Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
9.11. robbantás - és amiről nem sokan tudják...
  2019-05-27 22:00:19, hétfő
 
 




9.11. ROBBANTÁS - ÉS AMIRŐL NEM SOKAN TUDJÁK...


1. Az 1-es torony alagsorában óriási robbanás történt azelőtt, hogy az első gép becsapódott az első toronyba. Hivatalos jelentés: "tűz okozta az épületek összeomlását,,6 héttel a támadás után még mindig 1090 Celsius fokot mértek a romokban. Ez 260 celsius fokkal magasabb, mint az üzemanyag égése. Az épület tervezője: "Úgy terveztük meg az épületet, hogy kibírja a BOEING 707-es becsapódását, bármelyik pontjában. Az épület valószínűleg átvészelte volna több ilyen jet becsapódását is". A merényletek előtt a légierő védelmi gyakorlatot tartott, melyekben fegyverként használtak fel eltérített repülőgépeket, és az egyik cél éppen a World Trade Center volt. A Bush Kormány megtiltja az FBI-nak, hogy tovább folytassák a Bin Laden család kutatását. Beleértve két Bin Laden rokont, akik Virginia államban élnek, a CIA épülete mellett.

2. 9/11 reggelén George Bush találkozott Shafig Bin Laden-el, (Osama testvére) aki az egyik legnagyobb védelmi iparban érdekelt csoportot képviseli. Ez a cég (Carlyle) komoly anyagi haszonra tesz szert a 9/11-et követő háborúkból. A repülők és a kerozin önmagában nem lettekGeorge Bush és Shafig Bin Laden volna képesek olyan erőhatást és hőt kifejteni, amely miatt a tornyok összedőltek volna - ezt számos mérnök és tűzszerész később fehéren- feketén be is bizonyította. Ez itt a World Trade Center 7-es épülete. 9/11 napján ez is összeomlott. Nem repült bele semmilyen repülő. Aki látott valaha Irányított épület robbantást, annak nem kell kommentár...

3. Az épületet tartó acél oszlopokat ferde szögbenolvasztják szét robbanóanyaggal. Ettől omlik öszze függőlegesen az épület.

4. Ferde szögben elvágott oszlopok, a vágásnál olvadt fém látható. A WTC 7-es épület alatt is találtak olvadt fémet.

5. A három épület tipikusan irányítottépületrobbantásra jellemzö összedőlést mutat.

6. Ha bombák voltak az épületben, hogy kerülhettek oda, anélkül hogy bárki észrevette volna? A 9/11 előtti hetekben számos, előre be nem jelentett, szokatlan gyakorlatot végeztek melyekhez az ikertornyokat, és a 7-es épületet ki kellett üríteni biztonsági Az ikertornyok közel szabadesés okokból.sebességgel omlottak össze. Ez azt jelenti, hogy másodpercenként körülbelül 10 emelet semmisült meg! Mi tudja elbontani az anyagot az útból ilyen sebességgel? A robbanóanyag. 6,5 másodperc alatt és függőlegesen omlott le.

7. A Pentagonba repült gép eltünt: Sehol egy ülés, sehol egy bőrönd, vagy egy hulla. Csak tégla és törmelékek.Hivatalos magyarázat: "a magas hömérséklet elpárologtatta a gépet" A 6 tonnás titánium Rolls-Royce hajtómüveket is? Bizonyított, hogy a gép üzemanyagának égése erre nem képes.

8. Túl keskeny sávot rongált a becsapódás az épületen egy ekkora repülőhöz képest. Közben hivatalosan azt állítják: "az utasok földi maradványait megtalálták az ütközés helyén és azokat DNS-vizsgálattal beazonosították". Hogy maradt DNS, ha a hivatalos jelentés szerint a repülőgép titánium motorja is ,,elpárolgott" a tűzben?

9. Ugyanilyen nevetséges az is, hogy az egyik állítólagos arab terroristának - aki a repülőt a toronyba vezette - megtalálták az útlevelét a WTC tornyok romjaiban. Azt is bizonyítékként kezelik, hogy egy talált videoszalagon Osama Bin Laden magára vállalja az egész 9/11- es merényletet.Egy kép a videóból: Ez Osama Bin Laden: EZ KI???

10. A CIA kiképzőtáborokat hozott létre, a zsoldosok élére Osama BinLaden-t állította, aki Tim Osman fedőnév alatt tevékenykedett. Bin Laden legalább kétszer járt Washingtonban ezügyben. Pontos adatbázist vezetett azokról, akiket kiképzett. Az "adatbázis" szó arabul: "al Qaeda"

11. Miért nem a Fehér Házra vagy a Capitoliumra esett a választásuk?Ha ezt a két épületet rombolják le, az Amerikára gyakorolt pszichés hatás leírhatatlanul nagyobb lett volna, arról nem is beszélve, hogy lefejezhették volna a csúcsvezetést is. Összesen 2975 ember halt meg. Plussz kb 6000 sérült volt. George Bush: "Én a 911-ben a lehetőséget látom". Washingtonnak égető szüksége volt egy ,,casus belli"-re. (Ok a háborúra)9/11 után az amerikaiak nem ellenezték Irak és Afganisztán megtámadását. Ellenállás nélkül be tudták vezetni a "Hazafi Törvényt", ami durván korlátozza a polgárok szabadságjogait.100 milliárddal nőtt az éves katonai kiadás, rengeteg olajhoz jutott Amerika. A bennfentesek előre eladták a repülőgépiparhoz köthető részvényeket, és helyettük hadiipari részvényeket vásároltak.

12. Larry Silverstein nem sokkal 9/11 előtt megvette a WTC tornyokat, majd biztosítást kötött rájuk, amiben szó szerint benne volt az, hogy Silverstein jogot nyer az épület újjáépítésére, ha azok valamilyen okból megsemmisülnének. A támadás után Silverstein 7,1 milliárd dollár kártérítésért perelte a biztosítókat, amely a kétszerese volt a WTC tornyok vételárának. Larry Silverstein WTC 7-es összedőléséből 861 millió dollár kártérítést fizetett a biztosító. Silverstein cége a WTC 7-est 386 millióra becsülte. Tehát Silverstein egyedül a WTC 7-es összeomlásán nettó 500 millió dollárt kaszált. Közben 2975 ember halt meg. George Bush

13. "A nagy bankok komoly érdeklődést mutattak a háború iránt, mert az széles körű profitálási lehetőséget kínált számukra." William Jennings - akkori USA külügyminiszter Egy dokumentált beszélgetés Edward House és Edward Grey, külügyminiszter között: "Mit tennének az amerikaiak, ha a németek elsüllyesztenének Edward House egy óceánjárót amerikai utasokkal a fedélzetén?" ezredes House erre így válaszolt: "Azt hiszem az akkora felháborodást keltene, ami önmagában elég lenne ahhoz, hogy a háborúba sodorjon minket. " Egy óceánjárót szándékosan német ellenőrzésű vizekre küldtek. És a német tengeralattjárók, megtorpedózzák a hajót, 1200 ember meghalt. Edward Grey, Ez óriási haraghullámot váltott ki az amerikai lakosságban. volt angol A fiatalok önként jelentkeztek katonának. Amerika röviddel külügyminiszter ezután be is lépett az I. világháborúba.

14. Winston Churchill "Az ember időnként belebotlik az igazságba, de legtöbbször feltápászkodik és továbbmegy."


9.11.robbantás

Link




















































 
 
0 komment , kategória:  Történelem  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2019.04 2019. Május 2019.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 4838 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1398
  • e Hét: 9320
  • e Hónap: 31808
  • e Év: 209683
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.