Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 97 
A szerencse...
  2018-06-02 14:38:46, szombat
 
 





 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
A szerencsés ember 7 titka
  2015-04-17 05:37:50, péntek
 
  1. titok: a szerencsés emberek nem hisznek a szerencsében

10 sikeres üzletemben vallotta Burke-nak, hogy nem hisz a szerencsében. Mégis bevallották, hogy az életük során összetalálkoztak azok az események, amelyek elhozták számukra a lelki békét. Így hát, ők a szerencsét ,,eseménynek" nevezik.

2. titok: a szerencsések is lehetnek balszerencsések

A szerencsés embereknek is vannak gondjaik. Csak ők egyszerűen lehetőségeknek fogják fel azokat. Például, tételezzük fel, hogy a közösség életét egy káros rovar keseríti meg. A ,,balszerencsések" ezt katasztrófának tekintik, azonban a ,,szerencsések" azon törik a fejüket, miként orvosolhatják a problémát, és menthetik meg a közösséget. Ráadásul, a megoldás gazdaggá teheti őket. A legnagyobb vagyonra ugyanis problémák megoldásával lehet szert tenni - ez a szerencse receptje, amely bárki által megvalósítható.
3. titok: a hétköznapi ember inkább feladja, minthogy veszítsen

Gondolkodj el, hányszor veszítettél vagy vallottál kárt bizonyos szituációkban. Aztán azt is elemezd ki, hogy ez valóban kudarc volt-e vagy csak megálltál, feladtad. Elhagytad a harcmezőt még mielőtt kiderült volna, hogy győzelem vagy vereség lesz a vége? Amennyiben azon esetek száma a nagyobb, amikor félreálltál, ez semmiképp sem nevezhető balszerencsének, inkább feladásnak. És tedd fel magadban a kérdést: mi lett volna, ha nem állsz le, ha nem dobtad volna be a törülközőt, hanem végig játszod a meccset? Lehet, hogy győztél volna.

4. titok: a ,,balszerencsések" gyenge lapokra fogadnak

Ha végignézel egy kártyapartit megfigyelheted, hogy a sikeres játékosok nem fogadnak minden eléjük kiterített lapra. Sőt, a bedobott kártyák száma jóval nagyobb a megjátszott lapokénál. Miért? Csupán azért, mert a jó játékosok ki tudják számolni a lehetőségeket valamennyi kombináció után. És azt is tudják, mikor kell fogadni. A szerencsés emberek a legállhatatosabbak a világon, amikor annak kell lenniük. Azonban vissza is tudnak vonulni, ha a lehetőségek ellenük fordulnak. Azért választják a nyerő helyzeteket, mivel megtanulták, miként ismerhetik fel lehetőségeiket.

De mitől lesz jó egy lehetőség? Először is, fel kell tenned a kérdést: megold-e egy széles körökben elterjedt problémát? Aztán, hogy az embereknek van-e pénzük megvásárolni a megoldást? Aztán, hogy eljuthatsz-e a megoldással az érintett emberekhez? Végül pedig, hogy a megoldás ténylegesen jó-e? Amennyiben a válaszok többsége ,,nem", a szerencsés azonnal lemond a lehetőségről.
szerencse2

5. titok: a szerencse embereken keresztül jut el hozzánk

A szerencse nem derült égből pottyan az ölünkbe, hanem a körülöttünk lévő emberek hozzák. Kevesen találnak az utcán jelentős pénzösszeget, vagy a kertjükben egy elásott kinccsel teli ládát. És még kevesebben nyernek a lottón. Tehát, a szerencse valójában a lehetőségek által érkezik az életünkbe. Például, olyan fiatalokkal találkozol az utcán, akik amiatt panaszkodnak, hogy nem lelnek rá szívük párjára. Ahelyett, hogy rágódnál a problémán, gondolkozz el olyan megoldáson - egy honlap létrehozásán, amely által segíthetnél nekik párt keresni. Az ötlet miatt sokan szerencsésnek fognak nyilvánítani. És tény, hogy ezt a státuszt azzal vívtad ki magadnak, hogy mások ,,balszerencséjét" orvosoltad.

6. titok: a szerencse az arra felkészülteket részesíti előnyben

Tegyük fel, amatőr színész vagy egy vidéki kis színházban. Egyszer csak, a mozivilág neves képviselője a faluba látogat, hogy ott élő beteg rokonát meglátogassa. Hogy kissé elterelje a gondolatait, úgy dönt, színházba megy. Ha amatőr színészként lépsz fel előtte, észre se fog venni! Viszont ha felkészülsz, és úgy játszod el a darabot, mintha életed egyik részletét élnéd át általa, biztosan felajánl neked egy szerepet a legújabb filmjében. De képesnek kell érezd magad, egyébként sok szerencsét az amatőr állásodhoz.

7. titok: felelősséget kell vállalni az élet ,,balszerencsés" pillanataiért

Talán egyike a legnehezebb feladatoknak, hogy felelősséget vállalj az életed rossz pillanataiért. Ha a gödörben vagy, anélkül nem tudsz kimászni belőle, hogy ne fogadd el: a te hibád miatt vagy most benne. Lásd be, hogy te gerjesztetted az adott problémát, a legkisebb részletében, csakis így meríthetsz erőt, hogy felülkerekedj rajta. Azonban, ha nekilátsz, nem is annyira nehéz! Az élet ugyanis egy virágcsokor. A piszkos vízben van, tisztára kell cserélned azt, máris eltűnik a piszok és a kosz. Így van az elmével is: ha kiüríted belőle a rosszat, a piszkot, hely marad az információnak, a tiszta és friss adatoknak. Nem kell harcolnod a régi elveiddel, meggyőződéseiddel. Csak kevesebb figyelmet kell nekik szentelned. Továbbá, jobban oda kell figyelned az új dolgokra, amelyek idővel beborítják a régieket. Míg aztán egy napon arra ébredsz: ,,Milyen szerencsés vagyok!"


Forrás . Link...




 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Mindenkinek kívánom !
  2013-12-04 15:11:21, szerda
 
 







Pénz, varázslat, mágia, szerencse, gyertya, : Link




A pénzügyi bőség feltárásának titkai, amit nem akarnak, hogy megtudj : Link








Bőségért : Link

Varázslat a bőségért Laksmi istennővelLink



 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Ki hogyan szerzi a pénzt ?
  2013-12-03 07:23:56, kedd
 
 
"A pénzszerzés nyelvi kifejezése szinte tökéletesen tükrözi a kérdéses nemzetek, népek egy-egy jellemvonását. Az óhéber nyelvben- bérért elszegődni -annyit jelentett, mint pénzt keresni. Ugyanezt a régi Athénban úgy mondták: -ezüstöt szerezni-. A rómaiaknál az anyagi javakat -ki kellett érdemelni- Az angolszászok már lényegesen gyakorlatiasabb emberek, ők a pénzt -csinálják-. A franciák [és az olaszok] -nyerik- a pénzt, tehát az életvidámabb, játékosabb oldala iránt van nagyobb érzékük. A németek szerint (...) valamilyen szolgálatot kell tenni. Ők ugyanis- megszolgálják -.Hasonló értelmezése van a svéd és a dán megfelelő kifejezésnek is. (...) Az oroszok, csehek, lengyelek -megdolgoznak érte- A kínaiak -küzdelmet folytatnak- a pénzért. ... Mi magyarok nem- szegődünk bérbe -, nem- szerzünk ezüstöt -és nem is- csináljuk -a pénzt. Mi - keressük -a pénzt. A mongolok ezzel szemben- találják -.Talán jót tenne egy kis tapasztalatcsere ez ügyben.- Minerva nagy képes enciklopédia, III. köt. Szerk. Valkó I.Simai M., Bp. 1974. 303.


Link





























forrás:http://boldogsagtervezes.hu/a-szerencse-anatomiaja-ii-a-lehetoseg-maximala s-elve/


Szerencse hozó képek : Link



 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Bőség :-)
  2013-11-13 06:40:54, szerda
 
 



ÖREG BÖLCSEK TANÁCSAI A PÉNZEL KAPCSOLATBAN !

Link...










Fehu (marha):
Gazdagság, pénz, vagyon, anyagi és pénzügyi szükségletek, eredmények, előremenetel, önbecsülés, ego, karma
Fonetikai megfelelője: f


HOZZÁKAPCSOLÓDÓ MÍTOSZOK, ISTENSÉGEK:
Freyr, Brisingamen, Gullveig, Dwarfs, Sigurd és Otter aranya


Fehu a mindennapi életünk valósága és katalizátor is egyben, mely felhívja a figyelmünket arra, ami a hétköznapi világon túl található. Fehu az otthonunk, ahová hosszú vándorlás után jólesik megérkezni és átadni magunkat az otthon, a család és a kellemes munka egyszerû örömének. Óz birodalma érdekes hely, de egy idő után visszavágyunk Kansasba.

Fehu arra emlékeztet minket, hogy biztonságos anyagi helyzetet kell teremteni magunknak, mielőtt bármilyen spirituális útra vállalkozunk. Először mindannyiunknak életünk földi valóságával kell szembenéznünk, igaz, sokan nem is lépnek túl ezen soha. Sokféle módja volt annak, hogy olyan domesztikáltak lettünk, mint a szarvasmarha, úgy éltünk, hogy nem gondolkoztunk körülményeinken, nem érdekelt semmi, ami a hétköznapjainkon túl lehet. Az első lépés ebből a helyzetből kitörni, ha egy pillanatra meglátjuk, ami lehetséges, anélkül, hogy firtatni kezdenénk, milyen biztonságot veszíthetünk el, ha belevágunk.

képek:mystic-mouse.co.uk
szöveg:web.tvnetwork.hu




 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Négylevelű
  2013-11-10 15:14:18, vasárnap
 
 
Szerencsés szeretnél lenni,
de álmaidban sem hiszel?
Várod, hogy egy csoda révén,
egyszer gazdagabb leszel?
A csodáért tenni kéne,
elhinni, hogy létezik
és ha izzó vággyal várod,
egyszer csak megérkezik.

(Aranyosi Ervin)












 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Bőség - gazdagság
  2013-10-23 13:23:55, szerda
 
 





Mindaz, ami vagyunk, annak az eredménye, amit gondolunk.

-Gautama Buddha-

Bőségérzet nélkül NINCS bőségvonzás, ezért kipróbáltuk Dr Joseph Murphy , bőségre hangolódás receptjét, és AZONNAL BEJÖTT, TÖBBÜNKNEK IS: "Bárkivel találkozol napközben, áldd meg őt gondolatban: "Isten bőségesen ellát Téged minden jóval!Boldogulásod még a legszebb álmaidat is felülmúlja!!"
Jólét vonzó ajánlott ima Dr.J. M-től: "Isten gazdagít engem minden területen, ahogyan másokat is. Minden embernek, akivel találkozom, Isten gazdagságát kívánom, most és az elkövetkezőkben egyaránt."

Dr Richard Bartlett A csodák fizikája című könyvéből: "A hitrendszered által megszűrt érzékelésed hozza létre a tapasztalást!", "Nem jöhet létre a világban semmilyen nagy változás, addig, amíg nem történik meg az egyén szintjén a változás." Richard, Te is a MI tiszteletbeli napocskánk vagy! Köszönjük! ☼

Tudatában kell lennünk, az igazságnak, hogy én egy határtalan erős, mindent megelevenítő, mindig szabad szellem vagyok Szellemem testemben tökéletes alkat, sugárzó egészség, fiatalos erő, lélekben mint harmónia és összhang, ÉN-emben mint az örök LÉT nyilatkoztatja ki önmagát. (Selvarajan Yesudian)
-------------------------
------------------------------------------------
A gazdagság megszerzésének vannak apróbb titkai, ezeket a titkokat fogom megosztani olvasóimmal:

A bőség több mint pénz. A bőség az az energia, amely az élet egyetemes forrásából áramlik hozzánk szellemi és anyagi gyarapodás formájában. A bőség szeretet és bölcsesség, tehetség és erény, pénz és anyagi javak - minden, ami életcélunk beteljesítéséhez kell.

1. Soha ne torlaszold el energiád áramlásának útját!

Maga a pénz birtoklása nem tesz egy embert sem jobbá vagy rosszabbá. Egyáltalán nem. A pénz felelősség. Ha sok pénzed van - vagy ha csak kevés is -, az a jólétnek egy formája, amelynek nem szabad megrekednie, mint a Holt-tengergnek. Tehát a pénznek áramolnia kell. Ezt tapasztalhatjuk az üzletembereknél is, bizonyos értelemben, amikor ismételten befektetik tőkéjüket.

2. Adj "magadból" 10%-ot!

A gazdagság másik titka, hogy "magadból" 10%-ot felajánlasz. Nincs olyan törvény ami kimondaná, hogy nem adhatsz többet, de ha kevesebbet adsz, azt hiszem, azzal megszakítod a mag fejlődését. Ezt a 10%-os adhatod olyan alapítványnak aki éppen rászorul erre a pénzre. Ha visszatartod az adakozást azzal az elvetendő mag fejlődését gátolod meg. Tehát minden bevételedből 10%-ot adakoznod kellene ahhoz, hogy az áramlás vissza tudjon fordulni újra hozzád. (Adakozhatsz: gyermekenek, felnőtt embereknek, állatoknak, a döntés a te kezedben van). A 10%-os adakozás azokra az esetekre vonatkozik, amikor már elkezdett áramolni a pénz. Egyre több bevételre teszünk szert. Amíg nincs ez meg addig adj kevesebbet. Ezt a 4. pontban részletezem.

3. Adj titokban!

Amit titokban adunk az megsokszorozódva tér majd vissza hozzánk. A mai egyházak, alapítványok egyik nagy hibája, hogy közzéteszik az adakozók névsorát a külvilág felé. Ilyenkor a szponzokok neve napvilágra kerül ez viszont nem jó. Tehát ha adakozunk akkor tegyük úgy, hogy ez csak a mi titkunk legyen, ebben a pillanatban nem az a dolgunk, hogy elismerést kapjunk, hiszen nekünk már az is elismerés ha segítettünk olyan valakin, valakiken akik rá vannak szorulva. (Ez legyen gyermek, felnőtt ember vagy állat).

4. Adj valamennyit, bármilyen keveset is!

A gazdasgság következő titka, hogy a kevésből is adj. Néhány embernek nagyon kevés pénze van, ők mégis adanak valamennyit. Ezt én is tapasztalom, ha nincs éppen sok pénzem, akkor dobok pár forintot egy éppen kiállított adakozó ládába. Adakozás után pedig mindig visszatérül, több pénz is mint amit éppen akkor adakoztam. Az adatokzóládára rá van írva, hogy éppen kinek gyűjtenek. Tehát így mindig képben tudunk lenni kinek is adtunk éppen pár forintocskát.

5. Használd fel az élettől kapott ajándékokat!

Az a lényeg, hogy használjuk fel az élettől kapott ajándékait, megsokszorozhatjuk azokat. És ennek nem feltétlenül kell pénznek lennie. A pénz csupán csak csereeszköz. Ez olyan dolgokra vonatkozik, amelyeket másokért teszel. Vagy más emberekért, pl. a szűk családodért teszel.

6. Gondolj úgy a világra mint a családodra!

Az embereket nem lehet birtokolni és azok sem birtokolhatnak téged. Minden ember szabad. Ez nem azt jelenti, hogy minden ember aki veled szembe jön adnod kell neki valamennyi pénzt, de amikor szeretettel gondolsz a családtagjaidon kívűl másokra is és még teszel is értük valamit - olyasvalakire gondolok aki semleges számodra - akkor már jó úton jársz ahhoz, hogy a pénz áramolni kezdjen feléd. A jólét egyik legnagyobb titka tehát az a képesség, amellyel elkülönítjük magunkat személyes problémánktól, és személytelenné válunk. Ez a képesség olyan mágnes, amely kicsit "Istenszerűvé" tesz bennünket.

7. Hívd segítségül FORTUNÁT!

Fortunának hatalmában áll több pénzt bocsájtani rendelkezésünkre, amikor igazán szükségünk van rá. Ha nem hiszel benne, akkor nem muszáj ezt a kis pénzcsináló mondókát elmondanod. Ha viszint hiszel benne, akkor olykor naponta 10, 15, 20 percig vagy akár fél óráig is ismételjük. (Tégy egy próbát és meglátod a pénzáramlás be fog indulni.)

Fortuna, Javak Istennője, Isten magasabb birodalmának minden bősége. Bontsd ki kincseid a Napból, és ontsd rá most mindenkire. Kinek szíve együtt dobog Isten fényével, melynek a magasságból nyert ereje. A bőség kiterjesztése mindenkire, mely a mesterek számunkra fenntartott terve. Hangold össze tudatunk veled, tágítsd ki látókörünk, hogy lássuk, a bőség mindenkinek kijár. Ki Istenre tekint, és felszól hozzá, most követeljük és megparancsoljuk. Isten kezéből a manna bőségét, hogy mint ahogy lent, úgy fönt is most Isten szeretetét fejezze ki az emberiség.

8. Őrizd meg mindig a bőséged magját, és tartsd meg a gondolataidat emelkedetteknek!

Bármennyire is nehezen megy a dolgunk, mindig törekedjünk arra, hogy egy kis dugi pénzünk legyen valahol. Amihez akkor kell nyúlni amikor teljesen lenulláztuk magunkat. Ez lehet 5.000,- vagy 10.000,-Ft. Mert ha nincs pénzünk akkor hiába megyünk barátainkhoz is, ők is azt mondják, hogy jelen pillanatban nekik sincs. Ezt a dugi pénzt természetesen akkor tegyük el, amikor egy kicsit jobban megy a szekér körülöttünk. Tehát őrizzünk meg mindig egy kis bőségtudatot és legyenek a gondolataink mindig nagyon-nagyon emelkedettek! Természetesen ez nem olyan könnyű, amikor hullámvölgybe vagyunk, egy fillér nélkül. Persze, ha nem lenne nehéz, akkor mindenki ezt tenné. Ha megtanuljuk, hogy nem engedhetünk meg mindent elúszni az utolsó fillérig, hanem megtartunk annyit, amennyi átsegít az inségesebb időszakokon.

9. "Pumpáld a kutat!"

Gondolatainknak sok köze van az anyagi gyarapodáshoz és olykor ahhoz, hogy megtörjük a mintát, költeni kell. Pár ember biztosan járt már ilyen cipőben, amikor rosszul mennek a dolgok, s mi mégis elmegyünk egy veszünk egy drágább ruhadarabot. Nos attól, hogy egy ilyen drága ruhadarabban járunk kelünk az utcán olyan lendületet kapunk, hogy a gondolataink rögtön a magasba szökik és a pénz újra áramolni kezd felénk. Ez a jó öreg "pumpás helyzet". Ki kell engednünk magunkból valamit, máskülönben mentálisan egy helyben topogunk. Ez az egész bőség titka. Mint már említettem, a jólét áramlása akkor akad meg az emberek világában, amikor nem adnak többé. Mindegy, hogy mennyi víz van a szivattyuban. Elég csak egy kevés, ha nincs, ami útját állja, megindíthatod folyását. Ezért fontos a pumpálás. Ezért engedheti meg magának egy nő, hogy vegyen egy új ruhát. Az ebből fakadó emelkedettség és a pénz elengedése megindítja a bevétel újraáramlását. Tehát meg kell értenünk, hogyan aklalmazhatjuk a bőség törvényeit. Nemcsak imával és helyes gondolkodással dolgozhatunk velük, hanem azzal is, ha belátjuk, hogy a stagnális törvény csak megakasztja a tartalék útját. Ezért van az, hogy némelyik nagy milliomos hatalmas kockázatot vállal, és sokszor sikerrel jár. Ez nem szerencse kérdése, hanem a törvény alkalmazása.

10. Értsd meg, hogy a bőség szellemi tevékenység!

A bőség nem annyira a test tevékenysége, sokkal inkább a szellemé. Sokan a gyarapodás szót inkább fizikai értelemben használják, s úgy vélik, a törvények alkalmazása által egy csomó pénz áramlik a világukba. Úgy tűnik, az emberek mindig pénzt akarnak. Bár a modern világunkban nem igen lehet pénz nélkül élni.

11. Amikor aggódás kísért, fordítsuk gondolatainkat pozitív írányba!

Sajnos a folytonos aggódásunk gátat szab a javak beáramlásának a világunkban. Az aggódás határozottan elválaszt ettől. Ilyenkor ráhangolódunk mások, hasonló módon aggódó emberekre és nem tudunk róluk leszakadni. Mágnesként kezdjük el vonzani a tudatalattinkkal a lefelé tartó utat. A bőség legnagyobb titka közé tartozik a helyes gondolkodásra való ráhangolódás azáltal, hogy helyesen gondolkodunk önmagunkról. Tanuljuk meg kifejleszteni önmagunkban azt az érzést, hogy "nem számít, mikre van szükségem, meg fogom kapni".

12. Soha ne felejtsd el minden tetted után kimondani: Köszönöm!

Mert valójában ez a bűvös, varázslatos szó fogja megváltoztatni életedet. A hála és annak kimondása szorosan kapcsolódik az anyagi javaid gyarapításához. E nélkül nincs gazdagság, nincs szerelem, nincs egészség és még sorolhatnám. (A hálakő ... fejezetben részletesen taglalom e témát)

"Az élet csak a hála által válhat gazdaggá".

-Dietrich Bonhoeffer (Lutheránus lelkész) -

http://fengsuhi.hupont.hu/






Forrás : Link
























 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Pénz mandala
  2013-10-15 07:07:54, kedd
 
 



Pénz és Bőség energia : Link

Ima az anyagi biztonságért:

Ha pénzed az élelmedet az időd, lehetőségeid gyarapítását szeretnéd elérni, illetve másféle növekedéssel kapcsolatban vannak kívánságaid, mondd el az alábbi hatásos fohászt. Lassan érhetően ejtsd ki a szavakat és különösen lassan mondd el a neveket, hogy külön átérezd a bennük rezgő energiát.

Kedves Abundantia..., Damara..., Dana, Genésa..., Laksmi...és Szedna..., köszönöm, hogy bőségesen elláttok az életben és a nagyszerű lehetőségek túlcsorduló áradatával utaltok az isteni fényetek ragyogására, így másoknak is javára van a dolog. Köszönöm az általatok meghozott békét, boldogságot és szeretetet. Köszönöm mindazt az időt és energiát, ami lehetővé teszi álmaim és vágyaim beteljesítését. Köszönöm bőkezű anyagi és pénzügyi támogatásotokat. Hálás vagyok és elfogadom ajándékotokat, s kérlek titeket továbbra is gondoskodjatok rólam általuk.

Szeretett Istenem, tudom, hogy Te vagy a forrása minden jónak és, hogy Te ellátsz engem mindennel minden tekintetben. Kérlek, segíts eloszlatni azokat a félelmeket, amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat. Kérlek, segíts, hogy átéljem a béke, hála és anyagi biztonság állapotát, és, hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásaidban részesítesz. Nyitott vagyok és maradok az Isteni Vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez, lehetőségekhez, amelyek részei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek. Most látom és érzem önmagam és mindenki mást tökéletes anyagi biztonságban, és a szívem megtelik hálával és örömmel a bőséges Univerzum iránt, amit teremtettél. Köszönöm, Ámen!










Pénzeső











 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
A 15 legjobb mantra
  2013-10-07 13:26:18, hétfő
 
 
A szerelmi és párkapcsolati boldogságért:

1. Tisztában vagyok az értékeimmel, megérdemlem a boldogságot.
2. Ideális páromat magamhoz vonzom.
3. A szerelem energiája átjárja testemet, feltölti lelkemet.

Az anyagi jólét biztosításáért:

4. Felismerem és elfogadom az élet ajándékait.
5. Én irányítom a sorsomat, pénzügyeimet kézben tartom.
6. Minden kiadott forintom megsokszorozódva tér vissza hozzám.

Az egészségért és a gyógyulásért:

7. Hagyom, hogy az univerzum áramoltassa gyógyító energiáit.
8. Sejtjeim értem dolgoznak, meggyógyítanak.
9. Egészségem, életerőm jókedvemből fakad.

A célok megvalósításáért:

10. Megbízom az univerzumban, életem jó felé halad.
11. Napról napra közelebb kerülök céljaimhoz.
12. Minden változás jót hoz az életembe.

Általános, életjobbító céllal:

13. A rossz fokozatosan jóvá alakul az életemben.
14. Világomban minden rendben van.
15. A béke és a szeretet gyermeke vagyok.

Forrás: nlcafe.hu























 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
Gazdagság és Bőség Mantra ॐ
  2013-10-07 13:08:43, hétfő
 
  Link...

www.ezoterikustanacsok.hu
B.Nagy Magdolna - Bőség Mantra

Bőség Mantra
,,A pénz, csak egy része a Bőségnek. De te döntöd el, hogy csak pénzt kérsz, vagy a bőséggel teli
életet."
B.Nagy Magdolna
A Bőség Mantra, abban tud segíteni neked, hogy életed minden területén befogadóvá válj, a
vágyott dolgokra. Azokra amelyek számodra a bőséget, a jólétet, a jóllétet szimbolizálják.
Használd ezt a mantrát, naponta akár többször is, ha anyagi jólétedet szeretnéd stabilabbá tenni,
több pénzt szeretnél a pénztárcádba, a folyószámládra, a családi kasszába...
FONTOS:
1.
A Bőség mantra minden mondata 2 lépésből áll. Az első mondat jelen időben van írva, a
második mondat pedig múlt időben, mintha már meg is történt volna a bőség, a pénz
bevonzása.
Ennek az az oka, hogy könnyebb először a jelenre fókuszálni, és úgy kimondani a
bőségteremtő mondatokat. Utána viszont érdemes múlt időben használni a szavakat,
mintha az esemény már meg is történt volna.
2.
Amikor kimondod a szavakat, mondatokat, gondold végig mit mondasz ki, és érezd is át,
magát az eseményt, mert a gondolat, és az érzelem is szükséges, ahhoz, hogy gyorsan és
könnyedén vonzd magadhoz az igényeidnek megfelelő pénz összegeket.
Így segít a Bőség Mantra:
Bármit is kérsz, azt akkor tudod megkapni, ha nyitott vagy annak elfogadására.
Ezért
a
mantra első része azt segíti elő, hogy nyitottá válj, a befogadásra.
A
mantra második része azt segíti elő, hogy elfogadd a bőséget.
A mantra harmadik része pedig a kapott dolgok használatát segíti elő, hiszen akkor tudod élvezni a
bőséget, ha azt a dolgot amit megkaptál, örömmel tudod használni is.
Mielőtt elkezded mondani a mantrát, gondold végig mit szeretnél kapni. És azok közül válassz ki
egy dolgot. Például, ha egyszerre több dolgot szeretnél kapni, mert az egészségeden az anyagi
helyzeteden és a párkapcsolatodon is szeretnél javítani, akkor azt válaszd elsőnek amin a
legkevesebb az ellenállásod, vagyis - a legkönnyebben eltudod hinni, hogy megkapod. - ez
megkönnyíti, hogy a vágyott dolog megérkezzen hozzád, és nagyobb sikerélményed lehet így.
Mert, ha azzal kezdesz ami a legnagyobb probléma, amin a legtöbb teher van, az megnehezíti,
hogy ellazítsd magad, és befogadóvá válj.
Ha kiválasztottad, azt, hogy mi az a téma amiben a vonzásodat szeretnéd felerősíteni, akkor kezd
el a mantrát mondani. - és mint azt már korábban említettem, ne csak mond a mantra szavait,
hanem gondold közben végig, hogy mit is jelent számodra, az vágyott dologgal kapcsolatosan, és
érezd is át, a benned rejlő lehető legjobb érzésekkel, a mantra mondatán keresztül a
megvalósulást.
Tedd szokásoddá, hogy napjában többször, végig mondod a mantrát. (Én reggel, ébredés után, és
este lefekvés előtt mondom a mantráimat.) Legalább 21 napig folytasd a gyakorlatot, hogy a Bőség
Mantra - mint egy bőség mágnes - minél jobban beépüljön életednek a megfelelő helyeire.
www.ezoterikustanacsok.hu
B.Nagy Magdolna - Bőség Mantra
Bőség Mantra:
Megnyitom magam, az Univerzum végtelen bősége felé.
Megnyitottam magam, az Univerzum végtelen bősége felé.
Megnyitom magam, az életembe érkező bőség felé.
Megnyitottam magam, az életembe érkező bőség felé.
Megnyitom magam, az életembe érkező lehetőségek felé.
Megnyitottam magam, az életembe érkező lehetőségek felé.
Elfogadom, az Univerzum végtelen bőségét.
Elfogadtam, az Univerzum végtelen bőségét.
Elfogadom, az életembe érkező bőséget.
Elfogadtam, az életembe érkező bőséget.
Elfogadom, az életembe érkező lehetőségeket.
Elfogadtam, az életembe érkező lehetőségeket.
Örömmel használom, az Univerzumból érkező végtelen bőséget.
Örömmel használtam, az Univerzumból érkező végtelen bőséget.
Örömmel használom, az életembe érkező bőséget.
Örömmel használtam, az életembe érkező bőséget.
Örömmel használom, az életembe érkező lehetőségeket.
Örömmel használtam, az életembe érkező lehetőségeket.
*Küld tovább ezt azoknak,
akiknek szerinted jó szolgálatot tesznek - ezek az információk!

Fénnyel teli napokat kívánok Neked
Szeretettel
B. Nagy Magdolna

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok


Link...

Link...


A bőség istennője





Meditáció a gazdagság bevonzásához

Link...















 
 
0 komment , kategória:  Ezo : A szerencse anatómiája   
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 97 
2021.09 2021. Október 2021.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 24 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 757
  • e Hét: 3145
  • e Hónap: 7551
  • e Év: 63484
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.