Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
A király szíve
  2016-10-15 07:54:40, szombat
 
  Mint a vizeknek folyásai, olyan a királynak szíve az Úrnak kezében, valahová akarja, oda hajtja azt! - Példabeszédek 21:1

Gondolkozz el ezen egy pillanatra! Isten fenntartotta a jogot, hogy ha szükséges, áthúzza egy nemzet vezetőjének az akaratát, hogy az Ő népe felett az Ő akarata szerint uralkodjon.
Mi több, Isten meghallgatja bármilyen kormányzati vezető imáját. Még akkor is, ha a világon a legnagyobb gazember. Meghallgatta az idős Nabukodonozor király imáját is. Hidd el, ez azt jelenti, hogy bármilyen vezetőt meghallgat!

Tudod, Nabukodonozor Babilon királya volt: egy istentelen nemzet istentelen királya. Azonban Júda földjéről ejtett foglyokat, így Isten néhány embere az ő hatalma alá tartozott. Tehát Isten el kezdett vele foglalkozni.

Újra és újra figyelmeztette őt: ,,Nabukodonozor, el fogod veszíteni a józan eszedet, ha nem igazítod ki magad." És így is történt: teljesen megőrült.

Így maradt évekig. Majd egy nap felkiáltott Istenhez, és Ő meghallgatta.

Annak ellenére, hogy egy pogány nemzet pogány királya volt, Isten újra beavatkozott az életébe, és meghallgatta őt, amikor végül segítségért kiáltott. Miért? Mert Isten népe tartozott az uralma alá!

Ez az alapelv ma is igaz. Ha utat nyitunk az ima által, Isten foglalkozni fog a vezetőinkkel!

Ha megalázzuk magunkat, egységben vagyunk, és imádkozunk, Isten meg tudja változtatni az igazságtalanságot és korrupciót az országunkban - vagy ami azt illeti, bármilyen országban. Megváltoztatja mindenki szívét a Fehér Háztól lefelé, hogy biztosítsa: az országot, ahol a gyermekei élnek, igazságosan kormányozzák.

Mindenképpen imádkozz ma a vezetőinkért!

Kenneth Copeland * Igei olvasmány: Dániel 4:1-37
Link Link BÉKEVÁR



 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Hagyd magad mögött a múltat
  2016-07-23 22:48:11, szombat
 
  Link

De egyet cselekszem, azokat, amelyek hátam mögött vannak, elfelejtem, azoknak pedig, amelyek előttem vannak, nékifeszülve, célegyenest igyekszem az Istennek a Krisztus Jézusban onnét felülről való elhívása jutalmára.- Filippi 3:14

Szellemi botlások és sérülések. Belső fájdalmak, amelyek, úgy tűnik, nem akarnak elmúlni. Legtöbben tudjuk, milyen ezektől szenvedni, de kevesen tudják közülünk, mit tegyünk ezekkel.

Tovább bicegünk, remélve, hogy azok a rejtett sebek valamilyen csodával határos módon elmúlnak, és azt gondoljuk, hogy a depresszió gyötrő érzése (egy kicsivel több alvás vagy egy kis desszert segítségével) talán végül elmúlik.

De így történik ez valójában? Nem!

Én tudom. Megéltem már.

De hála Istennek, nem vagyok így többé. Elmondhatom, hogy az elmúlt években szembenéztem néhány kemény szellemi csatával. És úgy találtam, hogy a csaták során megverhetnek és megsebesíthetnek a bensőmben - ez éppen olyan biztos, ahogy egy ökölharc során külsőleg megsebesíthetnek és megverhetnek.

Mielőtt újjászülettem, megtanultam, hogy fizikailag milyen pusztító tud lenni egy valódi verekedés. Mégis, akármilyen rosszul éreztem is magam, egy néhány napos pihenés megtette a magáét.

Azonban egy megsebesített szellem gyógyulása nem jön ilyen könnyen. Valójában az idő múlása gyakran még ront az állapotán.

Ennek a következő az oka: ahelyett, hogy a fájdalmas kudarcokat magunk mögött hagynánk, addig időzünk azokon, ameddig a kudarcok valóságosabbá válnak a számunkra, mint Isten ígéretei. Addig összpontosítunk rájuk, amíg belesüllyedünk a depresszióba, és ott megrekedünk, mert félünk attól, hogy ha továbbmegyünk, akkor újra elbukunk.

De van kiút. Ha a depresszió miatt szellemi zuhanórepülésben vagy, akkor mindaz, amit tenned kell, hogy ebből kikerülj, annyi, hogy leveszed a szemedet a múltról, és a jövőre tekintesz - egy olyan jövőbe, amelyet Jézus Krisztus garantált neked hatalmas és értékes ígéretei révén az Igében.

Elképzelhető, hogy ez kezdetben nem fog könnyen menni. Az elmédnek valószínűleg több éves tapasztalata van a múltra való összpontosítás területén. Akár egy öreg ló, ami mindig szokásához híven az istálló felé veszi az útját, a gondolataid is valószínűleg abba az irányba fognak vágtatni, ahányszor csak elengeded a gyeplőt.

Tehát ne engedd el a gyeplőt. Tartsd szorosan. Tudatosan elmélkedj Isten Igéjén. A múltról szóló gondolatokat helyettesítsd igei ígéretekkel a jövődről, és legyél ebben kitartó. Ha így teszel, sebesült katona helyett győztes harcos válik belőled, amilyennek Isten teremtett téged.

Kenneth Copeland * Igeolvasás: Filippi 3:12-21
Link Link

Link


 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Isten meghallgat téged
  2016-05-18 09:48:26, szerda
 
  És ez az a bizodalom, amellyel Őhozzá vagyunk, hogy ha kérünk valamit az Ő akarata szerint, meghallgat minket. És ha tudjuk, hogy meghallgat minket, akármit kérünk, tudjuk, hogy megvan nekünk, amit kértünk tőle. - 1 János 5:14-15

Előfordult már, hogy miközben imádkoztál, hirtelen olyan érzésed támadt, hogy Isten nem figyel?
Mindannyian éreztünk már így. Ugyanazokat az imádságokat mormoljuk, reménykedünk, hogy Isten meghallgatja azokat, és közben gyanakodunk, hogy talán mégsem.

Ma elmondom neked, hogyan oldjuk fel ezt a dilemmát egyszer és mindenkorra. De figyelmeztetlek, nem veregetem meg a hátadat, és mondom azt, hogy Isten bármilyen kételkedő, énközpontú imát meghallgat. Nem. Ő azt ígérte, hogy az akarata szerinti imádságokat hallgatja meg. János apostol azt mondja, hogy ha így imádkozol, akkor tudod, hogy megvan neked, amit kértél Istentől.

A ,,kérés" szó jelentése ,,egy bizonyos jog vagy kegyelem gyakorlásának szuverén elöljárójához benyújtott hivatalos írásbeli kérés." Pontosan erre van szükségünk, amikor valami komoly dologért imádkozunk.

Hogyan állítsunk össze egy olyan kérést, ami Isten akaratában van?

Először is, gyürkőzz neki, és ásd bele magad az Igébe. Keress olyan igeverseket, amelyek a helyzetedre vonatkoznak, és ezek legyenek a kérésed alapjai.

Ezután térdelj le, és kérj tanácsot a Szent Szellemtől. Kérd, hogy segítsen részletesen kidolgozni a kérésedet. Ennek a legjobb módja az, ha nyelveken imádkozol (lásd Róma 8:26-27). Várd, hogy Isten kijelent dolgokat a szívedbe az Ő szívéből. Azt akarja, hogy ismerd az akaratát. Ezért miközben imádkozol, figyelj!

Végül írd le a kérésedet. Egy hivatalos, írásos kérést nyújts be, amiben leírsz minden odavonatkozó igeverset, amit találtál. Miközben figyelsz a Szent Szellemre a részleteket illetően, írj le minden ötletet és benyomást, amit kapsz tőle.

Ne kapkodj. Hagyd, hogy a Szent Szellem alakítsa ki az imádat. Engedd, hogy az igazság, amit kijelent neked, leülepedjen benned, és munkálkodni kezdjen. Dolgozd ki jól magadban a kérést, és amikor készen vagy, tárd Isten elé.

Hidd el nekem, meg fog hallgatni!

Kenneth Copeland * Igei olvasmány: 1 János 5:1-15
Link Link Link




 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Eső jön - Szellemi áradás közeledik
  2016-04-25 12:24:18, hétfő
 
 

Ti is, Sionnak fiai! Örvendezzetek és vigadjatok az Úrban, a ti Istenetekben; mert megadja néktek az esőt igazság szerint, és korai és kései esőt hullat néktek az első hónapban.- Jóel 2: 23

Szellemi áradás közeledik. Isten megígérte. Megígérte a Szent Szellem erejének olyan kiáradását, ami elhozza a legnagyobb aratást, a legtöbb üdvösséget, amit valaha láttunk.

Évek óta olvasunk erről az Igében, és évek óta hallunk prédikációkat. Olyan sokat néztünk már a mennybe erre az aratásra várván, hogy megmerevedett a szellemi nyakunk. Van bennünk egy kép, miszerint Isten valami nagy mennyei kancsóból kiönti a Szent Szellemét.

De az a helyzet, hogy rossz irányba nézünk!

Azok az edények, amikből Isten kiárasztja az erejét, itt vannak a földön. Jézus így szólt erről: ,,Aki hisz énbennem, amint az Írás mondotta, élő víznek folyamai ömlenek annak belsejéből."

A várva várt idők végi kiáradás, az élő víznek folyamai, a hívőkből törnek elő. A bennünk lévő Szent Szellem lesz a forrása minden jelnek és csodának, amiről a próféták szóltak. És amikor buzgók leszünk a közbenjárás imájában, ez az erő elkezd áradni.

A Zakariás 10: 1 azt mondja: ,,Kérjetek esőt az Úrtól a késői eső idején! Az Úr villámlást szerez, és záporesőt ad nékik, és kinek-kinek füvet a mezőn."

Az imáink, a közbenjárásunk fogja megindítani Isten Szellemének óriási kiáradását. Ahogy összekapcsolódunk, és élő víznek folyamai törnek elő belőlünk, szellemi erő árad ki itt a földön.

Imádkozzunk tehát a Szent Szellem kiáradásáért. Járjunk közbe a kiáradásért. Az imaéletünkben elsődleges legyen a szellemi erő hatalmas kiáradásának fontossága.

Dicsőség Istennek, az esőfelhők már gyülekeznek!

KENNETH COPELND

Igei olvasmány: Jóel 2: 23-32
Link Link

 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Lobbantsd fel újra a lángot
  2015-09-23 11:50:40, szerda
 
  Közeledjetek az Istenhez, és közeledni fog hozzátok.- Jakab 4:8

Emlékszel arra, amikor először belevetetted magad az Igébe, és izgatott lettél Isten dolgaival kapcsolatban? Emlékszel arra, amikor alig vártad, hogy elolvasd a következő fejezetet a Bibliában, vagy meghallgasd a legújabb tanítókazettát? Egyetlen szóval lehetett jellemezni téged: FORRÓ! Az újjászületett szellemed lángolt Istenért.

Amikor Ken és én először hallottuk a hit üzenetét, mi is ilyenek voltunk. Olyan izgalomban lobogtunk, hogy semmi más nem érdekelt bennünket. Megértettük, hogy ugyanúgy bízhatunk Isten Szavában, mint egy közeli barátéban, és éhesek voltunk arra, hogy tudomást szerezzünk mindarról, amit Ő az Igében ígért nekünk.

Úgy tűnik, akkoriban semmi mást nem tettem, csak Isten Igéjét olvastam. Hittel kapcsolatos könyveket olvastam. Kazettákat hallgattam. Odaszánt voltam. Csak Isten Igéje érdekelt, semmi más.

De ez lassan megváltozott. Először nem is vettem észre. Aztán a Szent Szellem elkezdett rajtam munkálkodni, és megmutatta, hogy langyossá váltam. Hagytam kialudni a tüzet. Még mindig olvastam az Igét, de elvesztettem a lelkesedésemet.

Talán veled is ugyanez történt. Ha így van, hadd mondjam el, hogyan lehet feléleszteni a tüzet. Nekem működött, és neked is fog.
Isten Igéje azt mondja, közeledj hozzá, és Ő közeledni fog hozzád. Ehhez először el kell hagynod azokat a dolgokat, amelyek elveszik az idődet az Ige olvasásától. Gyönyörködjél az Igében. Legyél újra szorgalmas. Ha Isten dolgaira figyelsz, akkor a vágyad is hamarosan növekedni fog Őiránta. Arra fogsz vágyni, amire a figyelmed irányul. Minél többet foglalkozol valamivel, annál jobban fogsz vágyakozni rá.

Ez egy természetes alapelv. Ha tudsz golfozni, akkor ezt megtapasztalhatod. Előfordul, hogy hónapokig nem is jut eszedbe, aztán egy nap időt szorítasz rá, és kimész a pályára játszani. Másnap megint akarsz majd golfozni. Minél többet játszol, annál jobban vágysz majd rá.

A szellemi birodalomban ugyanez történik. Arra fogsz vágyakozni, amivel az idődet töltöd. Kezdd magad felépíteni a Szellemben való ima által. Fogadj mindent hittel, amit Isten mond neked, és cselekedj az alapján. Nem kell sok időnek eltelnie, és az a pislákoló láng a szellemedben egy mindent elemésztő TŰZZÉ fog válni!

GLORIA

Igei olvasmány: Jelenések könyve 3:13-22
Link Link Imakor levelezőlista
 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Gyakorold a jogaidat
  2015-09-09 10:20:13, szerda
 
  És Ő megsebesíttetett bűneinkért, megrontatott a mi vétkeinkért, békességünknek büntetése rajta van, és az Ő sebeivel gyógyulánk meg. - Ésaiás 53:5


Jézus azért jött a földre, és azért adta magát áldozatul a bűnért, hogy visszavásároljon neked mindent, amit Ádám elveszített. Azért jött, hogy az ördög minden munkáját lerontsa... többek között a betegséget is. Ha egyszer elfogadtad Jézust életed Urának, akkor minden jogot és kiváltságot, amit Isten eredetileg neked akart adni, helyreállított (például a jogot a Vele való közösségre, az egészségre és bővölködésre).

De azokat a jogokat neked kell gyakorolnod!

Tudod, az ördög törvényszegő, és bár Jézus elvette a hatalmát itt a földön, tehát nincsen joga ölni és lopni Isten gyermekeitől, mégis megteszi... amíg hagyod, hogy megússza a dolgot.
Ki kell kényszerítened a vereségét azáltal, hogy hittel szólod Isten Igéjét. Cselekedj most az Igén. Követeld, hogy a betegség elhagyjon téged Jézus nevében. És ne vond vissza a követelésedet. Teljességgel állj ellen az ördögnek. Talán harcol majd veled egy darabig, de előbb vagy utóbb, el kell futnia tőled!

Igei olvasmány: Máté 8:1-17
Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
A türelem egy első osztályú erő, nem vigaszdíj
  2015-08-21 22:41:25, péntek
 
 

A kitartásban (türelemben) pedig tökéletes cselekedet legyen, hogy tökéletesek és épek (teljesek) legyetek, semmiben hiányt ne szenvedjetek.- Jakab 1:4


Sokszor beszélek a hitről. Van azonban egy másik erő a hit mellett, amely éppen olyan fontos. Ez a türelem, vagyis a képesség arra, hogy megálljunk Isten Igéjén akkor is, amikor úgy tűnik, a győzelem lassan válik valóra.

A türelem nem jön automatikusan. Mindaddig nem működik, amíg nem működteted.

Oly sokan nem értik ezt. Valahogy úgy gondolkodnak, hogy a hit és a kitartás magától megterem a saját közreműködésük nélkül is. Egyszerűen hagyják, hogy az ördög szétszaggassa az életüket, aztán ilyen ostoba dolgokat mondanak, hogy ,,azt hiszem, Isten azért küldte ezt a megpróbáltatást, hogy erősítse a hitemet."

Soha ne ess ebbe a hibába!

Először is, Jakab azt mondja: ,,Senki se mondja, mikor kísértetik: Az Istentől kísértetem" (Jakab 1:13). Másodszor, a megpróbáltatás nem erősíti a hitedet. Valójában rombolni fogja, amennyiben hagyod.

Ha egy jókora súlyt nyomnék a kezedbe, az erősebbé tenne téged? Ugye, nem. Ami azt illeti, ha ráejtenéd a lábadra, akkor fájdalmasan legyengülnél tőle. Az számít, amit a súllyal teszel, nem?

Ugyanez igaz, amikor valamilyen nehézséget hoz az utadba az ördög. Ha lefekszel, és hagyod, hogy elgázoljon, akkor tönkre fog tenni.

De ha tökéletes vagy a kitartásban, ha állandóan szilárd maradsz, megbízol Isten Igéjében, és arra támaszkodsz, akkor tökéletes és teljes leszel, és semmiben nem fogsz hiányt szenvedni.

,,Semmiben hiányt ne szenvedjetek." Már ebből a kifejezésből is láthatod, hogy a kitartás nem vigaszdíj. A türelem egy első osztályú erő, amely elérhetővé teszi Isten ígéreteit. Olyan erő, amely győztessé tesz téged.

KENNETH

Igei olvasmány: 1 Mózes 26:15-22
Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Einstein megrendítő levele kislányához * SZERETET-BOMBA
  2015-08-20 23:32:05, csütörtök
 
  Einstein megrendítő levele kislányához

A Jeruzsálemi Héber Egyetem birtokában levő Albert Einstein Archívum körülbelül 55.000 dokumentumot tartalmaz, melynek teljes egészéről - emellett a szerzői jogról és képének használatáról - Einstein végrendeletében úgy rendelkezett, hogy az egyetem tulajdonába bocsájtja. 2012 márciusában az egyetem bejelentette, hogy az archívum teljes egészét digitalizálták és online elérhetővé tették mindenki számára - írja a Charon Institute honlapja.

A gyűjtemény tartalmazza több személyes jegyzetét, kutatási eredményeit, szerelmes leveleit, és általa soha nem látott lányának, Lieserlnek írt leveleit is. Az 1901-ben született Lieserl teljes neve és későbbi sorsa homályos, egyesek szerint korán meghalt, mások szerint pedig rokonai nevelték.

A levél:

"Amikor a relativitás elméletét indítványoztam, nagyon kevesen értettek csak meg, amit pedig most felfedek az emberiség előtt, az ugyancsak a világ félreértéseibe és előítéleteibe fog ütközni.

Kérlek, addig őrizd meg ezeket a leveleket, ameddig csak szükséges, évekig, évtizedekig, ameddig a társadalom eléggé fejlett nem lesz ahhoz, hogy el tudja fogadni azt, amit alább kifejtek.

Létezik egy rendkívüli erő, amelyre, legalábbis máig, a tudomány nem talált formális magyarázatot. Ez az az erő, amely mindent magába foglal és irányít, ami az Univerzum minden egyes jelensége mögött áll, és amit még nem azonosítottunk. Ez az Univerzális erő a szeretet.

Amikor a tudósok az Univerzum egyesítő elméletét megfogalmazták, megfeledkeztek a legerősebb láthatatlan erőről. A szeretet a fény, amely bevilágítja azokat, akik adják, és azokat, akik kapják. A szeretet gravitáció, mert az embereket egymáshoz vonzza. A szeretet erő, mert megsokszorozza a jót, és esélyt ad az emberiségnek arra, hogy ne pusztuljon bele saját vak önzőségébe. A szeretet kibontakozik és megnyilvánul. A szeretetért élünk és halunk meg. A szeretet Isten és Isten a szeretet.

Ez az erő mindent megmagyaráz és értelmet ad az életnek. Ez az a változó, amelyet túl sok ideje megtagadtunk, lehet, hogy azért, mert félünk a szeretettől, mert ez az Univerzum egyetlen energiája, amelyet az emberi lény még nem tanult meg kénye kedve szerint irányítani.

A szeretet leírására egy egyszerű helyettesítést alkottam meg, az egyik leghíresebb egyenletemben. Ha az helyett elfogadjuk azt, hogy a világot meggyógyító energia kifejezhető a szeretet és fénysebesség négyzetének szorzatával, akkor arra következtethetünk, hogy a szeretet a létező legerősebb erő, mert nincsenek határai.

Az emberiség azon kudarca után, hogy irányította és felhasználta az Univerzum többi forrásait, amelyek végül ellene fordultak, igen sürgető lenne egy másfajta energiaforrásból töltekezni...

Ha azt akarjuk, hogy fajunk túléljen, ha fel akarjuk fedezni az élet értelmét, ha meg akarjuk menteni a világot annak minden tudatos élőlényével, akkor a szeretet az egyetlen válasz.

Talán nem vagyunk még készek szeretetbombát létrehozni, egy elég erős szerkezetet, ami elpusztíthatná a bolygót romboló gyűlöletet, hiúságot és kapzsiságot.

Mindezek ellenére, minden egyén magában hordoz egy kicsi, de erős szeretetgenerátort, amely energiája arra vár, hogy kiszabadítsák.

Amikor megtanuljuk felajánlani és elfogadni ezt az Univerzális energiát, drága Lieselr, akkor ki fogjuk tudni jelenteni, hogy a szeretet mindent legyőz, hogy bármit túlél, mert a szeretet az élet esszenciája.

Mélységesen bánom, hogy nem tudtam kifejezni mindazt, ami a szívemben van, ami egész életemben csendesen dobogott érted. Talán túl késő bocsánatot kérni, de mivel az idő relatív, szükségét érzem elmondani neked, hogy Szeretlek, és te juttattál el a végső válaszhoz!"

Édesapád; Albert Einstein

Békevár Webkikötő
Link



 
 
1 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Lásd magad Jézussal együtt feltámadva
  2015-08-19 00:16:43, szerda
 
  Folyamatosan emlékezzél meg Jézus Krisztusról, a Messiásról, aki feltámadott a halálból.
- 2 Timótheus 2:8


Ez a kulcs ahhoz, hogy megragadjuk Isten áldásait. Amikor nehéz helyzetben vagyunk, amikor problémák és megpróbáltatások közelednek, akkor emlékezzünk meg Jézus Krisztusról, a Messiásról!

Emlékezz arra, hogy amikor Jézus feltámadt, te is feltámadtál. Amikor kijött a pokolból, és legyőzte az ellenséget, akkor te is kijöttél a pokolból, és legyőzted az ellenséget. Az Ő győzelme a te győzelmed, mert Őbenne vagy.

A nehéz helyzetekben emlékezzél erre. Amikor az ördög azt mondja neked, hogy ez alkalommal nem fogsz választ kapni, emlékezz erre. Amikor azt mondja, nincsen kiút, emlékezz Krisztusra, a Felkentre, a Győztesre, aki feltámadt a halálból, és leült az Atya jobbjára.

Ha van kép, amit a sátán minden másnál jobban gyűlöl, az a halálból feltámadó Jézus képe, aki örökre megfosztja őt a hatalmától, és nyilvánosan mutogatja a vereségét az egész mennynek és a pokolnak. Ez az a kép, amit mindig észben kell tartanod.

Addig gondolkozz ezen, amíg olyan mélyen nem épül a szívedbe, hogy a sátán bármit tesz, vagy mond, nem tud megfosztani ettől.

Ekkor fognak Isten ajándékai alapot venni az életedben. Az ördög nem lesz képes a megpróbáltatásokkal és problémákkal lebeszélni az örökségedről. Emlékezz Jézus Krisztusra, aki feltámadt a halálból!

Kenneth Copeland 08-19. * Igei olvasmány: Zsidó 12:1-13
Link Link
 
 
1 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Békevár Webkikötő * GLORIA * Szívből szívbe
  2015-08-13 14:07:44, csütörtök
 
  Mert ki ismeri, vagy értette meg az Úrnak értelmét (tanácsait és szándékait), hogy oktathatná, vezethetné Őt? Bennünk pedig Krisztus, a Megváltó értelme van, és az Ő szívének gondolatai (érzései és szándékai) a miénk. - 1 Korinthus 2:16

Izgalmas azt tudni, hogy Isten tulajdon szívének gondolatai, érzései és szándékai lehetnek a szívemben! Óriási dolog annak a tudatában lenni,hogy a menny és föld Teremtője egy szellem akar lenni velünk, és a gondolatait közölni akarja az értelmünkkel!

Az 1 Korinthus 6:17 azt mondja, hogy amikor az Úrral egyesültél, egy szellem lettél Vele. Egyesült veled, hogy bizalmasan beszélhessetek. Isten azt akarja, hogy ilyen harmóniában legyél Vele, hogy az Ő gondolatai a te cselekedeteidben öltsenek testet.

Azt akarja, hogy olyan közelségben légy Vele, hogy az mindig kellő erőt adjon az ördög legyőzéséhez. Azt akarja, hogy olyan összhangban legyél az Ő Szellemével, hogy érezhesd a szívének könyörületét azok iránt, akik fájdalmat vagy betegséget hordoznak.

Egy akar veled lenni, hogy rajtad keresztül kinyúlhasson mások felé, és beteljesíthesse a célját a földön.Kötelezd el ma magad, hogy egységben jársz az Úrral. A belső emberedben figyelj az Ő Szellemére. Határozd el, hogy az Ő hangjának engedelmeskedsz, nem pedig a világ vagy a test hangjának!

Hagyd, hogy Krisztus értelme áradjon rajtad keresztül!

Igeolvasás:1 Korinthus 2
Link Link Béke*vár Webkikötő





 
 
1 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2019.04 2019. Május 2019.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 33 db bejegyzés
e év: 398 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 683
  • e Hét: 2452
  • e Hónap: 10159
  • e Év: 59724
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.