Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Legyél különleges!
  2017-03-03 12:01:13, péntek
 
  Nem azt kérem, hogy vedd ki őket e világból, hanem hogy őrizd meg őket a gonosztól. Nem e világból valók, amint hogy én sem e világból vagyok.- János 17:15-16

Furcsának lenni. A legtöbbünknek nem éppen erre vágyik, igaz? Pedig vágynunk kellene rá.

Isten arra hívott el, hogy különlegesek legyünk - hogy az Ő erejének és szeretetének élő tanúbizonyságaiként kitűnjünk a világból (1 Péter 2:9).

Nem akarja, hogy részesedjünk a világ betegségeiből, szegénységéből és kudarcából. Soha nem akarta ezt a népének.

Isten adott nekünk erre egy kézzel fogható példát. Izrael népe rabszolga volt Egyiptomban, és a fáraó nem akarta szabadon engedni a zsidókat, ezért Isten megengedte, hogy sűrű sötétség borítsa be az egész országot. Olyan borzasztó volt a sötétség Egyiptom egész területén, hogy senki nem mozdult három napig.

Azonban a 2 Mózes 10:23 szerint ,,Izrael minden fiának világosság volt az ő lakhelyében."

Milyen izgalmas példája ez annak, hogy Isten miként szeretné, hogy éljünk. Meg kellene Őt dicsőítenünk győzedelmes életünkkel. Az embereknek állandóan azt kellene mondaniuk nekünk, hogy ,,hallottam, Isten meggyógyított", vagy ,,hallottam, Isten gazdaggá tett téged, és megmentette a gyermekeidet!"

Tehát ne habozz! Hozd működésbe Isten Igéjét az életedben, és merd elfogadni a bőséges áldásokat, amelyek azoké, akik hisznek. Húzz határokat az Igével az életedben, rajzolj szellemi figyelmeztető jeleket az ördögnek! Ilyenekre gondolok:

Belépni tilos! Isten Igéje szerint én már nem tartozom hozzád. A családom sem a tiéd. Az egészségem nem tartozik hozzád. A pénzem nem tartozik hozzád. A szolgálatom nem tartozik hozzád. Én egy másik királysághoz tartozom. Ezért tűnés innen!

Különösnek hangzik? Az jó. Pontosan erre hívott el téged Isten: hogy különleges legyél!

Igei olvasmány: 2 Mózes 10:20-29 Link



GLORIA Copeland *
Link



 
 
1 komment , kategória:  Mennyei hír   
Szellemi fegyverzet egy szellemi háborúhoz
  2016-09-27 08:54:50, kedd
 
  Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.- Efézus 6:12

Sajnos sokan nem ismerjük a fenti igevers első részét. Az Efézus 6:10-12 szerint nem test és vér harcáról van itt szó, hanem egy szellemi háborúról.

A legtöbb hívő olyan földi (vagy testi) módon gondolkodik, hogy egyáltalán nem ismeri fel az ellenség támadásainak forrását. A körülményeket és az embereket hibáztatják. Arra pazarolják az energiájukat, hogy a természetes körülmények ellen harcoljanak, ahelyett, hogy szellemi harcba kezdenének.

Fel kell ismernünk, hogy a háború a mennyei birodalomban folyik!

Ezzel kapcsolatban belepillanthatunk a Dániel 10:10-20-as igeversekbe. Itt azt találjuk, hogy Dániel 21 napig böjtölt és imádkozott, az Úr szavára várva. 21 nap után megjelent neki egy angyal a válasszal. Miért tartott ez ilyen sokáig? Mert az ellenséggel harcolt a mennyei birodalomban.

Lehet, hogy ez összezavar néhány embert. Azt kérdezik: ,,Ördögök a mennyben? Azt hittem, ott Isten uralkodik!" Nem értik, hogy a Biblia tanítása szerint három különböző hely létezik, amelyet mennynek (vagy égnek) hívunk:

1. A menny, ahol Isten trónja van.

2. A második menny, vagyis az űr.

3. Az ég a föld körül (a földet körülvevő atmoszféra).

Ez az utolsó menny az, ahol a szellemi háborúk zajlanak. (Ezért hívja a sátánt az Efézus 2:2 a levegőbeli hatalmasság fejedelmének.) A gonosz szellemek a levegőben vannak, és innen próbálják irányítani a nemzeteket.

Ha Isten népe nem akadályozza meg az imáival, ez sikerülni is fog nekik.

Istennek van egy hadserege ebben az országban. Ha összefogunk, akkor megakadályozhatjuk, hogy a magasságban lévő gonosz vegye át az uralmat a nemzetünk felett. Itt az idő, hogy imádkozzunk. Tehát vedd fel a teljes fegyverzetedet, és lépj be a hűséges közbenjárók sorába, akik az országunkért és a világ nemzeteiért imádkoznak!

Kenneth Copeland * Igei olvasmány: Dániel 10:1-14
Link

Link Mennyei Hír - Mennyország Klub Link
 
 
0 komment , kategória:  Mennyei hír   
A védelem ígérete
  2015-02-28 12:13:34, szombat
 
  Pál azt mondta az egyháznak: ,,Isten szántóföldje (kertje, birtoka) Isten épülete vagytok." (1Kor. 3,9)

Ez azt jelenti, hogy mi Istenéi vagyunk. Ha birtokodban van egy épület - mindegy, milyen értékű - ha az a saját otthonod, mindent el fogsz követni, hogy megvédd. Isten is - az Ő szent Igéjében - védelmet ígért nekünk.

Azt hiszem, hogy a leghatalmasabb ilyen ígéret a Zsoltárok 91-ben van. Sok évvel ezelőtt elolvastam ezt a zsoltárt svéd fordításban is. Azt találtam, hogy a 10-es vers, amelyet a King James Version így ad vissza: ,,Nem illet téged a veszedelem...", a svéd változatban így szól: ,,semmilyen baleset nem érhet téged..."

Kutattam, és valóban megtalálható ez a jelentés az eredeti szövegben. Ezek után igényt tartottam erre a védelemre. Néhány évvel később egyszer utánaszámoltam és azt találtam, hogy közel kétmillió mérföldet vezettem autóval, mialatt prédikáltam az evangéliumot, anélkül, hogy egyetlen baleset ért volna.

Nem a vezetési tudományommal dicsekszem, én az Igével dicsekszem, a Zsoltárok 91-el. A 10-es vers így folytatódik: ,,...és csapás nem közelít a sátorodhoz" (lakhelyedhez). Igényeltem a versnek ezt a részét, és a 11-es verset is: ,,Mert az Ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrizzenek téged minden utadban."

Isten ígéreteket tett és gondoskodott róluk. Ha a hitünk nem Isten ígéreteiben van, akkor messze a kiváltságaink alatt élünk.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Mennyei hír   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 36 db bejegyzés
e év: 401 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1231
  • e Hét: 3570
  • e Hónap: 7371
  • e Év: 68672
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.