Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Önfeledt nyárbúcsúztató
  2019-09-18 22:00:06, szerda
 
 







ÖNFELEDT NYÁRBÚCSÚZTATÓ


Mindig nagy érdeklődés mellett kerül sor a Battai Napokra, de az idei, immár huszonhatodik rendezvénysorozat sikere minden várakozást felülmúlt.

Soha nem látott tömegeket mozgattak meg az idei Battai Napok szeptember 13-15-én. Szinte folyamatosan hömpölygött a sokaság a kulturális, közösségi, sport- és családi programokon. Telt házzal dübörögtek az esti koncertek, sorban érkeztek a könnyűzenei élet legjobb előadói. A Halott Pénz minden eddiginél több embert vonzott a szabadidőközpontba.

Az első koncertet Peter Srámek adta, majd az ünnepélyes megnyitó és díjátadások után - a tavalyi évhez hasonlóan - az Irigy Hónaljmirigy lépett fel. Nagysikerű koncertet adott a Magna Cum Laude, majd telt házas ifjúsági diszkóval zárult az első nap.

Nagy érdeklődést keltettek a különböző bemutató órák, a lövészklub nyílt edzései, a rendőrségi és tűzoltótechnikai bemutatók, valamint a gyerekprogramok. A hagyományoknak megfelelően sokan vettek részt különböző egészségügyi mérésen, konzultáción a Dunamenti Erőmű szűrőbuszán. Az önkormányzat az idén is műsorral egybekötött ebéddel köszöntötte a százhalombattai nyugdíjasokat.

A szombat délelőtti cicaszépségverseny nyertese a három éves házi macska, Zizi lett. A vasárnapi kutyaszépségversenyen harminchárom ebet zsűriztek, a legszebbnek járó díjat egy fél éves, harlekin tacskó lány nyerte el. Második helyen végzett Jangó, a bordeauxi dog, harmadikon pedig Szaffi, az egyéves golden retriever. Különdíjjal jutalmazták a legbájosabb, a legkülönlegesebb, a legokosabb, a legápoltabb, a legtestesebb, a legönfejűbb ebeket és a legcukibb felvezető kutyát is. A versenyen részt vevő legfiatalabb kutya a Nudli névre hallgató, 12 hetes corgi volt. Az ajándékokat a GoZooPet ajánlotta fel.

A vasárnap délelőtti főzőversenyen huszonöt csapat vett részt. Az Arany Fakanál kategóriában a Harmonikus Csavargók Csapatának fügés "Örömpörköltjét" találta a legjobbnak a zsűri. A halászlék között az Óvárosi Papírkutyák pontyból készült remekműve bizonyult a legjobbnak. A Kiskukták vetélkedését az Óvárosi Papírkutyák "Kölyök pörköltje" nyerte. A Sporthalom Kft. különdíjában részesült a Magyar Sapat. A szakácsnak készülő fiatalok, Juhász Balázs és Kójér Zsombor kályhán készítették el a versenyre benevezett ételt. Versenyen kívül főzött az ÉSZKE és Szalai Attila, aki kóstolóval egybekötött könyvbemutatót tartott az eseményen. Különdíját, a rusztikus tálalót a főzőverseny állandó résztvevőinek, a Bakok csapatának ajánlotta fel.

Szinetár Dóra és Wolf Kati után sokak kedvence, a Máté Péter- és Fonogram-díjas énekes, Molnár Ferenc Caramel töltötte meg a nagysátrat.

A legnagyobb tömeg minden bizonnyal a tűzijátékra és az azt követő Halott Pénzre érkezett. Felcsendültek a zenekar "intelligens partihimnuszoknak" nevezett legnépszerűbb számai. A több mint másfél órás műsor után Dj Deza teltházas retro partijával ért véget a szombat.

Vasárnap este Oláh Gergő, majd a Stolen Beat lépett színpadra. Őket a Bagossy Brothers Company követte, amelyen közreműködött a Tarsoly népzenekar és a Forrás Néptáncegyüttes is. A vasárnap estét, egyben a rendezvénysorozatot sokak kedvence, Magyarország egyik leghíresebb rockegyüttese, az Edda Művek zárta le egy jó hangulatú, kilencvenperces koncerttel.


Forrás: Hírtükör
(Fotó: Medgyesi Milán)


Rendhagyó Városi Krónika a Battai Napok helyszínéről

Link







































 
 
0 komment , kategória:  OMNYE  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2019.08 2019. Szeptember 2019.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1950
  • e Hét: 13028
  • e Hónap: 35516
  • e Év: 213391
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.