Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/20 oldal   Bejegyzések száma: 195 
Álmomban látogatóban jártam...
  2017-07-20 22:51:32, csütörtök
 
  Álmomban látogatóban jártam...


... Istennél.

Bekopogtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, ha van rám ideje.
Az Úr elmosolyodott és így válaszolt: "Az én időm végtelen, mindenre jut belőle.
Mire vagy kíváncsi?"


- Az érdekelne, mit tartasz a legfurcsábbnak az emberekben?
- Azt, hogy nem szeretnek gyerekek lenni, siettetik a felnőtté válást,
majd visszavágyódnak a gyermekkorba.
Azt, hogy akár az egészségüket is feláldozzák, hogy sok pénzük legyen,
majd rengeteg pénzt költenek rá, hogy visszanyerjék egészségüket.
Azt, hogy izgatottan lesik a jövőt, hogy megfeledkeznek a jelenről,
így aztán nemhogy a jövőt, de a jelent sem élik meg.
Azt, hogy úgy élnek, mintha sose halnának meg és úgy halnak meg, mintha sose éltek volna.


- Atyaként mit szeretnél, ha gyerekeid mely tanulságokat jegyeznék meg?
- Tanulják meg, hogy senkiből nem lehet erővel kicsikarni a szeretetet.
Hagyni kell, hogy szerethessenek.
Nem az a legértékesebb, hogy mit szeretnénk az életben, hanem az,
hogy kik állnak mellettünk.
Tanulják meg, hogy nem célszerű másokhoz mérni magukat,
saját magukhoz képest legyenek elbírálhatóak.
Fogadják el, hogy nem az a gazdag, akinek a legtöbbje van, hanem az,
akinek a legkevesebbre van szüksége.
Tanulják meg, hogy csak néhány másodperc kell ahhoz, hogy mély sebeket ejtsünk azokon,
akiket szeretünk, ám sok-sok év kell ahhoz, hogy ezek begyógyuljanak.
A megbocsátást a megbocsátás gyakorlásának útján kell megtanulni.
El kell fogadni, hogy vannak olyanok, akik mélyen éreznek,
de nem tanulták meg kimutatni érzelmeiket.
Meg kell tanulni, hogy bármit lehet pénzen venni, csak boldogságot nem.
Két ember nézheti ugyanazt a dolgot és mégis két másféle dolgot látnak.
Meg kell tanulni, hogy az az igazi barát, aki mindent tud rólunk és mégis szeret.
Nem mindig elég, ha mások megbocsátanak, meg kell bocsátanunk magunknak is.


Búcsúzásnál megköszöntem szavait.
Ő pedig így válaszolt: "Az emberek elfelejtik mit mondtál, mit csináltál.
De arra mindig emlékezni fognak, hogy milyen érzéseket ébresztettél bennük."
(Forrás: Ahogy érzed - Zizz)
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Isten csodásan működik
  2016-01-14 22:40:20, csütörtök
 
  Isten csodásan működik

Egy királynak volt egy minisztere, aki minden alkalmas és alkalmatlan helyzetben azt mondta: "Isten csodásan működik." Egy idő után a király olyan sokszor hallotta ezt a mondatot, hogy már elege lett belőle. A király és minisztere vadászatra indultak. A király lőtt egy szarvast. Mindketten éhesek voltak, így tüzet raktak és megsütötték. A király nekilátott az evésnek, de a nagy sietségében levágta egy ujját. A miniszter most is azt mondta: "Isten csodásan működik."

A királynál most már betelt a pohár. Elbocsátotta miniszterét és megparancsolta neki, hogy tűnjön el a szeme elől. A miniszter elment. A király, a szarvas sülttel jóllakva, elaludt. Vad rablók, Kali istennő imádói törtek rá. Megkötözték, fel akarták áldozni isten nőjüknek - majd elfogyasztani. De az utolsó pillanatban észrevette egyikük, hogy a királynak hiányzik egy ujja. A rablók tanácskoztak, és úgy találták: "Ez az ember nem tökéletes. Hiányzik egy testrésze. Istennőnk csak tökéletes áldozatot kaphat." Így futni hagyták.

A király visszaemlékezett minisztere szavaira: "Isten csodásan működik." És megértette, hogy ebben az esetben is igaza volt. Bűnösnek érezte magát, hogy száműzte, és megparancsolta, hogy keressék meg. Hosszú idő után rátaláltak. A király bocsánatot kért tőle és kérte, álljon újra szolgálatába.

A miniszter azt válaszolta: "Nem kell bocsánatot kérned. Hálás vagyok, hogy elküldtél magadtól. Különben engem áldoztak volna fel a rablók. Nekem megvan minden ujjam. Isten csodásan működik."
(ismeretlen szerző)

Szuromi Esztertől kaptam, köszönöm.
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Negyed dollár
  2016-01-14 22:22:47, csütörtök
 
  Negyed dollár

Néhány évvel ezelőtt egy lelkész Houstonból, Texasba költözött. Néhány héttel az érkezése után, egy alkalommal a belvárosba kellett mennie. Amikor a buszon leült észrevette, hogy a sofőr negyed dollárral többet adott vissza.

Elkezdett gondolkodni, hogy mit tegyen, és arra az elhatározásra jutott, hogy visszaadja a pénzt. Hiszen bűn lenne megtartani. Aztán egy másik gondolat fogant meg fejében: "Óh, felejtsd már el, hiszen ez csak negyed dollár. Ki törődik egy ilyen kis összeggel? A buszvállalat amúgy is túl sokat kér az utazásért, nem fog nekik hiányozni ez a kicsi összeg. Fogadd el, mint Isten ajándékát és maradj csöndben."

Mikor a megállóba értek, ahol a lelkésznek le kellett szállnia, egy pillanatra megállt az ajtóban, majd a negyed dollárt a buszvezető felé nyújtotta, és azt mondta: "Tessék, egy kicsit többet adott vissza."

A sofőr rámosolygott és azt mondta: "Köszönöm! Maga a városi, új lelkész, ugye? Mostanában gondolkodtam azon, hogy el kellene járnom valahova gyülekezetbe, és meg akartam nézni, hogy mit tesz, ha rosszul adok vissza."

Amikor a lelkész leszállt a buszról, a legközelebbi villanypóznához botorkált, és bele kapaszkodva csak annyit tudott mondani: "Ó, Istenem, majdnem eladtam a Fiadat egy negyed dollárosért."
(ismeretlen szerző)

Szuromi Esztertől kaptam, köszönöm.
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Tudd meg miért születtél erre a földre!
  2015-09-10 23:50:38, csütörtök
 
  Tudd meg miért születtél erre a földre!
A maják megválaszolják kérdéseid!






Biztosan benned is megfogalmazódott már legalább egyszer az a kérdés, hogy mi keresni valód van ezen a földön és pontosan milyen célod is van ebben az életben.

Szenvedned kell, vagy boldognak lenned? Másokat kell szolgálnod, vagy másoknak kell téged? Megannyi megválaszolatlan kérdés létezik, amelyre most választ kaphatsz a majáktól, a legbölcsebb ősi civilizációtól!


Denevér - Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Egy nagyon izgalmas élet a tiéd, aki élete során megannyi dolgot megél és egyre többet lát a világból. Az ezekből az élményekből szerzett tapasztalatod és személyiséged igazi vezetőt csinálnak belőled, amelyet csupán észre kell venned és kamatoztatnod kell. Az a te földi küldetésed, hogy tereld az embereket a jó út felé és vezetőjük légy.


Skorpió - Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

Nem tartozol azok közé, aki képes elfelejteni az embereknek minden neked vagy a szeretteidnek okozott fájdalmat, sérelmet, szenvedést. Ez a tulajdonságod kissé gátol téged abban, hogy száz százalékig meg tudj bízni az emberekben. Emiatt kialakul benned egy féltékenységi és birtoklási vágy is, ami nem sok javadra válhat. A te földi küldetésed az, hogy ezen a tulajdonságodon felül kerekedj és megtanulj ezáltal boldog lenni.


Szarvas - Keh (szeptember 20-október 17.)

Ha ebben a maja jegyben születtél, akkor te a szeretetre születtél ezen a földön. A te földi küldetésed szeretni az embereket és szeretettel fogadni azt a sok jót és önzetlenséget, amit mások nyújtanak feléd. A nagy szíved miatt kissé érzékeny vagy, ezt meg kell tanulnod leküzdeni és megerősödni.


Bagoly - Moan (október 18-november 14.)

Te az az ember vagy, aki folyamatosan keresi a helyét a világban, de igazából soha nem érzed azt, hogy végre megpihenhetsz. A te földi küldetésed az, hogy megtapasztald a jót és a rosszat és tanulj belőle, ami az utazásod során téged ér. Emellett mivel nem állsz mindig stabil lábakon meg kell tanulnod megerősödni.


Páva - Cutz (november 15-december 12.)
Mindig is olyan személy voltál, aki nem szeretett elveszni a tömegben, szereted ha körülötted forog a világ. Emiatt az élet minden területén kemény harcokat kell megvívnod, hogy elérd a céljaid. A földi küldetésed az, hogy sikerüljön elérned ezt a célt, ahol önmagad lehetsz, eközben pedig meg kell tanulnod azt, hogy a szerénység mekkora erény.


Gyík - Xibkay (december 13-január 9.)

Az egész életed a zárkózottság jellemzi, az, hogy burkot vonj magad köré. Nehéz feladat számodra feloldódni társaságokban, bármennyire meglepő, sokszor még a régi barátaid között is. A földi küldetésed ebben rejlik, hogy megtanulj megnyílni és közel merj engedni magadhoz másokat.


Majom - Batz (január 10-február 6.)

Az ötleteid miatt segítened kell az embereken és az emberiségen, mert a kreativitásod határtalan. Nagyon hasznos tanácsokkal tudsz szolgálni másoknak, emiatt a földi feladatod az, hogy az arra rászorulók “szemetes ládája" legyél és segítsd őket.


Sólyom - Coz (február 7-március 6.)

A tekintetedben van a legnagyobb erényed, a szemedből ugyanis sok minden sugárzik. Példás viselkedésed és erkölcsi nézeteid miatt erős személyiséget sugárzol a környezeted felé. A földi küldetésed, hogy vezesd, tereld az embereket.


Jaguár - Balam (március 7-április 3.)

Igazi szenvedéllyel éled meg az élet minden csodáját, tele vagy energiával, ennek ellenére mégsem tudsz sokáig egy boldognak tűnő párkapcsolatban maradni. Az a küldetésed, hogy megtanulj hűséges maradni és az is maradj azzal szemben, aki szívvel-lélekkel szeret téged.


Kutya - Pek (április 4-május 1.)

Nagyon sok pozitív tulajdonsággal rendelkezel, amit nem mert másokkal szemben megmutatni, pedig nem csak magadnak, hanem a másik félnek is jót tennél vele. Az a feladatod ebben az életben, hogy adj és adj másoknak és megtanulj megnyílni előttük.


Kígyó - Kaw (május 2-május 29.)

Kettős személyiség vagy, akinek van sok jó és sok rossz tulajdonsága is. A földi küldetésed, hogy megtanuld a jó oldal felé terelni az életed és megmutasd másoknak is, hogy tudsz csak jó lenni.


Nyúl - Tzub (május 30-június 26.)

Élettel teli, vidám, energikus személy vagy, aki sokszor megfeledkezik mások érzéseiről és beletaposol mások lelki világába. A földi küldetésed, hogy változtass ezen a hozzáálláson és ne vedd fél vállról mások érzéseit.


Teknős - Aak (június 27-július 25.)

A kisugárzásod és a személyiséged különlegessé tesz, ami miatt így vagy úgy, de kihívod mások figyelmét. Titkolózó, zárkózott emberré válsz emiatt, aki nem szeretne megnyílni az embereknek. A földi küldetésed, hogy kissé meg tudj nyílni és mások titkait a sírig magadban tartsd.

Forrás: http://joportal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Az Áldás csodája
  2015-09-10 23:21:57, csütörtök
 
  Az Áldás csodája - Add tovább áldások a nagyvilágból





Az áldás a teremtő szeretetének egyik legtisztább formája. Azonnali hatása van annak az életére is, aki adja, és annak az életére is, aki fogadja.

Küldd el ezeket az áldásokat a világba :


Szent Patrik kódexbeli áldás

Az Úr legyen előtted,
hogy a jó utat mutassa neked.
Az Úr legyen melletted,
hogy téged karjába zárjon és megvédjen.
Az Úr legyen mögötted,
hogy megvédjen a Gonosz cselvetésétől.
Az Úr legyen alattad,
hogy felfogjon, ha leesel.
Az Úr legyen tebenned,
hogy megvigasztaljon, ha szomorú vagy.
Az Úr legyen körülötted,
hogy megvédjen, ha mások rád rontanak
Az Úr legyen fölötted,
hogy megáldjon téged.
Így áldjon meg téged a jóságos Isten,
ma, holnap és minden időben.
Ámen.

(IV. század)








Régi ír áldás:

Legyen időd a munkára - ez a siker ára.
Legyen időd a játékra - ez az örök ifjúság titka.
Legyen időd a nevetésre - ez a Lélek muzsikája.
Legyen időd a gondolkodásra - ez az erő forrása.
Legyen időd az olvasásra - ez a bölcsesség alapja.
Legyen időd, hogy kedves légy - ez a boldogsághoz vezető út.
Legyen időd az álmodozásra - kocsidat majd egy csillaghoz vezeti.
Legyen időd, hogy körülnézz - túl rövid a nap ahhoz, hogy önző légy.
Legyen időd, hogy szeress és Téged is szeressenek - ez isteni kiváltság.


Assisi Szent Ferenc: Áldás, békesség

Uram, tégy engem békéd eszközévé.
Hadd vigyem a szeretetet,
ahol a gyűlölet uralkodik,
a megbocsátást oda,
ahol a vétek él.
Hogy egyességre hozzam azokat,
akik széthúzásban élnek,
s az igazságot vigyem oda,
ahol a tévely az úr.
Hadd vigyem a hitet,
hogy szétoszlassam a sötétséget,
s az örömöt vigyem oda,
ahol szenvedés az élet.


Magyar Házi Áldás

Hol hit, ott szeretet;,

Hol szeretet, ott béke,

Hol béke, ott áldás,

Hol áldás, ott Isten

Hol Isten, ott szükség nincsen. Ámen!








Építs egy jobb világot - Ősi Ír áldás

Áldott legyen a Fény, mely rád világít és mely benned van,
Az áldott napfény sugározzon be téged
És melegítse fel szívedet, míg úgy nem lobog mint kandallók tüze,
Így minden idegen melegedni jöhet hozzád és minden barátod is,
Sugározzék szemedből a fény, mint ablakba állított
Gyertya fénye, mely a viharban vándorlókat hívogatja.
Áldott legyen a rád hulló lágy eső.
Hulljanak lelkedre a cseppek és csalogassák
A virágokat, hogy illatukkal megteljék a levegő,
De áldott legyen a nagy vihar és rázza meg lelkedet,
Hogy fényesre és tisztára mossa és sok kis tavacskát
Hagyjon hátra, amiben megcsillan az ég kékje
És időnként egy csillag is.
Legyen áldott a föld, az egész földkerekség,
Hogy mindenütt kedvesen fogadjon
Bármerre is vezessen utad.
Legyen puha a föld mikor terhétől fáradtan lepihensz
És legyen könnyű, amikor majd kinn fekszel alatta.
Olyan könnyen terüljön el fölötted,
Hogy lelked kiröppenhessen felfelé
És elérje útja végén

Az Istent!


Indián áldás

Most, hogy csillagok
útjára léphetek,
köszönve szerelmed,
megáldalak,
Földanyácska.

Most, hogy csillagok
útjára léptél,
szegény árva,
megáldalak
a fény útjára.


Forrás: Joportal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Az Áldás Hatalma és Tizenhat Törvénye
  2015-09-10 23:14:18, csütörtök
 
  Az Áldás Hatalma és Tizenhat Törvénye





Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám.

Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni.
Megáldhatok barátot és ellenséget, várost és vidéket, mindazt, ami életemet betölti, s ekképpen minden áldás lesz számomra.

A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja.

A szeretetnek ez a kimeríthetetlen ereje itt van körülöttünk, és csak arra vár, hogy egy teremtő mozgásba hozza.

Az áldás törvénye a következő:

1.Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott is lesz.

2.Az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét.

3.Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám.

4.Ha megáldok egy "ellenséget", egy barátot nyerek vele.

5.Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni.

6.Megáldani ugyanakkor azt is jelenti, hogy nem a külső jelenségekre figyelünk, hanem a jót látjuk meg, s ezáltal életre is keltjük.

7.Hogy milyen formában kérjük az áldást, annak nincs jelentősége: kérhetem szóban, kérhetem gondolatban vagy akár érzés formájában.






8.A legfontosabb, hogy tiszta szívből kívánjam.

9.Hagyhatom, hogy az áldás csak úgy megtörténjen, de el is képzelhetem, amint fény vagy sugár formájában alászáll.

10.Megáldhatok minden létezőt. Mostantól kezdve tehát minden embert, akivel találkozom, megáldhatnék, és ekképpen áldás lehetnék mindenki számára. Akár nyomban hozzá is foghatok, éspedig azzal kezdve a sort, akit a legkevésbé szeretek.

11.De nemcsak embereket, hanem minden tárgyat, sőt minden helyzetet is megáldhatok.

12.Megáldhatom a testem is. Ha valamelyik testrészem gondot okoz nekem, akkor megáldom ezt a részt vagy szervet, de soha nem, a betegséget.

13.Megáldhatom a hivatásomat, a házamat, különösen pedig a családomat.

14.De megáldhatom az autómat vagy az utolsó forintjaimat is.

15.Megáldhatok barátot és ellenséget, várost és vidéket, mindazt, ami életemet betölti, s ekképpen minden áldás lesz számomra.

16.Ettől kezdve áldott életet élhetek, és áldás leszek minden és mindenki számára, akivel csak találkozom.


Forrás: http://joportal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Egy üzenet minden nőnek
  2015-09-10 23:07:26, csütörtök
 
  Egy üzenet minden nőnek - Egy történet, amely rávilágít arra, hogy a nőknek miért nincs önbecsülésük!





Ezt az üzenet minden nőnek el kellene olvasnia!

Istennek sok időbe telt, amíg megteremtette a nőt. Késő este egy angyal szállt hozzá, majd megkérdezte:

- Miért töltesz ennyi időt a nő teremtésével?

- Sok időt igényel, amíg tökéletes formát tudok alkotni. Szépnek kell lennie, de nem szabad műanyagnak kinézzen. Képesnek kell lennie, hogy egyszerre több gyereket is a karjában tarthasson, akiket meg is tud gyógyítani, vigasztalni, de minderre csak két kéz áll rendelkezésére - válaszolta az Úr.

Az angyalt elbűvölte, hogy milyen körültekintően jár el Isten a nő teremtésével.

- Csak két kezet kap? Ez lehetetlen ennyi feladat elvégzésére! Várni kellene még ezzel a nőformázással - közölte megdöbbenve az angyal.

- Nem lehet várni - mondta Isten. - Nagyon közel vagyok ahhoz, hogy befejezzem, amely a szívemnek is legkedvesebb lesz. Ő majd gyógyítani fogja a betegeket, segít az elesetteken és napi 18 órát is képes lesz dolgozni.

Az angyal közelebb lépett az élettelen testhez, majd megérintette.

- De miért csináltad ennyire puhának és finomnak? - kérdezte.

- Igen, lágy és finom. De egyben ez a nagy erőssége, és hihetetlen munkabírással, kitartással áldottam meg.

- Gondolkozni is tud? - érdeklődött az angyal.

- Eszes, és képes racionális döntéseket hozni, na meg remekül tud alkudozni is - válaszolta a Teremtő.

Az angyal megérintette az arcát...

- Itt valami csorog a szeméből, Uram.

- Azok a könnyei.

- Mit jelentenek? - érdeklődött az angyal.

- A könnyek a fájdalma, a kétségei, a szerelem, a magány, a szenvedés érzésének kifejezésére szolgálnak.

Az angyal le volt nyűgözve.

- Uram, te zseniális vagy, mindenre gondoltál. A nő egy csoda lesz!

- Igen, egy csoda. A nő erősebb lesz a férfinál. Könnyebben megoldja a problémákat, és jobban bírja a terhelést is. A nő boldogságot, szerelmet, szeretetet jelent. A nő teljes szívéből, lelkéből tud nevetni, mosolyogni. Mikor úgy érzi, hogy sírnia kell, sír, mikor boldog, akkor örömteli, mikor fél, az látszik rajta. A nő harcol az álmaiért, az igazságtalanság ellen, mindig jobb megoldásokon töri a fejét, mindig kész áldozatot hozni a gyerekeiért. Egy nő sír, ha boldognak, sikeresnek látja a gyerekét, természetesen örömkönnyek csordulnak ki a szeméből. Egy nő szíve összetörik, ha egy fontos embert, személyt elveszít, de mégis képes felállni, és folytatni az életét. Egy nő tudja, hogy egy csók és egy ölelés meggyógyítja az összetört szívet. Csak egy dolgot felejt el mindig, és ez az egy hibája van: megfeledkezik arról, hogy mennyire értékes is valójában- szólt Isten.

Forrás: http://filantropikum.com/
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
A változások fénykapujában
  2014-12-08 21:01:43, hétfő
 
  A változások fénykapujában
Angyali fényseregek hangja

Az éterben sokatok tette fel a kérdést: MI történik most?

Íme a válasz az angyali világból és felemelkedett mesterektől:






A változások fénykapujában

Különleges időszakban vagyunk, a háttérben nagy erők dolgoznak, egyéni és globális szinten a radikális változások ideje jött el. Mindenki érzi, hogy most egy nagyobb energetikai áthangolás, és színt emelkedés történik.

Az éterben sokatok tette fel a kérdést: MI történik most?

Íme a válasz az angyali világból és felemelkedett mesterektől:

Szeretettel üdvözlünk benneteket, a Föld felemelkedésének angyalai és mesterei vagyunk, akik a jelen időszakban az emberiség tudatszintjének és rezgési frekvenciájának megemelésén dolgozunk.

A jelen időszak kihívásai és látszólagos próbatételei, egy nagyobb mértékű szintemelkedés záróvizsgái. Egy új ciklusba léptek, új ajtók nyílnak meg számotokra, most kiléphettek azon ismétlődő körforgásból, amelyben már régóta beleragadtatok.

Az Isteni Jelenlét most igen nagy figyelemmel kíséri az emberi világ változásokra irányuló törekvéseit.

Isten angyali seregeit a Föld szférába küldte, hogy felemelkedjen és átlényegüljön, az amit már el tudnak engedni, és változás álljon be ott, ahol az szükségessé vált, a fény felé vezető úton.

Mivel sokatok igen erőteljesen ragadt bele az anyagi világ kusza valóságába, szükségesnek láttuk, hogy megvilágítsuk előttetek a jelen változások mibenlétét.

Sok mindenen túl vagytok, de még sok minden előtt álltok, a jó hír az, hogy a nehezén immáron túl lendülhettek.

Az isteni gondviselés láthatatlan keze most mindent a helyére rak, az eltévedettek visszatalálnak az útjukra, azok akik megrekedtek, új lendületet kapnak, akik megérettek rá új magasabb szintre emelkedhetnek.

Mindez az Isteni szándék és akarat által történik.

A 3. dimenzióból az 5. dimenzióba való felemelkedésetek, egy olyan fázisához érkeztetek, amikor a 4. dimenzió középső és felső oktávjába emelkedtek. Sokatok immáron az 5. dimenzió alsó szintjeire léphettek, és vannak közületek olyanok is, akik az 5. dimenziós fényteret és személyes valóságot, még nagyobb kiterjedésbe tudják lehorgonyozni s Föld szféra valóságában.

DNS spirálotok, új isteni fénykódokat fogad, miközben blokkolt részei felszabadulnak, így lehetővé válik a fizikai test tökéletesítése, érzelmi szintek felszabadítása, a régi karmikus lenyomatok kioldása és tudatosságotok szélesebb spektrumának kitárása, a valóság észlelésére.

Adottságok és képességek, amelyeket ezen életetekben magatokkal hoztatok, hogy küldetéseteket beteljesítsétek, aktiválódnak illetve magasabb szintre emelkednek, mert sokkal többre vagytok képesek, mint amit eddig elértetek.

Hamarosan megtapasztalhatjátok isteni hatalmatokat.

Új remény születik, hitetek megújul, lelketek tiszta fényben megtisztul, mert Isten köztetek jár, s figyelmét semmi sem kerüli el.

Akiket ezen üzenet megérintet, s szívében felismerés született, egyéni tanításban további információt fogunk adni, a jelen folyamatok változásainak személyes vonatkozásában, és segítséget nyújtunk az egyéni szinten érkező energiák fogadásában és integrálásában.

Veletek vagyunk, és minden lehetséges módon támogatunk.

Emelkedj ki, s láss! Tárd ki szíved Isten előtt és fogadd el a segítségét hittel és bizalommal.

Angyali fényseregek hangja voltunk, a jelen változás fénykapujának őrzői és felügyelői, akiket isten a szolgálatotokra küldött a fénybirodalmából.

Isten áldását, szeretetének élő fényét árasztjuk rád.

Közvetítette: Samel Ryszarda

Forrás:Angyalforrás:http://angyalforras.hu/Aktualis-energiak/A-valtozasok-fenykap ujaban





Szuromi Esztertől kaptam, köszönöm.
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
A Jupiter Kegyelmi Ideje
  2014-12-08 19:40:32, hétfő
 
 



A Jupiter Kegyelmi Ideje

December 8-án, késő este a Jupiter bolygó hátráló, azaz retrográd mozgásba kezd.

A Jupiter képviseli azt az oldalunkat, amely a kapcsolatainkban és döntéseinkben bölcs szeretetként működik, képes fogadni a tanításokat, érzékelni és megérteni az égi rend szerinti működést a földi, emberi világban.

Most, hogy a Jupiter a karma kerekével ellentétesen fog járni, kapunk egy újabb lehetőséget arra, amit az utóbbi 3 hónapban elszalasztottunk, halogattunk, vagy nem tettünk meg teljes szívvel-lélekkel. A kozmikus működés, a természet rendje ilyenkor még erősebben érzékelhető, a gyakorlati síkon is. A látszólag normálisnak elfogadott dolgokkal ellentétesen, valójában az égi rendnek megfelelően haladnak a dolgok.

Szinte kiabál az égről, hogy ez az időszak az újbóli ön-magunkba nézésről szól!

A Jupiter éppen csak végighaladt az Oroszlán csillagkép lehajló feje alatt, éppen csak el(sem)érte annak testét, máris visszafordul, hogy újra végigjárja ezt az utat! Április 8-ig (minő véletlen, újra egy nyolcas..) halad visszafelé, egészen a Rák csillagkép elengedő ágának omikron csillagáig, ahol mélyen lent az ösztönvilágunkat megjelenítő Hydra lehajló feje ragyog! Miért is e visszatérés? Miért az ismétlődés?

A jelen időszak nem elégszik meg félmegoldásokkal, felületes változásokkal ? minőségi, igazi fejlődésre van most lehetőségünk, amely csak úgy működik, hogy képesek vagyunk belenézni önmagunkba, szembesülni saját eddigi magatartásunkkal, működésünkkel.

Új lehetőséget kapunk tehát, hogy rálássunk magunkra és arra, hogy mit érdemes még elengedni magunkból, hogy feloldjuk azokat a kötelékeket, amelyek eddig szükségesek voltak, éltettek, ám most már az önálló és teljességgel élt létezésünket gátolják! Itt az ideje a köldökzsinór elvágásának, bármilyen értelemben. Itt az ideje elengedni a segítő kezeket, gyermekeket, szülőket, eddigi támogatóinkat és a saját lábunkra állva stabilizálódni.

Aki eddig nehezen szembesült saját hibáival, az új lehetőségeket kap, hogy a félelmek oldásával és tiszta meglátásokkal megtegye ezt.

A Hydra lehajló feje ugyanakkor a sors iránti alázat fontosságát is hangsúlyozza ? mint ahogyan azt a régi bölcsesség is üzeni, nincs más dolgunk valójában, mint a kellő időben engedni és a kellő időben fogadni. Ennyi a ritmus, zajlik magától, nem kell sürgetni sem. Megmutatkoznak az igazságok és nem az, amit annak hittünk, hanem az, ami ?az? igaz.
Az oroszlán Jupiteren keresztül, bármilyen helyzetben vagyunk, a szeretet és az igazság együttműködtetését tanuljuk. Amire ebben az időben rálátunk, ami ekkor kiderül, az mögött érdemes a magasabb összefüggéseket is meglátni.

Ha merjük nagyra nyitni szemünket, a tudás, a bölcsesség uraivá válunk, ami nem más, mint önnön működésünk ismerete és saját sorsunk uralása.

Kegyelmi idő, hogy bepillantást nyerjünk saját jellemünkbe - s ez által sorsunkba.

Zentai Anna
Forrás:Angyalforrás: http://angyalforras.hu/Aktualis-energiak/A-Jupiter-Kegyelmi-Ideje


 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Miért kellene látni a harmadik szemmel?
  2014-08-29 22:25:07, péntek
 
  A harmadik szem

A harmadik szem látás (Égi hang)

A harmadik szem az energiatest szerves része - minden ember szellemlényi felépítéséhez hozzátartozik-a homlok közepén helyezkedik el. Ez egy isteni adomány, amelyet csak a kiérdemelt tiszta lelkek és egyben "krisztusi küldetést" teljesítő személyek kaphatják meg. Isten tud csak ilyen képességet adni, de ezt szigorúan ki kell érdemelni. Hogy milyen tisztán lát a személy az mind attól függ, hogy mennyire volt a lelke ezelőtti életében illetve életeiben tiszta, jóságos... A harmadik szem látásnak 3 fázisa, lépcsője van.

1.Alapfokú látás: foltok, színek látása. A betegséget képes behatárolni, az illető személy ottlététől függetlenül. Információt is tud szerezni, de ez nem minden esetben sikerül.

2.Középfokú látás: ezzel a tudással egyre több ember rendelkezik. Ez a látás fokozatosan alakul ki. Ezen látók közel olyan képességekkel rendelkeznek mint a "tisztán látók". Tisztán látják a szerveket, esetleg részletezni tudják, és már le tudnak informálni néhány dolgot.

3.Tisztán látás: csak kevés ember rendelkezik ezzel. A harmadik szem látást ne tévesszük össze a látomásokkal és az aura látással. Az aura látás egyik foka a harmadik szem látásnak. Különben minden embernek van harmadik szeme, ez egészen kicsi korban működik is. A kisbabák lehetőséget kapnak arra, hogy lássanak. Mindenki tiszta lappal indul. Ez a képesség 3-4 éves korig tart, de van olyan kisgyermek, akinek megmarad a látóképessége. A harmadik szem egyes esetekben már az anyaméhben is működik. A magzatnál kb. 6 hónapos koráig fejlődik ki a harmadik szem. Ezt külső tapasztalat szerzésre használják fel a babák, akik a Teremtő Atyával kapcsolatban vannak. Ő felméri a helyzetet, hogy a szülők megérdemlik e őt. Ha igen, akkor megszületik, ha pedig nem akkor lelkét felhívják /eltanácsolják/, és a kisbaba meghal. Ez bármikor megtörténhet a szülésig. A kisgyermekeknél a harmadik szem minek a hatására csukódik be? Isten akaratára és az önbüntető rendszer hatására. Vannak egyes esetek, amikor feloldozást kapnak. A harmadik szemet becsülni és védeni kell, mert pillanatok alatt jön, de ugyanígy távozik. A harmadik szem nem játék. Bioenergiával működik, csak a tisztánlátók kaphatnak szféraenergiát. Ők több órán keresztül is képesek "nézni" mert újratöltődnek (öntöltődők). Sajnos azok akik nem öntöltődők, azoknak elég nagy gondot okoz a lemerülés. A harmadik szem túlterhelése és a bioenergiakészlet fokozatos nullán való léte agylágyulást, idegbénulást és halált is okozhat. Ez természetesen nem mindig van így, mert a büntető rendszerek is működnek.

Miért kell látni a harmadik szemmel?

A harmadik szem látás segíti az emberiséget a tudományos megismerésben. A harmadik szem az orvostudomány számára igen jelentős fordulópont lenne, de nem ismerik el ezt a képességet. A harmadik szem egy szimbólum amely mögött egy olyan képesség húzódik meg, aminek segítségével valaki nem a szemével hanem mint egy röntgenfelvétel lát. Itt nem fényvisszaverődés észlelésről van szó, hanem olyan képességről van szó, amelynek nincs szüksége a külső fényre ahhoz, hogy eseményeket, tárgyakat, képeket ismerjen fel. Olyan szemről van szó, amellyel sötétben is lehet látni. Nevezhetnénk ezt -kissé leegyszerűsítve- hatodik érzéknek. Ez a képesség mindenkiben szunnyad, csak eddig azért szorult háttérbe, mert nem volt szükség a szellemi, lelki fejlődés érdekében. Már ezelőtt is sok embernek nyílt meg így ez a belső szeme, de nem tulajdonítottak neki jelentőséget. A harmadik szem látással kapcsolatban az előzőekben leírtakat szó szerint az égi hang közölte. Saját tapasztalatból a következőket tenném hozzá: A harmadik szem látás egy fantasztikus, szinte minden képzeletet felülmúló isteni adomány. A tisztánlátó csukott szemmel lát elképzelhetetlen nagy távolságokba vagy az anyagvilág belsejébe.

Mire képes a magasszinten látó, ha isteni engedélyt kap?

-Színesen, röntgenképszerűen látja a belső szerveket, azoknak minden elváltozását, még a legkisebbeket is. Bármilyen nagyságú mikroszkopikus elemzést tud adni egyetlen sejtről vagy annak sejtmagjáról. Követni tudja a sejtek vagy bacilusok szaporodását, mozgását, így hihetetlenül pontos diagnosztizálást képes végezni perceken belül. Tévedni nem tud, mivel ugyanúgy látja, mintha a két fizikai szemével nézné. Fénykép alapján vagy az illető személyi adatainak ismeretében bármely távolságból képes diagnosztizálni. Követni tudja a gondolatok irányát, látja azt, akire mi gondolunk.

-Élő kapcsolatot tud teremteni a szellemvilággal, kommunikálni képes velük. A kommunikáció gondolati képekkel történik. Kivételes esetben isteni személyekkel is kapcsolatba kerülhet. "Beszélhet" a fák vagy az állatok lelkével, a bennünket körülvevő szellemvilággal, belső vezetőinkkel, védőangyalainkkal.

-"Oda utazik" a világon ahova szeretne. Ha a Mars vagy a a Hold felszínét akarja látni, akkor látja, vagy akár a Föld belsejébe tekinthet.

-Információt kérhet az AKAHSA krónikából a messzi múlttal, jelennel vagy a jövővel kapcsolatban. Kérhet szellemgyógyászokat segítségül, vagy gyógyító tanácsokat.

Mi a látóképesség tudományos magyarázata?

A harmadik szem , egy röntgen és egy elektronmikroszkóp, valamint egy információs adó és vevő készülék együtteséhez hasonlítható. De csak hasonlítható, mert a legfejlettebb földi csúcstechnikánkat is messze felül múló energia szervünk. A távolbalátás alapja a kozmikus "látóagyhoz" való csatlakozás. Ez a kozmikus isteni látóagy hasonlítható egy rendkívüli fejlettségű központi műholdhoz, amely a világon mindent érzékel, és minden létezővel kapcsolatban van. Ez a látóagyat a harmadik szem látók egy kettős piramisnak érzékelik. A távinformáció ezen keresztül érkezik és továbbítódik. A kommunikáció mindig színes képekben történik. A harmadik szem bioenergiával illetve az ehhez hasonló szféraenergiával működik A röntgenezéshez hasonlóan a harmadik szem látás nagyon erős energia-koncentrációt igényel. Azt, hogy milyen erős koncentrációra van szükség jól bizonyítja az, hogy a szféraenergia nélkül "nézők" tíz perc alatt lemerítik az egész bioenergia tartalékukat. a harmadik szem a szellemlények általános kommunikációs szeme. A szellemlények kommunikációjának alapja a harmadik szem látáson keresztül küldött gondolati képek cseréje. A harmadik szem látás nem mese és misztikum, hanem szellemlényi valóságunk része. Azt is jelzi, hogy milyen szabadság és lehetőség vár ránk a szellemvilágban, ha az oda feljutást kiérdemeljük. Aki nem találkozott ezen képességgel annak első hallásra ma még hihetetlen, de létezését, csodás valóságát kézzelfoghatóan bizonyítani lehet. Képzeljük el mi lenne ma a világban, ha látnánk egymás gondolatát?!

Jézus a harmadik szem látóképességét használva tudott az emberek életében, gondolataiban olvasni, és beszélni égi Atyjával. A szentek egy részének is meg volt ez a képessége. A buddhizmusban és más keleti vallásokban régóta ismert a harmadik szem, ezt Buddha homlokán ábrázolták. A látóképességek valóságáról többször meggyőződtem. A könyv megírásában is nagy segítségemre voltak tisztánlátó gyógyító társaim.

A fenti idézet teljes egészében Dömötörffy Sándor: Az ember és a természettudomány című könyvéből való.

Forrás:http://tttweb.hu/gyujtemenyek
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
     1/20 oldal   Bejegyzések száma: 195 
2018.03 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 363 db bejegyzés
e év: 2277 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 621
  • e Hét: 3426
  • e Hónap: 11692
  • e Év: 128345
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.