Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Atlantiszi horoszkóp
  2013-06-28 23:53:57, péntek
 
  ~ ATLANTISZI HOROSZKÓP ~

Összesen 15 Atlantiszi jegy létezik. A jellemzések napok szerint vannak csoportosítva, a hónap és az évszám nem számít. Válaszd ki, mely napon születtél, és olvasd el, mit gondoltak rólad az atlantisziak!






1. - Forrás

Ha bármely hónap első napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a forrás. Személyiséged impulzív és spontán. A változás lételemed, mindent megteszel azért, hogy elkerüld a monotonitás unalmát. Ez a belső motiváció többek között arra is sarkall, hogy mindent kipróbálj életed során, legalább egyszer. Megragadsz, és lehetőség szerint ki is használsz minden alkalmat, találkozást és eseményt, melyet az élet felkínál neked. Folyamatosan mozgásban vagy, energikus vagy, pörögsz.

Képes vagy kiállni önmagadért, a vágyaidért, és jó érzéked van arra is, hogy finoman kiköveteld a környezeted figyelmét, és energiáját. Ez képességed azonban ellened is fordulhat, ugyanis nem veszed észre, hogy néha bizony kihasználod az embereket.

Ha elveszted a talajt a lábad alól, akkor hajlamos vagy magadba zárkózni, ilyenkor újra kell építened az optimizmusodat, és a legjobb, ha új kihívások után nézel.

2., 3., 4. - Egység

Ha bármely hónap második, harmadik, vagy negyedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed az egység. Célod az igazi egység megtalálása, melyet fiatalon jobbára az emberi kapcsolataidban keresel. A mások szeretetéért, vonzalmáért folyó, véget nem érő szélmalomharcod azonban viszonylag hamar elvezet egy felismeréshez. Amíg a környezeted pozitív visszajelzésétől, szeretetétől függsz, nem lelhetsz igazán boldog.

Életutad abba az irányba terel, hogy kialakuljon benned egy belső szilárdság és bölcsesség. Mivel viszonylag korán késztetést érzel arra, hogy egy belső harmóniára lelj, a spirituális érdeklődéses hamar felébred. Tapasztalataid segítenek abban, hogy eljuss egy olyan szintre, amikor az egységet önmagadban találod meg. Ez a végcél, ahová jó eséllyel eljuthatsz, de csak ha a keresést önmagadra irányítod.

5.,6. - Jelen

Ha bármely hónap ötödik, vagy hatodik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a jelen. Igazi életművész vagy, aki képes a mának élnek, miközben a hagyományokat sem tagadja meg. Gyakorlatias és kreatív érzékkel is rendelkezel, ezen kívül van egy különös tulajdonságod is. Képes vagy önmagadat a múltba kalauzolni, vagy kivetíteni a jövőbe, hogy az aktuális problémádra megtaláld a megfelelő megoldást. Ez a képességed adja leleményességed alapját.

Gyakran elmélkedsz, gondolkozol, kalandozol az időben, ha valami probléma foglalkoztat. A képzeletbeli időutazásaidból merített ötleteiddel a környezetedet is lenyűgözöd. Ráadásul mindent olyan magától értetően adsz elő, hogy senki nem kételkedik benned. Terveidet, ötleteidet mindenki számára érthető nyelven közvetíted.

7. - Szerencse

A hetes számot tradicionálisan is szerencsésnek tartják, a vallásos iratokban is sok említés található ezzel kapcsolatban. E számhoz tartozó szülöttek rendkívüli erőt sugároznak magukból. Megjelenésed emlékezetes nyomot hagy az emberekben. Tehetséged van ahhoz, hogy kiszimatold a jó lehetőségeket, és találkozz a megfelelő, befolyásos emberekkel. Ennek köszönhetően te mindig jókor vagy jó helyen, és a lavina effektushoz hasonlóan egyik lehetőség hozza a másikat. Nem feltétlenül vagy extrovertált személyiség, de az idő múlásával, és az idő közben megszerzett tapasztalatok által, kialakul benned egy szerencsén alapuló bizalom.

Hiszel a lehetőségekben, így bölcs higgadtsággal viseled az élet nehezebb periódusait. Ha hiszel abban, hogy szerencsés vagy, akkor sikerül felülemelkedned az esetleges intrikákon, légből kapott híreszteléseken, melyek érhetnek az életed során. A jel azonban egy figyelmeztetést is tartogat. Vigyázz, hogy ne bódítson el a siker. Ha ezt szem előtt tartod, sikeres és boldog jövő áll előtted.

8.,9.,10. - Báj

Ha bármely hónap nyolcadik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a báj. Különleges és mindenkit lebilincselő kisugárzásodnak köszönhetően, vonzod az emberek tekintetét és figyelmét. Ebben külső szépségednek is szerepe van, de egy mélyről jövő magnetizmus az alapja. Az átható vonzerőd vitathatatlan, mindenkire hatással van.

A téged körülvevő aura misztikusságot, titokzatosságot kölcsönöz neked, emiatt néha megközelíthetetlennek tűnhetsz. Máskor pedig épp ellenkezőleg. Túlzottan közelinek. Néha zavaróan közel tudsz férkőzni az emberek lelkéhez. Környezetedből vagy az elérhetetlen távolságot, vagy a túlzott közelség érzését váltod ki. Tanulj meg bánni a vonzerőddel!

11. - Küldetés

Ha bármely hónap tizenegyedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a küldetés. Számodra úgy tűnik, hogy a végzeted eleve elrendeltetett. Már fiatalon hatalmába kerít ez az érzés. Küldetéstudattal jössz erre a világra. Nagyon korán megsúgja egy belső hang, hogy melyik hivatást válaszd. Gyakran teljesen eltérő úton jársz, mint a szüleid. A választott szakterületbe aztán szenvedélyesen beleásod magadat, és a veled született ambíció segítségével el is éred, amit kitűzöl magad elé. Hamar elismert szaktekintéllyé válhatsz. Nagyon eredeti, sajátos módon közelítesz a problémákhoz, és ritkán tévedsz. Emiatt sokan elismernek, de vannak, akik épp emiatt tartanak tőled.

És el is érkeztünk a gyenge pontodhoz. Az emberi kapcsolatokhoz. Ebben már koránt sem vagy akkora szakember. A magánéleted gyakran megsínyli szakmai kvalitásodat, érzelmeid megélését elnyomod a munka javára. Mivel hajlamos vagy önmagadat teljesen a hivatásodnak szentelni, gyakran telnek magányosan az estéid. Találd meg az egészséges egyensúlyt a magánélet és a munkád között!

12., 13., 14. - Csend

Ha bármely hónap tizenkettedik, tizenharmadik, vagy tizennegyedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a csend. A sors egy furcsa dilemmát helyez eléd, ugyanis életed során valószínű, hogy olyan információkra bukkansz, melyek saját vagy mások családi kötelékeit, a szakmai karrierét, vagy a spirituális felfogását alapjaiban megváltoztathatja. Sokat vívódsz azon, hogy megemlítsd-e azt az információt, mely a tudomásodra jutott, vagy hallgass inkább róla.
Ismered a szavak hatalmát, és a hallgatásban rejlő erőt is.

Gyakran amellett döntesz, hogy megosztod valakivel, de csak óvatosan teszed. Általában sikerül találnod egy nyitott személyiséget, aki meg fogja érteni a dolgot. A csend jele azonban a hallgatáshoz kapcsolódik. Nem teljes hírzárlatra int, de mindenképp arra figyelmeztet, hogy körültekintően válaszd meg, hogy kivel, mit közölsz és akik megfelelően élik meg jegyük tulajdonságait, azok erre mindig nagy hangsúlyt is fektetnek.


15. 16. - Kontroll

Ha bármely hónap tizenötödik, vagy tizenhatodik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a kontroll, mivel képes vagy megfékezni szenvedélyességedet, tompítani a belső tüzed erejét amennyiben megtanulod helyesen megélni önmagad, akkor ennek a fegyelemnek rendeled alá magad. Mindenben a mértékre törekszel, soha nem engedsz ki. Ez ezért is nehéz, mert alapvetően egy szenvedélyes, tüzes karakter vagy. A visszafogott, tartózkodó viselkedést csak magadra erőlteted. Az emberek azonban csodálnak emiatt mert nem látják hogy ez csak színészkedés.

Ha pedig valóban megvalósítod önmagad, elismerést vált ki mindenkiből az erő, mellyel megfékezed és kontrollálod önmagadat. Szerencsédre élénk képzelőerővel vagy megáldva, így kreativitásod megélése segíthet abban, hogy átéld a felszabadultság érzését, és ha csak egy kis időre is, de kizökkenj a túlzott fegyelmezés alól. Szakadatlan ellentét között feszülsz. Feladatod, hogy egyensúlyra lelj.

17. - Ellenállás

Ha bármely hónap tizenhetedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed az ellenállás. E jelhez gyakran a nehéz gyerekkor kapcsolódik. Mivel fiatalon megtapasztalod a boldogtalanságot, kialakul benned egyfajta lázadó viselkedés. Jellemző rád, hogy soha nem vagy elégedett, mindig találsz valamit, amiért panaszkodhatsz, ami ellen harcolhatsz. Ez a néha nyers megnyilvánulás azonban nyilvánvalóan a gyerekkorodból fakad, emiatt a környezeted elfogad ilyennek, megértően állnak hozzád.

Az elégedetlenkedésed azonban sosem minden ok nélkül való. Harcaid pedig általában eredményesek, és a dolgok előremozdulását szolgálják. Ezért nem szólnak rád, hogy vegyél vissza a csípős hangnemedből, mert általában olyan szituációkban alkalmazod, ahol helyénvaló. Az idő múlásával, azonban te is fejlődsz, finomodsz, lehiggadsz, és egyre kevesebb dolog tud majd felbosszantani. Próbáld meg feldolgozni a sérelmeidet!

18.,19. - Erő

Ha bármely hónap tizennyolcadik, vagy tizenkilencedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed az erő. Egy független, egyéni és egyedi személyiség vagy, mindazonáltal teljesen jóban vagy önmagaddal. Abszolút tudsz alkalmazkodni a környezetedhez és a különféle élethelyzetekhez. Fokozatosan képzed, fejleszted magadat, tanulmányokat folytatsz, és az évek során egy megingathatatlan erkölcsi tartást alakítasz ki magadban.

Figyelemreméltó és erős személyiség vagy. Semmi sem állhat az utadba, semmi nem téríthet le róla, ha egyszer kitűztél magad elé egy célt, azt véghezviszed. Mindennel megküzdesz, bármilyen helyzetbe is sodor az élet. Néha azonban félelmet kelthet másokban az a tekintély, ami árad belőled. Tanuld meg elfogadni a gyengeséget. Ha valaki rászorul a segítségedre, legyél támogató. A te emberfeletti erőd sok embernek nyújthat biztonságot. Küzdj másokért is, hálásak lesznek érte.

20.,21.,22. - Változás

Ha bármely hónap huszadik, huszonegyedik, vagy huszonkettedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a változás. Körülötted mindig, minden változik. Az életed első felére különösképp jellemző, hogy míg meg nem találod önmagadat, gyakran változtatsz irányt. A sok változás azonban meg is edz, és egyre rugalmasabb és alkalmazkodóbb lesz a személyiséged. Amint viszont sikerül meglelned a célodat, minden energiádat a megvalósításra fordítod.

Képes vagy környezetedet is lelkesíteni, és magad mellé állítani bárkit. A lelkesedésedből fakadó erő sok embert magával ragad. Erőséged, hogy rendkívül erős meggyőződéssel tudsz olyan ügy mellé állni, amiben hiszel, és képes vagy sok embert megmozgatni. Keress jótékony ügyeket, ahol kiélheted ezt a benned rejlő potenciált!

23.,24.,25. - Gyógyítás

Ha bármely hónap huszonharmadik, huszonnegyedik, vagy huszonötödik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a gyógyítás. Különleges képességgel vagy megáldva. A szavaidból, gesztusaidból olyan melegség árad, hogy bárki megnyugszik, aki a közeledben van. Ez a képességed már fiatalon megmutatkozik, gyakran valami nehézség következtében lelsz rá.

A lényedből fakadó gyógyító erő megannyi alkalommal bizonyítást nyer. Az emberek a társaságodban feltöltődnek, és jobban érzik magukat a veled való találkozást követően. A gyógyítói praxisban sikereket érhetsz el. Ha a népszerűség ellenére szerény és alázatos maradsz, és erődet teljes mértékben mások szolgálatára fordítod életedben minden megkaphatsz amire szíved mélyén vágysz.

26.,27.,28. - Beteljesítés

Ha bármely hónap huszonhatodik, huszonhetedik, vagy huszonnyolcadik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a beteljesítés. Kétség kívül állhatatos és nyugodt személyiség vagy. Ezek a legszembetűnőbb tulajdonságaid. Akár veleszületetten vagy ilyen, akár az évek alatt alakítottad ki magadban, minden bizonnyal ez a két kincs segítségedre lesz, hogy beteljesítsd a sorsodat. Erőd van ahhoz, hogy bármit pozitív végkifejletté változtass.

Környezeted azonban nem mindig veszi észre, hogy a siker esetlegesen neked köszönhető. Nem feltétlenül látszik, hogy mennyi munkád van benne, sokan csak az eredményt látják. Éppen ezért fontos, hogy te magad értékeld azt az utat, amit bejártál, és a saját magad által elért eredményeket. Építs ki önmagadban egy belső elégedettséget.

29. 30. (kivéve február 29.) - Hatalom

Ha bármely hónap huszonkilencedik, vagy harmincadik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a hatalom. Első pillantásra egy boldog, alkalmazkodó, kiegyensúlyozott személyiségnek tűnsz. Képes vagy pozitív benyomást kelteni az emberekben. Optimista beállítottságodnak köszönhetően jól tudod befolyásolni környezetedet.

E jel szülöttei nagyon értelmesek, és hatalmuk van a többi ember felett. Ennek ellenére nem manipulációra használják, ezt a képességüket, nem mások irányítása, vagy becsapása a cél, hanem egy magasabb idea elérése. Előfordulhat néha az is, hogy valaki a saját érdekében alkalmazza ezt a képességét, és egyéni célokra fordítja hatalmát, de jellemzőbb hogy e jel szülöttei az emberiség szolgálatában, magasabb ideákért harcolnak.
31. és február 29. - Emlék

Ha bármely hónap harmincegyedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed az emlék. Megjelenésedben van egyfajta múltidéző, nosztalgikus jelleg. Mintha a múlt képei között élnél, egy mesevilágban, kicsit elrugaszkodva a valóságtól. Időtlenség leng körül. E mögött a megjelenés mögött azonban érzékeny és finom lelkű személy rejtőzik.

Forrás:Facebook - Boldogság Kapuja

 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
A Belső kristálypalota meditáció
  2012-03-06 12:29:20, kedd
 
  A Belső kristálypalota meditáció: http://tomkenyon.com/the-crystal-palace
(Fordítás: hamarosan )







Tom gondolatai és megfigyelései


A Hathorok Energia Mágnes létrehozási módszere az üzenet lényege. Sokszor és többféle helyzetben használva őszintén kijelenthetem hogy teszi a dolgát. Mindenképpen érdemes azoknak a figyelmére, akik a felemelkedési energetikával kívánnak foglakozni, főleg ilyen, gyorsított evolúció elérésére optimális időszakban ( napszél módjára ).


Az egyszerű, mégis elegáns módszer egyik szépsége, hogy a KA-t nagyon gyorsan építi, és mindenféle hókusz-pókusz nélkül gyakorolható, értve ezalatt, hogy pár percet bármikor rá lehet szánni és nincs hozzá szükség előkészületekre. Van azonban a módszernél néhány kritikus átalakulási szakasz, aminek tisztázása szerintem segítségül szolgálhat.


Javallt némi óvatosság


Mielőtt folytatnánk, úgy érzem helyes közbeiktatni egy figyelmeztetést. Ez a módszer nem kíváncsi keresők módszere. A KA többlet energiával való feltöltése hatékony és alapos vállalkozás, amibe nem jó (véleményem szerint) könnyelműen belekezdeni.


Az egyik ok, hogy amikor a KA magas energia állapotba kerül, megnő a valószínűsége, hogy a fizikai világot illúziónak fogod tekinteni. Például, a módszer erős használata után ( vagyis Energia Mágnes létrehozásakor ) gyakran, ( bár nem mindig ), azt tapasztalom, hogy a KA-m ugyanolyan valóságos, mint a fizikai testem. Ilyen esetekben is tudatában vagyok a fizikai környezetemet, ahogy szoktam, (az öt érzékszerven keresztül), mégis kap egy szürreális színezetű minőséget. Néha pedig az az érzésem, mintha egy időben két testben lennék, a fizikai testemben és a KA-mban.


Tulajdonképpen ez az első változások egyike, amikor a KA-val dolgozunk. Azt gondolom, hogy ennek a lehetőségnek nagyon a tudatában kell lenni. Így ha/amikor ez bekövetkezik, nem fogod azt gondolni, hogy elvesztetted a józan eszed. az eszed. Ezért foglalkozom ennyit ezzel a résszel.


El kell mondanom, hogy ha használod a Módszert, a fizikai valóságot új módon fogod érzékelni, főleg, ha a KA-d eléri a kritikus tömeget. Kritikus tömeg alatt azokat a pillanatokat értem, amikor a KA-d annyira feltöltődött, hogy befolyásolja a valóság érzékelését.


Ilyen alkalmakkor, (akár folytathatod is és valószínűleg folytatni is fogod), az öt érzékszerveden keresztül fogod tapasztalni a világot, de lehet, hogy átláthatsz a Maya játékán (az érzékelt világ és az érzékek illúzióján). Ez szórakoztató, vidám és boldog is lehet, ám őszintén mondva elég zűrzavaros is.


Tehát a KA töltése -ahogy azt korábban említettem - azt a képzetet is előidézheti, hogy két testünk van egyszerre - egy fizikai és egy energia. Habár ez a KA értelmében véve a fejlődés jele, mentálisan nagy kihívás, ha nem vagy felkészülve rá.


A világ illúziójának meglátása által előállt zavarodottságot nem szabad alábecsülni, főleg akkor nem, ha nem vagy intellektuálisan, filozófiailag felkészülve ilyen érzékelésre.


Ez pedig természetesen filozófiai rejtvényhez vezet minket: a világ valódi, vagy pedig egy, a kvantumbirodalom szubatomi részecskéi, quirkjei és quark-jai tánca által elkövetett illúzió? Nekem ez (a világ) valós és nem valós egyszerre. És az határozza meg az érzékelésünket, hogy mi játszódik le az agyunkban, így ebben az esetben is így van, a KA, az éteri ikrünk esetén is.


Az erkölcsi korlát szabálya (niyama)


Úgy érzem, hogy ha valaki úgy dönt, hogy a KA-ját felemelkedési energiával feltölti, szükséges számára, hogy saját erkölcsiségét bizonyos filozófiai megfontolásokkal erősítse meg. Vagyis mit enged, és mit nem enged meg magának.


Ennek az oka, hogy amikor a KA feltöltött energetikai állapotba kerül, bizonyos mentális/spirituális képességek jelennek meg. Azt is létfontosságú megérteni (véleményem szerint), hogy a tudatod élet-ellenes jelenségi is megjelenhetnek. Ez a természeténél fogva kellemetlen helyzet (alázatos beismerése, hogy van benned valami negatív) tulajdonképpen kedvező alkalom egy mélyebb ön-megismerésre (feltéve, hogy az öntudatot részesíted előnyben az öntudatlanság helyett).


Nagyon leegyszerűsítve az erkölcsi korlátozás szabálya segít a viselkedés korlátainak meghatározásában, mind a külső, (értve ezalatt a külső világot), mind a finom, (értve ezalatt a belső világot), tekintetében.


Tőled függ, milyen erkölcsiséget választasz. De azoknak, akik még nem gondolkodtak el ezekről, ajánlok egy egyszerű, mégis hatékony szabályt:


,,Igyekszem, hogy ne ártsak magamnak, sem másoknak".


Amikor igyekszünk nem ártani magunknak, vagy másoknak, mentális támaszt teremtünk önmagunknak és másoknak, a saját tudatosság létráján való, a létezés magasabb állapotai felé tartó mászás közben.


De, ha nem akarod, vagy nem tudod elfogadni ezt az egyszerű korlátot, vagy egy másik saját választású viselkedési szabályt, akkor erősen javasolom, hogy tartsd távol magad a KA ilyetén fejlesztésétől.


Gyakorlati javaslatok


A Hathorok szerint minden élőre hatással lesz a napszél, akár hívja az energiákat, akár nem. Egyeseket ez az energia meg fog őrjíteni és nehéz lesz vele megküzdeniük. Mások pedig ugyanezt az energiát fogják felhasználni, hogy az emelkedett tudatosság hangskáláján felfelé haladjanak.


A felemelkedési folyamat sok fajta fokú és meredekségű lehet, és amennyiben nem olvastad a korábbi ,,Az idővonal választás művészete" c. Hathor üzenetet, akkor javaslom, hogy vedd fontolóra. Elmagyarázza a felemelkedés alapvető módját, és hogy hogyan lehet megvalósítani. Megtalálod a weboldal korábbi üzenetei között.


Amennyiben felkészültél a tudatod gyors kiterjesztésére és a KA-d ezzel a módszerrel történő aktiválására, íme, néhány gyakorlati javaslat.


Legelőször találd meg az egyensúlyi pontodat. Miközben használod a Módszert, meg fogod találni a komfortzónád, úgy értve, hogy mennyi emelkedett energiát vagy képes elviselni a KA-dban. Ahogy tovább haladsz a Módszer használatában, képes leszel egyre több energiát kezelni. De ne erőltesd. Légy elnéző önmagaddal, és légy mértéktartó.


Azt sem javaslom, hogy alvás előtt csináld, mert lehet, hogy nem fogsz aludni! Ismétlem: mindegyikünk más, így lehet, hogy számodra ez lesz a legjobb altató. Nekem nem az.


A módszer szakaszai


Ennek a technikának 3 alapvető szakasza van.


Első szakasz


Irányítsd a figyelmedet a KA testedre, a spirituális ikerpárodra, az éteri másodra, ahogy ezt (a KA-t) helyenként nevezik. Mivel a KA ugyanolyan méretű és alakú, mint a fizikai test, így a teljes fizikai tested is bevonod.


Második szakasz


Ahogy figyelmedet tetőtől talpig a teljes KA-n tartod, váltsd át érzelmeid az öröm, vagy a hála harmóniájára. Elég emlékezni az öröm, vagy a hála érzésére. Ez megteremti az Energia Mágnes létrehozásához szükséges rezgésállapotot. Az érzelem hangja alapvető fontosságú az Energia Mágnes létrehozásához, ahogy azt a Hathorok is elmondták az üzenetükben.


Harmadik szakasz


Miközben figyelmedet a KA-n tartod és őrzöd az öröm vagy a hála rezgését, felfogod, hogy a foton- és mágneses energia tengerében vagy. Belemerülsz a napszélbe, anélkül, hogy bármi mást tenned kéne. Ha sikerrel képes vagy figyelmedet a KA-n tartani, megtartva a hála, vagy az öröm érzetét, a KA-d automatikusan elkezdi vonzani a napszél emelkedést segítő energiáit.


Ez kezdőknek elég bonyolult lehet, mivel a napszél foton- és mágneses energiái nem mutatkoznak meg az öt érzékszervvel érzékelhető formában. Ezek az energiák túl finomak az érzékszervekkel történő érzékeléshez. Mindazonáltal a KA test képes rá és fel is fogja valamint magához is vonzza - biológiai hasonlattal élve - ahogy a növények érzékelik a víz jelenlétét és felszívják ami szükséges.


Ismétlem: minden személy egyedi módon érzékeli a fizikai világot és a tudat finom birodalmát. Az Energia Mágnes létrehozásával létrejövő felfedezési folyamat része, hogy megtaláljuk, hogyan mutatkoznak meg számunkra a foton- és mágneses energiák. Ahogy folytatod a munkát a Módszerrel, egyre ismerősebb és kellemesebb lesz az ilyen sajátos finom energiák személyes észlelése.


Tudatossági és gyógyítási kísérlet


A KA finom energiával való töltésének egyik izgalmas tulajdonsága, hogy képes vagy gyógyító és átalakító energiát küldeni a fizikai testbe is.


Mivel a KA áthatja a fizikai test teljes terét, nincs olyan szövet, szerv, vagy rendszer, ami a KA-n kívül lenne, aminek eredményeképpen lehetőség van a (napszélben levő) felemelkedési energiákat nem csak a KA-ba, hanem a fizikai testbe is irányítani. Természetesen ez mindössze egy elméleti állítás, amit közvetlen tapasztalattal (a saját tapasztalatoddal) igazolnod kell, hogy helyes-e vagy sem.


A Módszer ilyen használatát (Energia Mágnes létrehozását) Tudatossági és gyógyítási kísérletnek hívom, mert mindegyikünknek meg kell találnia, hogy milyen saját, egyedileg jellemző módon dolgozik a gyógyító lehetőségekkel. Talán az önmagamon végzett munka közben tett jegyzeteim segíteni fognak másoknak.


Saját tapasztalatom, hogy amikor a napszél energiáit a saját KA-m felé irányítom, és töltöm a KA testem egy ideig, majd a figyelmemet e testem gyógyítást igénylő részei felé fordítom, - mivel ez energia követi a figyelmet - a finom energiák a KA-ból a megfigyelt területre áramlanak.


Ez nem koncentrálás, ismétlem, nem koncentrálás. Annyira könnyű, mint levegőt venni, vagy felemelni egy tollpihét. A KA-ban a finom energiák könnyedén áramlanak bárhova a testedben, ahová a figyelmed fordítod, feltéve, hogy megengeded ezt nekik.


Amikor a KA-ból a finom energia arra a részre áramlik, amelyik ,,segítséget", vagy ,,gyógyítást" igényel, úgy érzem, hogy az adott terület szövetei is feltöltődnek, bár sokkal kisebb mértékben, mint ahogy azt a KA teszi a napszél ( az Energia Mágnes ) hatására. Számomra a sejtek energetizálása a megfigyelt területen érzett megnyugtatás és/vagy feltöltődés fizikai érzetének formájában mutatkozik meg. Néha ehhez különböző interdimenzionális érzések is kapcsolódnak, fény, vagy (látnoki) hang formájában.


Ha úgy döntesz, hogy belső lehetőségeid birodalmát szeretnéd felfedezni, kétségtelenül ki fogod tapasztalni, hogy hogyan tapasztalod meg a gyógyítás finom energiáit, amint a KA-ból a fizikai testedbe áramlanak.


Figyelembe kell venni azt is, hogy a KA-ból származó gyógyító és átalakító energiák magasabb rezgésűek (a fizikai testhez képest). Így azt tapasztalhatod, hogy pszicho-spirituális méregtelenítés történik, ha túl sok energia torlódik a test adott, megfigyelt szervében, vagy területén.


Természetesen van lehetőség a KA-ból a fizikai testbe gyógyító és átalakító energiák küldésére kellemetlen reakciók nélkül is. Mindazonáltal, amennyiben kellemetlenségeket tapasztalsz, kiváltképp, ha szellemi/érzelmi jellegűeket, fontold meg egy korábban írt cikkemet, a ,,Pszicho-spirituális méregtelenítés: megfigyelések és gondolatok" címmel, amelyet megtalálsz a honlapon a cikkek rovatban.


Javaslom továbbá, hogy igyál vizet, ha a fizikai tested kiváltképp erős válaszát tapasztalod a Kísérlet (Tudatossági és gyógyítási kísérlet) gyakorlása után.


Végső gondolatok


Azt javaslom, a Módszerrel való kísérletezésed során a Hathorok által leírt Energia Mágnest kezdetben csak rövid időkre hozd létre. Keress egy olyan helyet és időpontot, ahol nem szakíthatnak félbe. Öt-tíz perc bőven elég még ilyenkor. A KA feltöltése után pár percig figyeld a KA-dat, a fizikai testedet és közvetlen környezetedet, hogy miként mutatkozik meg az öt érzékszerveden keresztül. A KA, fizikai tested és a környezeted érzékelésének figyelése segíteni fog a töltött energiák még jobb befogadásában. Emlékezz rá, hogy a KA valósága nem hiúsítja meg a fizikai világ, vagy fizikai tested világát. Kiegészíti a fizikait és tény, hogy a tudatod egy másik dimenziója.


Teljesen tőled függ, hogy milyen gyakran és mennyi ideig dolgozol a Módszerrel. Miközben kíváncsian elkezded a munkát, azt gondolom, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy örömteli légy, amikor megteremted az Energia Mágnest. Végül is, teremtőként, ugye szeretnél örülni, hogy részesülsz a teremtésedből?


©Tom Kenyon 2011. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com .

Fordító: © 2011 Bagi Ákos www.lelekmod.hu

Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

További Információ:


Animáció: a 2012.03.05-ös napkitörés várható lefolyása

Mindenkinek ajánlom. Nem csak azoknak, akik a napszél jelenség iránt mélyebben érdeklődnek. Az animáció a naprendszerben áramló energiákat mutatja három nézőpontból. Látványos és tanulságos.

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
A napszél felhasználása ( spirituális emelkedésre )
  2012-03-06 12:26:25, kedd
 
  A napszél felhasználása ( spirituális emelkedésre )






A napszél felhasználása

Ebben az üzenetben a KA testről (az ősi egyiptomi alkímiai megnevezése szerinti nevén) lesz szó, valamint megtárgyaljuk, hogyan lehet ezt a sajátos energia testet felhasználni, hogy a Nap fokozott aktivitásából származó felemelkedési energiát magad felé tudd irányítani. Azoknak, akiknek ismeretlen fogalom a KA: a KA testetek egy második láthatatlan test, amelynek mérete és alakja megegyezik a fizikai testével. Ez az energia test egyrészt beburkolja, másrészt áthatja fizikai testetek. Esetenként hívják éteri-más(olat)-nak vagy spirituális ikerpárnak is. A KA részben hasonlít az egyes tradíciókban ( pl. taoizmus ) Chi-testnek nevezetthez, vagy bizonyos jóga tradíciókban pránikus testnek, vagy étertestnek nevezett testhez. Természeténél fogva a KA képes önmagához, majd a fizikai testhez vonzani a nagyon kedvező hatású energiákat felgyorsítva ezzel a spirituális evolúciót.


Az üzenet


Jelenleg a bolygó változásának még érzékenyebb szakaszába léptek.


A Nap a naprendszeretek csillaga megemeli energiaszintjét és a megnövekszik a labilitása, valamint a napkitörések, és a napszél mennyisége. Ezek a tárgyalásra kerülő naptevékenységek miatti történések gondokat fognak okozni a telekommunikációs rendszerekben és az időjárás szokásos mintáiban, de emellett hatalmas evolúciós lehetőségeket is képviselnek.


Ahogy ti is, a Nap is rendelkezik étertesttel Nap-KA-val, ha úgy tetszik. A Nap éterteste sokmillió kilométerre túlnyúlik a Nap felszínén túlra. A Földetek is benne van az éteri Nap ezen aura-mezőjében és ahogy a napkitörések csóvái és a napszél a fizikailag a közeletekbe hozza a töltött részecskéket, úgy éteri szinten is hat rátok. Miközben ezek a magas töltésű részecskék kihívást jelentenek a fizikai dimenzió számára, addig egyfajta táplálékot is képeznek a KA-toknak, saját éteri testeteknek.


Mentális beállítódásotok és érzelmi/rezgési állapototok határozza meg, hogy ezek a napból származó részecskék tápláló és az evolúció forrásai lesznek-e, avagy pedig kellemetlenségeket és visszafejlődést fognak-e okozni.


Ebben az üzenetben nem kívánunk foglalkozni az elkövetkező megemelkedett naptevékenység időszakában fellépő fizikai kihívásokkal. Ehelyett azokra a dolgokra összpontosítunk, amelyek a lehető legnagyobb evolúciós haladás elérésében támogat benneteket a rendszeretek Napjában történő események során.


Ahogy tűz- és foton energia kitörések zajlanak le a naptevékenységek során, ugyanúgy spirituális vagy interdimenzionális fénykitörések indulnak el a KA-tok belsejéből. Vagyis bizonyos szemszögből a megemelkedett naptevékenység megegyezik a saját KA-tok megemelkedett aktivitásával.


Néhány dolgot fontosnak tartunk figyelembe venni ezen evolúciós katalizátor előnyös felhasználásához. Az említett katalitikus tényező 2012-n túl is éreztetni fogja a hatását és az általunk napszélnek nevezett áramlással áll összefüggésben. Ezek a Föld körül és azon áthaladó különböző foton- és mágneses energia áramlások . Ahogy megnyitjátok magatokat ezeknek az különféle energia áramlatoknak és beépítitek a KA testetekbe, erősítitek KA-tokat és nagymértékben felgyorsítjátok saját felemelkedési folyamatotokat.


Ahogy a napból származó energia növekszik, úgy lesz a fizikai világotok is egyre esetlegesebb és bizonytalanabb. Ugyanez igaz a mentális és érzelmi világotokra is. Az irracionális és impulzív viselkedés egyre gyakoribb lesz. A megértési és az emlékező funkcióitok is egyre több kihívással néznek majd szembe a megemelkedett naptevékenységek során.


Az első lépés a Nap energiáinak a tudat felemelésére való felhasználásához a természetének megértése, nem pedig a hatásaival szembeni ellenállás.

Fontos megérteni, hogy a megemelkedett naptevékenység kiváltó tényezője ebben az esetben nem a Napból magából származik, hanem galaxisotok (a Tejútrendszer (a ford.) ) Központi Napjából. Ennek a Központi Napból a Napotok felé tartó nagymértékben katalitikus energiáknak az áramlása az elsődleges oka ennek a különös naptevékenységi ciklus evolúciós hatásának. Ezen kívül a Föld maga is érintett, főleg a KA-ján, az éteri testén keresztül.


Az első, amit meg kell érteni, hogy nincs lehetőség az evolúciós katalizátor elől elmenekülni. Át kell vészelnetek, akár tetszik, akár nem. Az alapvető lépés, hogy ne álljatok ellen.


A második lépés, hogy öleljétek magatokhoz és mesterien használjátok fel ezeket az energiákat - lovagoljátok meg a sárkány farkát, úgymond. Ebben a megközelítésben a sárkányt a Nap, farkát pedig a napszél jelenti. Nagy magasságba lehet emelkedni ebben az időszakban, ha veszitek a bátorságot hozzá és használjátok a módszereket.


A harmadik lépés a napszél ilyen felhasználásában, hogy megengeditek, hogy - a szíveteken keresztüli meghívással elérve - közvetlenül hasson a KA-tokra. Egész pontosan: személyes szándék szerint választjátok, úgy, hogy beléptek az öröm és a hála rezgésmintájába.


Fontos megérteni, hogy miért javasoljuk ezt. Nem csupán kifejezitek a napszél miatt érzett hálátokat az Univerzumnak. Választjátok, hogy beléptek ebbe a magas érzelmi állapotba, mert ezek Energia Mágnest hoznak létre. Más szóval gyakorlati célból léptek az öröm és hála állapotába.


Ezek az érzelmi állapotok megemelik a KA-tok befogadó harmonikusait, ami az egész KA testet befogadó örvénnyé változtatja, magához vonzva a Nap foton- és mágneses részecskéit, nagyon felgyorsítva így a KA, a saját étertestetek rezgésszámát.


És a KA az, amin keresztül beléptek a felemelkedési folyamatba. Szükségtelen mondani, hogy nagyon sok mód van a magasabb tudatszint felé vezető létrára való lépésnek, de függetlenül attól, hogy hogyan, milyen spirituális vonal mentén történik ennek elérése, az alap mindig a KA.


Az Energia Mágnes létrehozása


Ennél az egyszerű, de nagyon hatékony módszernél a tudatodat a második testedre a KA-ra fordítod. Ez az energia test ugyanolyan méretű és alakú, mint a fizikai test, viszont energia természetű, ahelyett, hogy hús-vér lenne. Áthatja a teljes fizikai tested, vagyis minden sejt a KA-n belül található. A KA-tok rendkívül fogékony a finom energiákra, különösen a napszélben levő fény-, a töltött fotonok és mágneses energiák minden formájára.


Ahogy a figyelmedet a KA-don tartod, szándékosan és tudatosan, a személyes döntésed alapján az öröm és hála érzelmi állapotát hozod létre. Ez a KA rezgését egy magasabb rezgésű állapotra változtatja, amely szükséges ahhoz, hogy Energia Mágnessé váljon.


Ahogy tovább tartod önmagad a hála és az öröm érzelmi harmóniájában, tudatában vagy (megérzed), hogy a napszél foton- és finom energiájába merítkeztél. Szó szerint fürdesz ezekben az energiákban, akár tudatos vagy rá, akár nem. Amint a tudatodat a hála és az öröm állapotában tartod, a KA-d automatikusan magához fogja vonzani a napszél felemelkedést segítő energiáit.


Tartózkodj minél többet ebben a fogékony állapotban! Fogadd be a napszél hatását, hogy töltődhessen a KA-d az átalakulást elősegítő és megemelő energiákban!


Nagy hasznodra fog válni, ha rendszeresen és gyakran alkalmazod ezt a módszert.


A Belső Kristálypalota Meditáció


Azt is tanácsoljuk, hogy időről-időre rendszeresen kísérletezz a hangmeditációval, amit korábban A Belső Kristélypalota néven adtunk át. ( A hangfelvételre és annak használatára mutató link az üzenet végén található )


Összefoglalás


Ahogy a mostani valószínű jövőt látjuk, közösen egy nagy vihar előtt álltok. A förgeteg a kozmosz mélyén született és hatalmas változások hírnöke. Ne féljetek az erejétől. Öleljétek át és vágtázzatok saját tudatotok csúcsaira. Ha így tesztek önmagatok és egymás fáklyái lesztek.


A Hathorok

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
11:11:11
  2011-11-11 19:17:36, péntek
 
  11:11:11

2011.11.11


Ma befejeződik világotokban 5 korszak tanulási, fejlődési folyamata. Az ember, a test-lélek-szellem kapcsolatát átvitte olyan folyamatokon, amely 12 poláris személyiség jegyű , és azon belül 7 poláris érzelmi oldalú megtapasztalást élt meg 3x3-as megélési ritmusban. Mára minden lélek, ki világotokhoz tartozik, legyen testben, vagy segítőként bármely minőségben, meghatározta azt a szintet, amelyen ő tovább létezni képes. Világotok több rétegre szakadása elkezdődik a lineáris idő ezen csomópontján. Ezen rétegek alapjait, a rétegen belüli legmagasabb fejlettséget elért lelkek közössége adja össze saját, korszakokon át megérlelt tudásából. Mai nap két réteg alsó és felső határa jelölődik meg, és a lelkek hozzákapcsolódása elindul. A két világ egymás mellett halad még egy darabig, mert az emberi tudat nem lenne képes elviselni a gyors leválásokat a múlt rendszeréről.

Az egyik világba csatlakozó lelkek visszakapják a szabad lélek jogait, mert képesek voltak több szinten megérteni az élet rendjének igazságait, és vissza tudnak illeszkedni a körforgásba úgy, hogy tökéletes részévé fognak idővel válni az Egység Teremtő Rendjének. Ők a csillagösvényen járva felépíthetik magukat az elkövetkező időszakban, és illeszkedhetnek egy magasabb energiaszinthez.

A másik világ tanulási folyamata a szabad lélek jogait erősen korlátozni fogja, hogy a lélek még képessé váljon a fejlődésre, amíg a két világ közötti átjáró nyitott.

Három erőteljesen segítői minőség fog megnyilvánulni az elkövetkezendő időszakban.

A Krisztusi Testvériség hatalmas gyógyító ereje felszenteli azokat a gyógyítókat, kik képesek lesznek mind a két világban megjelenni, és amíg működik az átjáró, a kezeikkel, a szemeikkel és szavaikkal gyógyítani. Az ő torokcsakrájuk folyamatos tisztítás alatt volt az elmúlt időszakban.

Mihály Arkangyal és seregei a hálórendszerek építésében, az átjárók működtetésében, a lelkek átkötésében a rendszerek újraépítésében segítkező lelkeket erősíti meg. Az átjárók őrzése a világok közt, a rendszereket összekötő Tengely erősítése, és megnyitása a világegyetem minden szintjén, a VilágFa erősítése a felébredt, és csillagösvényre tért lelkek által az Ő hatáskörébe tartozik.

Szent Mihály Hegy felébredt őrzői kiléptek az elszigetelt takarásból, hogy egy Szent Hely újból betölthesse szerepét, és rajta keresztül a Föld szívéből egy TűzLiliom nyíljon, melynek szára magasba szökik egy Angyal szívén át, Boldogasszony szívén át, és Isten tenyerébe helyezi, kibomló virágában rejlő Föld szívét.

BoldogAsszony Rendje már a szétvált világok szabad részét erősíti meg. Az Ő Fényére épülő hálórendszer az Élet és az Egység Rendje szerint való teremtés kulcsait adja át azon lelkeknek, kik elkötelezett hívei születésük jogán, s hitük megtartotta őket az Ő kötelékében.

Az éjszaka fényénél a látó szemek megláthatták azt az alakzatot az égbolton, mely a két világ szétnyílását volt hivatott betölteni. Ez az alakzat már megjelent a felébredt lelkek hálórendszerében, hogy egy darabig mind a két világ átjárható legyen számukra, és ez volt az ő megjelölésük, amellyel láthatóvá váltak magasabb dimenziós lények előtt.

Az idő és a tér, mindkét világban más és más rend szerint működik, ami zavart okozhat bennetek és körülöttetek. A két világ közt létezik egy áthangoló terep, amely arra is szolgál, hogy az éppen ébredő lelkek ott eltöltsenek egy időszakot, míg a testük és tudatuk képessé válik a megértésére annak a folyamatnak, ami velük történik. A gyógyítók és a segítők is ezen a részen végzik el segítő munkájukat. Ebből értsétek meg, hogy lesznek emberek, kik soha többé nem kerülnek látóteretekbe, és lesznek sokan, kik fejlődésük révén bekötnek az átalakító tér-idő hálóba, ahol a megfelelő átalakítás, gyógyítás után felfedhetik azon munkájukat, amivel a hálórendszer magasabb részeire köthetnek át. A köztes tér a régi idő szerint még 1 évig és 1 hónapig lesz átjárható.

A szabad lelkek közösségének munkája a régi rendben alvók közül még sokakat fog felébreszteni ezen idő alatt.

Áldás és Békesség kísérje utatok.

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
Hathorok: Az Egyensúly Holonja
  2011-05-25 19:35:23, szerda
 
  Hathorok: Az Egyensúly Holonja és a Gyógyítás Holonja






Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

Az Egyensúly Holonja és a Gyógyítás Holonja

2005. március


Bolygótok és naprendszeretek örvényrendszerei felgyorsulnak és ennek eredményeképpen az általatok ismert idő megváltozik. Ezzel egyszerre fejlődik és változik a Föld, valamint az olyan területek, amelyek befolyásolják a jövőtöket és a meghozandó döntéseiteket.

Ezek a változások olyan gyorsan történnek, hogy már nem lehet velük a régi módon lépést tartani. Ezért bolygószintű üzeneteket fogunk rendszeresen ezen az oldalon megjelentetni. Még nem tudjuk megmondani, milyen gyakorisággal és milyen minta szerint fogunk üzenni, így azt tanácsoljuk, hogy rendszeresen látogass el a weboldalra, ha az ilyen dolgokra kíváncsi vagy. Jelenleg úgy véljük, a különleges fejleményekkel fogunk foglalkozni és olyan belső módszerekkel, amikkel a változás hullámainak meglovagolására használhattok.



A Holon


Több rendezvényen átadtuk ezt az információt de most úgy érezzük, eljött az ideje, hogy minden érdeklődőhöz eljusson. A holonok különleges geometriai alakzatok, harmadik dimenziós jellegűek és egyedi módon hatnak a tudatra. Kérjük, értsd meg, hogy tudat számunkra nem csak az elmét jelenti, ahogy, nektek, hanem hozzá tartozik az én minden területe, beleértve a testi intelligenciát, azaz a DNS-t is.


A holont gondolat, vagy elképzelés útján hozzuk létre, hogy az energiát meghatározott módon áramoltassa. Mivel a bolygótokon a zavaró erők egyre erőteljesebbek, két holon létrehozására adunk egyszerű útmutatást.

Az első a belső energiátok, főként érzelmeitek stabilizálására használhattok, amikor magatok körül, vagy a bioszférában bizonytalan eseményeket tapasztaltok, és úgy látjátok, hogy a világ más tájain történtek sokkal erősebb hatással vannak rátok, mint eddig. Ezt a zűrzavar kézzel fogható növekedése okozza. Akár tetszik, akár nem, egyre világosabbá válik, hogy egy bolygóméretű család, sőt azt is kimondjuk, hogy egy bolygóméretű test részei vagytok. Ezért a távoli tragikus események közvetlenebbül hatnak rátok tudatossági szintetek, érzékenységetek és korlátaitok minősége szerint.


Azt mondjuk, hogy a változáshullámok meglovaglásának legemelkedettebb módja nem az ellenállás és elszigetelődés, ezek igazából nagyobb fáradtságot okoznak. Inkább engedjétek, hogy a változás energiái áramoljanak körülöttetek és bennetek, anélkül, hogy ragaszkodnátok a régi ,,hogyan kéne ennek lennie" elképzelésekhez és gondolatokhoz.

Ahogy említettük, az első holon az energiák stabilizálására szolgál. Az átadásra kerülő második holonnal pedig az immunrendszeredet erősítheted.



Az első holon

Stabilizáció


Ennek alapja az egyik platóni test az oktaéder. Az oktaéder két négyzet alapú, alapjával egymáshoz kapcsolt gúlából áll, ahol az egyik gúla (piramis) csúcsával felfelé, míg a másik csúcsával lefelé mutat. Egymásnak pontos tükörképei.

Ez a háromdimenziós alakzat természetes módon is létrejön a természetben, elsősorban bizonyos kristály alakzatokban, valamint atomok és molekulák közötti kötésekben. Ez az alakzat nagyon stabil. Ezoterikus értelemben pedig a férfi és a női oldal, az ég és a föld találkozása és kiegyensúlyozódása.

A holon létrehozásához képzelj el, vagy érezz egy vonalat, amely a fej tetejétől a test középvonalában, majd a gáton át halad és a lábakon túl ér. Ez a vonal az oktaéder középponti tengelye.






A derekad magasságában érezd, vagy képzeld el a piramisok alapját, úgy, hogy a tested felső része a felső teljesen piramison belül legyen és az alsó piramis pedig a test alsó részét vegye körül. Mindegy mekkora piramist képzelsz el magad körül, a lényeg, hogy az egész tested benne legyen. Nem számít, milyen irányban állnak a talp sarkai. Amikor elképzeled magad az oktaéder belsejében, érezz biztonságot és nyugalmat. Gyakorold naponta, hogy könnyen menjen. Hozd létre a holont, add hozzá a biztonság és a nyugalom érzetét és erősítsd fel őket. Addig gyakorold, amíg már a holon elképzelése létrehozza az érzést. Így képes leszel arra, hogy bármikor kedved szerint létrehozd a holont, megteremtve benned a nyugalom és biztonság érzését. A holon tulajdonsága, hogy egy magasabb egyensúlyi állapot eléréséhez hozzád vezesse a finom energiákat.


Későbbi üzenetekben további tanácsokat fogunk adni, hogyan lovagold meg a változás hullámait. Ez az első holon egyfajta életmentő. Ez nem a legerősebb és legkifinomultabb módja az előttetek álló változásokon való átjutásnak, de nagy segítség lehet, főként azoknak, akik még nem tanulták meg, hogy váltsanak át lényük interdimenzionális területeire.



A Második holon

Immunitás


Az ökoszisztémátok elpusztítása és technológiáitokkal való visszaélés visszahatása miatt rohamléptekkel mutálódnak a baktériumok és vírusok, valamint új fajtáik jelennek meg. Ez a holon nagy hatással van az immunrendszeretekre. Nem az a célja, hogy helyettesítse az önmagatokra való odafigyelést, de fontos kiegészítő. Ha azt érzitek, hogy meg fogtok betegedni, a holon nagy hasznotokra válhat.


Alapvetően ez egy henger, ami valamivel a fejetek feletti résztől valamivel a lábatok alá ér. A henger tetején egy banánhoz hasonlóan hajló és előre álló alakzat van. A henger alján a fentihez képest ellenkező irányban álló ugyanolyan alakzat van. Ha oldalról néznénk, nagyon hasonlítana egy középen megcsavart banánra. Delfin holonnak is nevezik. Érezd ezt az alakzatot a tested körül, lásd ezüst színűnek, hasonlítson egy ezüstszínű léggömbhöz. Az ezüst színt nem kell látni, elég elképzelni. Az ezüst kolloid baktérium- és vírusölő tulajdonságaival áll sajátos összefüggésben. Érezd magad körül a holont és ha a gondolataid elkalandoztak irányítsd vissza őket a holon érzetéhez. Ez a speciális alakzat az immunrendszert erősítő módon csillapítja le és egyúttal tölti fel a benned lévő finom energiákat. Tanácsoljuk, hogy legyen benne úgymond az elsősegélynyújtó dobozodban.


Ezekkel a végső gondolatokkal hagyunk most magatokra: Ne aggódjatok, amikor a káosz növekszik bolygótokon. Ez a dimenzióváltás természetes folyamata. Az új helyzetek a spirituális képességek kreatív használatával kezelhetők. Semmi más nem segít. Új utakat kell találnod az életed és a világban körülötted történő események megoldására.


A választásaid fogják meghatározni a jövődet. Ennyire egyszerű. Amíg sokan körülötted kétségbeesésben és zűrzavarban tévelyegnek sajátos lehetőségek is nyílnak. Lehetséges humorral, szeretettel és rendkívüli fejlődéssel meglovagolni a változás hullámait, a káosz elkövetkező bizonytalan időszakát. Ehhez az erő nem kívülről érkezik. Belülről származik, de ehhez, aranyásóhoz hasonlatosan ásnod kell. A gazdagságodat spirituális értelemben jelentő kincs megtalálása és az elkövetkező időszak túlélési lehetőségeinek megtalálása te feladatot. Nem magadon kívül, hanem magadban kell megkeresned mindazt, amire szükséged van hozzá és ami már jelenleg is a tiéd.

Az közeljövőben adott javaslataink csupán hasznos útmutatások önmagad rejtélyének megfejtéséhez, mert reméljük, hogy egy közeli napon, ha már most még nem kurjongatsz a nevetéstől, megérted a kozmikus tréfát és az örömtől felkiáltva ébredsz fel szendergésedből, kilépsz ebből álmodból, belépve egy újba és ha lehet, még jobb, ha mindannyian együtt ébredtek.


©Tom Kenyon 2010. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com.


Fordító: © Bagi Ákos 2010 www.lelekmod.hu

 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
Fénygyógyszer
  2011-03-28 22:32:32, hétfő
 
  Hathorok: Fénygyógyszer


Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében


Hathorok: Fénygyógyszer

Védelem és gyógymód sugárszennyezés, idegméreg, bakteriális- és vírusfertőzés esetére

2011. március 16.




Hathor fafaragás


Az új-zélandi és az azt követő Japánban történt földrengések nyilvánvalóvá teszik, hogy a Káoszcsomópont még összetettebb szakaszába léptetek.


Szeretnénk átnyújtani egy módszert, amit sugárszennyezéstől és más egészségi problémáktól való védekezésre, valamint ezek gyógyítására használhattok. Fénygyógyszernek nevezzük.


Ez nyilvánvalóan a Japánban kialakuló eseményekkel van kapcsolatban, bár a jövőbeli Föld kialakulása során hasonló kihívást jelentő helyzetekkel kerülhettek szembe a közeljövőben a bolygó egyéb pontjain is.


Ez a módszer segít védekezni és meggyógyítani benneteket nem csak akkor, amikor radioaktivitásnak vagytok kitéve, hanem amikor idegmérgeknek, vagy esetleg baktériumok és vírusok mutálódó formáinak. Mi úgy látjuk, hogy a közeli idővonalatokon ilyen esetek gyakoribbá válására lehet számítani.


A módszer a BA-val, a Mennyei Lelketekkel való összekapcsolódásra épül. Ez a Fény Birodalmával, létezésed egy tartományával való kapcsolatfelvételt jelenti.


Minden, ami a kozmoszban létezik, tekinthető a fény egy minőségének, vagy energetikai megnyilvánulásának. Még az anyag legsűrűbb formái is lényegében a fény megjelenései.


A módszer használata közben összekapcsolódsz a Mennyei Lelkeddel, tartod a szándékot és elvárást, hogy számodra védő és/vagy gyógyító energiát fog átadni. Ezt a szándékodat a megbecsülés, vagy hála érzelmi rezgésével küldöd a Mennyei Lelked felé. Ez egyszerűen az a rezgéstartomány, ami aktivizálja lényed magasabb régióit.


Amikor küldöd ezen szándékodat a megbecsülés, vagy hála érzetével együtt a BA-felé, átváltod a figyelmedet a szívcsakrádra, hogy fogadd benne a védelem, vagy gyógyítás rezgéseit. Ezt a rezgést fényformáknak, geometriai alakzatoknak érzékelheted, vagy az energia alászállásaként tapasztalhatod. Lehet az is, hogy csupán gondolatokat/érzéseket élsz át.


Amikor az energia megérkezett a szívcsakrába, készen áll a küldésre.


Ebben a fázisban sima vízre van szükséged, mivel a víz rendkívül jól tárolja ezt a fajta információt. Egy vízzel teli edényt tartasz a kezedben. Az akaratoddal kiküldöd a szívcsakrádban lévő energiát a karjaidon át, a kezeidbe, és utána a tenyered közepén levő csakrákon át. Az energiamintázat ezen az úton belép a vízbe.


Azt javasoljuk, hogy erősítsd a hatást a folyamat háromszori ismétlésével. Tehát még kétszer, összesen háromszor végezd el. Ezután megiszod a vizet. A víz áthatja tested vízelemét és így végül a gyógyító és védelmező minőségek minden sejtedbe eljutnak.


A módszerrel átalakítod a fényt, hogy átáramoljon a tested központi energiacsatornáján át a szívedbe, majd pedig onnan a vízelembe. A víz tudata megkapja ezt az energiamintát és iváskor a testedbe jut.


Amikor olyan helyzetbe kerülsz, hogy radioaktív sugárzás ért, a leírt módon alkalmazod a módszert. A BA-ból származó energiát átalakítod, hogy megvédd/meggyógyítsd magad a radioaktív szennyezés minden eddigi és további lehetséges hatásától. Ha van egyéb módszered, hogy megvédd magad, természetesen használd azokat is. De ha csak a saját tudatod az egyedüli eszközöd, ezzel is meg tudod védeni és gyógyítani magad.


Ha idegméreg hatott rád, ugyanezt tudod tenni. Amikor baktérium-, vagy vírusfertőzés okozta járványban találod magad, tanácsoljuk, hogy tégy ugyanígy.


Amikor együttesen egyre mélyebbre kerültök a Káoszcsomópontba, és ennek egyre összetettebb szakaszába léptek, a baktériumok és vírusok egyre gyorsabban fognak mutálódni. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy meggyógyítsátok és megvédjétek magatokat ezektől a mutálódó életformáktól.


Fontos megérteni, hogy a védelmet és a gyógyítást a saját tudatotok erejével hozzátok létre. Képesek vagytok közvetlenül felvenni a kapcsolatot saját fénybirodalmatokkal. Szuverén jogotok, hogy belépjetek a fény birodalmába saját, vagy szeretteitek érdekében.


Amikor a vázolt nehéz helyzetek valamelyikébe kerültök, azt javasoljuk, hogy vegyetek be Fénygyógyszert - az általatok feltöltött vizet - többször naponta, ahogy intuíciótok diktálja.


A Japánban történt földrengés és az ennek következtében létrejött szökőár fizikai hatását rendkívül nehéz kezelni. De mi a figyelmünket nem a fizikai, hanem inkább az ilyen katasztrófák esetén előálló mentális, érzelmi, és spirituális hatásokra szeretnénk irányítani.


A tény miatt, hogy Káoszcsomópontban vagytok, valamint, hogy a mély űrből származó energiák napszéllel együttesen hatnak energiatestetekre, ti, mint közösség, még jobban a hatása alatt álltok. Ez alatt azt értjük, hogy embertársaitok szenvedésének látványa megrázkódtatja szíveteket. Felismeritek, hogy az ő nehéz helyzetük könnyedén a tiétek is lehet. Ez a felismerés megnyithatja a szíveteket és ezen, a szívetek falán nyílt résen át meglátjátok a magasabb tudatosság állapotait. Így válik a japán földrengés sok tekintetben a közös szív földrengésévé.


Nem könnyű az előttetek álló időszak. Úgy látjuk, hogy egyre több földi átalakulás következik. De az ilyen események eredménye, hogy a velőtökig megráz benneteket. Így a tömeghipnózis egy pillanatra megáll. Ezért ilyen teljes és szürreális pusztulás idején sokatok tisztán meglátja, hogy civilizációtok bizonytalan lábakon áll. A szó szoros és átvitt értelmében is.


Tanácsunk a Káoszcsomópont jelenlegi szakaszában, hogy tanuljátok meg és gyakoroljátok be a Fénygyógyszer módszert, hogy amikor szükség van rá, tudd, hogyan alkalmazd a védelem és gyógyítás ezen módszerét, immár mint saját természeted tulajdonságát. Azt javasoljuk, hogy ezekben az időkben ne csak az eszetek vezéreljen, hanem a szívetek is. Engedjétek, hogy érezzen a szívetek, mert a szív az, amin keresztül felemelkedhettek a saját nagyságotokhoz vezető spirális ösvényen.


A Hathorok:




Tom és Judi

Tom gondolatai és megfigyelései


A Hathorokat mintegy húsz éve közvetítem és a Föld üzeneteket 2003 februárjában kezdtem publikálni. Eddig azonban soha nem éreztem bennük ilyen sürgetést, hogy nyilvánosságra kerüljön az üzenetük. Általában hagynak néhány napot, hogy elidőzzek az üzenettel és elmélkedjek rajta. De ez a luxus most nem adatott meg. Arra kérték Judi-t és engem, hogy továbbítsuk ezt az üzenetet, amilyen gyorsan csak lehetséges. Így a kommentárom rövid és velős lesz.


Az üzenet lényege, hogy minden emberi lény képes a Hathorok által Fénygyógyszernek nevezett dolgot előállítani. Ennek a gyógyszernek belső tulajdonsága, hogy védjen és gyógyítson radioaktív szennyezés, idegméreg, vírus és baktériumfertőzés esetén is.


A módszer egyszerű és lényegre törő. Néhány olvasónak lehet, hogy teljesen új elképzelés a Mennyei Lélek (a BA) fogalma, ezért tisztázom az elhelyezkedését és a vele való kapcsolatfelvétel lehetőségét. A BA, vagy Mennyei Lélek a tudat egy része, amely téren és időn kívül helyezkedik el. Némelyetek a Mennyei Lelket Magasabb Énnek nevezi. De az elnevezésétől függetlenül a Mennyei Lélek a Fény Birodalmában létezik, (ahogy a Hathorok nevezik) és éned ezen része úgy érhető el, ha megbecsülést, vagy hálát küldesz neki.


A BA-toknak nincs meghatározott helye térben is időben, mivel mindkettő felett áll.


Ám létezik belépési pontja az energiameződben, kartávolságra a fejed felett. Ha a fejed fölé tartod a kezeidet és összeérinted az ujjaid végét, akkor az ujjaid vége a belépési pont közelében van. Ez a pont az, ahová a figyelmed irányítod a Fénygyógyszer előállítási módszerük első szakaszában. (A kéz fej fölé tartása csak a tájékozódás miatt került említésre. A Fénygyógyszer előállítása közben nem teszed kezeidet a fejed fölé.)


Amikor figyelmedet a BA pont területére irányítod, az elmédben őrzöd azt az elképzelést, hogy milyen minőségű fényt szeretnél kapni. Tegyük fel a példa kedvéért, hogy veszélyes radioaktív sugárzás ért, vagy érni fog és sugárfertőzés fenyeget. Ilyen esetben, amikor a fejed feletti területen a BA-ra fordítod a figyelmedet, tartsd a szándékot, hogy a BA-ból leereszkedő energia olyan energetikájú, amelyik kivédi és gyógyítja a radioaktív szennyeződés hatásait.


Ezután pedig megbecsülés és hála érzését küldöd a szívcsakrádból felfelé a fejed feletti részre a BA-ba, és megtartod a szándékot, vagy minőséget, hogy a BA-ból érkező energia védeni és/vagy meggyógyítani fog a sugárszennyeződéstől.


Majd a figyelmedet a BA-ról a szívcsakrádra (a mellkas középpontja a szegycsont mögött) és várod, hogy megérkezzen a BA-ból a védelem és gyógyítás energiája.


Azoknak, akiknek ez új, lehet, hogy többször kell majd a szándékot, vagy a minőséget a megbecsülés vagy a hála érzetével együtt a BA felé küldeni, mielőtt megérzik a választ. De csak folytasd a szándék és a megbecsülés, vagy a hála érzetének küldését, amíg megérzed a leszálló energiát. Amikor érzed, hogy száll alá az energia a Mennyei Lelkedből, vidd át a figyelmedet a szívcsakrádra. Hagyd, hogy a szív központja fogadja a védelem és a gyógyítás energiáit.


Ezután helyezd a kezeid egy sima vízzel teli edényre, fölé, vagy köré és küldd a Mennyei Lelkedből kapott energiát a vízbe. A védő és/vagy gyógyító energia, amely a szívedbe érkezett, most átáramlik a karjaidba, majd a vízbe a tenyereid közepén található csakrákon át.


Ezeket a lépéseket összesen háromszor végezd el. Majd idd meg a vizet.


Ha a helyzeted kényes, a Hathorok azt tanácsolják, naponta többször készíts Fénygyógyszert és intuíciód szerint fogyaszd.


Ahogy a Hathorok rámutatnak, a Fénygyógyszer a sugárfertőzéstől való védelem mellett több minden másra is felhasználható. Alkalmazhatod, hogy védd/gyógyítsd magad idegméreg, valamint bakteriális és vírusfertőzések esetén. Bár nem említették, de megkérdeztem az üzenet átadása után, hogy más fizikai tünetek alkalmával is hatásosan alkalmazható-e, mint amilyen pl. a rák. Azt válaszolták, hogy a Fénygyógyszer magától értetődően előállítható ugyanezzel a módszerrel ezekben a helyzetekben is, és más egyéb esetekben is.


Nyilvánvaló, hogy ha olyan nehéz helyzetben vagy, mint pl. sugárfertőzés, idegméreg, és/vagy vírus és baktérium okozta járvány,akkor használni akarsz egyéb orvosi szereket is. Más szóval, ezt a módszert nem arra szánták, hogy helyettesítse az orvosi, vagy közegészségügyi megoldásokat, hanem a célja, hogy kiegészítse ezeket, hogy tudj saját magad önmagadért tenni.


Az üzenet átadása után megkérdeztem azt is a Hathoroktól, hogy mi van az olyanokkal, akik nem képesek előállítani a Fénygyógyszert a saját maguk számára, mint pl. a gyerekek, vagy az állatok. Azt mondták, hogy mindent ugyanígy kell csinálni, kivéve, hogy ilyenkor a szándék, vagy az elvárás arra irányuljon, hogy az előállítandó Fénygyógyszer a gyermek, vagy az állat számára készül. Tehát például, amikor a Fénygyógyszert saját magad sugárfertőzés elleni védelmére készíted, azt a gondolatot küldöd, hogy a Mennyei Lelkedből érkező energia a saját védelmedet, vagy gyógyításodat szolgálja. Ha pedig ugyanezt egy gyermek, vagy állat számára készíted, azt a gondolatot küldöd, hogy a Mennyei Lelkedből érkező energia az adott lény védelmét, vagy gyógyítását szolgálja, tehát jelen esetben a gyermekét, vagy az állatét.


Itt közbe szeretném vetni a következőt. Sokkal jobb, ha megtanítasz valakit a Fénygyógyszer előállítására, mintsem függőséget létrehozni. A Fénygyógyszer előállítási képesség minden ember saját képessége. Része többdimenziós örökségünknek. És képessé tenni valakit, hogy ezeket a dolgokat önmaga számára el tudja végezni, saját mesteri mivoltának elérését segíti.


Nagyon nem tetszene, ha azt látnám, hogy a Fénygyógyszer előállítási módszert ,,gyógyítók" mások számára használnák azzal a címszóval, hogy erre olyan speciális erők teszik őket képessé, amelyekkel mások nem rendelkeznek. A Fénygyógyszer előállítási módszer az ember veleszületett joga és képessége, és úgy érzem, hogy mindenkivel meg kell osztani.


Sok mindent szeretnék még elmondani a Fénygyógyszer előállítási módszerének kapcsán, de a filozófiai és metafizikai megfigyeléseknek várniuk kell egy másik alkalomig.


A Hathorok ugyanis ragaszkodnak hozzá, hogy az üzenetet minél előbb küldjük el és juttassuk el másokhoz.



Kiegészítés (Ez a rész pár nappal a fenti rész után érkezett)


Sokan érdeklődtek, hogy mit jelent a ,,sima víz" kifejezés, ezért a Hathorok kiegészítették az üzenetet.


Mit értünk a ,,sima víz" kifejezésen


Azt javasoltuk, hogy a Fénygyógyszer előállításához vizet használjatok, mert a víz az ilyen típusú információt rendkívül jól tárolja. ,,Sima víz"-en csupán tiszta vizet értünk. Nem számít, hogy milyen fajta víz. A csapvíz is megfelelő.


Ha nincs elérhető tiszta víz


Azokban a rendkívüli helyzetekben, amikor nem tudsz iható vízhez jutni, a Fénygyógyszer előállítását ugyanúgy - a korábban leírt módon - végzed, mindössze azzal az eltéréssel, hogy a gyógyító/védő energiát a szívedből nem a karodon átengedve a kezedben tartott edényben levő vízbe irányítod, hanem a szívcsakrából közvetlenül a testedben levő vízhez vezeted. Vagyis egyáltalán nem szükséges a külső víz használata. Mivel a tested túlnyomó része víz, a Fénygyógyszert ugyanúgy befogadja, mintha meginnád a feltöltött vizet.


Ennek ellenére mi mégis azt javasoljuk, hogy használjátok a feltöltött vizet, mert a legtöbbetek számára a szándékotok megadott külső szertartása szerinti módszer a Fénygyógyszer előállításának leghatékonyabb módja. Mivel a legtöbb ember hozzászokott a gyógyszerek tabletta, vagy folyadék formájában történő beszedéséhez, a feltöltött víz ivásának szertartása a tudatalatti öngyógyítási képességeinek sokkal mélyebb rétegeit is bekapcsolja.


Amennyiben csak radioaktív ivóvíz áll rendelkezésre


Ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor a rendelkezésre álló ivóvíz radioaktivitással szennyezett és túlélésed érdekében mégis meginni kényszerülsz, a következő két egyszerű lépést javasoljuk.


Első lépés:

Töltsd fel ugyanúgy a vizet radioaktivitási védelemmel és gyógyító képességgel (megivás előtt) ahogyan egyébként is tennéd a Fénygyógyszer előállításakor. Idd meg túlélésedért a vizet, de olyan kis mennyiségekben, amennyire csak lehetséges és arra emlékezve, tudva, hogy saját szándékod szerint feltöltötted radioaktivitás elleni védelemmel és gyógyító erővel.


Második lépés:

Készíts radioaktivitás elleni védelemre és gyógyításra való Fénygyógyszert a víz használata nélküli módon (ahogy ezt egy pár mondattal előbb leírtuk) Ebben a második lépésben a testedben levő vizet közvetlenül töltöd fel. Úgy gondolj erre a második lépésre, mint energetikai biztosítékra.


Ez a módszer a testedben levő vizet használja feltöltött vízként.


A tisztázás kedvéért: miután kezelted és megittad a túlélésedhez szükséges vizet, ezúttal a védelem és a gyógyítás energiamintáját a szívcsakrából közvetlenül a testedet alkotó vízbe vezeted. Most nem használsz semmilyen külső vizet. Ebben a lépésben a testedet túlnyomó részben alkotó víz kapja közvetlenül a Fénygyógyszert, hasonlóan ahhoz, mintha megittad volna a feltöltött vizet.


Napközben, amikor csak vizet iszol, alkalmazd mindkét - az előzőekben leírt - lépést, amíg gyanítható, hogy a víz radioaktivitással szennyezett.


Megértjük, hogy egyes szörnyű helyzetekben nagyon nehéz lehet túllépni a félelem, vagy paranoia érzelmein, de pont ez az, amit tenned kell, legalább a víz feltöltésének idejére. Emlékezz arra, hogy a Mennyei Lelketek (a Magasabb Énetek) az élethelyzetetek külső megnyilvánulásaitól függetlenül a fény birodalmában létezik, és az elme számára felfoghatatlan békét képvisel. Ezen a béke szigeten még a legnagyobb nehézségek közepette is megtalálhatod az átjárót a hála és megbecsülés érzelmi állapotaihoz, ami a Mennyei Lélek kulcsa. Ez az a rezgéstartomány, ahonnan az összes Fénygyógyszer származik, megjelenési formájától függetlenül.


©Tom Kenyon 2011. Minden jog fenntartva. másolhatod, megoszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com.


Fordító: © 2011 Bagi Ákos www.lelekmod.hu Minden jog fenntartva. másolhatod, megoszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2020.05 2020. Június 2020.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1350
  • e Hét: 8151
  • e Hónap: 13189
  • e Év: 142896
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.