Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
A felébredt emberek 25 gyakori jellemvonása
  2016-12-02 10:48:14, péntek
 
  A felébredt emberek 25 gyakori jellemvonása: Link






Kétségtelen, hogy a Föld spirituális fejlődésen megy keresztül. Az emberek intenzív változásokat tapasztalnak az életükben, munkájukban, viselkedésükben és személyes kapcsolataikban. Sokan ébrednek fel olyan ütemben, amit csak az elképesztő szóval lehet jellemezni. Tehát hogyan tudhatjuk, hogy a felébredés útján járunk?



Íme, 25 közös jellemző, melyet magunkban és másokban is megfigyelhetünk:



Egyesek olyan dolgokat is tapasztalhatnak, melyek nem szerepelnek ebben a listában, nekik azt javasoljuk, hogy osszák meg élményeiket a cikk végén egy hozzászólásban. Mindannyian egyediek vagyunk, és sokan tapasztalunk olyan jelenségeket, melyeket nehezen tudunk megmagyarázni. Ezért mindannyian tanulhatunk egymástól ezen a téren.

1. Nyilvános helyeken lenni néha nyomasztó

Mivel az egymás között felhúzott "falaink" szétesnek, még nem igazán tanultunk meg különbséget tenni valaki másnak az energiája, és a sajátunk között. Ha a tömeg általános hangulata csordaszerű vagy negatív, ezt fokozottan érezhetjük, és olyankor kedvünk lehet ahhoz, hogy visszavonuljunk a saját privát terünkbe. Ha már feltöltődtünk meditációval, időt töltve a természetben távol a többi embertől, vagy miután csak csendben szemlélődve ülünk, készek vagyunk újra mások közé menni. A személyes kapcsolatokban gyakran fogjuk valaki más érzelmeit a sajátunkként érezni. Fontos, hogy rendelkezzünk ezzel a nagyobb fokú empátiával, de meg kell tanulnunk felismerni, hogy miközben egy másik személy érzelmeit figyeljük meg, és fenntartjuk az együttérzésünket, nem minden érzelem tartozik hozzánk. A társadalmi hatás lecsillapíthatja ezt a saját veleszületett bölcsességünket.

2. Jobban megértjük a jelenlegi paradigmát, mint önmagunkat

Látjuk a nagyobb képet, és csodáljuk világunk kettősségét, beleértve a kétpólusú tudatosságot, amely ide juttatott bennünket, ahol jelenleg tartunk. Már nem úgy látjuk a döntéseket az életben, melyek helyesek vagy helytelenek, jók vagy rosszak, csupán választásokat látunk, melyeket azon semleges frekvenciák határoznak meg, melyet később definiálunk. Az egységes tudatosság az, amely lehetővé teszi számunkra, hogy terjesszük ennek az egységes tudatnak az üzenetét az emberiség számára, hogy gyógyítsuk a megosztottságot, és az emberi nyomorúságot a globális közösségben olyan bőséggé változtassuk, amely tele van egymás iránti szeretettel, és nem egymástól való félelemmel.

3. Anélkül tudjuk a dolgokat, hogy intellektuálisan fel kellene fognunk őket

Gyakran nevezik intuitív tudatosságnak, melyben "aha" pillanatok és felismerések bukkannak fel, melyek megmagyaráznak néhány igen bonyolult elméletet vagy jelenséget a világon. Korunk néhány legragyogóbb elméje egyszerűen csak "tudott". A tudósok és bölcsek gyakran kaptak információkat magasabb tudatállapotokban miután meditáltak, vagy amikor egy tudatosabb személy jelenlétében voltak; ez történik egyre több emberrel, egyre nagyobb gyakorisággal. Ahogy egyre gyakrabban bízunk a saját intuíciónkban, ez mindinkább erősödik. Ez már inkább a szívünkkel, mintsem a fejünkkel való "gondolkodás" ideje. A megérzéseinket már nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Az álmaink egyre prekognitívabbakká válnak, és végül a tudatos gondolataink is azok lesznek.

4. Tudatában vagyunk a tökéletlenségünknek, és hogy milyen szép egy tökéletlen változata a valódi énünknek

Csak önmagunknak állított kihívások során gyarapodunk, és nem mások rovására valamilyen versenyben, különösen azért, mert már nincs szükségünk arra, hogy megítéljük azokat, akiknek pontosan ott kell lenniük, ahol vannak.

5. A tévénézés vagy a legtöbb főáramú média, köztük az újságok és sok hollywoodi film nagyon visszataszító számunkra

Az a gondolkodásmód, amely létrehozza a legtöbb, de nem az összes programozást a televízióban és a moziban, iszonyatos. Ezek lealacsonyítják az embert, és elősegítik az erőszakot. Csökkentik az intelligenciánkat, és elzsibbasztják a természetes empatikus válaszunkat valaki fájdalma vagy szenvedése láttán.


6. Már nincs szükségünk arra, hogy a szeretetünket anyagi dolgokhoz kössük megértve, hogy ez csak nyomorúsághoz vezet, mert nem tanuljuk meg szeretni önmagunkat és másokat

Ez a gondolkodásmód csak további dolgok megszerzéséhez vezet. Bár a dolgok is részei a tudatosságnak, nem teszik lehetővé az emberek számára, hogy felgyorsítsák a tömeges tudatosság elérését, mely a világ megváltoztatásához szükséges. Csak önmagunk és mások szeretete képes erre. A szeretet mindennek ismeri az arra való érdemességét. A Teremtés szeretete annyira feltétel nélküli, hogy azt a hitet is választhatjuk, hogy nem szeretnek bennünket.

7. Hazudni nekünk szinte lehetetlen

Lehet, hogy nem tudjuk pontosan, milyen igazságot tart valaki vissza, de azt igen, hogy valami nincs rendben. Azt is tudjuk, ha valakinek más érzelmei, fájdalma, szerelme stb. van, melyet nem fejez ki. Egy nyitott könyv számunkra. Nem vagyunk képzett kémelhárítók, csak figyelmesek és megértőek. Bár elképzelhető, hogy elsajátítjuk a fizikai célzások jelentését, egyszerűen csak belenézünk mások szemébe és tudjuk, hogy mit éreznek.

8. Felismerjük mások tüneteit csakúgy, mint a férfiak, akik reggeli rosszullétet tapasztalnak, ha a feleségük terhes

A szimpatikus fájdalom, akár érzelmi vagy fizikai olyasvalami, amit egyre gyakrabban tapasztalunk. Hajlamosak vagyunk elnyelni az érzelmeket a napfonaton (hasi idegközpont - csakra) keresztül, és miközben erősítjük ezt a csakra központot elképzelhető, hogy emésztési problémákat okoz. A földelés segíthet helyreállítani ezt az érzelmi központot. A mezítláb történő sétálás egy nagyszerű módja a földelésnek.

9. Hajlamosak vagyunk szurkolni az esélytelenebbeknek, akiknek nincsen hangjuk, akiket maga alá gyűrt a mátrix sb.

Nagyon együttérzőek vagyunk, és ezeknek a háttérbe szorult embereknek gyakran több szeretetre van szükségük. Az emberek megérzik a szerető szívünket, így teljesen idegenek mondják el az élettörténetüket vagy közelednek felénk a problémáikkal. Bár nem akarunk mindenki problémájának a szemétlerakójává válni, jó hallgatóság vagyunk azok számára, akik túl akarnak jutni a problémáikon.






10. Már nem érezzük annak a szükségét, hogy felébresszünk minden személyt, akit látunk

Néhány mondatból képesek vagyunk értelmezni a komfortézetüket a tudatossággal kapcsolatos beszélgetés alatt. Ha szükséges, elvetünk egy magot, és ha annak növekedni kell, akkor úgy is lesz. Tisztában vagyunk azzal, hogy megpróbálni felébreszteni azokat, akik nem állnak készen, az mérgező az ő fogékonyságukra.

11. Ha nem tanuljuk meg, hogyan állítsuk fel a megfelelő határokat, akkor könnyen elfáradunk mások érzelmeitől

Az energia vámpírok gyakran vonzanak bennünket úgy, mint a légypapír, így időnként különösen ébernek kell lennünk ahhoz, hogy megvédjük magunkat.

12. Mindannyian gyógyítókká válunk

Természetes módon vonzódunk olyan gyógyító területek felé, mint az akupunktúra, a reiki, a csikung, a jóga, a masszázs, a bábaság stb. , ahol gyakran találjuk magunkat. Tudjuk, hogy a közösségnek szüksége van a gyógyításra, és így minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy bármilyen formában gyógyítsunk, amihez a leginkább vonzódunk. Emellett önmagunk gyógyításának "hagyományos" módjaitól is elfordulunk. Előnyben részesítjük a természetes élelmiszereket, gyógynövényeket és a holisztikus gyógyászatot, mint minden betegség gyógyításának módját.

13. Még mások előtt meglátjuk a lehetőségeket

Csakúgy, mint amikor az egyház azt mondta Kopernikusznak, hogy tévedett, és ott állt a heliocentrikus elméletével tudjuk, hogy a tömegek mit nem hajlandóak elhinni. Az elménk fényévekkel előbbre jár.

14. Kreatívak vagyunk

Énekelünk, táncolunk, festünk, feltalálunk vagy írunk. Bámulatos képzelőerővel rendelkezünk.

15. Teljes mértékben elfogadjuk, hogy csak azt vagyunk képesek vonzani, ami a vibrációs mezőnkön belül van

A tapasztalat szerint nem tudunk valamit megszerezni fizikai formában anélkül, hogy rezgési szempontból ne vonzanánk azt. Ebbe beletartoznak a legborzalmasabb és a legszebb tapasztalatok egyaránt. Amit megtanulhatunk tenni, hogy annak fogadjuk el a kapcsolatokat és a tapasztalatokat, amik valójában. Az emberek és tapasztalatok tükrökként szolgálnak, melyek mind tanítanak nekünk valamit magunkról.

16. Nem kérdés, mi a szeretet, miért vagy hogyan mutatja magát

Tudjuk, hogy ott van mindenhol, mindenkiben és mindenben, mindent átható és végtelen.

17. Több magányra van szükségünk, mint egy átlagembernek

18. Mások könnyen untathatnak bennünket, de nagyon jól el tudjuk magunkat szórakoztatni

19. Nehéz idő számunkra, ha olyan dolgokat teszünk, melyeket nem akarunk csinálni, vagy nem igazán élvezünk

Valóban úgy hisszük, hogy az élet célja az öröm kifejezése. Miért pazaroljuk olyan dolgokra, melyeket utálunk? Nem lusták vagyunk, hanem igényesek.

20. Megszállottan próbáljuk napvilágra hozni az igazságot

21. Nem élünk mindentől félelemben

Bármilyen változás jön, nem számít, hogy mennyire érzékeljük negatívnak vagy drámainak a Földre nézve. Már elhagytuk azt a pontot, ahonnan nincs visszatérés, és a Föld felemelkedik egy magasabb tudatállapotba. Most már semmi sem állíthatja meg.

22. Nem tudjuk nyomon követni az időt

A képzeletünk gyakran elragad bennünket, és a napot érezhetjük egy percnek, vagy akár egy hétnek is.

23. Utáljuk a rutint

24. Gyakran nem értünk egyet a hatalommal (nyilvánvaló okokból)

Egyesek ezt "anarchiának" nevezik a szó valódi jelentésének, vagy annak megértése nélkül, hogy a kormányok mik is valójában.

25. Megválogatjuk, hogy kivel töltjük az időnket

Gyakran vagyunk kedvesek, de ha valaki egoista vagy durva, nem fogunk sok időt tölteni vele, vagy keresünk valamilyen ürügyet, hogy ne kelljen olyan emberekkel lennünk, akik önmaguk megszállottjai. Nem akarunk olyan embereket "kapni", akik nem érzékenyek mások érzéseire és szempontjaira.



Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

 
 
0 komment , kategória:  Válasz a fontos kérdésekre  
Egy pszichológus stressz kezelést oktatott...
  2016-11-08 10:57:50, kedd
 
 





Egy pszichológus stressz kezelést oktatott a közönségnek.


Amikor felemelt egy poharat, mindenki a megszokott félig
üres, vagy félig teli kérdésre számított.

Ehelyett mosolyogva azt kérdezte: - Milyen nehéz ez a
pohár víz?

A válaszok 2 dekagrammtól fél kilóig terjedtek.

A pszichológus így szólt:
- Nem a tényleges súly a lényeges. A nehézség attól
függ, milyen hosszan tartom a kezemben.

Ha csak egy percig tartom, könnyű.
Ha egy órán át tartom, megfájdul a karom.
Ha egy napig tartom, a karom elzsibbad és megbénul.
Egyik esetben sem változik a pohár víz súlya, de minél
tovább tartom, annál nehezebb lesz.

Majd így folytatta:

Az életben a stressz és az aggodalom olyan, mint ez a
pohár víz. Gondolj rájuk egy kis ideig, és semmi sem
történik. Gondolj rájuk egy kicsit hosszabban, és
elkezdenek fájni, és ha egész nap rájuk gondolsz,
megbénulsz, képtelen leszel bármit is csinálni.

Nagyon fontos, hogy tudd elengedni a gondjaidat!

Este, minél előbb tedd le minden terhedet, ne cipeld őket
tovább az éjszakába!

NE FELEJTSD EL LETENNI A POHARAT!





 
 
0 komment , kategória:  Válasz a fontos kérdésekre  
Válasz fontos kérdésekre
  2016-10-22 16:59:54, szombat
 
 




Válasz fontos kérdésekre Link






 
 
0 komment , kategória:  Válasz a fontos kérdésekre  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2020.05 2020. Június 2020.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 76 db bejegyzés
e év: 939 db bejegyzés
Összes: 12933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 457
  • e Hét: 3715
  • e Hónap: 25615
  • e Év: 115225
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.