Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Harmónia......
  2019-11-13 19:43:31, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-11-13)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Sokoldalúság hatja át.

Falomb - tudatosítás, szellemi erők, intellektus

A fás-szárú lombok a tudatosságunkat, tudásunkat, fejlődésünk lezárt szakaszait mutatják. A friss hajtások az új lehetőségeket, amiket észre kellene venni. Ha a fa ágait levágjuk, a tudást okosan metsszük, mint egy jó kertész, a termés növekszik. Ha a fát nem metszik, sok terv születik, melyek félbe maradnak, ám új gyümölcsöket nem növeszthetnek. Hogy kezeled a saját tudásod fájának lombjait?
Ha fára mászunk, és a lombokban ülünk, tágabban láthatjuk környezetünket. Terveink megvalósulnak. A fa levelei környezetünket, kapcsolatainkat jelentik. Mássz fel a fára, nézz körül a lombok magasából. Állj a fák alá a napsütésben és nézz át a lombolon!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat szellemi oldalára hívja fel a figyelmet, a közös gondolkodás esélyére. Figyeld az új lehetőségeket életedben, tedd szebbé a mindennapokat! Párkeresőknek iltellektuálisan érett partnert jelezhet.

Ezt mondja neked:
Lépj ki mindennapi látókörödből, egy új dimenzióból szemléld az életedet.
Engedj az esztétikai varázslatnak, engedj néha a csábításnak, ami által megszépülhetnek hétköznapjaink is.
Szűrt fény az erdőben mindent más világításba helyezhet. A tudás által mindent másként látsz -a tudáshoz, ahogy egy lombkorona kialakulásához is, idő és alázat kell.

Erre is gondolj: A gyerekek imádnak a lombok közé épített kunyhókba rejtőzni - ha módod van, mássz fel te is oda! Több lombevő állat is él a földön, például a zsiráf, vagy a koala.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-11-13 19:36:43, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-11-12)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Formagazdagság hatja át.

9 - Kilenc - Hit, tökéletesség

A tökéletesség, a teremtés száma. Mutatja a jó győzelmét, és a lelki aktivitás száma is ez. Az Isteni beteljesülés száma, elpusztíthatatlan, félelmektől mentes, mert megtalálta a kiutat a nyolcas jelentette csapdából. Az újra éledő, szabad, tiszta energia jelképe. Jelzi legyőzött nehézségeidet, megfontolt döntéseidet. Rezgése a bölcsekre hat. A lendület, a gyorsaság, a kreativitás száma is. A hit legmagasabb szintje. Ha kilencedikén kapod, hatása felerősödik. A belső megvilágosodás száma.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Meglévő párkapcsolatban lehetőséget ad arra, hogy azt szeresd a másikban, aminek ő legjobban örül. Ha nem élsz párkapcsolatban, ma képzeld el, milyen a számodra ideális partner.

Ezt mondja neked:
Oldódj fel a helyzetben. Örülj annak, ami van, és fogadd el feltétel nélkül. Boldogságot ad!
Ne akarj irányítani - értsd meg, mit akar a másik, és engedd át neki a kezdeményezést.
Ha hívő vagy, látogass el templomba, imaterembe, vagy gyakorold vallásodat intenzívebben.

Erre is gondolj: A Mars uralja, Tarot kártyája a Remete, a Kilenclyukú híd.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2019-11-13 19:32:25, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2019-11-11)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Divatosság hatja át.

Évgyűrűk - Idő, örökkévalóság

A fa korát jelző körök, melyek csak a törzs elmetszésekor láthatóak. Jelzi a bölcsességet, az évek múlása során szerzett lelki erőt, tudást és biztonságot. Mutatja, hogy elfogadod a változásokat, mégis rendíthetetlenül állsz a helyeden, mint a cédrus, vagy a tölgy. Tudásod stabil, és egyre szilárdabbá válik, ahogy az idő halad. Az évgyűrűk tulajdonképpen függőleges hengerek, melyek biztosítják a víz útját a levelekhez. Minden évben egy-egy réteg keletkezik. A kor előrehaladtával szerezhető tudást, böcsességet, gondoskodni akarást jelképezi. Jelenti még a magabiztosságot, a lassú, de biztos fejlődést.

Szerelmi üzenete: Tartós kapcsolatban hosszú életű, főként szellemi köteléken nyugvó, harmonikus és biztos kapcsolat. Párkeresőknek esély a Nagy Ő, életed támasza, az igazi megtalálására.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a rohanás helyett inkább adnunk kellene magunknak egy kis időt a szellemi szintünk fejlesztéséhez.
Gondolkodj el azon, hogy hogyan találhatnál a hétköznapokban egy kis pihenőt, amit avval töltesz, hogy elmélkedsz egy kicsit azon, hogy mit is tanultál aznap.
Rengeteg dolog történik veled minden nap, amit szinte észre sem veszel.

Erre is gondolj: Az életfa a népmesékben, a kivágott erdők.
,,Kutad belső falán / évgyűrűk kérge, / gyűlő bizonyság, talány."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 39 db bejegyzés
e év: 1090 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 193
  • e Hét: 5481
  • e Hónap: 7615
  • e Év: 60173
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.