Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 124 
Süsü szeret engem
  2016-08-05 20:00:47, péntek
 
  Napok óta szívemhez ölelem a zöld dinómat, akit elneveztem Süsünek. Így akarom kifejezni hálámat, hogy huszonkét évvel ezelőtti komfort nélküli családi házában az ikertoronynak ott volt mellettem, bár én nem láttam, az újságban olvastam róla. A magyarok egyfejű sárkánya, Süsü vágta a fát helyettem. Én csak rátettem a tönkre a tuskót, ráemeltem a baltát, s abban a pillanatban a tuskó darabokra hullott szét. Milyen kár, hogy nem mondhatok köszönetet azoknak, akik megpróbáltak segíteni nekem! Hiszen elpöröltek az egész világtól, erről szólt a Szívdobbanás bezúzott könyvanyagom. Valamennyi árnyék felé is szívet rajzoltak, rózsát a kezükbe. Nem tudom, mi lesz a vége, de ez a csonkítás, gyalázat, amit már harminc éve kapok a Mónika Show romániai elmeosztályától, meg a II-es elmeosztályától a városnak olyan tett, amit Cseh Károlyék kottáztak az égre, hogy soha többé ne felejtse el a világ. Attól az egyetlentől is elpöröltek már régen. Jóslataim sikeres emberre utalnak, akinek csak kommunikációra kellett volna mindig beruháznia, nagybetűs embernek írtak le nagybetűs szerelemmel, művésznek. Mi lett vége? Teljes kommunikációs csonkítás, bénítás, megsemmisítés...


Most Süsümmel vigasztalom magam, de a szívemen hatalmas erő van, bár tegnap egy-két könnycseppet elmorzsoltam. Engem is lehet talán szeretni, így is, ennyire deformáltan és otrombán, tüdőhangon, ha másnak nem, egy plüssállatkának.
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Lemaradtam a gyorsvonatról
  2015-09-01 15:26:49, kedd
 
  Hetek óta alszom el, törölgetem az arcomat és minden kijön belőlem, amit iszonyatos érzés mellett megeszek, már ahogyan tudok a szájpadláson csontsorvadása miatt. Látom magam, ha még tíz évig így leszek a jövőben, iszonyatos lesz.... rossz bele is gondolni.
Míg a kávés elmeosztályt emelték Dávid ötágú csillagos kommunistáival ismétlésben 1998. óta, hetente odaégett egy kávéfőzőm, vagy csak a szelep égett ki. Húsz éve kezdte a romániai menhely az áldozásomat az összes cigis és kávés, füves, alkoholista helyett, ez mind az övéké, Magyarország ellenes csapások voltak már régebben is.
Ma reggel hatkor feltápászkodtam hatalmas kilenc hónapos terhes testtel (kövérnek csúfolnak, húsz éve ismételték az 1960-as kezdetet, hogy a Rákóczi térnél születik meg a pók népe barna bőrűként a weöresi Keresztöltés szerint, , s ekkor elmegy a foga az anyának a szomszédba rendezett Ágnes, halak, református tisztulása mellett továbbra is) odatettem a kávét, de közben sajgott a fejem, szédelegtem. Elzuhantam az ágyon. Álmodni kezdtem. Fekete hálóingemben ültem egy gyorsvonaton és sajgott a fejem, mint akinek lenn van a vérnyomása. Kávét akartam inni, de nem volt nálam pénz. A kalauznő azt mondta, hogy a bőröndömet és a sporttáskámat az irataimmal és kulcsommal, pénztárcámmal betette a büfébe. El akartam menni a büféhez, de a vonat másik végén volt. Leszálltam a vonatról Miskolcon, de az elment és ott maradtam az állomáson egyedül. Egy tehervonat jött, kértem, hogy vigyenek el Pestre, de nagyon szédültem. Nem volt kitől ruhát kérnem és kávéra pénzt, meg a cukor gyógyszerem is ott maradt a gyorsvonaton. Ekkor felébredtem égett szagra, mindez egy óra alatt történt, odaégett a kávéfőző. Nagyon megijedtem, mert ezek az égések a súlyos elmével szolídarításban már több, mint tíz éve történtek. Tehát Miskolc városa szétment az egész világba a túszokon történő könyveik és sorsuk végrehajtásával és én örökké itt maradok áldozatukként.
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Közel-keleti menekültek voltunk
  2015-08-29 09:44:26, szombat
 
  Miután születésem óta egész India, Kína (Ritoók Zsigmond lótuszlába óta), Japán kezdeti történelmével kezdődően megtisztult és emberré váltak a Magyarország ellenes csapások, akik magyar nevekkel élnek itt és mindenütt a világon hozzájuk nem méltó életet, jelenleg a II-es elméje az összes elmeosztálynak a menekültek emberré válásánál jár egyetlen közös nagy áldozással

Ma éjszaka arra riadtam fel, hogy egy menekült táborban voltam a kisebbik gyerekemmel (egész Perecest és Bertalan utcai pénzmanővert jelenti a vörös hajúakkal együtt). Mostam, de kevés volt a víz, még nem szállítottak. Elmentünk teregetni a ruhákat olyan helyre, ahol nem lopják el őket, meg végezni a kisdolgunkat. Ekkor egy hatalmas rém jelent meg előttünk.

Nagyon rossz volt, hogy már mi vagyunk a menekültek is, kevés a román-miskolci elmének, hogy egész Keletet és valamennyi cigányt a mi áldozásunkkal emelte, tette szép életű királyfivá.

Mint írtam már - bár össze-vissza még -, húsz éve a romániai menhely átadta a gitáromat, mely körbement a világon addig a borsodi cigányságnak.

Amerika történelmét a könyvekkel húsz éve ismételte a skizopren refren, Ausztráliáét és Svédországét szintén, a többi országét folyamatosan születésem óta, ahogyan mentek végig a könyveken, szappantisztító sorozatokkal együtt. Ez mind Jeruzsálemet jelenti, engem támadtak meg helyettük 1995-ben teljes begyűjtéssel, mindenem megsemmisítésével. A kommunisták a bibliában a vaskori Babilonnál találhatóak, a cserépkor külön volt, a cserepeken 1967. óta mentek végig, egész kelet ezeket ismételte a médiával, mely Magyarország elme csapásait jelenti szőkék kezdetével Gábor Zsazsa óta, először ők járták el Európát.
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Hatalmas energia nem engedi leoltani a villanyt
  2013-06-01 10:20:48, szombat
 
  1992. óta nem tudom leoltani a villanyt az ismeretlen eredetű lakásban tartózkodó kíséret miatt.
Most, hogy 15 éve panelbe kényszerültem a családi ház szétberhelése miatt - mely később fel is robbant -, itt éjjel is halványan dereng a kinti világítás, mindig leoltom a villanyt, de a televízió bekapcsolva megy, úgy alszom el.
Esténként, miután beveszem a gyógyszereimet, azonnal fogat kell mosnom - inyevő baktériumot kaptam az elmeosztálytól 1995-ben, bármikor kieshetnek a fogaim, nagyon sokba kerülnek az ecsetelők,fogkrém, baktérium ölők, melyekkel tartom még őket, utána nem tudom, mi lesz velem, kommunikációsan teljesen tönkre mentem, alig tudok beszélni is suttogva -., mert ha nem, akkor fázni kezdek, olyan hirtelen jön az álom, hogy elzuhanok, s mindig éjjel ébredek fel, hogy megy a tévé, ég a kisvillany. Ezt megelőzendő, gyógyszerbevétel után egyből a fürdőszobába megyek rendbe tenni magam, kikapcsolom a tévét, leoltom a kisvillanyt. Két xanaxot veszek be éjszakára, ennek ellenére éjjel kettő körül ébredek rossz álomra és hatalmas energiára, mely körbeölel és nagy erővel szabályszerűen lökdösi a testemet.

Tegnap éjjel is hatalmas energiára ébredtem, fel akartam álmomban gyújtani a kislámpát, de nem égett. Hatalmas félelmet éreztem - a félelem már teljesen belémrögzült az átéltek miatt -, ekkor felébredtem, fel kellett gyújtani a villanyt, bekapcsolni a televíziót, nem is tudtam, nem mertem reggelig elaludni. Nemcsak kívülről hat rám az energia, hanem az álmaimat is beefolyásolni tudja már 15 esztendeje, amióta megy végig a sátán népein, emelve őket.

Amikor a buzik emelését ismételve égette a végbelemet, huzigálta le rólam a fehérneműmet az utcán is, úgy jártam, miközben szorosan ölel a melleim alatt körben, a szívemen több iszonyattal járó valami van, mely mozog rajtam. Ekkor kiadták az upc katalógusban is, hogy a sportolók fenekét ragasztó vonallal becsinálták, valószínűleg így tisztítják őket, meg a börtön bűnözőket, hiszen Borsod megye már 1989. óta kiliáni tégla házának börtönében tartott erkély, napfény nélkül, akkor nem tudtam kilépni sem az ajtón az utcára. Már a börtön Krisztusosokat emelték a pszichopaták után követlenül emberek áldozásával, a média elmeosztályát tartósították, deformációikat, mint ádám csutkások miatti nyelése a nagyobbik gyerekemnek, szája deformációja Marsi Anikó miatt, Jáksó miatti nyaki deformációi meglettek, s már a szemüket is a Szemetekbe bújok Új bekezdés kötetnek megfelelően megrontották. Ez az ember deformáló születésünk óta van a családdal, még Demjén formájára is deformálták annak idején a bátyámat, így vitték el innen sztárnak, öcsém még Rucájsz kinézetű is volt, rajta valamennyi egyházi könyvet, valamennyi írásomat végrehajtották. Kobold Tamás felesége helyett Borsodivánkáról zsebkendő nélkül vitték a mezőkövesdi orr-fül-gégészetre arcüreg gyulladással, senki sem adott neki zsebkendőt, mikor folyt az orra. Ekkor a Szip-szip gyerekverset ismételték, s írta az Új Hírnök ekkor, hogy Koboldné zsebkendő nélkül ment egy szupermarkettbe bevásárolni, vagyis Koboldné helyett az öcsémet áldozták meg.

15 évvel ezelőtt még itt volt a lányok kutyája. Naponta elaludtam a csirkeláb főzése közben, miközben a média bemondta vigyorogva, hogy hányan alusznak el, s odaég a kajájuk. Ekkor hangzott el, hogy Müller Péter Sziámi népe van itt, s megy végig így az elmebetegek betegségein, csapásain, meg fekete mágusok.
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Különös álom betegségekkel, ismeretlen néppel
  2013-05-02 17:17:45, csütörtök
 
  Különös álomra ébredtem ma éjjel fél kettő körül.

Álmomban érzelem nélküli parancsoló hangokat hallottam, s ahogyan az emberek vonultak előttük, úgy mondták, kinek milyen betegsége van. Én elrejtőztem a sor végén, s mikor rám került volna a sor, azt mondták: a magyarok jósolnak.

Ekkor ébredezni kezdtem, a Story csatornán éppen Mytic, a rúzsról felvett nevű jósnő jósolta a betegségeket a betelefonálóknak, akik igen csak sokáig várakozhattak arra, míg sorra kerülnek. Arra ébredtem fel, hogy az egyik nő olyat mondott, ami nevetséges volt, s fejemtől nem messze a szobában női nevetést hallottam. Nagyon megdöbbentem rajta, nem a tévében nevetett a jósnő, hanem a szobámban nevetett valaki.
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Árnyék a hátamon
  2011-08-17 19:30:48, szerda
 
  Nagyon rosszul aludtam éjszaka, többször felébredtem akkor, amikor a hátamon egy hatalmas erő ölelgetett, s már nem kaptam levegőt, nagyon szorosan körbevett, én meg toltam álmomban neki az ágyhoz, hogy agyon nyomjam, de nem sikerült.  
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Volt férjemmel álmomban
  2011-07-20 08:38:50, szerda
 
  Balatonra kaptam beutalót álmomban, de a volt férjem is jött velünk. Érdekes volt, hogy a gyerekeim helyett az unokáim voltak kicsik. Volt itthon dzsem, érdekes módon ezt vittem magammal az útra. Arra gondoltam, hogy még nem váltunk el, azért jön volt férjem is velem, mert neki is jár a beutaló.
Megérkeztünk, az általam vitt dzsemből reggelizni kezdtünk általam vitt evőeszköz készlettel. Volt férjem befejezte az evést, majd beletörölte a vajas, dzsemmes kést az én homlokomba. Nagyon megalázó volt, úgy éreztem, most is vele élek, s naponta ki vagyok téve a megalázásának, ami miatt én szégyelltem magam. Összeszedték az evőeszközöket, elvitték az enyémeket is, hiába mentem reklamálni, csak a villát találták meg kék nyéllel. Behozták a gyógyszereket, csodálkoztam rajta, olyan volt, mintha valamilyen szanatóriumban lettem volna. Kávét messzire kellett menni inni, azon gondolkoztam, lesz-e kávéra pénzem.

Nagyon élesen megmaradt bennem ez az álom ébredés után. Engem csak megalázni lehetett, anyámnak és volt férjemnek is, sőt mindenkinek egy életen keresztül. Eszembe jutott az egyik párt beszámoló, amit én írtam meg a volt férjemnek. Felolvasta, jött haza és közölte, hogy olyan sikere volt, hogy megtapsolták, majd rám nézett és azt mondta: - De te olyan hülye vagy, hogy fel sem tudtad volna olvasni. Hogy tudtam így élni, miért nem mentem el anyámtól és volt férjemtől jó messzire.? Valószínűleg a balatoni beutaló azt a lakást jelenti, melyet igényeltem és kettőnk nevére írták a lakást, mert nem voltunk még elválva, bár külön éltünk, a Balaton pedig gyerekkori apa által szervezett nyaralásokra emlékeztetett. Már a hetvenes években nekünk nem járt nyaralás, 1967 óta mi lettünk a nyomorultak. Kanalas anyám volt, kanállal ette még a galuskát is, ami miatt én szégyelltem magam, nem voltam hajlandó kanállal ebédelni a másodikat, csak villával. Kanalas neveket innen vették, a villából Villa Európa lett. 1990-ben egy cigányasszonyt a II-es Idegosztályán a Szentpéteri kórháznak befektettek eltávozásomkor a helyemre, ellopta a kést és a kanalat, a villát ott hagyta. Nem értettem, miért éppen a villát hagyta meg, amikor kirámolta a egész fiókomat.
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Dr. S. szomorúan nézett rám
  2010-11-08 17:13:33, hétfő
 
  Dr. S-t láttam álmomban, nagyon szomorúan nézett, valószínűleg azért, ami velem történt, meg úgysem tud segíteni.

(Ezelőtt négy évvel, amikor sétáltam a Szentpéteri kapu udvarán, az Idegosztályra nagybetűkkel kiírták dr. S. nevét, amit nem értettem.)
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Játékbolt a kisbolt helyén
  2010-11-08 17:11:37, hétfő
 
  K. temetővel szembeni kisboltja játékboltnak volt berendezve. A raktárhelyiségben csókólozva megláttam Cs.K-t és R-né R.Cs-t.

(A játékosztály részeként kerültek megszületésre ketten, így kerülhettek a kezdeti játékbolt raktárába)
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Meg kell tanítani a gyerekeket
  2010-10-10 20:45:13, vasárnap
 
  Azt mondta egy hang: meg kell tanitani a gyereket irni, olvasni, számolni. Az akkor postán kapott könyv jutott az eszembe, hogy azzal függ össze.  
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 124 
2021.09 2021. Október 2021.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 76 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 354
  • e Hét: 762
  • e Hónap: 12467
  • e Év: 51468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.