Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/123 oldal   Bejegyzések száma: 1223 
A média és a világ 66 éve nem állítja le az áldozást
  2024-04-16 07:12:43, kedd
 
  A média és a világ 66 éve nem állítja le a véráldozását bűnelhordozásával Magyarország elmebetegeinek, amiket meg sem lehet büntetni tetteik, szerepeik, deformációk, betegségeik, erkölcstelenségeik végrehajtásával. Nyugodtan választanak 1997 óta tartó tor temetői, győzelmi ünneplőkként, készülnek a jövőjükre. Sőt, még érdeklődő levelemre sem válaszolnak, vagy segítséget sem nyújtanak, hanem letiltanak mindenhonnan, vagy moderálnak. Folytatják tovább, Varga Zoltán lengyel médiát vásárolt fel, Orbánék európait, hogy végtelenül hosszabbítsanak, amiért titkosítottak is eddig mindent.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öregségi nyugdíj és hibázás
  2024-04-15 23:42:05, hétfő
 
  Elmentem ma a Nyugdíjfolyósítóba, betéttel, ami hatalmas terhet jelent, mert ennek soha nem lesz vége.Mondtam, hogy miért jöttem sorszámot kérve, közölte a portás, hogy a nyugdíjfolyósító elköltözött, de ha ki van töltve a kérelem, ad sorszámot, be lehet adni és majd továbbítják. Leültem várakozni, majd odamentem, mikor rám került a sor az ügyintézőhöz. Betettem a sorszámot az üvegfalig, erre hangosan rám szólt, hogy tegyem neki beljebb. Ő nem tudott érte kinyúlni ezek szerint. Nem vette el a papírokat, azt mondta, menjek el személyesen a Mindszent térre. Hirtelen nem tudtam, hová is kell menni, nem tudtam behatárolni, mert én a kilencvenes években jártam ott a TB-ben. Hát odataláltam, nagyon kedves volt az ügyintéző hölgy, de nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van, arra gondoltam, holnap fel kellene hívni telefonon, mert nem jól adtam meg az e-mail címemet. Elmondtam részletesen az elejét, majd a kukac után annyit, hogy gmail.com, de a pontot kihagytam szóban. Kétszer is mondta, hogy pont, s én azt hittem, természetes, hogy a gmail után pont kell, nem mondtam, hogy igen, a gmail után kell a pont. Remélem, megtalál majd a levele, megbeszélem még valakivel, telefonáljak-e emiatt. Nagyon morfondírozó vagyok, nem nyugszom meg, csak ha lerendezem a problémát.

Hát nyugdíjba megyek, ha mindez igaz, majd levélben értesít, mennyire jön ki a nyugdíj a bedolgozott évek után. Nem engedett az egészségügy munkát végezni az állandó mészárlása és szerepei végrehajtása végett, hatalmas erővel és hipnózissal. De le sem százalékoltak bolt és közlekedési fóbiájuk kezdetével, legyőzési sorozataik ellenére, a lányommal tartattak el. Illetve pár évig voltam leszázalékolva kizáró gondnoksága idején Mülleréknek, míg a kivégzéseik tartottak a betegségeivel a súlyos csapásaiknak.Nem akarok járadékos lenni örökké, még ha kevés is a bevételem. A betegeiket hatalmas nyugdíjakkal rokkantosították, árvaságikat, özvegyi nyugdíjakat vesznek fel közgyóggyal együtt.Már ezt talán soha nem lehet meg nem történtté tenni, lerendezni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki akarják dobni a pajzsmirigyeimet az egészségügy miatt
  2024-04-11 16:11:48, csütörtök
 
  Voltam endocrin gondozóban, vittem vissza a citológiai eredményt a bal oldali strumagöbről. Azt hittem, mivel gyulladás van az eredményben, lehet gyulladásgátlót felírni, de nincsen más az orvos szerint, csak Metotyrin, amit mindig összekeverek, mikor rákérdez a régi cukorgyógyszer, Mercorferin nevével. Júniusban kell visszamenni laboreredménnyel, akkor kell választ adni, belemegyek-e a műtétbe, mert szerinte ettől fulladok, hiába mondtam, hogy tüdőről inkább. Megemlítettem, hogy a covid előtt, mikor műtétre jegyeztek elő, azt mondta a sebész, hogy mivel göbös a pajzsmirigy, teljesen eltávolítják a pajzsmirigyeket. Az azt jelenti, hogy míg élek, pótolni kell gyógyszerszedéssel a hormonokat, melyek a test működéséért felelősek. Régebben az orvosok még műtöttek úgy, hogy részlegesen távolítottak el mirigyeket, nem dobták ki az összeset. Hogy mondjam el neki, hogy Müller cigány sátánistái megtámadták a világ ura nyakamban lévő csapását feketemágiával, ami után egyből kialakultak a göbök 1997-es kivégzésüknél, amiből egyből mintát is vett a megyei kórház struma osztálya. A covid előtti műtéti előjegyzéskor egy fiatal doktornő fogadott, a cigány takarítónő jelenlétében. Ült az asztalnál, csend volt, egyszer csak felnézett és azt mondta nagy hangon, hogy lófasz. Hogy is bízhatnék meg bárkiben az egészségügyben, amikor kivégeztek engem folyamatosan az elmebetegeik, amik most is itt vannak, mérgezve a cigarettájukkal, hatalmas erővel tüdőfullasztással Hunnia börtön elmebetegeivel együtt, meg az ózdiakkal? Mindenkit kiiktatnak az élők közül, aki tudja, hogy Müllerék támadtak meg lábaim széttaposásával és a hangom elvételével, illetve együtt mészároltak végig. Mivel a reformátusok sorsát és tetteit ismételték, azt tesznek, amit akarnak deformációik mellett és én csak egy ember vagyok, nem tudok védekezni ellenük, így nem volt nehéz dolguk. Segítségre lenne szükségem, akik leveszik rólam a gyilkosaimat, a Vargák kíséreteivel együtt, mint állandó hosszabbítóival a végtelen áldozásnak.

Geszti Péter boldogságot tanít a nemi csapásokkal, mint liberálisokkal közösen, miután a népével két kisgyerek mellett gyaláztatott meg éveken keresztül a rózsakeresztes rendjükkel, miután legyőztek Csernobilkor hidegháborús kommunisták helyett, mivel a szerepeiket az itteni játékosok nem vállalták. Gesztinek állandó lehetett a nemi gyalázása az I. emelet beállításával. Nem tudtam védekezni ellenük Sátoraljaújhelyen, összetöréseim közben a kurváik miatt. Én nem bocsátom meg, amit a gyerekek tapasztaltak a viselkedésem megváltozásával, hogy ennyien mészároltak, gyaláztak egyszerre a földönkívülijeivel együtt Jeruzsálemnek, sem a nyomort, sem a fényevést, kösztümös beöltöztetés közben, sem a termékennyé télelemet 13 éves koromban, sem a hosszabbításukat Bródy hasonmás férjjel, Kukó cigányság kísérete mellett, egykori Magyarország legyilkolóinak kitermelésével, meggyaláztatásával a világkönyvtáros családjával, a gyerekek megtámadásával, sem azzal, hogy nem engedték, hogy tiszteljenek engem pókok emberré nemesítése miatt, sem a torzításaikat, a rengeteg fizikai munkát, betegségeket, kihasználásukat, eltartásomat hosszú-hosszú évekig a reformátusok emelésével Nagy Anna főszereplőjük helyett feltámadásuk céljából, sem az összes szerep végrehajtását Kelet ózdi feketemágusaival, cigányságukkal, sem a szőkéik miatti nemi gyalázásukat, sem a liberálisok helyetti nemi gyalázásukat 1990 óta, sem a családom genetikai kihalatását, betegségeik végrehajtását, állandó támadásukat érzékenyítés néven, öcsém és azok halálát, akik szerettek. Nincs bocsánat, mivel engem tettek meg Ízisz-Jézussá, van bocsánatos bűn és nem bocsánatos, hiába hordatták el a világ bűneit, mint betegségeiket, tetteikkel együtt, nincs rá bocsánat, mert olyat kottáztak lopott atlantiszi mágiával az égbe, melyet többé nem mos le a hó, szándékosan, előre eltervezetten.

Nem tudok már beszélni, körben van rajtam valami, tele van a tüdőm tisztátalan lélekkel, ezek a huhogók, ahogyan írták az egyik fórumon. Nemesednek emberré kakas történelme kezdetével a szlovákoknak, Tóth atyafiakkal az élen Babylonként, amit Müllerék a cigánysággal állítottak össze Kecskések és Farkasok miatti kivégzéssel, megváltási tervével a németeknek India vonultatása és emberré nemesítése mellett véráldozással Ázsia népeivel együtt, meg a szappantisztító sorozatok országaival és városaival.

Úgy döntöttem, nyugdíjba megyek a jövő héten akkor is, ha elveszítem a novemberi prémiumot, emelést és 13. havi nyugdíjat jövőre, mert nem lehet örökké rokkantsági ellátottként élni. Annak ellenére, hogy iszonyatos állapotban vagyok.
A struma gondozóba csak boltba járó ruhában mentem, farmerdzsekiben. Amíg jártam az inkontencia vizsgálatokat, kénytelen voltam bevásárló műbőr táskát vinni, amolyan indiait, mert vittem magammal pótnadrágot is a biztonság kedvéért. Meg felvettem tunikára dupla polár sportos felsőt, amit még soha nem tettem eddig. Kilógott a tunika a polár alól. Vannak pancsóim, de elegem van már abból, hogy 2009 óta kontrollokra járok, oda öltözök ki normálisan. Meg minek a sárga alsó végigcsattant fogakhoz elegáns ruha? Meg már nem érdekel, hogy megszólnak Miskolcon, hogy pacuha vagyok, abban a városban, amelyik ócska göncben koldultatott hosszú évekig, a lányommal tartatva el, akit kevéske fizetségért alkalmaztak pár helyen.Mert az emberek szorgalmasak, ahogyan Benedek Évája mondta az egészségügynek orvos nővére megállapítása mellett, hogy nekem mindig férfira van szükségem Jakubcsek Gabriella mondatával, mikor kértem egyszer három munkakörért fizetésemelést: "Az emberek nem pénzért dolgoznak". A Babylon pörcegödre mindig is visszaélt, amióta megvannak az emberi szorgalommal, nyomorban, ingyen dolgoztatva, vagy a legkevesebbért az embereket. És ezeké a jelenlegi ispánságos világ-Magyarország.

Gyerekkoromban egészen férjhez adásomig hipnózisban állandóan jókedvem volt, kivéve a rettegő időszakokat anyám miatt, meg az állandó szégyenérzetet a viselkedése, piros és ócska, csúnya ruhák rám adása miatt. Még a szám formája is olyan volt, hogy a vége az ajkaknak kicsit felfelé ívelt. Mert az emberek bűn nélküliek, tiszták, vagyis tökéletesen egészségesek, ami ezzel együtt jár. Ezért támadtak meg minket utolsókként Hunnia börtönnel és Németország szövetségében kakasként, amit Gáspár Győzővel ünnepeltek,anyámmal hosszabbítanak jelenleg is a kommunistákkal, most a szereplők bevizelésével, elmenő tüdőhanggal együtt. Árja németként a Rákóczi tér áldozott, Vénuszként a földönkívüliek Illés miatt. Így is rendezték be az országot a fogadásomra, a világmindenség apokaliptikus Ratkós névtárával, világ-mindenség Magyarországa létrehozása céljából, patológiákkal, elmebetegekkel, egykori történelem alapján, amit végrehajtottak. Ezért égették el az írásaimat,kezdeti történelem könyveivel együtt. India nemi gyalázóit kitermelték főzőmestereknek, saját vállalkozásokkal, nemi gyalázásai közben Ágnes asszony népének, Iker torony népeként, állatokkal fajtalankodókkal együtt.

Régen nem beszéltem feleslegesen, csak hivatalos ügyekben idegenekkel, nagyon lényegre törő voltam. Egyszer hallottam Szabóné házi nénit pletykálni a volt férjemről az utcán, hogy naponta részegen jár haza. Átmentem, finoman beolvastam neki, hogy rólunk megkérem, hogy ne beszéljen, de közben teljesen lehalkult a hangom, remegtem. Hát ennyire nem valóak az emberek a jellemtelen, rossz természetű elmebetegei közé Magyarországnak. És nem az emberek tehettek arról, hogy az ország legyőzői felszámolták az emberiséget, ezt ünneplik 1997 óta, kisvonattal, Mészáros gázszerelővel külön a csernobili nemi legyőzésüket. Mióta legyőztek, nem voltam magamnál, azt hiszem, csak lényegeset beszéltem, amikor éppen nem ment el a hangom. Mert így termelték ki a világ kommunikációs csapásait. 2011 óta tanulok beszélni másokkal, de rengeteg bakival, meg utálattal az arcokon a hangom miatt. Mert a tüdőkórházak üzemeltetésével a Rákóczi tér már születésem előtt a szív és tiszta énekhang miatt támadott. Szív ellenes sorozatuk első része a szavakkal való sértegetés, hogy az összetört szemet, vagyis szívet létrehozzák. Porcelánszív Sárközy Anita lett volna, akit minden orvostól el kellett volna pörölni. Üres lélek már a kurváiké, amiket kitermeltek gésáival együtt Zoltán Erikának, mikor a koncertje az Omegának véget ért az egész világon, csak Tina Turner Katikaként kiválasztva maradt egyedül, bal arcscsontom összetörésével. Jégszív Oroszország helyett voltam a kilencvenes években, mentek végig az orosz teremtési történelmen ismétlésben már. Benkő a kőszívet jelenti, az angyal gyalázását a Rákóczi térnek, rengeteg cigányával a Balla, Csisztu pináknak, cigány pináiknak Woode Allen kezdetével kerékpár balesetemnek, amikor egy hatalmas kőnek löktek a kaszárnya felett a Hecskén, amit később kiadtak könyben. Megbocsátott neki Németh a Hit gyülekezettől, spritiszta szövetéségében a sátán Mülleri elmeosztályának, kígyó és kereszt jelével.

Ez az egészségügy jele is, a kígyó. Hát le kellene rendezni a struma műtétet, a göbök kivágásával, mirigyek meghagyása mellett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tavaszi szél vizet áraszt
  2024-04-08 19:02:42, hétfő
 
  Ma hajnalban átmerészkedtem a Pennybe, igaz fulladva,hörgésekkel végig, de nem lett ájulás érzetem, kibírtam. Akciós volt a kaukázusi kefír, elfelejtettem venni. A tonhalas pástétom, ami teljesen le volt akciózva, elfogyott. Hát én így sem tudok rászokni, hogy időnként leakciózzák, mert amúgy 590 körül van. És megy a pénzem, minden duplájába kerül, mint pár éve. A nyugdíjszerű ellátásom pedig alig emelkedett. Át leszek-e minősítve valaha is áldozatává az országnak, meg a világnak, vagy azért végeztek ki, tapostak el, gyalázva éjjel-nappal, kínozva megállás nélkül, hogy befejezzék a világ tisztulását, feltámadásuk reményében? Én ember vagyok, nem tudok feltámadni, meg halálra szántak. Ha a lányom nem tartott volna el, nem fizette volna a gyilkosaim utcájában a rezsimet, panelprogram árát, már rég az utcán bomlottam volna le. Mert ez a csapás, amit az Iker tornyos angyal gyalázóktól kaptam, lebontott mindent a számban.

Visszaemlékszem pár orvosra, akik nem ártottak és szörnyűségesen haltak meg a Bertalan utcai kíséretek által. Most is áldoznak, övék a tüdőtámadás tisztátalan lelkeivel a huhogóknak. Hogy eljárták a Szövetség utcai plasztikai sebészetet jópár éve már, mert a főorvosnő nem ártott nekem! Hogy képzelte magát a nagypán népe a Hunnia börtönnel, hogy 88 éven keresztül az utolsó embereket gyalázza és mészárolja megállás nélkül német szövetségben? Cigányokkal végezték ki az értelmiséget és a jóembereket az egész világon? És ők vesznek át emberi méltóság díjat, mint apokalipszis állandó végrehajtói, s már az emberi értékeket is a szájukra vették, kiforgatva, ami miatt gyilkolnak többszáz éve, mint kedvesség, szorgalom, jóság, szemérem, becsületesség, tisztesség? Mindegyik emberi érték ellen létrehozták a csapásaikat, kezdetben kísértésként, mint Fábry Sándort irigységként, Kovács Erzsit féltékenységként, P.né Török Erzsébetet hazugságként, s már ezeknek nemi kivégző kíséreteik vannak, mint egykori lengyel egyház és Magyarország legyőzőinek vége. Fekete levest közvetítenek az ördögök, amik azt játsszák mindig, hogy meghalnak, rájuk oltják a villanyt, amik ránk oltották kb. 2001-ben a háztartási boltban. És ezek a kommunisták? Staller Ilona népével, a náci része Gábor Zsazsával, nemi gyalázásával a romániai pokol népnek. Románia pedig nyugodtan készülődik a jövőbe, mikor itt van a népe, miskolci címerével a pokol népének. Talmud állatai helyett áldoztak, mint Cserháti Zsuzsa denevér helyett, mert valamennyi Hunnia szerepjátékos kiválasztott. Így a legyek is. Nem szerethettek a gyerekeim, mert Ágnes asszonynak űrpók lánya született, elment a foga terhesség alatt, ezért kiszedték az egész világ fogsorát, ami hármunk születése óta tart. És a pókokat beiskolázták fogászati irányba. Ők műveltek mindent a Kelet művészeivel együtt, Müllerék, a miskolci elmeosztály rtl klubja, a Győri kapui és kiliáni Hunnia börtön mellett. Vénusz pókhasával az Iker toronynak Tavaszi szél atlantiszi áldozással, az összes Halak szülött kiválasztása mellett, fűvel, fog és szájpadlás nélkül, széttaposott lábakkal és testtel, öregségi foltjaival az aggoknak, folyamatosan történő nemi gyalázásai mellett Magyarországnak, támadása miatt minden miatt, ami rajtuk nem volt emberi Amerika Földanyája.

Volt férjemet hiába hívtam sétálni, azt mondta, nem vonul fel velünk. Kezdődtek a felvonulásai a kommunista szereplőknek a világ szerepeinek játékosaival együtt,kívánságműsorokkal közös Majálisok rendezésével, miközben a kommunista utcanép Főnix csarnokot épített, mint amik megáldoztak a világ urának, másképp a sátánnak a rózsakeresztes renddel, ég seregével együtt.
Orbánnak annyi dolga volt, hogy learassa a nagypán utcai bibliás Föld vallásait, amik helyett áldoztak Ízisz-Jézusként, Lévai forgószelük ismétlése mellett a cigányaikkal. Hát ez a helyzet, hogy végtelenül hosszabbítanak valamennyien. Még Kim koreai diktátor is meg van jelölve három utóddal, akár Putyin Katyerina lányával. Engem meg sem lehetett közelíteni a feketemágiája miatt Mülleréknek, cigány utcanépével a sátánistáknak, Ágnes asszony ufó kísérete mellett, cigány nemi gyalázóival, romániai halálnép gyertyás gyalázói mellett. Hét éve folytatta kutyás berendezése mellett, üzenve a szabadköműves feketemágusoknak, harmadszor támadva helyettük, hogy én vagyok az áldozat, vonultatva a népüket szivárvány színben. Mi ez? Mindenki tudja rajtam kívül, mi tisztította meg az egész világot a magyarok összes egykori csapásával együtt, mint a tatárokkal? Valamennyi vallás apokalipszist hajtott végre, mint a Jehova, az első, amelyik folyamatosan ismétli öreg házaspár berendezésével a Johanna a farkaskutya történelmet, feketemágusaival, amelyek Kati vezetője ártalmatlanná tett engem a Csanyikban 1991-ben. És Amerika ezeket vonultatja spiritizmusával Müllerék lopott atlantiszi mágiájának vallási globális világtestvériségként,mint apokalipszis állandó végrehajtóit, lírai karámtagjaival a művészeknek, valamennyi stílusuk végrehajtásával az apokriíf feszületesekkel együtt.

Hiába írtam a NATO-nak levelet, tudtam, hogy nem fognak válaszolni, meg ógörög liberalista demokráciáját hírdeti a tömegnek. Ehhez tartozik a Tavaszi szél atlantiszi feltámadásukkal, amiért áldoztak valamennyien, ózdi feketemágusokkal együtt. A magyarok élni akarnak jólétben,mint eddig, büntetlenül, következményei nélkül a tetteiknek, amiket végrehajtottak, támadva folyamatosan a megszületett betegségek miatt. A karmájuk törvényét rúgták fel, hogy vérből akarnak feltámadást rendezni, nem akarnak többé meghalni, ők a világ irányítói voltak mindig, s azok is akarnak maradni tökéletesen az örökkévalóságig.

Csillagmedve miatt 1995-ben támadtak egyszerre a feketemágusok a cigánysággal, mert azt mondta a jungista aranysas orvos és Júlia, a jósnő, hogy primitív udvarlója van a lányomnak. Hogyne támadtak volna, amikor a szőke anyját a fiúnak már elválasztották vadállati férjétől, őket termelték ki, ellátva férjtől kezdve mindennel őket.Csillagmedve már volt szőke és piros, vörös hajú, sokszor volt eldeformálva Szulák Andrea halál népe miatt, mert ők tágulnak és szűkülnek. Sokszor tönkre tették, nem engedték tanulni. Volt olyan iskola, szállítmányozás, nem jut eszembe a másik neve, aminek első osztályát elvégezte ötössel, majd közölték, hogy nem érvényes iskola, nem fogadják el a bizonyítványukat. A tanárképzőbe pedig a munkahely nem engedte el, sem gyakorlati munkára. Takarít, miután mindkét lányomat Müllerék kocsmában engedték meg 12 órázni fillérekért. Csillagmedve medvebocs korait Bocskorék ismételték a miskolci elmeosztállyal, amik berendezték a kutyás hosszabbítást is, húsról leszoktatásával a gyerekeknek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eltelt a húsvét - Tüdőhang
  2024-04-04 08:39:33, csütörtök
 
  Eltelt a Húsvét. Átjött a lányom és a nagyobbik unokám. Hiába tettem el képet, amit előhívattam a lányomnak ajándékba, nem kellett neki, mivel ők a férjével azt mondják, hogy a két gyerek tőlem örökölte a pszichés betegségeket, nem érdekli anyámnak a szép, egykori olaszliszkai birtokos apja, akit megöltek utolsó emberként, nem tudták, hogy a Benkők angyalok voltak, de így ismételték Omegás és Família KFT-es beállítás kezdetével az én áldozásommal fenyő-angyalként.

Összeszedtem magam, beragasztottam a rossz protézist a maradék kevés szájpadlásra és játszottam, hogy jól vagyok. Már ezt játszom 2011 óta, mivel senkinek sem mondhattam, mi van velem. A múltkor rendeltem két üveg olcsó vörös bort, azokat bontottuk meg. Készítettem a változatosság kedvéért cukkini tócsnit kapros joghurttal, meg volt itthon linzer. Jók ezek az összejövetelek. A lányom hozott nekem töltött káposztát.

Éppen elég volt négy napra a sonka, egybefasírt, kolbászból még maradt. Nem készítettem el a sárga túrót, találtam egy szabolcsi videós receptet, könnyű elkészíteni. Majd jövőre.

Nem tudom a lányomat meggyőzni a liberalizmus erkölcstelenségéről, minden emberség összezúzásáról, együtt az egyházakkal, hát még a nácikkal!

Elmentem kedden reggel a Pennybe, hát nagyon lassan tudok menni, hörgök szabályszerűen, nem kapok levegőt és gyűlik a vizelet a hólyagban közben. Valami nyomja, egy hatalmas súly ott lenn, a hasamon is nekem. Úgyhogy eddig sem nagyon tudtam járni a szám és a lábaim miatt, de most végképp be vagyok zárva a lakásba, a legfelső emeletre.

A Szent Ferenc kórház kartonozóját felhívtam, hogy a reumára júliusra kellene időpont, mert július végén jár le a gyógyszerajánlásom, át lehetne-e tenni az időpontot. Rávágta határozottan, hogy nem, holott a tüdősöknél lehetett. Minek menjek el feleslegesen, mikor csak gyógyszer ajánlásra van szükségem? Nem tudok mit tenni, egy nő döntött a sorsomról.

Anyámmal egy hete nem beszélek telefonon. Karácsony óta feliratkozott a bátyám noszogatására minden parókián, karitatív szervezetnél élelmiszer csomagra és kapja egymás után őket, nem tud velük mit kezdeni. Gondolom, a bátyám úgy gondolta, ketten megosztoznak, mert ők nagyon haszonlesők, de anyám születésnapja előtt összevesztek, nem veszik fel a telefont sem neki. Legutóbb a görög pap vitt neki csomagot, konzerveket, tisztítószereket. Mondtam, hogy az nagyon jó, használja el, egye meg a töltött káposztát, meg a többit. Nem eszi meg, nem eszik ő semmit, mondta. Nagyon válogatós, nem csoda,hogy fényevésen tartott minket. Mikor kicsi voltam és apa csirkét, vagy nyulat vágott, magán kívül visítozta, hogy apa gyilkos. Amiben sertésen kívül más is van, nem eszi meg. Megírtam a húgomnak, hogy nem eszik szinte semmit. Jött a telefon, anyám hívott, hogy Éva panaszkodott, hogy hülyeségeket beszélek neki az interneten. Mondtam, hogy csak annyit mondtam, hogy nem eszed meg a konzerveket. De annyit se mondjak, itt letettem a telefont. Éva meg mondta, hogy ő is annyit mondott, hogy Kati is mondta, hogy nem eszel. Mindent sajnos kiforgat és így sorolja mindenkinek. Most össze akart uszítani minket Évával. Hát én nem tartozom a családjához, neki csak a húgom jelenti a családot, akinek már adott enni is.
A görög pap meg akartani áldani gyónás után, nem akarta, azt mondta, nincs neki bűne.

Hát így telnek a napjaim. El is felejtem mindig,hogy a Mónika Show cigányai Verebes tüdőhangját hörgésével és a Tüdő Fábry által bemutatott cigány helyett áldoztak kezdetben, a cigarattáztatásuk meg azóta van, amióta egy nagy darab szőke elmebeteg és egy cigányasszony a kórházban gyűlölve engem közölte, hogy az orvosok fizessék meg nekik a kávét és a cigit. Megöltek minden orvost, aki nem ártott nekünk születésem óta.Ennek soha nem lesz vége, meg vannak szentesülve vérből és gyalázatból a feltámadásra várók.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bárány főszerep a világ bűnei elhordoztatásával
  2024-03-29 19:04:56, péntek
 
  D-né Éva Talmud állandó Bárány főszereplője családjával és bibliai népével nem vállalta a szerepét, így engem jöttek a feketemágusok megtámadni helyette születésemkor. 1983-ban kezdték ismételni folytatásban, amikor a férje, Bandi egy bárányt hozott a fürdőkádba. Felettem laktak a negyediken, nem értettem, hogy ez mit jelent. Már háromgyerekes családként voltak megjelölve a szüleik. Bandi nagyon tönkrement, ivott és magára maradt teljesen, így halt meg. Mindenkit eltüntettek, aki szeretett, ismert, vagy szépnek látott, hallotta a hangomat, vagy tudott arról, hogy mit tettek velem. Még mindig tart Magyarország világ-Magyarországgá váló emberré nemesedésében véráldozással a megszentesülésük, Hunnia szentháromsággal az élen.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ratkós beszületései a szereplőknek
  2024-03-27 10:13:54, szerda
 
  Tegnap besorakoztam a Postára egy csekkel, aztán beadtam a zöldséges boltba a tojástartókat, elvettem egy csomó zöldhagymát, hát nagyon rosszak voltak 390,-Ft-ért.meg vettem egy kis fej lilakáposztát, hát elég sokat fizettem a kettőért. Mindenütt akciós a zöldhagyma, a Tescoban is, a város másik végén, meg holnaptól a Pennyben, de nem tudok érte besorakozni. Nem bírnám ki.

Rácsodálkozom az országra, hogy hazudnak mindenben, de hát ez a sátán népe, ispánságával együtt a nagypán utcájuknak, amelyik sátán ezer éves apokalipszisét hajtotta végre Magyarország felszámolóinak tetteivel, a világ emberiségének legyőzését ismételve egykori tetteik alapján. Tagadják, hogy ők karmikusai a Hunnia elmének, meg hogy Ratkós beszületésekkel jöttek világra szerepeikhez egyetlen áldozásával a népeknek, a mi megszülettetésünkkel a világtörténelemhez, amit kétszer ismételtek, abból vannak valamennyien, egykori történelem alapján felvett elméletekkel.

A HVG, amelyik több, mint negyven éve áldoz a kommunistákkal, amelyek együtt győztek le a rózsakeresztes renddel és a miskolci elmeosztályukkal, most is hosszabbít szövetségben Geszti Péter elméjével.

A magyarországi neonáci németek Orbánt imádják és az indiai cigányságukkal emelkednek megváltási tervével a németeknek. Ezeknek nincsen szégyenérzetük, teljesen normális volt náluk, hogy helyettük támadnak, ha kurválkodnak, betegek, deformáltak, rossz vérük van, mint szereplőinek a bibliájuknak, egyházaikkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2004-es kivégzés után
  2024-03-25 19:50:32, hétfő
 
  Voltam hajnalban a Pennyben. Nagyon örülök, hogy el tudtam menni. Nem kellett csak pár dolog, teljes kiőrlésű kalács és toast kenyér, jutalomfalatka, arctörlő és fertőtlenítő a fürdőbe. Volt 1800 körül karaj farrésszel, nem mertem megvenni, hiába olcsó. Nekem kemény marad a karaj, nem tudom rendesen kikloffolni, így marad holnapra a drága hús a coop-ban. Elmegyek nyolcra a postára csekket fizetni, onnan a zöldségeshez, rendes zöldségboltba lila káposztáért és zöldhagymáért. Elég drága bolt, de a másik zöldségessel gondom van régóta. Viszem a tojástartókat, megszoktam, hogy összegyűjtöm őket. Régen a kofák, akiknek átadtam őket, adtak pár szem gyümölcsöt, vagy tojást a tojástartókért cserébe. Gondoltam az ünnepek alatt húslevesre két napig, amihez csirkefarhátat veszek. Két napig pedig oldalasra burgonyapürével, lila káposztával. Közben készítek egybefasírtot a húsvéti tálra, meg vettem főtt, füstölt lapockát is, olyan 80 dkg-osat. Remélem, minden befér majd a hűtőbe, mert nagyon meleg Húsvét lesz állítólag.

A húsvéti tányéromra sonkát, egybefasírtot, kolbászt és főtt tojást szoktam tenni. Nagyon szeretem az édestúrót, de sajnos nekem nem sikerült, szétesett az egész pár éve.Lehet, hogy sütök egy linzert is holnap délután. Csak azért, hogy legyen meg az ünnepnek az íze. Nem szabad lenne, mert így is kijött rajtam a bal oldalon, a mellem mellett egy nagy seb. Régebben sokszor volt rajtam, bár azelőtt soha nem nasiztam, még mogyorót sem. Én elneveztem szénhidrátos, cukros sebnek. Jártam kivizsgálásra vele, hát senki sem találta az okát. Kijön egy varas seb, amiről pár nap múlva lejön a varr, majd nedvezni kezd és nagyon lassan gyógyul. Mikor házhoz rendeltem a múlt héten a tejeket, ásványvizeket, meg hasonlókat, rendeltem 4 db süteményt, ami soha nem volt szokásom, talán egyszer-kétszer vettem a Pennyben pogácsát. Két napig ettem, mellette volt itthon kifli is. Hát egyből megbüntet a szervezetem.

Tegnap leengedtem, kimostam a Zanussi kis hűtőmet, meg rendbe tettem a mikrot. Szombaton letörölgettem nagyjából mindenütt, de most nem szedtem le a kézimunkákat kimosni. Ma délután pedig megtisztítottam az ablakokat sámliról, ameddig értem, de nem vettem le most a függönyöket, mert karácsonykor már igencsak inogott alattam a létra, majdnem leestem. Nem tudom, régebben hogyan lehettem annyira vakmerő, hogy feálltam az ablaknak a párkányára is, hogy elérjem az ablakok tetejét.
Majd átcserélem a dohányzó asztalon a terítőt húsvétira, ráteszem a régi nyuszis, tojásos húsvéti kosárkát. Vettem hozzá három csokitojást, de ezt ajándékba szánom a lányoknak, ha erre jönnének.

Majd még csütörtök délután megyek szemöldök szedésre és pedikűrre.

Áttetettem a tüdő időpontot júniusra, mert akkor jár le az éves gyógyszerajánlás. Másodikán kellett volna mennem. Egyszer egy fiatal nő megszólított a Szent Ferenc kórházban, megkérdezte,hogy orvosokhoz járok mindig? Feleltem neki, hogy sajnos, mennem kell kontrollokra. Nem tudtam, hogy Borsod megye halálra szánt engem és a családomat Németországgal. Mi lett volna a két lányommal, akik teljesen el vannak deformálva, különféle dögökkel megtámadva..., Jáksó álla és Marsi Anikó beszéde miatt? Nagyobbik lányomnak még az orrát és fogát is összetörte Andó Marianna, aki Lucifer Éva főszereplője lett volna, de végrehajtották az összes szerepét, hogy minden szerepet ki kellett volna járnia, meg nemesítették, érzékenyítették emberré. A rendőrség őket védte, közölte velem telefonon, mikor bejelentést akartam tenni, hogy demokrácia van kérem, nem tehetünk semmit. Mi hárman voltunk, nekünk senkink sem volt a világon.

Zee maradt itt mellettem kivégzésem után, pedig ő is sokat ártott, világkönyvtárat hajtott végre, egész Ózdon végig ment a lakosok helyetti áldozással. Hatalmas erővel birhatott, mert egyszer volt olyan,hogy Havas Máriának a férje letépte a csekkeket, mintha befizette volna és ezt ismételte a volt férjem. Csodálkoztam is rajta, mert hazajött, ami nem volt szokása, mert állandóan a kocsmában mulatott és közölte, hogy ő befizeti a csekkeket az otp-ben. Meg akartam bízni benne, odaadtam a pénzemet, ugyanis ő elitta a saját fizetését. Hazajött, lobogtatta a vényeket, hogy beteszi a fiókba a borítékjukba őket. Egyszer csak jött egy levél az otp-ből, hogy nem fizettük ki a részleteket. Bementem a borítékot vive, kivettem a vényeket, mutatja a fiatalember, hogy ez nincsen befizetve, csak le van vágva, nincsen lepecsételve a bank által. Hát ilyeneket tett, így mentek végig a lakosság tettein. Ebben Zee volt a ludas. Sőt, Zee volt az, aki lebombázta Dudás Sándor, az Olajfák költője főszereplőjük helyett a fejemet. Hát ő maradt velem 2004 után, megbénította a karjaimban a feketemágiáját a cigányságnak, a nemi szervemben a cigányok gyalázatát nem tudta.. Majd 2007-ben felkeltem az ágyból, ahol feküdtem összetekeredve, mert 1998 óta cipelt a miskolci elmeosztály sátán feleségeként melleimnél fogva, mivel legyőzött Csernobilkor a világ ura, ez van a nyakamban, tanultam ismét írni, de beszéd nélkül. Hát így maradtam életben, bár a deformálások és betegségei a nagypán utcájának folytatódtak, amik mai napig tartanak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jöhet a világbékesség?
  2024-03-22 16:12:57, péntek
 
  Úgy szégyenlem magam, mert kénytelen voltam nevekkel megnevezni szereplőket, amik fertelmet műveltek és kénytelen vagyok ezzel foglalkozni, míg meg nem ölöm magam. Szégyenlem magam a gyerekeim előtt, meg azok előtt, akik még életben vannak és szerettek, vagy vártak rám. Szégyenlem magam, mert nekem kell írnom a betegekről, amelyek az áldozásomból megszülettek, nagyon kellemetlen. Soha nem foglalkoztam másokkal, nem értek el hozzám mások véleményei sem, pedig jártak utánam utcákon is vigyorogva, csókolózva párok, hogy fájjon, gondolom, hogy nekem nincsen senkim. Volt min nevetniük, mint az elmeosztályoknak! Ráadásul ahányszor összeraktam a történtekről az írásokat, mindig megsemmisültek, mint ahogyan most is három éve géptelepítéskor, meg letörölték az írásaimat irodalmi oldalakról. Nem volt szabad a lányom családjáról írnom, fel voltam szólítva, hogy töröljek le mindent, ami róluk szól, én meg letöröltem mindent. Mindig elfelejtettem, hogy övéké a világ összes szerepe főszereplőkként, s hogy engem áldoznak az elmeosztályukkal.
Visszagondolok rá, hogy miután ideköltöztünk, s a nagyobbik lányomat elvette a hellenista főszereplője a miskolci elmeosztálynak, amelyik helyett tönkre tették a bal szememet folyamatosan, végrehajtva a szerepeit, a kicsi még egy darabig itt lakott. Teljesen tönkre tették Müllerékkel, amik adták a lányomnak a nagyobbik gyerekét, mint a családjuk kíséretét, ők születtették meg, ez volt a férje segítsége, amivel jött 1995-ben, hogy a lányomat bízzam rá. Nagyon csúnyán beszélt velem a kisebbik lányom, még a szomszéd is mondta,hogy hogy engedhetem ezt meg. Nem tudtam, hogy az ő cigányaik gyaláznak éjjel-nappal, meg a Hunnia börtön elmeosztályuk, amelyek a pusztító feleségek helyett végig gyaláztak egy életen. A népük teljesen lehetetlenné tette a kisebbik lányom életét, még Szombathelyen is. Miskolc szombathelyi Kisokost kiadva rendezte be a szombathelyi orvosokat, vállalkozókat is, haladva végig a város névtárán egykori tetteik, szerepeik szerint. Megakadályozták azt is, hogy a gyerekeim tanuljanak, kocsmákba engedte meg a kormány dolgozni őket, 12 óráztatással, az alkoholisták között. Csak ők tanulhattak egyedül, több diplomások lettek. Én megadtam a tiszteletet a szomszédoknak, nem tudtam, hogy ők áldozzák a családot 88 éve a kíséreteikkel. Hát ez lett belőle Iker tornyos kezdetükkel lengyel történelem teremtés kezdetével, kétszeres vasfüggönyös vasak kitermelésével, ez a felvonulása a világnak Rákóczi térként, meg trafik-mutyik a cigis elmebetegségük miatt a Babylon népeinek. Hiába könyörögtem a szülészorvosnak, hogy ne tegye termékennyé a lányomat, mert mi vagyunk az utolsó emberek Újhelyből. Hogy lehet ezt majd elmondani a lányomnak, lerendezni jó véggel? Hét éve tart a Hunnia elme hosszabbítása kutyájával Svábynak, buzik vonultatásával. Hét éve tart folytatásban a lányom kiborítása, amiről az egész környezete a világkönyvtár szereplő szomszédságnak, hallgat, miután 1995 óta a lányommal tartattak el Nagy Anna főszerepében, az egyházak megmentésével. A lányom megtanult csúnyán beszélni, mint b.meg. Én még ilyet nem hallottam, a legjobb gyerek volt a világon, mindenkinek segített. A város kihasználta alaposan értelmiség legyőzőimet gondoztatva vele. Vért vérrel áldoznak. Mert mindezt, amit végrehajtottak 88 éve, nem lehet felfogni.Ha megtudná, hogy írok róla, biztosan szakítani fog velem ismét, mint tavalyelőtt, amikor azt mondták neki, hogy én náci vagyok.

Itt volt Erika, az asszisztensnő beadni a pszichiátriai injekcióját. Meg akartam neki mutatni a tegnap kapott fénymásolatot a citológiai leletről, amit tegnap a nagy orvosi doboz tetejére tettem, hát eltűnt. Csak ma reggel mentem el itthonról a Pennybe. Ugyanakkor eltűnt a tavaly augusztusi diabéteszes orvosi papír. délben töltögettem le a tavalyit, meg a hiányzókat a lakossági oldalról. Nem tudom mire vélni a dolgot, mert ha bíróságra kerülne az ügyem, nem tudom bemutatni az orvosi papírokat, ennyit kikeresni egyszerre, meg ha valakinek kell, letöltheti a taj kártyaszám alapján.

Gondolkoztam, hogy osteoporózis rendelésre átmenjek-e a reumáról, mivel több, mint tíz éve nem küld csontsűrűség vizsgálatra az orvos, mert megtagadtam a veszélyes gyógyszer szedését, ami fogpergést okoz és tályogot a torokban. Ez az a gyógyszer, aminek bevétele után egy órán keresztül járni kell állítólag, nem szabad lefeküdni. Mindegy, meglátom hétfőn, ismét nekiülök a telefonoknak, ugyanis elnéztem a hónapot a reumán, július helyett júniusra kértem időpontot, egy hónappal hamarabb a gyógyszerjavaslat éves lejárta előtt. Ugyanígy jártam a tüdőgondozóval, június elején kellene menni és április 2-re kaptam időpontot. Nem tudnak segíteni, pontosan tudják, ha csapásokat kaptam a tüdőmbe.

Hiába kérek segítséget hét éve, hogy legalább a gyerekeimnek mondják el, mi történik velem születésem óta, hogy ne rám haragudjanak meg. Nem bírnám ki, ha még egyszer elveszíteném őket. Hát ezért szégyellem magam, hogy bár reménytelen a helyzetem, titkos fórumokon fordultam nyilvánossághoz. Ugyanis a végtelenül hosszabbító világ-birodalom sajtói engem nem engednek megjelenni. Egyetlen áldozással 66 éve letudták a sorsukat, betegségeiket, megtisztultak erkölcstelenségeikből, az alkoholtól, a cigitől, a drogtól, játékszenvedélyeiktől. Jöhet a világbékesség.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzeti dal: Zöld-sárga
  2024-03-19 17:12:43, kedd
 
  Itt egyetlen nemzeti dal van, Kex együttesétől a Főnix utcanépnek a Zöld-sárga, az őskígyó legyőzésével Magyarország néven. A Bertalan utcai nemzeti trafikok, mint egyetlen elmebetegségük, a cigi kiközösítése a véráldozóknak külön van Babylonként.
Link

Sajnos nincsen hová mennem feljelentést tenni a világ embergyilkosai ellen, mert minden emberjogi bizottság ide van berendezve a nagypán utcájához, szivárvány színében a Jézus áldozásuknak, sokszínűség néven.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/123 oldal   Bejegyzések száma: 1223 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 487
  • e Hét: 1616
  • e Hónap: 3975
  • e Év: 56241
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.