt években a demokráciához, az Európai Unióhoz.

Utóbbival és a 2012-es uniós zászlóégetéssel kapcsolatban elmondta, úgy tekintett az Európai Unióra, mint amelyik érzéketlen és bizonyos esetekben ellenséges a magyar szabadság tekintetében. Leszögezte, soha nem az Európához tartozást kérdőjelezte meg.

Úgy fogalmazott, azt érezte, hogy az Európai Unió hagyta el Európát és nem képviseli azokat az értékeket, ami az európaisághoz tartozik. Vona Gábor szerint ez áll az uniót sújtó politikai és- gazdasági válságok hátterében.
Ma úgy látja a Jobbik elnöke, hogy Európa jövője pár éven belül eldől, az Európai Unió ezzel összefüggésben egy lehetőség, a politikusoknak pedig óriási felelőssége van abban, hogyan alakítják át azt.

Vona Gábor nem büszke a zászlóégetésre, azt mondta, hogy az egy rendkívüli helyzetben történt, amikor az Európai Bizottság kőkemény támadást indított Magyarország ellen. Napjainkban már nem ismételné meg ezt az akciót, de a Jobbik elnöke megjegyezte,

ha kell a magyar szabadságot az Európai Unióval, Brüsszellel vagy hazai szereplőkkel szemben is meg kell védeni.
A demokrácia sebezhető, de érdemes óvni

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje beszélt arról a sokat idézett, szövegkörnyezetéből kiragadott kijelentéséről is, hogy nem demokrata. A kijelentés annak kapcsán hangzott el, hogy politikusok az elmúlt 28 évben, milyen helyzetekben hangoztatták demokratikus elkötelezettségüket és azzal a felfogással, hogy a demokrácia pénz, hatalom és politikai machináció az ellenzék legerősebb pártjának elnöke nem tud azonosulni.

Vona Gábor azt mondta, az ókori görögöktől megtanultuk, hogy a demokrácia sebezhető politikai forma, de nincs nála jobb.

Az Orbán-kormány tevékenysége az elmúlt hét évben megerősítette azt a hitet, hogy érdemes óvni, védeni a demokráciát.

A Jobbik elnöke hozzátette:

A mostani kormány sok olyan lépést tett a demokrácia ellen, amit 2010-es fejjel lehet, hogy támogattam volna. Ma már látom, hogy az ország számára mindez fullasztó légkört teremtett. Védeni kell a szabad légkört.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje beszélt arról is, hogy a Fidesszel szembeni küzdelmet a szabadság védelméért vívott erőfeszítésnek tartja.
Életpályamodell a kivándorlás

Vona Gábor az Orbán-kormány legnagyobb bűnének azt nevezte, hogy bár mindent nemzetinek neveztek el, mégsem működünk nemzetként.

A Fidesz olyan légkört teremtett, amely fullasztóvá vált és a fiatalok számára életpályamodellé tette azt, hogy megtervezzék, hogyan hagyják el az országot.

A Jobbik elnöke a folytatásban elmondta, a társadalmi kohézió hiányának problémája túllép a pártokon és a kormányokon.

Óriási feladat és kihívás az, hogy a 20. században ezer szempontból szétszabdalt nemzetet, amelynek a megosztottságát az elmúlt 28 évben csak mélyítették, hogyan lehet újra, egy közösségként működtetni.

Vona Gábor szerint kellenek olyan nemzeti célok, amelyek mindenkit lelkesítenek.

A vitáknak is helye kell, hogy legyen a közéletben, de azok konstruktívak, előremutatóak legyenek és ne a múltról, hanem a jövőről szóljanak.

Megjegyezte, a magyar politika beleragadt a 20. század kommunistákról, fasisztákról szóló csatározásába, miközben ezen már túllépett az idő.
Változások és állandóság

Az elmúlt évek változásairól a pártelnök azt mondta:

A Jobbik egy nemzeti radikális rétegpártból egy nemzeti néppárttá vált, de ez nem jelenti azt, hogy a nemzeti, konzervatív értékeket feladtuk volna.

Hozzátette:

csak azt mondjuk, hogy az a program, amit ezen értékek alapján írtunk a baloldali, liberális és a politika iránt nem érdeklődő emberek számára is lehet jó.

A beszélgetést teljes egészében itt hallgathatják meg.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=ptW4IFHStTo

https://alfahir.hu/2018/01/13/vona_gabor_magyar_garda_szabadsag_kivandorlas_orban _kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szólni kéne a gyógyszerészének!
  2018-01-13 14:05:38, szombat
 
 
ELGURULT A PIRULA



Senki pénzére nem vagyunk rászorulva, az ország a saját lábán áll.

— Orbán Viktor miniszterelnök, 2017. december 22.

Amennyiben az Európai Unió nem tud pénzügyi támogatást adni, Kínához fordulunk.

— Orbán Viktor miniszterelnök, 2018. január 10.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vajna Tímea a Maldív-szigetekről üzent: "Belefáradtam, hogy
  2018-01-13 14:03:41, szombat
 
  “Sajnos az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív."

Vajna Timi


El is hiszem. Nem lehet könnyű meló lehúzni a hörcsögöt naponta több 10 millióval az aznap trendi Gucci táskáért vagy sportkocsiért. Mekkora küzdelem....
Gyere haza fiatal! Állj be a teszkóba a pult mögé, vagy add el magad bármely nemzethy vállalkozónak! Aztán, csak koncentrálj a jóra...... ...........!
Te szerencsétlen, ostoba, (na, nem folytatom).
Remélhetőleg kb fél év múlva az újranyitott mecseki uránbánya mélyéről jelentkezik be a fészbukra...


--------------------------------------------------------------------------------- -------





Tari Tamás
2018. 01. 11. 18:40

Vajna Tímea a Maldív-szigetekről üzent: "Belefáradtam, hogy az élet állandó harc"

Andy Vajna felesége számára tényleg küzdelmesen indult az újév: pár napja még azon kesergett, hogy nincs pénze új ruhára, ám most végre védelmet lelt az élet nyűgjeitől és nyilaitól, a Maldív-szigeteken pedig újra megjött a kedve a mosolygáshoz.

"Sajnos, az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív"

- olvasható a sötét tónusokkal festett, már-már egzisztencialista önvallomás Vajna Tímea közösségi oldalán, de nem kell aggódni, az állami milliárdok és a nyomasztó luxus sötét éjszakájába végre ragyogó napfény költözött, ahogy azt a bejegyzéshez csatolt fotó is bizonyítja:

a modell ugyanis újra hatvannégy fogas bazári vigyorral élvezi a Maldív-szigetek napsütését.

Ilyen távol van Vajna Tímea a magyar valóságtól

Mint fogalmaz, "újra elemében van", szárnyaló jókedvéből pedig még arra is futotta, hogy magvas szellemi táplálékkal lássa el a messzi magyar hon taknyos telében ázó-fázó, keményen dolgozó kisembereit (valamint önmagát), és azt is elárulta, mi fog majd segíteni rajtunk e vészterhes időkben:

"De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is),hogy csak a jóra kell koncentrálni és az univerzum segíteni fog, (...)."

Ugyanakkor ő is tudja, hogy az életben semmit sem adnak ingyen, és erről egy bölcs figyelmeztetést is kapunk a bejegyzés végén:

"(...) de tenni is kell érte és csak saját magunkra számíthatunk"


https://alfahir.hu/2018/01/11/maldiv_szigetek_vajna_timea_urizalas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Baján történtek okozhatták a válságot? Megszólalt Hosszú K
  2018-01-13 13:56:01, szombat
 
  Kit érdekel hosszú és tusup! Ha intelligensek lennének a nyilvánosság nélkül csendben, szerényen intéznék a magánügyeiket! Két harácsoló nagyképű alak, ebből is pénzt csinálnak! Az intelligens sportolók hang nélkül teszik a dolgukat, az emberek veszik észre az erényeiket, nem úgy mint ez a két beképzelt alak!

Mit tett le az asztalra, amit más nem? Van 3 olimpiai aranya, Egérkének és Kozák Danutának meg pl. 5, ők mégsem árulnak magukról rongybabát, nem árulják a sapkájukat, nem harácsoltak a szakadásig gürcölve 2 millió dollárt, nem kérték ingyen a 100 milliós uszodát titkosított szerződéssel, nem kérték Csillebércet, a Dunát, a Tiszát meg a Rábát, nem kértek 60 milliót a pofalemezükért egy reklámfotóra, ahogy a többi neves úszó és sportoló sem. Amilyen virágot szakított, olyat szagol.




--------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------


2018. jan. 8. 07:07

Hosszú Katinka bajai nevelőedzője, Pass Ferenc is megszólalt egykori úszója házasságának válságáról.


Mint ismert, a magyar úszó edző-férje, Shane Tusup novemberben a bajai Halászlé Kupán komoly szóváltásba keveredett párja nevelőedzőjével, Pass Ferenccel. Hosszú Katinka egykori edzője most a Borsnak beszélt az úszóklasszis körül kialakult helyzetről, ugyanakkor arról nem szeretett volna semmit mondani, szerepet játszhattak-e a Baján történtek az úszó és férje közötti válságban. Mint arról korábban is írtunk, a november végén történt események óta Katinkáék nem posztolnak közös fotókat, és az úszónő a jegygyűrűjét sem hordja.

,,Mivel csak a sajtóból hallok a történtekről, találgatni tudok én is. Viszont az a nyolc év, amit együtt töltöttünk Baján, lehetőséget adott, hogy megismerjem. Ez alapján állítom: kilábal a hullámvölgyből" - mondta a lapnak Pass.

Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke elmondta, reménykedik benne, hogy Katinka és Shane kapcsolata hamarosan újra harmonikussá válik, és egy üzenetet is küldött az úszónak.

,,Megírtam Katkának, minden segítséget megadunk neki, hiszen már végtelenül sokat tett a magyar színekért" - közölte a Wladár.

Ahogy ebből is látható, a szövetség Katinka mellett áll, és mint arról korábban is írtunk, Tusup edzői karrierjére jelentős kihatással lehet házasságuk válsága: a korábbi botrányok ismeretében Shane Tusup magyarországi edzőkarrierje is komoly veszélyben foroghat.


http://www.blikk.hu/sport/egyeni/megszolalt-hosszu-katinka-neveloedzoje/n6tkckb
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az emberek nem kapzsik, kedves Péter, hanem éhesek
  2018-01-13 10:40:18, szombat
 
  "Harrach Péter, a sok baromság mellett kitért arra is, hogy egy felmérés szerint, a magyarok 84%-a optimistán tekint a 2018-as évre. Persze hogy optimistán tekint, te keresztények gyöngye, mert nem hiszik, hogy a jelenlegi helyzettől is lehet még rosszabb. Optimisták, hogy a választások képesek lehetnek változtatni az ország helyzetén, az ő életükön. Hiszik, hogy egy esetleges kormányváltás véget vethet az ország kifosztásának, a demokrácia lerombolásának. Hisznek egy élhető jövő lehetőségében és abban, hogy végre eltakarodtok a bús francba."






Az emberek nem kapzsik, kedves Péter, hanem éhesek
Lázár Gergő | Január 11, Csütörtök | 15:44

Harrach Péter, a mindig komoly kereszténydemokrata politikus ma délelőtt igét hirdetett. Miután a gyermekéhezést és a szegénységet úgy nagy általánosságban sikerült megszüntetni - az új KSH számítási módszernek köszönhetően - úgy Harrach véleménye szerint minden társadalmi réteg helyzete javult Magyarországon. Kész, ha ezt maga a KDNP frakcióvezető mondja, akkor biztosan igaz, mert hát eddig sem hazudtak soha, hisz ők mélykeresztények. Lássuk mit is mondott pontosan.

Minden társadalmi réteg helyzete javult az elmúlt években Magyarországon - mondta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A kormánypárti politikus kiemelte: a szegénység kockázata csökkent, és egy nemzetközi felmérés szerint a magyarok 84 százaléka optimistán tekint 2018-ra. Ebből a szempontból kedvezőbb helyzetben van Magyarország mint Franciaország, Olaszország vagy Belgium - jegyezte meg.

Abban már rögtön az elején egyet kell értsek vele, hogy volt olyan társadalmi réteg, melynek helyzete valóban sokat javult az elmúlt években. Ez a társadalmi réteg pedig a felső tízezer, a magyarországi oligarcha réteg, mely az elmúlt években, a magyarok adóforintjait ellopva vált milliárdossá. Ez az a társadalmi réteg, melynek szinte a teljes politikai “elit" a tagja. Ők azok, akik VIP páholyokból nézik, ahogy a több milliárd adóforintból kitömött Felcsút sokadszorra is vereséget szenved minden arra tévedő vendégcsapattól.

Hogy ezen kívül melyik másik társadalmi rétegre gondolhatott a keresztényi szeretet szószólója, az számomra rejtély, hisz elég csak a KSH adatait megnézni ahhoz, hogy lássuk, ez mennyire nem igaz. A nyugdíjasok, a középkorúak, de még a gyermekek is rosszabb helyzetben vannak, mint voltak évekkel ezelőtt. A szegénység továbbra is százak, ezrek életét követeli évről évre. Idősek fagynak meg saját otthonaikban, mert nyugdíjuk már arra sem elég, hogy befűtsék a lakásukat. Családok, ahol szülőknek dönteniük kell, megveszik-e a szükséges gyógyszereket az elhatalmasodó rákkal szemben, vagy pedig meleg ételt adnak a gyermekeiknek.

Péter, kurvára nem javult idehaza a helyzet, akármit is hiszel te. A te hited ugyanis nem segít azokon, akik továbbra is képtelenek kitörni a szegénységből, mert a legközelebbi munkahely 100 km-es távolságban van. Sem azokon, akik az ünnepek alkalmával családostul mennek a Blaha Lujza térre, na nem turistáskodni, hanem meleg ételért. Az általatok oly nagy elánnal osztogatott tojást, krumplit és tűzifát sem véletlenül kapkodják el percek alatt. Az emberek nem kapzsik, kedves Péter, hanem éhesek.
Forrás: KSH

Forrás: KSH

Tekintsünk csak rá a fenti, KSH által kiadott táblázatra és nézzük meg a hihetetlen helyzetjavulást. Jah, hogy ilyet keresve is alig találunk? Pedig ez a valóság, kedves barátaim. A foglalkoztatottak szegénységi aránya 2010-ben 6.2% volt, mely szám 2016-ban már 10.2%-ra emelkedett. Na de biztos más társadalmi réteg helyzete javult, ez pedig csak egy kis fiaskó. Lássuk a nyugdíjasok helyzetét, akiket olyan nagyon szeret a kormány. 2010-ben a nyugdíjas lakosság 4.6%-a élt relatív jövedelmi szegénységben, mely szám 2016-ra elérte a 9.1%-ot! Tehát majdnem kétszer annyi nyugdíjas él ma relatív szegénységben mint az Orbán-kormány hatalomra kerülésekor.

Sorolhatnánk még az adatokat, de szerintem mindenki, aki nem a parlament falai között éli vidám kis életét, pontosan tisztában van az ország jelenlegi helyzetével. A családjában, de legalábbis a rokonai között is vannak olyanok, akik minden nap azzal küzdenek, hogy egy élhető jövő lehetőségét biztosítsák gyermekeik és unokáik számára.

Harrach Péter, a sok baromság mellett kitért arra is, hogy egy felmérés szerint, a magyarok 84%-a optimistán tekint a 2018-as évre. Persze hogy optimistán tekint, te keresztények gyöngye, mert nem hiszik, hogy a jelenlegi helyzettől is lehet még rosszabb. Optimisták, hogy a választások képesek lehetnek változtatni az ország helyzetén, az ő életükön. Hiszik, hogy egy esetleges kormányváltás véget vethet az ország kifosztásának, a demokrácia lerombolásának. Hisznek egy élhető jövő lehetőségében és abban, hogy végre eltakarodtok a bús francba.



https://kolozsvaros.com/2018/01/11/az-emberek-nem-kapzsik-kedves-peter-hanem-ehes ek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki szeretne migránsnak szülni? Kormánypárti rettegés a Báln
  2018-01-13 10:05:43, szombat
 
 
Ki szeretne migránsnak szülni? Kormánypárti rettegés a Bálnában


Vég Márton

2018. január 12., péntek 20:12, frissítve: péntek 21:31


- Így néz ki a Soros-terv. Ő maga írta - mutatott fel két papírlapot diadalmasan (Soros György 2015-ben írt cikkét) Kocsis Máté

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet
Hozzászólok

Legutóbb akkor jártunk a Fővám téri Bálna rendezvényközpontban, amikor 2014-ben a Fidesz itt ünnepelte a kétharmados választási győzelmét. Sok víz lefolyt azóta a Dunán, de ezúttal is egy fideszes esemény miatt kerestük fel Budapest egyik legkülönlegesebb, ellenben többnyire üresen kongó épületét. Most viszont végre megtelt élettel a Bálna.



A Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) szerint ugyanis minden korábbinál nagyobb veszély fenyegeti Magyarországot, ezért Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben címmel szerveztek konferenciát. Voltunk mi már tavaly októberben Németh Szilárd Fidesz-alelnök lakossági fórumán is, de azóta még magasabb szintre emelte a kormánypárt a riogatást.

Szita Károlynak, az MJVSZ elnökének és egyúttal Kaposvár polgármesterének hívó szavára jöttek is a polgármesterek az ország minden szegletéből, a 194 lakosú Zalamerenyétől Debrecenig. Az érkező polgármestereknek

az Együtt aktivistái osztogatták az ,,Orbán-tervet" bemutató szórólapot, de kevesen olvasták el például ezt a pontját: ,,állandó harckészültség fenntartása az orbáni bűnöző állam működésének elfedésére".

A ruhatárnál pedig Soros György-maszkot viselő momentumos aktivisták rémisztgették a konferencia résztvevőit. A kormány kedvenc biztonsági cége, a Valton Security munkavállalói viszont résen voltak és kivezették az ellenzéki fiatalokat. Így már végre minden körülmény adott volt ahhoz, hogy a polgármesterek (legalább 200-300 településről) konferenciája kezdetét vehesse.

Igazából persze csak nagyon megengedően lehetne ezt a műsort konferenciának nevezni, hiszen szakmai tudás előadása nem történt. Az előre kifundált forgatókönyvet tökéletesen betartó gyűlésen beszédet mondott kisvárosi és nagyvárosi, határ menti és fővárosi, női és férfi polgármester is.


Szita Károly megadta az alaphangot: ,,a brüsszeli migránspárti javaslatok miatt veszély fenyegeti falvainkat és városainkat".

Szerinte őszintén kell beszélni, ezért ki is mondta, nem akarnak migránsokat látni. Mondjuk a megjelentek döntő többsége eddig sem látott. A konferencia szakmaiságát a Századvég Alapítvány által 2015-ben alapított Migrációkutató Intézet igazgatója, Gallai Sándor volt hivatva biztosítani. Ő meg is osztotta kutatásaik és elemzéseik eredményét, miszerint főleg alacsony iskolázottságú, alkalmazkodni nem akaró migránsok érkeznek Európába.

- Így néz ki a Soros-terv. Ő maga írta - mutatott fel két papírlapot diadalmasan (Soros György 2015-ben írt cikkét) Kocsis Máté.

Józsefváros polgármestere felidézte a 2015-ös szomorú eseményeket, amikor a menekültek elfoglalták és tönkretették a Keleti pályaudvart és a II. János Pál pápa teret. ,,Nem kívánom a többi településnek, hogy lássák azt, amit mi már láttunk." A Csongrád megyei Mórahalom polgármestere, Nógrádi Zoltán bele sem mert gondolni, hogy mi történt volna, ha a röszkei csatát 2015 szeptemberében elveszítik a rendőrök és győznek a migránsok, akik rázúdultak volna a rettegő mórahalmiakra. Csak akkor kezdtek el hinni abban, hogy újra normálisan élhetnek, amikor méterről méterre épülni kezdett a kerítés a határon.

Keresztény szülőként és nőként szólt a kollégáihoz Farkas Éva, Makó polgármestere. - Szeretnétek migránsoknak gyereket szülni? Ébredj, Európa! Szent István király országa vagy Soros-terv, e között kell választani! - látta át a nemzetközi helyzetet a polgármester. Van mitől rettegni. Azt nem tudjuk, hogy Takáts László polgármester képviselte-e a ceglédieket, de talán jó hír nekik: a migránsnak nézett turisták, akikre múlt héten rendőrt hívtak Cegléden, maguk is rendőrök, méghozzá Szaúd-Arábiából, a ceglédi rendőrfőnök is fogadta a nyaraló különítményt - mint arról a Budapest Beacon tegnap beszámolt.
Szita Károly
Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet

A konferencia lényegét pár perc alatt lezavarták. Kézfeltartással elfogadtak egy felhívást, amelyben felkérték a kormányt: ha kell, törvényekkel és jogszabályokkal ,,lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen". A helyi képviselő-testületeknek pedig határozatban kell kiállniuk az illegális bevándorlók betelepítése ellen. A kormány szerencsére meghallotta a polgármesterek kérését, hiszen

a jövő szerdai kormányülés egyik főtémája lesz egy olyan törvénycsomag, amely a ,,Soros-terv" megakadályozása érdekében kerül a kormány asztalára.

Annak azonban aligha örülnek a konferencia helyszínét pillanatok alatt elhagyó polgármesterek, hogy Altusz Kristóf, a külügyminisztérium helyettes államtitkára a Times of Malta című lapnak szerdán elismerte, Magyarország már befogadott 1300 menekültet.

- Ha ez igaz, akkor az évszázad legnagyobb fideszes átverése zajlik. A miniszterelnök átvert egy nemzetet és becsapta saját szavazóit is - mondta tegnap Jakab Péter, a Jobbik szóvivője. A Magyar Nemzet már korábban megírta, hogy a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adatai alapján tavaly január és november között 1148 menedékkérőt fogadott be Magyarország.


https://mno.hu/belfold/ki-szeretne-migransnak-szulni-kormanyparti-retteges-a-baln aban-2439847?utm_source=hirlevel_MN_altalanos&utm_medium=email
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Munkaterv
  2018-01-13 09:55:12, szombat
 
  Munkaterv

• Árpikám, hogy állunk a munkaterv végrehajtásával?
• Főnök, nagyon jól!
• Mi volt eddig?
• Plakátkampány, Péter többször tiltakozott, bemutattuk szittyabőr kötésben az S-tervet, folyik a per a röszkei terrorista ellen, az MTI és a 888 folyamatosan hozza le a kölni nők elleni muszlim erőszakos nemi közösülés képeit, rendőröket küldtünk néhány szaúdi muszlim turistára, Szita Karcsi megszervezte a polgármesterek félelmének a bemutatását is, kitoloncoltuk Pécsről a civil szegény-etetőket, csak még nem találtunk egyetlen muszlimot sem Magyarországon, aki erőszakoskodott volna a Páva lányával, de már szervezzük.
• Mi a következő lépés?
• Sanyi bácsi készíti a következő ülésre a ,,Soros-terv ellen törvénycsomagot", úgyhogy megy már a beetetés: Hollik Pista már végig rodeózta a tévéket, a Mandiner is hosszú cikket közöl róla, Németh Sanyi is intézkedett az ATV beszámolójáról, már a papokat is riadoztattuk.
• Rendben, akkor megyek ki Barcelonába, megnézem a meccset...
2018.01.13.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Abszurd mese
  2018-01-13 09:53:53, szombat
 
  Abszurd mese
1. Bünteti a pártokat (persze csak az ellenzékieket) az ÁSZ ("rossz-rendőr") - állítólag törvény szerint?!
2. Jön a Varga (,,jó-rendőr") és arra buzdítja a NAV-ot, a Magyar Államkincstárt, ne járjon el a törvények szerint, hanem gyakoroljon kegyet - mi szerint is?!
3. Mindezek mögött fölsejlik a király - a szálakat, a marionett bábukat mozgató?!
4. Persze azér' könyörögjenek a pártok - miért is?!
5. És mindenki úgy csinál, mintha jogállamban élne - hát nem abszurd?!
Nem is mese...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 310 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 52
  • e Hét: 391
  • e Hónap: 4136
  • e Év: 157632
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.