Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Internetes fórumozás, melyek kiverték a biztosítékot
  2019-05-31 12:07:55, péntek
 
  ... A TITKOSSZOLGÁLATOKNÁL 2005-ben

,,,,Azt hittem teljes naivsággal, hogy azért nem tudják megfelelően megszólítani a másik szekértáborhoz tartozókat, mert nem tudják hogyan kell. Én, pedig elkezdtem magyarázni nekik, hogy milyen is az a ,,munkás-paraszt", aki állítólag 1990-ig hatalmon volt és milyen ,,nagyon jó dolga" is volt a kádári időkben...

Bóna Mária Ilona 2005-10-06 09:51:13
http://2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php...
http://2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php... ,,
,,Sajnos, a vendégkönyvi bejegyzésemre sem kaptam véleményt, pedig a Fidesz azzal a szlogennel kampányolt, hogy: ,,Szavazz a VÁLTOZÁSRA!" ...
,,Akkor sem és azóta sem árulta el nekem senki, hogyan a csudában szavazzon bárki egy elképzelhetetlenül ISMERETLEN VÁLTOZÁSRA? Ami még ennél is fontosabb: hogyan változzon szegény kis magyar átlagpolgár, ha a ,,hogyan"-ról, még a vezetőinek sincs semmiféle határozott elképzelése? Azokról meg nem is beszélve, kiknek évtizedekig - a kádári időkben - az volt az egyetlen érdemük, hogy ,,mertek kicsik lenni"! Mint ahogy azt Kovács László (emeszempés, majd 1990 után) emeszpés országgyűlési képviselő, majd EU-parlamenti képviselő tanácsolta- valósággal megparancsolta választópolgárainak."
Éppen ezért, elkezdtem bemásolni a FELNŐTTKÉZÉSRŐL szóló diplomamunkámat, amit egy 1997-98-as országos projekt keretén belül, mint ösztöndíjas, végzős főiskolai hallgató vettem részt. http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=370006&aid=248314
,,... be kell vallanom, hogy a ,,FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZ"-ról való bejegyzésemet követően folyamatosan megszakadt az internetes kapcsolatom.
Sőt, még a számítógépem is örökösen lefagyott. Amint kétségbeesetten próbáltam visszalépni a netre és a Vendégkönyvbe, egyszer-csak csöngettek.
Telefonszerelők voltak...
A lakás ablakából kinézve láttam, amint az egyik - jeltelen, sötétkék munkás-overálba öltözött - szerelő a szemközti telefonoszlopra elindult fölfelé. Torkomban dobogó szívvel visszaültem a számítógéphez és a következő bejegyzést írtam be:
Bóna Mária Ilona 2005-10-06 14:52:04
http://2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php?start=37240&udb=20
Tisztelt Mindenki! Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de itt vannak a telefonszerelők és a viszonylag új vezetéket ki akarják cserélni. Nem engedtem be őket, de lehet, hogy az oszlopról leszerelik és akkor itt maradok internet nélkül. Elköszönök Önöktől. Tisztelettel: Bóna Mária Ilona"
...
,,Ezután kikapcsoltam a számítógépet és kiszaladtam az utcára, át a másik oldalra és megpróbáltam lekiabálni az oszlopról azt a szerelőt, aki már elkezdett valamit bütykölni. Szemrebbenés nélkül folytatta a ténykedését.
Ez az egész a buszmegállóban, a buszra várók szemeláttára és füle hallatára történt.
Én azonban minden áron le akartam azt a szerelőt az oszlopról hozni, még mielőtt leszereli a telefonvezetéket. Ezért, egyre hangosabban beszéltem.
Már kiabálva mondtam, hogy:
- Nem rendelte meg senki ennek az új vezetéknek a cseréjét! Azonnal hagyja abba a leszerelést!
- De, igen, minket azzal küldtek ki, hogy ki kell modernebbre cserélni a fogyasztó kívánsága szerint.
Válaszolta onnan föntről a szerelő.
Eszembe jutott, hogy akkor lennie kell náluk ,,MUNKALAP"-nak, melyre a szereléshez szükséges eszközöket kiadják részükre a raktárból! Nem véletlenül tanultam én éveken keresztül könyvelést!
A k..va életben! - Gondoltam magamban és elordítottam magamat, hogy:
- Azonnal mutassák meg akkor a MUNKALAPOT, amit a munkaadójuk ki kellett, hogy állítson önöknek!

Láttam ugyanis, hogy nem volt a magasban bütykölőnél semmiféle cserevezeték! Ő egyszerűen le akarta szerelni valakik utasítására az oly nagy-nehezen kiharcolt vezetékes telefonunk vezetékét!

(Eszembe jutott az, amit a FELNŐTTKÉPZÉS kapcsán - Agárdiról, Bauerről és Hidyről - írtam a korábbi vendégkönyvi beírásomban, és: már mindent értettem. Rendszerváltozás ide, vagy oda, engem még mindig hátrányosan megkülönböztetnek!)
*
Erre lejött a szerelő és gyorsan átjött velem a lakás elé és ott úgy tett, mintha az oldaltáskából papírokat venne elő, miközben elmagyarázta, hogy
- ,,Mink valójában erre utasítva lettünk, hogy szereljük le a vezetéket, és munkalapot nem tudunk mutatni. Az bent maradt a központban... ,,
*
Amiért valósággal elkezdtek nekem az ismerőseim a buszmegállóban - bátorítólag átkiabálva a másik oldalról - köszöngetni... olyan gyorsan elhúztak, mint ahogy odajöttek.
*
Akkor éreztem, hogy az egyszerű emberek szeretik, ha valaki kiáll magáért... (helyettük is). Ez nekem újabb lendületet adott a további fórumozáshoz.
*
Ez után az ,,ütközet" után, még mindig remegve az erőfeszítéstől ültem vissza fórumozni. Amint ismét bekapcsoltam a számítógépet, elégedetten vettem tudomásul, hogy működik a netem és a számítógépem sem fagy le. ,,

,,A Vendégkönyvben poszt-kérdező újabb üzenete várt.
post-kerdezo 2005-10-06 16:16:37
http://2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php?start=37240&udb=20 ,,"
*
(Részlet a VENDÉGKÖNYV c. könyvből.)
*
A könyv 2013-as megjelenését követően, a titkos szolgálatok minden létező módon meggátolták és meggátolják a forgalmazását. Valamint a hivatkozott linkeken annak idején megjelenő vendégkönyvi beírásaimat TÖRÖLTÉK!!!
Hipp-hipp hurrá! De jó nekem/nekünk, mert mindezt valójában a globál-hatalmi háttér művelte velem a kis volt munkásnővel!
Nem ám a suttyom-terrort megvalósító III/III-asok! Vagyis, a belőlük bújtatott hatalomközeli állásokban elhelyezett volt jelentgetők és a hazaáruló MEGBÍZÓIK!! Ó, nem az a csúnya, gonosz globálhatalom tette és teszi az összes rosszat ellenünk!!!!!!!!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2019.04 2019. Május 2019.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 202 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 342
  • e Hónap: 1289
  • e Év: 37230
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.