Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Stresz-űző, relaxációs zene
  2018-06-13 18:08:09, szerda
 
  Ez a dal ígéri, hogy 5 perc alatt felold a stressz és feszültség alól. Csupán relaxálnod kell és meghallgatni az alábbi videót.

Ez a dal percek alatt meggyógyítja a feszültséget, beindítja az öngyógyító folyamatokat!

A Body Mind Zone YouTube csatorna a stresszűző, relaxációs zenék “otthona", itt aztán rengeteg dalt megtalálsz. Találsz itt dalokat: relaxálásra, tanulásra, alvásra, gyógyulásra, de Zen és Reiki dalokat is meghallgathatsz.

Az alábbi dal ideális lehet, hogy megszabadulj a stressztől és a feszültségtől, hogy egyensúlyt teremts az életedben. A dalok úgy vannak összeállítva, hogy ha átengeded magad elfeledkezhetsz a legnagyobb problémáktól is, életedbe hozhatod a békét.

A relaxációs és meditációs zene ideális lehet, hogy elérj egy mély tudatállapotra, ahol beindul az öngyógyítás folyamata is, amely nemcsak a testre hat, hanem az elmére és a lélekre is.

A videó, hallgasd

Link
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Fontos tudnivaló a májról
  2018-06-13 18:02:05, szerda
 
  7 jel, ami májbetegségre utalhat, így mindenképp figyeljünk ezekre!

1. Fáradtság
Több tanulmányban is fény derült arra, hogy a kimerültség az egyik leggyakoribb tünete a májbetegségnek, amit a szervezet és az agy neurokémiai egyensúlyának felbomlása eredményez. Magyarán, ha a máj nem működik megfelelően, akkor a méreganyagok felhalmozódnak a szervezetben, ami lelassuláshoz, fáradtsághoz vezet.

2. Kiszáradt bőr
Ha valakinek szinte mindig száraz bőre van, ami ráadásul viszket is, akkor nagy az esélye annak, hogy a máj miatt alakul ki ez a kellemetlenség. Ez azért van, mert a máj nem tudja megfelelően ellátni a szervezet vízszabályozását, ennek következtében a bőr kiszárad, irritáció és sötét, barnás foltok kialakulását okozva.

3. Hasüregi fájdalom
Ha a máj megsérült, megbetegedett, akkor a hasüregben lüktető, szúró érzés tapasztalható. A májkárosodást okozhatják gyógyszerek is, így mindenképp el kell menni kontrollvizsgálatokra, hogy megelőzzük a bajt.

4. Émelygés, hányás
Ha a máj méregtelenítő funkciója megsérült, akkor emésztési panaszok, hányás, émelygés léphet fel, mivel a szervezet nehezen tud megszabadulni a felhalmozódott méreganyagoktól.

A máj az egyik legnagyobb szerv az emésztőrendszeren belül, ezért bármilyen májkárosodással emésztési problémák léphetnek fel. A toxinok felhalmozódása estén gyakran lép fel hányinger, hányás.

5. Szederjesség
Mivel a sérült máj nem tudja megfelelően biztosítani a véralvadáshoz szükséges proteineket, ezért főként a végtagok véraláfutásosak, szederjesek lesznek, és sérülés esetén a vérzés nehezen csillapítható.

6. Duzzadás a hasüregben
Májbetegség esetén gondok keletkeznek a szerv vérellátásában, így a környező vénák megdagadnak, ezért tapintáskor azt érezhetjük, hogy a májunk meg van duzzadva. A betegség a vérnyomást is megemeli ezen a területen, ami a folyadék felgyülemlését is előidézi, növelve a májcirrózis esélyét.

7. Sárgaság
Ha a szem, a bőr, a körömágy besárgul, akkor a sárgaság nevű betegséggel állunk szemben. Jó hír viszont, hogy a máj egy rendkívüli szerv, ami nagyfokú regenerálódásra képes, így a sárgaságot pihenéssel, vitamindús élelmiszerekkel lehet átvészelni.

 
 
0 komment , kategória:  Család  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 601 db bejegyzés
e év: 7375 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 926
  • e Hét: 6064
  • e Hónap: 12447
  • e Év: 134320
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.