Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 72 
Kínai Kínai horoszkóp Kutya
  2016-01-10 07:57:10, vasárnap
 
 



Eleme: föld
Színe: türkiz
Polaritása: Yang
Évszakja: ősz
Szerencseszáma: 9
Szövetségesei: tigris, ló
Drágakő: gyémánt
Ellensége: sárkány


Az igazság és a könyörületesség szimbóluma vagy. Becsületes ember vagy, hűséges, megbízható, nemes lélek. Állhatatosság jellemez. Mondhatni, te vagy az igazság bajnoka. Ha megbomlik környezetedben a harmónia, mindent elkövetsz azért, hogy helyreállítsd. Igazi idealista vagy, aki szívesen dolgozik a közösségért.


Mi várható 2016-ban: jövőre jó esélyeid lesznek arra, hogy érzelmileg kielégítő, boldog életet élj. Április és június között sikeresen le fogod küzdeni a pénzügyi nehézségeket. Nem szabad azonban túlköltekezned, óvatosan bánj a kiadásaiddal. Júliustól a szerelmi életed még pezsgőbb lesz, sok szórakozással és romantikával. Ha egyedülálló vagy, egy baráti összejövetelen megismerheted a nagy Őt.






Indián zodiákusod őszintén megmondja az igazságot veled kapcsolatban! - Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Japán horoszkóp jegyei
  2015-02-03 10:07:24, kedd
 
 
Kyushi - Vörös tűz - 1919, 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2000

A kilencedik jegy, a Kyushi szülötte, aki egészen biztosan azért örvend a Vörös Tűz elnevezésnek, mert ő maga a két lábon járó élet, állandó jó hangulatával és életvidámságával. Imádja a luxus körülményeket, az életet, persze ennek eléréséhez ő maga is megtesz mindent. Igyekszik a munka terén megtalálni az arany középutat, nem dolgozza magát agyon, de tisztességesen ellátja a rábízott feladatokat. Időnként nem lehet kiszámítani, mi lesz tőle a következő lépés, azonban mindig lehet rá építeni, a lendülete sosem lankad és ezzel másokat is képes ébren tartani, lelkesíteni. Igazán akkor lehet a boldogsága teljes, ha olyan párt talál maga mellé, aki ügyesen terelgeti őt és láthatatlan kezekkel nyújt mindig segítséget. A Kyushi 2014-es és 2015-ös éveiben nagy lehetőségekkel találhatja magát szemben, úgy látni, hogy eljön a te időd, mert az eddig felhalmozódott problémáid szépen sorban mind megoldódnak. itt lesz az ideje ebben az időszakban, hogy végre megtanuld magad elengedni, ne aggódj állandóan azon, hogy vajon amit teszel helyes-e vagy sem? melléd szegődik a szerencse, ezt biztosra veheted, ez igaz az anyagi helyzetedre, az egészségi és érzelmi állapotodra egyformán. Akik közületek már régen tartó jó kapcsolatban élnek, azok is sok szép pillanatra és napra számíthatnak, a békesség, boldogság és szeretet jegyében telik a teljes időszak.



Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Japán szerencsehoroszkóp 2014-re
  2013-12-27 03:28:59, péntek
 
  Link...


A kelták nagy jelentőséget tulajdonítottak az állatok szerinti jegyeknek. Keresd ki, milyen állat felel meg születési dátumodnak! S megtudod milyen vagy
Hirdetés

Szarvas: december 24-január 20.

Ezek az emberek nagy elvárásokkal jönnek erre a világra, mindent el akarnak érni az életben. Képtelenség őket megállítani választott útjukon. Ha térdre esnek, hamar felállnak, és folytatják. Türelmesek és megfontoltak, akiket a siker éltet. Büszke és előkelő jellem, és mindenek felett az igazságban hisz.

Macska - január 21-február 17.

A Macska a ,,hatodik érzéknek" köszönhetően olyan dolgokat lát, amit senki más a világon. Képes mindig megújulni, egyedi ötletei és művészi megoldásai vannak. Mindenkit egyenlőnek tart, odafigyel más emberek jólétére és jogaira. Érzelmileg kissé távolság tartó, de mint a macska, képes csendesen lojális maradni ahhoz, akit kiválaszt.

Vipera - február 18- március 17.

Álomvilágban él, sokszor a valóság és a képzelet határait nem is látja meg, minden érdekli, megérzéseire hallgat, érzi, mit éreznek mások. Ugyanakkor veleszületett kommunikátor, és tud meggyőző tud lenni, ha akar. Sosem tudod irányítani, mert állandóan irányt változtat, és kicsúszik az alól, amit nem akar megtenni.

Róka - március 18-április 14.

A kelta horoszkóp szerint, aki a Róka jegyében született, fékezhetetlen erő lakozik benne. Előbb cselekszik, mint gondolkodik. Különösen energikus és bátor, rakoncátlan teremtés. Nagyon színes mesélő, ugyanis saját tapasztalatait követendő példaként tálalja. A legjobb barát, társ, akit el lehet képzelni.

Bika - április 15-május 12

Erős, szerető és stabil - ilyen a Bika a kelta horoszkóp szerint. Ő a legjobb váll, amelyen kisírhatod magad, ha bántalom ért, és tőle mindig a legjobb tanácsokra számíthatsz, főként szerelmi ügyekben. Mivel megérző- és előrelátó képessége erős, érzelmes személynek tekinthető. Tudja, hogy miként kell titkot tartani, és megbízható, legyen szó bármiről.

Tengericsikó - május 13- június 9.

Ez a csillagjegy nagyon rugalmas és erőforrásokkal teli személyt takar. Intelligens és kiváló a memóriája. Nehéz követni őket, hiszen tele vannak energiával, és egyidőben rengeteg információval szolgálnak. Könnyen alkalmazkodnak bármilyen környezetben, és a szeretetüket sem spórolják meg azoktól, akik kedvesek számukra.

Ökörszem - június 10- július 7.

A kelta horoszkópban az ökörszemet a jóléttel társítják. Az őt képviselő személyek mindig mosollyal az arcukon láthatók, és mindig frissességet hoznak a baráti körükbe. Igen motiváltak, és jól végzik a munkájukat, még stresszhelyzetben is. Mindig megtartják a lélekjelenlétüket, és felelősségtudatosak. Az ökörszem folyton az egyensúlyt keresi az életben.

Ló - július 8- augusztus 4.

Buja, beszédes és erős. A Ló a jó vetélytársat képviseli. Nemcsak tehetséges, hanem megvan a kellő önbizalma is ahhoz, hogy sikert érjen el. Különleges lény, irigylésre méltóan bájos, és nagyon kedves. Rögtön a segítségére siet annak, akinek szüksége van rá, és a vezetői stílus is benne rejlik.

Lazac - augusztus 5-szeptember 1.

A Lazac tele van ihlettel, elképzelésekkel, örök álmodozó lélek. Nem hétköznapi a megérzése, viszont nem dicsekszik vele. Általában művész, költő vagy látnok lesz belőle. A mélység, amelyet tanúsít, sokszor befele fordulóvá teszi őt, de csakis így őrizheti meg azt a különös látásmódot, amellyel a világot szemléli. Ragyogó és egyedi ötletei vannak.

Hattyú - szeptember 2-szeptember 29.

Spirituálisan fejlett, beszédében pedig ékesszóló. A Hattyú ott is képes meglátni a szépet, ahol mások biztosan nem. A kapcsolataiban nagyon szenvedélyes és őszinte. Odafigyel a részletekre, és mindig jó ötletekkel szolgál, pontosan tudja miként járhat sikerrel abban, amihez hozzáfogott. Nyitott az újra, rendezett, jó az ízlése, és egyedi perspektívából közelíti meg a dolgokat.

Pillangó - szeptember 30-október 27.

Rendkívül barátságos, így sosem szakítja meg kapcsolatát a barátaival. Szeret álmodozni, véleményét és elképzeléseit szabadon kifejezni, és tanácskozni azokkal a személyekkel, akiket szeret. Mindig jókedvre derít, vidám és vonzó karakterüknek köszönhetően. Sosem ítélkezik az emberek fölött azelőtt, hogy meg ne ismerné őket.

Farkas - október 28- november 24.

Nagyon felelősségteljes, és ritkán köt kompromisszumokat, ugyanakkor megfélemlíthetetlen és igen bátor lény. Azokért, akiket szeret, bármire képes, és sosem hátrál meg. Makulátlan jellem, és mindig becsületes. A vasakarata révén messze eljut, és csakis akkor tart ki valami mellett, ha szentül hisz benne.

Sólyom - november 25-december 23.

Nagyon intelligens és igazság szerető. Mindig a nagy képet nézi, nem a földi apróságokat. Éppen ezért, legfőbb célja az, hogy megossza tudását a többiekkel. A Sólyom jó barát és arany szívű, ugyanakkor irigylésre méltó egyensúlyérzettel is rendelkezik. Nyitott az újra, bármi is legyen az, de képes ugyanakkor határozott is maradni.

(Forrás: szupertanacsok.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Vízöntő
  2013-05-10 18:40:40, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Azték horoszkóp
  2013-03-13 01:46:20, szerda
 
  Link.....

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Kezdveő csillagállások várnak ránk
  2013-03-07 01:34:56, csütörtök
 
 
Mindenkinek hoz valami különlegeset az év. Lesznek, akiknek a szerelemben, másoknak az anyagi életükben, az egészségben vagy egyéb területen lesz szerencsés a 2013-as esztendő. Sorozatunk utolsó részében elolvashatják, mire számíthatnak.

KOS:
Jó hír a Kosoknak, hogy anyagilag kedvezően alakul a helyzetük az év elején. A cégüket vezetők üzlete már február végén fellendülhet, a dolgozók is stabil állásba kerülnek. Az anyagi életében a nyár eleje egy nagyobb bevételt lehetőségét ígéri. Az ingatlan és peres ügyek is pénzt hozhatnak, méghozzá a nyár közepén.

A szerelemben a tavasz, a nyár első fele és a szeptember hoz kedvező változást vagy a meglévő kapcsolat mélyülésével, vagy egy új partnerrel. Ezekben az időpontokban akár egy esküvő vagy egy gyermek érkezése is időszerű lehet. Akit érint, az már márciusban tapasztalhatja egészségi állapota jelentős javulását.

BIKA:
Pénzügyi élete már januárban fellendül, de tavasszal és a nyár első felében is kedvező változásokra számíthat. A vállalkozók márciusban számíthatnak egy nagyobb megrendelésre. A munkavállalók a tavasz kezdetén találnak maguknak egy új lehetőséget, de ezt nem biztos, hogy minden új állást kereső megragadja, mivel jelenlegi helyén ekkor kedvező változások, akár fizetésemelés is várható.

A szeptember, októberi időszak is meglepetéseket tartogat. Az érzelmi élete már az év elején kivirágzik, új kapcsolatok születhetnek, akár a régi, nem működő együttélés feladása árán is. A régóta betegeskedők a tavasz végén várhatják a gyógyulást.

IKREK:
Az év második feléig kell kitartani azoknak az Ikreknek, akik eddig szűkölködtek anyagilag, mert ekkor egy nagyobb fellendülés várható. Ez a bevétel lehetőség hosszú távúnak ígérkezik, így a cégüket üzemeltetők új megrendelésekre számíthatnak. A munkát keresők vagy váltani kívánóknak márciusban adódik egy remek lehetőségük, ez ismétlődik meg tavasz végén és az őszi hónapok elején.

A szerelmi életben változást hoz a február, a március és a nyár vége. A párt keresők hosszú távú kapcsolatra számíthatnak. Az egészségükre azonban egész éveben ügyelniük kell, különösen az emésztőrendszerüket kíméljék.

RÁK:
Új szerelemre és az érzelmi életük kivirágzására már január elején, a tavasz végén, júliusban, és az év utolsó három hónapjában lehet számítani. Ezek a hónapok új partnere vagy a régi kapcsolat rendeződését, mélyülését hozhatja. A pénzügyekben egészen a tavaszig egy szerencsés időszakra van kilátás, ekkor azonban érdemes spórolnia is, mivel a további kedvező periódus csak az év utolsó két hónapjában várható.

A saját céget működtetők számára már az év eleje is kedvező lesz, de az április és az év utolsó három hónapja is szerencsésen alakul. A dolgozók számára a tavasz, a nyár közepe és a december közepe jelez pozitív változásokat.

OROSZLÁN:
Anyagi életében jól indul az év és a tavasz vége is igen szerencsés lesz. Ingatlanügyekre kifejezetten alkalmas a nyár kezdete és a december. Az ősz közepétől megint csak anyagi felfutásra lehet számítani. Az állást keresők várhatóan a tavaszi hónapokban és júliusban járnak sikerrel. Az ősz eleje a kinevezést támogatja, de kedvez a változtatásnak is, ahogyan az év utolsó két hónapja is.

A vállalkozók a tavasz közepétől számíthatnak új ügyfelekre vagy megrendelésekre. Ez a kedvező időszak júliusban megismétlődik. Az érzelmek terén, az év eleje, a tavasz vége, és főként a július szerencsés, ekkor új párkapcsolat vagy békülés várható.

SZŰZ:
A jelentős ingatlanügyleteket januárra, a nyár közepére vagy decemberre érdemes időzíteni. Ekkor biztosan el tudja adni régóta hirdetett ingatlanát, vagy megtalálja álmai lakását. Az év elejétől egészen a nyár kezdetéig egy előnyös anyagi időszaknak néz elébe, ez júliusban és decemberben éri el csúcspontját. A hivatás területén a nyár hozhat nagy változást egy felfelé ívelő karrierrel vagy új munkalehetőséggel.

A céget üzemeltetőknek a tél vége, a nyár első fele, az ősz első fele és a december közepe lehet igen szerencsés. Érzelmi élete márciusban, a nyár első felében, az ősz közepén, és az év végén jelez intenzív időszakot.

MÉRLEG:
Nagy szerelem, a párt keresőknek új partner, intenzív érzelmek várják a Mérleget már márciusban, a nyár első felében, szeptemberben és decemberben. Ezek a hónapok a családalapításra és a házasságokra is kiváló. Anyagi fellendülésre márciusban, a nyár elején és a december közepén számíthat. A tavasz elején az állást keresők sikerrel járnak, a stabil helyen dolgozók pedig meglepő, de kedvező változásokra számíthatnak.

A július közepe egy nagyobb anyagi gyarapodást ígér. Aki céget szeretne alapítani, az már januárban sikerrel járhat, de kedvező lesz erre a tavasz, a nyár első fele és a szeptember is.

SKORPIÓ:
Anyagi fellendülés várható már rögtön az év elején, de a tavasz vége, a nyár első fele is kiemelkedő lesz. Az ősz eleje a cégüket működtetőknek kedvez, olyannyira, hogy az októbertől már nagyobb bevételt remélhetnek. Az állást keresők márciusban, tavasz végén, és az őszi hónapokban járnak sikerrel, többen olyan munkát találnak, ahol hosszú évekig jól érzik majd magukat.

A stabil helyen dolgozóknak a február hozza a nagyobb változást, új főnök vagy kollégák érkezhetnek a céghez, ami a szívügyekben is fellendülést hoz. A szerelemre még a nyár első felében és az őszi hónapokban is kellemes meglepetések várják.

NYILAS:
A vállalkozóknak már az év eleje is igen kedvező lesz és ez megismétlődik júliusban és novemberben. Anyagi helyzete megszilárdul és felfelé indul a tavasz kezdetekor, júliusban vagy az ősz elején. Decemberben egy nagyobb összeghez jut. Az ingatlanukat vagy nagyobb értékű tárgyat árulók az ősz végén járnak sikerrel. Munkaügyekben a tavasz második fele és a június-júliusi időszak lesz kedvező.

Ezek az időpontok álláskeresésre, -váltásra, illetve a feljebb lépésre egyaránt alkalmasak. Szerelmi életében a január, a tavasz vége, a nyár közepe és az ősz második fele mutatkozik kiegyensúlyozottnak.

BAK:
A munkát keresők és az állásban dolgozók számára az év eleji tél, a tavasz közepe, a nyár első fele és a december lesz igen kedvező időszak. Ekkor kinevezések, fizetésemelés is várható. Anyagi élet különösen jól alakul már tavasz kezdetén és a nyár első felében. Ez megismétlődik a téli hónapokban.

A vállalkozásukat működtetők számára a január, az április vagy a május lesz sorsfordító, ekkor olyan üzlettársra, megrendelésre talál, ami sokáig biztosítja cége működését. A szerelmi életben igazán intenzív időszak várja már januárban, a tavasz végén, de a nyár közepe és az október is kellemes meglepetéseket hoz.

VÍZÖNTŐ:
Pénzügyi életében fellendülés várható már az első negyedévben, a nyár első fele pedig igazán kiemelkedő lesz. Decemberben egy váratlan nagyobb bevétel teszi boldoggá az év végét. A vállalkozóknak májusig kell várniuk a nagyobb sikerre, de a tavaszi fellendülést mindent kárpótol.

Az érzelmi életben a május hoz olyan meglepetést, amire már régóta várt. A magányosok egy nagyon harmonikus kapcsolatban folytathatják életüket, a tartós kapcsolatokban is rendeződnek a régebb óta fennálló problémák. Az ősz eleje kedvez a családalapításnak és a házasságoknak. Az egészségi állapotban már februárban javulás várható.

HALAK:
A cégüket üzemeltetőknek februárig kell várniuk üzletük fellendülésére, viszont akkortól egészen a nyár közepéig élvezheti ennek áldásos hatását. Ugyanilyen kedvező előjelű a december is. Hivatása területén szerencsés változás vár a Halakra, ami egész évben kitart. A munkát keresőknek szerencsés előjelű a január és a május, valamint az év utolsó két hónapja.

Anyagi életében az év eleji tél, a nyár első fele kiemelkedő sikert ígér. Ingatlanügyekre a január vége, a július és a december kedvez. Érzelmi téren a tavasz kezdete, a nyár első fele, az ősz első fele, és a december közepe lehet emlékezetes, mindez pozitív értelemben.

Forrás: borsonline.hu
: Link







 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Csillag térkép
  2012-01-20 13:53:06, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Horoszkop
  2012-01-05 07:54:10, csütörtök
 
 
KOS

A Kosok szeretnek mindent, ami új. Szinte nincs olyan, amit ne próbálnának ki szívesen. Így bármit könnyedén elkészítenek, illetve megesznek. Az fontos, hogy ne legyen időigényes, mert ők nem a türelemről híresek.
Amit sütni szeretnek: Bátran kísérleteznek. Ha bevált egy recept, akkor azt legközelebb fel lehet dobni valami újdonsággal, ezáltal nem lesz unalmas.
Amit enni szeretnek: Szeretik az intenzív, csípős ízeket. Például a fahéjat, a szegfűborsot, a gyömbért, és a csokoládét minden mennyiségben.

BIKA

A Bikák rajonganak minden finomságért. Számukra az étkezés ,,szertartás" és gyönyörforrás. Amikor arról mesélnek, hogy mit fognak sütni, mindenkinek összefut a nyál szájában.
Amit sütni szeretnek: A kreativitás és a szépérzék ötvöződik abban, amit sütnek. Hiszen az nemcsak finom, de tuti, hogy szép is lesz.
Amit enni szeretnek: A Bikák édesszájúak, szóval imádják a tortákat, a bejgliket, a zserbót, a muffinokat és minden édességet.

IKREK

Az Ikrek a gyors ételek hívei, mivel mindig sietnek. Valószínűleg időrablásnak tartják a sütést és az evést is. Őket izgalmasabb dolgok, a filmek, színház, társalgás és egyéb kulturális programok vonzzák.
Amit sütni szeretnek: Az előkészítésen múlik a végeredmény sikere és az, hogy a sütés élmény legyen. Ha közben zenét hallgatnak, még élvezni is fogják.
Amit enni szeretnek: Kedvelik a kávés sütiket és a könnyű, habos sajttortákat, például a tiramisut, a kardinálist, a krémest, a felfújtakat, a zselés desszerteket.

RÁK

A Rákoknak a sütemény az ünnep része, ami jó alkalom arra, hogy a család összejöjjön. Mivel rajonganak a szeretteikért, szívesen sütnek nekik. Mindenkinek a kedvencét. Ez nekik nem teher. Sőt...
Amit sütni szeretnek: Szeretnek nosztalgiázni, ezért szívesen sütik azokat a süteményeket, amiket gyerekkorukban szerettek.
Amit enni szeretnek: Szeretik, ha a sütemény vaníliaízű és -illatú. Ez bármilyen formában jöhet: vaníliás kifli, piskóta vaníliaöntettel...

OROSZLÁN

Az Oroszlánok szeretik az édes ízeket, de csak akkor, ha az ízlésesen van elkészítve. Kedvelik a különleges, egzotikus ízeket. Kedvenceik a torták, mert azok igazán fényűzően néznek ki.
Amit sütni szeretnek: Néha túl vállalják magukat, és olyan tortát szeretnének elkészíteni, amihez komoly gyakorlat és felszereltség kell.
Amit enni szeretnek: Az egzotikus gyümölcsök, fűszerek kedvelői, ezenkívül a csokoládé elkötelezett hívei. Például trüffeltorta, konyakos csokoládéhab...

SZŰZ

A Szűz-szülöttek az egyszerűség hívei. A cukros édességeknél többre tartják az egészséges ételeket, emiatt szívesen kísérleteznek reformkonyhával. A külsőségekre se adnak sokat, inkább a szolid kivitelezésre törekszenek.
Amit sütni szeretnek: Szeretik a régi recepteket és az egészséges irányzatokat, például a teljes kiőrlésű liszttel, barna cukorral készített sütiket, az aszalt gyümölcsöket, biolekvárokat.
Amit enni szeretnek: Ha csokoládé, akkor csak keserű. Sütemények közül a klasszikus csokitorta vagy a brownie jöhet szóba.

MÉRLEG

A Mérlegek igazi gourmand-ok a gasztronómia terén is. Nemcsak szeretik a finomságokat, de mindig jó érzékkel választják ki a legkülönlegesebbeket. Nekik fontos, hogy ne csak finom legyen, hanem szép is.
Amit sütni szeretnek: Szerencsések, mert végtelen a türelmük, így a tálalás is igazi remekmű. Ez onnan ered, hogy imádnak örömet okozni.
Amit enni szeretnek: Valódi kedvenceik a gyümölcsös torták, például a könnyű túrós, joghurtos vagy főzött vaníliakrémes torták és a gyümölcskosarak.


SKORPIÓ

A Skorpiók keresik, kutatják a különleges, szokatlan, bizarr süteményeket. Nem baj, ha olyan ízek és alapanyagok keverednek, amelyeket nem szokás keverni. Nekik köszönhető egy csomó új, azóta divatos kombináció.
Amit sütni szeretnek: Nem baj, ha a sütemény kicsit bizarr. Például hasonlít egy hangyabolyra vagy kígyóra. Kérdés, hogy a többiek értékelik-e ezt.
Amit enni szeretnek: Olyan kombinációkat kedvelnek, mint a csokoládé-chili, gesztenye-gyömbér vagy fagyi-forró gyümölcsvelő.

NYILAS

A Nyilasok nem szeretik a szokványos, egyszerű süteményeket. Mindenben a nagyszerűségre törekszenek, így a gasztronómiában is. Imádják a tortákat, mert azok látványosak, nagyok és méltóságteljesek.
Amit sütni szeretnek: Ha rászánják magukat, akkor csodákra képesek. Szívüket-lelküket beleadják, így nem átlagos az, ami kikerül a kezük alól.
Amit enni szeretnek: Torta minden mennyiségben. Lehet puncstorta, dobostorta, gyümölcstorta (szőlő, ananász), vagy francia palacsinta, gyümölcskenyér.

BAK

A Bakok nem igazán édesszájúak. Épp ezért nem különösebben rajonganak a süteményekért, jobban szeretik a kesernyés, fanyar, illetve savanyú ízeket. Ha már sütemény, akkor legyen például citromos.
Amit sütni szeretnek: Ha sütnek, akkor rendkívül precízek. Nem sajnálják az időt. Mindent pontosan lemérnek, és ragaszkodnak a recept betűjéhez.
Amit enni szeretnek: Elsősorban a kekszek és a linzersütik, illetve a gyümölcskenyér - aszalt gyümölccsel és magvakkal - vagy az egyszerű piskóta hívei.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntőknek való a gasztroblogolás, mert imádnak kísérletezni, és az eredményt megosztani. Mindig van jobb ötletük a hagyományos módszernél. Az a dolguk, hogy reformerként keressék az új utakat.
Amit sütni szeretnek: A konyha remek terep a kísérletezésre. Itt is képesek divatot teremteni. Egészen extrém, fura sütemények születhetnek. De pont szenteste?
Amit enni szeretnek: Szeretik a színeket a süteményeken. Például a cukorgyöngyöket, marcipánvirágokat. Kedvelik az alkoholos édességeket: piskótát borhabbal.

HALAK

A Halak-szülöttek nem szeretik a tömény ízeket, inkább a lágy, semleges ízek hívei. Számukra fontos a karácsony, mert meghitt hangulat leng be mindent. A sütemények csak ,,kellékek", többet jelent számukra az ünnep.
Amit sütni szeretnek: Szívesen sütnek a szeretteiknek. De oda kell figyelniük, mert hajlamosak elszámolni magukat. Egyszerűbb süteményekben jók.
Amit enni szeretnek: A tejes, tejszínes, joghurtos torták hívei, a kedvenceik közé tartoznak például a túrótorta, a rizses szelet, az oroszkrémtorta, és a krémes vagy a madártej, a gyümölcssaláta.





 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Mars napja
  2011-12-31 13:03:55, szombat
 
  Mars napja

MARS uralja a keddi napot. Érezhetően energikusabbak, tettre készebbek vagyunk ezen a napon. Nem ritkák a veszekedések, harcias viselkedésünk könnyebben okozhat kisebb baleseteket is. Vigyázzunk a szúró, vágó eszközök használatával, mégis bátran barkácsoljunk, vagy végezzünk fizikai munkát, sikeresek leszünk benne. Samael angyal az ügyeletes, a baleseti sebészeten is.

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
Hold a Vízöntőben
  2011-12-31 12:59:07, szombat
 
  Hold a Vízöntőben

Kedvező: horoszkóp, asztrológia
Olyan dolgokra, melyeknél tartós hatást és hosszadalmas lefolyást szeretnénk. Ingatlan vételre, vasút, posta, közlekedés, autó, repülés ügyek, régiségek, komoly tanulmányok, elmélkedésre. Kövekkel, fémekkel való foglalkozásra. Kedvező a vádli masszírozása, a visszér panaszok megelőzésére.
Kedvezőtlen:horoszkóp, asztrológia

Úgy, mint a Baknál. De jelen ismereteink tudatában ezt azért átértékelhetjük

Napos idő: A növények több fényt vesznek fel, mint máskor, az emberekre is kellemes hatással van. Viseljünk napszemüveget, mert a fény, vakító lehet.

Virágnap:Ilyenkor fogyasszunk minél több olyan zöldfélét, aminek a virágát esszük, karfiol, articsóka, brokkoli, kelbimbó, mindenfajta virág, napraforgómag, len, repce, diófélék, csipkebogyó, de kipróbálhatunk újdonságokat is, pl. babvirág, rántott bodza, stb. Ekkor érdemes a virágos növényeinket elültetni, gondozni.

Táplálékminőség: zsír. Előnyben részesítjük a zsír dús ételeket, olajos magvakat. E napoknak van a legjobb zsír és olajminőségük, és a mirigyrendszert látják el.

Hangulatunk: barátkozó, lázadozó, különcködő, újdonságkereső, megváltoztató. Vásároljunk elektronikus tárgyakat, tudományos és fantasztikus könyveket, számítástechnikai, világítástechnikai cikkeket, extravagáns, meghökkentő ruhákat.

Ne műttessük, csak életmentő műtét esetén, de gondoskodjunk a megelőző kezelésekről: lábszár, visszerek

26. Holdnap horoszkóp

A nap szimbóluma: béka. horoszkóp, asztrológia, holdnap
Meglehetősen veszélyes nap. A béka az álbölcsesség szimbóluma, ezért előfordulhat, hogy az önmagunk által elért eredményeket túlértékeljük. Ebből következik, hogy ezen a napon leginkább az öndicsőítés és a büszkeség vétkeivel kell számolnunk.

Ugyanakkor lehetőség nyílik arra, hogy tisztázhassunk bizonyos szituációkat, mert maszkok hullhatnak le. horoszkóp, asztrológia
Ezen a napon nem ajánlatos sokat beszélni, mert ezzel rengeteg energiát vesztünk. Legyünk óvatosak azokkal az emberekkel szemben, akik dicsérnek bennünket, mert ezzel erősítik hamis meggyőződéseinket. Inkább olyan emberekkel legyünk ezen a napon, akik keményen kritizálnak, mert ez segíti önértékelésünket. Legjobb, ha a tanítónk, mesterünk ad tanácsot ilyenkor. Fogat ne húzassunk. A nap ajánlott eledele a krumpli és a hal, nem ajánlott a káposzta és a répa. Ha reggel kimegyünk és valakit teli szatyorral, vödörrel stb. látunk, akkor sok jóra számíthatunk.

A 26. holdnapon sok olyan ember születik, akiknek egész életük nagyon bonyolult és nehéz, mivel folyamatosan a reális önértékelés problémájával küzdenek. Nekik különösen ajánlatos inkább hallgatni, mert a beszéddel sok energiát veszítenek.

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Horoszkóp  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 72 
2021.09 2021. Október 2021.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 24 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 245
  • e Hét: 1835
  • e Hónap: 6241
  • e Év: 62174
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.