Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Árulkodó redőcske
  2012-05-16 12:17:10, szerda
 
 
Minden arc egy történetet mesél el, genetikai örökségünkről, a múltunkról, és egyesek szerint a jövőbeli kilátások is leolvashatók róla. A kínai kultúrában nagy hagyománya van az arcok elemzésének, úgy vélik, hogy minden egyes része mást és mást árul el rólunk. Úgy tartják, hogy az orrunk és szájunk közt lévő redő a "középpontunk".

Ezt a kis bemélyedést két jobban vagy kevésbé határozott vonal határolja, melyekről úgy tartják, hogy a várható élettartamot jelzik. Amennyiben szépen formáltak, jól kivehetők, akkor viselőjük valószínűleg megéri az ötvenedik születésnapját, ami a kínai szemléletben jelentős, hiszen fél évszázad van az illető háta mögött. Amennyiben ezek a vonalak gyengébbek, nem feltétlenül jelenti a korai sírt, viszont viselőjüknek nem árt különös figyelmet fordítani az egészségére.

Bővebben :
Link
 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
Igaz volna ?
  2012-02-03 10:43:12, péntek
 
 

 
 
1 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
Citrommal a rák ellen!
  2012-01-30 06:33:19, hétfő
 
 
Fenytar Klub
Ónodi István

A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMOTERÁPIA
LEMONS are 10 000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY

Elnézést kérek, hogy nem fordítottam le, most veszem a fáradságot hogy ingyen és bérmentesen lefordítom mindazoknak akik nem tudnak angolul. Figyelem ami zárójelben van téve ( ) az mind az én magyarázatom.

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citrom fürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot.
Ha valaki ismersz aki ezt még nem tudja kérlek hogy küld el nekik mert egy óriás szívességet teszel nekik azzal hogy tudatod velük ezt.

A Citrom "Citrus" ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citrom lé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemoterápiai efecteket (mellék hatások).

Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg.
Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve őrző titok, a múlti milliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőle. A citromot eheted különböző képen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erénnyel, de a legérdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TÍPUSOK ELLEN !!!

Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikróbús spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGASA, és egy ANTIDEPRESSZÁNST (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!!

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZ INDULATÚ CELLÁKAT 12 típus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a Hasnyálmirigyben.

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIANYIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemoterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban.
És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat típus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

Fordította angolból:
Ifj. Balla Ferenc
Melbourne-Ausztrália
AZ EREDETI ANGOL SZÖVEG:

Cut Some Lemons Up - Let The Kids suck On Them - Put a slice In Your Water glass Etc . . . USE as A Prevention . . .

Subject: Health Alert up date FYI LEMONS ARE 10,000X STRONGER THAN CHEMOTHERAPY
Another good find I would take it orally and be giving my body a lemon sponge bath all over affected areas....

If you know anyone else who doesn't know this, please do them a huge favour and let them know about it.

Lemon (Citrus) is a miraculous product to KILL CANCER CELLS. IT IS 10,000 TIMES STRONGER THAN CHEMOTHERAPY.
Why do we not know about that????
Because there are laboratories interested in making a synthetic version that will bring them HUGE PROFITS. You can now help a friend in need by letting him know that lemon juice is beneficial in PREVENTING the disease. Its taste is pleasant and it does NOT produce the horrific effects of chemotherapy.
If you can, plant a lemon tree in your garden or patio. How many people die while this is a closely guarded secret so as not to jeopardize the beneficial multimillionaires large corporations?
As you know, the lemon tree does not occupy much space and is known for its varieties of lemons and limes. You can eat the fruit in different ways: you can eat the pulp, juice press, prepare drinks, sorbets, pastries,...The lemon is credited with many virtues, but the most interesting is the effect it produces on cysts and tumours!!! This plant is a proven remedy against ALL TYPES ALL TYPES OF CANCER!!!! Some say it is very useful in all variants of cancer. It is considered also as an It is anti microbial spectrum against BACTERIAL INFECTIONS AND FUNGI, EFFECTIVE AGAINST PARASITES AND WORMS, IT REGULATES BLOOD PRESSURE THAT IS TOO HIGH AND IS AN ANTIDEPRESSANT, COMBATS STRESS AND NERVOUS DISORDERS!!!
The source of this information is fascinating: it comes from one of the largest manufacturers in the world, says that more than 20 laboratory tests since 1970, the extracts revealed that: It destroys the malignant cells in 12 TYPES OF CANCER, including colon, breast, prostate, lung and pancreas...
The compounds of this tree actually showed 10,000 times better than the product Adriamycin, a drug normally used chemotherapeutically in the world, slowing the growth of cancer cells. And what is even more astonishing: this type of therapy with lemon extract not only destroys malignant cancer cells but does NOT affect healthy cells!!!

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201
/A Facebookról hoztam/








 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
H1N1 Bűzlik!
  2011-12-03 13:32:55, szombat
 
  H1N1 Bűzlik!
Egy osztrák oknyomozó riporternő, /Jane Burgermeister/ feljelentést tett bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Egyesült Nemzetek Szövetsége (ENSZ) és még néhány, nagy tekintélyű kormányzati és egyéb hivatali szervezet ellen. Ezt követően áprilisban a Baxter AG és az Avir Green Hills Biotechnology of Austria nevű vállalatokat jelentette fel a madárinfluenza vírus előállításának és terjesztésének vádjával. Állítása szerint szándékosan - a WHO megbízásából - szaporítottak 72 kg élő madárinfluenza vírust, hogy később profitálhassanak a világméretűvé nőtt járványból. Egy cseh tudós vizsgálta a szezonális influenza elleni oltóanyagokat, ekkor fedezte fel, hogy abban élő H5N1 és H3N2 vírusok találhatók.
A média hallgat, az FBI nyomoz.
A riporternő azt állítja, hogy döntő bizonyítékokkal rendelkezik arról, miszerint a gyógyszergyárak és a különböző állami szervek elkötelezetten és odaadóan terjesztik a halálos biológiai vírusokat abból a célból, hogy világméretű járványokat robbantsanak ki. Éppen ezért az újságírónő tiltó végzést szeretne a kötelező beoltások ellen, mert véleménye szerint a kötelező oltások hatóanyagait szándékosan fertőzik meg élő
vírussal. A feljelentés és a gyanúsítás híre terjedni kezdett az interneten, de a meghatározó médiumokban egy betűt sem találunk erről a tényről, bár ennek felkapott és sokat közölt hírré kellett volna válnia. Az sem meglepő, hogy sokan csupán kacsának, pletykának gondolták a hírt, esetleg egyszerűen egy újabb összeesküvés-elméletnek. Az eset azonban az FBI aktáiba is bekerült, és úgy tűnik, Jane Burgermeister biztos a vádjaiban. A média részéről már megszokhattuk ezt a fajta hozzáállást, vagyis az effajta ködösítést. A gyógyszeripar szerepe és befolyása hatalmas a médiára -- állítja a saját tapasztalatai alapján /dr. Mercola/, az ismert amerikai orvos-szakíró.
*Kötelező védőoltás -- fenyegetés egészségünk és szabad döntésünk ellen?*

Tény, hogy napjainkban valóban lehetséges törvényes úton a kötelező védőoltás elrendelése. Ez ad lehetőséget a különböző magas rangú szervezeteknek arra, hogy embertársaikat akár halálos veszélynek is kitegyék különböző üzleti kapcsolataik és a profit érdekében.
A kötelezően beadandó, mérgezett vakcinák valóban kivédhetetlennek bizonyulnak, ugyanis jelenleg nincs garancia a biztonsággal beadható oltásokra. Ha a szervezetünk nem várt módon reagál az oltóanyagra, szinte reménytelen kártérítési perrel próbálkoznunk.
Nem az a fontos, hogyan vélekedünk Jane Burgermeisterről és vádjairól. A tényleges és sürgető probléma az, hogy szembe kell néznünk azzal a ténnyel: kötelező védőoltást rendelhetnek el az új influenza ellen. Egy olyan betegség ellen, amelyről -- a WHO és egyéb egészségügyi szervezetek biztatására -- ok nélkül sulykolja belénk a híreket a média, holott több mint kétszer nagyobb esélyünk van arra, hogy villám csapjon belénk, mint arra, hogy megfertőződjünk és meghaljunk az új influenzában.
*Hisztériakeltés, eltúlzott kockázat*

Az Egyesült Államok egyik korábbi elnökjelöltje, /Ron Paul/ képviselő (aki egyébként orvosi végzettséggel is rendelkezik), egy nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy pénzügyi nyereség céljából az új influenza inkább hasonlít egy hisztérikus médiacirkuszra, mint halálos világjárványra. A nyilatkozatában emlékezteti az embereket a legutóbbi, 1976-os
sertésinfluenza elleni oltási program kimenetelére. Akkoriban -- közvetlenül az influenza miatt -- egyetlen ember halt meg, ugyanakkor 25-en haltak bele az életmentő célra kijelölt oltások káros mellékhatásaiba, és több száz ember vált rokkanttá a vakcina okozta Guillain-Barré szindróma miatt. A képviselő szerint -- dr. Mercola orvos szakértő is egyetért vele --, az új influenza teljes mértékben jelentéktelen betegségnek tűnik, ha összehasonlítjuk egyéb halálos járványokkal, mint például a tuberkulózissal vagy egyéb fertőző betegségekkel. Ha fölmérjük a betegség valódi veszélyességi fokát, nyilvánvalóvá válik, hogy teljesen indokolatlanok a nemzetközi szervezetek intézkedései és az esetleges katonai beavatkozások. Megfontolva a rendelkezésre álló tényeket és a valós kockázatokat, az influenza elleni jelenlegi reakció több kérdést is felvet. Vajon mi is a
valós indíték? Miért is tapasztalható ez a túlzott elővigyázatosság egy olyan betegség ellen, amely többnyire gyenge tüneteket okoz, és a halálozási kockázata is rendkívül alacsony?
Jane Burgermeister úgy gondolja, a kezében van a válasz, és ezt bizonyítani is tudja. A riporternő a nyomozati anyaga alapján állítja, hogy a védőoltás sokkal nagyobb veszélyt hordoz magában, mint maga a vírus. Természetesen mindenki maga dönt, hogy elhiszi-e az újságírónő vádjait, de bármi is az igazság, a kötelező beoltatást kerülnünk kell, ha kicsit
is fontosnak tartjuk saját, valamint családunk, barátaink és gyermekeink életét és egészségét.
*Baxter, a vírusosztó*

Tökéletesen beleillik a képbe, hogy a Baxter International megbízást kapott az új influenza elleni oltás kifejlesztésére annak ellenére, hogy éppen vizsgálat zajlik ellene a néhány éve történt madárinfluenza vírus terjesztése miatt. 2009 februárjában a Baxter influenza elleni vakcinákat és címkézetlen H5N1 vírust (a madárinfluenza emberekben megjelenő formája) küldött egy osztrák kutatóközpontnak. Mivel csak influenza elleni védőoltást vártak a rakományban, ezért az osztrák cég ellenőrzés nélkül továbbküldött bizonyos mennyiségű -- fertőzött -- anyagot Csehországba, Szlovéniába és Németországba. Egészen Csehországig nem vették észre a hibát. A cseh laboratóriumban azonban észlelték a bajt, amikor az oltóanyaggal vadászgörényeken végeztek kísérletet. Az állatok, miután beoltották őket, váratlanul elpusztultak. Ekkor fedezték fel a hibás, fertőzött oltóanyagokat. De mégis miért maradt következmények nélkül egy ilyen hatalmas hiba? Ha ez a mennyiségű élő madárinfluenza vírus és egyéb, szezonális vírusok elérték volna a népességet, annak szörnyű következményei lehettek volna. A H5N1 vírus nem fertőzi meg könnyen az emberi szervezetet, de a szezonális influenza vírusa igen. A mindkét vírusnak kitett emberi szervezet könnyen a kettő kombinációjának hordozójává és a halálos madárinfluenza vírus átadójává válhatott volna.
*Halált okozó gyógyszerek*

Jane Burgermeister szerint ez az eset a Baxter és más biotechnológiai cégek szándékos akciója volt, hogy a betegséget terjesztve nyereséghez juthassanak. Az osztrák egészségügyi miniszter megerősítette, hogy eljárás indult a Baxter ellen, valamint az osztrák jogi hatóságok is vizsgálják az ügyet. De nem csak a Baxter az egyetlen vétkes.
Több mint 80 ember meghalt és több száz megsérült az előző évben fertőzött heparintól (vérhígító gyógyszer). 2001-ben több mint 50 dialízises beteg halt meg a Baxter hibás segédeszközei miatt. Mindezek mellett a Baxter egyik leányvállalatát nemrég 2 millió dollárra büntette a bíróság az intravénás gyógyszerek árának szándékos, mesterséges emeléséért. A Baxter hihetetlen hanyagsága, a potenciálisan veszélyes, esetleg halált okozó gyógyszerekkel való kereskedése tehát már önmagában elegendő indok lenne arra, hogy ne kerülhessenek be az új influenza elleni oltást kifejlesztők piaci versenyébe. Az eddigi ismeretek alapján kijelenthető, a Baxter International nem alkalmas arra, hogy vakon rábízzuk önmagunkat, az egészségünket és a pénzünket.
*A vád súlyos, de még nem bizonyított*

Burgermeister nyomozati anyaga és az FBI dokumentumai alapján a következő jelentések készültek:
"... egy nemzetközi bűnszövetkezet -- amely behálózta a magas rangú állami és államok között szervezeteket --, az Egyesült Nemzetek Szövetségét, valamint a hozzá kapcsolódó katonai szervezeteket (ENSZ-csapatok Kínából, Kanadából, az Egyesült Királyságból, Mexikóból stb.) -- szándékosan elkövetett népirtást próbál végrehajtani az Egyesült Államok népessége ellen egy mesterségesen generált (genetikai) influenzajárvány és kötelező védőoltási program által, amellyel tömeges haláleseteket és az emberi szervezetben bekövetkező maradandó károsodásokat okozva kívánják megritkítani Amerika lakosságát.Sok bizonyíték azt mutatja, hogy bizonyos szervezetek -- nevezetesen a WHO, az ENSZ és gyógyszergyárak, mint a Baxter és a Novartis -- egy bűnszövetkezet alá tartozó rendszert alkotnak, amely stratégiai lépéseket szab meg számukra, és tőkefedezetet nyújt a különböző mesterséges vírusok fejlesztésére, előállítására és terjesztésére. Ezzel teszik indokolttá a tömeges védőoltások bevezetését, amelyeket biológia fegyverként alkalmaznának, hogy az USA lakosságát megritkítsák, valamint előnyt szerezzenek Észak-Amerika erőforrásaival szemben."
Akár igaz, akár nem az a tény, hogy a tömeges védőoltások valójában a népesség ritkítását szolgálják, kétség sem fér ahhoz, hogy az új influenza elleni oltás határait a gyógyszergyárak és más kapcsolódó szervezetek pénztárcája szabja meg.
*Csak a halottak nem tartoznak a célcsoportba...*

Egy június 13-án lezajlott sajtókonferencián a WHO az új influenzát megállíthatatlan világjárvánnyá minősítette. Felszólította a tagállamait (194 országot) az oltóanyagok raktározásra. Egy pénzügyi elemző szerint a Tamiflu (a szezonális influenza elleni gyógyszer) eladásából származó bevétel a közeljövőben 388 millió dollár körül alakulhat, az új influenza elleni oltóanyagokból származó bevételek pedig valószínűleg több milliárd dollárra rúghatnak majd. A CNN jelentése szerint csupán az Egyesült Államok kereslete 600 millió adagot jelentene az új influenza elleni vakcinából, tehát minden amerikaira 2 adag jutna. Ez jócskán meghaladja a szezonális influenza elleni vakcinák számát, ami összesen 115 millió adag.
A Szakértők Stratégiai Tanácsadó Csoportja (ez a WHO legmagasabb rangú tanácsadó szervezete, amely védőoltásokkal is foglalkozik) az új influenza ellen legfőképpen a következő célcsoportok beoltását javasolja:
-- egészségügyi dolgozók
-- várandós nők
-- 6 hónapnál idősebb, krónikus betegségben szenvedő gyermekek
-- krónikus megbetegedésben szenvedő felnőttek (pl. asztma, krónikus
elhízás, légzőszervi panaszok)
-- 15-49 év közötti egészséges felnőttek
-- egészséges gyermekek
-- idősek
Ezután következik a jogos kérdés: a halottakon kívül kimaradt-e valaki a felsorolásból?

*Mit tehetünk, ha hiszünk a hírnek?*

A félelem, a pánik és a heves érzelmi reakciók nem segítenek rajtunk ebben a kihívásokkal teli időszakban még akkor sem, ha a kormány és az érdeküket szolgáló szervezetek, valamint a média ilyen reakciókat próbálnak kicsikarni belőlünk. Józan eszünk és megfontolt döntéseink sokkal jobban szolgálják a saját és a családunk érdekeit. Ezt kellene az eszünkbe vésni ahelyett, hogy bedőlünk a sajtó által megállás nélkül szajkózott szenzációknak. Emellett nem szabad elfelednünk, hogy bármilyen influenza megelőzhető -- védőoltás nélkül is -- az életvitelünkben végrehajtott pozitív változtatásokkal, az egészségünkre, a környezetünkre fordított nagyobb figyelemmel.
forrás: http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=8552
/(Forrás: Infowars
<http://www.infowars.com/journalist-files-charges-against-who-and-un-for-biote rrorism-and-intent-to-commit-mass-murder/>,
June 25, 2009; WakeNews [Download Site for Burgermeister Official
Documents]; Journalist Accuses WHO of Plan to Commit Mass Murder
<http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/07/23/Journalist-Accu ses-WHO-of-Plan-to-Commit-Mass-Murder.aspx>;
angolból fordította: Hunyadi Edit/

 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
A rákot paraziták okozzák ?
  2011-10-11 13:52:42, kedd
 
  Nem új keletű a feltételezés, hogy a rák kialakulásáért paraziták a felelősek. Karlmichel írt erről már majdnem 200 éve, és 1893-ban Pfeiffer feltételezte, hogy a rákot az amoeba sporidium okozza. Az utolsó évszázadban Koch professzor Németországban, Newjadomskij Oroszországban és Hulda Clark Amerikában azok, akiket eredményeik visszavezettek a parazitaelmélethez.
Az orosz tudós, Tamara Lebedowa több éve állítja, hogy az, amit a patológusok a mikroszkóp alatt ráksejtnek nyilvánítanak, igazából trichomonadok.
Ami az első pillantásra képtelennek tűnik, az orosz kutatócsoport eredményeit megismerve nem is olyan őrültség.
A trichomonadok apró ostoros egysejtűek, három különböző stádiumban léteznek: ostoros stádiumban, amőbaként és sejtes formában. Mivel ez a parazita ivartalanul szaporodik, minden alkalommal különböző organizmus keletkezik. A hyaluronidáz enzim segítségével tudnak az egész szervezetben vándorolni. Figyelemreméltó képességük, hogy a test sejtjeit imitálni tudják, és olyan antigéneket termelnek, melyek az emberi eredetű antigénekkel teljesen megegyeznek. Ez megmagyarázza, miért olyan tehetetlen az immunrendszerünk a tumorokkal szemben.
Lebedewa elmélete szerint a tumorsejt a parazita egysejtűnek egy ostortalan állapota. A tumor nem más, mint ostortalan trichomonadok csoportosulása, amikor az utódsejtek nem válnak le az elődökről. Ezt ott tehetik meg leginkább, ahol a szervezet belső miliője zavart.
Dr Budwig már 1959-ben írt a vérben élő ,,féregszerű" élőlényekről, 1970-ben a bajor Max von Petenkofer intézet publikálta felfedezését különös, testes elemekről a vérben. Dr. Alfons Weber filmfelvételeket is készített ezekről.
Mivel ezek a paraziták a magas pH értékű vérben érzik csak jól magukat, fontos a vér savasítása jobbra forgató D-tejsav fogyasztásával. Szükséges a szöveti miliő megváltoztatása megfelelő táplálkozással, mert így békés szimbiózisban élhetünk újra a parazitákkal, hiszen teljesen kiirtani nem lehet őket, és amúgy is jelen vannak mindenütt a környezetünkben.

Kezelési elvek: méregtelenítés, táplálkozásterápia. Antiparazita szerek - ha annyira elszaporodtak, és már tüneteket okoznak. A paraziták elpusztíthatók, ha saját rezgéseikkel kezelik őket. Márpedig a Clark-terápia lényegében az emberi szervezetben élősködő parazitákat (vírusokat, gombákat, férgeket, baktériumokat) veszi célba. A biológusnő szerint ugyanis a paraziták hatása, valamint a környezeti ártalmak és a szervezet elsavasodása okozzák a krónikus betegségeket. Dr. Clark Kanadában biológia szakon végezte az egyetemet, méghozzá kitüntetéssel. Ezután biofizikát és sejtfiziológiát tanult. 1958-ban doktorált, majd intenzív kutatásait követően saját természetgyógyászati praxist nyitott. Sokan zseniként ünnepelték, míg mások sarlatánnak titulálták, és tanait hókuszpókusznak minősítették.

A paraziták sokkal elterjedtebbek, mint gondolnánk

1976-ban az amerikai Centre for Disease Control széles körű felmérést végzett az Egyesül Államok lakosai körében, és arra az eredményre jutott, hogy a vizsgált személyek közül minden hatodik parazitafertőzésben szenvedett, noha nem tudott róla. Az ENSZ egészségügyi szervezete, a WHO felmérései szerint világszerte több mint egymilliárd ember hordoz szervezetében valamilyen parazitát.
A Németországban létrehozott Clark-terápiás egyesület tagjai felfigyeltek rá, hogy az asztmás betegek állapota a parazitaellenes kúra elvégzése után látványosan javult. Dr. Clark szerint a tüdőben megtalálható ascaris lárvák (orsóféreglárvák) jelentős mértékben hozzájárulnak az asztma kialakulásához, amit a világ minden táján élő és dolgozó Clark-terapeuták igazoltak.
Érdemes tudni, hogy vérünkben az eozinofil granulociták (egy fehérvérsejt típus) száma nem csak allergiák és asztma esetén nő meg, hanem bélférgesség esetén is. Sok betegnél megfigyelhető, hogy a parazitaellenes kúra után megszűnik az évek óta fennálló és szinte kezelhetetlen poratka-allergia (amit házipor-allergiaként ismernek a legtöbben).

A dr. Clark-féle parazitaellenes program

Feketedió-tinktúra: Ez az alkoholos kivonat kihajtja a bélférgeket és más parazitákat, de hatékony székrekedés és gombafertőzések ellen is, javítja a vér oxigéntelítettségi szintjét. Külsőleg alkalmazva kiváló bőrgomba, ekcéma, herpesz, szemölcsök és bőrparaziták ellen. A benne szerves kötésben található jód antiszeptikus hatású.
Üröm: A régi füves gyógyítók és orvosok szerint az ürömfű nagyon eredményesen gyógyítja a gyomorpanaszokat, segít rossz emésztés esetén, a gyomor elsavasodásakor, enyhíti az epekő tüneteit, a sárgaságot, gyógyítja a vesebetegségeket, a vízkórságot, kiűzi a bélférgeket és hatékonyan segít belső mérgezések ellen. Tartós szedés és nagy adagok esetében azonban idegméreg.

Szegfűszeg: Ez a fűszer- és gyógynövény nem csak finom, a fájdalmakat is hatékonyan csillapítja és kiváló fertőtlenítő.

Cayenne (chili paprika) kapszula: Nevét a dél-amerikai Cayenne városáról kapta, mert ezen a trópusi területen őshonos. Egyéb elnevezései: cayenne paprika, chilipaprika, amerikai paprika, angol paprika, aranybors, guineai bors, macskapöcs paprika, ördögbors. A csípős fűszer leginkább a hörgőkben és az arcüregekben lévő dugulást enyhíti. A paprika csípősségét &#8220;okozó" kapszaicin stimulálja a váladéktermelő sejteket a tüdőben és az orrüregben, illetve segíti a váladék eltávolítását. Ha erős paprikát eszünk, gyakrabban kell orrot fújni, így a dugulás hamarabb megszűnik.
A chilivel azonos hatásúak még az erős zöldpaprika vagy a zöldborssal ízesített ételek is. Nagyon hatásos a cayenne-borsos tea, melyet házilag készítsünk el: egy negyed teáskanál cayenne-borsot adjunk egy bögre forrásban lévő vízhez, ízesítsük frissen facsart citromlével, egy kevés gyömbérrel, és édesítsük mézzel. Az íze különös, de a hatás nem marad el!

Ornitin kapszula: elősegíti az alvást tisztítókúrák során, pl. máj teljes tisztítása a kövektől, nem az epekőtövektől! Lásd bővebben: Hulda Clark: Meggyógyulhatsz című könyvét.

Zeppelés (zapper): Ez az elektromos, lényegében biorezonanciás módszer sok embernél szinte csodaként hat. A tapasztalatok szerint a műszerrel végzett kezelés jelentős mértékben csökkenti a szervezetben található baktériumok, vírusok és egyéb paraziták számát, ugyanakkor aktiválja az anyagcserét és méregteleníti a szervezetet. Kezdődő influenzát a segítségével még csírájában el lehet fojtani.

A háromhetes zeppelő kúra különösen a krónikus betegek kezelésében célszerű, de ennél hosszabb ideig nem tanácsos alkalmazni. Szintén nagyon sikeres a frekvenciaspecifikus frekvenciagenerátorral végzett kezelés. Míg a zepper önkezelésre is alkalmas és hatása a sörétes puskához hasonlít, a célzott frekvenciákkal működő frekvenciagenerátor (pl. RAVO Zapper, az egyik legkorszerűbb technológia jelenleg és Dr. Clark által is ajánlott) hatása olyan, mint egy célzott lövés. A terapeuták tapasztalata szerint ezzel igen sokféle parazita - Borrelia, Helicobacter pylori, szemölcsvírusok stb. - gyorsan és mellékhatásoktól mentesen kiirtható.

Kiegészítő eljárások

A Clark-terápia eredménye szempontjából fontos kiegészítő eljárások:
A szervezet méregtelenítése, pl. bél-, vese- és májtisztítás.
Táplálékkiegészítők szedése: glutation (fontos intracelluláris antioxidáns és sejtméregtelenítő), C-vitamin (a legfontosabb extracelluláris antioxidáns), cisztein (méregtelenítő és kénforrás), Q10 (energiaforrás, méregtelenítő és zsírban oldódó antioxidáns), ózonnal kezelt olajok (hatásos méregtelenítők és csíraölő hatású készítmények), szelén (méregtelenítő és antioxidáns), valamint egyéb táplálékkiegészítők.
Teljes és következetes fogászati szanálás (amalgámtömések cseréje, gócok kiirtása, idegkezelt, tehát már nem élő fogak eltávolítása).
Tartózkodás a mérgező anyagoktól, mint pl. az oldószerektől (izopropil-alkohol, benzol), hajtógázoktól, réztől (vízvezetékekben található), azbesztportól, aflatoxintól (élelmiszereket megtámadó penészgombák által termelt méreg) és más mérgektől.
Mindezzel együtt tény, hogy dr. Clark munkássága és felfedezése forradalmian új, a gyakorlatban bevált és a helyes irányba tart. Több mint 10 évig tartott, míg hivatalosan is sikerült elismertetni, hogy a helicobacter pylori jelentős mértékben hozzájárul a gyomornyálkahártya-gyulladás és a gyomorrák kialakulásához. Az utóbbi időben egyre több kutató vitatkozik azon, hogy vajon a chlamydia és más mikrobák felelőssé tehetők-e az érelmeszesedés folyamatáért.
Természetesen a miliő javítása fontosabb, mint a kórokozók elpusztítása. A túl sok keményített vagy állati eredetű zsír, a túl sok fehérje és a savasító hatású élelmiszerek - pl. cukor, tésztafélék - fogyasztása a salakanyagok felgyülemlését okozzák és károsítják az érhálózatot.
Aki teljes értékű, főként laktovegetárius diétát tart, táplálkozását a Budwig-féle lenmagolajos fehérjediétával, C-vitaminnal, az anti-homocisztein-vitaminokként is ismert B12-, B6-vitaminokkal, folsavval és E-vitaminnal egészíti ki, biztos lehet benne, hogy erei egészségesek lesznek, és nincs szüksége a zeppelésre.
Érdemes tudni, hogy a kezelés hatására fokozódik a méregtelenítés, különösen az olyan személyeknél, akiknek a szövetei nagymértékben elsavasodtak. Ezért fontos, hogy a kúra ideje alatt fokozzuk a folyadékbevitelt, és lehetőleg bázikus citrátokkal segítsük a vese munkáját. Ha valakinél három napnál tovább fennállna a fáradtság, a levertség, ami a méregtelenítéskor fellépő fehérjemérgezés egyik jellegzetes tünete, akkor hagyja abba a kezelést és konzultáljon szakképzett terapeutával.

Hatásmechanizmus

A zeppelés legvalószínűbb hatásmechanizmusa a következő: minden sejtmembránban speciális fehérjék, ún. membránproteinek vannak, amelyek úgy működnek, mint a külvilágra irányított antennák, és szabályozzák, hogy a sejt milyen anyagokat vegyen fel, ill. milyeneket bocsásson ki magából. A kutatók évek óta tudják, hogy a sejtek energetikai viselkedése meghatározott frekvenciájú rezgésekkel tartósan befolyásolható. Sejtjeink lehetnek energetikailag normális vagy abnormális állapotban. Az abnormálisan működő sejtek (pl. a ráksejtek) a szervezettől akár 60-szor annyi energiát vonnak el, mint az egészséges sejtek, ráadásul ők maguk nem járulnak hozzá a test átlagos energiaszintjének növeléséhez. Ez az oka annak, miként képes egy néhány köbcentiméter méretű hasnyálmirigy-daganat egy felnőtt embernek annyi kellemetlenséget okozni. Tulajdonképpen a jelentős energiaveszteség vezet halálhoz.
A tumorsejt erősen depolarizált, ami azt jelenti, hogy a sejtplazmában nem található meg az egészséges sejtekre jellemző negatív elektromos töltés. A frekvenciaterápiának ez a támadáspontja: segít a depolarizáltság helyreállításában. Ezenkívül ha célzott frekvenciákkal megcélzunk bizonyos kórokozókat, az alkalmazott rezgéshullámok úgy módosítják a kórokozó sejtjeinek elektrokémiai egyensúlyát, aminek következtében a parazita elpusztul. A zeppelő áram hatására a membránproteinek működése bizonyos mértékben módosul.
Míg a zeppelő sokféle rezgést bocsát ki, többféle kórokozót lehet vele befolyásolni, bár nem olyan hatékonyan, mint a frekvenciaterápiával, amelynél a rezgéshullámokat minden esetben precízen a kórokozóhoz kell igazítani. Valószínűleg a következő történik:
A kezelések hatására módosul a membránproteinek működése, aminek következtében több nátrium kerül a parazita sejtjeit körülvevő sejtplazmába. Ennek hatására a sejt valószínűleg megduzzad, végül szó szerint szétpukkad, ami tömeges méreteket öltve a kórokozó pusztulásához vezet. Ezt a folyamatot Raymond Rife figyelte meg, és videofelvételekkel dokumentálta is. A megváltozott elektrokémiai egyensúly azonban annyira legyengítheti a kórokozót, hogy az immunrendszer is képes elpusztítani őket.
A zeppelő hatása nem specifikus, ezért, bár érezhető a javulás és a gyulladás mértéke is jelentősen csökken, a csírákat mégsem lehet teljesen elpusztítani. A hatás a véráramban a legerősebb, ezért akut, súlyos vagy kötőszövettel burkolt gyulladások, gócok megszüntetésére nem alkalmas, nem jelent alternatívát az antibiotikumokkal szemben. Közkedveltségét annak köszönheti, hogy a kezelés után szinte azonnal érezhető a megkönnyebbülés, és otthon is végezhető a kezelés.

Az emberi szervezetben előforduló paraziták: mikroorganizmusok, protozoonok, flagelláták, rhizopódák, sporociták, infúzoriumok,
prionok (fertőző fehérjék), viroidok (nukleinsavak), vírusok,
baktériumok (aerob és anaerob), klamídia, rickettsia, mykoplasmák,
férgek, giliszták (orsóférgek, cérnagiliszták, laposférgek, galandférgek stb.),
mételyek (bélmétely, birkamájmétely, hasnyálmirigymétely, nagy májmétely),
gombák.

Ne feledd!

Valójában az anyagcsere-folyamatok teljes egészében a belső környezetünk enyhén lúgos egyensúlyán állnak vagy buknak. Ha krónikusan és túlzottan savas a belső pH, akkor ez &#8220;megeszi" a testszöveteinket, mint ahogyan a sav a márványt marja ki - lassan tönkretéve közel 97 ezer kilométernyi érrendszerünket.

Ha nem figyelünk oda, ez az összes sejtszintű folyamatot akadályozza: a szívveréstől kezdve az agyi ingerületek továbbításáig.
Röviden, a túlzott elsavasodás magát az életet bénítja meg, betegségeket, megbetegedéseket és rossz egészségi állapotokat, például elhízást idézve elő.

Az igazság az, hogy minél közelebb van egy élelem állapota ahhoz, mint amikor a nap energiája feldolgozásra került benne, annál több energiát tartalmaz.

A friss gabonacsírák természetes energiaszintje nagyon magas.
Amikor viszont ugyanezt a növényt hagyják beérni, majd kiszárítják, összetörik, feldolgozzák és kifehérítik, hogy liszt legyen belőle, elveszíti tápértékének legnagyobb részét.
És gondoljatok bele: mi az, amit mai társadalmunkban többet eszünk? Friss vagy feldolgozott élelmiszert?

A feldolgozottat ugye?

Így kerül az emberek többsége egy ördögi körbe, ahonnan gyógyszerekkel akarja a saját hajánál fogva magát kirángatni.
Ez nem fog működni az elsavasodott szervezetben, amelyben elszaporodtak és ficánkolva élnek a patogén mikroorganizmusok. Ezeknek a patogenikus folyamatoknak biológiai rendeltetésük is van, hiszen a mikróbák a szó legszorosabb értelmében fel akarnak falni bennünket még a biológiai éveink lejárta előtt.
DE!

Az emberi szervezet a testi-lelki egyensúlyban működik a legjobban és az ilyen harmóniában érzi magát a földi halandó EGÉSZ-ségesnek és boldognak.
Különösen vonatkozik ez a bennünk élő és nekünk segítkező szimbionták, azaz mikróbák világára, mert azok a nem megfelelő életvitel következtében elszaporod(hat)nak és a különböző, az orvosok által még nem is ismert tünetek alapján sokszor szinte megoldhatatlan feladat elé állítják akár még a komplementáris gyógyászokat is.

Minden emberi szervezet öngyógyulásra képes, csakhogy ezt az akadémikus orvostudomány nem akarja figyelembe venni! Ezért van általa a rák gyógyíthatatlan betegségnek kikiáltva az össze többi degeneratív betegséggel együtt. A kemo- és sugárterápia erre nem megoldás, mert az csak egy erőszakos, buta emberi csata az Anyatermészet törvényei ellen.

A természettel történő szimbiózis a megoldás kulcsa!
Ez az emberiség kezében van, csak meg kell értenünk az emberi szervezet helyes működésének az elméletét, lelkünket rendbe téve a haragot és gyűlöletet elengedni és ezzel megnyugodni, majd a testnek megadni azt, ami abból hiányzik az öngyógyulási folyamat beindításához és véghezviteléhez, azaz a teljes kigyógyuláshoz.

Elsősorban a legmagasabb szintű Szeretetet ajánlom Neked, az mindig kéznél van!

Link
 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
Víztisztítás banánhéjjal
  2011-10-06 03:40:19, csütörtök
 
  Megdöbbentő felfedezés: víztisztítás banánhéjjalMár egy ideje sikeresen használják a banán héját a háztartásban ezüst tárgyak, bőrcipők vagy szobanövények tisztítására, brazil kutatók most további alkalmazási lehetőségét tárták fel: az aprított héj képes kivonni a mérgező fémeket a szennyezett vízből.

A hegyi bányák, állattartó telepek, ipari létesítmények szennyvizei gyakran tartalmaznak nehézfémeket, köztük ólmot vagy rezet. Ha ezek bekerülnek a víz körforgásába, komoly veszélyt jelentenek az emberi egészségre és a környezetre. Eltávolításuk igen drága, az ehhez szükséges szerek némelyike maga is mérgező, így szükség van alternatív megoldásokra.

Víztisztító rendszer?

Eddig több növényi hulladékfajtát, például kókuszrostot és földimogyoróhéjat teszteltek sikeresen. Előnyük, hogy olcsón hozzáférhetőek, és kémiai változás nélkül bevethetőek. A Sao Paulói Kutatási Alapítvány kutatóinak Gustavo R. Castro vezetésével most az aprított banánhéj alkalmasságát sikerült igazolniuk. Különleges eszközbe csomagolva minden egyes héjat akár tizenegyszer is fel lehet használni anélkül, hogy réz- és ólommegkötő képessége megszűnne - írják a biokémikusok az Industrial & Engineering Chemistry Research című szaklapban.

A találmány bevetésének elsősorban a banántermesztő országokban van realitása, akárcsak a banánhéj egy másik nemrég felfedezett alkalmazásának. A szárított héjakból, banánfatörzsekből és -levelekből ugyanis kiváló brikett préselhető, amely igen gyorsan, egyenletes hővel ég, következésképpen ideális a főzéshez

 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
"A rák egy gomba?"
  2011-09-17 06:09:04, szombat
 
  Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk a Zapperrel ill. tisztítókúrákon keresztül.Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt "A rák egy gomba?" címmel.

Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. A nemzetközi hírű professzor nemrégiben Magyarországon járt, hogy beszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, amely forradalmasíthatja a rákterápiát. Huszonöt esztendős onkológia tapasztalatai alapján Simoncini nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz. Az orvos évtizedekig gyermekrák osztályon dolgozott, ahol vizsgálni kezdte a
daganatokat.

Azokat felvágva azt tapasztalta, hogy belül mindig fehérek voltak. Feltette magának a kérdést, egyáltalán mi a rák? (ami még ma is egy misztérium, hiszen legalább száz teória létezik a mibenlétéről)

És mik az áttétek?

S vajon mitől fehér a daganatok belseje?Hosszas kutatómunka alapján arra következtetésre jutott, hogy a daganat "csak" egy tünet, s hogy a rákot gombák, pontosabban a Candida albicans okozza.

Véleménye szerint, ha az ember ellenálló képessége megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák.Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta természetes terápiát alkalmaz, sikerrel. Az agydaganat, a tüdő-, a mell-, a mellhártya, a hashártya-, a gyomor-, vastagbél-, a bőr-, a prosztata- valamint a húgyhólyagrák gyógyítására katéteren keresztül, infúzió formájában öt százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a daganatot tápláló érbe, ezzel öblögeti, mossa a
mellhártyát illetve, a hasüreget.

- A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a hagyományos daganatellenes terápiákkal, semmilyen mellékhatása nincs - állítja a professzor, aki intravénás adagolással, napi ötszáz milliliter öt százalékos infúziót alkalmaz (hat napon át infúzió, amelyet hat nap szünet követ, és ez így folytatódik még négy-öt cikluson át). Szájon át adagolva egy hétig két kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva is segíthet.

Ezzel párhuzamosan naponta ötszázalékos szódabikarbónás fürdést, valamint naponta három-hat alkalommal öt százalékos szódabikarbonátos beöntést javasol.Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik.

Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt a pszoriázisnak, amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz, gyógyítására is talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket, gyógyulást ért el.

A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák.A Simoncini-eljárás alkalmazása:

1. Intravénás adagolással naponta 500 ml 5%-os infúzió (6 nap infúzió, 6 nap szünet, aztán 6 nap infúzió és újra szünet, majd így tovább még 4-5 ciklus)
2. Szelektív arteriográfia3. Orálisan 1 hétig 2 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva, utána 2 hétig 1 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva. Párhuzamosan napi 5%-os szódabikarbóna fürdés és napi 3-6-szor 5%-os NaHCO3 beöntések.

A bejegyzésben szereplő információk nem orvosi tanácsként vagy ahelyett szolgálnak, ilyen tanácsért forduljon orvosához. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a honlapon található információk és tanácsok közül mit fogad el, és alkalmaz saját magán vagy terapeutaként másokon.





 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
11-es szám Titka ?
  2011-09-09 03:05:03, péntek
 
  11-es szám Titka ?

Minden estre érdekes:

The Secret behind the number 11

Titok a 11-es szám mögött



Félelmetes - olvasd végig és probáld ki.

Ha nem hiszel a véletlenekben - akkor is olvasd végig, nagyon érdekes.

Tényleg nagyon érdekes ( Főleg a vége, de elöszőr olvasd el az egészet)



1) New York City 11 betűből áll.

2) Afganistan 11 betűből áll.


3) Ramsin Yuseb 11 betűből áll. ( A terrorista aki 1993-ban megfenyegette az amikat, hogy el fogja pusztitani a Twin Tower épűletet.)


4) George W Bush neve 11 betűből áll.



Eddig ez akár teljesen véletlen is lehet, de kezd érdekes lenni:

1) New York a 11.-ik állam.


2) Az első repűlőnek, amely belefúródott az épűletbe, 11-es volt a járatszáma.



3) Ez a repűlő 92 utast szállított. 9 + 2 = 11

4) A 77-es járat, amelyik szintén belerepűlt az épületbe 65 utast vitt. 6 + 5 = 11.

5) A tragédia szeptember 11-én t, azaz 9/11, ahogy mindenki emlegeti. 9+1+1=11

6) Ez a dátum megegyezik az amerikai segélyszolgálat telefonszámával: 911



Teljesen véletlen..?



Olvasd tovább és döntsd el magad:



1) Az áldozatok száma az elrabolt repűlőkön 254. 2 + 5 + 4 = 11



2) Szeptember 11 az év 254.-ik napja. 2+5+4=11.



3) A Madridi robbantás 3/11/2004 történt. 3+1+1+2+4=11.


4) A Madridi tragédia 911 nappal később történt, mint a Twin Tower épület támadása.



Most jön az a rész, ahol kezd hátborzongató lenni a dolog:



Amerika legismertebb szimbóluma a Stars & Stripes (Csillagok és Csikok), a Sas. A következő idézet a Koránban található, az Iszlámok vallási könyvében:



&#8220;Ez meg van irva, Arabia fia felfogja ébreszteni a félelmetes Sast. A Sas mérge végig fog söpörni Allah földjén, miközben páran kétségbe esnek, de közben több és több embert boldoggá tesz: a Sas merge megtisztitja Allah földjét és béke lesz."


Ez az idézet a Korán 9.11 könyvéből származik.



Még mindig kételkedsz..?





Próbáld ki, ami most jön. Félelmetes!!!

Csináld a következőket:

1. Jelöld ki az egér segítségével a Q33 NY. Ez volt az első gép száma amelyik neki repűlt az épületnek.

2. Állítsd a betű méretét 48-asra

3. Cseréld ki a betű tipusát WINDINGS-re


Most mit gondolsz????



 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
Kié lesz a makói gáz?
  2011-06-16 19:08:33, csütörtök
 
  A szerbeké lesz a legendás makói gáz?

Link
 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
Mérgező kozmetikumok
  2011-05-29 17:34:27, vasárnap
 
  Egy amerikai tanulmány beszámol arról, hogy az OSHA hivatala egy olyan kutatást végzett, amelynek során 2983, kozmetikumokban található kémiai anyagot vizsgáltak meg. Ezek közül 884 mérgezőnek bizonyult!
146 daganatot/tumort okozhat
376 a bőr és a szem irritációját idézheti elő
314 biológiai elváltozásokat eredményezhet
218 szaporodási problémákat okozhat

(egy anyag akár több helyen is szerepelhet)
Ezek az anyagok a mai napig alkotói a vizsgált kozmetikumoknak!

Vásároljon olyan termékeket, amelyek az itt felsorolt káros kémiai anyagok egyikét sem tartalmazzák!

A-hidroxisav
Szerves sav, amely anaerob légzéssel keletkezik. Az a-hidroxisavat tartalmazó bőrápolási termékek nem csupán a bőr sejtjeit támadják meg, hanem a bőr védőköpenyét is. Használatának következménye akár hosszantartó bőrkárosodás is lehet.

Alkohol
Színtelen, illékony, gyúlékony folyadék, ami élesztőgombák és szénhidrát erjedésével keletkezik. Gyakran használják oldószernek, de italokban és gyógyszerekben is megtalálható. Ehető és iható termékek alkotórészeként hajlamosabbá teheti a testszöveteket a rákkeltő anyagokkal való reagálásra. Azok a szájöblítők, amelyek 250/a-nál magasabb alkoholtartalmúak, hozzájárulhatnak a száj-, a nyelv- és a torokrák kialakulásához.

Állati zsír (faggyú)
Az állati szövet bizonyos fajtája; olajtartalmú szilárd és félszilárd anyagokból áll. Ezek a glicerol vízben nem oldódó észterei, illetve zsírsavak. Az állati zsír és a lúg adja a szappanok, a tisztító- és emulgeálószerek fő alkotórészét, és egyben a legjobb táptalajt biztosítják a baktériumok számára.

Alumínium
A fémek közé tartozó elem, amelyet leginkább repülőgépek alkatrészeinek, illetve protézisek előállítása során, emellett izzadásgátló termékek alapanyagaként, továbbá savgátlókhoz, valamint fertőtlenítőszerekhez használnak. Az alumínium szoros összefüggésbe hozható a mellrák és az Alzheimer-kór kialakulásával.

Ásványolaj (paraffinum liquidiumnak is nevezik)
A nyersolaj (petróleum) származéka. Ipari felhasználásakor leginkább kenőolajként alkalmazzák. Az ásványolaj egy finom, filmszerű réteget képez a bőr felszínén, így a toxinok, a nedvesség és egyéb, a bőr által termelt anyagok elől elzárja az utat. A bőr nem tud normálisan lélegezni, így az oxigén sem juthat át a sejtfalon.

Bentonit
Lyukacsos agyag, amely víz hatására eredeti térfogatának többszörösére duzzad meg. Számos kozmetikai termék alapanyagaként eltömíti a pórusokat, így elzárja a bőrt a szabad levegőtől.

Butan (bután)
Rendkívül gyúlékony aeroszol; nagy mennyiségben narkotizáló hatású.

Diethanolamin (DEA)
Színtelen vagy kristályos alkohol, amit oldószerekhez, tisztítószerekhez és emulgátorokhoz használnak fel. Testápolók is tartalmaznak DEA-t, mert puhává teszi a bőrt. EzenkíÍvül más bőrápoló termékekben is találkozhatunk vele hidratáló hatása miatt. Abban az esetben, ha a DEA nitrátokkal együtt kerül feldolgozásra, egymással reakcióba lépve rákkeltő anyag keletkezik. Bár korábbi tanulmányokban a DEA-t nem sorolták a rákkeltő anyagok közé, napjainkban egyre több kutató vélekedik úgy, hogy a DEA nitrátokkal való egyesülés nélkül is rákot okozhat. Többek között bőr- és nyálkahártya izgató hatását is meg kell említeni.

Diethylphthalate (dietilftalát)
Alkohol denaturálásához használt anyag. Felszívódik a bőrbe, és befolyásolja annak védelmi rendszerét. A Phthalate-ok (ftalátok) károsítják a májat, a vesét és a szaporodási szerveket, mindemellett a szervezetre a hormonokhoz hasonló hatást gyakorolnak. leggyakrabban a samponokban találkozhatunk ezzel az anyaggal.

Dioxin
A papírgyártás folyamata során keletkezett hulladékanyag a dioxin, amely rákot okozhat. Dioxinnal kezelt edényekről a termékekbe kerülhetnek a veszélyes anyagok.

Elastin (elasztin) magas relatív molekulatömeggel
A kollagénhez hasonló fehérje, a rostok fő alkotórészét képezi. Az elasztin állati testrészekből is nyerhető, és a kollagénhez hasonló hatást gyakorol a bőrre.

Fluorid
Potenciális rákkeltő alapanyag.

Fluor-szénhidrogén
Színtelen, nem éghető gáz, amit színtelen, nem éghető folyadékként is felhasználnak. Ritkán a felső légutakban enyhébb irritációhoz vezethet. A fluor-szénhidrogént gyakran használják hajspray-k hajtóanyagaként.

Formaldehyd (formaldehid) és származékai
(Bronidox, bronopol, diazolidinyl-karbamid, diazolidinyl-urea, hydantoin, imidazolidinyl-karbamid, imidazolidinyl-urea, 2-bromo-2-nitropropán-1,3- diol, 5-bromo-5-nitro-1,3-dioxane.). Színtelen mérgező gáz, irritáló hatású, és rákkeltő anyag. Vízzel kombinálva a formaldehidet fertőtlenítőszerként, rögzítőként, illetve tartósítószerként használják. A formaldehid számos kozmetikai termékben megtalálható, de főként a hagyományos körömápolási termékekhez használják. A formaldehidek rákkeltő anyagok, amelyek már kis mennyiségben is irritálják a nyálkahártyát, és allergiát válthatnak ki.

Glycerin (glicerin)
Sziruphoz hasonló folyadék, melyet víz és zsír kémiai reakciójával állítanak elő. Puhítóként és oldószerként kerül felhasználásra. A bőr alsóbb rétegeiből a bőr felületére vonzza a nedvességet, és ott is tartja azt, hacsak a levegő nedvességtartalma el nem éri a 65a/a-ot, így a bőr belülről kifelé haladva fokozatosan kiszárad.

Ízesítőanyagok
Néhány ízesítőanyagot rákkeltőként tartanak számon.

Kaolin
Finom fehér agyag, melyet főként porcelánkészítéshez használnak, A bentonithoz hasonlóan teljesen eltömíti és elgyengíti a bőrt.

Kollagén
Tulajdonképpen nem méreg. Zselatinszerű, nem oldódó protein, amely mérete míatt nem szívódik fel a bőrbe. A kollagén megtalálható a legtöbb kozmetikai termékben. Állati bőrből és apróra őrölt tyúklábból nyerik ki. Ez az anyag filmrétegszerűen helyezkedik el a bőrön, ezáltal nem engedi azt szabadon levegőzni. A legnagyobb baj vele, hogy rendszeres használata révén a bőr leszokik a kollagéngyártásról.

Lanolin
Gyapjúból nyerhető zsíros anyag, amely gyakori összetevője kozmetikumoknak és különböző krémeknek. Néha allergiát vált ki a bőr felületén, például bőrkiütések formájában.

LAS-Tenside (lineáris alkylbenzol-szulfonát)
Erős bőrizgató hatású, a szennyvízbe kerülve nehezen lebomló anyag. A mosószerekhez már nem használják.

Lúg
Nátriumhidroxidból vagy kálíumhidroxidból álló nagytöménységű vizes oldat. A szappandarabok például lúg és állati zsír kombinációjából állnak. Összetevői megtámadják a bőrt, és kiszárítják azt.

Nitroaminok
A nitroaminok felszívódnak a bőrbe, és hatásuk rákkeltő lehet. A kozmetikumokba a nyersanyagok beszennyezése által kerülhetnek, illetve létrejöhetnek a tárolás során is, abban az esetben, ha az összetevők egymással reakcióba lépnek.

Nitro- és policiklikus pézsmavegyületek
Ezek a szintetikus parfümanyagok az állatkísérletek során részben rákkeltőnek bizonyultak, részben pedig megváltoztatják az egyed genetikai hátterét. Környezetünkben és szervezetünkben ezek az anyagok annyira felhalmozódhatnak, hogy akár az anyatejben is ki lehet mutatni őket. A legújabb kutatások szerint káros hatást gyakorolnak a májra. Az illatanyagok allergiát válthatnak ki az embereknél, és a kötőhártya mellett a légutakat is irritálhatják.

PEG (polietilénglükol)/ PEG-származékok
(A Copolyol a Polyglykol, a Polysorbate olyan anyagok, amelyeket a PEG vagy eth.jelölés mellett többnyire egy számmal is ellátnak, pl. ceteareth-33). A polietilénglükolok és származékaik a bőrt áteresztővé teszik, így a káros anyagok akadály nélkül a bőrbe kerülhetnek.

Petrolatum (petrolátum)
Petróleum bázisú zsír melyet az iparban kenőanyagként használnak. A petrolátum valamennyi károsodást előidéző tulajdonsága megegyezik az ásványolajnál tárgyaltakkal.

Propan (propán)
A propán egy olyan aeroszol, amely nagy mennyiségben narkotízáló hatással bír.

Propylenglykol (propilénglükol)
A propilénlgükol az ásványi olaj kozmetikai termékekben fellelhető formája, amelyet fék- és hidraulikafolyadékokban éppúgy megtalál- hatunk, mint a fagyásgátló szerekben. A propilénglükolt a bőr- és hajápoló termékekben és a kozmetikumokban hidratáló hatása miatt használják. A bőr nedvességtartalmának megőrzése úgy történik, hogy a propilénglükol
megakadályozza a nedvesség vagy a víz eltávozását azzal, hogy eltömíti a bőrt. Különböző információs anyagok figyelmeztetik a propilénglükol tartalmú termékek használóját, hogy ez az anyag erősen irritálja a bőrt, és használatával májelégtelenség és vesekárosodás léphet fel.


Szárítja a bőrt, és irritáló hatású lehet.

Sodium Fluorid (nátrium fluorid)
Potenciális rákkeltő anyagként határozták meg.

Sodium Lauryl Sulfate (nátrium lauryl szulfát)
Erős tisztító és nedvesitő hatású anyag, amely előfordul a felmosószerekben, a gépi zsírtalanítókban és az autómosószerekben egyaránt. Tudósok szerint a Sodium Lauryl Sulfate a leggyakoribb bőrallergén anyag. Gyorsan felszívódik, és az agyba, májba, szembe és szívbe kerülve maradandó károsodást okozhat. Mindemellett a Sodium Lauryl Sulfate lelassítja a gyógyulás folyamatát. Felnőtteknél szürkehályogot okoz, a gyerekeknél pedig megakadályozza a szem normális fejlődését.
Gyógyszertárakban nátrium lauryl szulfátként kapható. A csomagoláson a következő figyelmeztetés olvasható: belégzése és lenyelése káros az egészségre, Irritálja a légzőszerveket és a bőrt. Veszélyes, komolyabb szemkárosodást okozhat. Szembe kerülése esetén alaposan öblítse ki, és forduljon orvoshoz! Bőrre kerülése esetén bő vízzel azonnal le kell mosni! Munka közben ajánlott védőöltözet és védőszemüveg viselése.
Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és a címkét vagy a csomagolást meg kell mutatni!

Sodium Laureth Sulfate (nátrium laureth szulfát)
A Sodium Laureth Sulfate alkoholos változata a Sodium Lauryl Sulfatenak. Kevésbé irritáló, azonban komoly kiszáradást okozhat. A tisztítószerekben vagy a samponokban található anyagokkal reakcióba lépve mind a Sodium Laureth Sulfate, mind a Sodium Lauryl Sulfate rákkeltő nitrátok és dioxidok keletkezéséhez járulhat hozzá. Csupán egyszeri hajmosással nagy mennyiségű nitrát kerülhet a vérkeringésbe.

Talkum
A talkum egy puha, szürkészöld színű ásvány, amely megtalálható néhány testápoló és kozmetikai termékben. Bizonyos körülmények között a talkum belégzése káros lehet, mindemellett rákot is okozhat.

Néhány példa káros hatású összetevőkre:

Szájvíz:
Alkohol, ízesítőanyagok, Sodium Lauryl Sulfate

Fogkrémek:

Fluor Sodium Fluorid, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Propylenglykol, Saccharin

Samponok:

DEA, Diethylphtalat, LAS-Tenside, Oxybenzon, Propylenglykol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate

Borotvahab v borotvagél:

DEA, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, faggyú, só

Dezodorok:

lumíniumsók, Butan, Propan, Propylenglykol, Alkohol Talkum

Tusfürdők. szappanok:

EA, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, faggyú

Krémek:

Formaldehyd, Glycerin, Kaolin, Lanolin, ásványolaj, parfüm, Petrolatum,

ropylenglykol

Színezett nappali krémek/Make-up-ok:

PEG, ásványi olaj, parfüm, Propylenglykol, Glycerin

Vizsgálja meg azokat a termékeket, amiket eddig használt fürdőszobájában, a konyhában, vagy a mosás során. Nézze meg a termékek összetevőit! Bizonyos érdekkörök késleltetik a szigorú vizsgálatok bevezetését, és eltussolják sok olcsó alapanyag egészségkárosító hatását.


 
 
0 komment , kategória:  **** Igaz volna ?**  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2019.06 2019. Július 2019.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 139 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 98
  • e Hét: 4650
  • e Hónap: 13320
  • e Év: 69253
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.