Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kinek és mire jó a chemtrail?
  2020-01-08 13:20:42, szerda
 
 



Kinek és mire jó a chemtrail? - Dr. Egely György, Jakab István



Link






Kinek és mire jó a chemtrail? - Dr. Egely György, Jakab István leleplezték az összeesküvés mögötti igazságot

Ne találgassunk tovább...

A chemtrail permetezés nem alaptalan gyanú, nem feltételezés és nem paranoiás összeesküvés gyártás. Nem egy elmélet arról, hogy a chemtrail-repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek a légtérbe, mely mérgezi és butítja a lakosságot.

Nézzük meg, hogy van-e alapja a chemtrail vegyi csíkokkal történő időjárás-befolyásolás, vagy a pszichológiai manipuláció feltételezéseinek.

Vizsgáljuk meg a chemtrailt a találmányok oldaláról! Mire találták fel és mi a céljuk vele?

Milyen a chemtrail részecske természete és hogyan működik?

Hogyan bukott le és vált bizonyítható módon megvizsgálhatóvá a permetezett anyag?

Mi a hiba az egész tudományos felfedezés működésében?

Mi az, amire nem számítottak a találmány használata során?

Dr. Egely György és Jakab István tudományos beszélgetése a csatolt videón.

Előfordul az is - ilyen esetről számol be Rippel Emília, a méregterhelések ellen küzdő fogorvos is -, hogy miután az égen húzódó sok-sok csík megjelenik, tíz-tizenöt perccel később sötét lesz és büdös. Vannak, akik arra panaszkodnak, hogy miután ilyen jelenséget láttak, rosszul lettek, megfájdult a fejük, izomgyengeséget tapasztaltak, fáradtnak, kedvetlennek érezték magukat.

A chemtrail vagy égi vegyi szennyezés másik bizonyítékának tekintik a különös időjárási jelenségeket: a nagy aszályt, a hatalmas esőzéseket, a szokatlan viharokat, a jégesőket, a hóviharokat, a hőséget vagy éppen a hosszabb ideig tartó hűvös és nyirkos napokat, a nagy kiterjedésű, szinte megfékezhetetlen erdőtüzeket.

Ugyancsak a chemtrail számlájára írják azt, hogy csökken az óceánokban a planktonállomány - ez a tápláléklánc alapja a vízben, és ez termeli ott az oxigén 50-60 százalékát -, azt, hogy naponta kétszáz faj hal ki a Földön, hogy elsavasodnak az óceánok és csökken a halállomány.

De azt is a chemtrail számlájára írják, hogy egyre több az idegrendszeri és légzőszervi megbetegedés, valamint a rosszindulatú daganat.

A chemtrailezés megbontja az ózonréteget, emiatt olyan magas az UV-sugárzás, ezért nem lehet már napozni, állítják. A chemtrail hangoztatói úgy gondolják, a Föld felmelegedéséről és az üvegházhatásról szóló híradások mesék, csak arra szolgálnak, hogy a hatalom igazolja a veszélyes vegyszerek légkörbe juttatását. Közülük néhányan úgy vélik, hogy a Föld irányítását egy szűk csoport tartja a kezében, egy gazdasági elit, amelyik szabályozni akarja az emberek viselkedését, szaporodását, az időjárást, kontroll alatt akar tartani mindent.

Eredet: https://avilagtitkai.com/articles/view/kinek-es-mire-jo-a-chemtrail-dr-egely-gyor gy-jakab-istvan-lelepleztek-az-osszeeskuves-mogotti-igazsagot

 
 
1 komment , kategória:   Chemtrail  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2020.11 2020. December 2021.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 939 db bejegyzés
Összes: 12933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 341
  • e Hét: 2601
  • e Hónap: 24501
  • e Év: 114111
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.