Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 155 
Születésnapi ajándék az egészségügytől
  2016-03-01 10:43:25, kedd
 
  Életemben harmadszor voltam meghűlve két héttel ezelőtt. Én voltam a hibás, mert a sűrű hajamat máskor egész vasárnap szárítom, majd hajszárítóval fejezem be. Most negyed óra szárítás után kimentem Lillafüredre sétálni. Kinn a hegyekben még hó volt. Megfáztam, Neocitránt szedtem.
Ebédeltem egy asszonykával, aki lázas beteg volt, hörgőgyulladással ezt követően.

Tegnapelőtt reggelre nem tudtam nyelni, nyilalt a bal fülembe. Tegnap felhívtam a vasgyári rendelőintézetet, mikor lehet menni a fül-orr-gégészetre. Ma korán besorakoztam sorszámért.
Bementem a rendelőbe, a doktornő ellenszenvesen tekingetett rám, míg lepakoltam a holmimat.
A következő öt perc folyamatos támadásából állt, s a nyuszika védekezésemből. Már be akartam menni a betegjogi képviselőhöz, de az nem értem van, hanem a miskolciakért. Engem még itt soha senki nem védett meg. Azt hittem, hogy a füll-orr-gégészet azért van, hogy gyógyítson meg, amikor beteg vagyok.
- Adja ide a lakcímkártyáját! - Nyújtom együtt a személyi kártyákkal -. Támad a doktornő: - Ez a közgyógy már lejárt! - Tudom, csak még nem dobtam ki.
- Strummája van, miért nem műteti meg? Egyáltalán jár orvoshoz vele? - támadott felemelt hangon. Én szabadkoztam, hogy járok vele. - Kihez jár? - Meg kellett mondani az erőszakos fellépésére a főorvosnő nevét. (de nem tartozik rá, úgy látszik az elmeosztályuk elfelejtette felvilágosítani őket arról, mi van velem,s hogy nem lehet műteni a strumámat.)
- Alig van foga! - kiabálta. Védekeztem, hogy csontsorvadásom van. Én lettem letolva azért, mert a romániai elmeosztálya Mülleréknek kiszedte a fogaimat, ínyevő baktériumot kaptam a TV2 médiájától, amit húsz éve jelentettek be ünnepelve sikerüket.
- Fullad, asztmája van? - támadott. - Nem, hörgőszűkületem - védekeztem. - Ki volt egyáltalán vizsgálva? - Igen, járok tüdőgondozóba.
Nem attól fullad, hanem a cigarettától, attól fáj a torka is. Meg sem várta, hogy elmondjam, meghűltem két hete. Mint kiderült, a hangszálaim is megvastagodtak, így már soha nem fogok tudni beszélni és énekelni. Utolsó dögnek éreztem magam dr. T. Zsuzsanna támadásai során és után, akit mindenkinek le kell értékelnie, le kell tolnia. Én csak azért mentem, mert szövődménye lett a meghűlésemnek. Én úgy mentem oda, hogy a legjobb szakorvoshoz megyek, akit eddig mindenkinek ajánlottam, bár majdnem harminc év alatt csupán kétszer volt szükségem eddig rá.

Miért nem adnak ki körlevelet az állapotomról a miskolci orvosoknak, hogy ember áldozás történik az elmeosztályok részéről?
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
A leghatásosabb vízhajtó növények
  2016-01-13 00:13:13, szerda
 
 

Az egyik legártatlanabb kérdés, amit talán fel lehet tenni a témába, hogy egyáltalán miért jó ,,elhajtani a vizet"? A vízhajtás elsősorban orvosi szakkifejezés, ami akkor használatos, ha bizonyos rendellenességek miatt fölösleges vízmennyiség gyűlik oda, ahova nem lenne szabad. Ilyen például a lábdagadás (visszeresek biztosan tudják, miről van szó), ami azért van, mert a nyirokrendszerből - valami oknál fogva - a víz szivárog. Ennek a felgyűlt vízmennyiségnek az eltüntetése a cél, amikor vízhajtásról beszélünk.

Ám, van a vízhajtásnak egy ,,egészmegőrző" oldala is. Ha gondoskodunk arról, hogy a szervezet vízkészlete gyakran cserélődjön, akkor annak sok kedvező, hosszú távú hatása van. Ez vízhajtásból és rendszeres folyadékpótlásból áll. Ennek a folyamatnak köszönhetően tisztul a vér, a vese, a felgyűlt méreganyagok könnyebben kiürülnek.

Akár lábdagadásról, akár egészségmegőrzésről van szó, vízhajtó eszközökre lesz szükség, és a gyógynövényeket vészes hiba lenne kihagyni a felsorolásból...

Uborka: Az uborka jelentős vízhajtó hatással rendelkezik, mivel nagy víz és káliumtartalma van. Hetente 2-3 alkalommal érdemes fogyasztani akár este is.

Petrezselyem: Használhatjuk főzéshez vagy csak egyszerűen szendvicsekhez, mivel nagyon egészséges. Magas tápértékkel rendelkezik és javítja az emésztést is. C-vitamint is tartalmaz és egyéb tápanyagokat.

Citromfű: Kiváló teát készíthetünk a citromfűből ezzel pedig gátolhatjuk az étkezés utáni felpuffadást, sőt ez is vízhajtó hatással rendelkezik.

Citromfüves tea elkészítése: Adj hozzá 3 evőkanál citromfüvet egy bögre forró vízhez, majd 10 percig hagyd állni. Ha önmagában nem kedveled édesítheted egy kis mézzel. Érdemes naponta 3-4 alkalommal fogyasztani.

Mezei zsurló: Igazolt vízhajtó hatással rendelkezik, ám elsősorban a veseműködés javítására szolgál. A szervezet tisztítója, segít oldani a lerakódott zsírokat, ezért fogyasztó hatással rendelkezik. Fontos tudni, hogy rendszeres fogyasztása nem ajánlott.

Zeller: A zeller gyorshatású vízhajtó, de nem szabad túlzásba vinni. 1-2 zellergumó elég heti szinten. Érdemes nyersen fogyasztani ha minden tápanyagot szeretnénk belőle a szervezetünkbe juttatni. Megtalálható benne a kalcium, foszfor, vas, magnézium, kálium és néhány nyomelem is. Étvágytalanság ellen és emésztési panaszok ellen is gyakran alkalmazzák és immunrendszerünket is erősíti.

Az elmúlt évezredek során rengeteg vízhajtó / méregtelenítő gyógynövény ismertével és használatával gazdagodott az emberiség. A Tea Flow gyógynövényes teakeverék 8 ilyen gyógynövényt tartalmaz.

Forrás: hillvital.blog
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Lenmag és Hyaluronsav
  2015-11-15 20:10:04, vasárnap
 
  Három hete szedem a lenmag őrleményt. Úgy kezdődött az érdeklődésem, hogy közölte a reumatológus velem, hogy 'azóta' kialakult csontritkulásom súlyosbodott, mert nincsen a szervezetnek ösztrögénje, ami védené a csontokat. A gyógyszert, amit felírtak, megtagadtam, mert nagyon súlyos mellékhatásai vannak, mint a csontsorvadás a szájban. Ösztrogén ügyben kerestem, s így találtam rá a lenolajra először, majd a gyógynövény boltban az olcsóbb, könnyebben beszedhető lenmag őrleményre.

Ínysorvadásra kerestem készítményt, így akadtam rá a magyar találmányra, a hyaluronsavra, melyből drága öregedés gátló kozmetikumokat is készítenek. Nem olcsó, nem is tudom, miből tudnám megfizetni, hogy elkezdjem a gyógyszer szedését. Pesten ingyen házhoz is viszik, vidékre csak drága postaköltséggel. Nem lehet megfizetni a karmikus betegségek kezelési, gyógyszer költségeit.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Neurológusok mondják, hogyan legyünk boldogok
  2015-11-14 13:03:46, szombat
 
  Neurológusok mondják, hogyan legyünk boldogok.
2015.11.14.
Hogyan legyünk boldogabbak? - A neurológusok megmondják. Számtalan tanácsot kaphatunk a boldogsággal kapcsolatban, könyvekben, internetes blogokban, újságcikkekben, ám ezek sokszor megfoghatatlanok, sőt zavarosak. Az idegrendszerrel foglalkozó tudósok azonban sokkal pontosabbak: következzen néhány egyszerű, de annál hatékonyabb szokás.
Az agyunkban nagyon hasonló idegrendszeri pályák aktiválódnak akkor, ha büszkék vagyunk, mint ha szégyent vagy bűntudatot érzünk. Éppen ezért szeretünk "tocsogni" az önsajnálatban és az önvádban, hiszen az az agyunk jutalomközpontját is aktiválja.

Az aggodalmaskodás is kellemes érzésekkel tölthet el, ráadásul ez idegrendszert is megnyugtatja. Ellentmondásosnak tűnik, de az aggodalmaskodás valahol jó érzés, hiszen legalább teszünk valamit a problémánkkal kapcsolatban. Hosszú távon azonban rendkívül káros lehet, ám egy egyszerű kérdéssel visszájára fordíthatjuk a negatív érzelmeket. Egyszerűen kérdezzük meg magunktól, hogy miért vagyunk hálásak. A hála az agynak azon részét aktiválja, ahol a dopamin nevű hormon is termelődik, de a hála érzése a szerotoninra is jó hatással van. A hála arra készteti az agyat, hogy a pozitív dolgokra koncentráljon, ez pedig a boldogság (biokémiailag is alátámasztható) növekedésével jár együtt. A boldogság sötét oldalaMindenki boldog (vagy legalábbis boldogabb) szeretne lenni, sokan ezt tartják az élet céljának és értelmének. Azonban a boldogságra nem szabad tökéletesen jó dologként gondolni, lehetnek ugyanis árnyoldalai is - állítják amerikai pszichológusok. Kiderül az is, miért.

Időnként mindenkinek lehet rossz kedve, ám ezen is könnyen segíthetünk: próbáljuk meg minél pontosabban megnevezni ezt a negatív érzést. Egy kísérletben MRI-készülékkel vizsgálták önkéntesek agyát, akik különböző érzelmeket mutató arcokat figyeltek. Az érzelmek látványának hatására az amigdala aktiválódott, ám amikor arra kérték őket, hogy nevezzék is meg az érzelmeket, más agyterületek is aktivitást mutattak, ugyanakkor az amigdala aktivitása csökkent. Vagyis az érzelmek tudatos megnevezése enyhítette azok hatását. Ez a módszer ráadásul a lehető legegyszerűbb szavakkal is működik, és akkor is hatásos, ha nem magunknál, hanem másoknál alkalmazzuk (tehát igyekszünk megfogalmazni, hogy mások hogyan érezhetik magukat).

Szintén jótékonyan hat az agyunkra, így a boldogságunkra az is, ha döntést hozunk egy problémával kapcsolatban - ez ráadásul a problémamegoldást is segíti. A döntéshozatal ugyanis önmagában képest csökkenteni a szorongást és az aggodalmaskodást, mert aktivizálja a prefrontális kortexnek nevezett agyterületet, emellett pedig a striatumnak nevezett rész aktivitását csökkenti (ezt a területet a negatív impulzusokkal és rossz szokásokkal is összefüggésbe hozták már).

A döntéseknek ráadásul nem kell tökéletesnek lenniük, a szakemberek szerint az is megfelelő, ha az "elég jó" megoldást választjuk. Az "elég jó" választások az úgynevezett dorsolaterális prefrontális részeket aktivizálják, ez pedig az erő és az ellenőrzés érzését adja. Vagyis, ha képesek vagyunk dönteni, akkor az agyunk úgy érzékeli, hogy uraljuk a helyzetet, ez pedig csökkenti a stresszt, sőt kellemes érzésekkel is eltölt minket. A döntés, választás ugyanis a dopamintermelődést is serkenti. A szakemberek szerint ez tulajdonképpen azt is jelenti, hogy sokkal boldogabbak leszünk, ha eldöntünk valamit, kitűzünk egy célt, és azt végig is visszük, mint ha a jó dolgok csak úgy véletlenül megtörténnek velünk.

Végül, az utolsó tipp a neurológusoktól: az emberi érintésnek, egy simogatásnak, ölelésnek rendkívül nagy hatása van a hangulatunkra és a boldogságra, hiszen a szeretettség és elfogadás megnyugtató érzését adja. Szintén MRI-felvételek alapján kiderítették, hogy a kirekesztettség és a visszautasítás ugyanazokat az idegpályákat aktivizálja, mint a fizikai fájdalom. Az érintés növeli az oxitocin hormon termelődését - ez a felelős a szerelmesek felhőtlenül boldog lelkiállapotáért, vagy azért a mindent elsöprő szeretetért, amelyet az anyák éreznek a gyermekük iránt. Ha tehát szeretnénk kellemesebben érezni magunkat, érintsük meg valakit, még egy egyszerű kézfogás vagy vállveregetés is jótékony hatású lehet!

Összefoglalva: ha boldogabbak és elégedettebbek szeretnénk lenni, a következő egyszerű szokásokat érdemes gyakorolni: kérdezzük meg magunktól, miért vagyunk hálásak, nevezzük meg pontosan a negatív érzelmeinket, döntsünk többször, és öleljük, érintsünk meg minél többször a hozzánk közel állókat.

Forrás: Optimista klub
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Meg akarok halni, ha már eutanázia nem jár
  2015-10-29 19:47:59, csütörtök
 
  Összetgyűjtöttem az anyagokat, melyekkel véget vetek vegetációmnak. Már az orvos is, amelyiknek elmondtam, hogy nő bennem a média, s az elméjük cipel már lassan húsz éve, s ha nem veszem be a xanaxukat, hatalmasra dagadok, egyre rosszabb az állapotom, reménytelen a helyzetem mindent kitörölt az adatlapomból és azt írta végig, hogy jól vagyok. Nincsen a miskolci elmeosztálynak szégyenérzete, hiszen olyat kottázott fel az égre az ember áldozással, amit nem felejt el többé a világ. Ilyeneket dolgoztak ki és hajtottak végre, hogy én felkiáltok, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, ezért a csendért hogy fogok megbocsájtani én nektek?

Húsz éve pöröltek el dr. M-től, mégpedig úgy, hogy a II-es elméje Miskolcnak napbaöltözött asszonyként áldozott, dr. M. jungista elmélete alapján felvonult az iker torony talmudos-Rákóczi téri családi házában. Iszonyatot hajtottak végre éveken keresztül a biblia olvastatással együtt, szegény kicsi Magyarországért felkiáltással. Szegény kicsi Magyarország trianoni németekkel kezdte az ember áldozást, anyám apjának sorsával, a magyarok elleni apokalipszissel. Magyarország szabad elmeosztálya megmenekült, boldog és mulat, toroz, utazgat, tanul, jómódban él, míg engem koldultattak egy életen keresztül, legalábbis a Nyomorultak 1967-es kezdete óta, az apokaliptikus csapásokat megmentették, felemelték őket, betegségüket és sorsukat végrehajtották rajtunk.

Szenes Andrea horkolós bogárrendi csapás horkolása miatt húsz éve támadták meg a torkomat és a tüdőmet, azóta iszonyatos hangok jönnek ki belőlem. Minden részemben eleven csapás van, amiről mindenki tud a médiában, nekik a gyűlölt ember megáldozása természetes. A Dallast már sokadszor ismételték azzal, hogy ők is elmeosztályról vannak, s mennyire jó dolguk vannak, nem úgy, mint a magyar elmebetegeknek. A magyarok így harcoltak, embereket támadva végig maguk helyett, embereken hajtva végre a miskolci elmével a világ összes országának tisztítását. Soha nem lesz vége a szappantisztító sorozatoknak, megváltották Barziliát, s az összes rima Jeruzsálemes bibliai országot.
Nem lehet visszaadni egyetlen ember életét, ők nem karmikusok voltak, egyszeriek és megismételhetetlenek. Iszonyatos gyalázatát a Rákóczi térnek soha nem lehet elfelejteni, sem a rengeteg csonkítását és gyilkosságát.

Eutanáziát kértem 2001-ben, húsz éve az egészségügyi elmeosztályok folytatták az emberek megáldozását, az összes idegorvost beleértve. Nekik már nevük is van, ahogyan mondta dr. Kovács Gabriella vasgyári ideg főorvosként, mikor a kivizsgálását kértem a velem történteknek, valamint mit szóltam volna hozzá, ha engem is apám megerőszakol, mint a miskolci hozzá járó lányokat. Mivel ez egy gyalázattal tisztuló megye, ennek a mocsoknak itt soha nem lesz vége, hiába hajtották végre a világirodalom könyveit rajtunk, ami őket jelentette.

Napok óta fekszem, nincs bennem már erő ahhoz, hogy felkeljek, s megjátsszam magam erőszakkal a belőlem emelt szociális hálózatnál, s tagjaiknál. Ez a fekete város megyéje, innen ered Madonna, ABBA, Swarzenegger, Lindák, Lin cseppek, Kingek ismétlésben, Julia Roberts, Roger Moore, Brigitte Bardot, Tina Turner, Chiccolinia, minden Tayler Szabókkal és valamennyi mesterség nevet felvettel és még sorolhatnám, az Ágnes asszonyok kezdetével az ember áldozásnak. Hatalmas erővel cipel engem a Rákóczi tér már 1998. óta, elevenen szedi szét mindenemet. Hiába kérek segítséget, nincsen sehol senki, hiszen három orvos volt összesen, aki nem ártott és nem áldozta meg az embereket születésem óta.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Magas koleszterin szint, miért van ez nekem?
  2015-10-09 16:46:51, péntek
 
 
A magyar lakosságnak kétszeresére nő a koleszerin szintje a felnőtt korára, mint amivel megszületett.

Ezt az életstílusunk hozza magával. Hiszen az őseinknek a gyűjtögető és a vadászó életmódjánál ez a szint jelentősen nem változott.

A magas koleszterin szint maga nem fáj, sokáig lapul és a végén kegyetlenül lesújt. Az eredmény az agy- vagy a szívinfarktus.

De miért van az, hogy valakinek van és másnak nincs magas koleszterin szintje?
Az okokat két csoportra oszthatjuk: elsődleges és másodlagos okokra. Mint általában.

Elsődleges okok - Fő szerepben a gének vannak
Az elsődleges okokat a zsíranyagcsere zavaroknál a genetikánk adja nekünk. A tudósok szerint az okok zömét képezik az örökletes "adottságok". Ebben az esetben az érintetettknél nagyon jelentősen megnő a kardiovaszkuláris betegségek kialakulásának valószínűsége.
Az ischaemiás szívbetegség kialakulásának valószínűsége itt 20x nagyobb.

Másodlagos okok - betegségek miatt, melyeket a helytelen életstílus hozza
A másodlagos okok közé tartozik pl. a pajzsmirigy túlműködése, a nem diagnosztizált cukorbetegség, a túlsúly, stb....s a helytelen életstílus. Eben az esetben a kezelés sokkal jobb eredményekkel jár.

Ha már előfordult a családunkban a magas koleszetrin szint, akkor tanácsos megnézni hogyan állunk vele.
De minden esetben segíthetünk magunknak: helyesen étkezzünk, mozogjunk, ne dohányozzunk.

Az étkezésnél segíthetnek nekünk a növények, a gyógynövények.
Ezek pl:
fokhagyma
vöröshagyma
sárga tárnics
szőlő
alma
leuzea
parlagi ligetszépe
közönséges tarackbúza
zöld tea
diók
zabpehely
bab, lencse
olivabogyó
avokádó
kókuszolaj
kenderolaj

Forrás: Természet egészsége Magazin
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Kókuszolaj a gombák és baktériumok ellen
  2015-10-09 09:04:31, péntek
 
 
Kókuszolaj segíthet a gombák és baktériumok megsemmisítésében, az immunrendszer erősítésében.

A kókuszolaj zsírsavakból tevődik, melyek sok antioxidáns tartalmaznak. Ezért képes a baktériumok, a gombák, az erjesztőgombák lipid membránjait felbontani és hatni, mint egy természetes antibiotikum.

Kivételesen jó eredményeket mutat a kellemetlen kandidózis (candida albicans) kezelésénél. Tapasztalatok alapján, naponta reggel egy kanál kókuszolaj kiváló hatással van.

Az influenzás időszakban tanácsos a teabá vagy kávéba tenni.

Olyan kókuszolajat válasszunk, mely hidegen sajtolt és nem iparilag gyártott, hogy megtartsa a kívánt hatását, ne csak zsír legyen a rántott hús alá.

Jó étvágyat !

http://www.egeszseg-magazin.com/?mc_cid=bd22097810&mc_eid=94b61b9247#!KÓKUSZO LAJ-A-GOMBÁK-ÉS-BAKTÉRIUMOK-ELLEN-/cjds/5616a82d0cf2b4b4ecc5da08
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Kávéfőzők, háztartási gépek, vércukormérő tesztcsík...
  2014-09-15 09:15:31, hétfő
 
  Húsz esztendeje tart a két elmeosztály (egyik a média Benkő Dániel nyolcvan éve ember áldozóival Zoltán Erika árnyékaival gyalázattal) és Müller Péter menhelye kávéfőzőgépek tönkretételével emelt kávés elmeosztályának megtartása, emelése. Ezek az ötágú Dávid csillagosok a Rákóczi térről 1971-ben kezdtek Dávid Mónika helyetti eltemetésemmel. Húsz éve ember kínzást hajtanak végre a túszként Rákóczi térre hozott emberek megölésével.

Az emberek fogatlanítása a Rákóczi tér és a menhely roma csapásai által történt meg, valamint a II-es elmeosztálya által a miskolci megyei kórháznak, amivel a média indított húsz éve.
Az emberek nem árnyékok, mint a Rákóczi tér, nem tudja a szervezet a protézist befogadni, nem tágulnak, kommunikációs bénításaikkal nem tudnak és tudtak élni.

1986-ban Csernobilkor támadott meg Ádám és Éva zsidó börtön népének sátánja kígyó formájában, ez a strumám. Nem engedték a már meghalt orvosok, hogy endocronológiai kezelésre menjek, nem lehet rá gyógyszert szedni. Öt éve szedetik velem a hormon tartalmű Metotrynt, együtt a pszichiátriai Abilliffel, majd injekcióval, együtt a mensesem romák helyetti elmulatásával injekciójuk beadását követően emberek kihalatása miatt a csontritkulás gyógyszer hormonjával. Már 1986-os börtön támadásomkor ninóztak a véremben, állandó fehérvérszám emelkedést hajtottak végre, szabályszerűen elpusztították a vörös vérsejteket, 1990-ig jártam kapufélfákba kapaszkodva miatta - Káli Sándor árnyékoskertje helyett, aki itt polgármester lett.
Szabályszerűen belül tönkretették mindenemet, nemcsak az innyemet Gór Nagy Mária börtönével helyette, hanem a vérképemet, gyomromat, anyagcserémet, emésztésemet.
Most ismét endocronógiára küldtek, nem mondhatom, hogy a sátán a strumám, mert akkor bezárnak az elmére. Dr. Szlivka kiabálta, mint körzeti orvos, hogy nem szabad struma orvoshoz mennem, mert nekem nem strumám van, ugyanezt mondta dr. Melion József, s ezt követően támadott a három Rákóczi téri hosszabbítás, gyaláznak a Rákóczi tér és a börtön helyett. Amerika nem harcolt emberi túszok bemutatásával az ég seregének és minden országnak, ahogyan Magyarország tette a romániai csapásokkal.
Múlt hónapban a Minipress automata kávéfőzőm is elromlott, javíthatatlan. Mindent itt tesznek tönkre és szereznek be a börtönnel, mivel elektromosságok, 2007-ben a városi rendőrségre vitt Attila szirmabesenyői zöldségessel engem elmebetegként megszégyenítve maguk helyett fejezték be a Bertalan és Révész utcai apokalptikus csapások helyetti könyveket, majd kitették az Ingatlannyilvántartóra a Hitel táblát. Én a nyolcvan éve Talmudos csapásokkal frigyet kötő börtönnel, karmikus szülöttjeinek sorsával nem tudok szembe szállni, ráadásul sötétkapus dögökkel ugráltak rajtam, s vannak itt 1986. óta.

Tavaly kölcsön kaptam vércukormérű készüléket tesztcsíkokkal, másnap reggelre az összes tesztcsík eltűnt a bezárt vérnyomásmérő dobozból. Mindent dugdosnom kell, mert börtön és elmeosztály menhellyel van a lakásban és mindent tönkretesznek, fillérezgetnek, nyomorba döntöttek először a zsidók nyomorultjai helyett 1967-ben , majd maguk és a Rákóczi tér, cigányság helyett, így mentek az elme cigányai Máriapócsra tegnap, születésem óta Ágnes Baratta helyett belőlem emelték őket emberré, tündérkirályfi Mágával együtt Pszichografológia alapján.

A II-es elmeosztálya megreformálta az áldozásommal végig haladva az összes súlyos elmebetegségen a menhellyel - roma csapásokkal - az egészségügyet, beadva nekem a cigányság gyógyszereit, helycserét hajtott végre velünk a cigányság emelésével húsz éve ismétlésben. Mindenemet bezúzta, bennem van, 2004-ben a menhely kiszedte jó fogaimat, mindegyikbe rontásokat tettek, bűzlöttek a fogaim. Ezt követően felül protézist készítettek, mivel kommunikációsan a két utcai berendezés Sólyom egyiptomi kezdetével folyamatosan csonkított a magukat esernyővel védőkkel, Heti Hetessel együtt. Az egyik súlyos elmebeteg menhely csapás rángatta a száját, ezt követően Müllerék megrontották a számat, oldalra megy és folyamatosan dörzsölöm a fogaimat. Most ellopták a jótállási jegyet, a F. Krisztina mint csapások fogmegtartója szőkeként gyilkosságomból férjhez adott és szaporodott és Liptaival berendezett körzetbe hiába mentem vissza, hogy az első éjszaka kiesett a számból a fog, tömje alá, nem akarja. Normális a fogtechnikusa szerint, hogy kiesik a fog éjszaka és nappal is fekvéskor a szájból, nem akarnak garanciát vállalni a rossz mini fogsor miatt. Ez lett az atlantiszi Gina Lolobrigida mentésből, atlantiszi földrengés a szájban a II-es elmétől. Saját apokalipszisüket hajtották végre a főnixes Rákóczi térrel együtt, én letem a bárányuk álmatlansággal megrajzolva utólag, illetve folytatásában az apokalipszisüknek fekete angyalokkal....Most divat angyalokat ábrázolni, a fekete angyalokat segítségül hívni, ha már atlantisziak nem tudnak segíteni.

Állattá tettek engemet, a méhemben a Rákóczi tér gyalázata húsz éve, a gyomromban, tüdömben a II-es elmeosztály szellemvilága, minden részemben az Időjelek rajzainak megfelelő csapások vannak hintás magyar kislány kezdete óta G. Maczó Ágnesnek és Motsilnik Katalinnak, Koncz Zsuzsa elméjével a kommunista korok Vörös Oroszlános végrehajtásának egyedül rajtam.

Tegnap leállt a mikrohullámú sütő. Minden hónapban tönkre tesznek valamit, s már ez így megy 1991. óta, már ismértlésben is a menhellyel. A halál reformátusok sorsát hajtják végre Nagy Anna helyetti teljes begyűjtésével a jeruzsálemi csapásoknak születésem óta, ezeket vitték ki a városból a lányommal tartva el helyettük.

Nem tudok hová fordulni, két hete a farmeremet lopták el, nem tudni, mit visznek el a lakásból, de 16 éve a könyvek egyszerűen felemelkedtek a levegőben, mint ahogyan a csutak dr. Csutak beállításakor pszichiáternek 1995-ben.

Most nagyon szomorú vagyok, mert ismét beállítottak gyógyszert a cukorra. Már negyven kiló hízásnál járok 1995. óta, amióta a két elme és a Rákóczi téri hosszabbítások megtámadtak a kórházban, majd a menhely akaszgatással a börtön karmikusok helyett az iker házában az iker toronynak. Jelenleg ismét híztam, tíz kilóőt, most 97 kg vagyok. Igaza van a szőke focista feleségnek, hogy az okos barna majdnem egy mázsa. Nem mondott igazat az okossággal kapcsolatban, ugyanis én vagyok 1986. óta az ostoba szőke, valamennyi szőkéje a cigányságnak már húsz éve belőlem él, nemcsak a Rákóczi tér Gábor Zsazsa kezdetével a médiának.

Húgysav értékem is magas, bár nem eszek húst, nemcsak azért, mert nem telik rá, sem babot, sem borsót, ami felvinné. Mind emésztési problémája a bennem növő média elmeosztályának, amelyik refluxszal nyitogatja a gyomorszájamat. Állat lettem, falós elme van bennem húsz éve már, mert a falás is elmebetegség, az is, ha valaki gyász idejében édességet eszik. Valamennyit végrehajtották.

Nekem nincsen védelmem, én ember vagyok, sem ufó kíséretem nincs, mint a borsodi alkoholistáknak, elmeosztályoknak, sem maffia, sem menhely védettségem, sem börtön védelmem, mint Korda Györgyéknek a Rákóczi téri Balázs Klárival. Engem senki sem véd meg, köröttem egyfolytában járni kellene valamilyen védelemnek a csapások ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Köszvény és magas vérnyomás, napi problémák
  2014-04-28 19:10:27, hétfő
 
  Ma befejeződött április 1-től a fél éves, éves orvosi ellenőrzésem. Lényegében a hét éve lábaim tönkre menésével kezdődött betegség sorozat diagnosztikája változatlan, hozzájuk jött a magas vérnyomás és a köszvény. Diétázni kellene, 1998. óta 30 kg felesleg van rajtam, december óta 5 kg-ot híztam. Nem örülök a köszvénynek, ez is karmikus betegség, mint a magas vérnyomás. Azt kérdezte az orvos, sok húst eszek-e. Üzemire járok - mióta nem tízezer forintból élek -, ritkán van kis darab hús. - Nassolni szokott-e? - Soha életemben nem nassoltam, sem süteményt, sem chipset, sem csokoládét nem szoktam enni, még soha nem költöttem ilyenekre. Megnéztem a köszvény jelentését. Az elhízás az egyik ok, amiért kezeimet már alig tudom használni, annyira meg vannak a szívem miatt dagadva. Alkohol fogyasztás és sok húsféleség, hal, fehérje a másik ok. Rendszerint vasárnap dobok össze valamit leves nélkül, mert arra nem nagyon telik, csak egy évben kétszer, Karácsonykor és Húsvétkor csirkefarhátra, zöldségre és levestésztára. Vasárnaponként általában zöldség-féleséget készítek. Nem tudok diétázni, kellene minden nap tízóraira, uzsonnára joghurt, kefír, olajos, paradicsomos hal, meg ehhez hasonlók. Még ilyenekre soha nem költöttem a reklámokkal ellentétben. Nekem nincsen Halak az ünnepi tortámon, esetleg romániai ágykacsa gyertyával.

Rájöttem, mi okozta a labor eredmény eltérést. Szoktam venni uzsonnára instant zacskós 80,-Ft-os húslevest, ez tilos, mert a leveskocka is tiltó listán szerepel. Tartok az izületi fájdalmaktól.

Ma a három hónapja vásárolt kínai fekete retiküllömben a kulcstartó cipzáros rész cipzárja elromlott. Megvan a jövő hónapi kiadásom előre, a táskás biztos, hogy elkér érte 1500-at.
Szétment a hat éves kék sportcipőm hátsó része, hullik a kérgéből a szivacs. Ilyen sportcipőt nem lehet venni a boltban. A cipész kb. 1200-ért fogja bestoppolni.

Ma elvittem a Sugárba a 2D mellé a múlt héten olcsón vásárolt vászoncipőket, melyeket azért vettem, hogy néha szoknyát is felvehessek, ha már a tönkrement lábaimra nem lehet cipőt vásárolni. Ortopéd cipőt nem lehet csak nadrághoz felvenni, s már az én lábaim örökre deformáltak maradnak kínai Ritoók könyv végrehajtása miatt és a két háromszög jeles korláti cigánytelep elmeosztálya végrehajtásában két háromszög alakú seb kezdetével a lábfejeim eldeformálásának. Mivel a sebészet nem gipszelte be a bokámat bokaficamkor, lesüllyedt mindkét bokám, teljesen formátlan, alig tudok lépni a lábfejeimen. Pénteken megnézték gépen hová helyeződik a súlyom, mennyire mentek tönkre a lábaim. Készítettek cipőbetétet is a maradék párezer forintomból a rezsik, ebéd, legfontosabb dolgok megvétele, kifizetése után. A betét miatt a vászoncipők kicsik lettek. Át akartam őket cserélni, még dobozban voltak, ahogyan megvettem őket, blokkal együtt mentem a boltba a Centrum mellé. A kínai bolt nem cserélte ki a cipőket egy számmal nagyobbra arra hivatkozva, hogy csak három napig cserélnek vissza árut.

Minden elromlik előbb-utóbb, jól tudom, de nekem havonta romlik el valami a lakásban. A mélyhűtő ajtó cseréjét már egy éve halasztom, mert 8700-ba kerül. Tavaly nyáron tört le az egyik része. A kiszállás is hozzájön. A múlt hónapban a vizes dolog 7000-be került. Lehet, hogy máshol is így van, de nekem nagyon megterhelő havonta az, hogy mindig elromlik valami.

Én vagyok a rendetlen az elmeosztály helyett, itt ismétlésben is, mert ide lettek berendezve Ganxtáék Malekékkel Halként a pszichografológia rendetlenjeként. Tisztaság mániás voltam, szerintem túlzásba is vittem a kéthetente történő ablak tisztítást, azt, hogy naponta éjjjel kettő körül fejeztem be a vasalást, főzést másnapra, takarítással együtt. Minden héten szőnyeget tisztítottam, padlószőnyeget, patyolat rend volt mindig nálam. Ez sem jó, már ötven fölött rájön az ember arra, hogy nem azért vagyok, hogy a lakást szolgáljam, hanem a lakás azért van, hogy otthonom legyen és jól érezzem magam benne. Elméletben a saját személyiségemet kellene tükröznie, de ez a csótány lyuk soha nem fogja, különösen nem erkély nélkül. Éppen tegnap néztem, hogy egy férfit sajnáltak, mert nincsen fürdőszobája, embertelen körülménynek tartva. Az embereknek 130 éve a borsodiak a börtönnel nem engedték a fürdőszobát, előlről kezdték vízöntő korral születésemkor a találmányokat, mint a televízió előtt a villanyt, a közvilágítást az utcákon. Apáék segítettek a villanyszerelési munkálatokban, akkor még volt szorgalmas segítője mindenkinek, minden ügynek. Talán ezért is gondolta Miskolcl városa Benedek Éva számvitelis Halak szülöttel, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak.

Nem volt fürdőszobám Józsefváros helyett mosónőként Karcsán és az albérletben az Árpád utcán, mégis tiszták voltunk, bár kellemetlen lavórban mosakodni, cipelni a kútról a rengeteg vizet.

Itt fekete a nagyszoba tapétája, mivel túlzsúfolt, a bérházba nem lehet pakolni, soha nem lesz kifestve, s már nem tudok bánni a festőkkel sem. Nem nekem való. Csoda, hogy egyáltalán ki tudom már nyitni az ajtót, mert a börtön és nácik helyetti fóbiámmal nem tudtam 1990. óta beengedni senkit a kiliáni börtön tégla lakásba, sem én kimenni az utcára, boltba különösen nem.

Itt az 1995-ös megtámadásomkor ismétlésben is 1991-et és 1986-ot, születési évemet megmaradtak folyamatosan újítják a lakásaikat, jól élnek, autóval járnak, nem fóbiások, nem szédülnek, a szőkék sem. A Kiss Tábornok utcai szőkék vigyorognak, amikor meglátlak az utcán. A házmesterek, hivatalsegédek, mint apokalipszis kezdetei nyaralgatnak a világban, ahogyan a megmentett irigység, Fábry előadta.

Félek a köszvénytől, már a kezeimet nem tudom használni, hatalmasra dagadtak. Tornázni kellene, de fáj a gerincem és minden részem. Annyira szeretnék szabad lenni, emberként élni!
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Iszonyatos a gerinc fájdalmam
  2013-11-19 20:38:21, kedd
 
  Két hete iszonyatos gerinc fájdalmaim vannak, olyan, mintha hátul középen kettétört volna derekamnál a felső és alsó testem. Lefeküdni csak úgy tudok a bal oldalamra, hogy a jobb oldalamat kezeimmel helyezem az ágyra. Kaptam rá erős fájdalomcsillapítót, izomlazítót, kenőcsöt, de nem használ, nem az izmaimban érzem a fájdalmat, hanem mélyről, a gerincemből. Jövő héten elmegyek a traumatológiára, besorakozom. Akartam időpontot kérni, de a szervezetlenség miatt a megyei kórházban nem adnak, ugyanis a Vasgyárból odavitték a traumatológiát. Bármi történne, legyen törés, bokaficam, több ezer forintos taxiköltséggel lehetne eljutni a város másik végébe, ráadásul a megyeibe jár az egész megye. Tömegnyomor! Érthetetlen a felszámolása minden szakszerűségnek. Itt lehetett előjegyzést is kérni, ezerkétszáz forintért elvitt a taxi is. Remélem, nem fognak gipszelni!

Már ezelőtt kilenc évvel kezdődött a megyei kórházban szintén a gerincfájdalmam, akkor időnként adtak rá Cataflant. Akkor történt valami, de ugyanúgy nem fogják kivizsgálni, mint a többi betegséget, mert betegnek lenni mindenkinek joga van, nekem jár a börtön minden betegsége, mert megérdemeltem.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 155 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 321
  • e Hét: 479
  • e Hónap: 2838
  • e Év: 55104
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.