Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Szép mai napot.........
  2019-04-21 16:05:44, vasárnap
 
 



Mosolygős, szép napot kívánok !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2019-04-21 14:31:28, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-04-21)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Büszkeség hatja át.

Oroszlán - Hatalom, erő, uralkodás

Hatalmas, impozáns állat. A hagyomány szerint az állatok királya. A szavannák ura azt üzeni, hogy uralkodni tudsz a problémás helyzeteken. Lesd el felséges nyugalmát! Az oroszlán hímet kiszolgálják feleségei, csak a nőstények vadásznak, a hímek dolga csak a családalapítás. Sörénye a hajjal, az erővel, az egóval analóg. Bánj ma többet hajaddal, ápold alaposabban,mint szoktad. Menj fodrászhoz. Az Oroszlán csillagképre is utalhat a kártya, ezért érdemes a HarmoNet horoszkóp oldalán is körülnézned!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek forró, kihasználó, akár megalázó, az érdekekről és az önzésről szóló, ugyanakkor mégis nemes, felemésztő tűzzel égő önalávetéssel - leigázással járó szerelem. Párkeresőknek méltatan, de nagyon vonzó partner.

Személyes üzenete:
Nézd meg, mit üzen mára az Oroszlán csillagjegy szülötteinek a horoszkóp! Még akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél!
Min kell úrrá lenned? Tulajdonság vagy éppen egy élethelyzet, ami felett időlegesen elvesztetted, s ezért vissza kell szerezned az uralmat? Olvasd el hívószavadat, az segíthet eligazodni.
A kártya anyagi bőséget, pénzt, elismerést hoz az életedbe - ma bátran foglalkozz pénzügyekkel!

Erre is gondolj: Az Oroszlán csillagkép - ura a Nap. A tarotban az Erő kártyája, melyen egy oroszlánt lovagol meg egy törékeny nő



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2019-04-21 14:24:26, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-04-20)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szexualitás hatja át.

Összefogás - Szimbiózis

A kártya jelölhet nemek közötti, népek közötti vagy akár ellenségek, korábbi ellenfelek közötti összefogást egy adott cél, egy eszme érdekében. Kibékülést, megbocsátást, korábbi konfliktusok feloldódását is jelezheti. Harmonikus együttműködés kibontakozását jelzi akár társadalmi kapcsolatokban, akár a szerelemben. Lelkedben összekapcsolódnak olyan elvek, eszmék és korábbi tapasztalatok, amik most értek be, most tudod őket felhasználni. Az előítéletek félretétetnek, a fekete kéz a kézben halad a fehérrel, megszűnnek a különbségek.

Szerelmi üzenete: A ,,nagy ő" megtalálása, lélektárs megjelenése - ez nem mindig szerelem, néha egy elmélyült barátság formájában ölt testet. Párkeresőknek lehet külföldi szerelem esélye.

Ezt mondja neked:
Ha vannak haragosaid, akkor bocsáss meg nekik - köss békét.
Idegen országban élő barátoknak, ismerősöknek írj, vagy hívd fel őket.
Ha van olyan alapítvány, egyesület, szervezet vagy egyház, ahol aktivista vagy, akkor ma munkálkodj egy társadalmilag fontos ügy érdekében.

Erre is gondolj: Az Örömóda - Európa himnusza



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2019-04-21 14:21:03, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-04-19)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szivélyesség hatja át.

22 - Huszonkettő - Szentté válás, megvilágosodás

A kétségek és a harmóniára vágyódás száma. Az anyag elsődlegességét jelképezi. A benne lévő feszültségek koncentráltan robbannak, vagy nagy pusztítást vagy a helyzet hirtelen tisztázódását jelzik. Az is lehetséges, hogy külső szemlélőként mások pont ellenkezőleg ítélik meg a helyzetedet, mint te magad. Huszonkettedikén a kártya hatása hatványozottan igaz. Ha esti meditációban kivárod a huszonkét óra huszonkét percet, álmod jóslatot tartalmaz majd. Ez a kártya a Harmóniakártya utolsó lapja - 22.22-kor került fel az Internetre, hogy segítse a kártya használói számára a megvilágosodást.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A párkapcsolatban társadnak nem mindig az a jó, amit te jónak hiszel. Ma alkalom nyílik arra, hogy ösztönösen kedvezzetek egymásnak. Ha nincs párkapcsolatod, ma egyéjszakás kalandot, futó viszonyt létesíthetsz.

Ezt mondja neked:
Ma a megnyilatkozásod bölcseleteket tartalmazhat.
Isten a ,,vállán visz" , a tetteid ma nem emberi, hanem univerzális mércével mérettetnek meg. Vigyázz, hogy mit cselekszel ezen a napon!
Ha kereső vagy, a mai nap alkalmas arra, hogy mesterre találj.

Erre is gondolj: A tarotban a 0. és a 22. lap azonos: a Bolond. Ám a 22-es a megvilágosodott zsenit jelképezheti.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2019-04-21 14:09:29, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-04-18)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Föld-elem hatja át.

Futás - Futás - félelem, menekülés,

Ez a kártya a félelmeidet, vagy a félelmeidtől való megszabadulás vágyát, a félelmekkel való szembesülést jelzi. Meg szeretnél szabadulni valamitől, ami nyomaszt, terhes, vagy bántó. Ez az időszak próbára tesz téged, de erőd elegendő ahhoz, hogy célba is érj. Másrészt a futás igazi egészséget is jelent. Egységet a természettel, az erőkkel. Mehaladhatod általa saját határaidat. Olyan pillanatokat ad, amikor mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok meg a problémáktól, beszéljétek meg, nézzetek szembe mindennel. Párkeresőknek jelzi, hogy ne ragadj meg kicsinyes nehézségeknél, emelkedj föléjük és szeress gondtalanul.

Ezt mondja neked:
Ne félj a jelen problémáitól, azért jönnek, hogy megoldd őket, s pont olyan nehezek, melyekkel meg tudsz birkózni.
Fuss minden nap. Futógépen, természetben, vagy ahol szeretsz. Válassz egy jó cipőt! Ez megőrzi egészségedet!
Ha kora reggel képes vagy a szabadba menni, vagy csak nyitott ablaknál lélegezni, végezz Napfelkelte-meditációt! Gondolj a dervistáncra, mely megszabadít minden gondodtól.

Erre is gondolj: Nézd meg a Forrest Gump című filmet, idézd a filmből lett szlogent: Fuss, Forrest, fuss! A Kos jegyével analóg. Ma menj, és fuss egy kicsit! Legalább annyit, hogy a buszt elérd!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.03 2019. április 2019.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 104 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1527
  • e Hét: 4695
  • e Hónap: 6829
  • e Év: 59387
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.