Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Vidámságban nem volt hiány
  2019-03-12 21:30:28, kedd
 
 










VIDÁMSÁGBAN NEM VOLT HIÁNY


Nagy farsangi buli az OMNYE-nél


A télbúcsúztatás, a tavaszvárás jó alkalom egy igazi mulatságra. Az "olajos" nyugdíjasok március 9-én (igaz, már húshagyó kedd után) tartották a hagyományos farsangi estjüket. A múlt évben még az Óvárosi Közösségi Házban volt a rendezvény, de az egyre növekvő létszám miatt idén már a Szekeres József rendezvényközpont volt a helyszín. Jó döntés volt változtatni, mivel itt impozáns és tágas terem várta a közel százhúsz fős társaságot. A szombat teremdíszítéssel és terítéssel kezdődött, majd öt órától "hostess" hölgyek várták az érkező vendégeket.

Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével a MOL Finomítás vezetője, a Dunai Finomító termelésvezetője és városunk alpolgármestere. Sziva Miklós elnöki megnyitója után Sinka László alpolgármester köszöntötte a résztvevőket, visszaemlékezve saját DKV-s múltjára is. A finom vacsora végén a hölgyek által készített sütemények gazdag választéka szolgáltatta a desszertet.

Vacsora után következett a tavaly már sikert aratott - és emiatt várva várt kabaréelőadás. A nőnap tette időszerűvé Darvas Szilárd: A nő teremtése című humoros írását, amelyet Mérges István tagtársunk kitűnően adott elő. A kabaréműsorszámok részben a nosztalgia jegyében íródtak és több mint negyven éves DKV-s emlékeket idézték fel, mint például a "Rendhagyó elsősegélynyújtó oktatás", vagy az "Éjszakai műszak az 1970-es években" című kabaréjelenetek. "Lujza és Jenő", a nyugdíjas házaspár a múlt évhez hasonlóan régi finomítós és mai MOL-os újságokat szemlézett, valódi hírek helyett a poénokra helyezve a hangsúlyt. Volt párbeszéd is egy régi olajos szaki és egy ifjú MOL-os menedzser között, akik az egykori és mai fogalmak és kifejezések ismeretéből vetélkedtek. Kiderült, hogy nincs új a nap alatt, legfeljebb az öregek kevésbé értik a jelenlegi angol szóhasználattal vegyített vállalati nyelvezetet.

A sok próbának meglett az eredménye, a nézőközönség sok nevetéssel és tapssal díjazta az előadást, amelyben a szereplők olykor már színészi képességeket mutattak fel.

A műsort követő táncmulatsághoz most is "házi DJ", Cseh Béla szolgáltatta a zenét. A számok főként az 1970 és 1990 közötti éveket idézték vissza. A táncparkett megtelt "fájós lábú" nyugdíjasokkal, akik fiatalokat lepipáló energiával ropták a táncot. Vidám, de egyben megható is volt az a tánc, amely közben a legrégebben házasságot kötött párt kerestük. Kacz János és felesége nyerte ezt a vetélkedőt, akik 58 éve esküdtek örök hűséget egymásnak.

Mi sem jellemzi jobban az est nagy sikerét, mint az, hogy a tervezett 23 óra helyett csak jóval éjfél után fejeződött be a "buli". Jövőre biztos, hogy újra farsangolunk. Jelszavunk továbbra is: "Folytassa, OMNYE!"


Link








+ Csupa csupa finomság - Videó

Link



OMNYE KABARÉ - Videók

Link

Link
Link
Link


Nemcsak a 20 éveseké a világ - Táncoslábúak a parketten - Videók

"Nem számít, hogy elmúltak az évek,
mert szívedben még zeng az ének,
Míg onnan ki nem fogy a dal,
addig fiatal maradsz, nagyon fiatal!"

Link

Link
Link
Link
Link
Link


Képek

















































 
 
0 komment , kategória:  OMNYE  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 26 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 539
  • e Hét: 11617
  • e Hónap: 34105
  • e Év: 211980
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.