Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Elmeosztály dőzsölve, én semmiből és tízezer forintból
  2018-03-13 22:50:44, kedd
 
 

Születésemkor kezdődött valamennyi Rákóczi téri szereplőjük helyetti áldozásom a narancsoknak, együtt a Hunnia világkönyvtárával a reformátusoknak, míg maguk ettek, ittak, járták a világot, értelmiségnek, fő állásokba helyezték őket.

1967-ben végleg elvették a komfort nélküli körülményekben is az ennivalót, mert apa disznót vágott, állatokat tartott, csak vitaminos gyümölcsökkel és zöldségekkel látott minket el. Fényevésem voltam férjhez zavarásomig. 1976. március 7-ét, a 18. születésnapomat szabták meg Mohamed születésének azért, hogy vezessen engem a főszerepek végrehajtása alatt.
Semmim sem volt, kilenc éves korom óta láttam magamat el, legtöbbször forrásvizet ittam az utcai kútból, azzal telítettem a gyomromat. Később ugyanígy szoktam rá a cigire is, kajaszünetekben kimentem a bagósok közé, akik megkínáltak cigivel. Szívtam a gyomromba a füstöt, hogy valamivel megteljen. Varrónőnek zavartak el gyerekfejjel, ahol egész nap énekeltem, a zsidók kívánság műsorokat rendeztek velem. Amikor egy napra odatettek egy bolond lányt, a szalag tagjai gyűjtést rendezve kabátot varrtak neki. Nekem 1971. óta nem volt kabátom, sem csizmám, vastag ruhám.

1976. óta havi hatszáz forint szülésiből éltem, hatszáz volt az albérlet is Elekéknél. Meg kellett igényelnem a családi pótlékot, hogy tudjak ennivalót is venni, a legolcsóbbakat és legegyszerűbbeket. A túrót, tojást, tejfölt egy néni hozta nekünk hetente. 1983-tól havi 3.500,-Ft legkevesebb fizetésem mellett (hat ember munkájáért) a pataki piacra jártam árulni kisruhákat, abból vásároltam be főznivalót. Volt férjem végig azt ette, amit én főztem. A Zalatnay Sarolta helyetti kommunista kor végrehajtásakor földhöz vágta a gyerekek elöl a rakott krumplit. Én tartottam tíz és fél évig, mai napig kolonc a gyerekek nyakán, mivel az adósságait, gyerektartását örökölték, mely azon a házon van, melyből Bertát az én pénzemből fizették ki, az én pénzemen komfortosítottak először fürdőszobát a Rákóczi térről vett második feleségével. A saját apja azt mondta neki, hogy őt már ütheted. De születésem óta helyettük gyaláztak, mészároktak tiszta embereket, férfiakat.

Miskolcra 1988-ban kerültem, már ekkor a narancsok majdnem a Parlamentbe kerültek a kommunista korokat végrehajtó áldozóim után. Már a Hunnia elme római egyháza II. Jánossal emelkedett régebben, régi filmek alapján, a vallások éledtek Miskolcról az egész világon. A Kőporos utcai albérlet havi 6.000,-Ft-ba került, 4.500,- volt a fizetésem. A bizományiba és a Győri kapui Patyolat gyerekruha átvevő helyére hordtam szombat reggelenként a ruhákat, majd mentem a piacra egy hétre bevásárolni. Szervezőképességem mindig jól működött, mindig elterveztem előre étlapot összeállítva a következő hetet. Gyerektartást 1.200-at ítéltek meg gyerekenként. Szakcsoportozott a volt férjem, hogy ne is kapjak többet egy fillérrel sem. Egyszer bíztam rá, megelőlegezve neki a bizalmat, hogy emberként fog viselkedni a boltot, elitta a tej, kenyér árát is.

1990-ben ismét Jeruzsálemhez értek, a kurvákhoz. Ekkor fertelmes dolgot követett el a Rákóczi tér, míg T. Asztalos Ildikót polgármesterré tették, Halász Rózsa alkoholistát a helyettesévé. Munkanélkülire küldtek a cigánysággal, de már nem is bírtam munkát végezni, nem volt erőm. 1991-ben ismét a karcsai Kis Ferenc vörös kommunista sorsát hajtották végre a két televízióval, amin meccset nézett. Anyám eljött meglátogatni, míg hónapokig nem volt kenyér sem, adott nekem kölcsön száz forintot, amelyet az első munkanélküli segélyből vissza kellett küldenem. Nevettek rajtam a 10-es postájukon, amikor a pénzt adtam fel.

1991-ben ismét használt ruhákat árultam festett virágkaspókkal együtt a Zsarnai piacon, egyik alkalommal, amikor legtöbbet adtam el, körbevettek a cigányok, ellopták a táskámat az összes pénzemmel, értékemmel. A bérletes mondta, hogy egy kertbe szokták hajigálni, ami nem kell nekik, megtaláltam a személyi irataimat, bérletemet havi bérlet nélkül,mert akkor a közlekedési vállalat még visszaadta az árát, ha beadták. Természetesen ez egy hálózat volt szakosodva a nyomorba döntésemre. Jött a buszon az ellenőr, hiába hivatkoztam a történtekre, megbüntetett a miskolci közlekedési vállalat. Elmentem, kértem őket, hogy keressék meg a bérletszámom alapján a beadott bérletemet, de nem voltak hajlandóak. Ellenben az egyik ügyintéző követett engem a buszmegállóig, ott félrehúzott és undorító, vigyorgó arccal közölte, hogy ezt másképpen is meg lehet beszélni.

1998-tól ismételték a trianoni biblia olvastatás után fatimei jóslatával az országnak a világ-könyvtárat. Tízezer forint szociális járadékot adtak a politikusok és Miskolc városa arra az időre, míg saját tetteiket, betegségeiket, elmebetegségeiket rajtam végrehajtották. Nem tudtam hozzájutni feketén sem az Immovan altatóhoz, hogy legalább enyhítsek valamennyit a fájdalmaimon. Kósa és társaik, Lázárral együtt és Győzike kakasfrizurás médiájával tort ültek, temettek engem. Legyőztek, a perverzek helyetti gyalázatukkal, karmikus némák és süketek, 81 éve hosszabbító nyugdíjasok helyetti kommunikációs mészárlással.

Amikor Zsiga Marcell bejelentette, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni, én éppen annyit kaptam.

A lányom különféle munkákat vállalt, hogy fizesse a rezsimet, meg adjon nekem a legolcsóbb vajra, kenyérre pénzt, az ebédet ő biztosította. Közgyógyot és közlekedési támogatást, rokkantságit a fekvő,tehetetlen állapotom ellenére a város elvette, szociális segély esetén egyébként sem járt még lakásfenntartási sem.

Csillagmedve gyűlölt engem, mert elküldtem Szombathelyre, nem ismerve a vas népet, hogy ne maradjon itt kínzásom, nyomorom közben a feketemágiájukkal, ki akartam innen menteni. Csakhogy addig én láttam el őket, nem volt soha egyedül.

A város elmebetegezett, nevetett, gúnyolt engem, míg mentek végig a névtárukon, utcákon, könyvszerepeiken, emelve, elvive őket külföldre és mindenfelé az országban. Én közben még mindig nem tudtam semmiről, mi történt és történik.

Mivel a KDNP Talmud zsidó állataiként áldozott a vörös botos Braun Frigyes népeként feszületre téve engem maguk helyett bolt és közlekedési fóbiájukat rajtam végrehajtó nácikkal, a kommunisták kivétel nélkül valamennyien, mint elme főszereplők, a vasnép minden tagja világ-könyvtárával, egymás után emelt vallásaival a könyveknek,, valamennyien az egész világban áldozásommal emelketek, lettek gazdagok. Heródes pálmajeles Vénusz áldozói Jeruzsálemként pártot alapított a narancsokkal. Az elmeosztálya az MSZP-nek, Vonáéknak személyiség megszüntetésével az öcsém megáldozásával kerültek a politikába, állandóan ismételve a névtárát a városnak annak ellenére, hogy Szepes Mária megírta, hogy a Vörös Oroszlán főszereplőinek fele médiában van, másik fele Miskolcon névleg berendezve. Így lett Puskás Ferenc sztár, Puskás Kiliában Fifi kutyájával ismétlésben is és hosszabbításban berendezve.

Hihetetlen, hogy Gáspár Bea nemi kivégző lyuk nemiszerve miatt itt gyaláztak éveken keresztül, meg Oláh Ibolya, az ország sztárja helyett, mert nemi szervében élvez, s hasonló perverzek helyetti gyalázása a szomszédnak a kíséretével.

Miskolcnak fényevésen kellett volna élnie mindig mindenkori politikába és méidába vitt celebjeivel, elmeosztályával. Nem adják fel, ezt énekelték az orvosi áldozóimmal együtt a pszichiátriai betegségek. A betegségek belőlem születtek meg, velük jótékonykodnak, mint mindegyikkel születésem óta, amelyik sorsát és elmebetegségét hozták magukkal.

Én lettem Nani, a szegény nagymama, akinek nem telik semmire, akit mindenki lenéz koldussága miatt, míg a megmentett véráldozóim lakásaiban halomban állt a pénz, hatalmas gazdagságra jutottak. Sajnálni lehet valóban egy olyan testenyészetet, amelyiket tompalátóként teremtették meg, meg nem tudott szembe nézni senkivel, a tanárjával az iskolában, hisztis volt, hogy ezt folyamatosan rajtunk ismételténk a genyózásommal együtt a szomszéd miatt. Szánalomra méltó volt Staller Ilona, mert nemi csapásként teremtették meg az összes szőkével együtt.

Magyarország Hungaricumot rendezett be azokon a helyszíneken, melyek főszerepében engem ismétlésben is megáldoztak. Én még soha nem fogyasztottam Hungaricumot, mondjuk pick szalámit, melyet a dőzsölő skizopren könyvszereplők csomagokban küldenek utódaiknak külföldre havonta.


Nem is hiányzik, a szám hiányzik, meg az, hogy elmenjek innen és kimondják az igazat, hogy Magyarország tömeggyalázattal egybekötött egyetlen nagy közös áldozásban hatvan éve tisztul és nemesedik egész Kelettel és a cigánysággal emberré. Magyarország kivégző sorozata, ember áldozása olyan tett volt, ami a börtön karmikus gyilkosoknak járt volna, hogy semmik sem lehetnek, amit az egész világnak kell tudnia, mielőtt elítélik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 520
  • e Hét: 3452
  • e Hónap: 5811
  • e Év: 58077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.