Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Taylor Kitsch életrajza
  2017-05-06 21:49:05, szombat
 
 




Taylor Kitsch
Becenév Tay
Születési idő 1981. április 08.
Születési hely Kelowna, British Columbia, Kanada
Foglalkozás Színész
Családi állapot nőtlen
Magasság 181 cm
Eredeti hajszín Szőkésbarna
Szemszín Zöld
Csillagjegy Kos

Taylor Kitsch életrajza

Biográfia

Taylor Kitsch kanadai színész és modell. 1981. április 8-án született Kelowna-ban. Édesapja még kiskorában elhagyta a családját, Taylor-t, két idősebb bátyját és két fiatalabb lánytestvérét az édesanyjuk nevelte fel.
Három éves kora óta sportol, profi hoki játékos szeretett volna lenni. 16 évesen kezdett játszani a Langley Hornets csapatában, de négy évvel később egy térdsérülés miatt le kellett mondania a sportolói álmokról.A Lethbridge Egyetemen tanult közgazdaságtant, mielőtt az IMG Models New York-ba hívta, egy szerződés ígéretével. Sajnos nem ment minden simán, kezdetben alig kapott munkát. Így esett, hogy pár hónapig Taylor gyakorlatilag hajléktalanként élt New York-ban, többnyire egy barátjánál lakott, de állítása szerint többször aludt metrómegállókban is. Később személyi edzőként dolgozott, meghallgatásokra járt és színészetet tanult Sheila Gray-nél.
2004-ben Los Angeles-be költözött, ahol modellkarrierje végre beindult annyira, hogy a producerek is felfigyeljenek rá. 2006 hozta meg számára az áttörést, mikor szerepet kapott a ,,Testvériség" című horrorfilmben. Így fedezték fel az NBC producerei és egy meghallgatást követően meg is kapta Tim Riggins szerepét a ,,Friday Night Lights -Tiszta szívvel foci" című sorozatban. A show sztárja egyértelműen Taylor volt és meghozta számára a kellő hírnevet, hogy nagyobb produkciókban is játszhasson.
2008-ban leszerződött Gambit szerepére az ,,X-men kezdetek: Farkas" című filmben. Saját elmondása szerint nagyon megszerette a karaktert, és örülne, ha egyszer újra a bőrébe bújhatna. Ezen a forgatáson találkozott Hugh Jackman-el, akivel a mai napig jó barátok.
2009-ben egy igaz történet alapján íródott történelmi drámában, a ,,Bang bang klubban" kapott szerepet. A forgatás Dél-Afrikában folyt. Kevin Carter szerepéért több mint 15 kg-ot fogyott mindössze 2 hónap alatt.
2012 a főszerepek éve volt számára. Februárban a Disney stúdió által megfilmesített ,,John Carter-ben" alakította a főhőst, egy konföderációs katonát, aki véletlenül a Marsra teleportál, majd nyáron jelent meg a ,,Csatahajó" című akciófilmje, amelyben együtt játszhatott Alexander Skarsgard-al, Liam Neeson-el és Rihanna-val. Az év végén Oliver Stone ,,Vadállatok" című thrillerjében láthattuk a mozivásznon. A kritikusok elismerően nyilatkoztak Taylor játékáról.
2013-ban a ,,The Grand Seduction" című remake-ben, és a ,,Túlélő" című, igaz történeten alapuló akciófilmben láthattuk a mozivásznon.
2014-ben az Igaz szívvel dráma filmadaptációban volt látható, melyet Ryan Murphy rendezett. A film főbb szerepeiben látható volt Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Matt Bomer, Jim Parsons, Alfred Molina, Joe Mantello, Julia Roberts, és ő.
2015-ben szerepelt a Törvény nevében második évadában. Paul Woodrugh, egy háborús veterán szerepében volt látható, aki országúti motoros rendőrként tevékenykedik.
2016-ban a A Bling animációs filmben hangját kölcsönözte a főhős Samnek.
2017-ben két filmet is bejelentettek szereplésével, ezek pedig az American Assassin és a Granite Mountain. Valamint egyelőre dátum nélküli filmje a Waco, melyben az egykori szektavezér, David Koresh bőrébe bújik majd.

Érdekességek:
- Szabadidejében szeret motorozni, csónakázni, sportolni és koncertekre járni. Kedvence a country.
- Amikor épp nem forgat, Austin-ban, Texas-ban él, ugyanott, ahol a Friday Night Lights forgatása idején is lakott. Állítása szerint azért, hogy elkerülje a los angeles-i felhajtást.
- Modellként pózolt a Diesel-nek, az A&F-nek és számos címlapot is a magáénak tudhat.
- Első filmje a,,Kígyók a fedélzeten"című B-horror volt.
- A jobb csípőjén van egy ,,No Regrets" feliratú tetoválás szuahéli nyelven.

Írta: idone&Lizzy Lewis
2017 április 29-től frissíti goldman







Link
 
 
0 komment , kategória:  {Taylor Kitsch életrajza  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 235
  • e Hét: 1649
  • e Hónap: 3262
  • e Év: 41752
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.