Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
De válj szeretővé akkor is, ha nem szeretnek.
  2020-03-15 11:18:29, vasárnap
 
 




"De válj szeretővé akkor is, ha nem szeretnek. És áraszd magad körül a szeretetet.
A szeretet melegét. Akkor is, ha nem jár arra senki.
Legalább te melegben vagy, ebben a jéghideg, közönyös világban.
Akkor is, ha ez a meleg csak belőled sugárzik. Talán odajönnek köréd."

(Müller Péter)

Fotó: Pinterest

 
 
0 komment , kategória:  Müller Péter  
Az egyik legnagyobb illúzió az életben a biztonság.
  2020-03-15 09:34:18, vasárnap
 
 




"Az egyik legnagyobb illúzió az életben a biztonság. Minél jobban hajszolja valaki, annál inkább aggódással teli lesz az élete, hiszen biztonság mint olyan nincs, nem létezik. Bármennyire törekszik is az ember rá, az élet már számtalanszor bizonyította, hogy egyetlen tollvonással újraír bármit, és fenekestől felfordítja az egész világot körülöttünk."

(Szabó Péter)

Fotó: Deviantart
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató gondolatok   
Test, lélek, értelem.
  2020-03-15 09:30:33, vasárnap
 
 




"Az emberek alig tudják, mit jelentenek ezek a szavak: test, lélek, értelem. A test érez, a lélek lát, az értelem gondolkodik. De a jó embernek van meg néhány roppant tulajdona: a szelíd nyugalom, az illendő alázat, a derű és az igazságos cselekedet. Érez, ha érezni, és lát, ha látni kell, gondolkodik, ha értelmét teszi próbára az élet, de bölcs megnyugvással fogadja, ami a sors rendeléséből neki jutott. Semmi nem nyugtalanítja, beszédében igazmondó, cselekedeteiben igazságos. Mikor a világ félreérti, ő akkor is derűsen él, nem neheztel senkire, és nem tér le arról az ösvényről, amely az élet céljához, az igazi boldogsághoz vezet...
Mint ahogy az orvosok kéznél tartják a műtéthez szükséges eszközeiket, úgy te is mindig tartsd kezed ügyében isteni és emberi tulajdonságaidat. Mindenben - még a legcsekélyebb dologban is - úgy járj el, hogy ne feledd: a kettő kapcsolatban áll egymással. Mert semmi emberi dolgot nem intézhetsz el jól, hogy ne hivatkoznál az istenire. Ugyanez áll megfordítva is...
Szeretnéd megtalálni a boldogságot?
Ha követed a józan ész szabályait, ha buzgón, határozottan, békés lélekkel azt teszed, amit a pillanat kíván, ha sem jobbra, sem balra nem téved el tekinteted, ha nem nézel maszkok után, és cselekedeteid összhangban állnak a természettel, ha minden szavad a hősi időket felidéző igazság jegyében születik, ha semmit sem vársz, és semmitől nem remegsz, ha megőrzöd lelked és szellemed tisztaságát - akkor biztos lehetsz benne, megtalálod, amire annyira áhítottál: a boldogságot. Ebben senki meg nem akadályozhat."

( Marcus Aurelius

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Hétfőtől!
  2020-03-15 09:22:46, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Humor az élet sója!  
Kézmosás
  2020-03-15 09:04:14, vasárnap
 
 



Figyelmeztetés!





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kun Magdolna: Ima értünk
  2020-03-15 08:20:52, vasárnap
 
 




Ima értünk

Sorsunk immár, Istenem, a te kezedben van,
így hozzád fohászkodunk a továbbiakban,
s téged kérünk, adj erőt, hogy túlélje a világ,
ezt a végsőnek látszó halálos csapást.

Nézd azt a sok ártatlan, gyönge öreget,
kik az élettel szemben vesztesek lettek,
mert az emberi gonoszság nem ismer határt,
s csak játéknak veszi az életért futást.

Pedig nekik is van gyermekük, van kedves unokájuk,
kik szeretettel, tisztelettel gondolnak reájuk,
s kiknek szívük szakad meg, ha már időnap előtt
elvesztik a szülőt, vagy a drága nagyszülőt.

Óvd hát, Uram, óvjad őket, s mind-mind azokat,
kik betegeket ápolnak, kik lelket gyógyítnak,
mert csak úgy nyerhetünk békét, diadalt, csatát,
ha a megmérettetésben te is mellénk állsz.

Amíg te vagy, ki erőt ad, nem kell attól félni,
hogy győzhetetlen ellenséggel kell majd szembenézni,
mert tudjuk, ahol Isten van, ott marad annyi hit,
ami egy élhetőbb és jobb világ útja felé visz.

Kun Magdolna
 
 
0 komment , kategória:  Kun Magdolna  
Isten Atya és Anya
  2020-03-15 07:52:23, vasárnap
 
 




Isten Atya és Anya by GalaxyGirl 2020 március 4.

Szívem Kedves Gyermekei, az Isteni Anyátok vagyok, aki beszélek. Azt kívánom, hogy lélegezzétek be a szeretetről, a békéről és a támogatásról szóló energiáimat. Ahogyan a hűvös szellő kellemesen simogatja az embert egy meleg napon ugyanúgy simogatom én a kimerült idegrendszereteket és a változó testeteket még több fénnyel. Körül veszlek benneteket ragyogó fénnyel úgy, mint egy kabáttal. Engedjétek, hogy ez az energia körbevegyen és ápoljon benneteket. A szeretet szemén keresztül látlak benneteket a szívem szemén keresztül. Ti tudtok a csillagok és a fény hálózatok nemrég bekövetkezett együtt működéséről.
Milyen kedvesek nem igaz? Még a csillagok is összefognak, hogy szeretet teljesen segítsenek és támogassanak benneteket!
Sok barátotok van magas helyeken és nem vagytok egyedül. A Forrás oly sokat tanult ebből a kísérletből, ahogyan mindenki más is, aki ennek a része. Felbecsülhetetlen ezen emelkedés gazdagsága, amint a fizikai síkon marad. Ez egy ékkő lesz az emlék koronánkban, amit a legnagyobb kincsként fogtok őrizni. Ezek az élmények, amin most keresztül mentek intenzívek az egyértelmű, de nem legyőzhetetlenek, ugyanis az emelkedés hegycsúcsát együtt mászom meg veletek.
A csúcson való kilátás lélegzetelállító. Így érzek legalábbis, amikor látlak benneteket Gyermekeim, akik ilyen kitartón tartjátok a fényt a sötétség minden akadálya ellenére, amit ők az utatokba állítottak. Olyan sokkal erősebbek vagytok, mint amiről tudtok. A fátylak már lehullnak, ami egy jó analógia azon magasabb dimenziós energiákra, amelyek most átjárják a legalacsonyabb szintű mátrixokat is.
Gyermekeim! Szeretném, ha gondolnátok a kristályokra, mivel most ezekké váltok. A kristály mátrix ismét felébredt a valaha szunnyadó DNS-etekeben. Ezek a kristály struktúrák a ragyogó fény szivárvány kódjaitól fénylenek. Most rátok lélegzek Kedveseim, a Koronátokba és letisztítom mindazt, ami elhomályosítja a látásotokat és belélegzek a szívetekbe, hogy feloldjam mindazt, ami elhomályosítja azt a képességeteket, hogy teljes mértékben szeressétek egymást. Ugyanis ti mind az én gyermekeim vagytok és mindannyiótok színültig megtelik az én szeretetemmel, amint az Esemény megtörténik. De én azt is szeretném, hogy legyen meg nektek minden nap a saját kis mini eseményetek, minden egyes pillanatban, amikor velem vagytok. Amikor érzitek a szeretetet és amikor ezt szabadon kifejezitek mások felé, akkor Ti Én vagytok emberi formában, ti vagytok az az Esemény, amire vágytok.
Ugyanis, ha ti mind megengeditek, hogy ez az Isteni szeretet szabadon áramoljék bennetek, akkor az egész világ egy pillanat alatt megváltozna. Így tehát azt mondom nektek Kedves Barátaim, hogy szeressetek, szeressetek szabadabban, szeressetek teljesebben. Küldjetek szeretetet a félelembe, ami körülvesz benneteket! Küldjetek szeretetet azoknak, akik félnek vagy betegek! Küldjetek szeretetet a fivéreiteknek és nővéreiteknek, akiknek kevés az ennivalójuk! Adjatok nekik, ha tudtok! Legyetek a kezem és a lábam! Legyetek Én emberi testben!
Én az Isteni Anyátok vagyok! Nézlek benneteket és a szemem teli van a nagy szeretet könnyeivel. ezek a megpróbáltatások a bolygótokon annyival erősebbé tettek benneteket, hogy attól eláll a lélegzetem. Mindig is tudtuk, hogy fel vagytok nőve a feladathoz és nem okoztatok csalódást. Ne engedjétek, hogy ilyen jellegű gondolatok behatoljanak a teretekbe. Itt az ideje, hogy teljes mértékben szeressétek magatokat, hogy teljes mértékben megbocsássatok magatoknak azért, ami esetleg megtörtént a sok élményetek egyikében. Most nagyon sok régi és legsötétebb energia került a felszínre, ugyanis most már elérkeztünk a sár legutolsó rétegéhez, amit meg kell tisztítani, ami egy nagy óceán fenekén való üledékhez hasonlít. Teljes mértékben el kell engedjétek a múltat ahhoz, hogy teljes mértékben befogadhassátok a jövőt. Bocsássatok meg neki! Engedjétek el! Engedjétek meg nekem, hogy segítsek Nektek!
Én a Ti Isteni Anyátok vagyok! Látlak, ismerlek, szeretlek Benneteket!
A ti élményeitek a legnagyobb leckét adják. Tanuljatok, áldjatok, lépjetek belőlük tovább. Ne lepődjetek meg, amint olyan dolgok kerülnek felszínre, amelyeket meg kell tisztítsatok és amelyeket meg kell bocsássatok. Sok ezer életetek volt, amelyet meg kell tisztítsatok nagy küldetés tudattal, szenvedéllyel és szándékkal. Mindez kimerítő munka és mi elismerjük az eltökéltségeteket és az áldozataitokat. Mi a Mennyországban szurkolunk Nektek valamint ezen kívül gyengéden támogatunk is Benneteket. Beburkollak Benneteket a leglágyabb fehér szárnyaimmal. Most nézzétek és lássátok, hogy kihez kapcsolódnak ezek! Hozzátok kapcsolódnak Kedveseim, ti megtestesült emberi angyalok. Üdvözöllek Benneteket itthon! A feltétlen szeretet magasabb dimenziós energiáiban, ami magába foglal benneteket is. Bocsássatok meg, engedjetek el és menjetek tovább kéz a kézben!
Együtt bármire képesek vagyunk, nem vagytok egyedül!

Üdvözöllek Benneteket Gyermekeim, én az Isteni Atyátok vagyok. Anya azt mondta ki, amire gondoltam, már megint (nevetés). Hajlamos erre. Kérlek legyetek tisztában azzal, hogy annyira büszkék vagyunk Rátok!
Ti vagytok az én kedvenc emelkedő fény munkásaim!
Nem lehetnék büszkébb rátok és a kemény munkátokra! Ez most tényleg kifizetődik. Csak nézzetek körül! Vagy nem is, nézzetek magatokba, nézzetek belülre! Nézzétek azt, hogy mennyivel bátrabbakká, bölcsebbekké, erősebbekké váltatok. Ti váltatok a szuper hőssé, miközben mi mindig is tudtuk, hogy ti azok vagytok. És ahogyan magatokra tekintetek ezen nagy feladat megbízatás előtt.
Még nem jött el az idő, hogy nyugodtan hátra dőlhettek és lazíthattok, még sok munka van, de nem vagytok egyedül. Itt vagyunk Veletek az utatok minden egyes lépése során és fontos, hogy ezt tényleg érezzétek, hogy ez igaz, mivel ez erősíteni fogja azt a képességeteket, hogy ne érezzétek azt a félelmet, amelyet rajzszögként vetnek elétek. Ne lépjetek rajzszögre. Tudjátok, hogy mi történik. Amikor látjátok, hogy ezeket a pici félelem rajzszögeket elétek dobják, oldjátok fel ezeket a fényetekkel, az ibolya lánggal, egy olyan lélek nevetésével, aki magabiztos és biztos a hitében. Higgyetek bennünk, hogy fogjuk a kezeteket és gondoskodunk a lábatokról! Legyetek bölcsek! Legyetek okosak! De nyugodjatok meg annak a hitében, hogy mindig védünk és szeretünk Benneteket! Hallgassatok a magasabb énetekre, nem fog benneteket rossz irányba terelni és természetesen mindig tudtok beszélni hozzám Mindig feldobja a napomat, amikor ti beszélni szeretnétek az öreg Atyátokkal Igenis, teljes mértékben ti mind a kedvenceim vagytok! Mondtam ezt már? És micsoda út ez! Hajrá Gaia Csapat! Annyira szeretünk Benneteket!

https://www.facebook.com/aendez/posts/10158093471859886

 
 
0 komment , kategória:  Hit  
Egy hírt hoztam a mai napon.
  2020-03-15 07:35:46, vasárnap
 
 




Kedves Emberiség!

Egy hírt hoztam a mai napon.


Soha jobban nem vágyakozott még a Föld bolygó és a Világuniverzum jóságos Teremtője arra, hogy Felé fordítsd fényt rég nem ismerő arcodat! Régóta várja már, hogy ne félelmet szíts rettegő, nyírfalevélként megrezzenő szívedben, hanem reményt érezz és igaz hittel láss. Ebben a világban, amelyben most élsz, a feledés fátyla ködösíti emlékeidet Róla. Istenről. Ő nem teremtett koronavírust. Istenben minden tökéletesen szikrázó hajnali ébredés, állandó ráébredés. Saját Önmaga és teremtményei nagyszerűségére.
Gondolatod ereje csillagembereket szül az Égbolt Magasságára. Gondolatod ereje a MINDENSÉG alapszabásvonala. A gondolataid=hatalom, amellyel mindent meg tudsz változtatni a világban. Egyedüli szíverőd és Istenre fókuszált Gondolataid ereje GONDOSKODÁS ISTEN FELÉ ÉS ÖNMAGAD FELÉ. FÖLDANYA FELÉ. Gondoskodj szívedben Istenről és Ő meghálálja azt! Szeresd Istent a szívedben minden pillanatban és ő megtisztítja e világot.
Nem kell félned. Nincs mitől. A félelem a SZERETET ÖRÖK ELLENTÉTE. AKI FÉL, AZ NEM SZERET. AKI FÉL, AZ NEM SZERETI ISTENT. AKI FÉL A KORONAVÍRUSTÓL VAGY MÁS FÖLDI NYAVALYÁKTÓL, AZ NEM SZERETI ISTENT. AKI SZERETI Istent, az nem fog elkapni semmit!
Erősítsd meg immunrendszered a Szeretet varázslatos erejével! Ha tudnád, Ő milyen régóta türelmesen vár rád! Ne fordulj el Tőle! Ne köpd arcon! Ne légy gyáva! Légy bátor és légy Te az első, aki elkezdi!
Nincs miért figyelni a hírekre, amelyeknek egyetlen szándéka az, hogy rettegj! Hát nem veszed észre? El akarják érni, hogy pánikba ess, félj, rettegj! Ebben az esetben nem tudsz a Szeretet semleges univerzális energiájára rácsatlakozni! És esélyed sem lesz megismerni Őt, hogy védelmet adjon Neked! Isten a leghatalmasabb Lény! a Legerősebb Lény! Mitől félsz? Hát nem veszed észre a színfalak mögött megbúvó játékrendezőt? A Sötét Erők fejedelmeit? Azt hiszed, Istennél ők erősebbek? Soha nem voltak erősebbek és soha nem is lesznek erősebbek! Isten mindenről tud és mindent lát. Most, Most is. Itt. Tudja, kik menekülnek a vírus elől. Tudja, kiknek költözik a szívébe gyávaság és félelem. Tudja, kik nem hisznek Őbenne igazán.
Isten szereti az embereket is. Nagyon is. Méltó vagy Isten szeretetére, de ehhez el kell hinned magadról, hogy méltó vagy Rá.
Sokan azt mondják: a vírus valós. Angyali erők és Plejádokbeli flották rengeteget tettek azért, hogy a vírus eltűnjön.
Mitől terjedhet akár újra is? A te rettegésedtől! A félelmedtől! Attól, hogy neki adsz energiát! Miért nem helyezed tudatod fókuszát a Mennyei Istenre? Miért foglalkozol ennyit a vírussal? Miért hagyod, hogy átrendezze az életed? Hogy befolyásolja a mindennapjaidat? Miért nem hiszed el, hogy a Kárpát-medence Szakrális Tere önmagában elegendő a védelmedre, ha kéred Isten védelmét? Hányszor imádkoztál Őhozzá, hogy védelmezze meg az országot és az egész bolygót?
Arra biztatunk, tedd meg minden nap és gyújts Felé a szívedben Szeretetet. Nagyon egyszerű dolgok ezek. És nagyon hatásosak.
Teremtő Szellem vagy te magad is! Miért keseregsz? Miért nem szereted Őt? Ahol Ő van, ott nincs se félelem, se keserűség, se koronavírus.

Pleja bejegyzése Gabriel és Cassiel Arkangyalok Hívására.

Vasárnap este meditáció az Információs Térben. 20 perces ismét!
Fényerőket hívom és mindenkit, aki magáénak érzi az ügyet és szeretne tenni és összegyűlni a Térben. Hatni.

19:00-19:20-ig!

Várok mindenkit szeretettel, odáig még kiírom a részleteket. Mindenki az otthonában, nem fogunk fizikailag találkozni, hanem FINOMFIZIKAI SÍKON!


"Amikor egy ember ebben a nagy tömegben egy bizonyos információ ismerete felé közelít vagy sok ember egy-egy kisebb ismeretegységhez közelít- nevezetesen az Örökkévalóság információjához, ami nem más, mint KONCENTRÁLT SZERETET-, akkor megtörténhetnek nagyon gyors, tömeges gyógyulások." (dr. Grigori Grabovoi)

Pleja :

Bár ez a mondat egyértelmű szerintem, kis magyarázat hozzá:

Minden pillanatban körbevesz Téged az Örökkévalóság, ami nem más, mint maga ISten és Isten Szeretete.
Elegendő lehet egy tömegben egyetlen ember, egyetlen lény, aki elhiszi azt és TUDJA, hogy Isten Örök Lelkének Szövetéből való és ez a tudás hallgatólagosan, mintegy a kollektív tudatban terjed tovább. Minél több ember sugározza magából ezt a Tudást, annál nagyobb a Hatás. Ha sok ember legalább a tudás kis %-van rendelkezik az Örök Életről és Istenről, az is jó, mert az is nagy hatással van. A lényeg tehát: Tudni, hogy IStenben ülünk és Ő szereti az embereket és az angyalokat is.

 
 
0 komment , kategória:  Hit  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2020.02 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 78 db bejegyzés
e év: 939 db bejegyzés
Összes: 13015 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 111
  • e Hét: 5587
  • e Hónap: 22970
  • e Év: 140216
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.