Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Metalcore - Interjú
  2019-01-26 20:48:33, szombat
 
  www.rockstar.hu

A világ egyik legjobb metalcore bandája Budapesten

Killswitch Engage koncert az Akváriumban!

A Killswitch Engage amerikai metalcore együttes, a massachusettsi Westfield-ből, az Overcast és az Aftershock bandák megszűnését követően alakult meg 1999-ben. A jelenlegi felállásban az énekes Jesse Leach, a basszista Mike D'Antonio, a gitárosok Adam Dutkiewicz, illetve Joel Stroetzel, a dobos pedig Justin Foley.

A Killswitch Engage a 2004-ben kiadott The End of Heartache lemezével vált igen népszerűvé, amely aranylemez lett az USA-ban 500.000 eladott példányszámmal. A címadó számot Grammy-díjra is jelölték.

A csapat sikerrel lépett fel már a legnagyobb fesztiválokon; úgymint a Soundwave Festival, Wacken Open Air, Reading and Leeds Festivals, Ozzfest, Download Festival, Rock on the Range, Rock Am Ring, Mayhem Festival, Monsters of Rock, Pointfest, Knotfest és a Heavy MTL.

A banda több mint 4 millió albumot adott el idáig csak az Egyesült Államokban, és az amerikai heavy metal újhullámos képviselőiként tartják őket számon. A Killswitch Engage elsősorban metalcore-t játszik, a hangzást extrém metal és hardcore elemekkel kiegészítve. Többször nevezték már őket a metalcore egyik alapítójának is.

A Killswitch Engage jelenleg nyolcadik albumának felvételein dolgozik, ami 2018 folyamán fog megjelenni.

langologitarok.blog.hu

2018.03.14. 11:05 - Juhász Edina

Néha meg kell állni pihenni, azzal foglalkozni, ami jó az életben - August Burns Red - Interjú: Brent Rambler gitárossal

Március 15-én a Barba Negrában lép fel az August Burns Red, akik a Heaven Shell Burn, a Whitechapel és az In Heart Wake-kel osztoznak majd a színpadon. Az amerikai metalcore-zenekar gitárosával, Brent Ramblerrel beszélgettünk a turnékról, a nagy zenekarok megszűnéséről, a depresszióról, ilyenekről. (A Heaven Shall Burnnel is készítettünk egyébként interjút a turné kapcsán)





- Most jelentgeti be a Slayer az utolsó turnéjának dátumait. Te hogy érzel ezzel kapcsolatban, mi lesz ha a nagy stadionzenekarok már nem lesznek?

- Igazából sosem voltan nagyon nagy rajongó, persze tudom, hogy mekkora banda, hogy milyen jelentősége van, és azt is gondolom, hogy ez sokakat váratlanul ért, de hogy őszinte legyek, rám semmilyen hatással nem volt ez a bejelentés. Szerintem egyébként bárki tudja ezeket a nagy neveket helyettesíteni, tudom ez most túlzóan hangzik, de gondolj bele, hogy azon kívül, hogy eladnak egy csomó jegyet és sokan mennek a koncertjeikre, túl sokat egyik sem tud már hozzátenni a mai modern metál alakulásához, a stílus megújulásához.

- Bár Magyarországon még nem stadionban léptek fel, de mire számíthatunk a koncerten?

- A fő cél, hogy egy nagyon energikus koncertet adjunk, főleg azért mert általában nagyon jól szoktuk magunkat érezni Budapesten. Idén szinte csak koncerteztünk eddig, de a turné amerikai és európai pillére között van néhány hetünk pihenni. Tény, hogy nagyon keményen belekezdtünk 2018-ba, de az európai turné után teljes négy hónapig szabadok leszünk. De mindig hagyunk időt arra, hogy a turnék között tartsunk egy kis szünetet, hogy feltöltődjünk, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mikor turnén vagyunk, maximálisan tudjunk teljesíteni és olyan koncerteket adjunk estéről estére, amik tele vannak energiával.

- Az ilyen hosszú turnékat hogyan képzelje el egy átlagember? Tud ez még szórakozás és buli lenni?

- Most javarészt szórakozás. Amerikában turnézni egyszerű. Itt a buszunk, van wifi, TV, szóval gyakorlatilag minden megvan, ami a kényelemhez kell. Európában a Whitechapel zenekarral közös buszunk lesz, de szerintem az is jó lesz. Minden alkalommal, mikor megosztjuk valakivel a buszunkat, az általában jól sül el. Egyébként meg nagyon jó a társaság, jófejek a technikusaink és gyakorlatilag olyan nekünk egy turné, mint mikor egy csomó jó barátoddal elmész nyaralni.

- Az Invisible Enemies-t jelölték Grammyre, számít ez nektek bármit?

- Szerintem egyformák voltak az esélyeink a többi zenekarral arra, hogy nyerjünk, de igazából már az tök jó, ha néhány embernek megmarad a nevünk a fejében.

- Szeretitek feszegetni a metalcore stílus határait. Ki jön elő ezekkel az ötletekkel?

- JB, a gitárosunk nem igazán hallgat már metálzenéket, így ő felelős azokért a dalrészekért, amikről mindenki úgy érzi, hogy nem megszokottak. Szépen lassan begyűrűzik az ő ízlése is a dalokba, és szerintem ez már így is marad, mert mi eléggé élvezzük, hogy keverednek a különböző zenei műfajok, amik egyébként meglepően jól tudnak együttműködni és egy teljes egészt alkotni. Azért most már évtizedek óta a metálszíntéren mozgunk, szerintem teljesen normális, hogy néha valami halkabb, nyugodtabb zenére is vágyunk.

- De mire? Nem tudlak elképzelni titeket, hogy Rihannát hallgatnátok a buszban.

- Nem is, JB inkább az indie rock zenékre kattant rá, de sok punk is szól a buszban, például NOFX, de a basszusgitárusunk például nagy John Mayer rajongó, és szerintem aki nagyon értően hallgatja a legutóbbi lemezt, az ezt a hatást is felfedezi.

- Középsulis zenekarként kezdtétek, mit tanácsolnál egy most egy hasonlóan induló csapatnak?

- Hogy játszanak egy csomó koncertet ott ahol élnek, a szűkebb kis környezetükben. Sokan abba a hibába esnek, hogy úgy érzik, hogy mihelyst kilőtték a zenéjüket az internetre, az emberek már hallgatják is őket. Aztán összehoznak egy koncertet, amin kiderül, hogy a saját dalaikat sem tudják eljátszani. Szóval minél több kisebb buli vezet oda, hogy legyen értékelhető nagyobb koncert. Mi két évig minden hétvégén felléptünk, bárhol ahonnan nem zavartak el a környéken. És ez tényleg segít, mert ha jó vagy, akkor kialakul egy olyan bázisod, amivel már oda tudsz állni egy koncertszervező vagy egy lemezkiadó elé, hogy nézd meg, én ennyi embert már biztos érdeklek, most már jöhetnek a nagyobb kihívások, mert készen állok rá, hogy több embert is magam mellé állítsak. Fel kell emelned a segged, mindent magadnak kell kiharcolnod, és közben tanulnod kell nagyon keményen a zeneiparról, hogy hogyan működik, milyen buktatói vannak és mikre kell odafigyelni, hogy előbbre juss.

- A dalaitokban többször előjön a depresszió témaköre. Aktuálisabb mostanában szerinted a mentális egészség témaköre mint valaha, és könnyebben eljut talán az emberekhez a közelmúlt öngyilkosságai miatt, hogy ez igenis egy olyan probléma, amivel foglalkozni kell?

- Igen, mert ez nem csak a zenei szcénában mutatkozik, hanem mindenhol. A fiatalok vállára egyre nagyobb teherként tornyosul a mindennapi stressz, a létbizonytalanság, az hogy nincs munkahely, és az iskolarendszer is olyan, hogy pont azokból a tantárgyakból van kevés, ami segítene feldolgozni ezt, legyen szó zenéről vagy bármilyen művészetről, ami szerintem mindig is nagy segítség és gyakorlatilag egy terápia azoknak, akiknek túl sok a stressz az életében. Helyette olyan dolgokba menekülnek a fiatalok mint az alkohol vagy a drogok és ezek nem oldják meg a gondot, nem segítenek feldolgozni, csak egyre jobban magával ránt. Amerikában mást sem lehet hallani, minthogy dolgozz, dolgozz és dolgozz, hajtsd magad, és sose pihenj, ez pedig nem csak a testet meríti ki, hanem az elmét is. És igen, szerintem nagyon is fontos, hogy az emberek tudják, hogy néha meg kell állni pihenni, azzal foglalkozni, ami jó az életben, és ki lehet szállni ebből a negatív spirálból, ha kell akkor pszichológusi vagy pszichiáteri segítséggel is, de ki kell ebből kerülni. Ehhez persze az kellene, hogy sokkal többen jussanak el szakértő segítséghez mielőtt túl késő lenne. Jó lenne ha sokkal kevesebb embert veszítenénk el emiatt, és itt nem is feltétlenül a halálra gondolok, hanem ahogyan mentálisan tönkremennek és megrokkannak az emberek csak azért mert nem tudnak, nem mernek vagy nem is tudják hogyan kellene segítséget kérniük.

- Tudod nagyon jó és egyben megrázó azt hallani nap mint nap a turnén, hogy srácok a zenétek és a szöveg segített át engem ezen meg azon. Főleg, mikor valaki elmondja őszintén, hogy igen, nagyon mély depresszióban voltam és megfordult a fejemben, hogy véget kellene vetni az életemnek. És hogy visszatérjek az előbbihez, ezért is idegesít, hogy az iskolákban a zeneoktatás gyakorlatilag megszűnt, mert nem csak neki segíthet nehéz helyzetekben, de akár az is lehet, hogy olyan zenész lesz, aki megment másokat a dalaival.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ccCcc
  2019-01-26 17:31:07, szombat
 
 



https://www.youtube.com/watch?v=OW1gGDbO_1U











Mesterséges konfliktus

Egyesült Államok és a Szovjetunió titkos megállapodása, a régebbi fegyverek és régebben gyártott lőszerek eladása és elhasználása, a háború minél jobban el legyen húzva...

Katonai részről újabb taktikák és stratégiák kitalálása, vannak elméleti részek, ugye a gyakorlati részek, mi működik és mi nem, mi mennyire hatékony.

Az állítólagos amerikai gyarmatosítás mint cél, ha ez tényleg így van, akkor ezt a háborút (is) "Oroszország nyerte" mint "védekező - támogató" fél, szövetségese Észak-Vietnám mint támadó fél, Dél-Vietnám (sokáig védekező szerepben) és az Egyesült Államok (támogató és támadó szerepben) ellenében.

Hm... Szerintem még ugye a túlnépesedés "megakadályozása", bár azt szerintem másképpen is lehetne, háborúk nélkül, de ilyesmi célja is lehetett.

A legtöbb emberi lény, attól az illúziós tudatban, hogy ő csak egyszer él és létezik, ezáltal fél sokszor elveszejteni az életét egy bizonyos kort leélve. Felelőtlen családalapítások és rovarszerű szaporodás a minőség rovására, továbbá az előbbi gondolatmenetet folytatva, idősebb korban sokan félnek "levetni" fizikális testüket és az újabb inkarnálodóaknak több helyet vagy életteret biztosítani ezáltal. Emiatt bizonyos "ürügyként" ölniük kell egymást, kényszert vagy erőszakot kell alkalmazniuk (persze némely lények szemszögéből vizsgálva) egymás iránt. Továbbá a felsőbb lények akiknek nem szokott fizikális testük lenni (például az istenek, leegyszerűsítve ilyen szót alkalmazok őrájuk), továbbra is biztosítják a halandóságot ami egyfajta "megváltás" is, sok torzult vagy félresikerült egyed részére, mivelhogy sokan képtelenek önmagukat tudatosabban továbbfejleszteni, ezért szükséges sokszor tőlük "nem feltűnően" megválni, azoktól a fizikális testektől.

Ezt a gondolatmenetet továbbgondolva, akár valaki fantáziának tekinti ezt is, akár nem, én úgy vélem, hogy napjainkban is egyre jobban látszódóan, eljött az ideje annak hogy a leszakadt különálló rasszokat és alrasszokat, azoknak jó tulajdonságait kiemelve majd, egyesítve legyenek.

Ez a "mi" bolygónkon egy "tökéletes rendszer", előnye hogy sok más bolygókkal ellentétben, ahol szintén lezajlott már a teremtés, humanoid lények (is) lettek teremtve, de szinte egyformán néznek ki, nincsenek rasszok.

Ez azt eredményezte azokon a bolygókon, hogy az egyedek DNS-ében található gének elöregedtek és a fizikális testük degradálódott. Ezt bizonyos idegenek úgy próbálják meg olykor kiküszöbölni, hogy sok más bolygón is csupán egyetlen féle fizikális testek találhatók, adott bolygók anyagaiból felépült fizikállis testek az energetiakai testek, felkeresnek más fajokat és próbálnak velük keveredni.

Ezek az egyfajta kísérletek is, kétféle irányba terelődhetnek, sikertelen az amikor a hibrid egyed már fizikális születésnél elhalálozik mert életképtelen és ugye degradálódás történt. Ha viszont sikeres, akkor akár még fejletettebb egyedek jöhetnek létre kettő vagy akár több fajból. Ez lehet az előnye a keresztezéseknek.

Amerikában most nem tudom pontosan a méheknek a fajtáit, a lényeg hogy kétfajta méhet kereszteztek, annak reményében hogy az egyik a méznek a termelésében volt hatékonyabb, a másik fajnak nem is tudom milyen tuljdonsága volt jobb, ami a másik fajban nem volt meg...

De sajnos egyik tulajdonság sem lett jobb a hibrid egyedeknél, viszont egy iszonyatosan agresszív és gyilkos új méhfaj jött ezáltal létre, az emberekre is nagyon veszélyesek, egyfajta biofegyver vált belőlük. Ez megtörtént esemény, hiteles. Ha nem ez volt az eredendő cél, amiknek a "motorja" mindig egyfajta vágyakozás és sokszor sóvárgás is. Nem "gyilkológépeket" szeretnénk "teremteni" vagy "tervezni", hanem egészen más esetleg a cél, ez bizony lehet hátrány is ha nem éppen úgy sikerül ahogyan eltervezve volt. Állítólag még az istenek is tudnak hibázni, bizony...

Nagyvonalakban és vázlatosan ennyit szerettem volna, igazából csupán mint mindig, szeretném azoknak az érdeklődését felkelteni akik bizonyos dolgokra szakosodnak és specializálódnak. Mármint a kezdőknek, nem a szakértőknek, ugye még én is kezdő vagyok sok mindenben, sőt, az is maradok, mivelhogy sokszor magamat ismerve sok mindenben lusta is vagyok. Őnekik bizonyos részük sokkal részletesebben ismeri ezeket a "vázlatokat" amelyeket említettem, folyamatosan alkalmazzák a gyakorlatban is, több-kevesebb sikerrel.

https://www.youtube.com/watch?v=0LmctVkOf7w
https://kepkuldes.com/images/51318c657cd4c952e41a7302fdad8f20.jpg

"Track-ekeket"

Ez bexarás! Már megint, vagyis nem szó szerint, csak a "magam" hibája zavarja "saját magam", most ebben a jelenben.

Módosítva és javítva:

Track-eket... Nah, így már mindjárt "szebb".

https://i.imgur.com/2PbjFEQ.gif

Akár kipurcant, akár nem, nem tudom mennyi életbónuszom van...

x'D

https://66.media.tumblr.com/e2fefa651d0f743aab6bde68769607f6/tumblr_o1qy7iQuVR1v4 0m9to1_500.gif

Alszik vagy kipurcant? Mindkettő? Lehet sokat "evett" a negatívabb energiákból...

https://kepkuldes.com/images/f4073b554a486cef8326a2cb3612d0ee.jpg

Egyéni fogyasztás:

* 01 Gyros
* 02 Energiaital
* 10 cigaretta (nagyjából, nem tudom pontosan)

Napi bónusz - Hármas szorzó:

13x3x1000 XP [TP - Tapasztalati Pont]

Congratulations!

39000 XP [TP - Tapasztalati Pont]

Mission Complete!

https://pa1.narvii.com/6516/6aa62a052fe32a3f54fe8cbe53a2012e061889d4_hq.gif
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teremtés
  2019-01-26 14:35:29, szombat
 
  "Ismeretlentől olyasmi ami ismert, nevét nem tudom hogy "kitől származik", nem mintha érdekelne, de azt hogy mitől származik, azt csupán csak sejtem." (Eposz)

Közvetítő: Fényrend Közösség (Eposz megjegyzés: Nem tartozok "hivatalosan" közéjük sem, nem is fogok. Egyik rendhez sem tartozok és egyik szervezethez sem "hivatalosan", nem is fogok. Nálam mint írtam korábban ez amolyan "hobbi", kíváncsiságom határtalansága, kérdéseim határtalanságára keresett alternatív válaszok.)

Teremtés:

* Végtelenség - Forrás: Üresség.

* Végtelen: Végtelenben minden benne volt. A Végtelen az a Forrás amely felé mindannyian törekszünk, a Végtelen ugyanaz mint a Végtelen: Egységes Teremtő, akinek az alapállapota és a természetes pozíciója az, hogy Ő: Végtelen, mindent átölel, és olyan értelemben Végtelen amit mi még nehezen tudunk megérteni. Neki az első gondolata egyfajta Tudatosság kialakulása volt.

* Tudatosság: A Tudatosság az amit a Biblia az eredeti héber nyelvén ógörög nyelvre fordítva úgy hivatkozik rá hogy Logosz. De behelyettesítve egybevehetjük a Tudatosságot azzal a fogalommal is amit mi a szeretethez társítunk. Miben volt más a Tudatosság ahhoz képest hogy végtelen valami? Ugye ez egy nagyon jó kérdés. Egy kicsit úgy lehetne ezt megvilágítani hogy a Végtelennek is valamilyen Tudatossággal kellett rendelkeznie hiszen Ő: A Forrás. Mégis mit jelent itt az hogy Tudatosság? Ezt úgy lenne érdemes földi emberi miáltalunk ismert szavakkal megfogalmazni, hogy amikor egy illető benne van egy meditatív tudatállapotban és tökéletesen gyakorolja azt hogy gondolatüresség. Ha gondolatürességben tud maradni bizonyos etapig ily tökéletes módon, akkor az valójában egy Végtelen állapota lesz az illető létezésének. Amelyben nem izgat semmi, nem mozdít ki semmi, és érzések és tapasztalások nélkül élvezi az illető a "semmittevést". Nincs gondolat. Mivel az illető Minden (ebben a tudatállapotban), a Forrás szemszögéből vizsgálva még "az sem tud megtörténni" hogy valaki benyit a szobába. Ezt úgy kell érteni, hogy az illető nem fogja érzékelni. Nem tudják az illetőt még megzavarni sem ebben a gondolatürességben. Miért Végtelen még? Mert ebben az ürességben éppúgy ahogyan itt a fizikai világban is az ürességben rejlő potenciál, Végtelen. Az a gyógyító, az a spirituális tanító aki nem tud ürességben lenni, az semmilyen komoly spirituális munkát nem tud végezni. Az ürességből indul bármely spirituális munka és beavatkozás, nevezzük "beavatkozásnak", amelyet mondjuk egy gyógyító el kíván végezni. Ebben a végtelen potenciálban jelent meg egy gondolat, ami ehhez hasonlatos lehetett lényegét tekintve: "Lehet hogy valamit kellene csinálni." Ez a "valódi" Tudatosság. Megjelent tehát egy olyan gondolat és utána gondolatmenet, ami ehhez hasonlatos lehetett lényegét tekintve: "Valamit kellene tenni, mert már épp eleget voltam ebben az üres és kellemes állapotban, és tudom hogy nem tud senki megzavarni, ezért támadt egy gondolatom (ötletem). Ennek a gondolatnak (ötletnek) a lényege az volt, hogy valami történjen. Mi is történjen? Valami olyasmi történjen ami ad nekem egy kis izgalmat, ad nekem egy kis olyan dolgot amit talán egy kicsit kevésbé tudok kiszámítani, habár "Én" vagyok a végtelen potenciállal rendelkező Létező." Ez pedig az Akarat Szabadsága.

* Akarat Szabadsága: A harmadik lépés a Teremtésben amely megjelent és az Akarat Szabadságát nevezhetjük úgy mint amit a fizikai világunkban és Univerzumunkban a "Big Boom"-nak vagyis magyar nyelven az Ősrobbanásnak szoktunk nevezni. A spirituális Ősrobbanás az volt, amikor az a Tudatosságból arra a következtetésre jutott a Végtelen, hogy az Akaratnak Szabadsága lesz az a legjobb dolog amit Önmaga részének adhat. Az is hozzátartozik hogy "Itt" született meg arról a döntés, hogy Ő bizony szétszabdalja bizonyos szempontból saját magát, és a leszabott részeinek Szabad Akaratot biztosít mint az Egység Törvényének elsődleges torzulását. Miért torzulás ez? Mert a Végtelen kiinduló állapothoz képest ezt felfoghatjuk egy torzult állapotnak hiszen az Egységes Végtelen szétosztja saját magát, és ezért torzult Egységes Végtelenné válik. Az Akarat Szabadsága folytán a szétszabdalt részek által Végtelen Számú Dimenzió jött létre.

* Végtelen Számú Dimenzió: Ezek a részek ugye különváltak a Szabad Akarat által olyan mozgások olyan történések jöttek létre, fölfoghatjuk úgy hogy Másodlagos Gondolatok jöttek létre (születtek) a Dimenziókban amelyeket jelölhetünk szabályos körökkel. Bennük nagyon-nagyon sok minden megjelent az Akarat Szabadsága által amelyet kaptak. Lényegre törően megfogalmazva Végtelen Számú Dimenzió hiszen ők is rendelkeztek akár azzal a lehetőséggel hogy még tovább úgymond "bomlasszák" saját Önmagukat és az elképzelhető legszélesebb skálán határozzák meg a saját további létezésük módját. Tehát létrejött egy Végtelen Számú Dimenzió amely végtelen számú tapasztalási lehetőség. Akkor valami nagyon fontos dolog történt, ugyanis rájöttek azok a részek akik persze nem voltak függetlenek az Egésztől - Végtelentől, rájöttek arra hogy van egy nagyon jó módszer arra hogy sok-sok tapasztalást sok-sok izgalmat tudjanak saját maguknak teremteni. Mert az eredeti gondolat, a tudatosság gondolata az volt, ami ehhez hasonlatos lehetett lényegét tekintve: "Jó lenne ha valami történne." Ez pedig egy nagyon jó kis ötlet volt, a Végesség Illúziója.

* Végesség - Örök Jelen Illúziója: a Végesség az egy Illúzió ebben az Egész Teremtésben. Milyen célt szolgál? Mi tartozik a Végességhez? Az Idő megjelenése a Ciklusoknak a megjelenése hogy valamire egy adott mennyiségű Időillúzióm van és egy adott feladat többé-kevésbé megfelelően való elvégzéséhez, egy véges mennyiségű energia adatik "Nekem". Tehát a Végesség az egy nagyon fontos lépcsője a teremtési folyamatnak. Miután megjelent a Végesség, a Végesség után még inkább elkezdtek egyéniesülni ezek a Darabkák és még a Darabkákon belüli Darabkák is a Végesség katalizátora által (fogalmazzuk így) egyfajta Egót teremtettek saját maguknak, egyfajta határozott Akaratot: "Na, "Én" itt mostan tényleg valamit csinálni szeretnék, adatott rá nekem ennyi Idő, akkor "Én" ezt az Időt kihasználom." Ez az egyéniesülés az amikor megjelentek abban a Társ-Teremtők a Teremtésben ahogyan mi ismerjük őket.

* Egyéniesülés - Társ-Teremtők: Valójában mi földi emberek (is) a példányai vagyunk ezeknek a Társ-Teremtőknek. Ugyan egy részük mára már valaha azok voltak, de ezen a ponton jelenik meg az első olyan Társ-Teremtők akik bármily furcsán is hangzik egyfajta Egóval rendelkező lények voltak, egyfajta Céllal és határozott Akarattal rendelkező Al-Logoszok voltak. Tehát a Társ-Teremtőnek a szinonimája (hasonlósága) amit Al-Logosznak (is) hívhatunk. Mi volt ennek az eredménye? Ennek az eredménye az volt hogy megszülettek a fizikai Univerzumok, ezen Al-Logoszok vagyis Társ-Teremtők tevékenysége által és megszülettek ezekben a fizikai Univerzumokban, ezekben megszülettek jellegüket tekintve bizonyos Általános Törvények. Ez volt az a pont amit mi "Big Boom"-ként, vagyis Ősrobbanásból visszamaradt egyik Univerzumunkat érzékeljük amiben jelenleg mi is benne létezünk. Tehát a spirituális Ősrobbanásnak csupán egy folyománya volt a fizikai Univerzumokban ismert Ősrobbanás. Tehát mindegyik fizikai Univerzumban ami létrejött volt egy ilyen Ősrobbanás. Egy kicsit megkísérelve jobban fölfogni állíthatjuk hogy még fizikai síkon is Végtelen Számú Dimenzió létezik, hiszen nagyon sok Társ-Teremtő volt akik közül mindegyik a saját Univerzumát létrehozta. Mi jelenleg is az egyik ilyenben létezünk most is. Ennek következtében mit történt? Ugye a fizikai Univerzumok létrejöttek és még tovább fokozódott az Egész mert az Al-Logoszokból Al-Al-Logoszok jöttek létre.

* Al-Al-Logoszok, Galaxisok, Napok, Lokális Törvények: Tehát a Társ-Teremtők Társ-Teremtői akik nem mások mint a Galaxisok, a Napok (Csillagok) amelyeket ebben az Univerzumban ismerünk és létrehozták az ő helyi lokális rendszereikre vonatkozó Lokális Törvényeket, melyek valamennyire következményei voltak az Általános Törvényeknek.

Ez pontosan 8 lépés.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 192 db bejegyzés
e év: 868 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 31
  • e Hét: 1012
  • e Hónap: 3437
  • e Év: 14371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.